• header

Bikini shoot

Här är alla bilder från badmode-plåtningen jag gjorde för Expressen Fredag när jag var 17! Skulle precis fylla 18 så detta är två år sedan. Detta var första gången jag gjorde ett bikini-jobb så det var lite läskigt, men jag minns hur nöjd jag var när tidningen kom ut! :)

Alla bilder är tagna av Fredrik Etoall

268 Comments

Linnea

Verkligen skit snygga bilder!! :)
Vet du eller kan du ta reda på vart den rosa bikinin, 7de uppifrån, kommer ifrån? Den var super söt!

Svara helst på mejl eller i ett inlägg på din blogg.

Reply
Tina

Bilderna är skit fina och jag är verkligen avis på din kropp! :O
Men har du någe tips till en tjej som älskar högklackade skor men som får så jäkla ont i fötterna av att gå i de? Hur gör man för inte få ont i fötterna? Jag har köpt sådana här party feets men vill gärna slippa en dom eftersom jag får skoskav av dom :( Enormt stort tack för en bra blogg och blir enormt glad för svar :)

Reply
Brana

hur blev du upptäck som model? eller sökte du dit? snälla skulle du inte kunna ha en “model-frågestund”?

PUSS&KRAM

Reply
Marina

Jag undrar hur mycket tid du lägger ner på ditt modellande, när du inte plåtas, liksom. Övar du poser eller kör du påd em du kan? Köper och kollar du i modetidningarna efter ny inspiration, eller kör du liksom bara det här med modet för en kul grej nu? Har för mig att du skrivit tidigare att du var mycket mer intresserad av modellkarriären när du var yngre. :)

Reply
ines

fy fan vad snygg du är!! jag ljuger inte när jag säger detta, men du är nog Sveriges snyggaste brud! Helt otroligt vad vacker du är!!

Reply
Julia

Btw, jag tror att jag har sett dessa i en tidning ngn gång, känner igen den svarta badräkten när du ligger ner ;)

Reply
angelika

har du haft navelpiercing? tycker det ser ut som det, eller så har jag bara dålig syn :)

Reply
liza

Va fina bilder :) Du är värkligen en snygg tjej. Jag älskar dins ögon dom är så fiiiiina <3

Kram xD

Ps. skit bra blogg ;)

Reply
Ida

Åh, jag minns det där! Jättefina bilder, roligt att äntligen ha fått dem :)
Men vad är det som sticker ut bakom vänster armbåge på den bilden med rosa bikini? Hudfärgat, men ser inte ut att höra till din kropp..?!

Reply
juliaa :D

Så sjukt fina bikinis och baddräckter sen i och med att du är så otroligt vacker så blir dem väll finare antar jag :D

Reply
petra

hej Kenza! vill bara fråga om du gör något speciellt för att få “fin yta” på dina ben, om du förstår vad jag menar? hahah! hur de kan vara så släta och fina är något jag ofta undrar! :) är tacksam för svar :D

Reply
Ida

DU ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT JÄVLA SNYGG! Sveriges stolthet till utseende och så verkar du vara jävligt skarp i huvudet och smart! skön brud helt enkelt, är liksom lagom sund osv. Jag avundas dig! (och dina vänner som får vara dina vänner ;) )
Puss skulle betyda enormt mycket om du kommentera i min blogg! skulle le hela dagen, men såklart så hinner du säkert inte, :P men kraam!

Reply
Jennifer

du är sjukt snyygg! men var kan man köpa sånna bikinisar??
de var jätte fina! :D

Reply
Jennifer

du är sjukt fin! och vet du vaar man kan köpa sånna bikinisar?? de var jätte fina. :D

Reply
Jennifer

du är sjukt fin! och vet du var man kan köpa sånna bikinisar?? de var jätte fina. :D

Reply
Mackster

Wow!du är verkligen en naturbegåvning.helt i klass med gina tricos´ modeller.kul.keep it up

Reply
Sofie

KENZA! sjukt vacker som vanligt, men ville bara säga att på den näst sista bilden, där du har en svart bikini, den frisyren borde du ha oftare, du passar skitbra i den!! :D

Reply
Ilka

kan inte du lägga upp en modellbild på dig där du tycker att dom har redigerat för mycket på din kropp? och typ en där dom inte har gjort nåt alls! :D

Reply
M:et

Bilderna blev hur fina som helst =)
Men en fundering, du verkar alltid vara så glad o så, e de aldrig något som du blir ledsen över, eller något du inte trivs med på din kropp. Jag har så mkt som ja skulle vilja göra om..

Reply
NATTISPATTIS

Du borde vara stolt! :D Bilden där du har den rosa bikinin är ju makalös?! :) Sen tyckte jag den svarta´med hjärtan, den vita & den rosa var finast ! :-) Kram(L)

Reply
Meghan

HERREGUD! skit snygga bikinisaar eller vad ! kan du göra ett inlägg om var man kan köpa sånna kanske ? :-D

Reply
Frida

Jättefina bilder kenza! Men en sak undrar jag, på bilden med den rosa volangbikinin, vad är det som sticker fram typ en dm ovan för din armbåge på vänster arm? ser ut som en extra tumme eller nåt.. :p eller är det bara snörningen från bikinin som lagt sig konstigt?

keep up the good work! kramar

Reply
yasmine

åååååh! den som ändå kunnde vara som du! <3 du födds med tur du dör med tur.. såå söt du är kenza! den med rosa var min favorit :*

Reply
amanda

Du har redan hört det flera tusen gånger, men du är OTROLIGT VACKER. Önskar att jag såg ut som du. Handen på hjärtat, du är nog en av dom finaste människorna på jorden!

Ha det bra. Ta hand om dig!

Reply
emma

Hej! jag ville bara fråga en sak: På bilderna häruppe så har du ett litet hål ovanför naveln, alltså, har du navelpiercing?Och måste du isåfall ta ur den på plåtningarna? Isåfall, varför? Blir glad för svar, kram!

Reply
Anna

Fattar inte varför man har löshår och fejkfransar. Värdelös och klarar inte av att få det på eget sätt och måste ha ett substitut. Jag förespråkar NATURLIG skönhet

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*