• header

TAKE ME BACK TO…

Idag när det öser ner ute kan jag inte låta bli att längta tillbaka till Thailand! Jag och min pojkvän var där två veckor i början på januari i år. Nyårsafton där nere var den bästa jag någonsin! Att stå barfota på stranden och se alla fyverkerier och alla hundratals khom loys i himlen, och att springa ner till vattnet och poppa en champagneflaska var så himla underbart!

Vi tillbringade veckorna på de vackra stränderna och paradisöarna kring Krabi. Vit sandstrand och ljusblått vatten. Några kvällar gick vi ut och käkade och drack drinkar med Tyra och hennes pojkvän som åkte ner samtidigt som oss. Vi hade så himla kul!

Det här var vår första resa ihop och det var även där vi sa “jag älskar dig” till varandra för första gången. Så när jag tänker tillbaka på vår Thailand-resa så minns jag bara kärlek och lycka. I vinter åker vi till Thailand igen!

209 Comments

johanna

hej kenza det ser skit härligt ut vi ska åka till thiland nu i vinter men jag är skit rädd. det finns ju skit mycket hajar där så så fort en fiks simamr brevid mig komemr jag säkert bli skit rädd och tro det är en haj. jag har också fobi för ormar och det finns det ju också mycket där men om man är i städer och på stränder där det finns mycket folk då ser men dom inte va ?

Reply
Nettiz

Åh, blir nästan gråtfärdig när jag ser bilderna. Längtar tillbaka så fruktansvärt till Thailand. Var där i somras med min kille som är thai.
Så varmt o skönt där ): o god mat

Reply
amanda svensson

Är första bilden på stranden AoNang? har varit där:D det är verklgen jättefint där!:)

Reply
Klara

Härligt…! Älskar den hopp bilden Alex gör, riktigt häftig, gillar även den sista bilden, när du ligger i sanden, perfect bil i en stor ram på väggen :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*