• header

Klubba

När jag och Nadia var och såg Tokio Hotel i Holland köpte jag en sån här stor klubba på flygplatsen där, och i helgen när min pojkvän var där och tävlade kom han hem med en sån till mig. Glad tjej! Han vet hur han ska göra mig glad, genom att köpa godis!! Man önskar nästan att det är en gigantisk klubba under pappret också men det är en massa små..

Mani blev nyfiken på vad det var (den är ju större än hans huvud haha) och nu sitter jag och delar ut klubbor till mina vänner som ett litet barn. “Det finns många av apelsin och jordgubb så ni får välja bland dem!! Körsbär finns det bara en av så den ska jag ha. Och melon finns det bara två av men ni kan väl få smaka lite av mig då..”

Annars då? Vad gör ni ikväll? Vi har myskväll här som vanligt, hehe.. Min pojkvän är i Israel från idag till på måndag för att tävla så det blir många kvällar med tjejerna nu. Det är bara kul! :)

225 Comments

BEA

Köpte en sådan 2008 men blev besviken då det inte var någon stor klubba som du skrev. haha :)

Reply
Sara

När jag var liten trodde jag alltid att de där chokladen på lyckohjulen var en stor choklad, jag kan inte beskriva hur besviken jag blev när jag insåg att det var massa små..:(

Reply
jenna

haha, vill bara påpeka att det faktiskt finns exakt sådana klubbor som du beskriver. Bla. på flygplatser men även på tex “Cyber candy” (som finns både här och var i bla England).
Och visst är det kul (särskilt om man som jag är barnsligt förtjust i saker som är antingen över- eller underdimensionerade) men det var himla svårt att äta den ska jag säga!

Reply
sanda

Det finns en butik på drottninggatan som säljer såna klubbor, 100 kr kostar dom! Vet inte namnet men det är en godisbutik nära SALT.

Reply
nadja

du använder concealer duo jag undrar om du använder både den mörka och ljusa eller bara en av färgerna mest??????

Reply
Elin

Jag vill också ha en sån!
Bara en fråga; Är det en stor klubba eller flera små i??? Tacksam för svar.
Älskar din blogg
Kramar Elin

Reply
mersiha

samma sak med dom där stora chokladerna man kan vinna på olika nöjesfält. Trodde i början att de va en hel stor men det var bara en massa små. haha :D

Reply
Johanna

Man önskar ju att det var en enda snacka om att kämpa med att sitta och slicka på en sådan….haha
Vad använder du för någon mascara?? Dina fransar är så otroligt vackra!!
Kram!

Reply
farmorgun

Det var en klubba som heter duga – även om den sedan visar sig innehålla många mycket mindre! Annars har jag just nu ett bryderi – Vad sjutton kan jag göra för att väcka modeintresserade tjejer till en insats för den danska konstnären Nadia Plesner? Hon har blivit stämd av Louis Vitton för att hon gjort en mixad bild av ett fattigt barn i Darfur med en väska och en hund som symbol för att väcka intresse för en insats för pengar till sjukvårdsutrustning m m – Se artikel i DN http://www.dn.se/ekonomi/malade-en-vaska–ska-bota-1820000
Om man inte kan använda en sådan symbol för den rika världen i arbetet för de fattiga, tycker jag att Louis Vitton suger rejält. Eller tror de att de modeintresserade rycker på axlarna åt detta?

Reply
undrar

Hej!!
Jag tycker att din hund är så himla söt och jag undrar vad det är för sort?? :)

Reply
emeliii

kenza, du måste vara världens vackraste och snällaste tjej verkar det som! du verkar alltid ha så kul med dina vänner och din pojkvän, och ja att vara fin är ju inte det viktigaste, men du är verkligen så otroligt perfekt, hela du! visst du tycker säkert att du har några brister, det gör väl alla, men jag kan verkligen inte hitta en enda hos dig! följer din blogg varje dag och älskar den verkligen! sluta allllllldrrriiiig blogga!

Reply
Laura

Hur får du så bra hy eller har du det naturligt?
Du är så himla vacker, jag dör!

Reply
Natalia

Hej Kenza!
Tänkte fråga eller har frågat dig förut men inte fått något svar..

Din hund Mani, vad är det för sorts ras?
Vad heter kennelklubben?

Gillar din blogg!! KRAM

Reply
julia :)

hej kenza! Vilken body mist från victoria secret använder du? Ska köpa en sån när jag åker utomlands och vill veta vilken du tycker luktar godast :D

Reply
Kathrine

At jeg lurer på en ting.. Er det egentlig noe med kroppen din som du ikke liker/ er misfornøyd med? Ååå, du er liksom så perfekt! :)

Reply
tara

kom igen svara då, vill bara veta vad du tycker!
:)
Vad är grejen med pälsen på din jacka? Var inte du emot äkta päls? Och det ska ju inte spela någon roll om det är secondhand eller något? Fattar inte hur du tänker…jag har also alltid undrat hur känns att tjäna så mycket lättförjänta pengar?

Reply
L

Det är säkert bara jag som inte har fattat det, men:
Vad är det din pojkvänn tävlar i? :)

Reply
TIDSTJUVEN

Ååh, jag ÄLSKAR Chupa Chups! :D
Jag minns att när jag var liten så fick man med ett Spice Girls-klistermärke med varje Chupa Chups-klubba. Gissa vem som överkonsumerade slickepinnar? :D

Reply
Freja

Fick en liknande klubba av mina föräldrar för en vecka sen när de kom hem från Spanien, fast då var det inga småklubbor i utan en enda stor! :)

Reply
Jenny

Jag ska mysa och kolla på film! Vad kul att din pojkvän får resa runt så mycket :)

Reply
moa

Kan inte du visa vad du använder för concealer? Du har ju sagt att den fungerar jätte bra att ta bort mörka ringar under ögonen med, och det har jag verkligen svårt för!
Skriv gärna hur mycket den kostar och vart du har köpt den!:-)

Reply
Tina

När jag var liten trodde jag att det var en riktigt stor klubba under pappret, snacka om att man blev besviken när man fick veta att det bara var små klubbor istället.. :P

Reply
gladtjej

Kenza kan du visa oss en rundtur i din lägenhet? jag vet inte om du redan gjort det men det skulle vara kul och se hur du bodde och hur din garderob ser ut!:D

Reply
Monika

Vad heter modellen på dina bruna pilot- Ray-Bans?? Storlek osv?
Ska beställa på internet och skulle bli glad om du kunde dela med dig med den infon :)
Kram!

Reply
ev

HAHAH jag dööör! efter jag läst detta inlägg skulle jag inte på ”gayboggen.com” men istället skrev jag ”gayklubban.com” HAHHAHA . bara för att ja läst om din klubba :P

Reply
Bam

Finns eller har funnits en sådan stor klubba faktiskt. Fick en när jag var typ sju år. Fick kasta halva efter ett år eller något. ENORM

Reply
Malle

OMG jag kommer inte ihåg när jag sög på en klubba sist?! Ok, de där lär liiiite hmm…. HAHAH. Skit samma! :P
Får köpa mig en klubba imorrn! Jag har för mig att det fanns typ en “yoghurt/jordgubssmak” när jag var mindre! Den tyckte jag var god! Och melon såklart.
Okej, det var mina åsikter om klubbor! Haha.

Jaha, vad gör jag ikväll?! Sitter hemma ensam eftersom min kille är i Spanien och åker cross! Han åkte dit den 27 februari och kommer hem igen den 2 april! BUUUUUU! Skapligt boooooring!!

Reply
Victoria

Jag drömde inatt att jag var på en Tokio Hotel konsert där jag fick sitta på första raden som var bästa platserna, Zac Efron och George Clooney satt nästan brevid mig. Och mitt i allt kommer du ut springandes på scenen och tar micken från Tom och börjar berätta hur mycket du gillar TH och sjöng din egna sång som du tydligen snart skulle släppa. Sedan kommer Georg och börjar tala svenska med dig, han hade tydligen lärt sig så ni sitter där på scen och talar svenska med varandra.

Haha sjuk dröm :D

Reply
Julia

Såg att du hade svarat på en kommentar angående Mani, då skrev du att han var en chihuahua och en liten blandis. Är han renrasig eller finns det någon mer ras i honom? Vilken isåfall? :) Underbar är han på alla sätt, blev bara nyfiken! :)

Reply
dena

men vaaa
jag har haft en sån gigantisk klubba en gång. alltså att det var en sån gigantisk klubba under pappret!!! faaaake klubba du har fått stackare :(

Reply
Annis

Hej Kenza!

Vill börja med att säga att din blogg är bäst! Av alla bloggar. Det är kul att du lägger ut massa bilder på dina kläder, jag får massa inspiration av det – tack!
Vill även passa på att tipsa om roliga lekar…som ni kan köra på era tjejkvällar. Väghals – typ som sanning och konsekvens. Jag såg nu att de finns att köpa som app till Iphone! Asroligt!! Testa :)

Kram Annis

Reply
Kaya

Hey Kenza
I would really like to see where you keep your clothes!
Can you maybe do a post about your closet sometime?

Reply
Matilda

Jag undrar lite om dina sånglektioner. Vad är det för teknik du lär dig? Är det typ overdrive, curbing och belting, eller vad är det för sorts teknik du lär dig? Skulle vara jättekul att veta eftersom jag själv tar sånglektioner :)

Reply
mrs.reaper

Det har ju funnits såna megastora platta klubbor när jag var yngre, 8-9 år! :)
Då fanns det såna megaråttor i schele(jag hoppas jag stavade rätt nu!), men nu finns det knappast såna! :(

Reply
malin

hej kenza!
jag kan verkligen rekommendera dig ögonlasern, ett ställe som ligger på sibyllegatan. de använder den nyaste metoden där man inte skär upp en flik i hornhinnan, som på de allra flesta ställena (typ memira och s:t eriks ögonsjukhus). det är iofs en hyfsat bra metod också, men då blir det ju ett ärr och det medför en högre risk för komplikationer.
jag gjorde min operation där och det är såå värt det! lite dyrare, men så himla mycket bättre! :)

Reply
Melissa

Hej Hej! Du har säkert berättat tidigare men har inte hängt med riktigt så undrar hur träffade du och Alex?

Alltså för första gången? Skulle vart kul och veta! :)
Tacksam för svar!!…

Reply
diman

Gud du e så otroligt vacker och har sån fin stil och så är du smart! Du är verkligen en riktig förebild till unga tjejer!fortsätt med det du gör;) :)<3 älskar din blogg läser den varje dag!

Reply
Sofia

Åh, jag har haft en som var en enda stor klubba, som vi fick då vi spelade i en fotbollscup för några år sen ;)

Reply
Maria Stenström

Mäh! Förr i tiden hade dom iallafall en stooor klubba! Men det var lite småjobbigt eftersom det blev så kladdigt när man inte kunde ändå upp hela på en gång! ;P

Reply
Jennifer

Det finns faktiskt exakt likadana fast med en enorm klubba under. på vissa flygplatser bl a i tenerife södra flygplats :)

Reply
Maya

Hej!
Vad tråkigt att det är små i den stora! Man vill ju ha en stor! :)

Älskar den med körsbärs smak! Den är godast!
De där små fick jag gratis när jag var liten för att jag kännde en som jobbade i en godisaffär! Lyx!!

Reply
maria

hej kenza, du är ju helt underbar! det fattas människor som dig på denna jord!
men tänkte fråga igen: vad är en färgbomb? (som du skrev i förra inlägget)

Reply
Linda

Hej Kenza, första gången jag kommenterar hos dig faktiskt… Men du är en jättehärlig tjej! :D Verkar så down to earth, rolig och snygg(!). Ville bara fråga, hur klarar ni att vara ifrån varandra så mycket? Jag blir galen när jag inte får träffa min pojkvän på 2-3 dagar!

Tack för en superblogg, alltid lika kul o läsa! /Linda

Reply
Nathaline

När jag var liten köpte min syster sån där till mig, då var det en enda stor klubba , tog mig flera veckor att äta/slicka upp den, till slut slängde min syster den då den började bli dammig, hahhah

Reply
MW

det finns faktiskt riktiga klubbor i den där storleken.
jag hade en sån en gång, men jag minns inte vart jag
fick den ifrån. ^^ fast dom är nog lite väl svåra att
äta kanske ! :P

Reply
Ellen

Du vet den där bilden på dig med klubban som togs för längesedan? En sådan bild borde du ta med dendär klubban tycker jag! Vackert hehe :D

Reply
A&N

Vi vill tacka för en väldigt bra blogg! Vi satt precis och kollade igenom andra kända bloggare. De bloggare skriver för det mesta om skitsnack, smalhetsidel, märkeskläder, pengar osv medan du fördelar din blogg väldigt bra. Vi anser att det främst är en modeblogg som inspererar oss och många andra unga tjejer.
Vi skulle vilja fråga en privat fråga. (Du har ju haft pojkvän innan du blev “känd”). Märker du någon skillnad mellan det förhållandet du har idag och det du hade då?
Är det jobbigt med allt resande och all tid ni är borta från varandra? Vi vet att du är en sådan bloggare som inte skriver om “privata” saker vilket vi uppskattar väldigt mycket dock tills nu verkar ni hantera ert förhållande bra. Hoppas du kan och vill svara på frågan.
/ Två nyfikna gynmasietjejer!

Reply
Isa

Åh, vad kul att han är i Israel! Var i Israel är han? Jag ska till Tel-Aviv på påsklovet och sen igen i sommar i 2 veckor:)

Reply
matilda

haha neeeeeej vilken besvikelse! Jag har alltid trott att det faktiskt var en stor gigantisk klubba gömd under pappret på dom där xD och jag förstod aldrig hur man skulle kunna äta dom eller få in hela i munnen! haha!

Reply
Tarzan

Det finns sånna jätte stora klubbor också! jag käkade sån när jag var lite. finns säkert nu också någonstans.

Reply
mariela

Jag undrar bara varför du har ett behov att framstå som perfekt, alla tycker att du är vacker så varför säger du inte till exempel att du faktiskt har blekt tänderna, det kan man lätt se om man tittar på tidigare foton, samt att dina ögonfransar inte var sååå långa som nu…samt dina ögobryn som du ena dagen säger att du alltid fyller i och här svarar du i en kommentar att du bara fyller i längst ut, vilket man ser klart och tydligt att så inte är fallet. Det finns gamla bilder där man också ser att dina bryn inte ser ut som dom gör nu, mycket glesare och ljusare. Du har själv här på bloggen sagt att du inte går ut utan att fylla i med din ögonbrynspenna. Du vet att många ser upp till dig och inget hellre skulle vilja än att se ut som dig så jag fattar inte varför du har ett behov av att du ä 100% naturlig, och att du är osminkad när du faktiskt är sminkad. På tyrakenzashow såg man tyra flera ggr om osminkad men du hade alltid dina bryn fixade och mascara, mesta tiden. Jag menar inget illa. Du är jätte vacker men detta irriterar mig då tusentals tjejer mår dåligt för att du har allt och lite till och ändå ska du få det till att du är ännu mera perfekt.

I wish you’d answer this, because I think it is very well said and I’ve been thiking about the same thing. I honestly think you have some issues with your brows and that you aren’t completely honest. This is not our business if you don’t want it to be, but you should at least be honest about it which I think you are not. Has there really been any picture of you without ANY makeup? You also say “little makeup” quite often. A little goes a long way, remember that. You know, I don’t really like to compare you to kissie in any way, but at least she is always 100% honest about what she’s doing to herself, which I’m not sure you are. Peace and love.

Reply
Isa

Ååh! nu är jag sugen också haha:) Vad för något tävlar din pojkvän på??<3

Reply
moa

ahahahhahahahah snygga outfits du hade 2007.. skrattade ihjäl mig när jag kikade runt lite i arkivet. tur att du har skärpt dig när det gäller det, din stil är GRYM

Reply
Sandra

Jag har haft precis en sån där, fast det var verkligen en gigantisk klubba.:) Men det var lite svårt att äta och den blev inte uppäten.:S Först efter att jag hade slängt den kom jag på att jag kanske kunde ha hamrat sönder den och sen ätit…:P Jaja, gott med klubbor iaf!:)

Reply
etienne

haha gud vilken klubba! Du och jag kanske kommer att ses snart, för jag kanske ska vara i en studio där du fotas! ;)

Reply
Cicki Öhrman

Mani är SÅ söt! Du Kenza jag har ett tips till dig du har ju börjat bry dig mycket om ditt hår. Och jag kan verkligen rekomendera dig att läsa mitt senaste inlägg om hår på: http://www.cickiohrman.webblogg.se. Till dig skulle jag rekomendera Redkens inpackning Real control! Men som sagt kika in har många tips.

Reply
Darksess

Det var längesen jag åt sådana där klubbor! :) De är så goda. Jag har varit på zumba, jättekul men jobbigt. Det roliga är att jag får umgås med mamma. Söt pojkvän du har!

Reply
Sandra

Köpte oxå sån klubba när jag var på väg till spanien man tror det är en stor men sen när man öppnar den så ser man rkt många där inne:)

Reply
brud

det är ju dock ändå bara små klubbor i den stora klubban har jag för mig :) haha
låt den väl smaka!

Reply
Michaela

Jag har köpt sådana klubbor två gånger och faktiskt fått en stor klubba en gång, blev duktigt förvånad men det finns!

Reply
viccky

GRATTIS! :D Älskar klobbor :)
Vad kul att du delar med dig av typ allt! Så snäll om omtänksamm!
Mani är så gullig! :)
Ha det bra kenza! :D
// Viccky <3

Reply
Libanes

Israel = ockuperade Palestina. En kolonialist stat som kom till 1948 genom ETNISkT RENSNING av 75 % av de Palestinska kristna och Muslimerna och vars judiska invånare alla har rötter i andra länder med undantag för de Palestinska judarna som år 1948 endast var ca 10000-15000. Det är även en terrorist stat som bombar barn i sömnen och sen påstår att det var ett misstag.

Reply
sandra

skulle du kunna ta kort på din bokhylla o visa? har nämligen köpt 2 likadana men ja har ingen aning om hur ja ska ha alla saker, böcker o skit. tycker din ä så välinredd! :D

Reply
Josefine

Väldigt generöst av dig som låter dom smaka på melon klubban ;) haha du är så härlig du kenza :D

Reply
Zelda

Hej, jag försöker hitta den där tatoo sidan du tipsade om för ett tag sedan men lyckas inte. Vad var det den hette? Tack!

Reply
Ellen Duell

haha vet inte om jag orkade att jag satt och skrattade åt bilden jag fick i huvudet av “dem får ni ta, denna ska jag ha” förövrigt, köpte jag själv en sådan i ett seriöst hopp om att det befann sig en gigantisk klubba under. Maxad besvikelse alltså.

Reply
Patrik

När jag köpte en sån där på Finlandsbåten 2005 var det faktiskt en HEL klubba!! Fick kramp i tungan många gånger det halvåret…. :)

Reply
julia

Kenza har lätt bästa bloggen!!

Kolla bloggen jag tipsar om snygga kläder du bland annat kan hitta här

Reply
Sandie

Om ni vill få utökad hjärnaktivitet – mer än skönhet och sminktips av att läsa en blogg så kan jag rekommendera guldtips.blogg.se!

Fin du e Kenza!:)

Reply
Amanda

Mani är såå sööt ^^
Åh vad gott! Men jag tror faktiskt det finns med en stor också för tror det fanns det på flygplatsen i Menorca, kändes så iaf :)

Reply
Joseline

Min syster köpte en sådan klubba i Spanien tror jag, och det var alltså en gigantisk klubba när man öppnade pappret, inte massa små. Haha lite för stort för att suga på så vi fick krossa den tillslut i små bitar :D God var den iaf!

Reply
Johanna

VILL TIPSA DIG OM EN UPCOMING ARTIST SOM HETER KERIMA. EN AV HENNES LÅTAR SOM HETER VALENTINE HAR HON UPPE PÅ YOUTUBE. HON ÄR GRYM OCH HAR EN RÖST SOM EN ÄNGEL. ;-) VÄRT ATT CHECKA

Reply
Ella

Hey I come from Germany.. i saw your blog the first time and i have to say, that you are the most beautyful woman i’ve ever seen.. i mean it!
Your outfits are gorgous and such an inspiration!
i know that you won’t have time to replay to the comments, but i try it and ask you.. how do you get your tan? your skin looks so nice!
lovely greetings from germany!
Ella

Reply
Sara

Wow…endast 4 av 149 kommentarer handlar om att det heter Palestina/okuperade Palestina. Det finns inget som heter Israel! Med tanke på att du har en Marockansk far förväntade man sig ändå att du vetat bättre…!

Reply
Australien

Här i Australien finns det en chupa chups klubba som är lika stor (om inte större) och hela är en klubba… undrar hur man suger på den liksom. Den är gigantisk! Men jag hade alltid velat hitta en sån utan att det fanns massa små inuti. Så coolt när jag faktiskt upptäckte att det finns!!

Reply
Sofias blogg

Faaast å andra sidan skulle det väl ta 100 år att käka upp klubban om den var så stor? Och vart skulle man ha den när man inte käkar på den? :O I en plastpåse? ^^

Reply
fanny

när jag var i spanien köpte jag en sådan klubba, då var den sådär stor. Nästa gång du ser en sådan, känn om du känner en två centimeters tjock linje som går runt i mitten på klubban såsom det gör på små vanliga. Då är det en stor klubba. Dock väldigt svår att äta, man får ont i tungan och den tar ALDRIG slut. dock väldigt rolig att slå sönder och äta upp bitarna. :)

Reply
Becky - Mamma till Cassandra

Åååå, när jag var liten så fick jag och min syster vars en sån klubba, två gånger av vår fabror!! Det var verkligen en hel klubba också! Skit gott de första 1-3 veckorna, sen blev den bara äcklig i form av en massa hår, damm och annat skräp som fastnade på den ^^

Men då köpte man dem på färjan mellan Helsingborg & Helsingör :)

Reply
Josefine

Men som sagt så finns det hela stora klubbor, men den där såg ju inte heller helt fel ut. :)
Kram på dig Kenza! <3

Reply
angelica

Jag har en sån stor klubba. Den väger 750g och är en ren jordgubbsklubba. Vet inte när jag ska äta den…

Reply
Cathrine

Hej Kenza!

Tak for en super cool blog med masser af inspiration :)

Jeg er helt vild med din strikkede, oversized sweather fra Chicy. Jeg vil bare høre, om du ville være interesseret i at sælge den??

Ha en bra dag :)

Reply
Nathalie

Åh, jag älskar Israel. Jag är en stolt israel. Israel är ingen terroriststat utan skyddar bara sitt civila folk mot terrorister! Önskar det kunde vara fred nån gång!

Kul att din pojkvän får åka och se så mycket i världen! :)

Reply
Karin

haha, minns fortfarande min stora besvikelse när jag upptäckte att det var småklubbor.. Den smärtan satte sig djupt, åh :c

T.om. mamma fick skuldkänslor när hon såg min besvikelse, haha!

Reply
Julia

Har haft en sån där stor klubba en gång, och den va SÅ stor, inte med en massa små i :D

Reply
sabrina

Jag har haft en sådan enorm klubba som du pratar om. Och det är helt omöjligt att äta den ;o Jag hade hellre önskat att min stora var massa små ist, då kan man åtminstone äta innehållet :)

Reply
mirrefirre

när jag var liten hade jag en sådan klubba fast som en hel stor som du skrev. Konstigt att de inte finns kvar längre. Asgott var de ju :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*