• header

NOMINATED

Wow, ni har gjort det igen! Mina fantastiska läsare har återigen nominerat mig i hela två kategorier i årets Finest Awards. Årets modeblogg & Årets bäst klädda kvinna. Jag kan inte beskriva hur glad jag är!! Jag tävlar mot grymma fashionistor som Elin Kling och Sofie Fahrman så förhoppningarna är inte direkt stora, men om ni vill rösta på mig så får ni mer än gärna göra det HÄR. Jag skulle bli överlycklig!! Man kan rösta en gång per dag.

If you want to, vote for me as Fashion blog of the year & Best dressed female of the year HERE – thanks!! ♥ ♥ ♥

Här har jag samlat ihop outfits från året som gått! :)

484 Comments

jadu

Asså huuur kan man se såå bra ut helt sinnessjukt!! Du toppar alla andra bloggare i världen typ, av dom ja sett iallfall haha

Reply
EVELYN

Alla förutom min favorit outfit är med, duvet den med linnet med korset på och gråa byxor eller något! Den e grymt snygg.

Reply
Amanda

Haha Kenza här bläddrar man igenom toksnygga bilder på dig och vips kommer arhålsbyxerna fram! Så jävla skön du är. Kram!
Kolla in vår blogg!

Reply
mikaela

ehm,inser du hur bra klädd du går?
det är sjukt! såklart en röst på dig!

Reply
Stephanie

Du förtjänar så att vinna! :D Älskar dina outfits så grymt bra inspirations källa. Har precis lagt en röst på dig! :)

Reply
emma

ÅÅhh gud va snygga kläder!! sådä btw varifrån är dendär snygga svarta väskan med “nitar” på båtten? den är jättesnygg!! :)

Reply
Madelene Olofsson

Hej! guuu så snygga kläder du använder dig av! :D:D
vart hittar du allt? : ) sidor? ställen? inte allt för dyra!

Reply
Emma Hå

Jag vill verkligen inte vara elak, du och din klädstil är snygga och stiliga, men jag tycker att din blogg kvalificeras som en modeblogg. Personligen tycker jag att det krävs mer mode än “dagens outfit” för det. Däremot har jag inget emot att du vinner “Bäst klädda” =)

//Emma Hå – emmahas.se

Reply
my

var kommer skorna som du har på dig till den blå och vita spets klänningen ifrån??!

Reply
Sonja

Förutom din skönhet, du är ju så otoligt vacker, och din snygga kropp, så är du HELT KLART Sveriges bäst klädda och du har naturligtvis min röst! Varje gång jag inte vet vad jag ska ha på mig kikar jag in på din blogg för att få inperation. Du är en av de bloggerskor som både klär dig sjukt bra och som passar till tillfället. Til vardags klär du dig vardagligt, vardagligt SKITSNYGGT!!!! Jag undrar bara en sak, vart får du inpiration? Kan du inte länka några bloggarr du inspireras av? PUSS OCH KRAM!! och all lycka i framtiden!

Reply
Viccky

Hej Kenza! Ofc! Jag ska naturligtvis rösta på dig, du är såååå vacker! men varför har du strykt över dina ögon på vissa bilder??

Reply
f

älskar din klädstil! Men nästan alla outfits är ju sommarkläder, skulle önska få lite tips på hur man klär sig fint med vinterkläder, såsom jeans, tjocka tröjor & halsdukar/mössor. :)

ÄLSKAR DIN BLOGG!

Reply
Emma

Kan du visa hur du lockar ditt hår på något sett? Bilder eller en videoblogg? Älskar din blogg! Kram! :)

Reply
Theres

I have vote for you, and will do it again. :D Du har så fruktansvärt snygga kläder! ;) Me love your style.

Reply
Melisa

Asså gud älskar din blogg asså OMMMGGGG du är så f*cking VACKKKKEEEEEEEEEEEER önskar såg ut som dig!!!!!
din stil slår allt :o seriöst sjukt bra stil vill ha hela
din garderob,din kropp,hela dig vill verkligen se ut som dig sjukt vacker är du :o!!!!!!!!!!!(L)
/Melisa hoppas jag får ett svar skulle bli vädligt glad

Reply
hasna

jag gillar mjukisarna bäst.. det är då man ser kurvorna!! haha skämt åsido. SKÄNK DIN GARDEROB, för du klär dig som en gudinna, typ? snygg som få är du också, alla röster går till dig :)

Reply
Siri

Herregud, du måste vara världens vackraste kvinna! Jag är helt fascinerad av hur någon kan vara så totalt felfri och liksom sprakande som du! Du är helt enkelt fantastiskt snygg. Så enkelt är det.

Reply
Josefin

Jag älskar den när du står i mjukisbyxorna, hahaha! En röst på dig bara för det, hehe, nej då.. DU ÄR BÄST!

Reply
Anna

Enligt mig borde du verkligen vinna. I båda kategorierna.. Skulle jag ha en annan kroppsform skulle jag klä mig precis som dig.
I mina (och många andras ögon) är du redan vinnaren :)
Kram

Reply
Till Bästaste Kenza :-)

Jag kommer aldrig sluta läsa din blogg, det går inte! Man måste kika in i den här bloggen minst femton ggr om dan, nästan så att man är beroende av din blogg, men helt seriöst Kenza du har verkligen koll på vad du har på dig.
Jag tycker du borde starta ett eget klädföretag! SATSA! :)

Reply
Nicolina

Den bästa outfiten måste ju vara den med mjukisbrallorna ;) hahahahahahahaha! Jäkla roligt att du smugit in den lite så där snyggt bland alla andra outifts ;) hahahaha!

Reply
nelly

Kenza, förlänger du dina ögonfransar? för innan hade du ganska korta och nu har du jätte långa och fina? vart i så fall?:)

Reply
Jennifer

Jag vill bara säga att jag försöker alltid att överträffa alla andras kommentarer med något ännu bättre, men jag har ingen aning om vad jag ska skriva för att du ska tycka att min är bäst? så därför skriver jag bara: “att du får min röst och jag älskar verkligen dig och din blogg <3 du är bara bäst" och nu vet du till 100% att den här kommentaren verkligen betyder det som det står, och att jag verkligen har funderat på vad jag ska skriva. pussar på dig från en person som älskar dig !!! heeejdå

Reply
Lovisa

Gaaah vad snygga outfits! :D kommer absolut rösta på dig! eller har redan gjort det flera gånger och kommer absolut fortsätta med de! :)

Reply
vendela

du ska såklart vinna du är min största insperation.
varje gång jag är ute och shoppar så tänker jag “skulle Kenza kunna ha detta” du är den bäst.
Du är vacker snäll rolig snyggast kläder i hela världen. mm. mm. mm. mm. RÖSTA PÅ KENZA

Reply
Nea :D

GUD DU ÄR SÅ PERFEKT, LÄGG AV! Älskar dina outfits, jag röstar varje dag. Kraam!

Reply
alexandra

så jäkla snnygg du är!!!! och dina outfits :D
såååå bäst, du får min röst helt klart! :)

Reply
SOFIA

Den bilden du står framför ett staket i shorts och en vit tröja med en grön lång tröja på. VART HAR DU KÖPT BOOTSEN?? dom bruna, har letat efter sånna i typ 2 år men aldrig hittat.

Reply
SOFIA

Den bilden du står framför ett staket i shorts och en vit tröja med en grön lång tröja över. VART HAR DU KÖPT BOOTSEN?? dom bruna, har letat efter sånna i typ 2 år men aldrig hittat.

Reply
R

världens vackraste tjej, med världens SNYGGASTE stil. du är så perfekt! inte bra för ens ego att kolla din blogg. Men du är jätte fin Kenza, verkligen!

Reply
Jay Smith

Gillar verkligen klädstilen! Riktigt grym om jag får säga det själv. Lycka till i Framtiden Idolkramar Jay (:

Reply
Lisa Lundberg

Jag är säkert bara en utav alla som säger detta men du är så himmla fin kenza! jag menar det verkligen! Du är så söt! Jätte gullig helt enkelt!Du känns så omtänksam, “vanlig” eller vad jag ska säga och även om du redan kommit långt och du är känd och har jätte snygga kläder och allt de så känns du inte som en bimbo som tror att du e nått! Du skryter inte om de och du har inte reklam på din blogg om bantning och skriver bantningstips som VÄLDIGT många andra bloggar! Och att du tränar är för din hälsa och inte för att bli smalare (har jag förstått det som i alla fall) och du är verkligen min förebild!! jag går in på din blogg flera gånger per dag typ! Du verkar bara vara så naturlig och fin!!

Kram Lisa

Reply
berfin

you have my vote ;) varför är du sååå fin?
haha, rätt många tycker att du liknar min storasyster :p

Reply
M'

Hej Kenza!
Vart ifån är dina svarta byxor, som är på den bilden där du står i stor från Wildflower By Kenza, med en vit blus som har en liten svart rosett vid halsen och svarta byxor? ;)
Så snygga, Precis som du!
Men vart ifrån är de?
Tacksam för svar :)

Reply
Stacey

Of course, I’ll vote every day ! :D
You’re so cool and i’m so jealous of your style ! :D
Always pretty clothes ! Love it ! :D

xo Stacey

Reply
Vina

Vore jätte snällt om du kunde berätta hur du gör dit hår så där lockigt :D Tack i förhand //Vina

Reply
Ida

Jag skulle så himla gärna vilja veta vart den underbart fina “sjömans”-inspirerade marinblå klänningen är ifrån! Den marinblåa med vita fåglar på. Vart har du köpt den? Otroligt fin!

Reply
Sigrid

Wahh… Asså vad du än klär på dig är du den snyggaste på jorden typ. Du skulle kunna ha på dig en soptunna och vara fierce as hell! Man vill ibland bara slå dig med en klubba i huvudet så du ser något mindre snygg ut men.. nä asså du skulle kunna göra den bulan fierce också! puss o kram <3 :P

Reply
Nina

Alltså DU MÅÅSTE BLI MODELL!!!!<33333 DU ÄR SÅÅÅÅ VACKER OCH SNYGG KENZA!!<333333333333
YOU ARE A PRINCESS!<3 :D

Reply
Em

HAHAHAHAHA fyfan va du är skön Kenza. Älskar bilden du slängt in med mjukisbyxorna uppdragna till brösten! Förövrigt riktigt bra blogg. En tjej med sinne för humor. Du och Tyra, vilken kombo.. Som jag skrattat när jag sett era program ;)

Reply
jeennniie

Gud du har verkligen det perfekta utseendet. Din blogg är verklugen ngt aldelles extra precis som du verkar vara :)

Reply
Sarah

Du hade helt klart, och detta säger jag helt utan att överdriva, förtjänat att vinna kategorin VÄRLDENS bäst klädda kvinna, du är så sjuuukt snygg! Alltid!
Och så mycket snygga kläder! Hur får du plats med allt, haha?!

Reply
justtt1

Oiii, u r such a lovely woman. So pretty! Where do u get inspiration for ur style? Where do u usually buy ur clothes? I envy ur pretty face, clothes and absolutely ur amazing personality! :D Luv u!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*