• header

Wish me luck!

Oj vad nervös jag är. Andas in, andas ut. Nu ska jag nämligen träffa världens största skivbolag. Ja jag vet, helt galet. Både Universal music och Sony music blev intresserade av mig efter att ha hört mig sjunga lite och nu ska jag iväg för att träffa Universal.

Ni vet ju att jag har scenskräck och om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt om jag ens vill det här (jag tror att det är scenskräcken som får mig att tveka…) men vi får se hur det går på mötet. De kanske inte alls vill ha mig efter att ha hört mig sjunga live, haha..

Äh. Det går som det går. Eller nej, varför försöker jag leka cool för? Jag bajsar ju på mig här!

435 Comments

Emma

Jag tycker verkligen att du ska ta alla chanser som du får! Lyssna inte på alla avundsjuka jävlar bara för att dom inte har kommit någonstans. Jag har inte heller kommit så långt (men jag har inte kämpat heller för jag vet inte vart jag vill än.) Men jag är inte avundsjuk för det, tvärtom jag beundrar dig som har skapat ett sådant varumärke. Fortsätt med full fart framåt och låt ingenting stoppa dig! Man lever bara en gång så varför inte prova på allt som man kan? Lycka till med sången och alla andra projekt :)

Reply
bella

ÅHH!!
lycka till kenza du är ju skitbra!
du kommer verkligen lyckas här i livet.
pojkvän,modell,designer,partyprinsessa och nu sångare(eller hoppas vi på eller du kommer bli(det vet jag))

Reply
FRIDA

KENZA?! fattar du inte att du TAR andras dröm nu? kom igen du har ju typ allt annat, en stor blogg, kollektioner osv. Jag har MÅNGA vänner som har såna sjukt bra sångröster, och dom kan inte bli nåt för såna som du tar deras plats. Din röst är en i mängden, sorry.

Reply
Sebastian

Det är klart att du hade varit lycklig utan allt det här också, självklart hade du haft alla dina vänner och med all snannolikhet en pojkvän.

MEN, att säga att du har slitit hårt, att allt du har är din förtjänst… njaaa. Absolut, NU kanske du inte sitter hemma och väntar på erbjudanden, du GÖR något, du jobbar. Men du har inte slitit dig till allt det här, det kan inte du påstå. Du har haft; 1. TUR 2. Förutsättningar 3. En hjärna för att hantera allt du får, och välja rätt.

Nånsin skrivit ett CV i hela ditt liv? Skulle inte tro det.

Visst, haka på Universal, gör en skiva, man ska inte säga nej till sina drömmar. Men när din dröm gick i uppfyllelse för att du sjöng i 2 minuter via en webshow… det är ett hån mot människor som har musikutbildning, som inte äter annat än nudlar för att ha möjlighet att kunna jobba med musik på heltid, människor som kan både sjunga och spela instrument, som inte har gjort något annat än att tänka, sova och andas musik. Det är människor som JOBBAR sig upp, och sliter hårt.

Och snart kommer det komma ett inlägg där du påstår att universal inte alls vill ha dig pga av hur du ser ut och att du är KENZA, utan för din väldigt amatöraktiga, otränade röst.

Reply
julia

Nästa gång du får något jobberbjudande eller sådant Kenza som du velat ha länge och vill tacka ja till – tacka då nej istället för enligt vissa läsare här så ska du tacka nej för att det finns andra som vill det mer än du eller som har velat det längre. Det är nog precis så som de läsarna hade gjort i din situation. Gud vilka clowner de är.

Jag riktigt skäms för att det finns de människor som inte tycker du förtjänar detta. Om Sony och Universal vill ha dig så är det ju så. Och det är ju skitroligt för fan! Att inte kunna unna andra framgång är en av de värsta egenskaper jag vet faktiskt.

Och att du är pengasugande eller vad var det någon skrev där uppe? Det tror jag absolut inte du är, men om du nu är det, so what? Vad fan spelar det för roll?

Nä nu orkar jag inte skriva mer.. ser på X factor nämligen. Lycka till med allt, och tänk på det att du är grym och du har skapat detta helt själv, alla möjligheter och allt. Det är fan ingen som serverat dig något du har kämpat för det hårt och får ge upp mycket också (tänker på kändisskap m.m.) och därför förtjänar du all framgång!

Stora kramar !!!!

Reply
Alizya

Hej Kenza :)
Jag är fett avundsjuk på dig just nu, så jag vet inte riktigt vad jag skriiver… grattis, vad kul att dem är intresserade, men ärligt talat tycker jag du är mer modell än artist. Du sjunger inte dligt, men inte heller jättebra. Men iofs, rösten kan man ju redigera i datorn så det är väl ingen fara.

Reply
hanna

hoppas du inte tar åt dig av alla dumma kommentarer!
fan va dåligt av dom att skriva som dom gör, dom är bara avundsjuka. jag är också jävligt avundsjuk på dig, vem skulle inte vilja ha ditt drömliv? :D du har förtjänat allting, för det är ju DU som har kämpat så att du har fått allt det här.
allt kommer inte gratis med bloggen, alla andra stora bloggare har väl inte egna kollektioner? och är inte modeller? och har inte fått ett riktigt erbjudande att sjunga?
och har en egen show?
hoppas verkligen du lyckas med sången! för du är värd det med :) lycka till! kram.

Reply
Alicia

Asså Kenza, seriöst?! Ska du också gå och spela in en jävla låt? Herregud det här är ju pinsamt! Du har ingen speciellt bra sångröst och den ända anledningen till att du får spela in en skiva är för att du är en stor bloggerska och har en massa pengar-.-. Asså gud tänker du aldrig på de som faktiskt kämpar för det här? De som tillägnar hela sitt liv till att bli något stort inom musiken?! Och så går du runt där och bara “Ja nu ska jag gå och träffa världens största skivbolag!” bara sådär? Ush hela mitt intresse i dig har försvunnit helt! Och det är var lugnt sista gången jag besökte din blogg.
Hejdå.

Reply
elma

du sjunger inte dåligt, men du sjunger verkligen inte så bra att du förtjänar kontrakt med universal eller sony, inte ens i närheten… enda anledningen till att dom kontaktat dig är att du har så stor blogg + att du är känd samt att på köpet får dom också att du är väldigt fin, dom vill ju tjäna snabba pengar…. men om du verkligen inte bryr dig om detta så satsa och kör hårt, du lyckas nog (Y)

Reply
Becka

Livet är orättvist, det är dags för vissa att inse det. Det är ju pinsamt att läsa vissa kommentarer som bara innehåller en massa avundsjuka.

Vi läsare gjorde/gör Kenzas blogg så stor som den är idag. VI inte hon.
Att hon tjänar så otroligt mycket pengar är inte hennes fel. Hade ni tackat nej till den summan? Jag tror inte det. Samtidigt som hon får en massa andra erbjudanden, bland annat från skrivbolag, så kan man inte skylla på att det är fel om hon vill ta den stora chansen (som inte många får). Jag förstår mig inte på er som sitter och säger att hon gått för långt! Tänk på er själva och vad ni skulle gjort om ni varit i hennes situation. Eller varför inte börja leva ert egna liv och kämpa för att uppnå era mål och drömmar?

Reply
Aehuna

Detta bara måste kommenteras.

Rätt intressant att så många skriver hur Kenza blir erbjuden något som någon annan kämpar för i heeela sitt liv..vaddå kämpar? hur kämpar man för en sångkarriär? om man vill ha en position i ett företag kan man kämpa för det. Men hur kämpar ni för att bli kända sångerskor? genom att tycka om musiken och sitta hemma och drömma? “hoppas jag blir en känd sångerska”…och bara så där ska ni bli kända över natt..kom igen människor!! vill ni syssla med musik kan ni göra det för er egen skull inte för pengarna…sjunga på lokala ställen etc ni behöver inte bli superkända i hela världen!
let’s face it…världen ser ut som den gör. Det räcker inte alltid med en bra röst. Utstrålning, det lilla extra behövs! Utseendet är mycket viktigt. vem vill exempelvis se en tjock sångerska med acne dansa i en video med fula killar?? människor vill se vackra människor i sådana sammanhang..det är bara att erkänna. Människor behöver någon att se upp till!
Vissa säger att Kenzas röst inte räcker till och den gör det inte om hon ska sjunga opera. Däremot kan den räcka för popmusik eller t o m rnb.. när blev alla experter på området?
Kenza har sagt att en sångkarriär varit någon hon drömt om. Även om det inte varit det så är det rätt häftigt om det är en dröm nu. Låt henne göra det hon känner för! Det är kanske först när möjligheten knackar på ens dörr som man vågar överväga det. Man är kanske rädd för att drömma i tron att det inte kommer hända i verkligheten..

ni går för långt och klagar på allt. tänk om människor skulle börja läsa alla era bloggar och kritisera allt ni skriver om. hur skulle det kännas? vad skulle ni göra? jo ni skulle sluta skriva personliga saker och tänka efter vad ni skulle våga skriva. Ändå förväntar ni er att Kenza ska dela med sig av allt. Allas liv kan inte vara likadana. Alla kan inte och bör inte vara kända och det är just därför som alla inte lyckas.

Reply
jasmin

sjukt. du är snygg, modell, har en tv show, jobbat för mtv, träffat stora kändisar, intervjuat dem, har en inkomst på över 200.000 svenska riksdaler i månaden & nu får du skivkontrakt. juste du är bara 19år också… toppen!

hahahahhaaha, de e helt sjukt, nästan så man vill gråta!

men jag kan inte mer än att vara så otroligt jävla glad för din skull, helt jävla sinnessjukt glad är jag ska du ha klart för dig, samtidigt som jag bara vill lägga mig ner och dö över mitt egna misslyckande.

lät lite harsh där men de är sant! :) för all del, keep up the good work! och ja tror du grejjar de här rätt bra faktiskt..

perfekt.. där fick min b-knapp på tagenterna sönder också… skulle något sånt hända dig tar du väl fram en ny dator som du fått i gåva av något företag från garderoben huh? ;)

Reply
Jannike

FYFAN, för alla er som sitter och klagar! Jag kan säga med övertygande röst att jag vet att alla tyckte hon sjöng bra. Och kolla bara på hennes ansiktsuttryck i kenza&tyrashow hur lycklig hon var när de spelade in, ska folk sitta och klaga då? För att hon ska få uppfylla sin dröm och göra sitt liv ännu roligare,fyyyyyyyfarao. SKRIV INGET, ELLER SKRIV GRATTIS! Idoiter!

GRATTIS KENZA FRÅN JANNIKE! :D

Reply
Tina

Haha, alltså menar ni allvar? Ni sitter och kritiserar Kenza för att hon råkar vara duktig på många olika saker och att hon får erbjudanden. Då undrar jag såhär, om ni hade velat sjunga och bli signade av världens största skivbolag, hade ni då tackat nej för att andra då kanske skulle tänka att du tjänar FÖR mycket pengar, eller är DUKTIG på för mycket? Jag har hört Kenza sjunga och det låter bra, med rätt guidning kan det bli riktigt bra. Men om Kenza hade sjungit riktit dåligt som vissa här säger, så tror jag inte att NÅGOT skivbolag hade velat träffa henne, än mindre världens största.
Ge er!
Congratz Kenza! Hoppas att allt går bra och att du gör precis allt du vill och kan för det finns inga gränser för NÅGON alla kan uppfylla sina drömmar, vissa har det liksom lättare. Hur orättvist är det inte att Kenza är ur snygg, kan sjunga, har en talang för att skriva och dessutom lyckas tjäna pengar på det klart som fan folk är avundsjuka. She got it all! :)
YOU GO GIRL! <3

Reply
AA

Ärligt, skivkontrakt? Jag gillar inte att sjunga så avundsjuk är jag inte. Men går det inte för långt nu, du har inte en höjdare röst, en sån röst man skulle kunna tänka sig höra på radion om och om igen? Nejnej. Finns bättre tycker inte din röst förtjänar detta, men kul för dig faktiskt, en dröm uppfylld :) Lycka till!

Reply
Alizya

du har ju dessutom mer än vad en vanlig tjej nånsin kan drömma om… du behöver inte något skivkontrakt faktiskt.
Och vaddå “Jag har alltid brunnit för musik”?! Har aldrig läst ett enda inlägg om musik, bara massa Tokio Hotel-tjafs.

Reply
Molly

Ni läsare är så himla orättvis mot Kenza… Vad har hon gjort för att ni ska kasta smuts på henne för att hon lyckas? ERA JÄVLA PRUPPMONGOOOOOOOOON. Varför startade inte ni en blogg för fyra år sen och blev lika stor som Kenza? Då hade det låtit annorlunda. Aa, juste. Så knip igen käften. Blir bara så arg. ALLA KAN INTE LYCKAS!

Va ba tyst.

Reply
yamina

Grattis Kenza!

Fan vad pinsamma ni är som tar er rätten att bestämma hur allt ligger till. Ni skämmer ut er när vi skriver att hon inte förtjänat det eller att hon inte kämpat för det. Vad FAN vet ni om det? Hur kan ni vara så jävla fåniga?
Vad ger er rätten att bestämma vem som förtjänar det och inte? Sluta, ni visar bara vilka missunnsamma och elaka människor ni är är.

Det hade varit en sak om Kenza varit en ond människa som tjänade pengar på barnarbete, men vad fan, hon är en tjej som lyckats här i livet, och alla borde fatta att det ligger jävligt mycket arbete bakom hennes karriär. Om det inte krävs något för att komma dit Kenza är nu, varför har ni inte gjort det då?

OCH – dessutom, det här med hur mycket pengar man tjänar, och att jämföra med läkare, vad vill man få fram med det? Det är väl inget konstigt att företag betalar dyra pengar för reklam, oavsett om det är i TV eller på bloggar?
Att en bloggare med flera tusen besökare om dagen tjänar pengar på reklam är väl inte konstigare än att en idrottsstjärna eller popstjärna får pengar av sponsorer.

Storbloggarnas jobb som bloggare går under underhållningsbranschen. Uppenbarligen gillar alla de hundratusentals människor som läser bloggarna att läsa det de skriver, och då är det väl inte konstigt att det finns pengar i det. Bloggare räddar kanske inte liv som en läkare, men det gör inte skådespelare eller musiker heller, och de har ändå enorma löner, men det är det ingen som klagar på.

Sen har jag överhuvudtaget svårt att förstå hur man kan vara så missunnsam att man blir sur för att någon når framgång. Det är ju inte så att hon stulit platsen av någon annan. Nä, var glad för hennes skull era surisar!

Reply
yamina

Och vadå “det har gått för långt”!? Det finns väl ingen gräns för hur mycket man får lyckas? Jävla jantelags-människor.
GO KENZA, GO GO KENZA!

Reply
Gabriella

Gud vad roligt! Hoppas det gick jättebra!!! Vilken dröm som har gått i uppfyllese!

Seriöst jag blir rikigt sura på er andra, visst Kenza får lite små hjälp av sin blogg. Men om det bolaget tycker att hon kan sjunga så kan hon det. Det är ju deras jobb så jag tror att det vet var det gör.Och att hon är modell, har har ju det utseendet, så sluta klaga. Sök till idol eller top model eller något. Ni får väl lägga upp videos på yputube eller något om ni vill bli stora. flera kändisar som har gjort det! Ni kan väl bara lägga av ni är patetiska avundsjuka ungar. Var glad istället att hon har en sådan tur. Det är ju såJävla ballt att hon har kommit så här långt redan som 19 åring , det är ju hur coolt som helst! Lägg bara ner ni är bara pinsama!!!

Reply
FRIDA

Asså förlåt.. Men jag e sjukt avundsjuk på dig som verkar ha allt!:(
Typ det perfekta livet.. Massa pengar! kollektioner! modell! Och chanser att intervjua TH<3! och en fin kille! och så nu ett kontrakt kanske.
Jag önskar verkligen att jag hade allt det där.. Särskilt en sångkarriär.. Men jag tror inte det är så stor chans..

Lycka till iallafall Kenza!:) Tror du kan lyckas:)

Reply
amanda

vilka bitterfittor det finns alltså! om de nu är sådana som brinner så mycket för musik så kan väl dom dra ut tummen ur arslet och börja sträva mot att nå de målen. Och hur fan vet ni att kenza inte drömt om detta bara för att hon inte skrivit det i bloggen? kan alla bara sluta klaga så jävla mycket, var lite glada för andras skull och som sagt.. sluta vara så bittra, le, var glad, lev livet och sluta bajsa på andra!

Reply
lina

gud jag blir ledsen i ögat när jag läser alla kommentarer, du bra bra kenza, du sjunger bra. Fortsätt som du gör. Alla som tror du har ett perfekt liv har fel, det är ingen som har det. Kram på dig!

Reply
elin ahlgren

tråkigt att folk är så avundsjuka! var glad för kenzas skull istället!
jag tycker det är jätte kul att du lyckats! :) lycka till!

Reply
Jessica

Du har inte en blogg längre.
Det är snarare en webbsida där du pratar gott om olika företags produkter.
Du säljer din själ.

Och nej jag är inte avundsjuk, men fatta, är bara trött på att hela tiden höra dig rapa påhittade beskrivningar om den “jättesköna” mössan och den “jättetrendiga” bootsen.

Reply
Johanna

aaaej men vafan Kenza, ditt liv leker ju! Finns det något du INTE har? Haha, lycka till i alla fall! :)

Reply
Angiie

Nu får ni som kommenterar elakt fan skärpa er! Vaddå “bara stora bloggar får erbjudanden” ?? Jag har max 800 läsare per dag och fick precis ett erbjudande om att vara med i SOLO, samt ett om ett tv-program. Samt det här med att “om man inte hade bloggen vore man ingenting” alltså seriöst? Man har oftast en stor blogg just för att man HAR någonting.

Jag följer inte kenzas blogg, har aldrig läst den faktiskt, men jag blev fan förbannad på folk som inte kan GLÄDJA sig för andras drömmar. Jag siktar mot stjärnorna själv, men jag skulle aldrig drömma om att hacka på någon annan som får drömmen uppfylld INNAN mig.

Så ni som sitter där och hatar för att ni inte har fått någon chans. GÅ UT OCH TA DEN DÅ FÖR FAN?

Dessutom så är Kenzas röst inte helt dålig och låten verkar skitbra (till skillnad från MÅÅÅÅNGA andras) så lay off the f-in whining och hejja på henne istället!

Reply
Emelie

Såg ett klipp där du sjöng med Darin och Tyra. Jag måste säga att din röst var inget speciellt, ganska vanlig. Men samtidigt så är det ju jättekul att ett sånt stort bolag uppmärksammat dig. Så kan inte säga nått annat än grattis och lycka till!

Reply
S

Kenzas svar: Haha men alltså skämtar ni med mig eller? Pengautsugande? Jag skiter väl fullständigt i pengar nu i det här, det har jag gott om. Utan det här är något jag har drömt om i hela mitt liv och jag har alltid brunnit för musik. Ge er nu… Hade inte ni tagit chansen?

Jag kommenterar inte särskilt ofta men Kenza seriöst… om man läser dina svar på kommentarer till dina läsare är de otroligt otrevliga. Visst känner du att du behöver ta till någon försvars ställning och käfta tillbaka, fine, men seriöst då är du inte bättre än någon av dem som skriver elaka kommentarer.
Och jag kan hålla med några om att din blogg har blivit väldigt kommersiell, kan du inte berätta något om din jobbiga barndom? Respekterar verkligen att du väljer att hålla den för dig själv men jag tror verkligen att många läsare vill se en sårbar och verklig Kenza. Inte den Kenza som köper dyra Acne-kläder/skor, bara håller på med roliga (och tuffa) saker i showen, reser och festar. Det hade vart roligt att få veta mer om personen Kenza, du får visa att du är precis som oss andra.

Sen tycker jag att det är fel av dig att prata om hur mycket pengar du tjänar, jag som många andra tycker du tjänar äckligt mycket och det hade gjort dig populärare om du höll det för dig själv.

“Jag skiter väl fullständigt i pengar nu i det här, det har jag gott om.”

Onödigt Kenza… riktigt onödigt att skriva så.

Reply
Natzki

Det är skönt att få läsa att det är din dröm också, och att du har fått chansen. Även om jag gråter just nu för att den chansen ännu än gång inte är min, så önskar jag dig verkligen ett stort lycka till.

Du har lika rätt till den här drömmen som vilken annan person som helst. Sjung så det ryker, och njut åt alla oss som skulle ha velat vara i dina skor just nu. Tro på dig själv och bara kör, för den minsta lilla osäkerheten som du har inombords kan höras genom rösten.

Jag förstår att du blir frustrerad när du får läsa alla negativa kommentarer. Du ska verkligen inte behöva förklara dig, men ibland är det ju svårt att låta bli.. Hoppas att du lyckas “put it aside” och fokusera på din dröm nu när du har fått den här unika chansen.

Det är fantastiskt att en tjej i din ålder slår igenom på så många områden. Du får aldrig känna skuld för det, även om vissa människor kan försöka få dig att känna på det sättet.. Jag tycker att din framgång borde firas, särskilt av alla oss unga tjejer som försöker bygga sitt liv i en värld som..tja, reagerar som den tydligen gör, när en ung tjej lyckas..

Jag hoppas verkligen att du inte tvekar inför skivinspelningen, för där du är, där förtjänar du att vara. Du är otroligt duktig på allt du gör, du jobbar hårt, du har talanger och du verkar vara en mycket jordnära och snäll person. More power to you. Kör hårt tjejen!!

(Du kanske kan få bra tips från Andreas Carlsson? Jag är ett stort fan och följer hans blogg, och såg att ni plåtades tillsammans för nån månad sen. Han skulle säkert kunna inspirera dig till att fixa det här riktigt väl!)

Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*