• header

Ett klart tecken på att du inte har något liv

Elaka kommentarer är jag van vid, det ramlar in ett par stycken varje dag och det rör mig inte i ryggen. Men det roliga är när jag bland alla kommentarer söker på någons namn/ip-adress och ser att människan kommenterat töntiga kommentarer var eller varannan dag de senaste månaderna… Hahaha, hur orkar man! Snacka om ett tydligt tecken på att man inte har något liv! Fattar ni nu vilka no-lifers jag har att göra med varje dag? :P

Ps. Censurerade ip-adressen eftersom att jag inte vet om det är olagligt eller ej! Jag vet iallafall vem det är, men det var inte min poäng med detta utan ville bara visa vad det finns för knäppa människor..

Nu sökte jag bara på hennes mailadress, söker jag på ip-adressen kommer det upp dubbelt så många fler elaka kommentarer i andra namn… Haha!

1,604 Comments

s

USCH så äckliga kommentarer den där Jenny skrev. Fan vad arg jag blir!! Snacka om att personen lider av dålig självkänsla/förtroende så hon måste trycka ner andra.
USCH USCH USCH!!!
Du är fin som du är Kenza!

Reply
anna

Haha känner igen de där. Vissa människor mår så dåligt i sig själva att de går ut över andra, speciellt såna som de går bra för. Tyvärr går de inte att göra nå åt de, det är bara de som kan lösa sina egna problem. Kanske gå till en kurator och lösa de problem som de dras med. Du är fin, vacker å kämpat för att nå dit du är idag. Den här personen sitter nog på sitt feta arsle å gör ingenting.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*