• header

Bikini shoot

Här är alla bilder från badmode-plåtningen jag gjorde för Expressen Fredag när jag var 17! Skulle precis fylla 18 så detta är två år sedan. Detta var första gången jag gjorde ett bikini-jobb så det var lite läskigt, men jag minns hur nöjd jag var när tidningen kom ut! :)

Alla bilder är tagna av Fredrik Etoall

268 Comments

katja

du borde ha en kategorie för alla dina maträtter! :) så man hittar dom liksom.. :)
kram!

Reply
Ellen

Gud vad bra modell du är! En fråga: Säger dem åt dig hur du ska stå och posera eller väljer du helt själv? Kraaam! :D

Reply
anette

KENZA! jeg skal kjøpe kenza 4 jakken din og bare lurte på hvordan den er i størrelsen?? jeg bruker vanligvis 34/36, kommer ann på butikken. hvilken størrelse har du den i? kjempe takknemlig for svar!! :):)

Reply
Sara

Hej Kenza!
jag undrar vad du har för storlek på dina vita chinos som du köpte på Zara? De är jätte fina! <3

Reply
Emma

kolla in min blogg, kommentera gärna, jag svarar alltid :D
tycker det är riktigt kul med kommentarer, så skriv på ;)

Reply
Elin

Hej söta Kenza!
Jag har en fråga.. vad har du för storlek på mys-dressen som du visade här om dagen från BikBok? Och skulle du säga att färger är mer vit eller beige-aktig? Kramar!

Reply
Agnes

Jag läser nästan alltid kommentarerna som du brukar få och en tjej hade frågat vilken storlek du har på din bikini från H&M som du köpte i London, du svarade XS i underdelen och M i överdelen.. men jag såg nyss på hemsidan att det är i storlek 34,36.38 m.m .. Vad motsvarar den storleken? kan du kolla det? Vore super snällt, vill inte beställa fel storlek eftersom att det är genom internet.. vill ha den blåa färgen Pussar

Reply
ellen

kenza, du är vacker… bilden med den ljusrosa bikinin var hur söt som helst! supergulliga bilder :)

Reply
Sanna

Du är fett snygg;) Forsätt va dig själv. Du är skit snygg! Skit smal dessutom! Något tips på hur man blir smal innan sommaren? :D

Reply
Paulina

Kenza, jag måste bara fråga och jag hoppas du svarar! Har kontakt med Modellink (Göteborg tror jag? Trodde dock dom hade kontor i Sthlm också men verakr ej så, vet inte) och dem vill jag ska komma på provfotografering. Vet du om dem är seriösa? Dem största är ju Elite, Mikas, Sthlmsgruppen..

Reply
josefine

ooh, vad du är söt kenza! skulle inte du kunna berätta hur din kariär som modell ända sen liten, de skulle varit kul att få veta hur det gick till. kram :D

Reply
Linnéa

Har du gått ner i vikt? Tycker att du ser annorlunda ut i kroppen idag jämfört med när den här plåtningen var. Du är alltid lika fin. Kram

Reply
h

hej, asså jag e 12 år nu och jag skulle jätte gjärna vela bli modell när jag e stor, och jag vet inte riktit hur jag ska börja..? och du som e modell kanske kan ge mej ett svar? :)

Reply
Michelle

Hej Kenza! Jag undrade bara en sak .. Skulle bli glad om du svarade på frågan i bloggen, för annars kommer jag typ inte se svaret, haha.. Men är det inte många killar som raggar på dig när du är ute och dansar? Är du inte rädd för att du skulle råka vara otrogen när du är full eller nåt? Haha..

Reply
Emilia

Fan vad jag älskar dig blogg kenza, jag AVGUDAR dig du är nog det närmaste perfekt man kan komma!
PS jag är oxå halv marockansk!

Reply
Klara

Den rosa med volanger och den röda med prickar var jättefina ! Du också ;) och vad snyggt hår ! <3

Reply
Natta

Älskar svarta bikinin med hjärtan, är den från Victorias secret? Lättsamma bilder iaf ! <3

Reply
Sara

Så liten du var! Älskaar den vita virkade? bikinin från Victoris Secret va? Vet du om den fortfarande går att köpa? Kram

Reply
Mikaela

Vad duktig du är! Snyggt gjort att ha så många miner, det är det inte många modeller som klarar faktiskt :)

Reply
Frida

hur länge har du och Aleks varit tillsammans?
och hur träffades ni? hur blev ni kära? hur blev ni tillsammans?
kan du inte berätta? :D

Reply
Malin

Lika snygg nu som då!! :) Men jag undrar varför du inte har någon piercing i navel.. ville du att den skulle växa ihop? :D

Kramisar! :D

Reply
gnnrjgnejngjerngj :)

så himla fin! dock ser du mycket äldre ut, herregud, om jag skulle se så gammal ut nu (är snart 17) hade jag varit lycklig!

Reply
Netti

Jag gillar att se dina modelbilder. Du är verkligen snygg och ger mig massor av inspiration till att fotografera. Jag vill väldigt gärna fotografera människor och att älskar att titta på modellbilder av olika slag för att få inspiration. Så jag undrar om inte du skulle kunna göra en sammanfattning i ett inlägg med massor av bilder från flera olika plåtningar du gjort? :)

Din blogg är förövrigt grym! You go girl! Kram!

Reply
lovisa

jättefina bilder!
Du har så fin kropp kenza, kan inte du lägga ut några tips på bloggen om hur man kan göra för att få en sådan fin kropp? Lite mer detaljerat än bara att “träna och äta bra”. skulle bli jättetaksam för det och tror även att fler skulle bli glada för det eftersom alla vill ha en fin kropp, speciellt nu innan sommaren :)

Reply
Marta

Wow Kenza every shoot is outstanding, I especially love the one you are wearing the hat, so cool! And how I love all the bikinis feautured in this session! Nice job!

Reply
shilan

Kenza.. jag tycker att det ser ut som att du på den tiden hade lite rundare höfter, stämmer det?? (har jag fel så ber jag hemskt mycket om ursäkt!) i så fall kan du säga mig vad för slags träning du har kört med för en bättre form.. snälla detta är jätteviktigt för mig.

Reply
Tonje

Flotte bilder! Kan du lage et inlegg om hvordan(hvor mange ganger osv)/hva du spiser og hvordan du trener for å holde deg i så god form? :)

Reply
amanda

hur kan du ha en sån fin kropp?, jag tränar och äter rätt utan at jag går ner ett dugg, blir ju nästan självmordbenägen-.-

Reply
Tonje

Hvor høy er du? Er du kun bildemodel eller går du visninger også? Elsker bloggen din:)

Reply
jenny

hej!
du har ju snackat om att du använder en ¨färgbomb¨ i håret, vart har du köpt dem? och hur mkt kostar dem ungefär?

Reply
johanna

så snygg du är :)
fast du ser exakt likadan ut nu som då
men det gör inget för du är ju snygg ändå så :)

Reply
Ajda

Så avundsjuk man blir! Vacker som vanligt.. :)

Älskar alla bilder fast mest den med rosa bikini!! :D

MÅSTE OCKSÅ SÄGA DU ÄR BÄST KENZA! <3

Reply
Louise

Snacka om snygg! Du var jättevacker på bilden när du har en rosa bikini tycker jag! :D och du passa jättebra i slarvig fläta :)

Reply
amanda

det är helt sjukt hur snygg du är!
finns nog ingen som är snyggare än dig. du är ju till och med snygg när du är sjukt!
avundsjuk tjej här ;)
man kan ärligt sitta i flera timmar och granska varenda bild på din blogg du har, men aldrig hitta någon brist någonstans, du är perfekt.
var bara tvungen att berätta det, haha.
ha en bra dag, puss!

Reply
ilsa

herrejösses vilka bilder! kan det inte bli sommar snart så man får ta fram sina bikinis!! :D haha!

Reply
jennie

HAHAHAHAHAHA, hur fan gör du med munnen på EXAKT alla bilder, eller näsan???? ser inte klok ut.

Reply
Julia French

I like the third one the best (even if I’d never wear it :D) but it’s the most striking one. the others are nice too but also nothing too special.

Reply
eline

det er slike bilder man får dårlig selvtilitt av.. du har så syykt bra kropp!! misunner deg.

Reply
Jeanette

du är så otroligt vacker! önskar jag såg ut som dig, för du har verkligen det där pefekta dröm utseendet. Du är så himla snygg så man vill bara sitta och kolla på dina bilder.. :o

Reply
emelie

Kenza du är jävligt fin , de är inte många som har den egenskapen (: du är naturligt fin och super snygg , leendet kroppen kläderna allt<3 du är ju typ den finaste människan som finns , och verkan hur skön som helst:D<3 älskar dig <3(:

Reply
Julia

Jag tycker du ser ganska bra ut. Bilderna ser ganska bra ut. Fast tar man bort ansiktet så ser kroppen konstig ut, pose:erna är inte bra. Tycker inte att du är en bra modell.

Reply
Agatha

damn, u’re sooo beautiful. Am so jealous! :) i wanna be pretty like u, especialy i want to have great body like u.
kisses, Kenza!

Reply
Christie

You look beautiful in both, but I prefer these pictures to your more recent shoots – you look better with your natural skin instead of the fake tan.

Reply
Emmas Artwork

Bilden med rosa bikinin och den svarta baddräkten var superfina! Det är nog lätt för dig att ta ursnygga bilder, du är så naturligt vacker :)

Hugs

Reply
Louise

Snygga!
Har en fråga jag har undrat länge… Har du haft hål i naveln? Ha det fint :D

Reply
lh

Alltså Kenza du är den snyggaste i världen helt seriöst och du har en sjukt underbar personlighet! älskar din blogg! keep on going!

Reply
nina

ojdå kenza. du som ALLTID hade haft 70D.
palla att du blivit kissie och ljuger då. tönt

Reply
Sandra

Gokväll. =) Ah, minns detta! Kul o se bilderna igen. =) Jättefina bilder o ännu finare du! Kul att dom suddat ut din armhåle-mutta lite på nån bild där. ;) Förtjänade inte den en plats i tidningen, va? Pfffft! Kramar <3

Reply
Malin

Hej Kenza!

Superfina bilder, blir riktigt sugen på sommar nu ( som om man inte var det innan men ändå)! En fråga som jag har som kanske är lite privat men ändå inte är hur fixar du bikinilinjen? Jag hatar röda prickar och allt sånt där vilket jag alltid får när jag rakar mig. Hjääälp! säkert massa andra tjejer med mig som undrar, kanske inte hur du gör men lite tips!

kraaaaaaaam Kenza!

Reply
Josefine

åh dom här bilderna kommer jag ihåg när jag såg dom i tidningen, och jag blev så kär i den rosa bikinin att den var tvungen och bli min :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*