• header

ELITE MODEL LOOK

Jag ska vara med och hjälpa min agentur Elite att hitta Sveriges nästa toppmodell!

Många av er kanske har hört talas om Elite Model Look, världens största modelltävling som pågår parallellt i över 80 länder. Vinnaren i Sverige får åka och representera Sverige i den stora internationella finalen som hålls i Shanghai i oktober. Den tjej som vinner där i finalen får ett modellkontrakt med Elite värt 1 miljon kronor.

Hur grymt låter inte det? Legender som Linda Evangelista, Gisele Bündchen och Cindy Crawford är alla tidigare Elite Model Look deltagare!

Det här är en stor chans för er som alltid ha drömt om att bli modell och nu kickar vi igång årets Elite Model Look-tävling!

Vi söker främst tjejer 13-18 år som är 170-180 cm långa. Man kan söka antingen på www.elitemodel.se (för norra och östra Sverige) samt www.modellink.se (för södra och västra Sverige). Så bor ni i norra eller östra Sverige ska ni skicka in er ansökan HÄR och bor ni i södra eller västra Sverige ska ni skicka in HÄR.

Ni kan också komma personligen och söka på våra öppna castings den 27e och 28e augusti i Nordstan i Göteborg. Jag själv kommer finnas på plats en stund på eftermiddagen den 27e! Hoppas vi ses där :)

So.. Wanna be on top? Hehe.. Tveka inte! 

Vackra supermodellen Gisele började som deltagare i Elite Model Look!

231 Comments

ester

Jag kommer gärna, men har några frågor här..;) vilka tider? när avslutas tävlingen och hur ska man göra för att få vara med.. ska man bara skriva på en lista och ni tar ett kort på en typ eller ska man göra något annat?=)

Kram.. Tacksam för svar!=D ha de braoo

Reply
jennifer

ohh snacka om att det hade varit en dröm! men jag är ca 1.83 cm o har nog lite för mkt kurvor för att bli modell:/

Reply
julia

sökte till dedär och fick komma dit och allt. synd att man är 180 och tydligen har “ansikte” och allt dedär. men fem cm från modellbranschen runt höfterna..att man inte ens får ha lite rumpa. sjuka ideal, när man vill så himla gärna och allt.

Reply
Sofia

Hej Kenza!
Vilken tid är du i Nordstan ?
jag är en tjej på 15 år och 179 cm lång tror du jag kunde passa om jag kom och sökte ? :)
snälla svara :D
// Sofia

Reply
M

Ah…vad folk klagar!! Det är väl bara sjukt kul att du skriver om detta? ger dom som har måtten/längden blaa bla en chans!! :D

Reply
M

Ni som är 165-169 typ, sök ändå!! skriv att ni är 170, har ni kroppen och ansiktet kommer det inte spela någon roll förhoppningsvis ;D Ni skulle bara veta hur mycket det fuskas osv. i modellvärlden. Själv är jag 170 cm och modell.

Reply
A

JAG ÄR 13 (ska fylla fjorton i novermber) och ca 175cm lång kan man söka in då??

Reply
Palle

lite kul med alla som säger att Kenza själv borde söka till detta osv eftersom hon redan är modell ^^ eller så har jag fått det om bakfoten.

Reply
Sara

Hej!
Finns det någon chans att bli modell trots att jag har ärr på halsen och brösten? jag hade leukemi när jag var tre år, så det är därför. tänkte att du nog är den bästa att fråga, för du vet nog :)

Reply
gabriella

hej!
jag undrar en sak bara kommer det vara en sån här tävling nästa år?, för jag är 12 men blir 13 nästa år och är 165 just nu och jag verkligen drömmer om att vara modell så man får ju kämpa och hoppas.

jag är tacksam för svar :)

Reply
JesyJane

är 20 men man kan la söka ändå , 13 är väl ungt för att söka va ja tycker .
själv skulle de väll vara roligt om man kom me .

Reply
erica

JAg skickade in sånt mail till dom + bil, pick svar i går där det står att jag ska komma till göteborg! vill höra mig maila mig då :) kramis!

Reply
mathilda

HEJSAN, kan inte du skriva mer om detta, jag fick ett mejl och ska komma ditt nästa fredqag och skulle vilja veta vad man ska göra. är tacksam för svar :D

Reply
areeeeh

Heeeej kenza:) undrar likadant ifl man är 165 cm, går det inte att söka?
något undantag kanske?:P

kraaaam….

Reply
patricia

när jag har vägst 10 cm till så kommer jag att söka jag fyller 13 om 8 månader hoppas vi ses!! att bli modell är min största dröm<33 och det är nog kul om vi ses?? jag vill ditt!!

Reply
emma

För er i malmö området. Vill ni testa på att stå framför kameran. Gå in på in h
emsida och läs mer

Reply
isabel

hejsan, lät verkligen jätte spännande !
jag e 17 och 166cm lång, gör de nått att de felar lite på längden, man kan ju alltid jämna ut de me ett par klackskor:)
är detta elite model varje år så man kan ansöka efter man har gått ut skolan ?

tack så mycket

isabel

Reply
cecilia

Hej!
Kan jag gå på casting i Karlstad nu på måndag även om jag bor i Alingsås, som hör till Göteborgs stad?

Reply
cecilia

Hej! Kan man åka till Karlstad nu på måndag även om man inte skickat in bilder? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*