• header

Klubba

När jag och Nadia var och såg Tokio Hotel i Holland köpte jag en sån här stor klubba på flygplatsen där, och i helgen när min pojkvän var där och tävlade kom han hem med en sån till mig. Glad tjej! Han vet hur han ska göra mig glad, genom att köpa godis!! Man önskar nästan att det är en gigantisk klubba under pappret också men det är en massa små..

Mani blev nyfiken på vad det var (den är ju större än hans huvud haha) och nu sitter jag och delar ut klubbor till mina vänner som ett litet barn. “Det finns många av apelsin och jordgubb så ni får välja bland dem!! Körsbär finns det bara en av så den ska jag ha. Och melon finns det bara två av men ni kan väl få smaka lite av mig då..”

Annars då? Vad gör ni ikväll? Vi har myskväll här som vanligt, hehe.. Min pojkvän är i Israel från idag till på måndag för att tävla så det blir många kvällar med tjejerna nu. Det är bara kul! :)

225 Comments

J

En sån klubba kastade jag precis. Men då va det en enda stor. Dock väldigt gammal.. Jag hade sparat den i många många år.. Örk!!

Reply
Faster Lina

Det känns ju tragiskt att ingen kommenterar Farmor Guns fråga utan är mer intresserade av hundens namn och storlekar på godis. Tyvärr innebär det nog att de som skulle vara intresserade av Luis Vuitton inte bryr sig om så mycket mer än om oväsentligheter. Så det spelar nog ingen roll att Luis Vuitton klämmer åt de små. Ingen kommer att vända Luis Vuitton ryggen ändå.

Reply
Daniella

Kul att ni har bra kontakt, men min fråga har alltid varit: kan du aldrig vara själv ett par dagar utan att få panik??

Reply
Josefine

Hej Kenza. Det är faktiskt första gången jag kommenterar hos dig. Fin blogg, och det är jätte kul att läsa om det du skriver. Tredje bilden såg jag att du har The Twilight Saga böckerna. :) Vad tycker du om dom? Har själv läst dom flera ggr.. Kram !

Reply
sofie ♥

Haha, vad rolig du är Kenza! Ibland så skrattar jag verkligen när jag läser dig blogg, så min mamma undrar vad det är jag sitter och skrattar åt jämt :)
ÄLSKAR DIN BLOGG! ♥

Reply
J

Åh Israel är ett underbart land! Hoppas att din pojkvän fick se det fina med landet och inte den bild som media visar upp som man inte ens uppfattar när man väl är där :)

Reply
Ida

När jag var liten fick jag en stor klubba av min pappa – som var en enda STOR klubba! Det var lite häftigt, men den var jäkligt svår att käka på :P Så jag föredrar de mindre som man faktiskt kan stoppa i munnen xD Haha!

Reply
daniella

gå in på roligaprylar.se ;) där är det en stor RIKTIG klubba, inga små i! :D ha det bra, kram!

Reply
Monika

Nej, usch Israel. Nog den ondaste staten i hela världen. Kan inte fatta folk som säger att de är stolta över att vara israeler. Det är ju förfan ett land som förtrycker människor som inte tillhör samma religion och araber. Fy fan för Israel, önskar att det jävla landet aldrig existerade!

Reply
Josefin

HAHA! ockkså köpt två sånna klubbor en gång när jag var på danmarksbåten tror jag de va, blev riktigt besviken när ja såg att de va massa små klubbor ! -.- snacka om hyyckleri :O

Reply
Marina

När jag var liten fick jag en sån klubba av pappa, fast den var en hel stor bara. Colasmak var det, men gissa att den tog lång tid att käka upp! Gick ju inte bita på den.. Kommer ihåg att jag bjöd över mina vänner så fick de hjälpa till att slicka på klubban, så satt vi med klubban emellan oss, haha.
Hade den i flera månader så tillslut blev den gammal så en tråkig grå dag hackade jag sönder den ute på trappen istället, ooops. Myr-anfall…

Ha det fint!

p.s. om Gb-gubben ser detta kan du gärna få skicka hem en piggelin eller två till mig! Jag har halsfluss så det är synd om mig. Bara satt ni vet. d.s.

Reply
Natashia

Haha jag var i london och köpte en gigantisk klubba med =) Men i den var det faktiskt en gigantisk klubba! Min pojkvän fick den..hade den i ett år. Sedan hade han inte ens “ätit” upp ens en 100 del av den…:/

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*