• header

Koh Tao

Hej allihopa! Klockan är halv åtta här i Thailand och jag sitter i lobbyn på bungalow-hotellet vi bor på och bråkar med internetet. Seeegt!

Vi är iallafall framme på Koh Tao nu! Igårkväll landade vi på Koh Samui efter några dagar i Bangkok, vi tog in på ett hotell nära piren för att sedan ta speedboat till Koh Tao tidigt imorse. Eller nej, inte speedboat. Snarare SPYBÅT. Jag skämtar inte, det var det stördaste jag någonsin varit med om. Resan tog två timmar och båten stannade på tre ställen, efter första stället började den köra riktigt fort och guppade på vågorna som fan. Personalen började gå runt och dela ut spypåsar och sedan var spyfesten igång. Typ ALLA satt och kräktes, hahaha.. Det var helt sjukt!!!

Jag mådde illa av guppandet och såklart av att se alla sitta och spy bredvid mig. Jag trodde att jag skulle kunna hålla mig men när vi började sakta in för att köra in till stranden här på Koh Tao så kunde jag inte hålla emot längre, så jag joinade spyfesten. Vi alla satt liksom och tittade omtänksamt på varandra mellan spyattackerna. Vi alla satt ju i samma båt (HÖHÖ) och visste precis hur dåligt alla mådde.

Mysigt va? Jag fasar inför båtresan tillbaka… Men nu sa vi njuta av denna ö ett par dagar! Idag har vi bara legat på stranden hotellet ligger vid men imorgon ska vi hyra fyrhjulingar och åka runt hela ön, stanna på små stränder osv. Koh Tao rankas som en av de finaste öarna här (speciellt vattnet som är grymt att dyka & snorkla i) så det ska bli kul att se hur det ser ut! :)

Nu ska jag tillbaka ner till vår bungalow. Vi ska göra oss i ordning och sedan gå ut och käka. Nu har vi käkat riktig thaimat i flera dagar så nu är jag sugen på en fet pizza, har ju knappt någon tunga kvar efter alla starka kryddor.

Hoppas att allt är bra med er iallafall! Bloggen kommer lida här på Koh Tao eftersom att internet knappt funkar, men när vi är tillbaka på stora ön Koh Samui igen så lär det gå lite bättre. Men vi hörs nog imorgon igen! Så länge – puss puss puss!

Vid vår bungalow

Min älskling

Det går inte att beskriva känslan att ha lämnat iskalla Sverige för denna vackra miljö!

Haha, finn ett fel

269 Comments

:)

ser härligt ut! :D, jag tror du inte bryr dig så mke om jag skriver detta eller inte. ^^. men jag ville bara skriva en sak även om du inte läser det xd.
jag var väldigt osäker på mig själv innan. skulle börja ny skola förra året och att du vet…. men sen så “tipsade” en kompis om din blogg och sa att den var jätte bra och blablabla. jag och ville bara va som dig xd. HAHA, men jag ville det…oh jag tänkte att om mitt liv var som ditt skulle det va mke bättre. men nu , efter ett år ungefär. så destumer jag har läst din blogg. destumer har jag insett att vi har ganska mke gemensmt. alltså tillexempel utseénde…. jag var inte nöjd med det, men jag älskade det du gjorde och hade och blö. men nu så ser jag att vi har mke som är likadannt och mke olikt. men du har iallafall gjort så att jag kan känna mig säkrare, och allt! aså jag kan inte förklara det !? det är sjukt hur man kan känna för en som skriver lite ord på en blogg ?! och detta var säkert inte så roligt meil. men jag ville i alla fall skriva det ,. och om du ens läser detta så vill jag att du ska veta att jag verkligen älskar det du visar på din blogg. och emhhhh. asch, jag venne :P men jag tror att du fattar vad jag vill ha fram i detta meil * kommentar eller vad du vill ta det som * :D , mitt enda krav är att om du läser detta. vill jag att du ska ta åt dig att du är en underbar människa! på ett konstigt sätt älskar jag dig <3

KRAM, DIN BLOGG-FÖLJARE 4-EVER !!!!! <3
HEHEHEHEHH

Reply
Malin Paulsson

haha! skrattade lagom för mig själv när jag läste början på detta inlägg om SPYBÅTEN! kom själv hem från thailand för några dagar sedan och kallade också speedbåten för SPYBÅT eftersom 5 pers spydde under tiden vi var påväg till ett dyk! haha, underbara thailand! :)

Reply
Vicky

Jag funderar på att köpa ett Kan Dee linne, så undrar bara vilken storlek du har på din Beat tröja som du har köpt i hennes shop.
Skulle vara väldigt hjälpsamt om du kunde svara så jag vet hur stora de olika storlekarna är ungefär.

Reply
nermina

gud så roligt de ser ut, varmt och skönt! här sitter vi och fryser ihjäl. men det viktigaste är att du har roligt kram! :)

kika in min blogg, kenzas läsare. vore jättegulligt av er.

Reply
sara

åkte med “spybåten” från koh tao till chumporn förra måndan, resan tar ungefär två timmar.. jag spydde i en och en halv timme.. och på den resan stannar de inte en enda gång heller så man har ingen som helst chans att rymma från båten hellet. självmordskänslorna va inte långt borta då kan jag säga..

ändå när du är på kho tao.. de finns en resturant/pubb som heter “the fishbowl” typ, den är ganska nice och jag tror de är på torsdagar som de brukar ha utmaningar för folk som tagit dykcert. riktigt kul att se + att de är en jävligt trevlig svensk bartender där! ha de så kul!

Reply
eLLA

hej kenza.
Mulattobee.se håller på att skriver om att den kända rapparen Romeo vill ha kontakt med dig och bli din vän, du kanske inte tittar på denna kommentar men om du inte tror mig så gå in och kolla på MULATTOBEE.SE
Så får du se med egna ögon vad de snackar om det står ditt namn i nästan vart enda inlägg, asså det är inte bryans fel utan han skriver bara det romeo skriver för det var tydligen någon tjej som lekte dig på Twitter hon hade dina bilder och allt fast en fejk E-mailj adress.
Men som sagt Bryan har inte gjort något fel!
Ville bara informera
Ha en underbar resa!

Reply
Laura

Jag vill också åka och sola på den stranden!! :D
Fast det är ganska så mysigt med snö.. felet är bara att det blir så himla kallt! Men på sommarlovet åker jag gärna till ett varmare land!! <3

Reply
Misha

Jag skrattar ihjäl mig åt kullerbytte-individen. Haha. Snacka om vältajmad bild. Ser finfint ut. Sol och stran dhar jag här i Aussie också, men det är inte riktigt lika “karibiskt”… :P Hajar har vi dock. Alltid kul att ha en liten risk och känna att man utmanar ödet. Ha… Hoppas ni får världens finaste semester, ska bli kul att läsa om det!

Reply
Ellen

Hej Kenza! Hoppas du har det bra i Koh Tao :) Fatta vad jag är avis på dig herre gud vad fint det ser ut. Här i Sverige är det ungefär 1m snö! hahah och typ 15 minus :S Inte jättekul så himla KALLT! Hoppas du får det bra de andra dagarna kramar ellen 12 år <3

Reply
Emma

vart nånstans på koh tao bor ni? jag och killen var i thailand 3 månader förra vintern och vi var på koh samui i en månad och hyrde lägenhet. koh tao va vi på i en vecka och du måste bara åka till Nang yuan island, så fin ö där de är en strand emellan och vatten på båda sidor. dit tar man sig med longtail. sen var vi på jansom bay på koh tao. vi käkade lunch där på deras restaurang och sen badade vid stranden men sen kom en vakt och sa att de kostade pengar att bada här om man inte är hotellgäst och då fick vi antingen betala eller gå och vi gick för vi hade redan badat färdigt, haha. så fint ställe, de måste ni bara se. de var lite klurigt att hitta, köp en karta över ön och ta moppe och gå resten. så häftig natur.
hoppas ni får en fortsatt trevlig och mysig resa! /Emma

Reply
Emelie

I Thailand finns dee piller för precis allt :)
Så när ni ska resa därifrån besök ett apotek och fråga om
åksjukepiller så kommer di garanterat få nått så du slipper spy

Reply
GBP

Jag vill också vara i värmen:-)

Glest med uppdateringar i bloggvärlden såhär jul-och nyårstid:-(. Tråkigt. Tipsa mig om bra bloggar som uppdaterar ofta är ni snälla:-)

http://healthaboveall.blogg.se – bloggar om livet efter en magsäcksoperation

Reply
TinaAmin

Heej kenza!! du e otroligt vaker och jätte snygg , ha en jätte bra dag , puss :*

Reply
Sofia

Hahahahaha du är så jävla knäpp kenza men det är det vi gillar med dig :P JAG ÄR SÅ AVIS PÅ THAILAND

Reply
genwa

HAHAHAH jag ser dig! du gör kullerbytta eller typ trycker upp din bak mot himlen hahah

så söt <3

Reply
Linn

HAHAHHA jag dog när jag läste tinas kommentar. kommer skratta hela kvällen- han kollar på tjejers bröst, tror du att han är otrogen?
haha tack tina du gjorde min kväll! :D
Hoppas att du har en underbar resa Kenza!

Reply
Viktoria

Hej Kenza

gud va härligt de låter, jag bara längtar tills jag åker om 3veckor :), ska bland annat besöka Koh tao, så tänkte fråga dig lite, vad kostar de att åka sånn “hemsk” speed boat??? inte för att jag tycker om att spy men vi ska åka runt lite i Thailand så tiden är viktig. Sen undrar jag vad heter eran bungalow som ni bor på?? något som du kan rekomendera och vad kostar de?? var de något ni bokat innnan eller fixar ni allt när ni är där?? vore tacksam för alla tips man kan få :D.

Detta är min första resa till paradiset Thailand så ser verkligen fram emot de :D

Tusen tack i förväg ;)
Kramar Viktoria

Reply
MALIN

hej!
de ser verkligen as härligt ut där! jag har funderat på att åka dit, men jag har verkligen fobi mot småkryp (ja, stora oxå för den delen). Är de mycke kryp o sånt äkligt där??
ooooch NJUT NU! de är sååååå hemskt här hemma, massa snö o svinkallt!

Reply
elin

HAAHHAHAH, vilken fin sista bild! Ser ut som att ni har en underbar resa i värmen :D Jag vill också dit, får väl vänta tills jag kan åka själv ;) HAHA, hoppas ni har en fortsatt trevlig och mysig semester!

Reply
VendelaVida

Gud vad skönt att vara i taihland nu när det är minusgrader i sverige! felet är att du gör en kullebyta när alla andra solar!hahaha!
hälsningar V+V=VV

Reply
Vida

hejsan kenza och alla ni andra!
jag vill också vara i taihland nu när det är minusgrader i sverige!
hejdå!
kramisar Vida!

Reply
Vendela

Taihland!:O Vilken lyx,dit vill jag me!:P men jaja!jag ska dit nästa jullov med mamma och mina kusiner men bara kanske!gå gärna in på våran blogg!!!!!!!!!!:DDDDD

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*