• header

Bildbomb från Stockholm

Här kommer en massa bilder från mitt sista Guldfynd-event som var här i Stockholm!

Min snälla pojkvän var på plats där i början för att hjälpa mig ta lite bilder. Några bilder är såklart från läsare som skickat in också.

Det var kul och skönt att få avsluta min lilla turné här hemma i Stockholm! Tack alla som kom och tack för de fina presenterna och breven! Fick en fin stor rosa blomma av några tjejer, och den står så fint i min fina vas i mitt köksfönster :)

86 Comments

Nattis

Jätte fina bilder,på båda dej och läsarna:D
Tycker mycket om att läsa din blogg,och använder ofta dig som insperation:)
Puss på dej Kenza<3<3

Reply
defne

men jag då ? :( jag finns ju inte med , jag hade också en sån där newyorker tröja på mig ; i love ny er .

Reply
Karoline

Vad har du för storlek på din blåa klänning med stenar runt halsen från Nelly? Kramar

Reply
sanna

Jag älskar dina ringer, vill typ ha alla! men varför ska dom va så j*vla dyra för?? En ring kostar lika mycket som 2/3 tröjor, det är sjukt dyrt faktiskt.
Annars äger du Kenza
Kram

Reply
jenn

Kul att få träffa dig tycker nog alla! :) Kika gärna in hos mig och lämna en kommentar! Då blir jag GLAAAAD! :)

Reply
Lydia

Hej Kenza träffa dig i nordstan i fredag du är så snäll och fin! Kan du inte lägga upp mer bilder när du var i Göteborg? :)

Reply
lisa

Hejsan :)
Är det inte jobbigt att stå så länge och kram och ta kort med alla?
Jag var på eventet i göteborg och det var jätte roligt att få träffa dig. Jag och min kompis tyckte så synd om dig när du stod där i tre timmar och fick inte sitta ner.
Kram lisa. kolla gärna min blogg :)

Reply
elin

Den ringen längst till höger är sjuuukt snygg. Men den finns inte med på guldfynds hemisda? :( <3

Reply
Maria

Hjääälp skitsnygg jacka din läsare har! Hon som är brunett och har svart jacka med pälshuva, vad är det för märke månne? :O

Reply
nathalie

åhh. skulle vilja träffa dej igen. jag kom ihåg när vi träffade dej utanför game i halmstad. vi var så nervöra så vi skakade. från och med nu kallar vi den platsen där vi träffade den heliga platsen ;) <3

Reply
Johanna

Oj, är jag med på en bild?
Fett kul! :D Det var kul att träffa dig :)
Kan du inte göra om det? Det var kul :)

Reply
defne

Har mejlat bilden på oss Kenza. Hoppas du läser det och ser , om du vill så kan du lägga upp den det vore ju skoj
kram! :D<3

Reply
Julia

Hejsan!
Fina bilder!!
Tänkte bara fråga, nu när du ändå har lagt upp så många fina bilder, vad det är för kamera? Funderar starkt på att köpa en systemkamera ( vilket jag misstänker att det är ;)) och det blev ju sjukt fina bilder med denna kameran!!

Du är grym !! ;)
// Julia

Reply
Victoria

Vilken fin bild det blev på mig och dig, Kenza. Skulle gärna vilja få den? (Bilden som är högst upp)<3

P.S. Det var jättekul att få träffa dig och ser mkt fram emot vad du kanske kommer att designa härnäst. <3

MVH Victoria

Reply
J.

Jag undrar, precis som Julia, OCKSÅ vilken kamera du har? Har du både system och digital? vad är de för märken och modeller i så fall? Vilken kamera tar du med till Thailand i jul? =)
/J.

Reply
Tessan

Hej Kenza!
Måste bara säga en sak, jag är lite för gammal för att vara ett kenza-fan (men jag är det i smyg iaf!). Men du verkar vara en sån otroligt bra förebild för unga tjejer! Du verkar verkligen ha bägge fötterna på jorden, vettiga värderingar, en fantastisk insida och värna om din familj och dina vänner!

Jag tycker att du verkligen gjort dig förtjänt av din framgång! Du har tagit dig dit utan att snacka skit om andra, utan att skryta, utan att bli dryg mot dina fans. Det verkar som du nått toppen bara genom att vara dig själv och det är sjukt imponerande!

Bara en sån här sak, att du ser så himla glad ut på ALLA bilder me dina fans som verkligen ser upp till dig! Du verkar noga med att alla ska känna sig sedda och uppskattade och det är få kändisar som orkar det!

Så, det var bara det jag ville säga! Du verkar vara en otrolig tjej som har ett enormt hjärta! Jag tror att du kommer att fortsätta att ta Sverige med storm i många år till! Lycka till från ditt gammel-smyg-fan!

Reply
amanda

kenza du är verkligen vacker helt naturligt vacker önska jag var lika vacker som dig fast på mitt eget sätt med den perfekta kroppen som du har! jag kollar exakt exakt varje dag på alla dina inlägg och ser hur du blir vackrare o vackrare med tiden. kan nästan hela ditt liv utan till så många gånger som jag har läst din blogg och kollat på alla dina bilder! DU ÄR VERKKLIIIGEN VACKER HELT UNDERBAR!

Reply
alexsandra

på 13:de bilden, där det är smycken. det var jätte fina smycken, vart kan man köpa de? :)

Reply
Nillan

hej kenza. du kommer säkert inte svara, men jag tycker du har så sjukt fin hy. Och själv hatar jag min .. massa finnar och sånt, kan inte du hjälpa mig med något tips?

Reply
Emma

Är jag den enda som tycker att Kenza och flickan på bild nr.8 ser ut som systrar?!!

Reply
Vilma

Hej! Jag älskar din stil!! Underbar! Och dina smycken!!!
Men en fråga. Hur gjorde du gör att bli sedd, och hur gjorde du när du började sälja dina egna smycken?? Hoppas på svar!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*