• header

TAKE ME BACK TO…

Idag när det öser ner ute kan jag inte låta bli att längta tillbaka till Thailand! Jag och min pojkvän var där två veckor i början på januari i år. Nyårsafton där nere var den bästa jag någonsin! Att stå barfota på stranden och se alla fyverkerier och alla hundratals khom loys i himlen, och att springa ner till vattnet och poppa en champagneflaska var så himla underbart!

Vi tillbringade veckorna på de vackra stränderna och paradisöarna kring Krabi. Vit sandstrand och ljusblått vatten. Några kvällar gick vi ut och käkade och drack drinkar med Tyra och hennes pojkvän som åkte ner samtidigt som oss. Vi hade så himla kul!

Det här var vår första resa ihop och det var även där vi sa “jag älskar dig” till varandra för första gången. Så när jag tänker tillbaka på vår Thailand-resa så minns jag bara kärlek och lycka. I vinter åker vi till Thailand igen!

209 Comments

victoria

asså, du och din pojkvän är jätte söta tillsammans!!
men i Thailand är det JÄTTE oartigt att kyssas in public, just so you know. tänkte på sista bilden.
min mamma är ju själv thailändsk så jag vet liksom…

Reply
dg

oj efter 1 år sa ni att ni älskade varann..det var ändå rätt så sent

Kenzas svar: Nix.. 3 månader som par! Det här är nog första gången jag verkligen ÄLSKAR, det inser jag nu. Det är en skillnad mellan att vara kär (och tro att man älskar) och verkligen älska någon djupt.

Reply
Jossan

Jag ska åka till Krabi/Ao nang med min pojkvän i december! Bokade resan förra veckan. Längtar fan ihjäl mig asså. De ser så sjukt fint ut. Har suttit och kollat på massa av dina bilder också och då längar jag bara ännu mera! :) Ser verkligen ut som paradiset. Kram på dig sötnos!

Reply
Kriss

Hej! Såg på dina tidigare bilder att du fortfarande har en så fin hudfärg! Är det brännan som är kvar sen somras, eller gör du nåt annat för att se så fräsch ut? Jag saknar min gyllene färg sen i somras, tycker jag ser ut som ett lik nu, därför jag frågar! ;) Kram

Reply
Linn

Sjukt fina bilder!
Jag läser ALLTID kommentarerna som du brukar få och igår och iförrigår när såg jag att otroligt många hade frågat om vart du klipper dig förutom hos bobby eftersom att det är ganska dyrt där. Och den frågan undrar jag med: vart klipper du dig? vad heter salongen? Kram

Reply
M

fy fan va härligt med sol och värme! man blir ju bara lite avundsjuk haha.. tur att man åker till turkiet på fredag, inte för att det ens kommer vara i närheten av en thairesa, men ändå. man slipper ju iallafall regnet och kylan en sväng haha :*

Reply
Daniella

Så ni hade varit ett par ett bra tag men ändå aldrig sagt “jag älskar dig” till varandra förens då? :O

Kenzas svar: Nej vi hade bara varit ett PAR i 3 månader, men hängt i typ 10 månader. :) Man kan bli kär på en gång, men det tar ett tag innan man verkligen ÄLSKAR någon (och det är ett otroligt starkt ord!)

Reply
Sofia

Hej Kenza.
Funderar på att köpa hund. Och lilla Mani är så söt, vad är han för ras? :)
kramar

Reply
Sophie

Hej Kenza! När ska ni åka till Thailand i vinter, kommer du åka över jul och nyår igen? Och har du ngt tips på saker man absolut inte ska missa när man är i Thailand, ska nämligen också dit i vinter för första gången, hade varit kul med lite tips! Du är awesome.

Reply
Frida

Jag hoppas att du klimatkompenserar för iallafall några av dina flygresor. Att var och varannan svensk åker till Thailand varje vinter är helt sjukt och flygresorna tär ordentligt på vår redan halvdöda planet.

Reply
Tess

Åker till Kamala den 1 feb å de ska bli såååååååååå härligt! Första thilandsresen för mig! :)

Reply
johanna

om det är okej att fråga :) vem sa “jag älskar dig” först? ;)

Kenzas svar: Jag sa det först, men Aleks skrev det några veckor innan men jag tycker inte att det räknas haha! Han var jätteblyg för att prata känslor och sånt förut då han inte är så erfaren när det gäller förhållanden och kärlek, men nu är han bättre :D

Reply
Emma

Älskar bilden när du ligger i sanden! Usch, två veckor sen jag kom hem från sista utlandsresan…KALLT här hemma! Burrrrrrr ;D

Reply
Rebecca

Så härligt det ser ut, förstår att du längtar tillbaka! :D Vill också ut att resa, även om jag var i Barcelona den 11te-13de september.

Reply
Iris

Hej absolut finaste Kenza! Hoppas allt är bra med dig. Ville bara säga en sak… Vet du, det vore suuuuuuuuuuuperkul om du kunde skriva en liten kommentar på min blogg… Hehe, du anar inte hur glad jag skulle bli. Hoppas du finner tid och kanske skriver en rad. Kram! <3

Reply
Sofie

ser så härligt ut

en blogg om livet som mamma, nygift och lite små tokig

nya bilder från bröllopet uppe i bloggen nu

Reply
alice

jag har oxå varit i thailand, tre gånger faktiskt. så himmla underbart fint där! jag var där i januari jag med :D
kram

Reply
S

Jag tycker att det är bra att ni väntade ett tag innan ni sa “jag älskar dig”. De orden ska man inte missbruka, vilket många människor gör :P

Btw, SKITCOOL bild på Aleks när han kör sin karatespark! Det är en slags actionfilmkänsla över den bilden hehe

Reply
Nathalie @ Bloody Disgusting

Åhhh. Minns själv första gången jag fick höra dessa underbara ord från min pojkvän. Blir helt varm och extra kär nu när jag tänker tillbaka!

Underbara bilder, vill så gärna besöka Thailand och dess öar snart!

Reply
Mihan

hej kenza ! jag har en fråga när tänker du och din pojkvän gifta er (om ni ens ska det)x) och när vill du skaffa ett barn ?^^ ha det bäst puss §

Reply
Starks

BESÖK MIN BLOGG NI KOMMER INTE ATT ÅNGRA ER ELLER DET KAN INTE JAG VETA MEN GE DEN EN CHANS OCH BESÖK IN IN OCH UT UTAN GÅ IN NÅGRA GR I VECKAN OCH SE OM DU GILLAR DEN SKULLE BLI GLAD :D<3

Reply
Marja

När man kollar tillbaka på de här bilderna så är det inte så konstigt att man längtar tillbaka :) Har ni tänkt åka dit någonting mer?

Reply
Emma

får jag fråga vart ? Jag ska också dit, så hoppas verkligen att du är i karon beach då ! :D

Reply
G

“det var även där vi sa ”jag älskar dig” till varandra för första gången”. Aaw, jag dör! Så himla gulligt…

Reply
Jenny

Krabi är verkligen bäst, 07 så var min familj där i 2 veckor. 10 nov-26nov! I ao nang (tror det stavas så) Det är verkligen bäst, ha så trevligt!!

Reply
Annelie

Vem är din frisör? Hon/han klipper så fint! Snällt om du kunde svara eftersom att du aldrig tar upp det i bloggen :S

Kenzas svar: Går till olika varje gång, tar bara närsmta första bästa

Reply
Sandra

Superfina bilder och kärleken är störst men jag har super stora problem med en man på 26 år som är tillsammans med en tjej på 19…
Men som sagt, kärleken är större.

Kenzas svar: Haha va? 6 års skillnad är ju ingenting! Han är 25.

Reply
Lisa

Jag är en ung tjej som kommer ursprunligen från ungern. Min fråga till dig är: Känner du dig svensk eller som en invandrare eftersom att du är halv? Vart säger du att du kommer ifrån när folk frågar t.ex.

Undrar också vart du klipper ditt snygga,fina,söta hår! så underbaaaaaaaart!
LOVE<3

Reply
anna

jag blir helt rörd, vad fint! jag längtar så efter att få blir sådär superduper kär och att känna att jag verkligen älskar någon på riktigt, och att vara älskad av min livs kärlek. är så glad för din och aleks skull!
och måste bara säga att vad ovant det var att se dig i så mörkt hår också, men du passar verkligen i det :)

Reply
ellen

vad svarade du på sms när han skrev att hanälskade dig då? :O var det inte jobbigt att inte kunna skriva det tillbaka? :) med tanke på att du skrev att du sa det för första gången i thailand?:D

Reply
anna

och jag håller med dig, älskar är ett otroligt starkt ord! blir så irriterad på alla som springer runt och säger att dom älskar varandra och att dom inte kan leva utan varandra efter en vecka tillsammans, SPYYYR på dom!!

Reply
I väntan på Liten - Gravid i vecka 25

Aaaw, vad mysigt! Åker ni samtidigt som tyra och hennes pojkvän iår igen? Jag är så jäkla splittad i sånt där, riktig riktig toffel som gärna åker på sånna där riktiga kärlekssemetrar helt ensam med bara min kärlek! :)

Vi var också iväg på en sån där resa nu nyss, men vi var i Karibien. Det var verkligen underbart. Nästa gång kanske det blir thailand :)

Reply
leonora

ni e verkligen skitgulliga tillsammans!=) men hur länge har ni varit tillsammans? du sa lite längre upp att ni hade “hängt” i 10 månader, betyder de att ni va tillsammans då? och hur träffades ni? älskar din blogg, kram:d

Kenzas svar: Vi har varit tillsammans i ett år men hängde/träffades/dejtade i ett tag innan det. KRam!

Reply
Annelie IGEN

Jaha, men det var inte det svaret som jag riktigt hade förväntat mig… :S jag frågade Vilken som du brukar gå till. senaste gången kanske? eller något sådant.
jag frågade dig eftersom att ditt blir så fint..

BTW, Du och din pojkvän passar verkligen <3

Reply
malin

du har innan skrivit att du har fobi för hår på kroppen förutom på huvudet, har du ändrat åsikt eller räknar du håret på aleks bröst + raggarsträng som hår på huvudet :D? fint skrivet. ser underbart ut!

Reply
jenny

Så himla gulliga ni är tillsammans!!!:) Hur vet man när man när man hittar “rätt” enligt dig?:)

Reply
sara

hahhahahahaha fick världens chock på en bilden där alex hoppar och gör ett.. hm, karateslag? såg as roligt ut :D

Reply
Diana

Är det verkligen mänskligt att hoppa sådär högt?! :O ….
Han är ju faktiskt rätt lik Clark kent! ;) (på ett bra sätt!)
Take care!

Reply
hlbin

bilderna var jätte fina nu vill jag också åka dit:p vem är det som är en så bra fotograf:)??<3

Reply
Lovisa

ååååååh dit ska jag den 17e november. llängtar! var det fint där? något du rekomenderar?! :D

söta ni e tillsammans, önskar er all lycka :)

Reply
Regina

Åh helt underbara bilder ;)
Vi ska till Thailand i december igen
men nu till Khao Lak :)
Har du varit där? eller vet någon som varit där?
Lite tips vad man ska passa på att se?

Kram/Regina

Reply
Hanna

Måste säga att din pojkvän liknar ibland på vissa bilder, sjukt mycket Taylor Lautner ;) hihi

Söta bilder iallafall! :D

Reply
Pinkie

gulligt!!! Men hur säger man till nån att man
“älskar han/hon” ??????
jag har stora problem med sånt :(
min kompis gillar nån och jag har lovat att hjälpa henne när som helst! <3

har du ngt bra tips?

Reply
Elin

Ni är jätte söta tillsammans!
Men jag undrar var du köper alla dina fina bikinis?
Jag ska till Turkiet om två veckor och har inga badkläder …

Reply
sofie

Gud vad härligt det ser ut! Jag är också så himla sugen på att åka utomland. Det är det bästa som finns! =)

Reply
raeioöw

Jätte fina bilder!
Ni är så söta tillsammans och Aleks verkar vara en sån snäll kille! :D

Min kompis sa till mig att du var emot homosexualitet och speciellt lesbiska. Jag undrar om det här är sant! I så fall tycker jag att du borde tänka om.

Reply
rebecka

vilka sjukt fina bilder! hur længe har ni varit tillsammans nu? haha blev lite arg nær jag såg bilden dær du håller aftonbladet…hahahah skadeglædje?

Reply
Amanda

Ser så himla skönt ut! Men… Menade du att du och din kille sa “Jag älskar dig” till varandra för första gången eller du och Tyra? :)

Reply
linn

FYFAN FÖR DIG, du kan ju inte hålla på och lägga upp såna där bilder? Nödvändigt verkligen såhär en grå höstdag…………..

Reply
Anna

Även om bilderna ser jättemysiga ut och det säkert är jättehärligt där så har jag absolut ingen lust att åka till thailand. Var på en föreläsning som handlade om turismens baksida, och det var vidrigt att höra.

Reply
Anna

Hm, smidigt att skicka kommentar förtidigt.

Jo, däremot hoppas jag att ni får det jättebra och ni kanske intehar valt största turiststället heller?

Reply
Helle

haha såg att det redan fanns kommentar om detta men är Aleks typ Superman eller? jävlar vilket hopp! är lite av ett stålmannen-freak så kunde inte låta bli att kommentera!

Reply
idc

Någon gång borde du, i bloggen, berätta hur du håller din kropp så slimmad :) Den är ju to-die-for på alla bilderna :)

Reply
Lina

Du ska vara ruskigt glad över att du kan göra sånt med din pojkvän. “Vanliga” svenska par som inte har mycket pengar bara drömmer om sånt. Så var glad:)

Reply
Alva

Alltså åååh, det är så kul att läsa din blogg när du skriver om dig och din pojkvän..Om minnen liksom. Då blir det lite mer extra roligt att läsa :D Även fast din blogg är bäst i alla fall! Kram

Reply
Isabella

Hej världens finaste kenza! Jag har bara en fråga till dig. Vad tror du att du hade gjort/jobbat med om du inte haft bloggen? Hur tror du att ditt liv hade sett ut?:)

Reply
LISOU

Åh, vad mysigt! :)
och jättegulligt det där att ni sa att ni älskade varandra första gången borta i thailand å de :) ååh

Reply
Sofie

Du är så jävla snygg kenza! och din pojkvän med haha. Underbara bilder:) Syns att du mår bra! stor kram till dig!

Reply
Hanna

Ni är jätte, jättefina tillsammans! Ta vara på varandra så löser sig resten!

Reply
Martina

du er så nydelig pen! du virker så utrolig glad og morsom hele tiden!
har lest bloggen din i 2 år og jeg elsker den :-D

Reply
emma

Åh vad mysigt :) Var i thailand blir det denhär gången ? Om ni nu har tänkt så långt =)

Reply
Nicolina

Ni är värkligen jätte söta tillsammmans! :)
Du har värkligen tur (tror jag, hehe.)
Vad härligt det ser ut btw.

Reply
Lisa

haha förfan…… du är ju till och med snygg när du har cyklop på dig, hur gör du?!

Reply
Vicki E.

åh mys! Jag kommer aldrig glömma nervositeten när jag sa de där tre orden till min pojkvän (som btw är 6 år äldre och vi träffades när jag var 18, men bryr sig om ålder när det gäller kärlek. Så länge man är på ungefär samma stadie i livet.) Jag var så nervös men lycklig på samma gång, hade aldrig sagt jag älskar dig till någon innan…dessutom hade jag blivit bränd en hel del innan men självfallet hade jag inget att oroa mig för =)

Så himla kul att se att ni trivs och har det bra ihop! Alltid roligt att läsa att “love is in the air”

xo

Reply
Bikinis?

Hej kenza jag ääälskar verkligen din blogg och tycker att du e grym. Har ett problem och hoppas verkligen att du kan hjälpa mig. Jag ska på semester nu på söndagen och vi bokade idag! Så e verkligen desperat efter en bikini. Verkar som att det e omöjligt att hitta ngt i affärerna men efetrsom att du åkte till thailand på vintern och jag har för mig att du köpte nya bikinisar då så undrar jag om du vet ngn affär som säljer nu? SKulle verkligen uppskatta svar.
Keep up the good work med bloggen.//Tiffany

Reply
BARBIEGRIS

Jag drar oxå till Thailand i vinter. är där en månad över jul och nyår. :D vart ska du denna gång? Du har väl inte missat “FULL MOON PARTY” på Kho Pangan?!?! OMG om du har det så har du verkligen missat hela thailand!

Reply
Nikki

Naww, fan va gulligt:D Minns när jag sa att jag älskade min pojkvän första gången. Så jävla underbart!^^

Reply
Shahin

Hej kenza!
Jätte fina bilder, jag funderar på att resa till Thailand men jag har ingen aning var det är lyxigt och fint. Jag ser på dina bilder att det är skiit fint, det skulle vara jätte snällt om du skrev var i Thailand ni var och lite andra små tips :)
Ha det bra :=)

Reply
Annie

Har du slutat röka? Om inte, vad tycker Alex om det? Tänkte ioch med han verkar vara en “sportig kille”. Vet att min sportiga kille HATAR att jag röker.

Reply
Kajsa

Åh så cool bild när din kille gjorde karatesparken! Ni är verkligen typ Sveriges sötaste par:-) tänkte ställa en fråga när jag ändå håller på.. Jag ska till Stockholm om några veckor och har ingen aning om vilka affärer som är “måsten” att besöka! Du som har så sjuuuukt snygga kläder borde ge en lista på dina favorit affärer! Det skulle vara så grymt bra för mig och säkert många andra som tar sig en sväng förbi huvudstaden!;-) tack på förhand!! Kram

Reply
Charline

Jag och en tjejkompis bor i ett hud på Koh Samui i Thailand, har du vägarna förbi är du välkommen att bo hos oss :)

Reply
Johanna

Hehe jag och min sambo sade “jag älskar dig” till varandra i min släkts gamla stuga utan rinnande vatten och med utedass uppe i Lappland, lite skillnad kanske.. men jag garanterar att det var lika romantiskt, han sade det med en låt som han spelade och sjöng för mig framför den öppna spisen =)

Reply
Ingrid

det ser verkligen underbart ut!! vad fina ni är tillsammans :)

jag har aldrig lämnat europa och skulle gärna åka på en sån varm och härlig resa! hur lång flygtid var det? :)

jag beundrar dej verkligen Kenza. skulle du vilja ta en titt på min blogg och ge mig lite feedback? :)

Kram Ingrid

Reply
Lajke

Alla bilder var ju ashärliga, men den är ju skitcool där han karate-kickar :D Han kan ju försvara dig iaf ;) Vad jobbar han som egentligen?

/Lajke

Reply
Sofie

Jag undrar vart ni åker till Thailand den här gången, blir det Krabi igen eller? När åker ni och hur länge är ni där??

Reply
Keela

Vad mysigt! Min och sambos första resa tillsammans var med till Thailand, i 4 veckor :) Helt fantastik resa! Nästa Våran andra tog vi i augusti då vi stack till Spanien i 10dagar. Nästa anhalt blir Bali i Januari :)

Reply
Frida

Fan att la upp de här bilderna, blir så jävla sugen på att åka utomlands! Speciellt sista bilden, det ser så otroligt skönt ut :)
Men vill bara gratta, ni är otroligt fina ihop. Och jag håller med som du svarat på vissa kommentarer. Älskar är ett stark ord och borde inte bara sägas hursomhelst. Ni är ett jätte fint par :)

Reply
Sanna

Vart var ni i thailand :)? .. svar till ni som säger att alla svennar är i thailand ja kankse alla sticker till thailand men de är typ koh samui koh chang krabi phuket de är dom vanligaste ställena ! sen finns de massa andra öar som är myckemysigare :) och inga tyskar & svenskar överallt ! :)

Reply
merita

snälla kenza s´vara mig.. vad hete ert hotell där ni bodde i thailand.. och hur mycket fick ni ge för resan.. rekomenderar du att åka dit.. snälla svara mig mvh merita

Reply
Moa

Vilka fina bilder =)
Har själv varit i Thailand i lite mer än två veckor, Det är ännu mer sjukt att jag har varit på alla platser där bilderna är tagna aja nästan alla platser =)

Ha det bra
Kram kram :)

Reply
Tony

Det ser ut som miljöerna på bilderna är från en dröm :) Man skulle inte tacka nej till ett varmare land just nu, inte minst nu när höstmörkret är här.

Reply
josefine

hej! jag ska åka till thailand hela mars och tänkte bara fråga om någon har varit där som kan tipsa om vart man ska resa runt och se osv? kramar

Reply
anonym

måste säga att du har väldigt fina drag. =) naturlig skönhet, med eller utan smink.

Reply
Tess

Klockren spark på bild av din pojkvän!!! så sjukt bra bild, den fångade verkligen min uppmärksamhet för den va såå bra!!!
Åh du är en sån toppen människa msåte jag abra säga!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*