• header

Kenza & Tyra Show – PREMIÄR!

Det har varit överbelastat och krånglat, men nu ska det funka. Om inte, prova att uppdatera sidan, låt den ladda eller testa på tyras.se eller nyheter24.se/kenzatyrashow

Tack för alla fina underbara ord!!

322 Comments

Fanny

Riktigt bra show!! det var jätte kul. och ni är ju så otroligt fina!! :D verkligen jätte bra show

Reply
Natalie

Tyckte det var rätt värdelöst :S drog inte på munnen alls och ni bara flamsar runt som två 14 åringar

Reply
Amanda

Har inte funkat för mig förrens idag…men gud vad bra det var! Verkligen jätte bra. Ville bara se mer :)

Reply
anonym

Skitbra program, har en fråga bara. Har jag missuppfattat det där med ordet duett? Det byter väl två personer, två personer som gör något. Både tjejen ni intervjuade och du Kenza sa att “jaa vi tre ska bilda en duett?” Jag skrattade lite :)

Reply
eva

Gud vad bra showen var! Mycket, mycket bättre än jag trodde att den skulle vara. Nu kommer jag längta ihjäl mig efter nästa avsnitt varje vecka. Haha, f*n vad klockrent! =)

Reply
anna

ni är ju hur bra som helst! vet att detta bara blir en kommentar i mängden.. men kenza, du är skitsnygg!

Reply
Camilla

Jag är mycket imponerad av er båda. Det var ett roligt och proffsigt program. Ni är fantastiska förebilder för många unga, forsätt med det!

Reply
GFDGDF

DET VAR SKIT BRA MEENNNN:
jag tycker att det kämdes fel med att ni fokuserade så mycket på chipsen, vet ni hur många unga tjejer som lider av ätströningar..? känns det itne lite fel då att ni ändå lyfter fram det som något man måste ta ställning till?
men annars var det grymt underhållande även om jag tycker att du kenza är mycket bättre på att prata inför kameran än tyra…

FYRA AV FEM TOASTERS!!

Reply
yudith

Lätt att detta är världens bästa web tv program. Älskar er tjejer ni e helt grymma och skit roliga:)

Reply
Tilde

Vilken klasskillnad mot föregångaren “Bella & Tyra-show”. Ni är ett riktigt bra team, tjejer! Keep up the good work! Kram

Reply
TILDA

jag såg det igår, så jäkla sköna är ni! så gött att ni är er själva framför kameran. :)) tjugo tummar upp!

Reply
Fredag! | SicaStyle

[…] timmar så nu inte tror jag sovit fram tills nu. Har försökt kolla på premiär avsnittet av kenzatyra show bland annat och det gick tillslut, men jag kom till hälften ungefär när det började tok-hacka. […]

Reply
Madde-

HAHAHAHAHAHA jag skrattar så jag gråter till eran mardröm! Ni är bäst som klarade det. Det är skit tufft med simning,cykling och löpning! Och ironin i det hela gör detta klockrent!! Ni är bäst,och så naturliga!

Stora kramar till er båda!

Reply
Maria

Hej Kenza,

Du var grymt mycket bättre än Bella, mycket mer naturlig och proffsigare, det låter inte alls lika inövat när du pratar! Mycket roligare, nu kommer jag följa er show, förra året tyckte jag det var så b så jag kunde inte se se det men du ska det tittas!!
Go kenza!

Reply
Sandra

Nja sådär, trodde det skulle vara ännu roligare!! Men det blir säkert bättre till nästa avsnitt hoppas jag.

Reply
gulnaz

Så jävla sköna brudar asså :D Love it! Ska fan börja träna haha… Kenza du e så guuullig hahahaha speciellt när du försökte ta tag i bilen när du cyklade hahhaha såå söt.

Reply
Veronica

Showen är ju grymt bra!! Lyckos er som får hänga med Darin :) Jag ska absolut fortsätta se showen. Grattis till ett lyckat program! KRAM

Reply
Back in your face

KOLLA IN NYA SKVALLERBLOGGEN!

LÄS ALLT OM KISSIES LÅTSASREKLAM OCH MYCKET MER!

BACKINYOURFACE.BLOGG.SE

BACKINYOURFACE.BLOGG.SE

BACKINYOURFACE.BLOGG.SE

Reply
Bella

aha, ni har visst inte förstått hur samhället fungerar, SHOW SUGER FETT, EFTERSOM DET FINNS INGEN TEXT. Hur ska jag kunna förstå annars?

Reply
Saga

Negativt överraskad… Besviken, långtråkigt. Men snygga var (är) ni! Kanske gillar nästa program mer, ska ge det en chans till! =]

Reply
M

Var väl okej, dock stör jag mig på all reklam i början och mitt i.. Okej med reklam i början det kan jag förstå men mitt i osv NÄ det blir inget fler avsnitt för min del.

Reply
RONJA

det gick jäkligt segt att få igång det och hackade lite då och då men annars var showen skit bra! ni är så jäkla härliga och snygga tjejer!

Reply
emma

så jädrans bra ni är! och du är sååå fin!
kommer att följa ert program, längtar redan till nästa gång.

kul att ni uppfyller mångas drömmer tycker jag + era egna=)

Reply
B

JÄVVVVVVVVVVLLAARRR I MIN LÅDA va grymt de va. ni är sjukt grymma. mycket proffsigare än bellatyrashow. längtar tills nästa avsnitt!

Reply
Siri - Foto & Vardag

jag tyckte (liksom alla andra) att det bra! men har ändå åsikter:
1) det borde inte vara så “fejk” på vissa ställen. som när ni gick till darin och bara “hej vi vi vill bli artister” och han bara “amen självklart”, det gick man inte riktigt på ;)
2) det borde inte kretsa kring er så mycket, utan också om andra bloggare, läsare osv. det är ju självklart att det är er show, men jag tycker ni kunde ge större plats åt andra.
3) “mardrömmen” borde inte bara handla om er träning och hur ni ska komma i form. det kunde vara liksom vara olika typer av “mardröm” varje gång.
annars har ni gjort ett jättebra jobb! :) kram

Reply
jenni

vad elakt av den där bingo som sa att bönder är tjocka med gris näsa (Jag bor på en bondgård) :( :(
men du och Tyra var jätte bra!

Reply
Anna

Alltså Kenza, fina, underbara, fantastiska Du. När jag tittade på detta program så kändes det som om jag följde en vän jag känt i hela mitt liv. Jag vet inte om det är för att du är den du är, att du förmedlar något väldigt fint och jordnära i din blogg om dig själv, eller för att du bara helt enkelt är en sådan naturbegåvning framför kameran.
Jag blev fan lugn i själen av att lyssna, titta och följa dig i detta program! Det känns som om du har gjort det här i hela ditt liv. Och även om vi läsare bara fått följa dig genom din blogg, där vi endast fått se lite småklipp, så var det så naturligt att se dig framför kameran.
Du känns så äkta.
SÅ – otroligt bra jobbat Kenza, jag är helt övertygad om att du har styrka att klara allt vad du tar dig för i ditt liv. Du är kanon.
Och tack, givetvis, för att du delar med dig.
Kram!

Reply
Rebecca

det roligaste va när du sa; Vi tre kan bli en duo. duo är två pers tre är en trio:)

Reply
Ingrid Alise

Så bra alt ble :D Jeg vil selv bli fotograf så det var kjempegøy å se Amanda og Bingo i studioet! Ønsker både hun og dere lykke til videre :)!

Reply
Hanna

Haha, så grymt söt du är när du ska hålla upp klänningen :) men jätte bra jobb tjejer, en show jag kommer att följa!

Reply
tilda

haha så söta ni är! riktigt bra program! jag satt med ett leende på läpparna HELA tiden. :D LÄNGTAR verkligen till nästa avsnitt! :D PUSS PÅ ER! <3

Reply
Malin

haha ärligt, jag var tvungen att se om delar av showen flera gånger och jag skrattade verkligen lika mycket varje gång. det bästa var när du kom i början , o när tyra säger,” det är ju våran show nu” o du ” aa..” det var så klockrent, ditt ansiktuttryck och allt var klockrent, sen när ni går och tänker för er själva och när tyra tänker på vad hon ska kräva ” 2 påsar chips, aa.. NEJ 10 påsar!” o ler för sig självt haha, ni tjejer har verkligen lyckats måste jag säga! keep up the good work!

Reply
Malin

Fy fan va bääääst!!! :D tusen gånger bättre o roligare nu när du är med hehe kommer sitta bänkad varje torsdag :D

Reply
Sophie

I couldn’t understand a WORD of it, but I still watched the entire show! Haha, I think I understood what the most was about. Looks like a great show though! Good job for both of you!

Reply
DIAMANT

bra show!! ni är så NI och härliga o fina o kuliga =))) o DET är vad som gör showen just så bra, väntar på nästa avsnitt! gillar denhär mera än bella&tyra show, mer action i denhär lixom, min åsikt då :)) hoppas kvällen var kul kenza, ha de fint! din blogg äger

Reply
Pam

Nähä!!! SA grymt att man kan kolla pA den pA datorn, annars hade jag haft inga möjligheter att fA kolla pA det här nere i Italien.. !!!! Bra show blev det jaf! Bra gjort tjejer, ni e ju sA roliga!! :)

Reply
amanda

verkligen huuuuur bra som helst! ser fram imot alla avsnitt, kommer bli gryyyyymt! och att ni uppfyller drömmar för andra människor är verkligen toppen!

Reply
alicia

Gud vilket sjukt härligt program!! Man blir full av må bra-känslor i hela kroppen :D
Man känner sig dock något lat när man ser er simma, cykla OCH springa er genom hela triathlonet… Så duktigt!

Reply
onlyjojiz

Uchs de där såg jobbigt ut men jag skulle behöva de!^^Jag har “ansträngnings astma” och min medicin slutade fungera så och har inte kunnat träna friidrott på typ 3 månader ..Jag känner mej tjock :O

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*