• header

Guldfynd by Kenza

Nu hittar ni min smyckeskollektion ute i alla Guldfynd-butiker i Sverige. Några smycken är försenade och kommer om en månad, men det mesta hittar ni ute nu! Priserna ligger mellan 159 – 798 kronor. Priserna är ingenting jag har bestämt själv eller haft något att säga till om, men material (silver och stenar), produktion samt varumärke kostar och det hoppas jag att ni kan förstå. Det här är i äkta silver så det är inte ringar som kommer bli bruna eller göra fingrarna gröna. Vissa smycken är ju billigare också så jag hoppas att ni alla hittar något!

Jag är iallafall väldigt nöjd och jag älskar ringarna!! :)

(Ps. Ni hittar bilder på alla smycken på länken ovan. Har gjort örhängen, armband och halsband också! Så in i närmsta Guldfynd-butik och kika!)

 

205 Comments

ida

Var precis inne och kollade på smyckena. Dom var riktigt fina, min favorit var den silvriga med den svarta stenen och dom fyrkantiga öronhängen. Du är så duktig Kenza!

Reply
Deniece :)

imorgon näe piteå stad har kvällsöppet ska jag vara skyltdocka och representera guldfynd och bära dina smycken, riktigt fina !! <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*