• header

ACNE BOOTS

Säg hej till mina nya favoritskor! Hur grymma är de inte?! Blev kär i dem på en gång. Från Acne och ni hittar dem hos Nelly för 3495 kr.

Har haft en riktigt härlig dag med vännerna med en massa skratt, nu är vi hemma hos mig och det är dags att göra sig i ordning för kvällen. Ikväll slår vi klackarna i taket!!

232 Comments

Emma

jag tycker inte de var så fina faktiskt, men du kommer väl säkerligen se grym ut i dem ändå. ;)

Reply
angelica

hej kenza!
jag undrar hur många par skor du har & det har jag tänkt på väldigt länge nu =)
riktigt tacksam för ett svar!
kram

Reply
YAKIE LOGRELL

Åh näää jag har kollat på dem, lite för dyra för mig just nu hehe, har fått en böter, hoppas på att dem finns kvar ett tag :D sjukt snygga!

Reply
-

Du och dina “klackar i taket”! ;) Haha
Jag tyckte inte skorna var fina, men du kan säkert matcha dem snyggt. :)

Är ute efter en av dina ringar, vad kostar den med ormen? :D Sjukt snygg!

Reply
Ellen

när kommer korten du plåtar för nelly.com komma upp på den sidan ? :)

snygga skor!

Reply
jeanette

om du inte vill att nån ska köpa samma grejer som du, kan man ju göra som du gör.. köpa asdyra saker. Aldrig i livet att ja skulle köpa ett par skor för samma pris som en dator typ XD

btw. Sa inte du att du skulle sluta köpa skor ett tag? ;D

Reply
Nickey

Usch nej, dom gillade jag faktiskt inte. typ första saken som du har som jag inte gillar :P

Reply
sandra

herregud, snacka om att du inte kan något om pengars värde. Om jag skulle köpa ett par sånna skor hade halva min månadslön varit borta.

Reply
emma

aså. ser inte alla likadana ut som du köper? måste vara mer än två tredjedelar som är svarta dessutom? jaja. får bara lite panik själv när jag ser priset på alla skor du köper. och dessutom har du converse och boots på majoriteten av alla bilder. okej, nåväl.

Reply
Moaa

Okej kenza nuu måååste du koolllaaa

HHHIIITTT!!

jag har för mig att du skrev i ett inlägg för några dagar sedan att det var slut shoppat med skor för iallafall denna månad/vecka men sen så kommer du bara hem med massor av mera hahah !

asså blir det inte lite dyrt ? :)

Reply
josefin

Feta skor, önskar att jag också kunde gå ut idag, men nej nej halsfluss och penicilin :(
Hoppas du får en feeet kväll :)

Reply
Von

Var på spirit store idag och kollade på dessa skorna. Kollade på priset och tänkte för mig själv: Hm undra hur lång tid det tar innan Kenza köper dessa… 4 timmar! Riktigt snygga men saftigt pris.

Reply
Leina

Kenza kenza kenza… hade du inte lovat dig själv att sluta köpa skor hahaha xD <33

Reply
Louise Olsson

folk som har skor för 3500 på fötterna när det finns barn i världen som svälter är fan inte kloka. inte för att jag själv skänker pengar till afrika men jag skulle aldrig köpa så dyra skor. får du inte lite dåligt samvete med tanke på hur mycket skit du gör för pengar som kunde hjälpa och rädda liv?

Reply
Miranda

Riktigt snygga ! unika. men lite för dyra för mig iaf;)

kolla in mitt senaste inlägg LYX VS.BUDGET !
Snygga skor från asos som finns i liknande modell hos din sko

MÅSTE SES :)

Reply
Josefine

Kan du inte visa “ur mina garderober” med alla dina skor?:)skulle vara ascoolt!

Reply
Angela

De är också så fina! Fast äckligt dyra.. Om man ändå hade råd. Käka gröt i sisådär 2år?! Haha, nää. Hur många skor har du köpt den senaste månaden? :p

Reply
H

Hej Kenza, jag vet att detta absolut inte har någonting med dina nya skor att göra(btw, det var nog bland de ballaste jag någonsin har sett!). Jo men för att komma fram till saken så undrade jag om du kunde tipsa mig om några länkar, där man kan hitta en fin brudtärneklänning. Jag ska nämligen vara brudtärna på min systers bröllop och skulle vara huuuur tacksam som helst om du kunde ge mig lite tips.
goa kramar från helen!

Reply
Frida

Inte riktigt min stil och 3495kr kändes lite väl mycket för dom faktiskt. Men gillar man skor så.. :p

Reply
Beyonce

Oj då ! Dom var inte billiga dom haha fattar inte hur du kan ha råd med allt Kenza ??!!

Reply
Anna

Du är beroende… du fyller tomrummen i ditt liv med skor och kläder som du förmodligen inte ens egentligen har råd med. Du köper typ 3 par skor i veckan…

Reply
Sara

Var det inte du som ABSOLUT inte skulle köpa några fler skor? Eller har det gått en vecka nu så det är lugnt? :p

Reply
emelie

komiskt att så många undrar hur hon har råd.. hon har garanterat fått dem där skorna ;)

Reply
sofie åkesson

Usch ! Verkligen fula, ser inte alls bekväma ut ! Lite smak och eget tänkande får man väl ha, inte bara forma sig efter modet ! neeh tyckte verkligen inte om dem.

Reply
Sofia

Inget elakt menat men liksom du köper hela tiden nya o mer o mer saker,kläder osv… Jag kanske låter jobbig men kanske om man bara köpte ett par nya skor per 3 månader så sku du säkert uppskatta de du har redan, o tycka att du är nöjd med det du har.. O. Inte behöva köpa mera saker bara för att du så gärna vill ha dem o tycker de är snygga,det är onormalt o. Vansinnigt att köpa kläder o prylar i den takt du gör! Menar inte att tynga ner dig men ville bara säga min åsikt :)

Reply
annie

heeeeeeeeeeeeeellloooooooooooooooo!!!!

vad hände med fallskärmshoppandet ???

I did it och jag SKET PÅ MIG hahahaha :)

Reply
aiden

Skit snygga! O älskar din smyckekollektion hos guldfynd, köpte orm ringen igår :) men du, den här klänningen från French Connection, du sa den fanns hos Nelly men jag kan icke hitta den! :(
Kram Aiden

Reply
thilly

fin blogg!
just nu har jag frågestund på min blogg, kika gärna in och släng dit en fråga om du har lust. peace

Reply
sandra (:

haha :D jag såg de där skorna i en tidning och tänkte genast på dej, Kenza. Så kollar jag in på din blogg och… här är de ! :D Snacka om snygga! (y)

Reply
melina

FRÅGA:

vad är det för vinterjacka man ska ha iår? asså enligt modet.. skulle du kunna svara i ett inlägg kanske men någon bild och så? älskar din blogg, puss <3

Reply
LISOU

Fan vad ni orkar klaga människor! Och det jag läste om att Kenza inte har något penga värde och att DIN halva lön skulle vara borta om du köpte dessa. Har du tänkt på att Kenza tjänar väldigt mycket i månaden och att den här summan kanske inte är så himla “mycket för henne”. Och plus att hon säger att hon sparar VÄLDIGT mycket pengar.

Jag tror nog Kenza kan ha koll på sin egen ekonomi! Gud, sluta klaga. Om ni tjänade väldigt mycket pengar skulle ni också vara ute och köpa massa grejer, och speciellt saker ni inte kan vara utan!

Reply
Cecilia Sennerfors

Förlåt men jag tyckte dom var skitfula, haha men dom kommer nog passa i dom asså missförstår mig inte nu utan jag menar att du kommer klä upp dom på ett bra sätt så att skorna kommer så bra ut :)

Reply
Toby

3500 för ett par assnygga skor (från Acne dessutom) är ju rimligt. Vill man ha snygga, speciella och framför allt hållbara skor så höjs priset! Riktigt snygga var det!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*