• header

Tattoos

Det är farligt att gå in på Tattoologist, blir lika sugen varje gång på att göra fler tatueringar. Imorgon ska jag förbi East Street Tattoo för att bättra på två av mina tatueringar och jag är nästan bombsäker på att jag kommer komma ut därifrån med en ny…haha. Jag tycker att det är så himla fint med små personliga tatueringar!

Samtliga bilder är tagna från Tattoologist

189 Comments

Johanna

Åhh blir själv lika sugen!!!
Ska inte du och Alex göra en taruering tillsammans som tex de där ankarna, du och alex kan göra en svala eller ett hjärta som symboliserar eran kärlek.

Kram på dig Kenza!! älskar din blogg!

Reply
Felicia

Vilka tatueringar hade du tänkt bättra på? :)
Jag själv ska också tatuera mig snart men “försvinner färgen” lätt? Tänkte mest på att du ska bättra på nu. Vet du om man måste göra det ofta?

Kram!

Reply
Camilla

Man blir beroende av att tatuera sig :D Så fort man gjort 1 så vill man boka ny tid till ny ;)
Jag vill boka tid till min 5e…

Reply
Sara

Vilka två tatueringar ska du fixa? och kan du visa hur resultatet blir sen? :)

Kenza jag behöver din hjälp och jag hoppas verkligen du kan hjälpa mig. Jag har länge velat ha denna tröja som du har här: http://kenzas.se/2011/01/18/fika-med-nadia/
och har ringt topshop och kollat deras hemsida men jag hittar den inte :S Skulle du kunna tänka dig sälja den till ett bra pris? Jag skulle bli jätte glad och tacksam!
Kramar!

Reply
Hanna

Kenza, funderar inte din kille att fria? Så söta ihop är ni! :)

Dessutom är en shhh… tatuering på finger skitsnyggt! Googla upp de! :)

Reply
Mina

Håller med dig! Tatueringar är otroligt snyggt! Jag älskar hjärtat du har på din fot!

Reply
Nathalie

Hej!

Kan inte du skriva lite om kameran du använder (om det är G12:an eller den nya du skrev om) och vilken du fotade med i Thailand? Jag åker nämligen dit om några veckor och funderar på att köpa en ny kamera som tar grymma bilder.

Reply
ilsa

galet fina tatueringar! :) har själv en liten idé om vad jag vill tatuera in någon gång i framtiden :)

Reply
R

jag har en tatuering lite ovanför fotknölen på utsidan av benet.
ett R för mitt namn och min bästis namn. och Rét sitter ihop med ett litet hjärta som är för min kärlek , och så är det 5 små stjärnor för min mamma,pappa, och mina 3 syskon.
väldigt betydelsefull för mig (:

Reply
Maria

Har mitt namn tatuerat på min handled.. Blir så sugen att tatuera mera :D :D Förresten så tycker jag du uppdaterar så jäkla bra!!! Det är bra. Fortsätt så… pusss

Reply
Sandra

Ja, skulle vilja ha en eller kanske flera tatueringar i framtiden när jag är vuxen men… är rädd för smärta!:o är verlkligen det. :(

Reply
elin

kan du göra ett inlägg om vad du tror kommer bli vårens jacka? eller den du kommer ha i vår? :) skulle va najs att veta

Reply
mejjow

Längtar tills jag blir tillräckligt stor för en tatuering, just nu går det bara att göra det i smyg haha men då blir det nog inte så bra :D

Reply
Jenlen

mm det gäller verkligen att tänka igenom & va säker annars blir det som för mig fick en som jag inte alls ville ha & går på laser & försöker ta bort den redan lagt ut 12 000 men har lika många ggr kvar att gå, rätt liten men mkt färg tyvärr! :/

Reply
moa

jag tycker att det är riktigt fult med tatueringar! ser otroligt billigt ut .. white trash-stämpel!

Reply
NATALIEGOESAMERICAN

vill också! älskar sånna där fåglar på armen. ritade några själv, jag är absolut inte bra på att rita, men lyckades överträffa mig själv, blev fan riktigt snyggt!

Reply
Felicia :)

Hej Kenza!
Vill först och främst tacka för en asgrym blogg!!

Sen tänkte jag fråga en tattofråga faktiskt, du har ju din “hilf mir fliegen” tatuering på ryggen/nacken och precis där har jag också tänkt tatuera mig ganska snart. Själv ska jag skriva “Life is what you make it”, så det borde vara ganska motsvarande i tid och så. Så jag tänkte höra ungefär hur lång tid din tatuering tog att göra? Och dessutom undrar jag hur ont du tyckte att det gjorde? Har hört att ryggen ska vara ett av de värsta ställena att tatuera sig på för smärtan, så är lite orolig men samtidigt vill jag så himla gärna göra tatueringen så tänkte det vore smart att fråga någon som redan har gjort en på samma ställe :)

Tacksam för svar!

KRAM

Reply
Karolina

Hej hej KENZA<3:D
Du snälla svara på min komentar som ja skickade förrut snälla :)
Kramis<3

Reply
Viktorija

Hejsan! Detta känns lite pinsamt att fråga men jag kan lika gärna våga mig på detta :P

Jag är en tjej på 14 år och är just nu 170, många har sagt och säger att jag har kroppen och utseendet för att bli modell. Men jag är väldigt skeptisk angående det, osäker på längden och osäker på om jag verkligen vill satsa på det.
Därför skulle det vara trevligt att veta hur du kände i början för din modellkarriär och hur lång du var och är nu?
Skulle verkligen va kul o få svar! :)

Reply
Linda

Du har så många fina tatueringar och du gjorde precis en ny, ska du inte vänta lite? :) Kan lätt bli så att man får mersmak och bara kör på! :) puss!

Reply
- - M a j a s B i l d e r - -

Åh jag älskar verkligen tattoologist! Jag har säkert över 200 sparade bilder från sidan och jag blir precis som du så sugen på att skaffa en (eller flera) tatueringar när jag kikar in där Även fast jag bara är 15… ;)

Reply
ida

Grymt bra blogg är det!
Är inne där varje dag för att få inspiration och man blir verkligen sugen :D

Reply
Josefin

Kenza de tatueringar du har nu är så jäkla snygga och stilrena! Men alltså du borde inte göra så många fler, för då kommer det inte vara lika stilrent längre tycker iallafall jag. Det är ju mycket snyggare att vara helt “ren” och sen några små tatueringar diskret än liksom 10 små citat och grejer överallt. Nej det räcker så som du har, för det är verkligen så clean nu! Less is more! Men om du känner för det så bestämmer du ju över din egen kropp såklart, och jag gillar att alla dina tatueringar har speciella betydelser och verkligen är personliga. Men hallå du har ju redan ett hjärta för alla du älskar! Du behöver inget mer :D

Reply
Marija

Jag är inte ett stort fan av tatueringar med vissa av dom är riktigt snygga! diskreta och samtidigt så himla fina

Reply
Emma

helloo alla söta människor :D
kika gärna in på min blogg, lägg till mig på bloglovin om ni har lust! :D
pussis!

Reply
Fia

åååh jag vill också göra en tatuering eller några… men kommer inte på vad. Fast samtidigt har jag för många idéer!

Reply
Jenny

Det är riktigt snyggt!
Men absolut inte typ hela armar fulla med tatueringar!!

Dina är jättefina, och din stil är to-die-for! KRAM

Reply
Sofia

Åh vad vackert det är med tatueringar.
Jag föredrar dock väderstreck, fåglar och annat som påminner en om frihet och vilken vacker värld vi lever i :) Du är grym Kenza! Gillar verkligen din blogg! Puss och kram

Reply
Flisan

Hej jag har en liten snabb fråga.
Har du slutat röka? Man ser inte fimparna på så många kort längre, eller gömmer du bara dem för kameran? ;)

Reply
Awa

Hej Kenza:-) jag har tänkt på att skaffa en tatuering på låren. Stjärnor som representerar alla i min familj. Vill gärna veta va du tycker om min idé?:-)

Reply
Alien

Ååh jag vill oxå ha en tatuering! Har funderat på att skriva “Schatten und Licht” på revbenen med samma skrift som bill har på “freiheit 89” på armen :) Dels står den för Tokio Hotel, men den betyder så mycket mer för mig oxå.
Jag tycker din “hilf mir fliegen” på ryggen är supersnygg! Skitfin låt, men precis som du säger, den behöver inte bara representera TH :)

Reply
Ida

Ååååh, den där sista bilden, antar att det är från ee cummings dikt “i carry your heart with me”….min absoluta favorit…Har funderat på att tatuera in raderna “i carry your heart (i carry it in my heart)” …:)

Reply
Sara

tatueringar som texter är fint! som “love never falls”, men inte bilder och sånt. kommer aldrig tatuera mig men det kan vara fint om det är en betydelsefull text på ett ställe där de inte syns så jättetydligt.. :)

Reply
alexandra

skulle inte du kunna fota din garderob? snälla! skulle va skit kul att se hur mycket kläder du har :D kram

Reply
Johanna

Vackert med små budskap men jag skulle vilja variera efter mitt humör så en vattenfast tatuering är nog inget för mig :) Gillade Chanels “gnuggis” tatueringar

Reply
Ellinor

Åhh! Jag vill också tatuera mig, men jag ska kanske få tatuera mig när jag fyller 16 (blir det i november). I så fall ska jag göra en tatuering till minne av min pappa som gick bort när jag var 8 år…

Reply
Angelica

Hej Kenza!
Jag är en tjej som är väldigt smal, även fast jag äter och allt! Men jag skulle gärna vilja ha lite mer kött på benen, haha, så jag undrar hur du gjorde när du gick upp i vikt?
Kram

Reply
Linnéa

Ibland önskar jag att min kropp vore otatuerad men ibland blir jag så himla sugen på just små personliga budskap på vackra ställen på kroppen. Tror bara inte det passar med den stora jag har över magen. Men något ska man kunna klura ut!

Reply
Louise

Haha, jag förstår dig! Har dock inte gjort någon tatuering själv, men den med fåglar är ju verkligen så grymt snygg! :O och om man hittar fler som man gillar, förstår jag att det är lätt hänt att man skaffar sig dom med :P

Reply
Linn Carlsson

Hej du!
Skulle du inte kunna lägga in bilder nära på dina tatueringar, hade varit roligt att se hur de verkligen ser ut =)

Reply
Ida

Lurer så veldig på hvordan du lager de fine lokkene/krøllene dine. Kunne du skrevet et innlegg om det? Hvis du allerede har gjort det, kunne du ha liknet det?
Kjempe misunnlig!
Hilsen norsk og ny leser!

Reply
nanan

Den sista var riktigt snygg !!! Jag tycker du ska ha en liten tattoo på ditt nyckelben hade varit RIKTIGT fins på dig !! Älskar Tattoos på de stället ;)

Reply
evelina

åh, jag vill också tatuera mig.. men vågar inte, så rädd för att det ska göra ont! gör det ont? ni som har gjort det kan väl svara :)

Reply
Emelie

Vilka ska du förbättra? och kan du visa före och efter bild?

Har själv en och är sugen på nr2. åhhh bara älskar tattos

Kram

Reply
emelie

tack så jätte mycket för att du visade den här sidan! har länge velat ha en tatuering men inte riktigt vetat vad den ska föreställa men här fick jag lite inspiration! :D

Reply
sofie

Ååååh, ankare på handen och fyrklöver bakom örat har jag velat ha huuuur länge som helst. Är sugen på en fågel eller två någonstanns också, apsnyggt!

Reply
Mikaela

Det är verkligen inte fint med många små tatueringar, du kommer se ut som en dalmatiner om du inte ger dig nu.
Och dessutom så måste du ha varit hos en kass tatuerare om du redan måste förbättra dem.

Reply
Karolina

haha snart ser du ut som ett papper text och bilder överallt..
Nejdå, tycker dina tatueringar är jättefina, och blev också väldigt sugen på att skaffa en själv när jag såg dessa! Jättefina :)

Reply
Isabella

Hej Kenza :) Snälla kan inte du skriva hur mycket du fick betala för din text och vart du gjorde den? Har letat runt överallt och alla e såå dyyra.. för jag vill också göra en text i ungefär samma storlek som din.

Reply
Keio

You’re totally seen on page 5. At least I think that’s you. As for tattoos, I’m a nut for them. I’d end up looking like Kat von D if I had to choose. Sadly, I have to stick to only have 3 small ones.

Reply
pars

Hej, varför tar du eller ni alla fyra brudar tillsammans inte och skaffar er en tatto by “DKMN” (DILAY, kenza, Micka o Nadia..det skulle ju vara väldigt personligt för er alla fyra och något ni kommer ha för resten av era liv vart ni än befinner er o så..bara ett tips:)

Reply
pernilla

ska själv snart göra min tredje tatuering, det är lätt att bli beroende!
Du är väl medveten om att din tatuering finns med på tattoologist? sidan fem, tror jag att det var :D

Reply
Ida

Jag ska snart göra en text längs handleden/underarmen! Har funderat så länge, vill ju göra så mycket, men har äntligen bestämt mig. Det är som de säger, när man väl startar, går det itne att sluta ;)

Reply
Nathalié Habósht

Tjäna! Varför gör inte du och din partner en gemensam tatuering? ni är så himla fina ihop!

Reply
sister jewelry

Hello there, You have done an incredible job. I will certainly digg it and personally recommend to
my friends. I am confident they’ll be benefited from this website.

Reply
wolf necklace

Thanks for your personal marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you are a great author.

I will make certain to bookmark your blog
and definitely will come back later in life. I want to encourage one to continue your great job, have a nice holiday weekend!

Reply
b

Hello mates, how is the whole thing, and what you desire to say
regarding this piece of writing, in my view its truly awesome in favor of me.

Reply
kate

Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading?
I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s
the blog. Any responses would be greatly appreciated.

Reply
pixel gun 3d cheats

You’re so interesting! I do not believe I’ve truly read a single thing like this before.

So great to find somebody with some original thoughts on this
subject. Really.. many thanks for starting this up.
This website is something that is needed on the internet, someone with some originality!

Reply
repair a refrigerator

Hello! I understand this is kind of off-topic however I needed to
ask. Does building a well-established website like yours take a massive amount
work? I’m brand new to operating a blog however I do write in my diary everyday.
I’d like to start a blog so I will be able to share my own experience and
thoughts online. Please let me know iff you have any kind of recommendations or tips for brand new aspiring bloggers.
Thankyou!

Have a look at my website … repair a refrigerator

Reply
Dolores

What’s up friends, how is everything, and what you desire to say regarding this paragraph, in my view its truly awesome designed for me.

Reply
microfibertech

Hello to every body, it’s my first pay a visit of this website;
this website contains amazing and actually excellent material
designed for visitors.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*