• header

28e februari 2011

Hej på er! Sov till klockan ett och nu känner jag mig hyfsat utvilad efter den galna helgen i London. Har bara slappat framför tvn, gått igenom min mail som blivit bombad under helgen samt ätit en jättegod omelett. :)

Gick inte och la mig direkt igårkväll när jag kom hem utan satte mig framför tvn och tittade på Oscarsgalan.. Vackra Natalie Portman kammade hem priset för “Bästa skådespelerska” med filmen Black Swan. Jag vill så gärna se den filmen! Har ni sett den? Den verkar bra. Läste i någon tidning att hon hade hårdtränat balett i typ 1 år inför den här filmen och även i pauserna under inspelningsdagarna var hon tvungen att träna… Helt galet! Hur orkade hon! Bara det gör ju att hon förtjänar priset tycker jag, hehe..

En annan ny film som jag också vill se är the Fighter. Ska nog gå och se den med Aleks nu i veckan! Vill också se Burlesque, Narnia, the Kings speech, Love and other drugs.. Haha, får boka in ett par biokvällar snart känner jag!

283 Comments

Alice

Du måste verkligen se ‘love and other drugs’ den är riktigt riktigt bra ! och filmen har till och med en handling ! :D

Reply
Mina

Har helt missat Oscarsgalan, visste inte vilken dag det var :(
Burlesque verkar väldigt bra, ska försöka att se den någon dag ;)

Reply
cimon

so you think she deserved the academy award cuz she worked out in the gym and practised ballet? lol well..acting is not bout that actually..
kings speech is very good, love n other drugs – boring, the fighter – fine

Reply
Caroline

Jag rekommenderar Burlesque! Det är bästa filmen jag sätt på länge! Titta på den, och förresten, älskar din blogg! Fortsätt i samma spår, kramar

Reply
Sandra

Hej Kenza! Jag ställde en fråga innan du reste till London och jag hade länkat fel, til hela outfit kategorin så du kunde tyvärr inte svara på mig fråga. Men det är denna outfit menar jag iallafall: http://kenzas.se/2011/02/15/dagens-53/
Kan du snälla säga vad du använde för smink (foundation, puder, maskara, ögonskygga, rouge osv) den dagen. Så himla snyggt! Dör nästan…

Och vad har du för storlek på din snygga acne t-shirt? :)
Kram på dig!

Kenzas svar: Hej! Har mascara från maybelline (define-a-lash) samt solpuder från Isadora. Jag har S i min acne t-shirt. Kram!

Reply
Darksess

Jag har sett filmen och eftersom jag älskar balett trodde jag att det skulle vara något för mig men det var det inte. En tung och rörig film som kändes väldigt grov.

Reply
BEAUTY SECRETS Vinn hårprodukter!

Jag vill också se den! Jag älskar dansfilmer och thrillers och den är båda saker! Bra jobbat av henne!
Vill också se Kings Speech!

Var uppe hela natten men mannen och kollade på galan.
Roligt var det men nu är man så jäkla trött!:)

Reply
lisa

Har sett alla de filmerna utom Narnia, har missat den förra så måste se den först :P
Black Swan är sjukt bra, men var beredd på att den är mer psykologisk än du tror (trailern är rätt “snabb” men filmen är lite lånsammare och med psykologisk), Kings Speech är otroligt bra, The Fighter är inte lika actionfylld eller känslofylld som man tror, när man ´förväntar sig något i stil med Million Dollar Baby iaf, men bra och har sina roliga stunder också tycker jag :)
Love and other drugs är bra och så söt.
Burlesque älskade jag, snygg och sexig och en lagom anstängande story. ;)

Reply
Carro

Burlesque är ingen höjdare.. Det är häftigt med all dans och sång, men handlingen är rätt trist och brutalt förutsägbar :(

Reply
Moa

Kan inte du visa allt du köpt i London? :)

Kenzas svar: Jodå! Men jag har inte packat upp resväskan med all shopping än. Kommer visa lite i taget :)

Reply
Malin

tjena.
Kolla in http://www.veetle.com
där kan du se filmer som går på bio (gratis, och man kan sitta hemma i soffan och glo) hehe….
dom har visat alla de filmer du vill se. Just a tips!
Bless!

Kenzas svar: Fast hur funkar det där då? Man laddar inte ner eller? Sen tycker jag ju att det är mycket mysigare att gå på bio men tack för tipset ändå! :) Kramar

Reply
Julia

Love and other drugs är bland de bästa filmerna jag har sett! Anne Hathaway är verkligen underbar i den. Har inte gillat henne speciellt mycket förut men nu.. så jävla bra! Se den!

Reply
sss

Jag har sett black swan och det må vara den mest skumma filmen! , men bra var den:)
Sen har jag sett love and other drugs och njaa…. Inte så bra som man tror faktist.
Burlesque var bra , men de är typ mycket dans och så , men ah den är väl bra…
Vackra Aguilera är ju huvudpersonen:)

Reply
Malyn

Black swan är riktigt bra :D Burlesque är skiiiitbra! :D Så du har lite film att se fram emot hihi ;)

Reply
Nadja

Hade verkligen velat se oscars galan! Typiskt att man är så vuxen att man jobbar och inte kan sitta uppe sent på nätterna mer haha

Reply
Sara

Hoppas du hade det bra i London!
När du var där skrev du att du hade använt concealer från Sheercover. Jag har följt din blogg i 2 år och jag tyckte du sa att du använde en från YSL förut? Har aldrig använt concealer och nu känner jag för att prova på, som du alltid säger: man måste testa sig fram!
Jag kikade på deras hemsida: http://www.sheercover.se/concealers.aspx
Och där hade de lite olika sorter, dels Sheer Cover Duo Concealer och Sheer Cover Single Concealer.
Undrar vilken det är som du använder och vilken färg? Är borsten som du använder också från Sheercover? Kramis!<3

Kenzas svar: Duo! Ingen aning vilken färg, lappen har lossnat.. Men det de finns ju i tre olika färger så ta den som passar din hy bara.. Jag lägger på med pekfingret. Kramar!

Reply
märta

the fighter är bra men inte jättebra :’ familjen som det handlar om är heeelt white trash och alla är skitfula hahaha :p förutom bröderna micky och dicky då :D men den är inte jätte sevärd tycker inte jag, den funkar bara liksom (:

Reply
Maria

Black Swan var helt gaaalet bra! Och väldigt väldigt konstig och sjuk men så otroligt fiiin. Haha. :D Såg den för ett par veckor sedan.
Recension hittas i kategorin “Film” i min blogg. :)

Reply
Johanna

Filmen var sevärd och var ok, inte mer än så. Den är lite knepig, annorlunda.

Reply
Frida

Hej!
Jag läser ofta kommentarerna som du brukar få och jag har sett att många har ställt en fråga som jag också undrar. Du använder en locktång och får otroligt fina lockar, men jag undrar vad du använder för spray eller värmeskydd? Hur gör du så att lockarna håller hela kvällen? Det gör inte mina tråkigt nog :S

Kenzas svar: Använder värmeskydd från Tres emme (tänk på att det ska torka innan du börjar locka) och sedan tar jag bara någon spray jag har hemma (wella, bobbys..olika).. Testa att spraya lite med hårspray innan du börja locka, då kanske de blir lite hårdare. Mina håller flera dagar ibland.. Kram!

Reply
patricia

Jag skulle vilja veta vad du använder för bas till ansiktet. Använder du fortfarande sheer cover? :)

Kenzas svar: Använder bara foundation när jag går ut och dansar, då kör jag på ID mineralfoundation. Kram!

Reply
Johanna

Burlesque är en film som ALLA måste se! :D Lite mer av en tjejfilm, tippar dock på att killar också gillar den fast av en helt annan anledning :D haah.

Reply
arbresha

hej finaste kenza! Vill börja med att säga att Love and other drugs är sjukt dålig tycker jag haha, massor av sex hela tiden!

nu till nåt annat; jag har många gånger läst att du har haft tinnitus eller något liknande. Jag är 17 år gammal och jag tror jag också har det nu i ena örat…Det brukar bli riktigt irriterande när jag är förkyld med :( Kan du inte berätta lite om din tinnitus? Hör du den hela tiden och vad gör du när nätterna blir sömnlösa?

massor av kramar <3

Kenzas svar: Man blir van.. Jag hör det hela tiden men tänker knappt på det.. Kram!

Reply
Sara igen

Jaha okej, men det är två färger.. vilken använder du först? Är jätte dålig när det gäller smink :S Jag tänkte passa på och fråga dig eftersom att du sminkar dig så fint.
Men vilken färg kan du tro att det är? Det är svårt att beställa genom internet när man inte kan prova. Vill inte beställa fel färg, min hudfärg är nästan samma ton som din.
Kram!

Kenzas svar: Jag tar den mörkare först under hela ögat och på ögat och sedan den ljusare precis under ögat för att öppna upp lite.. Ingen aning, kanske det är medium!

Reply
Madeleine

Burlesque är riktigt bra (enligt mig dåra) Så den tycker jag att du ska se, Men Black swan var lite speciell har dock bara hunnit sett halva ännu. kanske blir bättre snart :P

Reply
Clara

Laddade ner Black Swan, den är riktigt bra, sen vill jag nog rekommendera Burlesque lite mer, inte bara för att jag älskar Christina Aguilera, utanför att den är så jävla bra, fick abstinens efter den dagen efter jag sett den, och dessutom är sountracket så äckligt bra.

Reply
Sara igen

Du kan se det på ett ungefär om du klickar på varje färg, det är ju tre färger.. :)

Kenzas svar: Aaah det är light/medium jag har!

Reply
natto

Black Swan är skit bra, man måste förstå den om man ska gilla den. det är en riktigt thriller aså, värd att se! dom har planerat filmen sen 2002 tror jag, sen dess har hon tränat balett, och sista året har hon hårt tränat.
narina suger bajs, det händer inget i den filmen, det ända dom gör är och hämta 5 svärd, inte värt att se på bio.

Reply
Sofie

Hej,du måste bara se Black Swan, en av de bästa filmerna jag sett på länge! Och Natalie Portman var helt fantastisk! Och jo hon hade tränat intensivt i ett års tid men också gått på en extrem diet!

Reply
Elena

Love and Other Drugs måste man bara se! Den är så sjukt bra och verkligen sevärd! Och The Fighter är gryyyyymt bra med, speciellt att det är en sann historia. Den rör en verkligen :)

Har inte sett Black Swan men vill! :( Också Burlesque! Får väl ta och göra det denna veckan så som du säger :D Haha!

Reply
Hanin

Burlesque är jättebra! Jätteproffsigt och hade aldrig anat at christina aguilera är så bra på att skådespela! Jättebra danser och sånger! Man märker hur mycket tid dem har lagt på det. Och att christinas kille var så otroligt het gör inte saken sämre! :D du borde se den! jag såg den i helgen..:)

Reply
Amanda

Kenza, tack för en underbar blogg måste jag börja med att säga! Du får mig att att må bra, det betyder jätte mycket för mig.. Jag har länge tänkt kommentera men har inte riktigt vågat, trodde aldrig att du skulle vilja men man måste våga fråga. Så nu gör jag det: jag är helt KÄR i ett skärp som du köpt i Bangkok, den bruna. Och jag har letat efter ett sådant jätte länge men har ej hittat, är endast 17 år och har aldrig haft möjligheten eller vägarna förbi att få besöka Thailand. Jag vill så gärna ha det, du anar inte hur mycket det skulle betyda för mig om du kunde hjälpa mig, jag skulle bli jätte glad och tacksam.. Kan dessutom betala ett bra pris.
Hugs<3

Reply
Sara

Jag har sett the black swan, tycker den är riktigt bra. Det är lite konstig ja , men det är Darren Aronofsky som gjort den ju hans filmer är lite udda ;) Som requiem for a dream ex, en jätte bra film det med!’
Hehe Love and other drugs såg jag häromdan, den var inte så bra, för mycket nakenhet, men å andra sidan så spelade Jake GYllenhaal och Anne Hathaway riktigt bra tillsammans!

Reply
Sara igen

Jaha, snällt, tack för hjälpen.. Ska nog prova mig fram!
Men är det det första du gör? Alltså innan solpuder eller foundation om du har det?

Reply
Sandra

filmen tycker jag är riktigt bra. Den kan dock vara lite konstig så det gäller att vara insatt.

Reply
Elin

Hej Kenza.
Jag undrar om du kan hjälpa mig med en sak, tror nog att du kan det eftersom att du själv är grym på engelska.
Jag har haft problem med engelska i skolan ganska länge, speciellt när det gäller grammatik, läsförståelse, ordförråd och muntligt (uttalet). Har du något tips på hur jag kan bli bätte? Finns det några bra böcker som du kan rekommendera, inte så svårlästa..
Det vore jätte snällt om du kunde hjälpa mig. Du är min förebild!

Reply
Erica

Dum fråga.. men jag undrar om du använder mascara på ögonfransarna på bara överdelen eller också underdelen?

Reply
malin carlsson schoeps

åååh jag har sett den filmen! den är sjukt bra men jätte konstig också. en film man liksom tänker till i. lite psykisk men sååå bra! du borde verkligen se den. love it.

Reply
Ida aka Hjalmar

Hada blivit jätteglad om ni ville kika in på min blogg! Bloggar från Cypern, här är det varmt och skönt. Massa fina och inspirerande bilder varje dag.

Ha det fint :)

Hjalmars.devote.se

Reply
Bella

Love and other drugs var ju bara sex under en stor del av filmen haha den borde heta sex and other drugs :P

Reply
Linnea

Jag tyckte väldigt mycket om Black Swan. Det är en väldigt mörk film, var beredd på det! Den är väldigt bra filmad och dansen var otrolig. Mila Kunis gör också en väldigt bra roll tycker jag. :)

Reply
Bella

Black swan är jättebra, se den! The King’s Speech är asbra. Love and other drugs är väldigt bra. 127 hours får du inte missa heller. Haha, tur att det är kul att gå på bio ;)

Reply
Linnea

Love and other drugs är fantastiskt fin, en film du måste se! Narnia är också väldigt bra, så mysig :)

Reply
edit

Jag har sett Love and other drugs men jag tyckte inte den var så bra..
Men alla tycker ju olika så jag hoppas du tycker den är bra! :)
Jag har en fråga.. Vilken storlek har du i ditt BEAT linne & KORS linne från Kan Dee?
Kram!

Reply
Sandra

Black Swan är en helt underbar film, har sett den 3ggr nu och kommer se den många ggr till, kan verkligen rekommendera den!! Även The Fighter var väldigt bra. Dock så var både Narnia och Love and other drugs sjukt dåliga!

Reply
Linnéa

jag va o såg Love and other drugs, säger bara en sak, SEX!! ;) haha nej men det är väldigt mycket intima situationer! haha, ha det bra snygging! Puss<3

Reply
Två kommentarer

#

#
Postat av: Elsa

Undrar hur du tänker angående djurfrågan. Jag vet att du är väldigt emot päls, men du designar ju själv SKINN jackor kollektioner. Är det något du tycker är okej när det är lika hemskt som päls?
2011-02-27 @ 00:14:47

#
Postat av: tara

du kan ju ta och svara…

Vad är grejen med pälsen på din jacka? Var inte du emot äkta päls? Och det ska ju inte spela någon roll om det är secondhand eller något? Fattar inte hur du tänker…jag har also alltid undrat hur känns att tjäna så mycket lättförjänta pengar?
2011-02-27 @ 00:15:48

Reply
Modemix

Har sett burlesque, tycker du ska se den! Inte det bästa jag sett kanske men du kommer nog gilla den ;) Btw så har väl inte Black swan kommit ut än? Den har premiär nu på fredag tror jag! :D

Reply
shillan

BURLESQUE var riktig bra. Satt hemma efteråt och lyssnade på all musik från musikalen. Great dancing routine och hela storyn ägde. REKOMMENDERAS STARKT.

Reply
Sara

Vad hette hotellet ni bodde på i London? Håller själv på att boka en resa dit nu nämligen… :)

Reply
johanna

black swan var en bra film. lite muppig men väldigt bra foto och värd att se! hon var grymt bra som balettdansare.eller vad det heter… ;P

Reply
Lisa

Hejsan!
Kan du snälla säga var jag hittar concealern från sheercover i London? Finns den ens där?
Vill också passa på att säga hur jag beundrar dig, du är helt grym -fortsätt inspirera och vara dig själv! Kram/L.

Reply
Frida

riktigt jävla bra film! ett stort plus om man tycker om att dansa eller har dansat ballet då fattar man hur tufft issa av sakerna är :)

Reply
Lina

Du gillar väl disney filmer? Har för mig det i alla fall. Vet inte om du har hört att det finns en film som heter Beastly? Det är en remake på “skönheten och odjuret” fast inte tecknad, trailen finns uppe på youtube och den har premiär 4 mars i USA så tyvärr tar det väl ett tag innan den kommer till Sverige, men den verkar grym!

Reply
Carolin

Såg Black Swan i helgen faktiskt, den var rätt bra! Den känns lite bättre såhär i efterhand när man får höra att hon tränat så länge på baletten, Natalie Portman var sjukt duktig.

Reply
emelie

Black swan är väldigt bra :)

The fighter har väl inte premiär förrän 11 mars? Eller jag helt ute och cyklar nu kanske? :)

Reply
Linda

Burlesque blev nästan min favoritfilm. Moulin Rouge stuk fast i nuitid. Så sjuk bra!!!!! Min låtsas fru är också bra fast åt komedi hållet.

Reply
Elina

black swan är en grymt bra film, så den tycker jag du borde se så snart som möjligt! burlesque är också riktigt bra, men är mer av en feel good-film :)

Reply
anna

black swan är jätte bra. jag dansar balett och förstår knappt hur hon kan bli så bra på bara ett år. hon är supervacker, älskar verkligen den!!!!

Reply
MARIA - mode, outfits & inspiration

Jag somnade runt 4tiden & hann inte se när hon vann priset & hennes tacktal, haha buhu. Har inte sett filmen, men den verkar rätt bra & annorlunda! Hon hade också gått ner en massa för rollen hörde jag, så hon förtjänade verkligen sitt pris! Black swan, burlesque & love and other drugs står högst på min måste se-lista, höhö :)

Reply
Bella

Du skrev att du ska visa din shopping från london lite i taget. Kan du inte samtidigt säga var du köpt allt och vad det kostade? Det kanske du brukar göra, men ändå… Jag ska nämligen dit snart:) Tack!

Reply
Emily

Som lite av en Oscarsfantast ser jag galan och så många filmer jag bara kan innan, så här kommer mina tips (om du inte sett allt redan):
Black Swan: Som många redan sagt, ganska tung och lätt psykotisk, dock en bra film!
127 timmar: Riktigt bra och stark film, James Franco förtjänade sin nominering för rollen och borde nästan ha vunnit för den…
Social network: Himla bra helt enkelt!
The king’s speech: Bra men ganska lågmäld film. Definitivt sevärd, men bästa film var den INTE (i mitt tycke).
True Grit: Riktigt bra den med – SE!
The Fighter och The kids are all right har jag inte hunnit se än…
Finns ju massa fler, men det är “toppfilmerna” för årets gala, gå nu och titta på film! ;)

Reply
elliie

Jag har sett black swan, den är bra! men jag tyckte den var lite läskig och konstig.. Men Natalie var riktigt bra skådis i den filmen!
Har sett love and other drugs oxå, den är bra men jag trodde den skulle vara bättre.. :)

Reply
Sandra

Ska se burlesque :) Men jag tycker Narnia var helt sevärd. Jag älskar karaktärerna och den är värd att se. Bra gjord!:)

Reply
josefine

har sett alla filmerna faktiskt!

kan verkligen rekommendera black swan, den är jävligt psykisk och ibland hänger man inte med (inte jag iallafall) men den är endå gör bra!!

the fighter är bra ibland, fast den är ganska seg och om man gillar christian bale så förstörs det lite faktiskt..

burlesque är fan nästan den bästa filmen jag sett, den måster du se NUNUNUNUNU!!

Love and other drugs är sådär, blir ju inte besviken på jake men jag hade för höga förväntningar på filmen så den var sämre än jag trodde, sevärd iaf.

Narnia är ganska bra, men inte lika bra som första

the kings speech är rätt så bra med, helt okej

blev jävligt långt men nu vet du vad jag tycker iaf!

Reply
Anna

Black Swan är en ganska så tung film, men bra och sevärd! Det är en sådan film man helst ska se mer än en gång :)

Reply
o

Du måste verkligen se black swan den är riktigt bra men väldigt speciel.. Natalie fick gick ner 10 kilo för rollen! HELT SJUKT!

Reply
Ann clara

Jeg har lige været inde og se Black Swan, og jeg kan varmt anbefale den!
Den er lidt uhyggelig, men den er stadig fantastisk!! Det er nogle varme farver og den er bare fantastisk :-)

Reply
cissi

Love and other drugs rekommenderar jag verkligen! King’s speech däremot var nog en av de sämsta filmerna jag sett, trots att den vann bästa film på osscarsgalan :p

Reply
Elise

Såg Black Swan vid nyår, och jag kan inte säga att den var särskilt bra… en hade kommenterat att den var “den äckligaste film hon sett på länge” så jag trodde att den var jätteläskig, men efter filmen så fattade jag att hon menade äcklig åt det andra hållet om du fattar?
Men Natalie är en riktigt bra skådespelerska!
Tack för en bra blogg btw :)

Reply
Johanna

Jag har sett Love and other drugs , den var bra :D ..funderar på att se The Kings speech spontant i kväll- men måste se den själv i så fall :( är det konstigt att gå själv på bio ? vet inte om jag vågar ..

Reply
Emmelie

Black swan är en väldigt bra och välgjord film. Finns vissa hoppa till scener så jag satt på helspänn hela filmen. Kompisens hand var oanvändbar resten av kvällen… Den sätter verkligen griller i huvudet. The fighter hoppas jag är bra då vi ska dra och kolla på den med boxningsklubben. Du funderar inte på att gå matcher i framtiden? Hade varit kul att kanske möta dig i ringen någon dag ;) tips på en annan bra boxnings film är Ali där will smith har huvudrollen. Rolig och spännande film baserad på boxaren Mohamed Alis framgångar inom proffsboxning. Kram!

Reply
Sofia

är också sugen på att se the fighter! men kings speech kan få vinna hur många bästa film-priser den vill, jag vill ändå inte se den. XD

Reply
Agnesa

Burlesque är jätte bra, den måste du se tycker jag;) Life as we know it. Den måste du också se den är otroligt bra! Den är både ganska rolig men den är också sorlig..
Jag har en fråga till dig, följer du serien Solsidan? Om du gör det vad tycker du om den? Det vore jätte snällt om du svara;);)

Reply
Madeleine

Black Swan är helt sinnessjukt bra kan jag säga. väldigt jobbig och ångestladdad, men grymt bra och Portman är fantastisk. se. nu.

Reply
amanda

Jag såg både king’s speech och black swan när jag var i London för två veckor sedan och båda filmerna är verkligen helt fantastiska! Du borde se de båda, verkligen :).

Reply
elisar

Burlesque är sjuktbra och beroendeframkallande har nog sett den 10 gånger på en vecka,

Black swan var däremot men väldigt obegriplig film måste nog kolla på den igen för att förstå den tror jag, men tycker du ändå ska se den och om du fattar daen berätta gärna vad den handlar om

Reply
elisabeth

filmen black swan är sådär tycker jag. rätt läskig så det är nog bättre att se den med någon, inte som jag som satt i ett mörkt rum alldeles ensam och höll på att skita på mig, haha :P
Kraaaam! :)

Reply
sofia

Black Swan är en helt fantastisk berättelse. Hon är så himla vacker också i den. Du måste verkligen ta och se den. Den är sevärd! :)

Reply
Caroline

Fast ett år är ju ingenting i jämförelse med vad ballerinor faktiskt måste träna. Jag som själv dansat i 12 år känner lite mer – jaha, ett år, okej. Det var ju bra för henne, men det krävs ju otroligt mycket mer än så. =) Det är klart det är dedication endast för en roll, men om man ser på real life. ^^,

Reply
kajsa.

den filmen – black swan alltså – är HELT fantastisk – den är mörk, sexig & otroligt vacker att se. se den nu!

Reply
Eve

Jag har sett Black swan, The king’s speech och Love and other drugs. The king’s speech är helt klart bäst, sen Black swan och sist Love and other drugs. <3

Keep up the good work!

Reply
Matilda

Jag såg den precis, du lämnas inte obemärkt utav den, Den var sjukt bra + Natalie Portmans speleri var sjukt bra! :)

Reply
Jess

Kan verkligen rekommendera Love and other drugs, väldigt fin och bra film. De andra står på min lista också, vill verkligen se Burlesque, The King’s speech och Black Swan!

Reply
emmie

jag rekommenderar burlesque! den är riktigt grymt bra :) och christina aguileras röst är ju inte att leka med om man säger så!

Reply
johanna

Den var såklart bra! Under tiden man såg den blev det lite jobbigt :) Men det är en sån film som växer efter den har slutat, iaf för mig! Helt klart sevärd!

Reply
Sandra

Ang. filmerna!
Jag har sett black swan för några dagar sedan & det var bra! En psykologisk film som skapar en slags panikkänsla i kroppen. Det är inte min sorts film men jag kunde inte slita mig ändå!
Filmen Fighter var jag & såg på förhandsvinsningen på Park och jag måste säga att den var grym!
Vad du än gör missa inte den! :)

Reply
Jojo

Gillade inte alls Black Swan, den är så STÖRD att de är svårt att förstå. Delvis bra men oftast bara förvirrande, men hon är värd priset alla gånger! :)

Reply
Nathalie

Tycker verkligen att Love and other drugs var UR KASS ! Alltså, Alla satt hela tiden och sa hur bra den var så jag trodde verkligen att den skulle vara helt okej. Men den får typ 3 av 10 utav mig, om ens det.. Det var typ den sista kvarten som var intressant, och då inte heller under hela kvarten. Och sen lite under filmen kunde du få in ett flin eller två, men inte mer än så tyvärr :S. DÄREMOT BURLESQUE, SÅÅÅÅÅÅ sevärd att det är inte klokt. Jag älskade den rakt igenom, och skulle kunna kolla på den om och om igen och aldrig bli less. Riktigt fångande film :). Mycket kul också att ni fick det trevligt i London du och Nadja, it’s all about the fun in life :) . Kram på dig !

Reply
Linda ström

The fighter är riktigt bra :) verklighetsbaserade filmer brukar vara bra !! så den rekommenderar jag !

Älskar din blogg som vanligt, keep up the good work girl :D

Reply
Marina

Jag tycker att Black Swan var riktigt bra, och Nathalie Portman har verkligen gjort sig förtjänt av sitt pris, inte bara för den hårda träningen ;) men, att hon lagt ned så mycket tid betyder ju ävena tt hon satt sig in i karaktären och verkligien velat detta. Det märks. Hon får mig att vilja krama om henne samtidigt som jag vill springa skrikandes i motsatt håll.

Reply
Johanna

Rekomenderar dig att INTE gå på burlesqe med Aleks. Min pojkvän var duktigt bitter när filmen var slut, hade visst råkat glömma nämna att det var en tjejfilm.. hehe ;) jag tyckte den var riktigt mysig dock!

Reply
Fatima

Jag har sett den två gånger, och jag brukar inte gilla se om filmer. Den är SÅ bra, jag fullkomligt älskar den.

Reply
Lovisa

Black Swan var ganska speciell fast helt klart värd att se! Var en sån där film som man kan prata om hur mycket som helst efteråt! Burlesque var även sjukt galet bra!!!

Reply
julia

Filmen är rätt djup och man måste nästan gilla dans för att tycka den är bra :) Men jag tycker verkligen man borde ge den en chans!:D

Reply
victoria

Jag rekomenderar en film som jag såg i 3D i helgen som var riktigt bra tycker jag iallafall. Den heter Sanctum. Den som har gjort filmen har gjort Titanic och Avatar också :D

Reply
Miriam

Black Swan var mest bara knäpp. Men om du gillar djupa filmer där man måste tänka själv så rekommenderar jag den.

Kolla in på min blogg så får du se mina två favoritfilmer just nu!

Reply
petra

Black swan är riktigt bra, men väldigt creepy. The fighter är också en riktigt bra film!
Love and other drugs skrev jag just ett litet utlåtande om i bloggen och som jag skrev där så var det längesen jag såg en sån underbar film! Så jäkla fin är den.

Reply
daniela

black swan är sådär, konstig film. känns som om det fattas massa detaljer och jag förstod inte den riktigt. men mila och natalie är snygga iaf!

Reply
petra

den är fantastisk! för både killar och tjejer, balettälskande som okunniga. hela intrigen är nagelbitande och fotot är så sjukt vackert! natalie portman är som alltid genialisk. SE DEN!

Reply
Anna

Burlesque är underbar, gillar oftast inte sådana filmer men Christina är så underbar….Och Cam Gigandet är ju extremt snygg ;) Vill också se Narnia, och Black Swan älskar sådana filmer!

Reply
*ELIN

I och med att jag bor i New York så kommer ju de flesta filmerna ut lite tidare här än i sverige. Black swan var mycket bra, fast lite knäpp. Man måste verkligen tänka, Var tvungen att diskutera med mina vänner efteråt för att förstå filmen. Har även sätt King´s speech där Collin verkligen var förtjänt av en Oscar. Riktigt bra! Burlesque var också bra, fast ingen stand out movie. Love and other drugs. Alla var bra så du kan gå och se alla utan att ha dåligt samvete varför du gick och såg just den filmen! (;

Reply
Sickan

Jag vill se den eftersom jag älskar thrillers, men samtidigt är jag rädd att den ska vara med skräckfilm-aktig (och det kan jag bara inte se på…) ;)

Reply
Maja

Hej Kenza!
Haha, jag blev typ chockad när jag såg Love And Other Drugs, trodde verkligen inte att det skulle vara så mycket sex i den. Trodde det lixom var en sån där “vanlig kärleksfilm” Men det var det verkligen inte.
Grym var den iaf!
Ha det fint, du verkar så gó :)

Reply
Naomi

The Black Swan är grym! fast lite obehaglig haha ;) har har verkligen en skit snygg kropp! Träning gav inte bara resultat dansmässigt!!!

Reply
stephanie

Jag tycker The Black Swan är jättefin, men men bör nog veta lite vad den handlar om innan man kollar, annars kan den vara smått förvirrande och knäpp! Tror du hade gillat den:)

Reply
Anne

Black Swan är grym! Blev helt tagen utav den – riktigt mäktig film och Natalie är helt klart värd sin Oscar för sin roll. Du måste se den!

Reply
Julia

den va helt STÖRD, haha helt psyk på riktigt…. men den var väl rätt bra ändå :)

Reply
ellen

Jag har sett Black Swan, den är riktigt bra men jag förvarnar dig att den är väldigt konstig (konstnärlig). Jag tycker Portman gör ett FANTASTISKT jobb i filmen, jag är själv dansare och vet hur jävla svårt balett är.. shit hon är såååå grym o hon gör ALLT själv! :D tjejen från ”That 70s show” är ju med också, hon är också grym:) om du gillar black swan borde du även se Darren Aronskys (eller va han heter)”Reguiem for a dream” med Jared Leto. Kraaam:)<3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*