• header

NOMINATED

Wow, ni har gjort det igen! Mina fantastiska läsare har återigen nominerat mig i hela två kategorier i årets Finest Awards. Årets modeblogg & Årets bäst klädda kvinna. Jag kan inte beskriva hur glad jag är!! Jag tävlar mot grymma fashionistor som Elin Kling och Sofie Fahrman så förhoppningarna är inte direkt stora, men om ni vill rösta på mig så får ni mer än gärna göra det HÄR. Jag skulle bli överlycklig!! Man kan rösta en gång per dag.

If you want to, vote for me as Fashion blog of the year & Best dressed female of the year HERE – thanks!! ♥ ♥ ♥

Här har jag samlat ihop outfits från året som gått! :)

484 Comments

julia

Jag tycker faktiskt du har snyggare stil än både Elin Kling och Sofie Fahrman. Du inspirerar mig sjukt mycket! bästa bloggen :)

Reply
Emma

Röstade igår och röstade idag igen!! du är en självklar vinnare för mig, RÅDIGGAR din stil och älskar dina mode inlägg så fina kläder, haahhaha älskar den med hood tröjjan och mjuckis byxorna mitt i allt, så jävla kul du är och med skön humor! gillas!!

Reply
Ida

Klart jag röstar !
Hela du är så underbar, att du är naturlig är helt … amazing !
Jag får väldigt mycket inspiration från dej, sluta ALDRIG blogga ! :D

Reply
Johanna

Hahaha, såå sköööön bild med mjukisbyxorna uppe vid armhålorna, mitt i allt! :D Så typiskt dig, ha ha! Jag ska självklart rösta, det förtjänar du. :) Lycka till!

Reply
Linnea

hej kenza dom där kategorierna passar helt klart dig jag hejar på dig :). Men jag undrar bara läser du alla dina kommentarer?. Och så undrar jag om du brukar få fan bilder för jag har inte sätt att du lagt upp några, fast du kanske inte brukar lägga upp dom. Men brukar du få såna ? :)

Puss&Kram !

Reply
Valentina

ASSÅ DU ÄR SÅ SNYGG!!!!!!!!!!! Dina outfits är så klockrena och är aldrig tråkiga! Du gör till och med ibland enkla outfits till hur fina som helst genom att sätta dit lite accessoarer. Elin Kling är lite föööööör mode inriktad och det gör ibland att det hon har på sig blir för tråkigt, och tomt. JAG är inspirerad av DIG! Utan dig skulle min modesmak var botten! RÖSTAR PÅ DIG! hoppas du vinner! LOVE YA!<3

Reply
lorraine

Hej kenzas,vad är det för model på dina ray ban?
Bor i Paris och har prövat hur manga som helst men hittar inga som passar
vore sjukt bra om du kunde svara kram

Reply
Sara

Åh vad fin stil du haaaaaaaaar! Min ABSOLUTA favoritoutfit är de där marinblå mjuka byxorna som du matchade med en grå oversizetröja med luva nerstoppade i byxorna. Så himla fashion alltså :D Synd bara att bilden är lite dålig och att man inte ser dig ordentligt. Bara för att du hade så snygga kläder på dig den dagen ska jag rösta på dig!

Reply
Ellen

Har röstat på dig nu och kommer att göra det varje dag! Din blogg ska lätt vinna det finns inte en bättre bara. Punkt slu! Du är bäst<3 Kram ellen

Reply
Julia

I den andra bilden eller andra stycket, vet inte riktigt hur jag ska förklara. Men du har en blommig klänning på dig. Mest tyc blåa och lila blommor. Vart har du köpt den klänningen? Den är sjuuukt snygg :D Röstade föresten på dig också, på allt du var nominerad på ^^ Kram!

Reply
lovisa

älskar den söta blåa klänningen med en volang tillsammans med gucci skorna! :D älskade halbanden som du köpte i thailand också! + den svarta klänningen du har till en blå kavaj typ.! <3

Reply
Ellen

Hej Kenza! Du, jag undrar vart du har införskaffat den blommiga volangklänningen som du har på tre bilder (rullband med skinnjacka och beiga skor) ? Grymt snygg i alla fall! Kram

Reply
Jasmin

Sluta överdriva att hon har fin stil? Vem fan har inte fin stil? Alla vet vad som är snyggt och vad som inte är snyggt. Det enda man behöver är pengar. Kenza har tur nog att ha dem pengarna, därav kan hon klä sig fint. Fattiga tex, man brukar nt se deras klädstil? Bara för att dem inte har pengar.
Förfan folk, WAKE UP!

Reply
Josefin

Haha åsså åh bilden med mjukisbyxorna och tröjan upp i armhålorna, såå klockren! :D
Du är så himla fin Kenza och du förtjänar verkligen den titeln! Min röst blir helt klart på dig!
Keep on going, du är fantastisk :)

Reply
Malin

Jag har röstat på dig flera gånger redan,tycker du klär dig sjukt snyggt och du är jättesöt! Ja undrar hur du fixar ditt hår så vågigt,med hjälp av locktång eller? :)

Reply
Emma

ÄLSKAR DIN stil!!
GOSH vad snygg den är!

Den vita blusen, var har du köpt den? :)

Reply
Hejssan

DU ÄR SÅÅ FIN! <3 jag röstade verkligen på dig!! HOPPAS DU VINNER <3<3 :)

Reply
Thea

Jag har röstat jätte mycket ! Jag tycker att din klädstil är inspirerande och väldigt egen :D Tack för att du är du !

Reply
emma

jag har röstat på dig, och alla jag känner :)
Ungeför var i stockholm bor du?
Kraaam

Reply
Cookie

röstar varje dag, du får en GULDstjärna vid kanten för den fina outfiten med gkss brallorna högt uppe vid armhålorna, love it!

Reply
Amanda

Tycker din stil är alldeles awesome så, självklart får du min röst, helt självklaaaaart! :D

P.S. Jag tyckte extra mycket om höga mjukisbrallor-outfiten med munkjackan istoppad..
haha!! :D

Reply
m'

Vill att du ska komma till göteborg<3
vi i götet vill se dig, IGEN! varje gång har något vart i vägen.. Men skulle vara underbart gött ifall du kunde komma,
då skulle jag sluta tjöta på dig hihi:)

GO 2 GBG!!! we wants you there.

Reply
saraB

men människa! du är så jävla snygg så man blir tokig!!!!! lätt sveriges absolut vackraste! vinner du inte kan de ta sig i häcken.

Reply
Marika Lambertsson

Kenza, din stil är så jävla snygg! Jag skulle döda för att ha din garderob. Du får allting att matcha alltid. Det är inte bara dina kläder som är snygga, utan dina skor, smycken, väskor, acessoarer, allt! Och allting är supersnyggt! Och som någon annan skrev, din stil har allt. Ungdomligt, fräscht, rockigt, flickigt, sött, vackert, roligt! ALLT! Jag blir riktigt förvånad om du inte vinner!

Och din blogg läser jag varje dag, jag är en trogen läsare. Som föjer den till 100 procent. Jag kollar in den ungefär 2 – 3 gånger varje dag för att se om du skriver något nytt. OCh jag kommenterar alltid varje dag. Din blogg är bäst!

Jag har röstat på både Årets modeblogg och Bäst klädda kvinnan. Kommer rösta varje dag! Älskar verkligen din blogg, din stil och dig! Du är en riktig insiration för alla som läser din blogg. Både stilmässigt och på andra sätt.

Det var allt från mig.
Kram Marika

Reply
Kristina

Hahahah så typpiiiskt dig att mitt bland alla fina snygga outfits så lägger du in en tramsig bild där du har mjukisbrallorna högt upp, hahah ! :) :) du e go du!

Reply
PEETRA

hahahaha älskar att du tagit med bilden där du står och lagar mat med mjukisbrallorna uppdragna till max xD

Självklart vi röstar på dig!!!

Reply
sofia

det fanns ingen som helst tvekan om att det är du som ska vinna, eller framför allt bli nominerad!
– och jag ska till stockholm på torsdag! jag är från skåne annars :D. jag och min kompis hoppas på att få en skymt av dig haha! :)

Reply
nicky :)

har röstat på dig flera gånger nu! du förtjänar verkligen att vinna! finaste stilen typ alla försöker klä sig som dig haha :D hoppas du vinner <3

Reply
Ruby

Hej kenza! snälla skulle vara väldigt tacksam om du svarade på denna fråga. Jag har letat efter den dära vita spets klänningen du har på dig och klack skorna var jätte fina med! undrar vart har du köpt klänningen och skorna? Tack så mycket i förhand. :)

Reply
Alice

Klart att man ska rösta på dig du klär dig så SJUKT bra så det är inte sant :)

Och jag älskar din blogg ;)
Hoppas verkligen att du vinner!!

Reply
sssshan

varför inte årets mest underbara vackra kvinna?…
Man blir ju lite ledsen när man tittar på dig Kenza , för du är så galet vacker!

Reply
Paula

Du är typ den snyggaste jag vet (förutom min pojkvän då!) och du har så snyygg klädstil. Klart du får en röst av mig!

Reply
Isabella

Jag röstar garanterat på dig Kenza, älskar dina kläder! Speciellt din vit-blommiga klänning med volanger. Skulle kunna döda för att få tag i den! :D

Reply
therese

LÄTT ATT MAN RÖSTAR PÅ DIG!! SÅ OTROLIGT VACKER DU ÄR OCH JÄTTEMOGEN FÖR ATT BARA VARA 19 ÅR!! GOOO KENZAAA!!!! :d

Reply
sofia

herregud! du är så fin, din klädstil, oh shit. röstar så mke det går, håller tummarna för dig, sötis!

Reply
Isabelle

Legginsen med skinndetaljer och dragkedjor! Skulle verkligen vílja veta vart man kan köpa dom, vet att det är ifrån Mouli men vet inte vart man kan få tag i dem :)
Frågade sist också men fick inget svar tyvärr.
Hör av dig!

Reply
ida

jag har redan röstat på dig!:D
du är så värd att vinna faktiskt, jag tycker du har gudomlig stil och ofta snor jag din look… jag inspireras väldigt mycket utav dig som jag använder till min egna stil:)

jag hoppas du vinner!

Reply
tina

Jag har inte sett någon vackrare kvinna än du.
jag älskar din blogg , den är bäst ! :)
jag undrar om du kan lägga upp fler bilder från thailand? skulle bli jätte glad =)

Reply
Emelie

Har röstat! Tycker du är värd båda priserna, du kan verkligen klä dig snyggt och få ihop olika plagg :D

Reply
Hanna

hade jag varit lika smal som dig hade nog din garderob varit tömd vid det här laget. Jag älskar dina outfits, de ger mig verkligen inspiration :D <3

Reply
aiida

åhhhhhh du har så grym stil så det inte är saaant,
få så massa inspiration… önskar att ja kunde köpa allt det!:D<3

Reply
Mimoza

Hi kenza!! I live in NYC, and it’s a big fashion city, i know. But I seriously haven’t seen a single person who dresses better than you do. There’s something special about your style, I think it is because your style is so mixed and all kind of people can wear it. Anyway, I love your blog and your style so I’ll vote for you! X’s n O’s

Reply
Donya

hej kenza! du är otroligt vacker jag tror faktiskt inte att du någonsin kan vara ful. du är en inspiration och som sagt vacker! det är hur många tjejer som helst som skulle göra vad som helst för att komma så långt som du och jag vet att du tjänar enorma pengar på att just vara dig själv. Och jag tycker att du är en grym tjej. Men min fråga är när ni stora bloggare som Tyra, blondinbella och massa andra tjänar så jäkla bra på bloggen och jag vet att ni själva kämpar med det och lägger ner er tid på det men varför kan inte ni ha liksom en välgörenhets fest eller vad man ska kalla det och liksom lägga ner pengar för massa fattiga barn som har det så jävla dåligt, där det knappt finns mat och kläder där de vill ha utbildning? det är bara en fråga och skulle vara tacksam för svar!

Reply
Agnes

Så söt är du Kenza! :D
Jag har bara en fråga, var i Thailand köpte du den vit/blå randiga bikinin? Min pojkvän åker dit och öluffar om några veckor och vill veta vart jag ska skicka honom (a)

Kram Agnes

Reply
Bea

haha älskar att du lägger upp bilden med höga mjukis byxor mitt i allt ihop;P Ska gå in och rösta på dig nu, älskar din stil, du är verkligen en förebild för mig både inom mode och annat:)<3

Reply
sofie

Aaah, du har så himla fina kläder! Vill ha varenda klädesplagg du har. Klart att jag ska rösta på dig :)

Reply
Emilia

Du är helt klart värd att vinna! gaaah, Skulle seriöst göra vad som helst för att ha din garderob!!

Reply
Jenny

Röstade självklart på dig!
Älskar din look, din outfits, din humor, ALLT du är så jäla underbas som människa. Tänk om alla skulle vara som dig då skulle världen bli en bättre plats, kärlek till dig och din underbara underbara blogg!

Reply
Adde=)

Kenza: Jag älskar bara dina vackar outfits :D <3

Röstar på dig varje dag, så hoppas du vinner =) <3

Kram ! <3

Reply
Jenny

Det är fan ingen fråga om vem jag tänker rösta på… Kenza förstås!
Men har redan länga funderat på när du började blogga, när du började tjäna på det och hur? tacksam för svar :)

ps. när tänker du ha svar på tal?

Reply
emma

Gud vad du är sööööööt!

Men jag undrar bara en sa, asså hur kan du ha så fin kropp, jag menar den är ju kurvig, liten och sjukt snygg helt enkelt, hur gör du? Går du på piller, anti tränar du som Kissie???. Snälla svara,

Kramar Emma<3

Reply
N

Hejsan.
Skulle ja kunna få reda på vad du har köpt den stora väskan ( Guldiga taggar under väskan) snääääääääällla. Jag har letat överallt, men hittat ingenstans :*(
Skulle vara tacksam för svar :*
Kram

Reply
Yarem

Självklart röstar vi på dig!
Du förtjänar att vinna i båda kategorierna!
Älskar din stil. Du inspirerar mig och många andra, väldigt mycket.
Du kommer att vinna!
Kram :)

Reply
K

Röstat och klart! Underbart collage förresten! Hoppas du vinner, du förtjänar det!! :)

Reply
Coach Tommy

Kenza, saknar den snyggaste outfitten. Den med svarta tights och med svart-orange topp. Och sån där orange på huvudet… Vad heter det, -Hjälm ;-)

Reply
frida

Verkligen jätte fina kläder. Beundrar verkligen dig Kenza, du är en bra förebild! undrar vart tröjan på bild tretton på högra kolumnen längst ut, svarta tröjan som är invikt högst upp! Jätte fin! Självklart röstar man på dig! :D <3

Reply
Ronja

Åhh… Älskar din stil så himla snyggt! :D
Bara undrar var du har köpt den svarta skinnväskan med guldpiggarna under till? (a)

Reply
Dincee

Du är grymt vacker Kenza, underbart vacker! Du är en suverän förebild för mig & väldigt många andra ungdomar.. Jag röstar alltid på dig och kommer alltid göra det. Keep up with the good work!:)

Reply
Fanny

Du får UTAN TVEKAN min röst! Om du gjort en klädkollektion som t.ex. Elin Kling, hade jag förmodligen köpt allt! Har flera av dina smycken. Mer “Kenzadesign”, tack! :)

Reply
ottilia

Alltså. Dina outfits är så jäkla snygga! Helt underbara.

Förresten, kan du inte visa hur du noppar din ögonbryn?

Och jag lovar att rösta!

Reply
Clara

du är så sjukt snygg kenza! jag tror allas tjejers dröm är att se ut som dig och ha dina kläder :) klart jag röstade! kram

Reply
sofia

du SKA vinna!
jag skulle dö för att få se ut som dig, ha din garderob, bara för en dag kanske. du är otroligt vacker och jag älskar din stil och attityd, hela du! puss

Reply
sara salomonsson

hejhej, älskar värkligen både din blogg, och din klädstil vid detta laget med bilderna :)
vad är det för kamera som du använder btw :D
kram <3

Reply
filippa

sjukt fina outfits! röstade såklart :)
ska nog också skaffa vinröda converse!

Reply
Dona

HELL TO THE YEAH att man röstar på dig!
Lätt snyggaste stilen, gryyymt av dig!
pusspuss

Reply
Evve

jag har röstat på dig tuusen gånger och jag hoppas VERKLIGEN att du vinner!!! alla dina outfits är jätte fina (eller kanske inte den med mysbyxorna uppdragna till armhålorna =D) Puuusssss <3<3<3

Reply
Louise

Herregud vad jag älskar dina kläder!!! :o har börjat bli galen efter kläder och du har helt klart den stilen jag letar efter!! får jag fråga, vart brukar du köpa dina flesta kläder? :) hade blivit jätteglad för svar :D

Reply
Izabella

Haha men shit — sluta vara sååå snygg!!
Helt sjukt hur man kan vara så vacker och ändå inte vara äckligt självgod utan du verkar vara en stark, härlig och rolig tjej. Jag är avundsjuk på dina nära och kära. Årets blogg och bäst klädda kvinna är dina titlar. Kram

Reply
Lovisa

Jag gillar verkligen din blogg kenza! Den ger så mycket inspiration och är en riktig glädjespridare ;) din klädstil är så grymt fin så jag tror att jag smäller av! Tack för en bra blogg!

Reply
Olivia

Om det är någon i hela VÄRLDEN som förtjänar priset “bäst klädda kvinna” så är det bannemej DU! Även priset “världen vackraste kvinna” borde också gå till dig ! <33

pusselipuss från ett fan :)

Reply
Becca

Älskar alla dina outfits! :) Vackra människa! :)

Btw, har du många olika TH bilder/planscher? Hur länge har du gillat dem? =)

Reply
Emma

Jag tycker också att du förtjänar att vinna. Du har riktigt snygg stil o sätter på dig det du tycker är snyggt, o försöker inte vara så jävla alternativ. dessutom uppdaterar du fortfarande himla ofta efter alla år. cred till dig!

Reply
Frida

fyfaaan va snygg du är! dööör ju! du fortjänar helt sjukt att vinna, skal rösta på dej som en galning altså :D
älskar din blogg! du är underbar, kenza <3

Reply
Sofie

Det gick inte för mig att rösta idag… det stog “endast en röst per dag”, även om jag inte har röstat än… De enda kategorierna jag kunde rösta i var typ Årets nattkulubb och Årets restaurang. Men jag ska självklart rösta på dig imorgon, för du är bäst! :D
Ha det bra/ Sofie ;) ♥

Reply
Johanna

Love the long red dress you wore on the wedding. I think it’s the most gorgeous dress I’ve ever seen!

Reply
nicole

du är ju för jävla SNYYYGG! om det är någons klädstil, kropp och utseende jag skulle ha så skulle det var du du du. bland de mest naturligt vackra människor jag sett i mitt liv! kan sitta och titta på dina bilder länge och bara njuta av hur vacker du är, haha. :) fortsätt vara cool kenza, det passar dig! :) kram

Reply
Rebecka s

hej kenza!

jag röstade på dig i alla katigorier du va med i +
jag kommer rösta på dig varje dag tills den 31 januari!
älskar din blogg, du är världens finaste å vackraste tjej!
kram på dej.

Reply
Katrin

ska verkligen rösta på dig Kenza :D
Du är faktiskt en väldigt bra förebild med ditt alltid glada humör och din härliga blogg, och hur fin du är ska vi inte tala om för då blir jag avis haha! :)

Reply
Pandy

Mycket snyggt många gånger där du!
Jag kan vara nere men bli på topp när jag ser så här schnygga kläder.

Reply
Amy

I voted for you and I bookmarked the site so it’ll be easy to vote for you every day :) You’ve earned this, you really deserve to win! I love your style! You’re such an inspiration. Ohhhh and I laughed so hard when I spotted the picture of you in your ‘mjukisbyxorna’ :DDD Hahaha so funny!!!

Love you!
xxxx

Reply
Bajs

inte konstigt att du är nominerad till årets bästa klädda kvinna!!!!!!
du har alltid snygga kläder på dig!
du borde bli nominerad till årets snyggaste kvinna!! :)
en sopsäck hade sett bra ut på dig!

Reply
Anna

Du är sjukt vacker och jag har alltid älskat din stil! Haha, vad jag skratta när jag såg mjukisbyxstjärt-bilden ;)

Reply
Emma

Mitt i allt lite humor! Thats why we love you sweetie! du är underbar kenza och du är jordens snyggaste kvinna, KILL ME jag är en nolla bredvid dig. hehe :)

Reply
Ellinor

Älskar din klädstil och det är precis den stilen jag gillar på kläder :D har röstat på dig varje dag i typ en vecka nu :D Hoppas du vinner! Älskar din blogg!

Reply
Josephine

hej kenza! kommer lätt lägga en röst på dej, rådiggar din stil. fast inte så konstigt kanske då jag klär mej typ likadant (tack vare dej).. haha men undrar, vart har du köpt den där stora svarta skinväskan med guldnitar undertill? den är grymt snygg!

kram!

Reply
Emma

Jag la min röst på dig pågrund av att jag tycker du är en rolig och ärlig förebild för unga tjejer och dessutom älskade jag din och Tyras show! Hoppas på en till nästa säsong så man har något att släppa vardagen och all dess stress på torsdagkvällen! :)
Kram Emma!

Reply
Caroline :)

Ja årets bäst klädda är du verkligen, har röstat på dig fem dagar i rad nu haha.. känner mig som en no-lifer, men du ska fan ha de priset // Kram

Reply
Sanna

åååh kenza! när jag ser dom här outfiterna blir jag typ galen!!
alla outfits ääälskar jag! tror inte det är någon outfit i din blogg som jag har tyckt varit ful ellr något! jag verkligen ääälskar din stil och jag ska rösta på dig varje dag (L) du måtte gå och vinna över elin kling och frida !:D

loove you , (L)

Reply
Am

Hahah, fan jag älskar bilden med mysbyxorna dragna upp till midjan! :D du är en riktig stil ikon :D haha nää men verkligen nice outfits.. men byxorna upp över rumpan vinner!!

Reply
Denise

Nu har jag röstat på dig i båda kategorierna! Klart att du ska vinna! Slänger in en röst om dagen nu fram till den sista då :) Go Kenza!

Reply
Lina Ahmed

Du är så jäkla cool!
Får alltid inspiration av dig i ALLT :)
Du är en otroligt stor förebild för mig and I really admire you for being yourself :)<3
YOU ARE AWESOME<3
I Love You, Kenza

Lots of love ~ Lina

Reply
Cajza

Haha, dom blåa mjukisbyxorna upp till halsen var ju snyggaste outfitsen ever :P *röstar*

Reply
Mona Ruth

Hoppas du vinner åtminstone för bäst klädda för det är du fan värd! Du har alltid så jävla snygga kläder mään! :D

Reply
moa

åh, din stil inspirerar verkligen mig! så himla snygg :D jag har röstat på dig flera gånger, hoppas du vinner. KRAM !

Reply
Tess

Gillar att du har självdistans och lägger ut en “skämtbild” (de med mjukisbyxorna uppe i grenen) med de “riktiga bilderna”.

Reply
Frida

ska sååå rösta på dig!
en sak jag har undrat, finns dina skor i storlek 35? har nämligen en ganska liten fot vilket jag stör mig på otroligt mycket, och brukar aldrig hitta högklackade som jag gillar. hoppas du svarar :)

Reply
Frida

Du använder ju sällan samma kläder igen.. Du kanske borde börja tänka lite på miljön!

Reply
Marina

Kenza!! Var har du köpt den svarta klänningen som du hade på dej på ellegalan 2010? Svara mej annars blir jag ledsen i ögat :(

Reply
Sanna

Jag ska helt klart rösta på dig, din klädstil är helt underbar :D hoppas verkligen att du vinner :)

Reply
AnnaSolros

Du borde vara Världens vackraste kvinna också. Men jag tänkte fråga, kan du inte ta mer/visa kort på den röda klänningen som du hade på bröllopet? Den var så Grymt fin.. Älskar din blogg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*