• header

In her eyes is love and fire

Photos: Café magazine, august 2010
Model: Me – Kenza Z/Elite Model Management
Photographer:
Kambiz

393 Comments

Saga

Så in i helvetes jävla fucking banankorvs- vacker är du! Har kommenterat dethär förut, men du är fanimig den vackraste tjejen jag vet. Är sjukt avis ;)

Första bilden är grym!
Kram

Reply
Edith

Hej Kenza!!! Fina bilder. jag älskar verkligen den militärgröna byxdressen på första bilden, vet du vart man kan köpa den? Skulle bli jätteglad om jag får ett svar. :)

Reply
vickan

Älskar verkligen bilderna!
Och du blir ju så sjukt bra på alla bilder!

Och jag älskar verkligen din blogg.
så fina bilder och du skriver sjukt bra.
Och det finns alltid nått nytt och roligt att läsa.
Eller några snygga kläder/skor som man vill ha!

kram :)

Reply
Lina

Inte för att vara ordpolis, men det ska vara “In her eyes ARE love and fire”.

Reply
amanda

till cry for help

istället för att skriva till Kenza(jag menar hon är ingen expert på sånt vad jag vet) så prata med någon vuxen. någon släkting eller något. eller ring BRIS
hoppas det löser sig

Reply
elin

MEN SLUUUUUUUUUUTA GÖR SÅ MED NÄSAN FÖR HELVETE. DET SER UT SOM ATT DU BAJSAR I BRALLAN

Reply
Lisa

Asså du “Yasmine”, Om du tycker att kenza inte är fin på sina builder så så måste du vara sjukt vacker för de är en på 1 000 000 som som lika snygga som kenza och jag tror inte du är en av dom, så innnan du klagar, snälla tänk efter. Jag menar så länge som har lyckats kommma så långt med sitt modellande som ända till ELITE, då ska du fan inte klaga för du har väl inte direkt kommit så långt eller? ljuste! Kenza är väldigt duktig och hon är stark! tror du värkligen hon tar åt sig skiten folk säger till henne när 50 ggr fler berättar hur fantasktisk hon är? Kenza är en människa att se upp till, inte att klandra på!

Reply
Marcus

Det här är helt fel grej att fokusera på, men jag får känslan av att det borde vara “In her eyes are love and fire”

Reply
yngvild

Nydelige bilder Kenza! Du er så vakker :)

Dessuten har du en flott personlighet (i hvert fall som jeg kan lese ut fra bloggen). Selv om du har hatt et tøft liv, er du allikvel alltid så positiv og glad! Hvordan får du det til? Jeg har slitt mye i livet mitt, men klarer aldri å være optimistisk i lengre perioder av gangen. Tankene, minnene og følelsene mine kommer alltid tilbake på et eller annet tidspunkt. Det føles heller aldri som om noe virkelig bra skjer i livet mitt..

Skulle gjerne visst hvordan du er blitt en så flott og strek person :)

Klem fra norsk leser og beundrer

Reply
Melina

Ursnygga bilder :D

Måste dock rätta din engelska, In her eyes ARE love and fire ska det vara ^^

Reply
Mathilda

Så grymt fina bilder!! Älskar din blogg, är riktigt avis på dom är snygga bilderna !

Om du läser min blogg får du reda på vilken hemsida du kan gå in och göra din precis helt EGNA OUTFIT och sedan när du är nöjd bara POFF BESTÄLLA HEM DEN !!! Läs sedan om dödsturen jag åkte och nästan dog.. seriöst det var såå läskigt!

http://www.mathildasmode.blogg.se

ha en fin dag alla! ♥

Reply
j

ditt armband som man fick med i vr var as fint och allt sånt, men det dåliga var att det nyper fast håret i armen så det känns som att bli vaxad långsamt:/

Reply
Jenni

grymt snygga bilder! du är så vacker. gillar verkligen fjärde bilden, när du ligger på marken, snygg! :)

Reply
Ida

De två sista är superfina, tycker att huvudet vinklas lite för mycket på de andra.
Men du är jättesnygg, och byxdressen på första bilden är galet fin!

Reply
O' Keane

Skitfina bilder! Tycker att du är naturlig skönhet som är vacker oretuscherad också! :) Ha en fin söndag!

Kolla gärna in bloggen:
http//okeane.blogg.se

Reply
Linnea :)

Omg vad fina bilder Kenza! As snygga! :D Haha, var det någon mer än jag som upptäckte hjärtat på din fot på en av bilderna? :)

Reply
Mathilda ♥

Du är sååå grymt fin! Det var ett par otroligt vackra bilder!

Jag länkar till din blogg, om du har en minut över får du gärna titta in :) Det skulle betyda så grymt mycket för mig! :D <3

Kram Mathilda ♥

Reply
alice

du är så otroligt vacker! du inspirerar mig, och säkert många andra, till att göra som jag vill, och att lyssna på mig själv. du utstrålar en sådan skönhet och självkänsla, och jag säger och menar det att du är min riktiga förebild. enligt min uppfattning struntar du i vad andra tycker och kör ditt race, och det är precis så jag vill vara. tack för att du hjälper mig på vägen, verkligen.
kram!

Reply
Stina

Jättefina bilder!! Skulle bli lite extra glad om jag kunde få veta vart gummistövlarna (dom svarta med röda band) kommer ifrån. TNX :-)

Reply
Evelina

Super fina bilder, så otroligt fin är du!
Och jag verkligen sten diggar din blogg :)
fortsätt såhär, vi älskar dig(y)

Reply
Cat

I’ve been reading your blog for a few months now. I love it because you update so often. And thank God for the Google Translate tool because I don’t speak Swedish (I’m from Montreal, Canada).

I hope you will make it big as a model. Guest VJ, MC, professional blogger is nice and all but you would kick serious ass as a top model! I’m thinking contracts with the biggest names in fashion or huge brand names like Victoria’s Secret and the like). Have your agent at Elite get you better gigs or literally ship you off to the New York office. Your career will take off faster if you’re based out of NYC.

I seriously hope you make it because your face is quite unique.

Reply
Linn

otroligt vackra bilder! du är så otroligt snygg kenza! önskar ja såg ut som du.

Reply
Hanna

Vilka fina bilder, verkligen! Har du funderat på att göra något annat än typ katalog och göra mer high fashion eller nåt? Eller typ runway? haha, jag undrar bara :) Du är väldigt söt iallafall.

Reply
aisha

girl you’ve got it!
it hurts to see you trying to be ms fox as you clearly isn’t her. believe in yourself, and embrace your OWN thing. coloring in your eyebrow and copying her poses, you should have your own thing. pictures are beautiful, but you seem a little trying too hard. get over the fact you ain’t her honey. you are fine the way you are. being her hardcore fan this is just way too obvious, and it sucks. she is totally different than you personally, and I wouldn’t want to judge, because you are great too, but I couldn’t hold it. sorry and take care.

Reply
Louise

du är så jävla vacker! såg någon jävla mes som frågar när du ska vika ut dig? herregud! du är så otroligt vacker Kenza! Dom är bara så jäkla avensjuka för dom aldrig någonsin kan bli så vacker som dig. helt seriöst, den frågan gjorde mig sjuk irreterad! du är bäst! ta inte åt dig! love!! <3

Reply
lisa

herregud vad vackra bilder!!! såg dig på stan en gång och du är tillochmed ännu vackrare irl.. det är helt sjukt!

Reply
amanda

Verkligen super fin tjej är du !
Sjukt hur vackra bilder du lägger upp o du skriver jätte bra.
Du ser bra ut, verkar snäll, intressanta texter, (osv..) du kan gå långt tjejen ! :)
Goooooo girl :D

Reply
Elinor

Guuud vad du är fin Kenza!! :) Men du behöver inte ens vara stylad för en fotografering för att vara fin, deet är du alltid :)

Reply
Hanna

Jättevackra, snygga, heta men smakfulla bilder! Kvinnor är ofta dömande och avundsjuka men jag tror istället på att ge befogat beröm och att skippa avundsjukan. Och damn, du förtjänar beröm! Skitsnyggt!

Reply
Helena

Du är verkligen världens vackraste människa! Man blir så avundsjuk varje gång man kollar in på bloggen. Och du är inte bara vacker! Du verkar också vara den snällaste och gulligaste människan i världen! Älskar dina bilder, särskillt den första!!

Reply
Vikkan

Såg dom precis i Cafè tidningen. :)
Dom är riktigt snygga.
Hur länge har du jobbat som ‘modell’ ?

Reply
Ronja

Älskar den sista bilden, åh vad snygg du är kenza! Jag skulle vilja se ut som du!
ÅH VAD JAG ÄR AVUNDSJUK!

Förresten, om du skulle se den här kommentaren (tror nog inte det..) men vad är Armani för ras? =)

Älskar dej kenzaaa!

Reply
Esmeralda

Du är så förbannar… vacker. Det är intressant hur man kan tycka att en brud är så bra, samtidigt som hon sänker ens självförtroende till havets djupaste botten.

Reply
Malin

Gud vad vacker du är kvinna! Du är en av dom vackraste jag sett i din ålder. Verkligen jätte fina bilder!

Reply
Elin

du är en riktigt vacker tjej kenza! och min idol/ stilikon :) Du ska veta att när jag känner mig lite nere , så blir jag alltid upp piggad och glad när jag läst din blogg , just för att du utsrålar så mycket livsglädje. Tack för en underbar blogg , och för ditt goda föredömme till unga flickor som jag :D Du är bäst! <3

Reply
sofia

skitfina bilder! du är underbar! snälla svara var du köpt dom shortsen på bild 4. dom är superfina. din blogg är bäst!

Reply
Sonja [ - S O N J A - ]

Hahah jag bläddrade förbi bilderna och trodde att det var några inspirationsbilder från typ vouge eller elle och så såg jag det lilla hjärtat på foten och såg att det var du! Skiiiitfint asså!

Reply
Vickan

Så otroligt snygga foton! Ljuset är lite extremt i en del punkter men kan få till sin glans om man tittar en stund och studerar. :D

Reply
Linnéa

Jag hade tyckt att de hade vart ascoolt o se hur de skulle gå för dig på typ top model eller nåt! :) se va tyra banks tycker lixom ;)

Reply
Olivia

Fan vad snygg du är !!!
Btw; vart kommer byxdressen du har på första bilden ifrån? Sjukt snygg!! ^^

Reply
B.

HEJ(: kollade bilderna och såg att det stod nåt om elite modell ville bara säga att jag har en ”moster” som också jobbar för dom (:

Super fina bilder !

Reply
Carro

Om någon undrar var den blåa shortsdressen är från så är den från american apparel för jag har en likadan. Men den ser finare ut här på bilden än vad den gör i verkligheten.. :-)

Reply
gabi

gud va snygg du är!
förresten har jag den marinblåa byxdressen fast i ljusare :)
väldigt snygggt!

Reply
a

Kenza, har du tips på hur man kan bli modell, jag vill så sjukt gärna vilja bli det men vet inte hur jag ska börja ta kontakt:) Grym blogg!! kram amanda

Reply
Sara

Hej ! Vart kommer Jumpsuiten på första bilden ifrån? Har letat forever efter en sån!!!

Reply
Anastasia

Åh, Kenza, du är så jäääääääääääääääääääääääääääääääävla söt, jag dööööööör! Åh, fanfanfanfanfnafnnanafnafn jag vill bli som dig! Du är den sötaste snyggaste coolaste jag sett! Min största dröm är att bli som duuuuu dududududuu !! JAG ÄLSKAR DIG!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*