• header

Kenza & Tyra Show – PREMIÄR!

Det har varit överbelastat och krånglat, men nu ska det funka. Om inte, prova att uppdatera sidan, låt den ladda eller testa på tyras.se eller nyheter24.se/kenzatyrashow

Tack för alla fina underbara ord!!

322 Comments

Aimee

Great show! Congratulations :))) You both did really well and the show turned out perfect! Can’t wait for next week’s show!

Love from Finland,
Aimee

Reply
verrrran

åååååh, har längtaat ! :D btw, fyller jag år idag ! <3 du ä bäst kenza (shit vad töntig jag låter)… PUSS

Reply
Josefin B

Ja, det var väldigt överbelastat. Jag testade med hemsidan och både din och Tyras blogg i över 10 minuter och tillslut kom jag fram. Så nu har jag tittat ett tag men nu hände något så att ert program stoppades och jag fick börja om… så jag tänker kolla på slutet imorgon istället! :)

MEN JÄTTEBRA PROGRAM IALLAFALL! :D Ska bli kul att följa er på torsdagarna :)

Reply
sara

haha det hackar jättemycket men om man pausar och låter de va en stund så funkar det! ni är fett grymma tjejre!

Reply
kajsa

har inte sett någonting och ingenting funkar..
Jag hade verkligen sett fram emot det och jag förstår att det är svårt men jag bara undrar, hade ni inte räknat med att det skulle vara överbelastat, det är klart att det skulle det!
Man kanske får tänka lite längre ibland :P

Reply
Sofia

SKITBRA KENZA & TYRA! Roligt och väldigt underhållande. Ni är så proffsiga! Eran show kommer bli en succé :)

Reply
sandra

hahah så jävla ball program! när jag såg er träna och såg att ni gav 100 procent haha fick jag själv mig en liten spark i baken, måste ta tag i konditionen själv haha!

Reply
estelle

jag kan inte se del två? för det hakar upp sig vid 28:onde sekunden hela tiden, ÅÅÅÅHHH får damp, jag som hade sett framemot detta!!:(

Reply
Leah

Du var superbra. Tyra och kameramannen not so much. Precis som i Bella och Tyra show sitter Tyra och fixar med sitt hår konstant (när ni övar på låten t ex) och kameramannen hänger inte med. När du pratade med Amanda filmade han på Tyra. Man blir helt yr, han filmar så mkt fram och tillbaka. Rörigt.

Reply
Lina

Programmet verkar skitbra, ni är kanonduktiga, kunde dock bara se första delen, så får se resten imorgon :) Tycker nyheter24 borde ha lärt sig något efter Bella&Tyra show, var ju exakt likadant då!

Reply
kathrin

Tillykke med jeres show :)
der var så godt ved ikke hvad jeg skal sige end det var fantastisk og vi ved jeg hvad jeg skal hver torsdag kl. 21:00 :D
i er de bedste :)

karm karm kathrin fra danmark :)

Reply
Patricia Ann

You guys are so cute! Even though I couldn’t understand a single word except for when you interviewed Alexandra Burke of course! :) You guys have a great singing voice and dynamic. Kenza, I’ve never heard you speak in English! It’s so refreshing since I always have to hit Google Translate every time I’m on your blog but the sentences are all fucked up so I kind of have to just get the gist of it.

Reply
Honey

girlz, you should make english subtites… because u got a lot of internatiol readers… you should think about every reader all over the world so plz make my little dream come true and think about english subtitels cause i cant understand any fucking word in ur languageeee it’s so difficult haha :P

love from Poland

Reply
Rebecca

Programmet var superbra, och ni var jätte duktiga! :D Det är verkligen kul att ni bjuder så mycket på er själva tycker jag, väldigt kul! Detta ska jag helt klart titta på fler gånger =D

Reply
Marja

Så grymt bra :D Kommer att följas varje torsdag. För mig var det inga alls problem att kolla på avsnittet. NI ÄR GRYMMA!

Reply
Ellinor

ÅÅååå! Jätte bra show ju, men fick bara se fram till att ni började cykla, sen försvann allt :( Försöker att klicka mig fram dit igen men det är ju helt omöjligt med all reklam som hakar upp sig.. Får väl vänta tills imorgon för att se resten

Reply
Starks

BESÖK MIN BLOGG VETTJA NI KOMMER INTE ATT ÅNGRA ER JAG LOVAR ELLER DET KAN INTE JAG VETA MEN GE DEN EN CHANS OCH GÅ IN NÅGRA GÅNGER I VECKAN OCH STRUNTA INTE BARA I DEN SKULLE BLI GLAD :D <3

Reply
Julia

kan ni inte ladda upp videorna i ett annat program? jag har försökt hur länge som helst men allt hänger sig efter 1/3 av andra delen

Reply
Ida P.

Tjejer, ni har gjort ett jätte bra jobb (: Jag kommer följa pogrammet i höst, utan tveckan! (:

Reply
Erika

As bra ju! :D Trodde inte programet skulle bli så bra men det var värt att kolla på, ska se nästa vecka med såklart!

Reply
great

even tho i dont understand a single word (except the interview with alekxandra)u girl are doing an incredible work! is the first time i heard Tyra speaking in english =), i really like it! thumbs up!

Reply
johanna

Shit vad grymma ni är. Jag är jätteimponerad :) kommer sitta som klistrad på torsdagar framöver! hoppas det löser sig med överbalastningen för det tog en hel evighet innan jag kunde titta på er.. men det var det värt :D

Reply
Mia

Det är ju inte ert område att ansvara för tekniken. Men det går såklart ut över er när nyheter24 inte gör sitt jobb. Katastrof att man inte kan se hela showen en timma efter start. Första avsnittet okej att det strular, men de har sänt en hel säsong med showen nu.

Kenzas svar: Fast vi hade inte riktigt räknat med att vi skulle få sånt större tryck än vad Bella & Tyra show fick (vi har fått galet mycket mer trafik), men nu vet teknikerna det och det kommer förbättras! :) Kramis

Reply
Cissi

Vill bara säga att ni har gjort ett skitbra jobb! Showen var grymt bra. Roligt, intressant, imponerande och härligt! Ni var avslappnade och jordnära och man fick sig ett gott skratt många gånger under programmet. Jag är grymt imponerad av er insats i tävlingen, hade aldrig orkat gjort det själv! Längtar redan till nästa avsnitt!

Bra jobbat tjejer! :D

Reply
Anna

Haha I´m gonna kill you if you miss it! Motherfucker!

Alltså jag ÄLSKAR er show!! kan inte vänta tills nästa vecka :D

Reply
yohanna

haha nu fungerade allt :D
vad knäppa ni är som i slutet säger, im gonna kill u… motherfuckers hahah XD

Reply
kim

Gud vad bra ni är! Det här kommer jag följa! Fungerade super på min dator, inga hack(:
Heja heja!

Reply
Anna

man kan inte kolla på bonus, kan du inte visa det här på bloggen??
TACK.

KRAM, älskar eran show redan.

Reply
pauline

haha jag ÄLSKAR att du såg ut som crazy frog när du kom trampandes på cykeln uppför backen! så jävla söt :D jag kommer iaf definitivt fortsätta följa eran show, synd att den inte är längre än 30 minuter bara!

PUSSELIPUSS

Reply
jessica

när jag skulle se hackade det jättemycke och gör det nu med…men det verkade jätte bra ska prova senare igen!!

Reply
Malin

Showen va jättebra! vad duktiga ni är tjejer!! :D och jag vet hur de känns att cykla 2 mil, believe me, har gjort det och ville bara DÖ! så att ni klarade att först simma, sen cykla o sen springa är imponerande som faan! Bra kämpat!!!

Reply
-

Kul att ni fick så många tittare!! Du är så himla söt kenz, vackra gulleplutt!! <3

Reply
- | | Carro | | -

SKITBRA XD
Mkt roligare än talkshowen förr =D
Beundrar er att ni klara triatonet.. jag kan knappt springa några hundra meter utan att bli trött..och sen cykla 2 mil..omg :P blir kul att fortsätta titta =)

Reply
alejandra villatoro

de va riktigt kul o helt oväntat,så skit kul :) har någon sagt till dig att du är sjukt lik jessica alba ? sitter o kollar på god luck chuck, de va då jag kom på de ! :D
mvh. en tjej från västervik

Reply
nicole

trodde inte det va möjligt men du är snyggare än på bild! fan va duktiga ni är!!!

Reply
Sanna

Haha så jävla bra :D ni är med all rätt stolta över att ni tog er igenom triathlonet! Har också gjort ett sådant fast med kortare sträckor… Fy fan vad jobbigt det är!
Lycka till i fortsättningen!

Reply
Marie

Hahahaha, fy fan vad bra! Kvalitetsunderhållning! :D “TVÅ FUCKING JÄVLA MIL!!!!!” Ni är helt underbara.

Reply
Bella

Det var otroligt bra, ni är grymma :D En rolig sak jag tänkte på var att efter ert möte med Alexandra Burke (när ni gick med Mani) lät det precis som i Eva & Adam-serien. Haha :D

Reply
Emily

jag döööööööööör. Det startas inte :( Och min son som sover nu :( åååååååh.. Jag dör en smula

Reply
Ida

Otroligt bra program! :D Gillar att det är lite annat koncept nu ;) detta ska jag försöka titta på varje vecka! :D

Reply
Johanna

Superbra! :D skitroligt program märks verkligen att ni jobbat mycket med det!

Reply
mawe

Bra jobbat! Showen var så intressant att jag lät mig genomlida 1½ timmas LAGG! En av de jobbiga konsekvenserna med att vara bosatt i skogen. Seriöst, det finns ett område som faktiskt kallas SKOGEN i närheten av mitt hem. jag bor alltså bredvid skogen..

Reply
olivia

Ni är helt underbara! jag älskaaaaaar er!! eran humor är inte att leka med!! fortsätt så!!

Reply
nosha

kan inte se videon och inte på dom andra sidorna heller, kommer det ut på tv? :(

Reply
hannaP

Eran show är verkligen awesome! Kommer sitta bänkad framför datorn varje torsdag.
puss

Reply
Tina

Oh :) Showen var jättejättebra! Grattis till er båda och tack för att ni förgyller en liten bit av min vardag.
Kraam!

Reply
idaveronica

Så jävla bra show! Kan inte vänta på att få se mer! blev på så himla gott humör av att se på er söta tjejer! Er energi och humor, den är på toppen liksom!

massvis med kramar från Finland :)

Reply
Gabriella

Shit, Kenza… om du röker fortfarande måste jag ge dig en jävla applåd alltså..

Jag var rökare i 5 år och har varit rökfri i 30 dagar nu, jag flåsar fortfarande om jag springer hemifrån till tunnelbanan. Du ska ha en jävla cred om du forf. röker!!!!!

Reply
Benita

“Jag har ingen kropp… längre” Haha så jävla kul:)
Detta va riktigt bra kommer definitivt att titta alltid

Reply
JEMPA!

Detta va verkligen jätte jätte roligt! Helt sjukt kul! Ni är så roliga båda två och man får bara lust att hänga med er! Haha :)

Keep ut the good work, BIG TIME!

Reply
Emelie

Hacka dit och krångel dit, vem fan bryr sig! De vaaaa grymt Kenza! Du va grym, du är grym. Shit, keeeep keeep going!

Reply
rebecka

så himla rolig show! men ni är så himla små och söta…så det känns inte riktigt som att man vågar säga allt…speciellt inte eftersom att jag älskar dig och din blogg! sjukt bra iaf!

Reply
Maria Johansson

Hejhej!
erat program var sjukt bra! riktigt roligt.. you go girls haah! :)
Ville bara flika in med en liten rolig sak, ni sa att igen utför triathon eller vad det heter och ingen förstår hur jobbigt det är på min skola som jag går på grundar det ditt betyg i idrott i år 7,8 och 9. alltså när man är (13år,14år,15år) Jag håller med er det är helt sjukt jobbigt. Men det får än verkligen att tänka till, man vill börja träna efteråt för man känner att så jobbigt ska det inte vara som det är första gången!
Aja, hur som helst. Ni rockade, erat pogram var stört skönt!
Kramar

Reply
astriid

Grymt najs att få se er live när man bara brukar läsa era liv :D älskar shoowen! har längtat å lovar att vara en trogen tittare ;) <33

Reply
Moa

Jag har inte kunnat se programmet på hela kvällen… Verkar ju som ni har gjort ett bra jobb iaf om man kollar på det andra kommentarerna. Kram

Reply
Linda S

haha, ni äger! Fatta vad bra ni är. Kommer att följa varenda avsnitt! :D Kramar

Reply
majalicious

Älskar er Tyra o Kenza!!! Grymt bra show, kan knappt vänta till nästa avsnitt. Ni är så duktiga, fina och roliga. Ni är jättebra förebilder!

Reply
Johanna

WOW!! :D fantastisk show!! Det var så kul med att se och höra mycket av dig, inte bara genom bilder och text. Detta var toppen och jag kommer lätt fortsätta kolla! :D

Reply
Lina

Kenza! Jag ska med stor sannolikhet flytta till stockholm om några månader. Vilka mellansvenssonbudgetsbutiker har snygga kläder och vart hittar jag dem? X)

Reply
Moa

Faaan, jag har försökt sen 9, det funkar ingenstans, vitt överallt. Verkligen jättetråkigt, såg fram emot detta! :( Men men får kolla imorgon.
Skit bra blogg annars.:)
Pusss

Reply
airaM

Bra jobbat! Bra show, bra jobb! Ni gör er bra på tv. =)

Gjorde ni (du??) hela triathlonet i ett svep? Ser knappt svettig ut när du går i mål ju? Kanske bara fick göra massa omtagningar innan målgång?

Anyhow… Jag gillar showen. Längtar till nästa vecka. =)

Kenzas svar: Nix, vi stannade inte en enda sekund! Jag brukar inte svettas så mycket, bara ryggen och det syns ju inte :P Och så var det ju kallt ute..

Reply
Ida

Åh, funkar fortfarande inte för mig… Men hinner nog se det snart. Roligt att läsa alla positiva kommentarer här! :D

Reply
Sandra

aaaahh! vad ganska skeptisk till detta från början måste jag säga men blev väldigt positivt överraskad. skitbra jobbat tjejer, så jävla duktiga ni är! både i själva programledarrollen men även för att ni klarade av mardrömmen. är skit imponerad verkligen. grymt!

Reply
sara

brukar aldrig kommentera, men wow! är verkligen imponerad. det var sjukt bra och riktigt roligt! höll på att dö av garv när du kenza cyklade :D haha! good job! verkligen underhållande!

Reply
Karin

Superkul program, kul att se er hänga med Darin, uppfylla Norrlandstjejens Bingodrömmar, träningen såg såklart ruskigt ansträngande ut, men ni var jättetappra! Keep up the good work girls!

Reply
Sandra

Fan vad GRYYYYYMT !!!!

Gud vad duktiga ni är tjejer! Längtar till nästa avsnitt ;)

Reply
tove

Trodde forst inte att det skulle funka att se eftersom jag bor i usa och det kan hacka med svenska program, men funkade helt felfritt utan minsta problem! Och gud vad glad jag ar for det, basta jag sett pa lange! Har sjalv hallt pa med triathlon lite och vet precis hur det kanns vid overgang fran cykel-lopning! Fan skitbra kampat ju, ar sa impad! Och ni framstar verkligen som urskona och verkligen akta som personer, sa kul att fa se den sidan ocksa och inte bara de “perfekta modellerna” ;) Men tycker ni kunde fatt liite battre cyklar, garvade ihjal mig nar tyras pajade och kenza du har ju typ halvt punka pa bakdacket haha!

Reply
Frida

Onödigt mycket reklam förfan :S Man ska ju inte ha bråttom när man ska börja titta på det iallafall.

Reply
Mikaela

Kollade på halva avsnittet igår för sen laggade den men nu såg jag resten och shiiiit vad roligt program :D Man blir alldeles glad, sitter och ler liksom ^^

Kommer defenitivt kolla alla program, bra jobbat tjejer :)

Reply
Malin

FAN vad NI är snygga och duktiga, pratar bra, bra show, jag skrattade så jag börja gråta. och vilken bra show!! och det är erat avsnitt, har inget att tillägga som ni borde bli bättre på, det var grymt! ja kanske säga att ni inte bantar utan bara vill få kondition och så, gud det finns ju ingenting som ni inte kan. KEEP IT UP! YOU 2 ROCK!

Reply
Hanna

Det var ett jättebra avsnitt! Det ni gör verkar superkul och jag tyckte verkligen det var bra! =)
Och du ser inte alls ovan eller osäker ut, du lyser lika söt som vanligt! En jätebra show!

Reply
Ebba

den fastnade efter halva och var omöjligt att komma vidare. :O:(

men annars var det bra, den biten som jag såg. :)

Reply
Frida

Jag hade fasen laddat upp med gott framför datorn kl 21 igår kväll och SÅ FUNKADE DET INTE!!! Usch vad arg och besviken jag blev :(!!

Reply
-

HHAHAH, asbra program! Jätteroligt var det verkligen, nu kanske jag är helt ute och cyklar men, är det parodi på Eva och Adam ungefär nästan i början? :)

Reply
Emmelie

Jadu Kenza, om du tyckte att det där var jobbigt så vill du inte ens veta hur det känns att göra ett “riktigt” triatlon. Vi har nämligen på våran skola ett moment när man går i 3:an att man ska göra ett triathlon, men man får välja nivå själv. jag simmade 2 km, cyklade 6 mil och sprang en mil ;) dog lite grann!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*