• header

Guldfynd by Kenza

Nu hittar ni min smyckeskollektion ute i alla Guldfynd-butiker i Sverige. Några smycken är försenade och kommer om en månad, men det mesta hittar ni ute nu! Priserna ligger mellan 159 – 798 kronor. Priserna är ingenting jag har bestämt själv eller haft något att säga till om, men material (silver och stenar), produktion samt varumärke kostar och det hoppas jag att ni kan förstå. Det här är i äkta silver så det är inte ringar som kommer bli bruna eller göra fingrarna gröna. Vissa smycken är ju billigare också så jag hoppas att ni alla hittar något!

Jag är iallafall väldigt nöjd och jag älskar ringarna!! :)

(Ps. Ni hittar bilder på alla smycken på länken ovan. Har gjort örhängen, armband och halsband också! Så in i närmsta Guldfynd-butik och kika!)

 

205 Comments

Maria

Har dom kommit ut?? OMG jag måste ha ormen och dom 2 bredvid SJUKT snygga, Älskar stora ringar. Kram

Reply
Alexandra

Inte ska du be om ursäkt för att dina smycken kostar. Du är en entreprenör som tillverkar och säljer för att tjäna pengar, inte för att “ge bort saker”. Det är ju så det funkar.. dessutom är det frivilligt att handla och tycker man dina ringar är snygga så är dom ju värda sitt pris.

Reply
Camila

du kopierar allt som redans finns ute på marknaden eller va man ska kalla de .. hitta din egen stil, samma med din skokollektion!!;s

Reply
Mimoza

Skit snygga ringar,Kenza! Skulle du inte kunna lägga upp bilder från gårdagens plåtning?

Reply
Sandra

Hmm, tycks inte varit så svårt att fixa detta. Sett dessa ringar många gånger förr.
Tror jag skall ta ett snack med Guldfynd och fixa “By sandra”…håll utkik alla!

Reply
Gliddel

Du är min förebild ,jag vill oxo bli designer och göra smycken och kläder sprecis som du ! Fast kommer aldrig bli lika vacker som är , du är skit vacker , en av de vackraste på jorden ! :)

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Jag har en liten fråga angående gymnasium. Vilket gymnasium gick du på? Jag går själv i nian nu och det är ju snart dax att välja, men har verkligen ingen aning om vart jag vill gå..
Hoppas allt är bra med dig! :)

P.s Sjukt snygga ringar!

Reply
sara

hej hur tar man i kontakt med dig, jobbar for en desinger och han vill att jag tar i kontakt med dig??

valdigt spannande updrag..

emaila mig garna sa pratar vi mer..

Reply
Nikoline fredskov

Jätte fina:) hoppas att dom har kommit till lilla Kalmar idag:) lön på kontot byter jag gärna mot en av dina fina ringar:) kraam

Reply
WTF

nja väldigt besviken, trodde du skulle vara lite mer kreativt. Allt har man typ redan sätt i andra affärer. Om ja hade chansen att designa smycken skulle ja satsa ordentligt.

Kenzas svar: Det är väldigt svårt att komma på något nytt, tänk så mycket smycken det redan finns! Jag går efter min egen stil när jag gör mina grejer och struntar i vad som redan finns. Kram!

Reply
Sofie

Sjuukt snygga Kenza! Verkligen sådana ringar jag letar efter just nu, ska in i närmsta butik och kolla runt runt runt på alla dina smycken. :) Äntligen!

Reply
teesssosoososososo

ormringen var skit snygg. den ska jag lungt köpa om den passar! :D

Reply
kathrin

det er så super fedt og jeg synes at det hele er så flot håber slaget går godt og jeg vil helt klart købe nogen af smukkerne :)

masser knus til dig

Reply
izabelle :)

sjukt fina smycken kenza! ska springa till guldfynd för och köpa några snygga :D

Reply
Jenny

Riktigt fina smycken!! Ska kuta till Guldfynd imorgon! :D
Grattis till en jättefin/lyckad smyckekollektion. Kram!

Reply
Malin

grymt snygga ringar! gillar dom första 3 ringarna på höger sidan grymt mycket ! (:

Reply
cecilia

jag såg den annonsen i tidningen,
jag bara “åh, jag läser ju hennes blogg!:D”
haha,
och dom var grymt fina! :)

Reply
Sandy

Oj oj oj, jag vet en som springer ner till Guldfynd imorgon bitti när lönen har kommit och hoppas på att det finns något kvar =) haha. Super fint, kollade in hela kollektionen och jag tycker du har gjort jätte fina smycken =) Grattis =)

Reply
Bella

Där finns en massa smycken från Kenza på Guldfynds hemsida, även armband, halsband och örhänge ligger uppe där!

Reply
steff

du jag har en fråga eller flera frågot hoppas du kan ta dom som dagens frågor:D

1. hur kommer du på alla dessa idier och utseende på dina saker du har designat får du hjälp eller vad snälla svara

2. är du inte otroligt glad över att du har designat så fina saker

3. vad tänker du när du ser dina saker i butiken

Reply
J E N N Y

Så sjukt snygga ringar Kenza! :O

ALLA KOLLAR MIN BLOGG, DET FINNS NÅGOT NI BARA MÅSTE LÄSA!
Lägg då gärna en kommentar så jag hittar tebax till era bloggar!

Reply
ida brink

snygga :D

idabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.seidabriink.blogg.se

Reply
leena

hi, i love your blog! i have to write in english because my swedish is not so good even thougt “Jag tar studenten i svenska i morgon”:DD jag undrar om man hittar de här ringarna från nätet? hope that you understand:)

Reply
Lisa

visst, det är fina smycken (även om det inte är något jag själv skulle bära, alla har ju sina egna stilar så) men jag tycker inte det var nått speciellt med dem, man har sett allt innan. de ser typ likadana ut som alla dina andra ringar du visat här i bloggen. men med det inte sagt att du är en dålig designer, utan det är ju svårt att hitta på nått nytt, allt finns redan. men…blev lite besviken faktiskt, trodde det skulle va nått liite mer eget åtminstone. men fortsätt kämpa på med karriären, tycker du verkar vara en superbra/grym/söt tjej! kram (jag är medveten om att hälften av ordet i den här kommentaren är “men”)

Reply
Lottie

Bra jobbat Kenza! Fanns massvis med snygga smycken, synd bara att vissa var liiite för dyra (vet att du inte har haft något att säga till om, men still still..)

Reply
Jonna

Hej!!
Sjukt snygga smycken! Ormringen är defintivt min favorit!!
Får bli en sån när man åker in till staden i morgon:D

Reply
Ida

Helt underbart fina ringar, precis såna jag gillar! Måste köpas in :) men kan du inte ha en utlottning på ringarna eller något? typ 3-5 påsar med alla ringar i och lotta ut :) skulle vara kul att vinna såna fina ringar :)!

Reply
behöver tips!

Det är såhär, jag har problem med att hitta tröjor, alltså om jag ska ut och shoppa så hittar jag aldrig några tröjor, ALDRIG! och jag har sett bilder på dig där du bär skjukt snygga tröjor.. ochjag har varit inne i alla affärer känns det som men inte hittat något. Undrar om du kanske kan lägga upp bilder på dina favorit tröjor och kanske ge tips om vilka affärer som det finns snygga tröjor i :)

tack på förhand!

Reply
Becka

Hejsan. Förstår att det inte är du som har bestämt priserna, men det är synd att många var ganska dyra. Håller du själv med om det? Kan vara kul att höra vad du själv tycker? Men ja, du är ju ett märke nu och märkessaker kostar ju såklart. Håller med vissa andra om att smycken som dessa redan finns (samma sak med dina andra kollektioner) men alla borde förstå att det är svårt att skapa något helt eget. Gillar ni Kenzas stil så vet ni ju vart ni hittar smycken nu, och slipper leta! Skulle jag själv designa är det klart man kollar efter inspiration på andra ställen, om man nu inte är född med en riktig begåvning som designer, som verkligen har känsla för det :)

Reply
Sandra

Länken funkar inte?

Riktigt grymma ringar !!! Fan får nog ta en vända in till stan i helgen ^^

Reply
Ada

Vet inte om hemsidan är överbelastad eller så är min dator lite knepig, men länken funkar iaf inte för mig! Inte om jag går vi google heller ;)

Reply
Sandra

Hm deras sida kanske har kraschat pga alla dina läsare, för jag kommer inte in på guldfynd.se heller xD haha !

Reply
Amanda

Ååh! Ringarna ser ju hur snygga som helst ut!!
Men du..Länken till guldfynd funkar inte och inte deras hemsida överhuvudtaget. Kan det vara för att den kanske är “överbelastad”?

Reply
Hanna

OMG ORMRINGEN :OOO Fett jävla snygg. Fattar inte hur duktig du är. Alla andra var oxå as najs! Du är grym kenza ;)

Reply
JOSEFINA

HEJ KENZA !!

Jag älskar din smyckeskollektion, självklart kommer jag köpa andra ringen från vänster ;)

Jag har även mailat till dig angående din svarta skinnjacka med bälte i midjan. Jag hoppas att jag kan få svar av dig snart!

KRAAM

Reply
johanna

hej !
Jag skapade en modeblogg för ett tag sen och det skulle vara jätte kul ifall ni ville komma in och kolla lite ! :)

Reply
Andrea

Hei!

Kommer de til å selges på eks nelly.com også? Slik som skoene og jakkene? Hadde vært flott, for da kan vi i Norge også kjøpe dem:D

Reply
Julia

Åhh vilka fina ringar precis sånna har jag letat efter överallt!! ska till guldfynnd nu, nu, nu, nu, NU!:D:D:D:D
Tack för att du designat dem!

Reply
Korven

Men.. varför måste allting vara fyrkanigt och svart och tråkigt? Jag hade gjort en fet djurkollektion… med kaninhuvuden och dodo-fåglar och vargar. Jag förstår att det kanske inte ät jättelätt att komma på något nytt, men det tar inte lång tid att se sig omkring ordentligt på vad som finns ute i marknaden och göra ordentlig research, jag fattar att du har mycket att göra, men jag tror att du hade varit mer stolt över något i framtiden som du verkligen lagt ner väldigt mycket mer tid och tanke på.

Reply
fofo

BESVIIKEEN! Skulle inte vilja ha nån av de ringarna dom var riktigt fula.. trodde du skulle designa toppenringar men hahah.. domdär finns ju redan?. Aja AS-FULa är det jag ville säga

Reply
Anna

Var och kollade idag och de var verkligen supersnygga! Och jag tycker det är bra att de inte är jättebilliga, då kan man känna sig lite mer ensam om dom :)
Inget för min plånbok idag, men något att önska sig i julklapp/födelsedagspresent helt klart! Gillade verkligen det armbandet som stödjer Rosa Bandet!
Ser fram emot fler kollektioner senare!

Reply
Melanie

Åh vad fins! Ska kika på dom imorgon! Verkligen jättefina. Jag gillar ormringen! GRYM ÄR DU!

Reply
emelie

Underbar blogg, as usual. jag undrar om dina smycken kommer finnas i gyldfynd-affärer i hela sverige eller kommer det vara begränsat?

Reply
Guldfynd

För närvarande är Guldfynds hemsida tillfälligt otillgänglig, vi arbetar med att åtgärda det så snart det går.

Vänligen titta in lite senare och försök igen, vi beklagar olägenheten.

Mvh

Webmaster
Guldfynd

Reply
bea

ååh, så snygga! ska blogga om dina ringar nu men kommer inte in guldfynds hemsida.. den laggar eller nått, ååh :( <3

Reply
Frida

Åh, guuuud vad underbart med stora blaffiga ringar som är i ÄKTA SILVER! Det är inte en dag för sent. Synd bara att jag bor på andra sidan jordklotet :( Bra jobbat, Kenza! Som alltid.

Reply
Madeleine

Gah, sitter här hemma och blir galen för att det inte går att komma in på guldfynds hemsida haha :( har väntat så länge på att få se!! men det fixar sig väll snart hoppas jag ;)

Reply
Camila

Ringarna är sjukt snygga men priserna är jävligt överdrivna. Personligen så undrar jag bara vem fan som kommer att spendera nästan 800 spänn på en ring eller ett halsband? Oavsett om de är gjorda i äkta silver. Låter ju bara otroligt orealistiskt.

Reply
Nada

jag tycker egentligen det var jätte dyrt , ano ofta man lägger ut 700-800 kr på en ring ?

Reply
S

Ni människor som tycker att det är dyrt köper antagligen falska ringar från H&M eller någon liknande affär.
Det här är äkta SILVER människor, klart det kostar mer än ringar som rostar…? Det här är ju normalpris eller kanske billigare!

Reply
Jenni

Gillar bäst “Ring i silver med Onyx”.Den är ju också dyrast, men absolut finast (enligt mig).Good job, Kenza!

Reply
Rebeccey

Jättefina smycken !!!! Jag hade tänkt att gå och kolla på kollektionen idag, men när jag gick in på Guldfynd i Kalmar så fanns inte din kollektion där :(

Reply
Richard

Du tar ju förgivet att vi är fattiga.. Handlar inte något under tusenlappen tösen!! bönderna i skåne/blekinge!!!

Reply
Hannah

Men hörni, palla klaga på priserna när jag slår vad om att de flesta av er sitter med något Thomas Sabo smycke på kroppen. Ni vet om att bara EN liten berlock kostar upp mot 1000kr? Klagga litta till va ;)

Reply
Dagga

– haha det svaret du gav om att du struntar i vad som redan finns va lite idiotiskt, då kan fan alla bli “designers” elr vad fan man nu ska kalla dig. En designer är just att man har en egen stil & inte kopierar rakt av från andra. Snygga ringar annars men inget nytt, fail.. Likadant me dina skor

Reply
Sanna

Supersnygga ringar Kenza! Du har all rätt att vara stolt :D
Självklart lär det säkert svida lite i plånboken när man köper dem men det är de värda! Supersnygga :)

Reply
Aisha

Fina smycken men.. det är inget speciellt med dom. Det är saker man sett förut. Märks att du inte är mycket kreativ. Märks även med din skokollektion. Inget illa menat, du designar fint men det är inte vågat direkt.

Reply
Adam Johansson

Hej Kenza :) jag måste säga att jag verkligen ÄLSKAR dina smycken och kläder :D men jag önskar verkligen att du skulle kunna göra nått till oss manliga fans och beudrare :P skulle verkligen se fram emot en kolektion för killar :D Puss och kram och kör på med bloggen <3

Reply
´Anne

Hejsan =)
Jag var inne på Guldfynd idag på min lunchrast. Och då ser jag dina underbart fina smycken. Gillar allt starkt mkt. :) Grattis Kenza! Du är så grymt duktig. Kram på dig! :)

Reply
tjenixen

hejhej:d tycker dina ringar e sjuuukt snygga och vill ha dom allihopa men dom är lite för dyra tycker jag:( kan du inte ha en tävling där du lottar ut typ en ring eller ngt? kram!

Reply
Johanna

Den där ormringen SKA jag bara ha! Jisses vad snygg. Ska springa till guldfynd direkt efter jobbet. :) Bra jobbar Kenza!

Reply
Lisa

Thomas Saboo är annars en berömd designer? Det finns en anledning till att hans smycken kostar. 800 för en ring är snarare ett normalt pris om det är designat i guld.

Reply
Sophie from France

This link doesn’t operate on my computer !
Fuck ! I want see your jewels !! grrrrr

Reply
Olivia

sjuuuukt fina ringar!! kollade in kollektionen på guldfynd, och jag vill ha allt!

Reply
lisa

såg kollektionen idag och jäklar! verkligen jätte fina smycken. och i äkta silver dessutom, kan inte bli bättre. snygga och ej gröna smycken :D du är grym kenza!

Reply
Sofia

Aldrig sett sånna fina ringar, blev iofs riktigt besviken på priserna om alla ringar hade kostat 200 hade det gått 10 gånger bättre, den här kolliktionen kommer inte gå bra, även fast jag + många andra hoppas det. Lycka till Kenza!

Reply
aida

mamma jobbar på guldfynd så hon ska ta med sig lite av dina ringar hem så jag får välja MEN JAG VILL HA DEM ALLLAAAAAAA hahaha

Reply
Maria

Snygga, men för en nybliven mamma med knaper ekonomi går det bort direkt! Även fast de är i äkta silver och säkerligen är riktigt snygga i verkligheten också, så måste jag tyvärr gå på h&m istället och köpa mina smycken :)
Men men..

Reply
Siri

Hej!
Jag har undrat länge nu. Jag följer din blogg och tycker verlkigen om din charm och karisma för livet. du är en otrolig förebild för många!
Jag undrar hur det har kommit sig att du designar smycken, skor, kläder? Hur har du kommit så långt? Det är verkligen min högsta dröm! jag skulle gärna vilja höra lite från dig.

Super bra blogg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*