• header

Jofama by Kenza S/S 11

Det är med stor stolthet som jag presenterar min lilla minikollektion Jofama by Kenza S/S 11!

Detta är nu tredje våren jag släppt plagg tillsammans med dem. Jag började våren 2009 med skinnjackor, till hösten släpptes den populära bikerjackan (+ väska & kjol), våren 2010 kom bikerjackan tillbaka i härliga vårfärger och hösten 2010 släppte jag en tuff jacka i lite lätt slitet skinn med fårpälskrage som även den blev riktigt poppis! Och nu, våren 2011 kommer jag (förutom gamla bikerjackan i en schysst blå färg) med något nyare.

Två jackor i armystyle med markerade axlar. Den ena militärgrön med avtagbara kedjor och den andra svart & full med nitar på axlarna, för den som vågar. Jackorna är gjorda av fin mocka och priset för den gröna (som även kommer i en vårig kamelfärg) ligger på 2195:- & den svarta med nitar kostar 2495:-

Efter att själv har varit på jakt efter de perfekta skinnbrallorna och skinnshortsen, men ej hittat några, så tog jag saken i egna händer. Shortsen är lite höga i midjan men utan att ge rumpan en ful form. De silvriga dragkedjorna gör shortsen lite tuffare! Shortsen kommer även dem i kamelfärg och priset ligger på 995:-

Jag valde att göra skinnbyxorna i stretch-skinn just för att de ska sitta som smäck på alla! Därav blev priset mycket högre (3995:-) men de här kan man slita med hälsan, och jag lovar er…. Sätter ni väl på er dem vill ni aldrig ta av dem! Säg hejdå till byxor som sitter bra över rumpan & benen men som ej går att knäppa i midjan! De är otroligt sköna och formar sig efter just dina former. Byxorna har inte bara dragkedjor där uppe under framfickorna utan även där nere vid anklarna. Ni minns väl att ni såg dem på Minna i Idol 2010?

Jag är otroligt stolt över min lilla vårkollektion och jag hoppas att ni gillar den! Jag vet att många av er tycker att det är tråkigt med så höga priser och tro mig, om jag fick bestämma hade jag satt mycket billigare priser men det funkar tyvärr inte så. Jag tycker att kvalité är otroligt viktigt när det handlar om en skinnjacka som man kan ha i många år och som aldrig blir omodern, och vi använder oss av fint skinn/mocka och det kostar! Annars så har ju t.ex. H&M & Ginatricot alltid grymma budgetalternativ så ett tips är att kika där! :)

Plaggen kommer ut i butik i slutet på januari, som vanligt i Sverige, Danmark, Norge, Finland och nu även i Spanien!!! För att hitta din närmaste butik – gå in på Jofamas nyuppdaterade hemsida, klicka er vidare till Jofama by Kenza och sedan RETAILERS.

322 Comments

BEA

Fan vad snyggt allt ser ut! :D Speciellt den millitärgröna jackan! Ska köpa när dem kommer ut.

Reply
amanda

sjukt dyrt faktiskt, tråkigt :( hade gärna velat ha, väldigt snygga!
vem har råd med sånt egentligen? eller är jag bara fattig?

Reply
allice

det är ju heelt orimligt att ett par skinnbyxor ska kosta 4000 spänn, när du kan få exakt lika dana på hm och gina tricot för 300 spänn med perfekt passform….men annars jättefin kollektion.

Reply
josefine

Jag vill jätte gärna ha byxorna, men jag kommer dock aldrig få dom pga priset :(

Reply
Mari

Förstår att det är med stolthet du presenterar det här =) Grymt ju !!! Snygga bilder på dig också….

Reply
Linda Ström

Underbar kollektion Kenza, som väntat :)
Du har ännu en gång överträffat dig själv, vill köpa ALLT ! Puss&Kram

Kenzas svar: Åh tack!! :)

Reply
amina

hej kenza. alltså dina kläder är jättfina men jag tycker att priserna är för höööga och i denna finanskrisen (ifall den nu pågår) så är det ju inte många som har råd med det. kläderna är ju säkert mest riktade emot unga tjejer och det är nog inte alla som kan gå till sin mamma o pappa o säga: e du mamma, kan jag få 4000 spenn jag ska köpa ett par skinnbyxor.
okej skinn e ju värdefullt men ja..
produkterna är ju jättefina men jag tycker du borde försöka prata med ditt team om att sänka priserna lite för att det är ju inte många som kan köpa detta.. vi vet ju att du har pengarna att köpa exakt vad du vill.. men alla har inte det.

Reply
sara

åh shit älskar skinnbyxorna, får ta och spara slantarna och köpa dem! :D
gillar hela kollektionen starkt! ♥

Kenzas svar: Tack Sara! Tack ni andra också! Blir superglad!! :)

Reply
Olivia

tråkigt att de så jäkla dyrt, vi är inga rikemansbarn direkt. Synd bara, fast de bra kvalite, kanske inget att reklamera till oss fattiga studenter. Helt fel!

Kör på att sälja till andra än oss, då lyckas du,

Reply
Sara

Vad bra att shortsen var lite billigare i alla fall, för det var dom jag helst ville ha :D Eftersom de håller länge är det nog värt att lägga pengar på. Du gör så fina saker!
Men vet du, bara en sak som jag tänkte på ang din smyckeskollektion; håll dig till att designa ringar, och möjligtvis örhängen, men inte halsband! Det ser inte ut som något du skulle sätta på dig och därför känns det lite framtvingat. Tyvärr! Förlåt, men det var bara lite konstruktiv kritik, det är alltid bra att få ibland :)
Men dina ringar var verkligen grymt fina!

Kenzas svar: Du har helt rätt, halsband är ingenting jag vanligtvis använder men eftersom att Guldfynd vill ha med halsband också så försöker jag så gott jag kan. Nu till våren så kommer det ett jättefint halsband som jag är otroligt nöjd med! :) Kramis

Reply
magda

Ska man lägga 3995 kr för ett par byxor/shorts?!
Galet ingen normal person kastar så mycket pengar på ett plagg, det är en hel hyra!

Reply
Elsa

Spelar ingen roll om det är äkta och allt det där i grym kvalite, jag köper inte ett par byxor för 4000. Skamliga priser! Synd eftersom dom är snygga, dock är dom också det enda som föll mig i smaken den här gången. :)

Reply
Sassy

Du måste vara helt fucking sjuk om du tror att någon av dina läsare har råd att köpa läderbyxor som kostar över 3000 spänn. NO WAY IN HELL. Mhm. not gonna happen.

Reply
Amanda

Jävlar vad snygga grejer! Grattis! Jag och mina vänner sitter här och dregglar över skinnbyxorna. Det lär bli en rolig syn på stan när vi tre kommer där med likadana byxor men vi kommer inte kunna låta bli att köpa varsitt par ha ha =)

Reply
lovisa

åh vad snygga saker! Älskar verkligen byxorna! har själv varit på jakt efter sådana länge men inte hittat några. om inte priset hade varit så högt hade jag lätt köpt de.
Men kan inte du ge rabatt på dina kollektioner någon gång? hehe. Eller typ ha tävlingar där man kan vinna kläder från dina kollektioner? Skulle vara jättebra isåfall!
kram!

Reply
Clara

åååh SÅ snygga boxorna var, lite för dyra för just mig. Men jag tycker det är värt dom 4000:- när dom är i riktigt skinn och när dom är så pass snygga och jag har inte sett just sådana skinnbyxor med just dom detaljerna osv. innan.
Riktigt bra jobbat Kenza! Ser fram emot att se den nya smyckeskollektionen med guldfynd också:)

Reply
Linn

Snyggt, men många kommer inte ha råd med det där. Och det är väll unga tjejer du riktar dig till? Sålänge man inte är ett rikemansbarn eller något så skulle man aldrig ha råd med det där. Eller jo, om man offrade sitt studiebidrag i 4 månader haha. Vem vill göra det, för ETT plagg? Eller hur hade ni/du tänkt att man ska ha råd? Hade inte ens haft råd om jag hade haft en jobb vid sidan av skolan.

Bara för att går jag och frågar mamma nu.

Okej, sa såhär:
“mamma, har hittat ett par skiiiitsnyyygga skinnbyxor, kan vi inte köpa dom?”
mamma: “hur mkt kostar dom?”
jag: 3995:-
Hon bara skrattade åt mig.

Liksom byxorna är snygga, men 4000?!?! Inte ens en normal vuxen hade köpt dom. Om h*n inte var rik då.

Reply
Elin

så jäkla coolt med spanien också! :D grattis! fasan, vad jag skulle vilja köpa byxorna men har verkligen inte råd :/ men jag får väl börja spara :D

Reply
Denise

vill fan verkligen inte klaga, men jag menar snälla, du som bara har pengar för din blogg, som inte hade något innan din blogg, hur kan du gå med på att sätta så jävla höga priser? du, ni, måste väl ändå förstå att det inte finns många alls som faktiskt har råd med det där och att ni hade tjänat så jävla mycket mer på att sänka priserna.

dessutom så har man ju redan sett allt detta innan, alla stora och små märken har redan gjort detta, så varför skulle man spendera så mycket på just dina grejer när man kan köpa samma grejer för någon tusenlapp på H&M?

Reply
Aida

This looks nice, but can you do a little translation in English? Because I can’t understand whats it all about? Can you buy these items? Because I would love those leather shorts! xoxo

Reply
Hannah

kunde du inte gjort nått plagg som vi dödliga med haft råd att köpa? vissa lever på studiebidrag, 1050 kr i månaden…..

Reply
tiktak.blogg.se

OMG as snyggt!!
vad kostar gröna jackan? Den var verkligen as snygg!!

PS KOLLA MIN BLOGG, INGET NI ÅNGRAR FÖR NI VILL VÄLL INTE MISS NGT STORT?

Reply
Josefine

Grymt snygg kollektion, jag kan väl hålla med om att vissa av priserna är höga och att många kommer att ha svårt att köpa dom inklusive mig. Men jag vill nog ha några av dom ändå! Speciellt någon utav jackorna som var otroligt snygga!! Och jag ser väl det inte som en dålig sak att det är dyrt eftersom att då är man ju mer ensam om plaggen!! Dessutom håller mocka och skinn mycket längre så att det är livstidsplagg. Har en skinnjacka som min mamma hade när hon var 14 :P

Reply
Classics

Jätte snyggt alltihop! Jag hade gått och. Längtat tills byxorna skulle komma ut, dock så vart det ingen glad nyhet när de kom:( 4000 spänn? Jag är för bra kvalité. Men att någonting är dyrt betyder inte att det är super kvalité.. Ralph lauren kan ha lika kass kvalité som hm, men hm kan också ha lika underbar kvalité som Ralph? Hajjaru:) jag får väll kolla in om de är värda priset!
Duär iaf en underbar bloggerska!!

Reply
K

Kenza, vem fan ska ha råd med kläderna egentligen? du kanske ska byta företag som gör dina kläder så det blir en vara ett plagg som de flesta kan ha råd men, nu menar ja inte värsta budget priset, men ett normalt pris, allvaligt talat 4000för skinbyxor?? =/ stort minus för priset men kläderna är mycket fina och de kan man inte säga nått.. bra jobbat !

Reply
airaM

Men tror läsarna här att Kenza designar för sina läsare? Klart att hon fattar att merparten av er inte har råd, men det handlar ju inte om er? Och hon skriver klart och tydligt att det inte är hon som sätter priserna.
Fan, designa och sy era egna jävla byxor och sluta gnäll. Om “ingen” skulle ha råd, så skulle det inte finnas någon efterfrågan, vilket det uppenbarligen finns.

Och det är liksom inte (ännu en) rättighet att få köpa Kenza-designade byxor. Herregud.

Till sist! Ruggigt snygga grejer, Kenza. Grattis! JAG har inte råd (eller prioriterar inte så), men jag klagar inte ändå.

Reply
Sassy

Jafan. Jag håller med dig helt och hållet Linn. hur fan tänkte hon där egentligen? Ingen jävla unge har råd att köpa ett par byxor för 4000 spänn, som lever på studiebidrag. Jag fattar verkligen inte varför hon alltid måste ha så himla dyra priser på de kläder & smycken hon designar……känns lite som om hon tar för givet att folk kommer att köpa hennes kläder för att det är just HON som har designat de och vill därför ha överdrivet dyra priser…..;/

Reply
kajsa

nice :D , men jag bor i en jätte liten stad ( jönköping ) så vettu om det kommer komma där och när ? skulle va skit kul med svar. och jag Ä-L-S-K-A-R verkligen din blogg. och dig (; haha ne men du är så himla söt o allt (A)

Reply
emma

SKITSNYGGA men inga jag har råd att köpa.. ställer mig frågan, är det någon överhuvudtaget som har råd att köpa?

Ja såklart finns det ju det.. men det är synd att alla inte har den möjligheten. Du har förklarat i texten så jag förstår, men ändå.

Stort lycka till med din kollektion, den är grym och du är en grym designer :)

Reply
gchduh

veckans blogg på min blogg så det är bara att skriva in din blogg adress på komentarerna så kollar jag vem som blir veckans blogg på tisdag vi hörs

Reply
Ellinor

WOW! Jag älskar shortsen och byxorna, dags att spara lite pengar så jag kan köpa dem snart! Dem var grymt snygga! Jackorna var också hur fina som helst, du är så duktig! :)

Reply
Jessica

Jag tycker inte att ni ska klaga på Kenza för att priserna är för höga, det är ju inte hon själv som får sätta priset på plaggen annars hade hon väl satt lägre priser. Gå till h&m och köp liknande istället då.

Reply
Amanda

GRYMMA KLÄDER KENZA!
Och ja, verkligen är de precis som du säger! Det spelar inte så stor roll om brallorna är dyra, om dom sitter som en smäck och om du tänker andvända dom ofta. Jag ger mig tusan på att det är grym kvalité på grejerna där, såklart man ska skaffa sig ett plagg!
GO KENZA!

Reply
Amanda

Och förresten, Kenza kunde inte bestämma priset på kläderna, så klaga inte på henne! Tror kläderna e grymma!

Reply
Ida

Bra gjort Kenza, håll huvudet högt!
Och lätt att jag ska köpa skinnbyxorna och shortsen som jag har längtat, äntligen :)

Kram

Reply
Linda

Skulle verkligen, verkligen vilja ha byxorna för de ser verkligen assnygga ut! Men hur många av de som läser din blogg har råd/lust att lägga 4000 kr på ett par byxor?
Jag förstår att priset blir så högt eftersom det är äkta skinn osv men ändå..

Reply
Adriana

herregud tror att det kommer bli rea på rea på rea på dessa kläder. Knappt någon som har råd med dem. Du kommer inte att sälja i en stor utsträckning iaf. Tyvärr. Snygga är dem menmen..

Reply
Acy

ALLT är snyggt! Men shortsen var gryyymt snygga ;) älskar din blogg. Läser den varje dag :) ibland flera ggr per dag.
Kram!

Reply
Natali

Jag är nyfiken på skorna du har på dig på första fotot, var är dom ifrån?! jätte fin kollektion!!

Reply
Camilla

Åh riktigt snygga grejer, synd bara att man inte kommer att ha råd med något :( Men jag förstår priserna, allt verkar vara av riktigt bra kvalité :)

Reply
Sheila

Mamma Mia det var liiite dyra plagg, MEN jag blir inte arg istället så njuter jag av att se plaggen och blir inspirerad :)

Du måste tjäna en massa hehe, jag är verkligen glad av att du lyckats så bra med allt!! <3

Många kramar till dig!

Reply
Helena

Skitsnyggt, verkligen! Men tyvär tror jag du hade tjänat väldigt mycket mer på dålig kvalite men billiga priser. För ingen kommer ha råd att köpa det där hur snyggt det än är :/
Men återigen, skitsnygga kläder :) ♥

Reply
johanna

Alltså keeeeeeenza, du gör verkligen jättefina kläder! Men trodde faktiskt att DU om någon inte skulle sälja skinnshorts för TUSEN SPÄNN. Trodde inte du var som Kissie osv som bara vill tjäna in sjukt stora pengar:( Dina läsare är 17/18 åriga tjejer (ibland t.o.m yngre) och de flesta av oss har inte dessa summor pengar.. Tycker bara det är synd… Väldigt synd.

Reply
Anna

Hon skrev ju klart och tydligt att det inte var hon som satte priserna? Inte meningen att leka polis, men blir frustrerad när folk inte fattar!! Är det bra material så är det klart det kostar, det är väl knappast någon nyhet? 4000 för ett par äkta skinnbrallor är ju faktiskt ett hyfsat pris.
Ett par fejkskinnbrallor kostar ju runt 600 spänn på hm!

Reply
Sarah

Vilket himla gnäll! om ni inte har råd så köp de inte då. De finns de som har råd, o uppenbarligen så tror ju både Kenza och Jofama att de kommer o sälja, annars hade de ju inte gjort byxorna. O 4tusen är fan inte svårt o spara ihop om man skaffar sig ett jobb!!

Reply
Linnéa

Sjukt fina grejer! Precis mitt i prick när det gäller min stil. Hade jag haft pengar hade jag köpt ALLT. Men har knappt råd med en av grejerna :O Förstår att det är svårt att få ner priserna på såna otroligt snygga grejer som dessutom har bra kvalitet och håller länge. Är ju så trist när favorit plagget blir utslitet efter endast en säsong.
Men tänkte på en grej, kan inte du ha en tävling där man kan skriva vilket utav plaggen man skulle vilja ha och en motivering varför. Så har alla chans att vinna! Hade varit jättekul. Tack för världens bästa blogg. Linnéa

Reply
Michaela

Normala människor har tyvärr inte råd med byxor för 4000!!!
Jag köper jeans för 1000!!!!

Tråkigt at du siktar in dig på den högre uppsatta målgruppen och inte dina läsare som är vanliga medborgare med en låg lön eller inge alls.!! Typiskt dig. alla dina kollektioner du gör oavsett guldfynd eller jofama är dyra!! ur tänker du.

Reply
Katrin

men åh, sluta klaga på priset människor!! vad förväntar ni er av ett par DESIGNADE OCH ÄKTA skinnbyxor? 200 kronor eller? :s fan allt är inte ginastricot -.-

Reply
Elin

1 av 6 personer komma köpa något från denna kollektion. Du är verkligen grym på att designa som du vill och allt, men jag fattar inte hur ni tänker med priserna. Det är helt omöjligt att betala 2000-4000 kr för ett plagg! Det får man en utomlandsresa för.

Du kommer ju inte kunna fortsätta att designa eftersom att ingenting kommer gå runt, ingen kommer ha råd att köpa.

Lycka till iallafall, mycket stolt över dig!

Reply
amanda

Åh shit vad snygga saker, är helt kär i skin shortsen. Har letat efter skinshorts länge, men har aldrig hittat. Men när man hittar finns dem bara i st 40!
Så nu ska jag spara lite pengar och ta och köpa dem där!
Puss

Reply
Sandra

Man kan inte beställa från hemsidan? För oss som inte har affärer i närheten :)

Reply
Nathalie

Gud kenza så fina saker, jag har verkligen letat efter ett par perfekta skinnbyxor men dom här var mer än perfekta så dom måste jag bara ha! GRYM DU ÄR

Reply
Karolina

Hej Kenza, jag undrar när din kollektion SS/11 för Guldfynd kommer ut? Skulle vara jättetacksam om du skrev det exakta datumet här på din blogg <3 <3 <3
Kramar / Karolina <3

Reply
Signe

Hej Kenza! :) jag ska snart till thailand och det hade varit jätte kul att se lite mer grejor som du köpt där så man kan få lite “inspiration” ska nämligen till samma köpcenter som du var på, Platinum :) Puss&kam! :)

Reply
fiorela

haha jag satt nyss och kollade på youtube när du var med vakna på the voice om du snackade om jackorna :P

Reply
Vendela

Alltså shortsen är obeskrivligt snygga, har letat överallt efter ett par tighta skinnshort men det finns ju typ bara vida Japp dessa blir det
tack för en underbar kollektion
bra jobbat :)
kram trogen läsare

Reply
johanna

asså jag måste säga att nästan allt du designar ser likadant ut fan. Och jag håller med dom där uppe, vem fan ska ha råd med detta? Men å andra sidan, vem VILL betala för sånt skit..

Reply
Elli

Haha och du rösta rött Kenza hahaha. Nä men allvarligt 4000 för ett par byxor? Visst dom håller länga hem hur länge kommer skinnbyxor vara in style? Jätte fina plagg verkligen men för dyrt för oss som bara har studiebidrag!

Reply
Jessica

Skit snygga kläder!! Du har verkligen talang för sånt :) Men håller med det du sa och som många andra säger.. Väldigt dyrt, jag har hittils inte kunnat köpa några av dina kläder.

Därför undrar jag om du tänkt att designa andra kläder med billigare pris i framtiden så att fler kan få ta del av dina snygga designer? :)

Reply
Frida

Hej Kenza!

Jag undrar när du ska lägga ut bilder på alla dina kläder som du köpte i bangkok, hade varit kul att få se dem!:)

Reply
Ida L

Hej Kenza!

Jag ska till Kreta en vecka i maj och eftersom jag vet att du har varit där flera gånger så tänkte jag bara fråga om du känner till hotell Theo? Har du bott där någon gång? Om du har gjort det så vore det roligt om du ville berätta lite om vad du tycker om hotellet! :D

Reply
miine

FÖRBASKAT snygga kläder! Hade utan tvekan köpt den gröna mockajackan om jag hade budgeten men fyfaaan vad snyggt!

Reply
M

Nja… din vårkollektion får nog ett minus av mig, gillar inte jackornas form, föll för dina små bikerjackor… skinnbyxorna var lite för mycket dragkedjor för min smak, men skinnshortsen JAG TÄNKER SLÅ TILL! 995 är ett jävligt bra pris… puss och kram!

Reply
Sofias blogg

Snygga kläder Kenza! Förstår inte varför alla klagar på priset när du har gått igenom i inlägget VARFÖR det kostar lite mer :S

Reply
Jonna

Riktigt snygga plagg, men jäkla synd att det är så dyrt. Får man ett studiebidrag på 1000:- och kanske lite extra från päronen har man inte råd, och det är ju ändå kring den målgruppen plaggen riktar sig mot…

Reply
alva

tack för en bra blogg, snygga kläder, säger som dom andra att det var dyrt, men shortsen kan jag tänka mig ändå,
vart kommer man kunna köpa dom ? tacksam för svar :)

du är en stor inspirationskälla, diggar dig /alva

Reply
emily

du är så förbannat söt som tar dig tid att designa så fina kläder, men tyvärr är det för dyrt att man tappar lusten på att ens se vad du designat då man vet att man ändå aldrig har råd, riktigt synd! Men jag uppskattar all den tid du lägger ner på detta. krams

Reply
Agnes

OMG!! Jag såg ett par av dina skor idag! SKITSNYGGA!! Ville ha dem fast det var för hög klack för mig :'( får väl köpa dem åt min syster för de var bara fööööööörsnygga :D <3333333 du är superawesome på att designa (om man stavar så??) x) <3 :*

Reply
Dompan

Supersnyggt! Har dock en fråga ang. skinnbyxorna..

Hur är ventilationen?? Har haft skinnbyxor förr men man blev väldigt instängd och svettig i dem..

Reply
Julianna

Men gud vad alla klagar på priserna..? Hon förklarade ju klart o tydligt att det inte var hon som bestämde priserna så klaga inte på henne!
Jätte snygga saker, dock inte alls min stil tyvärr :P

Reply
Julie

Wauw – tillykke med kollektionen, den er fantastisk! Jeg er specielt helt vild med læderbukserne og den sorte blazer/jakke!

Reply
amanda :)

I vilka butiker (i stockholm) kan man köpa jofama by kenza skinnjackorna? :)
Skulle bli super glad om du svarade! Vill verkligen åka och prova en :)
Kraam

Reply
lovisa

jätte snugga grejer asså, älskar det gröna jackan, kan bli riktigt snyggt, gillar skinn shortsen också! måste börja spara!:D men det kommer vara värt pengarna hoppas jag! :D :D

Reply
Nicki

Det har du rätt i. Köpte min första Dolce gabbana Jacka för 10år sen,alltså när jag var 17år och andvänder den fortfarande ibland när jag ska ut o festa och har fått många komplimanger :) många tjejer vill köpa min jacka men tyvärr är det en gammal original modell :)

Reply
Amanda W. L

Hej Kenza!
Måste säga att jag älskar hela kollektionen! Men (tyvärr!) så har jag nog bara råd med ett plagg, och då väljer jag skinnshortsen! (även om jag hade gjort allt för att få tag i skinnbyxorna!!)

jaja. nu ska jag sluta babbla. Vad jag ville fråga dig var om du vet om man kan få tag i dessa plagg i USA? Jag har nämligen nyss flyttat hit för att plugga så jag kommer inte komma hem tilll sverige på ett par år… Jag gick in på hemsidan och kollade på retailers men det fanns ju som du vet inte i usa.. Så KENZA; vet du hur jag kan få tag i dom ? om det går att skicka till usa? SNälla, jag skulle vara evigt tacksam till dig.

Hoppas att du läser det här.

Tack för en bra blogg hur som helst.
/Amanda

Reply
Angeliqa

Skulle så kunna tänka mig den militär gröna jackan om man hade pengarna ;) Ska ut och söka på stan efter en liknande :)

Grattis till att kollektionen kommer ut i Spanien, så coolt :D

Kramar

Reply
ivana

ååååfyfan, va snygga shorts! det är något jag verkligen ska lägga pengar på!! bara tjata lite hehe, men jag har en fråga också till dig. Får du alla dom sakerna gratis? :) kram du är bääääst :D

Reply
Jennifer

Sjukt snygga kläder men på tok för dyra för att man ska vilja köpa! Synd att du har så höga priser annars att du sålt så mycket mer.. Inte så många tjejer som kan betala dem pengarna och jag skulle själv aldrig lägga 4000 för ett par byxor..

Reply
mawe

En väldigt fin kollektion! Kan tänka mig att byxorna skulle sitta jättebra till ett gulligt volanglinne från typ Faith!

Du passar verkligen i sidbena! Tack för god läsning!

Reply
Sara

Ingenting är i min stil, sen är de jättedyrt.
Men kul att du släpper kollektionen även i Spanien!!
Du skulle tjänat enormt på att inte satsat så överdrivet mycket på kvalite, H&Ms kvalite är helt okej och där kostar ett par brallor 199:-. Du skulle tjänat mycket på att ha billigt, de är väl roligt om många kan köpa det? Inte bara alla rika människor utan också unga studenter? :)

Reply
Sarah

Kenza,varför svarar du bara på positiva kommentarerna?Tål du inte kritik i alla former?? :-/

Reply
Cookie

Okej, medan alla andra klagar på priset osv, så tänkte jag fråga var du har fått tag på de snygga skorna på fotot längst upp? Dom var så sjukt snygga!
Tacksam för svar! :)
Kramar

Reply
annie

Åh, riktiga drömkläder för mig. Älskar dom verkligen, särskilt shortsen och byxorna… mm, du har verkligen stil. Synd bara att det är så dyra kläder, skulle aldrig ha råd att lägga så mycket pengar på ett par shorts…synd :( <3

Reply
ninette hansson

jackan är sjukt snygg – synd att den är dyr. men det är klart , jag förstår hur du resonerar. Men den är ju säkert hållbar. så ska snacka med mammi för blev helt kär i den :D

Reply
Anna

Okej, väldigt fina plagg! Men seriöst 4000 för ett par byxor det är fan att ta i !

Reply
jasmine

ja synd att det är så dyrt :( hade velat ha allt. Men har inte råd att lägga så mkt pengar på såna saker nu, man kanske har pengarna men kanske inte råd att lägga dom på dyra kläder liksom :( ja utbildar mig nu också så måste hålla i pengarna lite.

Men vart hade du köpt dina knästrumpor? Dina är helt fina & ja vill veta om mina är likadana :P

Reply
bea

tycker det är ganska sjukt att ta 4000 spänn för ett par skinnshorts. jag fattar att materialet och allt är dyrt, men tror du seriöst att folk i 13-20 års åldern (åldern på de flesta som följer din blogg) har råd att köpa det? jag vet att din kollektion riktar sig till alla, men i slutändan är det nog ändå främst dina läsare som kommer att köpa dina plagg. tror du hade tjänat mer på att ta 1000 spänn på ett par skinnshorts som inte var fullt så lyxiga. no offense

Reply
Linnea

Bilden längst upp till vänster (den där du har de röda klackarna och skinnbyxorna) borde du verkligen ha som header till din blogg!! Den är såååå DU! Skitsnygg rättare sagt och med attityd till tusen

Reply
M L

gröna armijackan är verkligen super snygg!! synd att jag inte har råd med den bara, kanske sparar till våren så jag kan haffa mig en.
vill bara säga tack, för att du lyser upp min vardag och för att du ger mig inspiration till allt från kläder till mat!
jag avslutar med en fråga som jag skulle bli jääätte glad om du svarade på! vilken gymnasielinje gick du på? varför valde du den och är du nöjd med ditt val?
kramis

Reply
Linnéa

I really love them! Ganska dyrt med man vill ju ha alla jackor. Ska köpa någon av de nya (sjukt sugen på BÅDA) innan jag sticker till USA ett år för att plugga :D Nice att ha något eget där :D

Reply
elizabeth

har absolut inte råd med något, hade älskat byxorna och sett fram emot att köpa dem men kommer inte att ha råd då jag har 4 års studier (minst) kvar på uni. jättefina saker dock.

tycker dock det är RUTTET att du inte har mer att säga till om rörande priset.

Reply
Isabelle

FY bubblan vad mycket snygga saker. Skinnshortsen skulle jag inte tacka nej till (fast det inte är min sil). Så balla!

Reply
malin

åå vad fint allt är,synd att priserna är för höga :/
men jättefint bra jobbat kenza!! :D

Reply
vanessa

Riktigt snygga grejer Kenza! Skulle typ dööö för shortsen och byxorna, synd bara att jag inte har råd.. Du skulle kanske kunna lotta ut några? :D <3

Reply
Isabelle

Jätte snygga kläder verkligen! Det är precis sådanna shorts som jag vill ha! Men vem har råd att köpa ett par för tusen kr? Inte jag :( Kan du inte göra lite billigare kläder? :) Så fattiglapparna också kan köpa dem.. ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*