• header

In her eyes is love and fire

Photos: Café magazine, august 2010
Model: Me – Kenza Z/Elite Model Management
Photographer:
Kambiz

393 Comments

Stor-M

alltså jag tycker att du är beundransvärd! så smakfulla bilder och du är så jordnära, har inte låtit något “stiga dig åt huvudet”. men jag skulle vilja önska en sak om man får önska i din blogg? :) jo jag är en rätt kurvig tjej typ stlk 38/40. jag undrar om du har något tips att dela med dig av hur man ser bättre ut? går inte att träna bort höfterna och det är alltid lite lite av magen kvar även om jag tränar stenhårt i flera månader. kan man se snygg ut ändå? behöver akut hjälp med stiltips! ser man bättre ut om man satsar på att dra blicken till hår och ansikte? kram, du är bäst!

Reply
Sandra

Väldigt fina foto.. Är kär i den militärgröna byxdressen på första bilden! Vet du vart den kommer ifrån? :)

Reply
Janni

KENZA…… you are perfect!! Those photos are very beautiful ! and you are too! please come to Finland sometime because I want to see you :)

Reply
Olivia

Hej Kenza! Jätte fina bilder!Jag brukar kommentera dina inlägg och någon gång tror jag att jag har ställt någon fråga! men hur vet man om man får svar på kommentaren? Måste man gå in och kolla på inlägget då? Tacksam för svar!
Massa bamsekramar från en som älskar din blogg Olivia <3'
(har redan skickat denna men vill så gärna ha svar, förlåt om du tycker jag är jobbig <3)

Reply
Sara

Killar vill ha dig, tjejer vill va’ dig, & thats it. :P Riktigt vacker är du!

Reply
Rosanna såklart!

sååå jäklans vacker!! jag har ju velat bli modell så länge jag kan minnas, kan inte du kolla igenom mina bilder lite? har några på bloggen, sen kanske jag kan maila några? åh vilket tråkig kommentar, blä!!!

Reply
jess

Du är så otroligt vacker! Men jag har en fråga.. Har du fortfarande din navelpeircing kvar?
La märke till att du inte hade någon på bilden ovan så det fick mig att undra :)

Reply
ida

vet du hur mycket jag avgudar dig Kenza! du är så sjukt snygg och omtänksam! Din garderob då? hmm.. mums! kram på dej :*

Reply
natalie

Du e fin…. men du gör något konstigt med din näsa satt det ser ut som du är bajsnödig :)

Reply
dragi

Otroligt vackra bilder. Gillar fotografens sätt o fota,att bilderna ser lite sådär “blekta” ut. Du är lika vacker som alltid hehe.

Reply
Maria

Fantastiske bilder! Du er vakker :)
Lurte på hvilken str du har i skinnjakken din nedenfor? Tenker på å bestille den :)

Reply
lucy

oh my god, awesome !!! you are the most beautiful, amazing girl i’ve ever seen <3

Reply
LYKKE

Dela med dig av din snygghet? ;)
Den första och sista bilden är bäst! Och jag älskar den militärgröna byxdressen.. Vart kommer den ifrån, vet du det? :)

Reply
filippa

ååh, jag har alltid undrat vart man kan köpa kanin ringen,vart köpte du den?
i loovvee it!
;)

p.s. snygga bilder!

Reply
Ida

Du är den vackraste kvinnan nånsin. Tror inte riktigt du förstår vilken skönhet du är OCH utstrålar !!! Jag läser din blogg flera gånger om dagen för att du inspererar människor, du är två år yngre än mig MEN du får mig att vilja uppnå mina mål här i livet. Du har lyckats så jävla bra. Du är modell du jobbar med mtv du ska få en egen show med Tyra. Du har lyckas tjejen. Hoppas du inser vilken insperation du är för människor. De tackar jag dig för. Kram

Reply
yasmin

hej kenza haha .. måste bara få fråga ? har hört från rätt många personer att du e jätte otrevlig och leker en såndära jag e bäst när man träffar dig o e med dig ? , och att du leker bara ängel på bloggen . måste också få bara säga att jag undrar över varför du gör miner på bilder dära du gör din näsa liten o avlång ? att du tar upp huvet ? . skulle vara snällt om du visade den du var ist för att leka ängel hära .. haha .

Reply
lollo

Jag har en fråga: Hur lyckades du bli model, gjorde du nåt speciellt medans du gick i skolan? Vad pluggade du i skolan?

Reply
Cecilia

så sjukt fina bilder, älskar dom!! speciellt den när du ligger ner på en bräda och stenar, sååååå fina!!

Reply
fia

jätte fina bilder men varenda bild lutar du huvudet bakåt, ngt att tänka på kanske för en framtida portfolio :)

Reply
Petra

Tkr inte de så värsta fina, alltså kroppen e grym men ditt ansiktsuttryck & munnen kunde varit bättre.. tips: öva öva öva…

Du kan bättre Kinsa!

Reply
Eli

Hejsan Kenza jag har nyligen släppt min första låt från mitt mixtape som kommer ut inom snar framtid!

http://www.youtube.com/watch?v=i7yOY6_Kzug

här har du länken till låten på youtube, tycker du inte om den så tycker du inte om den, men om du tycker om den så skulle det vara jätte hjälpsamt av dig att ladda upp den på din blogg.

Mvh/ Eli

Reply
Michelle

Tredje bilden är jättefin!
fast hade gillat den ännu mer med mer puffigt hår, för håret så himla tunt ut.
Väldigt mysigt och fint foto dock!

Reply
Sanna

Fan vad du är snygg Kenza! Helt sjukt! Och din blogg är verkligen den bästa jag läst, du är min största inspirationskälla!
Många kramar

Reply
amanda

Alla bilder var jättefina! Gillar mest den första och dom två sista. Men alla var somsagt skitfina<3

Reply
rebecka

hej kenza!
älskar din blogg och har en fråga: läser du andra bloggar,om du gör det vilka?

Reply
Alice

Fina pics, men tråkigt att du har samma pose på alla bilder. Du skulle vara ännu finare med lite mer former à la Marilyn Monroe. Det var världens vackraste kvinna, hennes foton är magiska. Där har du nåt att studera :)

Reply
Jalda

Kenza du e så vacker!
Fan asså sveriges vackraste! ;)
Jag vill skicka in en fanbild till dig hur ska jag göra det? :P
Du e så underbaaart vacker! ♥
Så jvla fotogensik!
Inte ens photoshop!
Du e sååå vacker! <3

Reply
ellinor

vilken snygg tjej du är, jag tycker att du ibland påminner om beyoncé och ibland som på den tredje bilden här ser du ut som megan fox ;)

Reply
Elly

sjukt fina bilder!! himla vacker du e. skulle du inte kunna göra en tutorial video o visa hur du sminkar ögonen när du ska gå på en utekväll? :)

Reply
sisterrr hihi =)

ååå var haru köpt den fina shortsdressen på första bilden? :O
kram kram

Reply
Jos

synd bara att du har väldigt mycket samma uttryck på tre av bilderna ^^ (din header och de två första)

Reply
cry for help..

jag vet att du är jätte upptagen och du får tusen kommentarer per dag.. men kanske kanske lägger du märke till min kommentar.. jag vet inte vem jag ska vända mig till..allt är bara så fel.. jag vet att du har haft en pappa som har haft problem med alkohol.. och jag har en pappa just nu som har de problemet.. det har varit on and off med problemet i hela 17 år..det börjar alltid med att han kommer hem berusad klockan 2-3 om kvällarna och sedan börjar han bråka med mamma, mig och min lilla syster.. han börja skrika och skälla och säga en massa ibland kastar han saker och ibland leder det till att han kan börja slå på mamma.. jag är den äldsta systern och jag kan inte göra så mkt än att komma imellan mina föräldrar när dom bråkar.. försöka skydda min mamma.. det är ofta jag hör mamma gråta.. det är ofta jag hör min lilla syster gråta.. men jag måste hålla mig stark.. jag känner att jag måste skydda min mamma och min syster.. om kvällarna ligger jag och försöka hålla in all gråt och aggrition jag har inombords.. jag vet inte vad jag ska göra.. jag vill bara att mamma ska lämna honom.. jag hatar honom.. jag hatar allt han gör mot oss.. jag hatar honom så mkt.. jag läste att du hade gått igenom något liknande.. och jag ser hur lycklig du är just nu.. jag önskar bara att jag kunde vara lika lycklig.. på utsidan när jag är med mina vänner så är jag alltid den tjejen som är gladast.. men inombords gör det så jäkla ont.. jag vill skrika.. jag vill bort här ifrån.. har du något råd om vad jag kan göra.. snälla hjälp..

Reply
frida

Ändå.. fett roligt att ha sånna bilder på sig själv liksom i framtiden när du är en gammal gråhårig gumma!

haha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*