• header

Wish me luck!

Oj vad nervös jag är. Andas in, andas ut. Nu ska jag nämligen träffa världens största skivbolag. Ja jag vet, helt galet. Både Universal music och Sony music blev intresserade av mig efter att ha hört mig sjunga lite och nu ska jag iväg för att träffa Universal.

Ni vet ju att jag har scenskräck och om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt om jag ens vill det här (jag tror att det är scenskräcken som får mig att tveka…) men vi får se hur det går på mötet. De kanske inte alls vill ha mig efter att ha hört mig sjunga live, haha..

Äh. Det går som det går. Eller nej, varför försöker jag leka cool för? Jag bajsar ju på mig här!

435 Comments

Suz

Lycka till! Lite som disney stjärnorna, galet snygga men inte så starka röster men dom lyckas bra ändå. Bara köra!

Reply
M

Du har många många talanger och du e jättevacker men sjunga kan du inte.. Många människor kämpar t.ex söker till sketna idol (haha) men kommer ingenvart, medan du får så mycket ‘bara’ av att blogga. Det hela känns lite ytligt, ditt utseende hjälper dig jävligt mycket. (förutom dina andra talanger som sagt..)

Reply
elizabeth

haha du är ju för söt. bajsa inte på dig, det KOMMER att gå bra. du skulle inte varit där du är idag om du inte hade varit bra! go for it kenza, jag önskar dig all lycka (:

Reply
Matilda

Guu vad häftigt! Tycker också att din röst var bra! :) Så Lycka Till!! :D

Reply
alen

man hlrde faktist att du hade en röst. mini leona lewis. tror dock inte folk kommer ta dig seriöst, men lycka till :)

Reply
kathrin

hej kenza :)
jeg er sikker på at det nok skal gå godt, du skal bare gøre dit bedste hehe :D
jeg ønsker dig alt held og lykke <3

knus fra kathrin fra danmark :)

ps. laver du dagens outfit idag, håber du gør.
du må ha en bra dag :D

Reply
Jossan

Lycka till tjejen. :) du sjunger jättebra, så det kommer nog gå jättebra för dig. Life is on your side! kram

Reply
Lisa

Ursäkta men detta har verkligen gått lite väl långt, ska du göra en låt du med??? Jag ger upp, ni är sjuka hela bunten.

Reply
Camilla Gervide - Sveriges bästa musikblogg

Jag tycker det är pinsamt!
Du sjunger inte dåligt men knappst någon stor sångerska.
Inser du att det krävs både tid, driv och passion för att lyckas med det här? Antingen inser du inte det eller så är det ett hån mot oss riktiga musiker som kämpar för det vi älskar. För dig blir det väl bara ett streck till på din to-dolista?

Avundssjuk? Absolut!

Reply
Jenny

Detta är helt sjukt!

Jag tänker inte nämna varför. Alla som har något innanför pannbenet borde förstå varför.

Reply
Nikoline fredskov

Åh!! Fan vad jag är avundsjuk!! Kämpar med musik och min dröm är att jobba med musik.. Och du bara glider in lixom:) grattis kenza, roligt för dig:) kram

Reply
CAROFLINA ♥

För att lyckas måste man tro på sig själv. Du säger själv att du har scenskräck och dessutom tycker du inte att du själv sjunger speciellt bra. Varför vill du ens ha skivkontrakt? Luktar som att skivbranchen vill ha någon som kommer sälja bara för att du redan har en stor grupp som gillar dig, varesig röst eller inte…? Hoppas du sjunger röven av dig och själv tycker du låter bra, då kommer jag förstå om du får skivkontrakt! Wish you luck!

Reply
Zasu

Du kan sjunga, Kenza! Det lät riktigt bra, och jag har hållit på med det där sen jag var typ 12-13 år (är 19 nu), men inte kontaktar någon mig inte?! Haha, nej men :)
Hade varit kul att spela in något ^^ Vi kanske kan sjunga tsm? (A) mohaha!

Reply
Malin

Lycka till! Det där klarar du. Lita bara på dig själv så går allt toppen. Du vet ju att du kan sjunga. Det vet vi med! :) Kram!

Reply
Mitcho

seriöst! Lite orättvist…Du har ju knappt satsat på musik ihuvudtaget och sjunger lite och får ett skivkontrakt. Lycka till iallafall.

Reply
Jasmin

Inget illa menat men det känns lite konstigt att någon som du (skall förklara….ät inte upp mig levande, tack) får en sådan fantastisk, once in a life time opportunity. Du kan sjunga men du påminer mig lite om Heidi Montag när det gäller att ha en sångkarriär. Och det är jävligt sorligt att du, som inte har världens bästa röst (vilket du inte har sagt att du har…I know – men man bör ju väl fan ha en helt jävla amazing röst om sony & universal music kontaktar en?) får detta så enkelt när det finns miljontals människor med bättre sångröster som faktiskt förtjänar (enligt mig, alltså) att få en sådan chans.

Reply
Sica

Men wow Kenza! Kör hårt!! När jag såg avsnittet där ni sjöng visste jag att någon skulle höra av sig till dig. Du ser ut som en stjärna och har potential! Med lite övning så blir du nog skitbra!

Reply
Anonym

men gud va coolt! har alltid velat sjunga och är bra på det men vet inte vart man ska leta för typ “auditions”.. :S

Reply
Liv

haha det kommer säker gå bra:) och om det inte skulle göra det så var det väl inte meant to be:D

Reply
YNCD

Wow det är ju helt fantastiskt! Vilken möjlighet jag önskar att jag också fick den chansen någon gång. Är glad för din skull, hoppas det går bra, lycka till fina Kenza! :)

Reply
Sofia w

Hej önskar dig lycka till ! jag hoppas ditt möte går bra , skulle vara roligt om du blev artist , men jag har sjöngt inför en hel kyrka när jag gick i 2an eller 3an och nu går jag i 8an och har fått scenskräck , men jag tycker du ska ta denna chansen. Man är alltid nervös i början säkert men sen så vänjer man väl sig att stå på scen ? jag vet ju inte om du kommer eller skulle bli om dom vill det när dom hör dig sjunga , men jag hoppas på det bästa .

puss och kram

Reply
Malin

Nej, gud vad roligt! :D FÖRSÖK att andas och ta det som en rolig grej så går det nog bra! :D
Jag tyckte väl också att du hade talang! ;)
*host* Till skillnad från alla dessa fjortisbloggar som tror att de kan sjunga! *host*

Lycka till som fan! :D Håller tummarna för dig! <3

Reply
F

hm, konstigt att alla storbloggare börjar sjunga samtidigt, men du har säkert talang på riktigt! Lycka till!

Reply
Carola

alltså du måste skämta… du kan ju föfan inte ens sjunga! Utseendet + datafixande röst… sluta bli så kommersiell, du var fan bättre förr… du säljer dig verkligen töntigt värre. Men att sjunga, var verkligen bye bye, nu slutar jag o läsa din blogg efter 3 års läsande, median har tagit dig över huvvet o din blogg suger nu!

Reply
elise

men ååååh vad trött jag blir… bara för att du se bra ut får du allt serverat på guldfat, nej du kan inte sjunga, du kan inte ens prata som folk… get over yourself.

Reply
Sara

Det kommer gå super, du är en sån skön och rolig tjej! De kommer älska dig och du har en bra röst :)

Lycka till

Reply
cato

haha fan va orättvist…om man vore snygg och känd så kanske man också fick denna chansen…bara dej det händer….

Reply
Bella

Säg inte att du också ska spela in en låt som alla andra bloggare :( Snälla, gör de inte!

Reply
linn

Ska du också släppa en låt? Gå in för det helhjärtat isf, ingen skitlåt som Pissi och de andra släppt.

Reply
Frida

Alltså Kenza. Du sjöng verkligen jättebra. Jag tror du kan komma nånvart med din sångröst! Go for it.

Reply
sarah

Tänk positivt! Det kommer gå bra, lycka till!!!! Håller tummarna på att du inte bajsar på dig :( skulle vara lite pinsamt på mötet i såna fall :(

Reply
Nora

Fan vad coolt. Jag tänkte på att något stort företag skulle söka upp dig efter programmet. Och jag hade rätt! ^^
LYCKA TILL :D
KRAM

Reply
evelina

bli inte som alla andra bloggare, som typ spelar in världens sämsta låt och världens sämsta video, typ paow och kissie… noo låt bli!

Reply
Jennifer

Åh, fan vad kul! Inte alls avundsjuk, nej nej.
Min dröm är att få skivkontrakt, har sjungit i tio år så musiken har alltid funnits där liksom, har spelat in lite låtar, haft flera konserter så jag har scenvana.. Nu fattas bara att någon ska få upp ögonen för mig

Reply
MALIN

men guud vad trött man blir på alla som sitter och gnäller över att ni gnäller! Klart som fan man gnäller när man ska göra hemska saker. Jag hade gnällt som fan och haft ångest om jag skulle göra det Tyra gjorde. Men det är det jag gillar med eran show! Att ni är ni och att ni GNÄLLER! :D Hatar såna där reseprogram på tv när dom ska hoppa fallskärm o läskiga grejer och typ “men detta fixar jag!” hopp! Så bara dom gör det utan vidare!
Gillar mer normala människor som har lite ångest och tvekar innan dom gör något. Då slipper jag känna mig ensam! :)
HA DE GÖTT!

Reply
Sofia

Kenza, ibland blir man bara så arg på dig, och det är bara avundsjukan som talar (haha)!!!! Du är typ Sveriges snyggaste brud, du lever det perfekta livet med massa kläder och pengar, och nu kan du sjunga helt plötsligt? GRRR give me some of that please!

Skämt åsido, jag diggar dig som fan och jag är glad för din skull (och liiite avis hehe..) Puss!

Reply
Mandis

Hejsan kenza!

Grattis till alla framgångar=) så härligt med personer
som tar för sig här i livet.

Jag skulle vilja tipsa dig om en ny butik som säljer heminredning och bebiskläder,tjejen som driver är så otroligt gullig och snäll=) http://www.frokenm.se ta gärna en titt om du får tid över=)

Kram
/mandis

Reply
maria

hej kenza! vill först bara säga att jag verkligen älskar din blogg! Sen tänkte jag fråga om man inte kan kolla på kenza & tyra show efter att det visats på nyheter24?
Satt och försökte med det förut men kom inte fram till hur man gjorde?

Reply
Palle

Tänk inte så mycket, just do it :D
Bara var dig själv så kommer det nog gå bra (:
Håller tummarna för dig!

Reply
Cicci

Jag tror inte det spelar så stor roll hur du sjunger egentligen. Du är en färdig produkt redan – fasen vad du skulle sälja. Lite autotune på din röst och dina skivor skulle sälja som smör. Så visst tror jag att du har en done deal redan om du är intresserad. Lite trist att det går till såhär inom musikindustrin nuförtiden. Men jag missunnar dig inte det, för det är så otroligt många som går den vägen. Idol är ju bara ett exempel… Du blir en riktig multitasker du!

Reply
zahara

va kul..men de vill nog bara ha dig för att de vet att folk kommer vilja lyssna för att du e en känd bloggare.

Reply
peace

Lycka till, du hade skit bra röst när du sjöng med Darin, blev chockad, för du hade en sån där hes röst. Va inte nervös du är duktig.

Reply
Maria

Som jag en gång ska till min kompis: “Låt inte scenskräcken sätta keppar i hjulet för dig!”
Om du vill det här, om du gillar att sjunga, ta chansen! Det är inte många som får den, scenskräcken kan du jobba bort. Tro på dig själv du är duktig och du har redan massa fans som älskar dig!
Du komemr klara det Kenza, jag tror på dig! :)<3

Kram Maria! <3

Reply
Ida

Fett kul! Lycka till! Du är verkligen grym på att sjunga! Tror definitivt att dem kommer gilla dig!!

Lycka till!

Reply
Lina

Men jisses, grattis! :) Tyckte du hade skön röst också fast har glömt skriva det till dig tidigare. :D

Reply
Alexandra

Allvarligt talat. Du kan verkligen inte sjunga så bra att du borde få ett skivkontrakt.. eller ens ha chansen till det! Det finns tusenmiljarder människor som sliter och kan sjunga tusen gånger bättre än du! Du har verkligen det lätt här i livet. Vad i helvete har du gjort för att fötjäna detta? Jo, suttit och skrivit framför datorn i några år. Riktigt knäppt, men visst du är känd, that’s the only (sh)it!!

Reply
Annsofie

ohh vilken dröm!! JAG VILL OXÅ!! GRATTIS HOPPAS D GICK BRA!
btw, jag vill ju vinna din jacka som man kunde tävla om på nyheter24 men ha rinte fått ett vinnarmail, måste vara något fel(A) :$

Reply
d

Taskigt utav mig att skriva nogot sont har. Men att folk som aldrig dromt, som inte har den passionen i sig och som aldrig ens tenkt sig detta far erbjudande o flera chanser att fo gora det soo monga bara kan dromma om, bara for att du syns. Det kenns orettvist…
Men lycka till!! :)

Reply
TERREH

OOOMMGGG shit, grattis! Det är ju skiiiiiiiiiit bra! Det är inte många som får den chansen, ta den! Eller ge dom mitt nummer ;) Hahaha.

Reply
sweeti

Åå men du e ju jätte bra på att sjunga!!!! önskar dg all lycka till!!!!
kramar sweeti<3

Reply
linnea :)

de går säkert jättebra, du va verkligen skitduktig :D
du är bäst av alla! ♥

Reply
Josefin Borgman

Fy, nu blev jag avundsjuk! Jag vill också träffa de stora skivbolagen :c

Har skickat ett mail till er där man kunde skriva sin dröm som man vill ni ska uppfylla ^^

Reply
Elin

Snälla gör det inte, ja sägerdet inte för att vara dum. OM du ska göra de se till så att de är en Superlåt du får, å inte nå dåligt skit..

Reply
Ida

Halloj, Kenza ;)
Jag har inte hunnit sett Kenza & Tyra Show förrän idag (de två första avsnitten) och jag vill bara säga: Vilken härlig show! Ni är hur duktiga som helst! Ska försöka hinna se avsnitt nr 3 i helgen. Keep up the good work damn it ;)
Klem klem
(Btw, lycka till idag!)

Reply
A L I C E

älskar din blogg och gillar dig mest av alla bloggerskor, du verkar rolig, jordnära och härlig att umgås med!

men seriöst, universal? Det är ju ett megaskivbolag! Du är inte dålig på att sjunga alls, men det finns folk i min kör som sjunger minst lika bra som du. Det känns som om Du får ju allt hur enkelt som helst vilket är lite orättvist.. Fast kul för dig såklart :)

Du är ju väldigt vacker och allting, det är klart att du du förtjänar att vara framgångsrik! Du jobbar ju stenhårt. men det känns ganska orättvist. Du är ju känd och vacker och då går det lätt. Jag menar spelar du gitarr? piano? kan du läsa toner?

Äsch, jag ska inte klaga.Fortsätt som du gör med bloggen!

Reply
Julia

Oj men herregud vad roligt!! Lycka till så jättemycket, det går nog bra!! Kramar

Reply
Elin

Jag har inte hört dig sjunga men du är säkert jätte duktig! Lycka till! :) Gillar din stil förresten! Skit ball! :)

Kram

Reply
Lena

OMG VAD COOOOOOLTTTTTTTTTTT!!!!! det kommer nog gå jättebra du är skit duktig :D:D lycka till!!!

Reply
SANDRA

Lycka till Kenza! Det kommer gå toppen får vi alla hoppas! Jag tror i allafall det! Ha ett suuuperbra möte!
PS. Din blogg ääääger!

Reply
thatGirlFromgötet

Gaaaah måste erkänna att jag är väääldigt avis ! och det kmr gå braa för dig kan du inte berätta hur det gick för dig seennn :D ?
deuces !

Reply
Moa:*)

asså du är så sjukt jä*** sööt!

jag skulle görna byta hår med dig om de gick!:)<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*