• header

DE GLADA BRUDARNA

Haha, nej men shit vilka glada & trevliga brudar igår på gymmet!!

Lite roligt att både jag och Humlan tycker om gymmet så mycket att vi satte på oss våra gulligaste linnen.

98 Comments

Elsa

Jag har en lite udda fråga, men du som är så smal å fin, går din lår (insidan) ihop? Om du står med fötterna ihop så undrar jag alltså om insidan av dina lår nuddar varandra el så. Eftersom du verkar ha en sån bra form på kroppen och är smal tar jag för givet att de inte gör de, men jag kan ju ha fel

Reply
Mirando UF

Hej!

Vi är fyra tjejer som har skapat en hemsida där vi säljer Converse All Star för endast 399:- och det är fraktfritt fram till den 24e december! Gå gärna in och kolla om det är någon sko som faller dig i smaken!
http://mirando.se :)

Reply
Cia

Kenza! kan inte du tipsa om några snygga vinterskor som vi vanliga dödliga har råd med? :) Har ett par kängor redan, men skulle vilja ha några lite “finare” också och jag vet verkligen inte vad man ska ha.. Har även alldeles för många klackskor så utan klack vore perfekt! Tack på förhand, kramar!

Reply
Lisa

haha om ni inte har bestämt det där innan så var det rätt roligt faktiskt. :D (och om ni har bestämt innan så är det lite töntigt, men gulligt haha)

Reply
Yanjaa

Mycket bättre än Lanvin!

+ att de använder bättre material på modellbilderna än själva kläderna på hyllan..

Reply
Hedvig

KENZA! VAD HETER LÅTEN I ERT ÅTTONDE AVSNITT NÄR DU OCH TYRA GÖR DOM DÄR SITUPSEN? den går “and we danced and we loved and we danced danced danced” jag hittar inte den!

Reply
jenn

hejhej supersnyggt linne kenza! Älskar kläder med attityd! Kika gärna in på min blogg den som vill, imorgon skriver jag antagligen om vad som hände mellan dennism och mig eftersom så många har frågat, fast jag vill dock helst lägga detta bakom mig…

Reply
Ingrid

Kolla in min dagens outfit på min blogg ;)

Kofta-Lindex
Linne-Bikbok
Shorts-Lindex
Knästrumpor-H&M

Har också lagt in ett skönhetstips idag :)

Reply
Lina

Vart har du köpt det vita linnet, grymt cool!
Älskar din blogg :P

Pussar och kramar <3

Reply
karin

måste bara fråga en annan sak, är det försent att mejla in drömmar till erat program?
you gooooo girl!

Reply
Madicken

Hej Kenza!
Jag undrar en sak, läser du igenom dina inlägg innan du publicerar dom?

Reply
Ardita

Heeejjj Kenza!!!! Är det sant att du ska komma till skåne i entre i en smyckes affär som säljer lite av dina ringar och sånt. Jag såg dina ringar och dom var dööö ösnygga. Fast jag är bara 11 så liteee för stora var dom nog hehe. När min syster såg att jag stog och stirade så sa hon ”du vet väl att hon ska komma hit i december? va??” Och jag stirade på henne och ba VAAAAAAA, shhhiiitttt jag måsste måsste komma hit nu när jag har min stora chans. Så jag ska chata(stavningen :p) på henne om att hon ska följa med mig ifall det är sant. Svara via emejl(stavningen igen :p) För jag brukar inte kolla här igen och så är de tmånga som komenterar!!!! Pussar och kramar. PS: TACK FÖR EN JÄTTE GRYM OCH BRA BLOGG!!!!!!

Reply
Celine

Skit snyygt! din blogg e så mkt bättre än Fokis i kissies elr hur det än stavas =D<3

Reply
vad heter låten

undrar samma som hedvig, vad heter låten när ni gör situps i programmet ??

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*