• header

Monthly Archives: May 2010


Gjort middag

Fick ett sms från min pojkvän tidigare ikväll: “älskling fixa mat, jag kommer vara hungrig efter träningen” så det var bara för kärringen att ställa sig i köket och laga mat till karljäveln. Haha nejdå, skoja bara. Det är faktiskt alltid han som lagar (jag är för lat) så det var väl min tur.

I brist på fantasi gjorde jag en lasagne och sallad till det! Riktigt gott. Nu ska vi mysa, ha en fin kväll! ♥

Dagens

Idag har jag glidit runt i t-shirt från Marc by Marc Jacobs, jeans köpta i Paris (med snygga nitar på sidorna och på bakfickorna), skinnjacka Jofama by Kenza, solbrillor RayBan, svarta Converse och väska från Marc by Marc Jacobs. Armbanden är från Cocoo.se och Marc by Marc Jacobs. Snygg och skön vardagsoutfit!

Hemma en snabbis

Jag och Mani i hissen upp till Guldfynd

Hemma en snabbis för att låsa upp till Dilay som behövde hämta ett par grejer här. Är så jävla hungrig men hinner inte fixa käk nu så jag sitter och häller i mig chips.

Mötet med Guldfynd gick iallafall bra. Vi pratade om mina smyckeskollektioner, plåtning samt “butiksjippot” vi ska ha i höst. Vi bestämde att vi inte bara ska ha ett här i Stockholm, utan även i Göteborg och Malmö också! Kul att få träffa er läsare där nere också! :D

Nu ska jag iväg på möte nummer 2 och det är angående vår webshow i höst. Hoppas Emelie (som jobbar med oss) har valt ett ställe med god mat, hehe..

Vi hörs ikväll! Kramar ♥