• header

28e februari 2011

Hej på er! Sov till klockan ett och nu känner jag mig hyfsat utvilad efter den galna helgen i London. Har bara slappat framför tvn, gått igenom min mail som blivit bombad under helgen samt ätit en jättegod omelett. :)

Gick inte och la mig direkt igårkväll när jag kom hem utan satte mig framför tvn och tittade på Oscarsgalan.. Vackra Natalie Portman kammade hem priset för “Bästa skådespelerska” med filmen Black Swan. Jag vill så gärna se den filmen! Har ni sett den? Den verkar bra. Läste i någon tidning att hon hade hårdtränat balett i typ 1 år inför den här filmen och även i pauserna under inspelningsdagarna var hon tvungen att träna… Helt galet! Hur orkade hon! Bara det gör ju att hon förtjänar priset tycker jag, hehe..

En annan ny film som jag också vill se är the Fighter. Ska nog gå och se den med Aleks nu i veckan! Vill också se Burlesque, Narnia, the Kings speech, Love and other drugs.. Haha, får boka in ett par biokvällar snart känner jag!

283 Comments

sex and other drugs

Såg precis klart Love and other drugs, och blev positivt överraskad! Brukar inte tycka om Anne Hathaway av någon anledning, men hon funkade verkligen bra i den här rollen. Kändes också lite allvarligare än de flesta amerikanska romantiska komedier man ser… absolut sevärd!

Reply
alice

Jag har sett the black swan den äger se den! Har även sett burlesque sjukt bra den också. Rekomenderar dom båda! Btw bästa bloggen! Kram

Reply
Isabelle

Love and other drugs var inte så bra som jag hade hoppats på tyvärr. Trailern gav mig för höga förhoppningar kanske.. Den verkar ha bra (och lite djupare) handling, men dessvärre blev den rätt platt ändå. Men ändock en typisk söt, romantisk amerikansk komedi ;)
Rekommenderar däremot verkligen Burlesque och VERKLIGEN VERKLIGEN The King’s Speech :)

Reply
Eru

Black Swan är riktigt bra liksom resten av Aronofskys filmer!
Men det är ingen balett-balettfilm, det är mer en baletthriller =)

Vill man ha en bra balett-balettfilm kan man kolla in Center stage 2 – Turn it up! (jag vet den är gammal, men mysig!)

Reply
Hanna

Ett tips, se inte Love and other drugs! Det var skitdålig! På trailern verkar det som att det är en riktigt bra komedi, men den var en väldigt konstig/tråkig/halvsorglig dramafilm. Slösa inte tid på den :P

Reply
Frida

haha javisst, skitsvårt att träna i 1 år när man får betalt för det, har anlitat folk som är experter, och inte jobbar eller gör något annat det året ;).

Reply
Rebecca

Black Swan är riktigt bra! En annorlunda dansfilm om man jämför med andra. Jag blev starkt påverkad av den och det betyder ju att det var riktigt bra skådespel! Men jag älskar den! Burlesque är en riktigt show-ig film. Gillar den starkt också! Sevärda filmer :) speciellt om man gillar dans också!

Reply
elsa

REKOMMENDERAR: Burlesque & Love and other drugs !!!

DISSAR: The Black Swan. Tycker egentligen att den var rätt bra, men handlingen är så svår och konstig, dessutom så är det svårt att sätta fingret på vilken genre det är! :/

Kram!

Reply
Grym tjej

The fighter är bra , black swan är skitdålig helt värdelös, love and other drugs är bra, kings speach är helt ok, burlesque är bra narnia har jag ej sätt.

Reply
Emelie

Gillar du inzoomningar på ihopväxta tår och lebbsex kommer du digga Black Swan ;)

Reply
Daisy

har sett burlesque den är aaaaaas bra älska den, du borde se den!! Love and other drugs för inte så jätte jätte bra men den e så klart se värd! =) ha de fint <3

Reply
Bea

Jag såg Black Swan igår (i London), den var extremt vacker och fint gjord men väldigt hemsk. Absolut sevärd! :)

Reply
Aleks

Jag har sett Black Swan och tycker det var jättedålig men jag verkar vara den ända i hela världen som tycker det :P

Reply
Sandra

Black swan va verkligen en jätte konstig film. Fattade inte riktigt vad den gick ut på haha. Det va kanske därför jag inte gillade den. En väldigt mörk och deprimerande film!!

Reply
i6an

Hon var tvungen att träna i ett år innan filmen och den är verkligen grymt bra!!!

Reply
Amanda

Har sett alla utom Narnia, (har hört att den inte ska vara bra) och de är bra filmer allihop! Burlesque blev en av mina absoluta favoritfilmer med en gång, så underbar!
Black Swan är lite udda, men Natalie är såå grym! För oss dansare är det en bra film och för de som gillar lite äckliga scener är den helt okej också ;)

Reply
Carole

black swan är världens äckligaste, konstigaste filmen jag har sett ever! Du kommer bli äcklad…jag säger bara det >.<

Reply
Izza

Black Swan är verkligen bra :D Jag gillar filmen!
Love and other drugs sög däremot! För mycket sex och dålig handling. Men se den så bildar du en egen uppfattning ^^ Man har ju inte samma filmsmak! Grym blogg as allways

Reply
Hanna

Hej ! Sjukt skoj att följa din blogg när du va i London ! Vad tycker du är “viktigast” att göra i London ? Ska nämligen dit med familjen snart ! Och du måååååste se love and orter drugs ! Så himmmla bra , jag grät i slutet och om man gör det då är det en riktig kärleks film ;(
Ha det super gött !

Reply
Trine

Black Swan.. enten hater eller elsker du den! Jeg elsket den. Den er kjempe bra, men utrolig spesiell. Mange ekle scener (for meg som er redd for alt av blod, vridning av ledd, knekte ben osv.)

Men anbefaler den på det sterkeste!! :-)

Reply
Amanda

Elle hade intervjuat henne i förra numret och hon hade även gått i balett när hon var liten så hon kunde grunderna. Sen var det ju en helt annan sak att komma tillbaks till allt!

Grymt duktig är hon!

Reply
Frida

Jag har sett Black swan! Den är sjukt creepy, som en riktig psykologisk thriller. Gillar man sånt så gillar man nog filmen. Men den är väldigt vacker ändå med svansjön (som har så vacker musik <3) och duktiga balettdansöser som man blir imponerad (och avundsjuk) av. Se den! =D

Reply
Martine

I saw The King’s Speech, I saw Black Swan, I saw Love & Other Drugs.
All great movies.
Top 3:
The King’s Speech
Love & Other Drugs
Black Swan

But you should watch them all, they’re beautiful!

Reply
SmartaFliikan

Vet ni om att Kenza har fått väldigt höga poöng i skolan? Kolla in min blogg ikväll för att veta hur mycket Kenza, Kissie och blondinbella fick i poäng när dom gick i skolan.

Smarta flickor lyckas med allt och Kenza är en bra exempel på detta! Kolla in min blogg för att veta mer om min blogg!

Reply
Elin

Jag hde tänkt att gå och se The Fighter häromdagen. Mark Wahlberg är på min topp tio lista över bra skådisar. Glad o förväntansfull ska jag boka biljetter. Men var är The Fighter. Nehepp, den har inte premiär förrän 11 mars… Det hade jag totalt missat, speciellt eftersom det gjorts reklam för filmen sen jul. (!)

Man ska inte ropa hej förrän man är över ån. Eller hur det nu är :P

Reply
marthina

jag har sett ”black swan” tre gånger. Den bästa filmen jag sett på länge, det måste jag säga.

Reply
June

Black Swan är fantastisk, men jag tror ärligt talat att du inte kommer fatta den eller uppskatta den.

Reply
Vicktoria

Kenza! du måste se filmen burlesque den är otroligt bra! sjukt bra måste jag säge , den knäcker :D

Reply
Louise

Du måste se Love and other drugs. herrejävlar vad bra film.
min kille hatar romantiska komedier, jag sa till han att gå för min skull, när vi sett klart, den han ba : det var fan den bästa film jag sett. den är så romantiskt så man tjuter typ hela tiden.

;D

Reply
Sanna

the Swan suger!! Sa jakla dalig. Det ar nog en film man hatar eller alskar… Den har inte ens nagon snygg twist pa slutet… The Fighter ar awesome daremot!! :D Och aven Love and other drugs ar riktigt bra!! En tjejfilm, fast anda med en riktig handling :P The Kings Speech ar bra, men lite dryg ibland…
haha, vilka filmrecentioner… :P KRAM pa dig!

Reply
Veronica

Se sen, du kommer att förstå varför hon vann en Oscar!
OTROLIG FILM!
ha en bra tisdag!

Reply
angelina

Jag har sett Black Swan, tyckte inte alls om den faktiskt. Natalie Portman var jättevacker och så, och spelade bra, men själva filmen var JÄTTE deprimerande, när man sett färdigt den så försvinner nästan lusten efter livet, skämt och sido.
Men det är vad jag tycker :)

Reply
Mia

Sett filmen och den var ganska bra, inte den bästa man någonsin sett, men det går att kolla på den.
Försöker fortfarande (några månader efteråt) komma på vad hon har för sjukdom… om hon har någon slags schizofreni eller liknande..

Reply
Sara

Det är den bästa filmen under 2010! Mystisk, psykisk påfrestande och djup. Behöver en film något mer?

Reply
Maria

Jag gillade tyvärr inte alls black swan! men nathalie portman var absolut värd sin oscar för den, för hon spelar helt fruktansvärt bra, sen är ju filmen en smaksak. Jag ska åka till london i helgen! har du något bra tips på klubbar? vilken var den bästa ni var på?

Reply
Felicia

Filmen är sjukt bra. Tyckte den skulle vunnit för årets film också för den var faktiskt riktigt bra. Men efter att jag såg den vågade jag inte kolla mig i spegeln på två dagar ;D hehe. Men den är jätte bra så ta och se den.

Reply
korven

riktigt konstig filmen men trots det så gillade jag den! Min pojkvän däremnot var väldigt skeptisk. Håller med förgående läsare om att du borde se Love and other drugs! Och ikväll ska jag se King’s speech :)

Ha en bra dag

/ Le Korv.

Reply
Malin

Jag tyckte inte om Black Swan. Var i för sig inte på humör när jag såg den…men ändå. För konstig för min smak. ;)

Reply
sarah

Black Swan är GRYM!! Natalie gör rollen så otroligt jävla bra. Lite seg här och där kanske, men det är lugnt eftersom den är så bra! Ganska psykologisk film..

Narnia var helt OK. Lugnt bra, men inget om man jämför med 2an, vilket är min favorit bland filmerna. Ville att Aslan skulle vara med mera :( He’s my favorite!

Love and Other Drugs var också skit bra! Jag och mina vänner kunde inte sluta skratta, sen var den heelt annorlunda än vad jag trodde den skulle handla om.

Burlesque är också grym. Älskade musiken (daah) sminket, kläderna. ALLT. Sen att Cam Gigandet är med i filmen skadar ju inte heller, så jäävla snygg!!

Reply
jessica

Burlesque rekomenderar jag verkligen! Jag har redan sett den 5 gånger sen den kom ut på bio och jag kan se den hundra gånger till. Den är otroligt grymm och en av de bästa filmer jag sett! Love and other drugs är jäkligt bra den med, så dom två måste du se! :D
ps. jag älskar din blogg, läser den vaaarje dag!!

Reply
Pinnelinn

Rekommenderar Burlesque STARKT! Inte bara för att supersnygga Cam Giganted är med och visar 95 % av sin heeeta kropp, utan också för att själva filmen är grym (!!!) och man blir helt förtrollad av musiken och de coola koreografierna! Se den :D!!!

Reply
Rebecka

Du måste se Black Swan! Den är skitbra .. haha. Nej men ah. Fast lite dåligt självförtroende får man, hon är grymt vacker/alla andra i filmen också, och hennes kropp är grymt snygg. Men inte på ett hälsosamt sätt. Fan heller, annars dör jaaag :>

Reply
Olivia

Black swan verkade riktigt braa då man såg trailern men den var bara konstig :/ tyvärr men Natalie förtjänade verkligen priset, hon såg ut som en riktig ballerina ;)

Reply
Emppu

Ja jag tycker den var grymt bra. Gå absolut och se den!! Filmen var så vacker och känslofull att man kunde inte vara utan att gråta i slutet. Ett stort plus var ju naturligtvis Nathalie Portman som bara var så perfekt i sin roll och annors:D Trevlig vecka till dig Kenza och hälsningar från Finland:D

Reply
Sofia

Hej Kenza! Hur gör man egentligen för att sin egen blogg ska bli stor och för att man ska börja tjäna pengar, ja förutom att göra intressanta inlägg?? Sen måste jag också säga att du MÅSTE se Burlesque… världens bästa film :)

Puss!

Reply
Simona

Jag tyckte faktiskt Black swan var jättebra! Även om den var lite konstig och knäpp ibland så blir man ändå fast i den. Natalie portman spelar så himla trovärdigt! psykisk thriller, mums! Se den! :)

Reply
Fay

Tyvärr var filmen en riktigt besvikelse. Det var bara creepy, och inte creepy på ett bra sätt.

Reply
kajsa

den är bäst, darren arfonofsky är bäst! och natalie portman förtjänar verkligen den oscaren, då jag har hört att hon faktiskt fick manuset till filmen för hela sju år sedan, så det är alltså sju års förberedelse som ligger bakom den roll som hon gör helt fantastiskt bra! se den! haha (:

Reply
Elin

jag såg Black swan för någon månad sen och den är riktigt bra gjord, hon förtjänar verkligen priset! grym rulle! se den genast :)
<3

Reply
Emelie

såg den för några veckor sen, den är säkert vad som räknas till en bra gjord film, och att det är hennes livs bästa roll tvekar jag inte på, men FY FAN vad obehaglig den är!

mår illa bara av att se trailern till filmen, sååå fruktansvärt obehaglig! ska aaaldrig se den igen

Reply
rasha

du skriver inte ut dina källor när du lånar bilder som du inte äger.. har du nånsin fått skit för det?

Reply
Ida

Tykte okså det var helt rätt att han fick pris! Det går så myket bra på bio nu, jag vet inte hur jag ska hinna se allt! King’s speech verkar jättebra oh Blak Swan bara måste jag se, den ska jag gå på i helgen :)

Reply
Sofie Lundberg

Den finns att ladda ner , och den är inte alls lika bra som man tror den är!
den kan få 5 stjärnor av 10 typ.
tycker man om filmer som dom hoppar mycket i tidern m.m så är den bra för dom.

Reply
Alma

Black Swan är verkligen en jättebra och välgjord film, men (enligt mig) även riktigt obehaglig på många sett. Man får ännu mera ut av filmen om man har sett baletten “Svansjön” innan, eller i alla fall vet vad den handlar om. :) Då fattar man symboliken i filmen till 100%.

Reply
m

filmen är bra men väldigt konstig. Efter att man har sett den så undrar man vad fan hela filmen gått ut på haha. Makes no sense

Reply
lollouise

men duu måste ju se hämnden med mikael persperant! den vann en oskar nyligen ! sjuukt bra film :)

checka bloggen :D
puss snygging

Reply
Paula

GALET bra film! Sjukt obehaglig! Definitivt sevärd! rekommenderar filmen varmt!

:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*