• header

Barcelona?

Jag har beslutsångest. Jag kan fan inte bestämma mig för om jag orkar resa bort en gång till. Det låter lite knäppt, men jag känner nästan att jag inte orkar vara borta från mina nära & kära en gång till så tätt inpå.

Men så har vi då Dilay. Dilay som har längtat och tjatat om att hon och jag ska resa bort första veckan i augusti. Den enda veckan vi kan innan jobb drar igång. Inte kan jag svika henne? Och en solresa låter ju fan jävligt nice. Åker jag inte iväg kommer jag ångra mig i höst när jag sitter och fryser ihjäl.

Och så har vi då resmålet. Vi vill åka till Barcelona! Ska vi ska vi ska vi? Har varit i Spanien förut men aldrig i Barca.

Så nu behöver jag er hjälp. Speciellt från er som har varit i Barcelona. Kommer jag ångra mig om jag inte åker? Kommer vi ha kul? Är Barca bäst? Coulda, woulda, shoulda?

Nu är det meningen att ni ska säga ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK så att jag inte har något annat val än att köpa flygbiljetterna jag sitter och kollar på just nu. Haha.

879 Comments

nina

ÅK! Inte kan du svika din vän som har längtat och det är alltid bra att vila upp sig ordentligt inför hösten, så ÅÅÅÅK :D

Reply
sara

tycker verkligen ni ska åka till barcelona! där finns allt, superbra shopping, strand, bra uteliv och staden är jättefin:)

Reply
mathilda

Åk dit för fan! Jag har varit där några gånger. Det är skitfint! Ett tips: dra till en stad som heter Salou som ligger cirka 1h från Barca. Ett riktigt fett partyställe med en av dom absolut finaste stränderna jag nånsin har varit på!

Reply
anna

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKKKKKKKKKKKKK!!!! Barca är BÄÄÄÄÄÄST! Du kommer älska shoppingen maten, människorna, AAAAAAAALLLLLLLTTT! Har själv varit där flera gånger. Det är suuuuper. Verlikgen!!!! :D:D:D

Reply
Cecilie

Åk för tusan!

Las Ramblas, Park Güell, Sagrada Familia, Gaudis byggnader, grym shopping, härliga stränder och underbar mat. Om ni åker dit måste ni tar er ner till Maremagnum, ett köpcentum nere vid hamnen. Leta då upp butiken Lollipops, en liten rosa butik med världens snyggaste väskor och plånböcker.

Åk!!!!!

Reply
becca

Kenza ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKK! Det är ju det du vill loch det du kan =D Och sola lite för oss läsare där nere ;)

Reply
Anniqe

åååååååååååååååååååååååååk! du kommer absolut inte ångra dig!!

Reply
Stina

Blir alldeles avundsjuk när du nämner Barcelona. En stad för nattugglor! Man äter middag vid 10/11 och drar ut vid 2. Allt är öppet jämt, missa inte Bookmarket på Ramblan, där säljs färsk härlig frukt och nymixade smoothies på dessa!! För uteliv är Shoko nere vid strandpromenaden lite Stureplan, dock med lite äldre publik vissa kvällar, och Fellini på Ramblan svettigare och lite röjigare. Ta hjälp av några sköna killar för att klättra över staketet in till Olympicapoolen som ligger en kort taxiresa från stan uppe på ett berg varifrån du kan se hela Barcelona. I soluppgång och solnedgångar har du den vackraste vyn på denna sida av jordklotet. Killarna är pain in the ASS men efter ett par dagar hör man inte alla som tutar och ropar. Tunnelbanesystemet funkar grymt och med det kan ni ta Er till de fantastiska stränder som ligger lite utanför stan, även om stränderna nedanför Ramblan duger fint de med. På barlängan på stranden får man som tjej använda armbågarna, bokstavligt talat, så där är det bra att ha med sig en beskyddare. Barcelona är i det stora hela en väldigt öppen och vaken stad, folk är vänliga och de har fantastiska cafeeer såsom klassikern Starbucks, doldisen Friss på hörnet mitt emot La Sagrada Familia där man sippar bättre smoothies än på Bookmarket, och du kan gå ÖVERALLT om du bara försöker lite de första dagarna. Då kommer du dessutom trilla över smultronställen för shopping och annat som lokalbefolkningen väljer över Plaza Catalunya där turisterna huserar. Jag hoppas ni får en fantastisk resa, och vågar lova att du kommer ha det! Barcelona ÄR bäst!

Reply
Henriette

Det är jätte roligt i Barcelona! Grym stad. Du kommer ångra dig om du inte åker, för du missar verkligen nånting isf! Jag var dit nu i vår och det var helt otroligt ROLIGT! Bilder finns på min blogg! :) KRAM HENRIETTE
jag har mer bilder också om du vill se, mail isg.

Reply
Sabina

Förstår inte varför du tvekar. Åk ifrån regniga Sverige och njut av värmen. Jag skulle göra vad som helst för att få åka iväg!

Reply
Isabella

Klart du ska åka!! Finns ju inget som liknar en semester med en av sina bästa kompisar! Jag och min bästis åkte i juni till spanien och nu har vi bokat en till resa i augusti. Underbart!

Kram

Reply
mikaela

jaaaa! åkåkåk! var i barcelona förra året under pingst med mor min och fan vad härlig den staden är. blev helt förälskad! Musik i vartenda gathörn, människor och rörelse och kultur, natur och bara grym stämning. Ett minne och en resa som kommer ha kännas grym att ha gjort under höstens mörka kvällar!

Reply
Evelina

KENZA, ÅÅÅK!
jag var där för några år sedan och det är en riktigt fin stad. Jag tycker verkligen att du ska åka dit, vill du stanna kvar i regniga sverige??! Nej juste, så åk! :)
puss och kram!

Reply
b

åkk dit, har varit där 3 ggr,det är underbart.
Hur mycket shopping som hellst, bra uteställen och bra utbud av aktiviteter för turister, som segrada de familia och ett stort akvarium. det är verkligen en fin stad med sina katedraler och bra badplatser, jag rekomenderar att bo nära shopping gatan las ramblas för den ligger i centrum av allt, och det är gångavstånd til det mesta,
lycka till nu

Reply
Marika

Barca är staden jag alltid längtar tillbaka till! Uteställena ,marknader , vackra byggnader , folket jaa allt! Tveka inte åk!!

Reply
Josefin

MEN ÅK FÖRIHELVETE! Vet du hur nice Barca är?? Allt du önskar dig i en och samma stad! En fet jävla strand, PRECIS i storsdaden! Hur mycket shopping som helt och galet uteliv! Man kan inte tveka på att dra utomlands! Speciellt inte när du ska åka med Dilay. Om du hade varit urfattig hade du suttit hemma och önskat att du hade pengarna till resa, så åk förihelvete nu när du har möjlighet! ;)

Reply
Mei

Jag var i Barca när jag var yngre med familjen men för det var jag mkt med min syster och mina kusiner som även följde med. Riktigt fint där så du kommer inte ångra dig en sekund om du åker. Har faktiskt riktigt fina minnen därifrån så tveka absolut inte =)

Kram på dig!

Reply
ebbaaa

okej ärligt talat
jag ÄLSKAR barcelona. jag var där i tre veckor i somras och jag riktigt fell in love! ska dit och jobba i ett halvår senare. du går miste om något RIKTIGT underbart om du inte åker dit!

Reply
sarah

Dina nära och kära finns alltid kvar, en resa till Barca däremot dyker inte upp varje dag ;) så ÅÅÅÅÅK!:D

Reply
sonja

jag var där i början av förra sommaren med min sånggrupp. det var verkligen en fantastisk resa! vi bodde i en liten stad som heter Calella som ligger typ 20 min med tåg utanför Barcelona. Vi var bara där i 5 dagar men vi hann se så otroligt mycket, dock hade vi en reseguide som nästan joggade hela stan på 25 minuter typ haha :) men jag tycker absolut att du ska åka! det kommer bli en upplevelse och jag tycker själv att barcelona är en stad man borde besöka innan man dör ;) ÅÅÅK!! :D

Reply
Madde

Självklart ska du åka! Jag var där en weekend med mamma när jag fyllde 18. Helt underbart. Vi bodde på ett hotell bara någon sidogata av la rambla. Du har när till allt. Sola bada, kolla på sevärdheter, shopping…. ÅK!

Reply
sofia

kenza du borde absolut åka! barcelona är något jag kan rekomendera. där finns nåt för alla! det är jättevackert! jag är där minst en gång om året eftersom delar av min släkt bor där. och de 11 månaderna och två veckorna jag inte är där längtar jag hela tiden tillbaka. finns inget bättre än att sitta på en strandresaurang med en kall sangria i handen!

Reply
Hanna

en vecka hit eller dit kenza! du är hemma hela året, så varför inte åka? Om du däremot inte känner för det tycker jag inte du ska det,för det är ganska mycket slöseri på pengar och tid. Visst lyssna på dina läsare, men dem flesta av oss har nog inte varit iväg så många gånger som du, så deklart vi tycker du ska åka. Gör det du själv tycker är bäst!

Reply
Mikaela

ÅK! Jag har varit i Barcelona fyra eller fem gånger och jag älskar staden! Du kommer INTE att ångra dig. Det är en helt fantastisk stad!
Kramar

Reply
GONA

ÅK!!!! Ja va där med ett stort kompisgäng på typ 13 pers i 2 veckor i slutet av juni. Time of our lifes!! Gaaaaalet. Festerna är helt galna. Opium, Catwalk och Shoko är clubbar ni måste till. Det är en sjukt rolig stad. Jag ska lätt tillbaks. Om du inte åker så kommer du att ångra dig BIGTIME för du missar verkligen något då. Pusspuss

Reply
jennie

du bara måste åka, jag har varit i barcelona 3 ggr och älskar verkligen den staden. Folket är sociala, festerna varar länge om man vill det och stranden är underbar. Jag har rest runt mycket i olika stora städer men Barcelona är staden jag alltid kommer återvända till !! så ÅK!

Reply
Hanna

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Thess

Du kommer ÄLSKAR barcelona. Underbar strand, underbar shopping och utelivet är perfekt. jag åker själv dit för tredje gången i september. Helt underbart. :)

Reply
Ollie

Som alla kommentarer skriker: ÅK!

Barcelona är Spaniens finaste stad (förutom Palma de Mallorca men jag är biased eftersom jag bor där :P)

Reply
Emma

Åk förhelvete! Man lever bara en gång och inte kan du svika Dilay! Annars kan jag åka med henne om du betalar…

Reply
Ida

Klart du ska åka till Barcelona. Det är den vackraste staden jag har varit i! Så åkåkåk. Och besök ställen där, så som Sagrada Famila, Camp Nou och så. Det är verkligen värt det. Och arkitekturen i staden är amazing. Lovar att du aldrig kommer finna något liknande i Sverige.

Så, åk.

Reply
Hilda

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK du kommer ånga dej annars! ;)

Reply
issa

det är bra, bara förstör ozonlagret lite till! så många gånger som du flyger så spelar det väl ingen roll med en mer eller mindre. varför bry sig om att din och alecs eventuella barnbarn antagligen kommer kunna leva på denna jorden? :)

Reply
Nickey

Sjukt att du ens tvekar, visserligen har du redan rest en hel del i år. Men alltså, Barca, du får bara inte missa denna möjligheten Kenza! ÅK! Tro mig, hösten och vintern kommer vara tillräckligt lång och mörk (tyvärr) för att du ska hinna mysa med nära och kära. Det är ju bara semester någon vecka, du har ingenting att förlora, TVÄRTOM! Och shoppingen! Åker du inte så slutar jag fan läsa din blogg! Haha nejdå, men ÅÅÅK!

Men annars så ge mig Dilay’s nummer så sticker jag lätt med henne :D PUSS!

Reply
Alexandriana

När mina föräldrar beställde biljetterna till Barca, så tänkte jag “varför i hela världen ska jag dit när det är fotbollsland?”(varit fotbolls intresserad, men var inne på simmning just då)
Men den dagen när jag och min fam. satt på flyget och skulle landa, insåg jag att det var inte ett typiskt fotbollsland. Vi badade bland klipporna, vi var även på fotbollsplanet och kollade och åt på en underbar resturang. Det var helt underbart! Jag säger till dig, om du inte åker nu, kommer du att missa något stort, underbar plats!

Reply
Helen

JA!!! DU SKA DEFINITIVT ÅKA! den staden har allt du kan tänka dig! :D Världens härligaste nattliv, shopping, kultur!

Kram kram!

Reply
Bella

Jag har varit i Barcelona flera gånger och det är det bästa jag har varit med om, ska flyttat dit och plugga snart, ÅK för det är en underbar stad!

Reply
Mona

ÅK, ingen beslutsångest, du måste bara åka dit!!!
Du kommer ångra dig så om du inte sticker dit!

Reply
Linnea

Ni ska tänka på att det e mycket med rån m.m Jag var där med min familj för inte så länge sedan och då blev vi rånade 2 gånger under samma kväll och min pappa blev slagen….. Ni ska åka till Torrevieja som ligger ganska nära Alicante… Där e jätte fina strände och mycket med barer och mycket fester på nätterna…. Hoppas ni får det bra =)

Reply
kete

RÅNARE! ahaha blev bestulen på allt på stranden i barca, så ta hand om grejerna. Men åk o ha KUL! Dret är asnice

Reply
k

åk för tusan, barca e en underbar stad med en lång strand mitt i stan! du kommer att älska den stan!! var där i juni…flygbuss från flygplatsen e hur smidigt som helst och stannar mitt i stan, ni skall av vid plaza catalyna…avis!!

Reply
Julia Lindström

Min fråga är snarare: HUR KAN DU TVEKA?? :D
Jag var i Barcelona i slutet av februari och det var den mest fantastiska resa jag gjort hittills under mina 16 år! :) Jag blev helt såld på staden, det första jag tänkte när jag kom hem var att “Där ska jag bo snart.” Nu planerar jag att flytta dit efter studenten och plugga spanska ett år, bara leva livet liksom! :) Jag säger som alla andra: ÅK! :D Kram!

Reply
Molls,

Hej Kenza !

Jag är en tjej på 18år och har varit i olika länder sen jag var 11. Ja, jag tycker att du ska åka till Barcelona, men var försiktig, för att man bli lätt kidnappad. Hoppas du har de bra där osv. ! Men akta dig för att inte bli kidnappad.. OKEJ?! LOVA MIG!!

Reply
Mickan

Jaaa, Barcelona är najsnajs! Riktigt varmt och bra sandstränder. Jag rekomenderar också att ni tar och tittar på ett ställe nedanför Barcelona som heter Salou. UNDERBART!! ASmycket fest på sommrarna, många shoppingställen och en lååååång fantastisk sandstrand! Salou är bästa stället i hela Spanien tycker jag. Jag är spansk och har vart där mååånga gånger. På festgatorna är det som att gå i Miami tycker jag. Gatorna heter också massa olika saker som Miami street och grejer. Det är verkligen asnajs där. Ni kommer inte ångra er!!! SALOU

Reply
Amanda

I lived in Barcelona for two months last year, and I just had to go back this year. It’s an amazing city! I really has everything. There’s a long beach close to the centre of town, there’s good shopping, a lot of fun nightclubs and bars, a lot of beutiful parks and buildings… Everything! I fell in love with the city as fast as I got there, and don’t think anyone who go there can be disapointed. Just go there and you’ll see!!

Reply
CK

Åk, åk, åk, åk, åk, åk, åk, åk, åk, åååååååk Kenza! Var där i påskas, och blev helt förälskad i staden. Kan tillägga att jag besökt Paris, London och New York, och visst har alla de sin charm, men Barcelona sticker ut. Det finns ALLT! Shopping, galet fin strand, skönaste strandbarerna, roligt folk, fantastiska restauranger, och vart man än går så är det verkligen VACKERT. Så åk, för i helvete. Sitta hemma kan du göra resten av livet! Ta hand om dig, kram!

Reply
maria

Barcelona är världens ästa stad och du kommer absolut itne ångra den resan! staden är både fin, har bra shopping och strand ! så du ska lätt åka!

Reply
Ida

Som cirka 600 andra avundsjuka människor säger jag: ÅK FÖR FAHN. Det har ju redan blivit höst här liksom. Annars skickar du pengarna till mig så fixar sig det här vettu ;) haha

Love and travell <3

Reply
Anja

kenza jag var i barcelona förra året i april och jag älskade det verkligen,shoppingen ska vi int ens prata om det fanns hur mycket fint som helst!:) och som du säher kenza,när hösten och vintern väll har kommit så kommer man ångra såg som bara den,så jag säger bara en enda sak och det är boka,packa och åk,njut av din sista semester vecka,jag lovar du kommer ångra dig om du inte åker,tack för en grymt fin och bra blogg,kram

Reply
Stine

Det är SJÄLVKLART ATT DU SKA ÅKA DIT!!!
Barcelona är fantastisk stad och du gör rätt i att åka dit nu. eftersom du kan kombinera sol & bad tillsammans med shopping, sevärdigheter och en fotbollsmatch på No Camp.

Angående shopping så kan jag rekommender märken Bershka Zara, Mango, Massimo Dutti, Custo Barcelona och varuhuset El Corte Inglés som är en blandning av de svenska motsvarigheterna NK & Åhléns. Sen tycker jag att ni ska titta in på Sephora och fynda kosmetika och köpa märken som inte går att få tag på här hemma i “Svedala”

Staden har en häftig arkitektur och många intressanta byggnader. Speciellt Antonio Gaudí’s La Sagrada Familia, San Jorge (Sankt Göran och draken) byggnaden.

Självklart ska du besöka shoppingatan Las Ramblas och sätt dig på en av deras resauranger för att äta paella eller Tapas och sedan avnjuta en god Sangria eller ett gott Rioja vin…..

Reply
Erica

Jag har varit i spanien varje år sedan jag var liten, och barcelona gillar jag väldigt mycket. Dock har jag bara gått runt över dagen och tittat på alla “turist” saker. Men shoppingen verkar vara jättebra och så ligger det ju vid havet. Men jag vet inte om det är ett ställe jag skulle åka till om jag skulle på solsemester. Men som sagt, vill man gå i stan så är det ju superbra! :)

Reply
Lina

Men åk för fan! ta chansen när du har den!! annars ger du mig biljetterna ;) haha!

Reply
Emelie

Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk v Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk Åk v v v Åk Åk Åk Åk Åk

Reply
Eva

Jag säger bara ÅK INTE….för du kommer skapa ett behov. Man blir kär i staden,en stad som har ALLT!!

Du börjar på playan för lite schtek i solen,runt 18 tiden är d dags mot stan!du går in å upp bland snygga höga gamla byggnader-mina favvo butiker är Pull&bear (kläder och sjukt snygga skor till låga priser) och bershka,för å inte tala om Sephoras underbara tvålar och krämer,efter en lång runda på stan så går du förbi MOES gatukök ganska långt ner på ramblan för en pita med falafel,det absolut godaste jag någonsin ätit(dreglar).

Sen gör man sig fin för dans.Rekommenderar Opium Mar nere vid hamnen som har en fb grupp så kan du skriva upp dig på wallen för att slippa de hysteriska köerna(de hade 4-5 gigantiska köer nyårsafton).Edu Soler kan du fråga efter på stället som är högt uppsatt och gillar svenskar:)!Det enda negativa enligt mig var maten,de sk finare dyrare restaurangerna var nästan värre!bad luck för mig kanske!

Men som sagt….åk inte..du kommer bara bli beroende precis som jag :(…!Puuh långt inlägg.

Reply
Sonja

barcelona är underbart , spanjorer är sköna speciellt efter att dem vann VM ;) ! ÅK KENZA !!

Reply
Heddi

åk! :)
salou, som ligger en och halv timme från barca. HELT ljuvligt ställe! sjuukt! :)
dessutom bara en liten väg ifrån barca. , en mycket fin stad. Rekomenderar starkt! :)

Reply
Matilda

Kenza….ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK! Jag har bott där och återvänt åter och åter igen. Det är världens bästa stad fo reals! Den har allt. Shopping, beachen, folket, KLUBBARNA (jag dör) och maten. ÅK!

Reply
jennifer

HERREGUD KVINNA DET ÄR BARCA!! DU SKA ÅKA! DU FINNS SÅ JÄTTE MYCKE FINA SAKER OCH PARKER ATT SPANA IN. DU KOMMER INTE ÅNGRA DIG. ÅKER DIT VARJE SOMMAR. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!

Reply
Paulis

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!

Reply
Alexandra

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK!! Barcelona är världens bästa stad. du kommer inte ångra dig! Var där förra sommaren, hann inte vara där så länge.. men ÅK säger jag bara, finns allt där, shopping, sol, stränder, nattliv!! Inte dina käraste vänner, men dom finns alltid kvar? am i right? yeaah!

Reply
Linn

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK!!!!! :D

GRYM shopping, grymma byggnader och grym stad överhuvud taget! :D jag säger det igen – ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK! :D

Reply
Sara

Varför åker du bara till typiska semesterorter? Det måste ju vara skittråkigt att åka till ett land där det finns många svenskar. Om jag hade varit du så hade jag åkt till ett mer…speciellt ställe, något annorlunda istället för att åka dit alla åker. Känns mer spännande då.

MEN DU BORDE ÅKA

Reply
Viktoria

ÅK MÄNNISKA!!! Du kommer ha en så jävla kul och underbar vecka med Dilay! Jag skulle göra nästan vad som helst för kunna bara boka biljetter och resa med kompisar när jag ville!

Reply
RockMamma

Det är klart att Du ska åka till Barcelona. Jättefin stad där man kan kombinerna strandliv med storstad. Glöm inte att dricka Cava :-)

Reply
jessica

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK DU KOMMER INTE ATT ÅNGRA DEJ, SPECIELT NÄR HÖSTEN DRAR IGÅNG!

Reply
Lena

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKKKK, Barca är helt fantastiskt, du kommer älska det!!

Reply
mieju

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!! annars kommer du ångra dig hårt, barca är bäst, huuur snygga skor som helst, god mat, godare drinkar, feta klubbar och annat chill!

Reply
Chatrine Karlsson

Klart du ska åka! Har själv varit där och du kommer inte ångra dig ett dugg om du åker, men om du inte åker kommer du ångra nått enormt! Sådan härlig stad. Hopas det går en match under tiden ni åker dit, helt sukt vad dom firar sånt :D
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK!!

Reply
Julia

jag tycker du ska åka för de är så kul att läsa din blogg när du är utomlands.DIn blogg är BÄST <3

Reply
Sandra

Åååååååååk !!!!

Du kommer ångra dig som fan i höst när det är kallt och eländigt!

Reply
Sofie

Jag tycker att du ska åka ditt !
det blir ju ett bra slut på semestern,
Så ÅååååååååååK !
Kram sofie

Reply
Amanda Bäckström

Det är jätte vackert, speciellt på sommaren. Du kommer inte ångra dig om du åker det finns så sjukt mycket saker att besöka och göra när man är där. Massa olika museeum, bra shopping, de har strand och en helt sjukt rolig nöjespark! ÅK!

Reply
Linnea

jag var i barcelona för typ 1 & ett halvt år sen, och jag saknar det mer än någonsin förr! det var så jäkla fint där, och gå den där stora gatan, kolla fotboll på camp nou, ah fast det kanske inte du vill ;) men det är seriöst jättetrevligt där & du kommer ÅNGRA DIG så in i helvete mycket om du inte åker! jag ångrade att jag inte tog vara på tiden där ska jag säga dig, det ångrar jag så in i bänken! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK! du måste verkligen, det kommer bli en upplevelse du kommer minnas i hela ditt liv, jag lovar dig! hoppas du åker så får jag se lite nya fina bilder där ifrån haha :) puss

Reply
Johanna

ÅK ÅK ÅK, har själv varit i barca två ggr en gång på sommaren (då jag och en kompis festade gärnet under ett av våra stopp på vår tågluff) och en gång på våren. Kan understryka att det kan vara en av världens bästa städer, har lovat mig själv att flytta dit någon gång i livet varje gång jag varit där!

Reply
Emelie

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKKKKKKKKKKKKKKKK! ;D

Reply
little me

Jag ee i Spanien nu.
Och va inne in Barcelona forra veckan och ska dit imorgon.
Varkligen jatte fin stad!
Tycker ogfc att ni ska aka dit.
Da maste ni besoka kyrkan La Sagrada Familia, jatte stor opch fin kyrka av Gaudi.
Och sa moste ni aka upp i ett av tornen pa kyrkan, sa jakla coolt.
PS: va i Barcelona forra aret tva ganger, trottnar aldrig!
Kram!!!

Reply
beckis

KLART du ska åka!
Det är sjukt fint, var där i vintras dock bara 3 dar. Men alla utecaffer alla sevärdigheter (okej jag gick inte på dem men det fanns!) Så finns det ju sån här sak som man åker uppe i luften som i en bubbla. Faktiskt coolt ;)
Det finns ALLT! Shoppingens huvudstad, det är så sjukt mysigt uti Hard rock caffe.
ÅÅÅÅÅÅÅÅK som alla andra säger jag det! :D Kram!

Reply
matilda

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK !:D<3 jag var i spanien för en månad sen o dt var varmt som f*n o dt kmr vara ännu varmare i augusti ;) så om ni vill ha mkt värme så kmr dt bli över 40 grader ;) iallafall där jag var :D hehe
härlig bild btw <3

Reply
julia

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK! För guds skull! Jag var där för en vecka sedan och kan bara säga en sak: Barcelona är världens bästa stad! Shoppingen är grym, och typ alla affärer sommarrea så det är ett jättebra tillfälle att åka nu. Om det finns, så boka ett hotel med pool om du ska vara där i mer än ett par dagar. Själv tycker jag att stränderna var jättejobbiga eftersom det var så trångt med allt folk. Stog bara ut i ett par timmar där, och shoppade resten av resan. Och i slutet var jag riktigt trött på shopping, så det blir ju jobbigt med en vecka. Lite roliga grejer jag tycker att ni ska spana in är Passeig de Gracia, som är Barcelonas motsvarighet till Champs-Élysées. Där finns en del märkesbutiker och dessutom lite av Gaudis konstverk. En annan bra shoppinggata är Avinguda del Portal de l’Angel, och Carrer de la portaferrissa som leder till det förstnämnda från La Rambla. Ett tips är att googla och fixa fram kartor så du får lite kunskap om hur det ser ut. Och att köpa en såndär liten bok om Barcelona är bra också. Ett jättestort shoppingcenter finns i slutet av La Rambla vid hamnen, värt att spana in! Kolla även in Sagrada Familia, en kyrka som Gaudi påbörjade och som ännu inte är klarbyggd fastän det gått hundra år. Katedralen är också kul att se och den ligger jättenära gatan Avinguda del Portal de l’Angel. Du MÅSTE åka, annars går du miste om en helt underbar resa!!!

Reply
Elin

Åk till Barcelona och berätta hur det va! Jag ska troligtvis åka dit nästa sommar på språkresa skulle vilja veta hur det är där ;)

Reply
taah

Hej!

Barcelona is just beautiful. I was there summer 2005 and 2007. But you have to be careful! Let never your purse or mobile phone in the car! You will be robbed (In the car, campmobile AND hotel)! (They drug you when you sleep and then they break in! I lost my Navi, telephone, money, etc. because of this. Be careful, Kenza!)

Reply
Louise

Har varit i Barcelona och vill verkligen dit igen!! En helt fantastiskt vacker stad som du inte får missa chansen att åka till!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK!!!! Finns jättemycket att se och… jaa… bara ÅK! =D

Btw. Tack för en jättebra blogg!! <3

Reply
madde

är du dum eller :D:D:D:D: vem fan säger nej till en barca resa :) du har hela hösten att vara hemma sen1 :)

Reply
linnea

Åk! det är den bästa staden i europa! jag var där i somras och blev kär direkt=) den har allt, shopping, strandliv, kultur och bra nattliv=)
En fantastisk stad!

Reply
Ella

Du kommer absolut inte ångra dig om du åker dit, men jag tycker ändå inte att du borde åka Nu när vi ÄNTLIGEN har det varmt i sverige så är du ju borta hela tiden? Varför inte njuta av den svenska sommaren och dra iväg till något ännu lyxigare i höst??
Tänk på det :P
Puuss!♥

Reply
SOFIE

HELT KLART ÅÅÅÅÅK!
Jag var där i fyra dagar och fyfan vad jag ångrar mig att vi åkte vidare och inte stanna ett tag till!
Du komme rinte ångra dig!

Reply
Fluda

jag är bosatt i barcelona sedan tre år tillbaka, det är uuuunderbar stad, men också en stad full av turister, vilket gör det lätt att man blir värsta turist-javisst och missar allt som barcelona (och kanske framför allt vad catalunya har att erbjuda och vad det egentligen handlar om!)säg till om du behöver tips och njuut! puss!

Reply
Toya

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK, TÄNK INTE TILL TVÅ GÅNGER BARA BOKA BILJETTERNA! (:

Reply
hanna

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK. åki? :)

Reply
Ann Notty

Du MÅ til Barca! Var der nå i sommer og kom hjem for en uke siden. Ble helt forelsket i Barca! Alt var helt fantastisk, stranden, praker, museum, mat, selve Barcelona! Utrolig mye å tilby når det gjelder ALT

Reply
My

Hej Kenza! Du kommer älska barcelona jag har bott här i tre ar och det ar jatte trevligt har stad och starnd i ett. Du kommer inte att angra dig. Jobbar nattliv har sa hor bara av dig om ni ska hit sa fixar jag lista och drinkar till er pa dom basta klubbarna.
Kram

Reply
manda

ÅK! Jag har varit i Barcelona, och jag tykcer verkligen inte det är den bästa huvudstaden men den fungerar! Tänk på att det är friidrotts EM där nu, så nog vääldigt mycket folk. men för övrigt tycker jag du ska ÅKA! :))))
JAG ÄLSKAR DIN BLOGG.

Reply
alina

ÅK, jag var där förra året! Bra shopping och “turist-kenza” skulle gilla alla olika hus o allt det dära hehe:D Du kommer inte ångra dej!

Reply
Anastasia och Sofia

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK! Vi är oxå här på resa och det är underbart. Sen kan ni åka till Sitges lite utanför Barcelona, sjukt fina stränder, värme och killar! :D Åk, annars missar du något kenza!

Puss ha det bra borta i kalla sverige! :)<3

Reply
erica

om jag säger såhär, barcelona är min absoluta favoritstad! Strand, shopping, SEvärda sevärdheter och nattliv! kan inte bli bättre, en otroligt vacker stad med trevliga människor och mycket liv! :) åååk ;)

Reply
vendela

ÅK! jag kom hem från barcelona för 5 dagar sedan, var och hälsade på min familj. Du har den bästa åldern till att åka! det är en fantastiskt vacker stad med jätte mysiga cafén o gränder, o huuuur bra shopping som hälst! go go go! Kram

Reply
fiona

Åk! Du kommer ångra dig som fan om du inte åker! Va där med min bästis innan midsommar, för 2a gången :) bo på hotell Casanova by rafael hotels! :)

Reply
enna

klart du ska åka!
– Jag har varit där, otroligt fint!
Så ja, du kommer ångra dig starkt om du
inte åker! :)

Reply
Petra

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!! ;D

Reply
Linda

ÅK! Kom hem därifrån i torsdags! Otroligt fin stad och otroligt mycket folk och massa fint att se och mysig shopping och stora stränder :) Jag ångrar mig inte en sekund! Dock kan jag tänka mig att det är otroligt mycket folk nu när det är friidrott men det kanske bara gör saken ännu roligare :) Kan starkt rekommendera Hotel Royal som låg på den stora gatan La Rambla. Kramar!

Reply
Sara

ÅÅK till Barcelona har vart där det är Bääst:) Bästa stället jag har vart på i spanien;)

Reply
Evelina DG

Åk!! Fast vänta tills september för då ska jag åka så kanska vi ses på stranden elr någonstans i staden ! :) Ha det bäst ! POK

Reply
tess

Barca är fint, men det är mest en shopping/bar/fotbolls stad. Jätte mysig, självklart. Finns olika barer med “djungel” motiv inomhus. Men Las ramblas (som är deras shopping gata) kan man gå igenom på en dag. Det finns fina stränder också, men då blir det kollektiv trafik dit.

Åk, det är en upplevelse.
Kan vara skönt med en annan slags solsemester än bara strand? :)

Reply
lucy

Barcelona är lite småtrist. Va där i somras ;) Sen finns det en “by” 1 timme tåg utanför Barcelona som heter Calella som är hur bra som hellst! Jättefina stränder och bra shopping, sen kan man ju åka till Barcelona en dag eller så. ÅÅÅÅÅÅK!!! :D
kram

Reply
sofia

ÅK!!
Varit i Barca 2 gånger. Är en otroligt mysig och vacker stad som också har ASBRA nattliv. Några av Europas största om jag minns rätt. Klart ni ska åka! ;)

Reply
Felicia

ÅÅÅK,. haha kom nyss hem från barcelona, för andra gången världens bäsat vackraste skönsate stad!!!!! :D så ååk för guds skull,. inget du lär ångra!!!!
MATEN MÄNNISKORNA OCH STADEN!! allt är bääääst!!!!
ÄLSKA BCN

PUUUSS

Reply
Mona

Jag tycker verkligen ni ska åka! Alltingen till Barcelona eller Puerto Banus i Marbella, längst ner i Spanien. Åker ni till nån av dem städerna så kommer ni verkligen inte ångra er, Puerto Banus kan jag rekomendera stark! Bor här och det är verkligen underbart, ni skulle stortrivas!

Reply
Fluda

jag är boende i barcelona sedan 3 år tillbaka och älskar det! men det är så lätt att gå fel när man är ny i stan, det är ju trots allt väldigt turistigt och det är aldrig kul att vara FÖR turist-javisst för då missar man ju så mycket av vad staden egentligen är och har. uppa mig om du vill ha tips på vackra gömställen, bra butiker, klubbar osv om du vill :) för även om man har varit i Spanien förr så får man inte glömma att detta är catalunya, vilket catalanerna gärna skulle vilja kalla “ett eget land” -och det märks! du kommer ha det underbart! LOVAR!

puss!

Frida

Reply
Johanna

om ni åker till barcelona så ta tåg eller taxi till en liten stad som heter Sitges. det finns gott om shopping, fina stränder och mysa restauranger och barer! har varit där och bott där 15 gånger, 20 minuter med tåg till barcelona. många spanjorer åker just hit för att spendera deras semester. åk!!

Reply
Malin [mmsea]

Tycker definitvt att du ska åka! Var i Barca tidigare i sommar och jag blev typ förälskad, haha, nää, men jag skulle verkligen inte ha något emot att flytta dit.
ÅK, för guds skull ;)!

Reply
m

Du KOMMER ångra dig om du inte åker, det är världens bästa stad. så ÅK! Och om ni åker måste du gå till strand klubbarna och en klubb som heter Otto Zutz, bästa :D

Reply
Linn

Ska till barcelona om eecakt en vecka alltså första veckan i augusti. Det ska vara jättefint, shopping och sevärdheter, god mat och hela köret, har dock hört att det ska vara väkdigt mkt ficktjuvar så ifall ni åker se upp, annars ses vi väl på polisstationen!
Xoxo

Reply
Tina Thai

Hej Kenza!

Har du aldrig tidigare varit i Barcelona har du definitivt missat något! Här hittar du playan, mojitos & sangria, shopping tills du spyr, nattklubbar så det räcker och blir över, samt en helt underbar stad med gamal arkitekt blandat med modern stil ALLT i ETT. Jag är fast sedan 2 år tillbaka och njuter av varje dag. Nu i augusti kommer den riktiga röv-svetts-hettan, så var förberedd! Kom ner så får vi skåla ihop! Mvh Tina Thai

Reply
Fia

Åk dit för guds skull! å åk till Barcelona nu annars i augusti!!! Jag ska dit på bartenerutbildning då, så kom p joina oss så kanske vi till sist lär oss ngt vettigt å kan servera något gott :)

Reply
awerthy

Vafan det är väl inte änns en fråga! Du har chans att åka utomland hur mycket du vill! Det är ju bara en vecka om du har hemlängtan efter dina kompisar o så…Herregud du kommer ju tillbaka…..
Spela roll vart du åker…Åker du med en av dina bästa kompisar kommer ni ju ändå ha hur kul som helst.. Även om ni va i typ….Jag vet inte, nått trist land/ställe…

Reply
la Sarah

ÅK FÖRFAN, KVINNA!!!! BARCELONA ÄR ETT AV DEM HÄFTIGASTE STÄLLENA SOM JAG HAR REST TILL OCH JAG HAR REST RUNT VÄÄLDIGT MYCKET, KAN JAG SÄGA!! DU KOMMER VERKLIGEN MISSA NÅGOT RIKTIGT ROLIGT OM DU INTE ÅKER! DU KAN VARA MED FAMILJEN OCH VÄNNERNA NÄR DU KOMMER HEM SEN PÅ DEN KALLA HÖSTEN OCH VINTERN! DU HAR HELA LIVET PÅ DIG ATT UMGÅS MED DEM, SÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DU KOMMER INTE ÅNGRA DIG!!!!!!!!!!! HEDERSORD! ÅK, FÖR TUSAN!

Reply
Yosra

Jag kommer ursprungligen från spanien och är född i Barcelona, har även bott där nästan hela mitt liv. ÅK. det är så jävla värt. Stranden, festerna, staden, ALLT.. Vill du ha tips på ställen så skulle jag kunna tipsa några! puss!

Reply
mandA

Klart du ska aka! Barcelonas nattliv ager verkligen och det ar en riktigt trevlig stad. Jag var dar i maj och bodde pa W hotel vilket e ett av de bast jag bott pa sa nice, dock dyrt men sa vart!

Reply
ellen

ÅÅÅÅK!

Jag har varit i barcelona två gånger och det är verkligen staden som har ALLT!!!

Den som gillar shopping är i himlariket i barcelona. För den lite mer kulturella finns det allt från gammal underbar arkitektur till fantastiska museer. Det finns sol och bad, god mat, snygga spanjorer. Verkligen allt man kan be om på en solsemester.

Kan även rekomendera Barcelonas Chokladmuseum som är ett museum med heeeelt otroliga skulpturer gjorda av choklad.

Hoppas du får det bra vad du än väljer.
Kram!

Reply
lisa

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK!!!
Du lkommer att få en underbar semester, de lovar ja dej!;)

Reply
Cindy

Barcelona är DET bästa! Var där nyligen med tre vänninor! GOD DID WE LOVE IT! Kommer inte att ångra dig. Ligga på stranden på dagen, shoppa (världsklass) kvällstid och dra ut på de skööönaste uteställen ever på nattid! DO IT! Prova förresten en klubb som heter Catwalk: awesome hiphop/house/rnb/reggaeton

Reply
i

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK!!! min kompis är där nu och hon säger att det är ett paradis =)

Reply
Evelina

Jag tycker ni ska åka. Skönt att komma iväg lite. Jag har varit där och gillar stället. Kan lätt tipsa er om restaurangen Torre dálta mar som är en f.d fyr. Ligger precis vid stranden så det är lätt att hitta. Underbar utsikt och super god mat och bra service. Jag och min sambo tog en lite lyxigare lunch där. Faktiskt smartare än att äta middag. Nästan inga folk så vi fick jätte bra bord och sen var det ljust ute så man verkligen kunde njuta av utsikten. Satt i timmar och njöt.
http://www.torredealtamar.com
http://dreameve.blogg.se/2010/february/underbara-barcelona.html#comment
Kram

Reply
Rebecca

Orkar inte läsa igenom vad alla andra skrivit men, Nasty Monday/Crappy Tuesdays på Apollo är ett STORT måste.. även GALLERY och CITY HALL är ett alternativt ställe när man alltid har en lyckad kväll! En liten sidogata till La Rambla hittar du en superbra bar som heter PEPINO. Och nu till det absoluta måstet om du vill dricka cava för 80 cent glaset, La Xampanyeria, nere vid hamnen. Lite svårt att hitta då det är bara en stor port men fråga dig fram, annars är det inte så svårt att missa då det är väldigt populärt. Glöm inte att beställa in en osttallrik och deras underbara chorizos!
SHOKO skulle jag inte personligen rekommendera, men man kan ju alltid gå dit på en måndag innan APOLLO för att ta del av deras gratis sushi som man får tillsammans med en drink.
Skulle kunna säga hur många ställen som helst, men detta är mina favoriter efter att ha bott där förra hösten! :)

Reply
JustMie

Självklart ska du åka! :) Du kan vara med dina nära och kära i höstmörkret när det bara regnar och regnar utanför. Det är inte så långt kvar till höst..

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK!:D

Reply
Caroline

Barcelona är fint och det finns mycket spännande att titta på, men jag var där förra sommaren i augusti och tyckte att det var alldeles för mycket turister. Det gick inte att komma in på några sevärdheter, t.ex. Sagrada Familia. Det var trångt överallt…

Reply
maria

Jag har varit i barcelona och det är en riktigt mysig stad med mycket fotboll, pubar och shopping. + en strand som inte är så jätte märkvärdig men härlig ändå. Men det är väldigt svårt att hitta dom “bästa” ställen om man inte bor där, så jag tycker att du ska höra om nån av dina läsare bor där, så slipper du snurra runt i turistställerna (dom är hundra gånger sämre än riktiga barcelona!)

Åk.! Hemma hinner du vara hela vintern =)

Förresten så kommenterar jag så sällan men läser din blogg jämt och älskar dina kläder! Hejhej

Reply
saga

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅK.
Det har verkligen allt, sol, bad, shopping och sevärdigheter!!! ÅK ÅK ÅK ÅK ÅK:D:D:D!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*