• header

ACNE BOOTS

Säg hej till mina nya favoritskor! Hur grymma är de inte?! Blev kär i dem på en gång. Från Acne och ni hittar dem hos Nelly för 3495 kr.

Har haft en riktigt härlig dag med vännerna med en massa skratt, nu är vi hemma hos mig och det är dags att göra sig i ordning för kvällen. Ikväll slår vi klackarna i taket!!

232 Comments

svar till lisou

Jag klagar inte, jag trodde man fick säga sin åsikt här? Jag har inte nämt någonting om kenzas pengar eller ekonomi, jag struntar fullständigt i hur mycket pengar hon har och ifall det påverkar hennes ekonomi p.g.a hur mycket hon köper.. jag hade inte det i syfte,tänkte bara säga som jag tycker :)

Reply
beatrice

hej Kenza ! när du var i Egypten, vart var du och vad hette hotellet ? :D
din blogg är bäst !
kramkram

Reply
ina

det handlar inte om avundsjuka, jag har det jag vill ha och så att det räcker. men kenza, ser ingen i din omgivning vad det är du håller på med? Det här kan ju inte sluta bra alltså. Visst ser skorna bra ut, men har inte du redan 10 liknande? Jag ser absolut ingen skillnad. Bara för att klacken ser lite annorlunda ut? Eller bara för att det är ett annat märke kanske? Kanske har det börjat handla om pengar, typ oj dessa var dyrare än dom jag köpte för tre dagar sen. Hursom helst så är det en SJUKDOM kenza, och du är beroende. Och för gud skull ska du inte ta det som att det är något positivt, utan sök hjälp, bland någon kompis,familjemedlem, om inte expert.

Kenzas svar: Ta det lugnt, mycket av det jag lägge rupp har jag fått gratis. T.ex. de här skorna. Kram!

Reply
sandra

Handlar inte om att klaga bara heller. saken är den att 3495 är jävligt mycket pengar för folk i våran older. Det beror ju givetvis på! Men nja.. Kenza har ju lite cash om man säger så. Men jag skulle aldrig köpa ett par sånna skor i den prisklassen när jag istället skulle kunnat flyga utomlands med pengarna. Men dem var ju lite coola.

Reply
Güllis

Vilka häftiga skor, sjukt snygga!

En helt random fråga: Vad skrev du i ditt allra första inlägg, om du ens mins?

Reply
mikaela

wow coola !

Kan du inte göra ett sko-inlägg där du visar alla klackar du köppt och samlat på dig? :D

Reply
Maddii

jag ska vara ärlig och säga att de va inte snygga någonstans. Men du passade skit bra i dom! Så på dig va de snygga.

Reply
Saga

Lätt topp 3 på skolistan!!! (Är inget jättefan av skor, men dehär var skitsnygga även om jag inte skulle ta på mig dem) Kram

Reply
- | | Carro | | -

Shitt vad dyra :( och dom var inte så snygga så jag någonsin skulle kunna betala så mycket :P under 1000-lappen ska det vara ;D

Och du har så mycket skor..du kan ju knappast ha använt alla så flitigt så de förstörs osv..vissa har du ju bara haft på dig 1 gång =P så är väl många ungdomar i guess (inte jag dock haha) men blir lite bortslösade pengar kan man tycka

Reply
Ladytubii

Känns som jag är den enda som tycker att de är SKITFULA… jag hade nog inte ens gett 100kr för de hahaha sorry Kenza (a)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*