• header

Wish me luck!

Oj vad nervös jag är. Andas in, andas ut. Nu ska jag nämligen träffa världens största skivbolag. Ja jag vet, helt galet. Både Universal music och Sony music blev intresserade av mig efter att ha hört mig sjunga lite och nu ska jag iväg för att träffa Universal.

Ni vet ju att jag har scenskräck och om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt om jag ens vill det här (jag tror att det är scenskräcken som får mig att tveka…) men vi får se hur det går på mötet. De kanske inte alls vill ha mig efter att ha hört mig sjunga live, haha..

Äh. Det går som det går. Eller nej, varför försöker jag leka cool för? Jag bajsar ju på mig här!

435 Comments

Cupcakes

Lycka till!
Du har säkert hört detta många ggr förut men du ser ut som Leona Lewis, dead on… anyway du bör göra det du vill, inte det världen eller någon annan vill att du ska göra. Go chase your dreams!

Reply
jennifer

lovve älskar bloggen sjukt mycket jag har över 10 afficher på dig i mitt rum för du e så bra jag sparade kenzatyra show till i dag för det är fredag och jag vill spara det bästa till sist ahhahah älskar in blogg krrrammmm

Reply
emelie

Lol..

1. Det var lite redigerat.
2. Det lät inte bra.
3. Dom är inte ute efter din röst, bara ditt utseende & eftersom att du redan är känd så är det en fördel för dom.

Tycker du har fått tillräckligt nu,
varför inte kasta ut kungafamiljen och låta dig flytta in dit istället?

Bara för att jag sa sådär kommer det hända. Och ja, tydligen är det möjligt. Allt är möjligt för dig.

Nej, jag är inte avundsjuk, jag är bara irriterad över hur otroligt mycket fördelar du får från ingenting.

Reply
Vickan

Verkar ju kul om det faktiskt kan bli några låtar. Men vet precis vad det handlar om när det kommer till scenskräck. Usch och fy vad hemskt det är. :/ Men fixar du eventuella musikäventyr i framtiden så är det starkt gjort!

Reply
elin

tråkigt att du får möjlighet att göra detta men du inte ens vill säkert, när andra som drömmer om det hela livet och verkligen är duktiga på det aldrig kommer få chansen. du har gjort ett bra jobb med bloggen, verkligen och det är superkul att du fått chansen att göra annat också tackvare den. men just det, det här känns bara “tack vare” bloggen. men goodluck och om du bestämmer dig för att du verkligen DRÖMMER om det här och VILL göra det, så är det en annan sak och då säger jag GO GO GO! :D

Reply
felicia

Härreguuuuuuuud KENZA de är ju helt otroligt!! Om du inte skämtar då alltså :P ;) Men seriöst bruden du har lyckats så bra!! Du har ett eget skomärke, egna smycken, en egen show, modelljobb och nu artist!!! GO FOR IT!

Reply
Ylva

hahahahahaa… men kan inte du göra ALLT här i världen? Eller nej just det, det gör ju du redan… ;) haha, men fan va kul! Lycka till! :D

Reply
Lovisa

Vad roligt att dom blev intresserade! Du sjunger ju skitbra!
Vilken dröm det skulle vara.
Hoppas att allt går bra nu. ;)
Lycka till Kenza!
Kram!

Reply
annie

nej gud vad roligt! förstår att du är nervös. hoppas du blir nöjd iallafall, det är den enda som är viktigt! sen om dom inte gillar det kan du inte göra något mer! jättemånga lycka till iallafall! kraaaam

Reply
Jennifer

Det ända sättet att bli av med rädsla är att göra det man är rädd för. Kööör bara!! :) Lycka till!

Reply
J

Oj, jössses. Håller du koll på allt som pågår?
Om du nu skapar ett kontrakt med ett av världens största skivbolag, jag skulle fan bli virrig av allt.
Men kul låter det!

Hoppas det gick bra! Puss <3

Reply
Marika

Gör inte en kissie-paow-dessie-grej bara! Inte för att jag tycker du tillhör deras “kategori”.. Men det här med att bloggare släpper låtar hit och dit känns sådääär..

Reply
Josefin

Förlåt Kenza, jag tycker om dig och tycker om allt du gör.. men fan, nu har det gått för långt. Jag tycker det är så SJUKT orättvist att såna som dig som har en stor blogg får så jävla mycket möjligheter till ALLT! Visst, det låter inte dåligt när du sjunger, men det låter inte heller bra. Jag blir så frustrerad över folk som får alla möjligheter i världen. Du har kontrakt hos världens största modellagentur, designer jobb hos Jofama, Wildflower OCH guldfynd, eget företag och en jävla show. Och ja, jag är avundsjuk. Jag vill göra allt du gör, det värsta är att jag vet att jag skulle vara bra på det också. Förutom modellandet kanske. Men fan.. tycker bara att hela det här med bloggandet har börjat gått alltför långt ifall ni ska få såna sjuka erbjudanden som andra bara kan drömma om.

Reply
emma

vrf inte?? Det var bara det som fattades i din lilla perfekta värld… Själv får jag inte ens ett jobb…

Reply
Camilla Gervide

Fan vad töntigt att inte släppa igenom min kommentar. Jag om någon vet vad jag pratar om. Fegt!

Kenzas svar: Snälla kolla en gång till innan du hoppar på mig.. Din kommentar ligger där uppe. Ibland hamnar kommentarerna i skräppost och personen som godkänner mina kommentarer tar alltid itu med skräpposten sist. Kram!

Reply
sandra

oj fan! :)
Du måste ju leva i en dröm, du får göra ALLT liksom!

Lycka till, hoppas det går bra :D

Reply
Juniblomman

Hej Kenza. Jag tycker inte att du ska göra det. Föredrar själv artister som är kreativa, har passion för musiken och som skriver text och musik själv. Tror inte du har det. Dina skor är ju kopior t.ex. Tycker man ska ha passion och vara kreativ om man vill jobba med musik. Inte göra det för att bli känd eller tjäna pengar liksom. Dessutom verkar du inte ens vilja göra det. Men, jag älskar din blogg (den bästa), dina jackor och eran show. Hoppas även att du drar till EMA i år igen. Kram.

Reply
Klara

Jag visste det! När jag hörde dig sjunga i Kenza&Tyra show tänkte jag ba “fan, hon har ju perfekt röst OCKSÅ” (hela du är ju liksom perfekt, hitta ett fel?)!! Hade i smyg hoppats på att du skulle sjunga falskt eller låta som en annan gör, hehe, men nejdå. Jag tycker du hade väldigt personlig och speciell röst. Inte som en i mängden. Lycka till :)

Reply
Anna

Varför fortsätter du att blogga när du knappt har tid till det längre? Är det för pengarna? För jag ska vara ärlig, jag saknar den gamla Kenza, som skrev för att hon älskade DET. Och inte bara för att…få pengar.

Reply
fabrizzio

asså det är så sjukt hur många öppna dörrar du har, tack vare dina förmågor så har du världens bästa arbeten på alla håll, jag beundrar dig så sjukt! Du kommer verkligen komma långt!!!

Reply
Nelly

Ska inte hata.. MEN.. du har ju utseendet, dock inte sångrösten. Du sjunger inte så man får hålla för öronen direkt men det räcker inte. Vem vet de kansek gillar dig ändå så lycka till :)

Reply
RONJA

HAHAHAHA faaaaaaaaaaaaaan vad jag visste det faaaaaaaaaaaaaan asg hahahhaha nej seriöst hahahahha. direkt när ni säger nånting är det såklart alla kommer springades till er? nej men du lycka till! :)

Reply
Livie

Ärligtalat så tycker jag att detta gått för långt. Jag älskar din blogg och läser den dagligen men att bli artist? Nej! Du har inte en tillräckligt bra röst till det om jag ska vara helt ärlig. Du sjunger helt okej men inte så bra som man borde göra. Visst, jag är avundsjuk det är inget snack om saken men jag tror inte att du vill detta på riktigt. Det finns många där ute, bland annat jag som har en dröm om att bli artist och du bara får den utan slit. Universal kan även vara ute efter pengar när de frågar dig, du har mycket läsare och de kan lätt tjäna pengar på dig med tanke på att många kommer att köpa skivan som du kanske ska släppa.

Ska jag vara helt ärlig så ska du avstå!

Reply
sandraaaaaaaaaa

Hm..
Du kan säkert sjunga, men för mig måste en artist kunna skriva själv också! Inte få en låt färdig som de sen ska sjunga, en image given till sig osv.

Hur som helst så lycka till med detta, hoppas det går så som du vill, och hoppas du inte framträder skit låtar som Rebecca Simonsson. PUSS!

Reply
RONJA

håller med så många andra här. vet inte vad jag ska säga men känner ett lite måste att säga nånting. det luktar inte passion här inte alltså haha. hade du verkligen velat det hade du inte tvekat. tror dom kommer till dig då du redan har så mycket publicitet vilket betyder att du säkert skulle sälja bra. du sjunger inte dåligt men du har nog inte rösten som annars skulle krävas. eller asså fan missförstå mig inte du kan lyckas om du vill det typ mer än något annat. men jaaa. good luck!

Reply
RONJA

måste bara säga camilla…. DÄR SATT DEN.. “eller så är det ett hån mot oss riktiga musiker som kämpar för det vi älskar. För dig blir det väl bara ett streck till på din to-dolisa”

visst avundsjuk är man, går inte att neka. men det är endast för, ja kolla hur snabbt det där gick?

Reply
Zarah-Lou

Men för fan CHILLA folk! Inget vet om hon fått ett JA eller NEJ ännu!

Jag är iaf en av dem som önskar dig LYCKA TILL!

Reply
Maria

Jag önskar dig också lycka till, det är kul om du lyckas. Men dock känns det lite överdrivet. Dom kontaktar ju dig för att du redan är känd och dom kommer att tjäna pengar på dig. Jag tycker mest det är tråkigt, bara för att man är känd kan man gå hur långt som helst o få hur mkt hjälp som helst på vägen. allt handlar om pengar. Jag tror inte en “vanlig” människa som ställer upp i idol tex o inte går vidare men sjunger dö bra blir kontaktad av världens största skivbolag. TYVÄRR

Reply
Hanna

Shit va kul!:) Det kommer gå kanon för dig!! ta inte åt dig av de tråkiga saker folk skriver bara de bra. Du ser verkligen jätte bra ut och verkar hur söt som helst så klart man ska ta chanserna när man får dom!:)Jag tycker du gör ett bra jobb med att hålla bloggen igång samtidigt som du har en show att spela in och ett privatliv! Lycka till:))

Reply
malin

Alltså.. Vissa skulle göra vad som helst för att få någon som hjälpte dom liite för att få en kariär inom sången. Och du skriver att du inte ens är säker på att du vill detta. Alltså jag tycker att du är duktig och önskar dig verkligen lycka till, men samtidigt så tycker jag lite synd om alla som verkligen verkligen kämpar med sången.

Aja, hoppas allt gick bra iallafall :)

Reply
sara

Det är tråkigt att det går till så här. Det är såklart kul för dig. Hade jag fått chansen trots att jag inte sjunger så bra så hade man ju såklart tagit det. Men jag tycker att det är så sjukt orättvist mot de som verkligen sjunger perfekt och aldrig får chansen att lyckas med musiken pga att dom inte är kända lr har kontakter. Men good luck!

Reply
Maya

Du kan INTE sjunga och jag blir så jävla förbannad att du alltid har fått allt enkelt i livet. Tack vare framgången på bloggen. Och sedan att du helt seriöst tror, att de företag som faktiskt vill arbeta med dig tycker att du har talang, är så himla skrattretande. Dessa företag vill bara ha ditt namn associerat med deras märke för att tjäna snabba pengar och som den vimsiga bruden du är, så tackar du självklart JA till precis allting. T.om ett jävla skivkontrakt med ett av världens största skivbolag. Vad i helvete har du NÅGONSIN gjort i ditt liv för att få en sådan chans? Tala om det för mig tack.

UGH. Vilken fucking orättvis värld vi lever i där utseende och pengar kommer först.

Reply
Klara

Hellre en Kenza som kan sjunga och som kan bli en riktigt bra artist än en “musiker som kämpar för det den älskar”, men som INTE kan sjunga. Sen förstår jag ju att det kan kännas orättvistt för de som brinner för det här och som faktiskt KAN sjunga, men ja livet är orättvist. Man ska iaf ta de chanser man får, annars kommer man bara att ångra sig senare. Go Kenza!

Reply
Isabella

Åhh, lycka till Kenza. Du är verkligen super duktig på att sjunga :) hur gick det? jag skulle lätt köpa din skiva. Lycka till, lycka till, lycka till!

Reply
anna-sara

Men gud så roligt kenza! Fasen vad kul! :D Spelar ju ingen roll hur det går, bara så himla kul att de var De som kontaktade Dig! Häftigt!

Reply
Frida

Ah, vad kul :)
Kenza du är ju jätte duktig på att sjunga så du ska inte alls behöva oroa dig så mycket. :D

LYCKA TILL :D

Reply
cimon

oh men…here it comes again. model becomes actress, then singer, then tv host, then writes a book, then becomes a designer and then writes makes her own fragrance blabla so on…srsly, the fact that you have pretty face and can sing several lines doesn’t mean you’re a singer xDDD, i mean c’mo, sure, you could try, but i honestly think it would be a mistake. you always need more n more…just learn how to stop! its kinda hard though. you will never be good at everything.

Reply
Aida

Du är vacker, du har en grym klädstil och du har en bra attityd. Men, du kan inte sjunga. Och inte heller kan du modella. Därför tycker jag att det är pinsamt av Elite Model Manegement och Universal samt Sony att binda kontrakt med dig. Det är ju helt uppenbart varför, dem gör det för att tjäna pengar genom att nå ut till dina läsare – inte för att dem faktiskt tror på dig.

Det är så synd. Allt handlar om pengar nu förtiden. Talang är inte viktigt… Hade jag varit du hade jag tackat nej till erbjudanet och hållit mig till det du gör bäst – kläder, smycken etc. På dem områdena är du riktigt duktig Kenza!

Reply
Malin

Du sjöng visserlingen falskt på refrängen på Kenza Tyra Show, men när du sjöng versen hörde man att där under fanns en fin ton. Men det är klart att man blir avis, har en kompis som just släppt singel i dagarna och det verkar tyvärr inte vara någon exponering på den alls även om hon sjunger sjuuuuuuukt bra (fast låten är inte så bra, haha) Så exponering gör mycket.

Du kommer lätt få göra minst en singel eftersom att exponeringen blir stor och dessutom gratis :D

Men LOVA att du gör lite RNB/Rap med lite lägre toner om du ska göra något för det är det din röst passar för.

Reply
Eva

awww du är för härlig Kenza! hahah jag håller tummarna för dig! Du klarar detta och lycka till! Du är så underbart vacker, tur att man känner till någon som dig Kenza. Du har gjort många vardagliga dagar till Roliga och spännande dagarn. vi hänger ju liksom alltid med på vad du gör och vad du skriver om :D! You are the best <3

Reply
alen

som sagt, folk kommer inte ta dig seriöst. jag hade då inte velat sitta och lyssna på dig när jag vet vem du är och hur du blev artist OM du nu blir en. haha GÖR BARA INTE EN KISSIE! hahaha men du har en röst det har du. men en kopia av leona lewis, tycker inte vi behöver en till sån som både ser ut som henne och “nästan” låter.. för det gör du. ibland har man lätt, det vet jag :=

Reply
Aida

ööööööh du är ju inte alls bra på att sjunga? sheet asså så äckligt mycket du redan har… och nu en sångkarriär? nån innan nämnde Heidi Montag… SPOT ON!!

Reply
Jag

Lycka till får man ju säga! Men jag kan hålla med vissa om att det är liiiite mycket. Du är ju otroligt snygg, och du har kommit väldigt långt på det. Och ska du nu bli artist också? Lite mycket nästan. Lite ytligt på ngt sätt. Och på så sätt blir det ju som att du provocerar i bloggen, ditt perfekta liv liksom. Förstår du lite vad jag menar? Men jag ska inte klaga, det är ju kul för dig Kenza!

Reply
iris

Finns det något du INTE kan göra? Modell, blogg, egen show, och nu sångerska? Lycka till är allt jag kan säga ;)

Reply
daniela

förstår inte riktigt vad som har hänt men den här bloggen känns helt förändrat, väldigt kommersiell och pengautsugande på något sätt.. du har förlorat en läsare nu och jag tror att det kommer bli flera

Kenzas svar: Haha men alltså skämtar ni med mig eller? Pengautsugande? Jag skiter väl fullständigt i pengar nu i det här, det har jag gott om. Utan det här är något jag har drömt om i hela mitt liv och jag har alltid brunnit för musik. Ge er nu… Hade inte ni tagit chansen?

Reply
S:)

Framgångsrik och talangfull är du men sjunga kan du inte om ja får vara ärlig.. Du borde kanske tänka efter om du vill blogga, det känns liksom som du bara bloggar för att skryta om nya grejer du fått genom att vara skitvacker och en “känd bloggerska”, din blogg har nu länge bara handlat (enligt mig då bara) om ytliga grejer du får bara för att du är du som sagt. Och Pengarna(!) såklart.

Reply
Hannah

Alltså damn vad bittra ni människor är! Var glada för hennes skull? Några här borde testa det där tycker jag. Livet är orättvist, deal with it. Lycka till Kenza! :)

Reply
Di

Bejb, du vet att vi lever i avundsjuka-mellanmjölkslandet. Kör hårt! När du o Tyra sjöng så hörde man att du har en fin röst. Träna upp den och ge allt nu, ser framemot din blivande singel:)!

Ni andra mesar, ni säger att Kenza har fått allt serverat…varsågod o visa att ni också kan ta upp er till toppen då! Era jävla mesar, sluta trycka ner folk..

Jag tror på dig o inspireras!
Kram

Reply
johanna

åååhh vad roligt!! jag är jätte avensjuk! min dröm är att f jobba med dom som artist! ååhh är verkligen jätta glad för din skull som får chansen att jobba med så pass stora bolag! hoppas det går bra! du kan ju sjunga! tänkte mejla in till kenza tyra show om min dröm men eftersom ni gjorde redan musik grejen med darin i första avsnittet kändes det inte riktigt som att ni skulle välja mig tyvärr. men i vilket fall som hellst lycka till det kommer gå bra :D stora kramar!

Reply
Henrik

Daniela: Haha, skämtar du eller?
Kenza bjuder på sig själv och gör verkligen allt för att göra oss nöjda och glada.

Vill du se en pengautsugande, klaga på Blondinbella då! Hon om någon är pengautsugande.

Tycker det ska bli väldigt roligt att höra Kenza senare och jag tror det är Darin som hjälpt henne till kontakt med skivbolaget då han tydligen blev impad av hennes sång i avsnittet. Släpp det bara och peppa henne istället:)

Reply
daniela

jag kan inte yttra mig om jag hade tagit chansen eller inte för är inte intresserad av sång. det är inte det jag vill säga utan att det enda vi får läsa om nuförtiden är möten hit och dit, tv-shower, klädkollektioner osv. jag säger inte heller att jag vill läsa bara om Shakespeare och politik men det känns som jag sett denna typ av blogg så måååååånga gånger innan bara.

men jag ber om ursäkt för att jag skrev så kallt till dig för jag hade missat att läsa inlägget över om att du hade drömt om en karriär inom musik, det var en miss av mig.

Reply
Elin

grattis :D men hur ska du hinna med allt? du har ju så sjukt mycket jobb! men hoppas det går bra iaf! :)

Reply
lilla my

PINSAM är du, håller med en läsare som skrev att nästa move för dig kanske blir att kicka ut kungafamiljen och flytta in? Why not liksom… NEJ detta är inte avundsjuka som pratar. Folk kämpar för att komma nån vart i livet, du skriver några rader på internet varje dag och råkar se bra ut, inget vettigt kommer ur din mun heller, näääää nu slutar jag läsa för gott. Pinsam!….. P.S Sök till idol om du tror dig ha talang, du skulle inte klara första ronden ens.. D.S

Reply
Jenny

Hoppas det gick bra Kenza! Förstår att du tar chansen, det hade nog de flesta gjort. Jag blir bara så ledsen för jag har en del vänner som KÄMPAR varje dag för att någon ska upptäcka deras sångtalang…och så sjunger du falskt i din show (som för övrigt är väldigt bra) och blir kontaktad av Universal. Världen är så sjukt ytlig och det skrämmer mig. Men men, lycka till om det nu blir nån låt :)

Reply
brittan

Snälla om det va något du har brunnit för i flera år hade du konkaktat skivbolagen för flera år sedan! Detta handlar enbart om pengar! Du sjunger inte ens bra

Reply
sanna

Håller mer flera här. Du är patetisk kenza, kanske inte den människa du är men som sagt enligt dig själv känner vi inte dig, men du ger inte någon bra bild av dig själv heller. Du har ju haft det tufft har du sagt, men snälla, vet att du inte ens tar åt dig av det här, men tänk om du inte haft bloggen, vatusan hade du gjort då, ingenting. Du hade inte haft någonting. Bara sjukt att bloggandet kan bli såhär, bodde jag i stockholm hade jag också försökt starta upp en blogg och sure är avundsjuk vem är det inte på en som får 200 000 i månaden. Men nån gång borde det vara ett stop. Att ingen inser det är sjukt. Jag hoppas nån gång att man kan blogga för det är kul och inte för pengarnas skull och att man får saker. För du hade nog inte fortsatt blogga om du inte fick någonting, med tanke på att dina inlägg är inte speciellt…bra i jämförelse med andras. Läser din blogg för jag blir impad vad en 18 årig tjej kan få göra. Du lever en dröm.

Kenzas svar: Nej om jag inte hade haft bloggen hade jag suttit på plattan och rökt på. Jag hade varit fattig, inte haft några vänner eller någonting. Precis som alla andra gör som inte bloggar. Eh…? Vad tror ni egentligen, att om man inte bloggar så har man inget liv eller? Om man inte bloggar så kommer man ingen vart i livet? Ge er nu.. Det börjar bli riktigt patetiskt.. Världen är orättvis och tro mig, det har även jag känt av. Men sen är det ju upp till var och en vad man tycker krävs för att vara lycklig.

Reply
felicia

Haha, lite roligt att i avsnitt två av Kenza & Tyra show sa ni “då väntar vi att någon ska ringa oss när de hört det här, Universal, Sony, osv…”
Och det är just vad dom gjorde, haha! :D
Önskar dig all lycka till Kenza, är jätteglad för din skull! :) kram

Reply
smalltown girl

hehe har du ritat dit ögonfransar..?

Kenzas svar: Nej, ögonfransar har jag gott om. Vad är det med er?

Reply
Peyton

It is sad really, to see people get success out of doing basically nothing. It’s sad that people who actually work hard for years to get somewhere don’t,and people like you get everything handed to them for sitting by a laptop chatting about clothes. Stick to your blog. kthanksbye.

Reply
Milla- Läs om mitt liv i Tyskland

Hej tjejen, lycka till! Förstår att du var nervös innan mötet, det här är ju riktigt stort. Synd att den svenska avundsjukan ska komma fram… Vet du vad jag känner, jag känner att du är där du är tack vare dig själv och dina fans. Du har jobbat för att bygga upp dig själv, och du har alltid varit ärlig och varit dig själv. Det finns inga som helst tvivel här. Du är värd det här och jag är så glad för din skull!

Reply
Henrik

Nu blir ja fan lite irreterad på er som sitter och snackar så jävla mycket skit om Kenza. Seriöst, lägg ner! Ni tjejer är verkligen sjukt avundsjuka på Kenza så ja blir nästan äcklad.

Titta här:
Pelle börjar träna fotboll när han är 8år gammal och blir till slut framgångsrik och skriver på ett kontrakt för AIK och tjänar 10miljoner om året. Dessutom får han kanske ett reklamkontrakt och föreläser för ungdomar några gånger i veckan så han tjänar lite pengar för det också. Är det fel?

Är det fel o lyckas och sedan när man skapat sig ett namn få mer saker? Är det fel att vara framgångsrik?

“men åh nej, du gör detta för pengarna”
Hur kan ni veta det? känner vi Kenza eller? NEJ, tänkte väl det.Sen om det nu är så, de är väl hennes ensak?

Eller tänker ni samma sak om Robert Pattinson eller Brad Pitt? “åh gud, dom gör ju det bara för pengarna”

Klart det handlar om pengar? Hallå, dags att vakna.”nej, men jag är mest skådespelare för det är roligt, sen om ja får betalt…va gör det?”

Till sanna här ovanför:
jaha, men om du nu blir impad av vad en 18åring gör, vad fan gnäller du i? känner du henne eller? hur länge har du läst bloggen? hon klarar sig nog bra utan bloggen också, men gör det för både sin och våran skull.

A, ville bara ge dig lite stöd Kenza:)

Många småfjortisar här inne som är avis kan ja läsa.

Keep it up, du rockar!

Reply
:)

Tycker mer att du förkännar beröm än negativa kommentarer. Du har lyckats så bra och jag hoppas det fortsätter så för dig, lycka till med allting!

Reply
Manda

Ja, vad fan är det med er?
Men herregud ursäkta om jag stör, men varför stör ni er så mycket på det här?
Ni vet ju att Kenza har velat det här as länge, och nu när de ÄNTLIGEN är någon som kontaktar henne- skulle ni inte bli glad för hennes skull då? Sluta skriv massa patetiska saker om pengar hela tiden!
Precis som hon sa, alla som inte har blogg-är dom fattiga och helt värdelösa då? Nej! varför tror ni då att hon skulle va de utan bloggen?
Vad tänker ni med egentligen?- inte huvvet iaf!

Reply
Manda

Och om ni nu skriver så himla mycket konstiga saker, är det inga som ger ut sin blogg heller- när ni säkert har en. Stå för vad ni säger folk!

Reply
ellinor

Hahhhha, varför tar du så illa upp när folk frågar dig något? Du är inte perfekt om du tror det… långt ifrån det rättare sagt.

Reply
EMISZ

Man blir ju lite arg när man ser det här. Människor som verkligen älskar musik som sjunger & uppträder, söker till idol m.m. Dom gör så gott dom kan för att bli nåt. Att verkligen bli signad av ett stort skivbolag är deras dröm. Men möjligheterna för dig som bloggare blir ju självklart större. Du kan bli signad av ett skivbolag även om du sjunger som en kratta (vilket jag inte, du kanske är jätte bra). Vissa har tur vissa inte…..

Reply
Josefin

Jag tror det många menar är att genom era bloggar får ni mycket serverat på silverfat som ni egentligen inte riktigt förtjänar. Det är precis som Paris Hilton liksom, enda skillnaden är att du faktiskt gjorde något själv medan hon helt gled in på en räkmacka. Visst, du startade bloggen, gjorde den stor. Asbra jobbat. Men nu börjar det bli lite tröttsamt. Jag håller med om att pengar börjar vara det enda handlar om. Snart får du säkert en egen parfym, och nu när du börjat träna vill säkert något sportmärke att du ska designa för dem. Det börjar bli tröttsamt att ni får allt genom bloggen. Jag menar, det finns egentligen hur många personer som helst som skulle kunna göra er show mycket bättre än vad ni gör. ALLT handlar om pengar, inte talang. Ditt namn lockar, och det är nog främst av den anledningen som folk vill jobba med dig. Det är en jävligt ytlig branch och tyvärr så börjar jag tycka att din blogg är likadan. Jag menar inte dig som person för jag känner inte dig, men din blogg. ALLT är om pengar, det är den enda som cirkulerar i den här branchen.

Reply
Elli

“Brinner för musik”…? Haha, förlåt tjejen men ditt intresse för sång har jag aldrig läst om i din blogg förut och jag har följt den i flera år nu. Mycket avundsjuka härjar bland dina kommentarer, och självklart hade även jag tagit chansen om jag fått den. Men överdriv inte, snälla…

Reply
Klara

Ääääsch, lyssna inte på dom där avundsjuka människorna!
Du är värd det där, du sjunger jätte bra och ja du förtjänar det! Spelar ingen roll hur mycket du tjänar, du sjunger bra och du har drömt om det här i hela ditt liv. Klart som fan du ska ta det! :D
Jag tror på dig och lycka till! :)

Reply
selle

Alltså du får chansen för att du är ett bra varumärke, sen tkr jag synd om alla tjejer och killar som spenderat så mkt pengar energi och tid på att få chansen till sin största dröm , inte modella , ha tv program , utan att få sjunga som blivit knäckta om o om igen . och du bara får det serverat . och nej jag är inte avundsjuk har aldrig drömt om att bli artist.
men tkr det gått lite för långt det här med kändis världen i sverige har inte längre riktiga kändisar utan använder sig utav bloggare.

Reply
EmmutEmma

Allvarligt, ni som sitter och klagar får fan ta och ge er.
Har man en stor blogg så får ju företag syn på en och vill jobba med en. Och varför skulle man tacka nej till sådana här erbjudanden bara för att man vet att man kommer få massa skit av andra avundsjuka människor.
Får man inte lyckas eller?
Att blogga är ett jobb eftersom man lägger ner mycket av sin tid på bloggen och man tjänar pengar på den. Men det är också grunden till en massa andra möjligheter. Skulle det vara jag som hade en riktigt stor blogg som gav mig riktigt bra och roliga jobb så skulle jag vara riktigt glad och stolt. Och jag är riktigt glad för din skull Kenza, att du får uppfylla saker du har drömt om, att du får göra något bra av ditt liv.
Älskar dig och din blogg och jag är riktigt tacksam att du inte är som alla fjortisbloggare. You go girl!

Reply
Aumi

WoW har suttit och läst igenom en hel del av kommentarerna här och inser nu att folk i lättmjölks sverige verkligen inte kan vara glad för andras framgång och lycka. folk klagar på att dom inte kan få dessa chanser osv osv endå sitter dom på sina jävla arslen och gör inte ett skit för att nå där.
Jag blir så less på avundsjuka sverige, man blir smutkastad & baktalad om man får lite för mycket tur och lycka i sitt liv när reesten är kvar på samma rut som innan. dessutom att folk kommer med mesiga “smutskastningar” som “har du ritat sig ögonfransar” “du suger” “ööööööh du är ju inte alls bra på att sjunga? sheet asså så äckligt mycket du redan har”

stå på dig och följ dina drömmar det är vad man ska göra.
och hoppas det går bra med att träna upp rösten och får det där “unf” i den :)

Reply
JOSEFINE

VAD FAN MER VILL DU HA I DITT LIV ? ÄR DU INTE NÖJD SOM DET ÄR REDAN ELLER? FAN GE DRÖMMEN TILL NÅN SOM VILL OCH KAN SJUNGA ISTÄLLET. SHIT SÅNT HÄR IRRITERAR MIG. DU KAN INTE ENS SJUNGA?! BORTSKÄMDA PU*SY

Reply
Emy

Man ska kämpa för det man brinner för! Det kommer alltid att finnas avundsjuka människor. Det är ju fint att vissa åtminstonne har mage att erkänna att de är avundsjuka… För det första så är det så jävla typiskt brudjävlar att aldrig kunna vara glad för någon annans skull… “Vad vinner jag på att hon är lycklig?”. För det andra så har jag börja märka allt mer och mer att alla bloggläsare tror att de har någon sorts rätt att “läxa upp” bloggare.
Kritik är något man får ta, men när folk börjar säga åt en vad man ska göra och inte göra har det väl ändå gått för långt?
Vad får er bloggläsare att tro att ni kan bestämma över en annan människa? Bara för att hon tjänar pengar på att ni läser hennes blogg?
Jag kan inte skriva ett mail till bredbandsbolagets chef och bestämma hur denna ska leva sitt liv, bara för att jag är en av alla som brukar dess tjänster.
Ta er i kragen nu brudjävlar! Istället för att lägga ner all ledig tid till detta kan ni istället jobba arslet av er, som vissa andra. Så kanske ni också står där en dag och tjänar 200 000 i månaden.
“Gör det själv, för det finns ingen annan som gör det åt dig.”, som min far brukar säga.

Reply
my

Postat av: Josefin
“……. jag tycker det är så SJUKT orättvist att såna som dig som har en stor blogg får så jävla mycket möjligheter till ALLT!…..”

Men det är väll klart att hon får möjligheter till mycket när hon syns så mycket? hade hon bara suttit hemma i sin soffa och glott hade ju ingen märkt henne?

Jag tycker att DU och alla andra som klagar är så sjukt patetiska, Kenza har KÄMPAT för detta, hon har inte “bara bloggat sig fram”. Bloggande krävs tid, och minst sagt inte engagemang! go kenza!

Reply
anna

kan alla jävla idioter sluta hoppa på henne, hon är en tjej som följer sina drömmar och uppfyller dom genom att kämpa! om ni nu är så avundsjuka och inte kan hålla in det, aa då behöver ni inte kommentera för att sänka hennes självförtroende! shit…

Reply
sara larsson

har du läst “vem snodde osten” ett måste… fantastisk tecknad bok som får dej att tänka.. vad skulle jag göra om jag inte var rädd…

Reply
Moill

Är ingen trogen läsare men jag läste om alla avundsjuka i lägg och ville bara ge dig en liten lyckoönskning!
Folk är avundsjuka och arga för att du har lyckats och får göra det du drömmer om. Jag hejar på dig. Ta alla chanser du får för en dag kommer bloggare att vara ute ( precis som allt annat som en gång va “inne”).

Så lycka till!!!

Reply
Amanda

Detta må vara den mest onödiga kommentar som någonsin blivit skriven, eftersom det är otroligt att du skulle läsa den eller svara på den, men skit samma, let’s give it at try.

När jag gick in på din blogg och läste detta inlägget för ngn dag sen var det verkligen en sten som la sig i mitt bröst. Det är inte det att jag inte unnar människor något, för det gör jag verkligen, verkligen! Du är en fantastisk människa som lyckats med så himla mycket! Men när man ser dig ta över varje tonårsflickas dröm och fyller upp en plats där på stjärnhimlen så gör det ju kanske lite ont.

Jag sökte till er, och ville att ni skulle uppfylla min dröm. Jag ville spela in en låt, eller i alla fall få sjunga en låt för någon som betyder något. Men istället så uppfyllde ni den drömmer åt er själva, och jag kan ju säga att det inte var ett lätt avsnitt att titta på! (trots att jag älskar dig och tyra, så jävla kul är ni!). Min dröm är att kunna bli sångerska. Och det är något jag kämpat för hela mitt liv. Såklart sticker det i allas ögon när du, som är fantastisk och redan har allt, får lite till.

Jag vet att du gått igenom mycket du också, men ditt själförtroende borde ligga på topp nu! Jag själv vet hur det är att ha en traumatisk barndom eftersom jag sjävl var allvarligt sjuk under hela min. Och det har fått mig att tvivla på mig själv. Och självklart är inte mitt sjävlförtroende det bästa, jag menar alla kan inte se ut som du. Men jag har kämpat. Fram tills igår. Då dog min kämapr glöd lite. För att få det jag vill ha kanske man måste vara och se ut som du. Jag kunde inte skriva denhär kommentaren igår, men jag önskar dig all lycka i livet, och all lycka med din musikkarriär, OM det är det du brinner för och vill mest i hela världen.

Min dröm var att bli sångerska, och du har gjort även den drömmen till din.

Ha det bäst! Och lycka till! kram

Reply
Vicki E.

Grattis till chansen! Det gick säkert kanon =)Håller nog med flera här att anledningen till chansen är att du redan är en färdigprodukt (förlåt för att jag får dig att låta som en köttbit =P) Men so what om det är så! Det är det ju otroligt kul att du får en chans att uppfylla dina drömmar. För var det inte det som hela delen av K&T showw gick ut på när ni sjöng med Darin att det var en av era drömmar att uppfylla?

Ni som säger att Kenza inte brinner för musik tror jag har fel…hon har ju gjort flera inlägg med musik och förklarat att det är en dröm men inget som hon vågat följa upp p.g.a. att hon inte trott hon hade det i sig.

Klart som korvspad att man är avundsjuk men det är ju också inspirerande att se när folk lyckas så bra! Ta till er det istället.

PUSS & KRAM

Reply
Nathalie

Haha! Fan vad folk verkar vara avundsjuka på dej!
Jag tror på dej att du inte är ute efter pengar, du är inte sån. Du har drömt om det där, du kommer ju då inte ge upp den drömmen för att du har några haters.
Även fast det är många som säger att ”nu förlorade du en läsare”, jaha..? En läsare? Du har fortfarande en massa kvar som jämt skulle stötta dej!
Go for it Kenza, go for it!

Reply
Sara

Kenza, du är grym, det bara är så. Synd att du har många missunnsamma läsare som vara glada för din skull så länge det gick bra, men inte FÖR bra, för dig. Tror att om du väl får chansen, kommer du vara riktigt engagerad i musiken. Fortsätt som du gör, det finns alltid folk som är glada för din skull! :)

Reply
jessica

hahaha alltså… seriöst? Det är ju inte Kenzas fel att Universal och Sony är intresserade av henne? Skulle ni tacka nej om ni fick en sån här stor chans? Tror inte det.
Avundsjuka är ordet!

och lycka till Kenza, så himla kul ju! :D

Reply
lotta :)

Heej kenza, gud vad jag är avis på dig, :O:O :D har alltid kunnat sjunga, så får du den här chansen, :) vad roligt.. ta vara på den. det är inte många som får den.. älskar din blogg YOU ARE THE BEST, lycka till nu bara :D ;)

Reply
lotta :)

Nu är det bara film som gäller Kenza, sen är du en Allstar :D haha, elr du kanske har gjort något inom den branscen, aja, lycka till nu för fan, hejar på dig :) :D
Skit i idioterna som trycker ner dig,några loserss som redan har pajat sina liv och trycker däför ner ditt istället, arg blir jag :S,

Men du är bäst Kenza <3

Reply
tanja

Hej Kenza! Sitter och läser alla dessa avundsjuka kommentarer som du har fått. Att folk kan sitta bakom en dator och skriva massa onödiga kommentarer de är ingen nyhet. Men när det i verkligheten ska säga något är dem oftast för feg och rädd för att omvärlden inte ska tycka om dem. Jag säger som Darin sa, du har en bra röst redan från början. Och med sånglektioner och mycket träning så utvecklas sångrösten hela tiden. Och alla som sitter och klagar borde skaffa sig ett eget liv och förändra det istället för att vara avundsjuk. Jag hoppas det gick bra för dig Kenza. Jag gillar din röst!

Massa kramar Tanja!

Reply
modemix/sheima

lite sent att kommentera här nu men jag önskar dig all lycka! du har faktiskt en bra röst tycker jag. fan va kul, är glad för din skull :D lycka till med allt!!!

Reply
amanda

Alltså, alla som skriver att hon är patetisk osv.. det tyder bara på EN sak, avundsjuka. Kenza är faktiskt jävligt bra på att sjunga, klart hon ska ta chansen om det är detta hon har drömt om i hela sitt liv. Kom igen, peppa henne lite istället för att bara säga massa avundsjuk SKIT. Herregud..

Reply
Emy

Blir lite full i skratt när jag läser alla kommentarer. “Du gör det bara för pengarnas skull!”… Haha, herregud! Är ni så jävla naiva och dumma i huvudet att ni tror att alla hollywoodkändisar gör allt de gör för att det är kul? Tror ni Rihanna springer runt i underkläder för att det är skitkul? Jag tror snarare det är för att det säljer. Och vad får man för något som säljer? Jo, pengar!

Reply
Jenny

Detta som jag kommer skriva är inte alls för att vara elak. Jag måste bara för ur mig det och hoppas att du tänker efter.

Kenza. Ibland ska man kanske inse sina egna begränsningar.
Bara för att jag är okej på att dansa, skulle jag aldrig i hela mitt liv gå och tro att jag skulle kunna bli dansproffs med hjälp av “lite träning”.

Är du genuint duktig på något. Då är du det. Då har du det redan i dig från början. En talang.

Klart att folk reagerar. Jag blir förbannad på hela musikindustrin.
Om ni verkligen har talang:
Starta ett eget skivbolag, producera din egen musik och ge ut din egen musik.
Stora bolag som Kenza nämnde är bara ute efter en sak.
Varför tror ni att Robyn startade eget?
Du kanske har turen att lyckas på egen hand.
Men bara kanske.

Tänk så många bra musiker som finns där ute som repar varenda dag, började spela instrument när dom var små, har så pass bra gehör så att dom inte ens behöver ackord för att ta ut en låt, skrivit musik sedan dom var små, gör små gigs på ställe som bara ger dom en kopp kaffe efteråt och bär sin tunga utrustning själva. Bara för att nå ut med sin musik och göra något dom brinner för.

Det var ingen som sa något om när du skulle få modellkontrakt med en av världens största modellagenturer.
Varför? Jo, för att det har du talang för. Kameran älskar dig och du är mycket vacker.

Men det här? Jag kan inte hålla tyst längre.
Vi lever i en galan värld folk.
Kenza är inte den första och heller inte det sista.

/Jenny, 24 år

Reply
Alexandra

Vad arg jag blir, förlåt, du sjunger jätte bra, men här kämpar man sig fram och går från ett annat litet bolag till ett annat, jag har sjungit hela mitt liv, haft det som en dröm sen jag var fem och stod framför speglen med tuchpenna som mikrofon. Jag har också tävlat i en stor festival i turkiet, live för 5000 i publiken och tio miljoner tittare. Och vad gör du? spelar in en låt i tv och får två samtal från sveriges största bolag. Är det rättvist? Varför har inte jag fått det chansen för? Du skiter säkert i mitt inlägg och vad jag har att säga, men jag blir arg, visst det är inte ditt fel, men fler borde få chansen och inte bara för att man är känd sen innan, kolla bara idol smygkändisar tittar ju in vilt som hej. Tråkigt, kändisar och rika människor blir bara rikare och kändare och får allt serverat på ett silverfat medans vi andra får kämpa för vårt leverbröd.

Reply
lollo

Så sjukt patetiskt, att du alltid ska få möjligheter till allt, när du redan har ALLT. du kan ju inte ens sjunga, allt handlar om pengar o utseendet, så jäkla synd

Reply
XOXO, LANAH

Kenza, allvarligt. Okej, du har en stor blogg och du har medverkat på MTV och har en egen show. Men sjunga? Hur långt ska det här gå egentligen? I studion kan man fixa ens röst mycket som helst. Du är fin, du är bra på TV och du kan bjuda på dig själv, men sjunga kan du faktiskt inte. Som många sa, du har redan allt. Varför vill du sträva efter mer? Du kommer förmodligen kanske skämma ut dig bara. Och om de tänker fixa rösten så det låter bra, är det ju bara onaturligt. Det tar nog stopp för dig för musikbranschen. Ärligt. Lev för det du redan har. Finns folk som är grymt mycket duktigare och förtjänar den här chansen.

Reply
XOXO, LANAH

Nyss sa du ju att du inte ens var säker på det här, och nu har du helt plötsligt velat det här i hela ditt liv? Nu börjar du bli lite för mycket, ärligt.

Reply
daniella

men herregud. vad alla ska bli så avundsjuka och upprörda. De ända hon skrev var att hon skulle på ett möte med sveriges största skivbolag. Hallå hon skriver ju att dom blev intresserade av henne? kan vi inte bara vara glada för hennes skull? Det är jag iallafall, lita på de kenza! ;) :D Men ni fattar väl att man inte kan skriva världens längsta texter om att hon gör fel? SÅ AVUNDSJUKA NI ÄR ATT MAN KAN SPY !
KRAM PÅ DIG KENZA!

Reply
Linneah

Palla att folk blir så avundsjuka! Hon har ju inte direkt glidit in på något bananskal utan hon har ju kämpat för att få sin blogg så stor som den är och sen är det väl jäkligt SJÄLVKLART att hon blir mer sedd och hörd då eller? Eller ni kanske tycker det är bättre att vara som kissie. HELT UTAN talanger, med för stora bröst, skandaler på magaluf, skit insprutat i hela ansiktet och nakenbilder.
Kenza har iaf talanger. Hon kanske inte är världens bästa sångerska men om Universal mucis OCH Sony music vill kontakta henne så är det väl upp till dom eller? Det har inte ni med att göra och om dom hade kontaktat er, hade ni då tackat nej kanske?
Tänkte väl det.
Så SLUTA klaga på folk som lyckas och anträng er lite själv för att komma någon vart i livet!

Reply
nina

asså seriöst , till alla er som klagar: ni är bara avundsjuka för att ni inte har kommit lika långt! Jag ska inte ljuga, jag är också avundsjuk. Klart som fan att man skulle vilja tjäna massa pengar på sin blogg, vara med i världens största modellagentur, designa egna skor,smycken,jackor och få chansen att sjunga för universal osv. men kan ni inte vara lite glada över att hon har fått göra det hon drömt om? Ni är bara idioter som snackar skit för att ni vill ha det hon har fått… Det är såna som er som gör världen kass! inte konstigt att ni inte har nått nån framgång när ni tänker som ni gör och kränker andra!

Reply
Jenny

Du kunde ju för fan inte ens pricka rätt tonart när du skulle sjunga med Darin i studion. Så att han fick hoppa in och korrigera.
Såg även att ni blev totalt förvirrade när Darin började sjunga stämmor. Då tappade ni helt fokus på er egen sång.

Att pricka rätt tonart är väl det minsta man kan begära?

Är det så låga krav i musikindustrin? Åt helvete med det.

Reply
narges (:

Du är jätteduktig kenza, du visar verkligen att det inte finns några gränser. Jag kommer ihåg när du va i new york och knäppte en bild där du hade en microfon i handen och skrev “kanske passar den där mikrofonen i handen på mig?”, du har drömt om det här. Go for it girlie!

Reply
Sandra

herregud va folk kan vara dumma i huvet! du är grym kenza och jag tror du blir ännu bättre med lite sånglektioner. lyssna inte på alla andra, dom är bara avundsjuka. om du skulle vara dålig varför skulle dom då vilja jobba med dig? idioter..

Reply
Johanna

Till alla avundsjuka personer. Bara lägg ner. Kenza sjunger väldigt bra och hennes dröm. Sedan sitter ni och klagar på hur långt hon kommit och allt gått över styr? Var glad för att hon och del andra bloggare lyckats så mycket som dom gjort. Om ni själv tror ni har en chans varför verkligen inte kämpa för det? Tror ni att Kenza och andra har fått det serverat på ett fat? Nej, de har kämpat j*vligt hårt rent ut sagt.

Good work Kenza och lycka till! (Y)

Reply
Elin

Seriöst, varför klagar folk så? Är det hennes fel att skivbolagen har hört och fått upp ögonen för Kenza och tycker att hon sjunger bra? Var glad för hennes skull istället, visst att Kenza får göra väldigt mycket roligt, men kan hon råför att hon fick en stor blogg? Nej. Kan hon råför att just alla ni läser? Nej. Hon är talangfull annars skulle hon inte kommit så långt med allt hon gör :)

Reply
hiba

du förtjänar detta kenza!
alla dumma kommentarer är bara bullshit.varför skulle inte du kuna ha drömlivet som alla drömmer om?!
förstår inte hut folk tänker rikigt.jag e iaf glad för din skull!lycka till med allt<3

Reply
XOXO, LANAH

Haha, patetiskt att se folk som bara fjäskar för dig, Kenza. Klart jag är småavis på dig för att du får allt serverat på silverfat för du har en sån enorm blogg. Men lämna musiken åt de som kan sjunga. Och läsare borde ärligt sluta fjäska för dig så mycket, det är bara irriterande.

Reply
emmy

jag har viljat bli sångeska sålångt som jag kommer ihåg, jag sjunger MYCKET bättre än dej och bara för du är känd o snygg så får du en sån chans som jag och 10000 andra ligger o drömmer om! du ska veta att jag o många andra pepper inte dej ett skit, jag hoppas du failar totalt. du är sjuk..

Reply
emmy

TILL NINA: det inte sant, jag tycker det skitkul att hon gör egna kollektioner och modell är hon skit bra på. men att sjunga är ngt man ska ha PASSION och TALANG för! hon har redan allt, måste hon satsa på en karriär där 10000 andra platsar bättre för?

Reply
steff

Jag förstår inte dom som säger ” hur långt ska detta gå…”
ja hon har gjort massa olika saker och hur grymt är inte det?!?!
undra om alla dessa haters hade tackat nej ?
Power to Kenza änna!

Reply
anonym

jag tycker det är synd att de personer som verkligen kämpar för sin dröm, inte får samma chans bara för att de inte råkar ha en stor blogg eller är kända överhuvudtaget! Livet är verkligen orättvist.

Reply
Ebba

asso vad fan har alla avensjuka idioter för problem? bara för att man har haft jävligt tur i livet och lever sjukt gött så får man inte skaffa skiv kontrakt? Skaffa er ett liv och låt henne leva i sin dröm.
Kenza du är bäst.

Reply
elin

men herregud kan alla bara sluta klaga, kenza är otroligt framgångsrik, så snälla sluta klaga hon har inte gjort något fel det är klart man blir avundsjuk när det går bra för andra men istället för att klaga på andras liv kan man ju gå och göra något av sitt eget!
lycka till! kram

Reply
anonym :)

Jag tycker fkts att alla är riktigt avundsjuka eller nåt ;p, för vem skulle inte tagit den chansen liksom? Kenza jag tycker du sjunger hur jävla bra som helst alltså! Jag hoppas faktiskt att du kan komma långt med det och att det går bra för dig med det!

pusss:)

Reply
Sofie

Jag blir nästan rädd för människorna som klankar ner på dig Kenza. Du har inte latat dig framför datorn för att lyckas i livet, det är jag säker på. För att lyckas måste man kämpa och ni skitungar som är så jävla avundsjuka kan ta och be om ursäkt till Kenza och istället vara glad för hennes skull. Kan inte tänka mig att ni jobbar lika mycket som Kenza, eller har jag fel? Troligen inte. Fan, var glada för hennes skull människor.

Keep going Kenza!

Reply
T.

Vad trött jag blir på alla dessa avundsjuka människor. I princip alla skulle ta såna här chanser, inte ska väl Kenza tacka nej till massa saker bara för att ni andra ska vara mindre avundsjuka? Visst kan man se det som orättvist att en människa får alla dessa möjligheter alla andra endast drömmer om och att de flesta andra får kämpa och arbeta sig upp för att komma upp till den nivån.

Men Kenza har en av sveriges största bloggar, jag ser det absolut inte som något underlig att hon får chans att göra mycket som andra inte får chans till i första taget. Ge er säger jag, ni vet att hade ni fått alla dessa chanser så hade ni också tagit dom. Det hade i alla fall jag gjort.

Alla vill nå sina drömmar här i världen, de flesta tar chanser när det kommer. Även om det inte är en dröm man har så är det något man vill testa på.

Reply
daniella

och föressten ni som säger att hon sjunger dåligt jaha okej så alla ni är typ sång expert? Hon kommer väl få tips antar jag som alla andra hur man kan utveckla sin röst. LÄGG NER !!!

Reply
Sanna

Det är bullshit att du har scenskräck . Du driver en egen “show” och så som du håller på skriker det om att du älskar att stå i centrum .. Och alla fjäskar för dig för att du är just “Kenza”

Reply
amanda

Jävla svartsjuka jävlar sluta skriva en massa skit! Ta ut huvudet från er röv och håll käften.

Grattis Kenza! Hoppas det går bra, och bry dig inte om fula personer som är gröna av avund!

Reply
Sara

“Grunden till hat är svartsjuka”

Innan ni öppnar era munnar och säger något idiotiskt, igen, kan ni ta och lyssna på Lady Gaga, fergie, hellström osv osv, utan bakgrundsmusik. SEN KAN NI KOMMA OCH SNACKA. Allt handlar om image.

Istället för att sitta här framför datan och gnälla på kenzas blogg om hur dåligt det är att hon får chansen att göra något kul, och om hur synd det är om er, kan ni ju ta tummen ur röven och faktiskt FÖRSÖKA GÖRA NÅGOT ÅT ERA DRÖMMAR!

fuckin’ ey.

Reply
Emelie

Intressant med alla elaka kommentarer. Undrar om deras tanke är att du borde ha sagt såhär till skivbolaget: “Nej, jag vill inte få chansen till ett skivkontrakt, det är min stora dröm, men jag har ju blivit känd som bloggare, och vore det inte för den hade jag inte blivit kontaktad, så nej.”

Väldigt märkligt att en människa som Kenza är så otroligt mänsklig och tackar ja till erbjudanden som kan få henne att uppleva sina drömmar.

Lycka till Kenza! :)

Reply
Henrik

Kenza. Vi är fler som stöttar dig än som skriver sånna äckliga skitkommentarer, kom ihåg det.

Här en tankeställare till alla ni som kommenterar, och dessutom gör det utan era blogglänkar, bara för att ni själva inte vågar få svar på tal….men men.

Om ni klagar på Kenza, hjälper det er till att få skivkontrakt eller lyckas? Får ni ut något av det? Allvarligt?
Tänker ni som: “åh, om ja klagar på Kenza som redan har allt så blir jag lyckligare”

Fan, när ja var liten ville jag bli hockeyproffs, inte fan blev jag det, fast jag försökte och kämpade, det fanns helt enkelt dom som var bättre än mig, och hade mer tur, livet är fan inte rättvist.

Vissa föds till Prins och Prinsessa, dom flesta av oss inte, men det ger oss inte rätten att sänka andra och klaga som fan för det? Eller vill vi ha det så? Klaga jämt och ständigt på offentliga personer som lyckats?

“Men guud Kenza du har allt”

Hallå? Vi alla som sitter här och skriver har väl också allt? Eller? En familj, vänner som bryr sig, en dator uppenberligen, friska och pigga nog att kunna lämna åsikter osv. hur många människor skulle inte avundas oss, hur många i världen finns det inte som inte ens kan göra det? Som lever under svält, krig, katastrofer osv…..fan skärp till er tjejer, för de är ju tjejer som kommenterar.

Tänk efter före, och inse vad ni själva har, och var nöjd med det och uppskatta det ni har, innan ni börjar klaga och spy ur er elakheter på andra.

Kör hårt Kenza!:)

Reply
SEEO

Asså jag blir så arg när jag ser vissa kommentarer. Era egotrippade idioter! Sluta vara så himla egoistiska och var glad för tjejen istället!

Fy fan va kul Kenza! :D

Reply
Annika

Grattis Kenza! Jag håller med om det som AnaGina skrev! Du har en fin “grundröst” och med lite träning blir du MINST lika bra som andra världs-stjärnor! Och du är vacker, har utstrålning och är one of a kind!
Du skulle bli en GRYM artist!!!!!!!!!!!!!!
Jag önskar dig all lycka; good luck <3

Reply
evelina

Sluta vara sådana jäkla bitterfittor! Kenza har inte fått allt serverat på ett silverfat, hon har kämpat sig igenom så jäkla mycket skit och hon har lyckats med mycket trots sin unga ålder! Istället för att se det negativt att hon är modell, har egen show, egna kollektioner osv. så kan ni väl se det positivt? Ingen har gett det till henne. Så himla tråkigt att läsa kommentarer om att hon inte förtjänar detta, kenza kan visst sjunga och hon är värd detta. Och antagligen är det hennes dröm så sluta gnäll? Fan ta tag i era egna liv och om ni nu så gärna vill bli artister så TA TAG I DET DÅ! Kenza är ju stark nog att göra det iallafall. Var glada för henne istället för vara elaka. Jisses, ibland undrar man vilka människor man lever med!

Kram på dig Kenza, you rules!

Reply
evelina

Jag har också en stor dröm om att bli artist, har sjungt hela mitt liv och jag älskar det. Jag missunnar inte kenza detta för det? Bara för att hon är känd så tycker inte jag att hon är mindre värd det. Hon har kämpat sig upp på toppen, och det får vi andra också göra helt enkelt.

Reply
- | | Carro | | -

Men what :P Inte du också! Haha. Jag gillar ju dig och tyckte du sjöng helt okej i er show men känns lite som du hakar på blogg-modet..att göra nån singel.. och sen känns det inte som du vill/satsar på musiken lika mycket som andra gör..(du har själv sagt att du har scenskräck osv osv).. Menar inte att va negativ men är bara så förvånad att du kanske, iallafall gjort någon slags audition för ett skivbolag =P

Men lycka till då =P

Reply
jona

jag skriver inte det här för att tracka ner på dig, absolut inte, jag ser upp till dig. utan jag skriver det här för att du ska förstå varför en del människor reagerar som de gör och vilken tur du har.

du sjunger bra, men inte mer än så. du har en fin röst men jag antar att du förstår att det inte är anledningen till att de är intresserade av dig utan att du är du. alltså du är känd, snygg, har det där “lilla extra” och gjort massa omslag o.s.v
alltså är det inte konstigt att så många blir arga, jag menar EGENTLIGEN borde det ju handla om hur bra man sjunger, ingenting annat.

jag menar absolut inte att du ska tacka nej eller något sånt, då vore du ju bara dum i huvet, men jag vill bara att du ska veta hur lyckligt lottad du är.

du kanske inte tycker att du lever i en dröm, jag menar det är det ju egentligen bara du som vet men ville bara påpeka allt du har som så många drömmer om;

känd
fin pojkvän
fet lön
egen show
vart på massa plåtningar
egen klädkollektion
vart omslagstjej för veckorevyn och fler?
du har seriöst hur jävla mycket kläder som helst, onödigt många enligt mig.
och nu är världens största skivbolag intresserade av dig

det där var bara några anledningar jag kom på men ja lycka till.

Reply
Frida

Vad patetiska alla är. Helt sjukt.
Kör hårt Kenza, låt inte några avundsjuka nolifers hidra dig!
Kram Frida

Reply
Therése

Jag är fortfarande glad för din skull, men vill nästan ta tillbaka min förra kommentar här. Det är sjukt kul att du fått ett sånt här erbjudande! Men nu när jag tänker efter och läser de andras kommentarer får det mig att inse att det nästan är lite fel. Visst, du har kämpat för att komma dit du är idag, men du lever ett liv där mycket serveras på ett silverfat. Jag tänker bara på andra som faktiskt kämpar som fan med att bygga upp en karriär som artist. Jag vet att det inte är ditt “fel” att du blev kontaktad, att du får allt det här underbara som gör alla så otroligt jävla avundsjuka (inklusive mig), och jag hade heller inte sagt nej om jag vore dig. Det gör mig bara upprörd över att du får allt “gratis” utan att egentligen kämpa för det speciellt mycket. Men vad ska jag säga… lycka till i alla fall.

Reply
Lisa

Det som är så fruktansvärt fånigt med det här är att det tycks bero på att du har haft en ‘tuff’ uppväxt. Vad är det för beteende? Många människor har stora problem under sin barndom, under sina tonår och till och med genom hela livet? Hur kan man sitta och tycka synd om sig själv? Det är absolut inget vettigt med det här över huvud taget och jag tycker att det är helt befängt.

Reply
mahta

kenza jag tycker inte du bara ska svara på taskiga kommentarer, det får folk att få skriva taskiga kommentarer bara för att få ett svar från dig..

Reply
PAULA

Jag tycker inte att du har någon speciell röst, den är lixom bra,men inte alls så speciell. Om du nu ska få den här chansen att få bli en artist, så tycker jag att du ska satsa på det helhjärtat.
Nu kommer du att få in ännu mera pengar, och då tycker jag att du inte ska lägga alla jävla pengar på massa jävla kläder. X____x
Gör något vettigt, hjälp folk, jag venne vad. Gör något annat än att bara göra folk avundsjuka. :)<3 För du är redan så snygg, har massor av pengar, folk tycker verkligen om dig! Lycka till!
Lycka till!

Reply
Sebastian

Du säger att du hade haft allt det här utan en blogg också.

Då ska vi se.

1. du hade inte träffat din pojkvän om inte du hade bloggat, du såg väl honom på blog awards första gången om jag inte minns fel?
2. du hade med all sannolikhet inte haft några kollektioner (var inne på guldfynd och kikade på dina smycken btw, 350 spänn för en medelmåttig ring och 200 för ett silverhjärta med love tvärs over det? Seriöst?).
3. du hade haft en genomsnittsinkomst på 15.000 i månaden, som alla andra 19-åringar.
4. du hade alltså inte haft råd med en bostadsrätt, en miljard skor, alla resor och kläder för många tusenlappar i veckan.
5. du hade inte fått en massa gratis saker.
6. du hade inte verkligen inte fått chansen att träffa dina idoler och intervjua dem, jag menar bara det, vad fan.
7. du hade inte haft en egen show, och därför inte fått erbjudande från ett av världens största skivbolag.

Möjligtvis hade du jobbat som modell och kanske pluggat vid sidan om.

Och kom och säg mig nu, att bloggen inte har gett dig nånting. Det är klart att idag, behöver inte du den, men kom ihåg var allting började. Kom ihåg hur många människor vill leva ditt liv, och kom ihåg att inte alla dessa människor alltid är helt friska i huvudet. Låt det inte eskalera.

Fast vad vet jag, kanske hade nån från universal sett dig gå på stan, och erbjudit dig ett skivkontrakt ändå, rakt av. För är det något du kan, så är det att se bra ut.

Kenzas svar: Men du Sebastian, NÄR och VAR har jag sagt att bloggen inte har gett mig något? Är du allvarlig? Jag säger ju gång på gång att bloggen öppnar upp många dörrar och att jag är otroligt tacksam för det. Har jag någongång sagt att jag hade haft allt det här utan min blogg? Det jag menar är att utan det här hade jag ändå varit LYCKLIG för man behöver inte ha pengar och vara känd för att vara lycklig. Men tydligen tycker många av er det och det är väldigt synd. Att du ens drar upp min och min pojkväns kärlek också. Ska du nu påstå att jag hittat kärleken pga min blogg? Utan bloggen hade jag aldrig hittat kärlek? Hade dött ensam? Ska jag tacka er för att ni läser min blogg så att jag kunde träffa den rätte på Aftonbladets stora bloggpris? Herregud vad ni överdriver hela grejen. Lägg ner nu, det är bara pinsamt att se. Ni vet mycket väl att jag är väldigt tacksam för det jag fått göra, men att ni försöker vända hela grejen emot mig, att det är mitt FEL, är bara löjligt. Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*