• header

Ett klart tecken på att du inte har något liv

Elaka kommentarer är jag van vid, det ramlar in ett par stycken varje dag och det rör mig inte i ryggen. Men det roliga är när jag bland alla kommentarer söker på någons namn/ip-adress och ser att människan kommenterat töntiga kommentarer var eller varannan dag de senaste månaderna… Hahaha, hur orkar man! Snacka om ett tydligt tecken på att man inte har något liv! Fattar ni nu vilka no-lifers jag har att göra med varje dag? :P

Ps. Censurerade ip-adressen eftersom att jag inte vet om det är olagligt eller ej! Jag vet iallafall vem det är, men det var inte min poäng med detta utan ville bara visa vad det finns för knäppa människor..

Nu sökte jag bara på hennes mailadress, söker jag på ip-adressen kommer det upp dubbelt så många fler elaka kommentarer i andra namn… Haha!

1,604 Comments

Olivia

Bry dig inte på henne! Avundsjuka heter det.. Du är en av de vackraste som jag har sett Kenza! Hade kunnat göra vad som för att se ut som dig. Sinnes så vacker du är. Kram Olivia

Reply
Maliiin

Fy fan.. Vilken total idiot. Hon måste vara sjukt avundsjuk på dig eller något, för du är väldigt vacker! Och du är alltid fin, din blogg är väldigt intressant och du är en duktig modell och har en underbar personlighet! That’s true words. Massa kramar!! :D

Reply
nela

fan va ball du är nu Kenza.. som fick ett tusen personer att skriva precis lika elaka kommentarer om henne, som hon gör om dig…

Reply
Alice

Hoppas inte du tar åt dig, ingen annan tycker som den avundsjuka tönten! Du är skit snygg och jag är hur avis på dig som helst!!! Kram

Reply
nicole

Du skulle inte behöva lyssna på alla som klagade om att du hängde ut ip-nret. De är ingen big deal, bara töntar som hela tiden ska komma på anledningar till att klaga på dig.. Den personen som skrivit dessa kommentarer får ju fan skylla sig själv. Sen… OCH om folk skulle kunna söka upp idioten via hennes ip..? Man ska väll fan alltid kunna stå för de man skriver, liksom…?!

Reply
Jaana

IP-adress eller ej, krävs väl en del ansträngning för att ta reda på namnet bakom IP-adressen? Tycker du gjorde rätt, Kenza! Kan hon ge skit, så kan hon ta fan skit! :)

Reply
Clara

Ja, va ska man säga. Tror inte precis du tar åt dig av elaka komentarer eftersom de är så pass få i jämnförelse med alla fina komentarer du får. Men du ska ha helt klart för dig kenza att VAR ENDA tjej är avundsjuka på hur otroligt vacker du är. & du är en grymt bra förebild & jag blir så glad när jag ser din blogg, skönt att inte alla har fuckat ur totalt (syftar på kissie och dom i stilen)jag hoppas ditt bloggande kommer hålla i många år till. Kram.

Reply
mimi

Bra gjort att lägga ut nollans adress.. Hon är uppenbarligen besatt av dig.
Men det är sånt vackra människor får stå ut med. Som sagt såna tjejer finns överallt. Kenza du är för vacker underbara kläder underbart ansikte du e klockren gumman

Reply
Fotobloggen - Emma

Fyfan vad fjantig du är Kenza!
Publicerar IP-nr osv för att sedan censurera det för att du är rädd för en polisanmälan. Ge dig.
Du har en stor och öppen blogg och får räkna med lite haters, och du måste ju ta åt dig annars hade du inte publicerat det hära.

Reply
Milla

haha förlåt jag kan inte låta bli att skratta haha shit vilken människa hur orkar man hahaha ojoj somliga har verkligen inget liv

Reply
cindy

Kenza helt ärligt från hjärtat denna tjejen är bara svartsjuk, jag ska vara helt ärligt och säga att jag själv gett dumma komentarer till folk men det är bara för jag själv varit svartsjuk på dom, även om det var flera år sedan , så ignorera henne seriöst, du har ett bra liv det hära ska du inte bry dig om ja förstår du stör dig för ja ser att tjejen har verkligen släppt en bomb i din blogg. Men om du inte bryr dig lär hon brinna mer inombords, du är en smart & vacker tjej, sånt där har du inte tid för, sådär gjorde man när man var 15 minus. kramar !!

Reply
Ida

Haha! Jag dog lite själv då jag läste det där. Det kommer alltid att finnas denna typ av människor, men man kan inte låta bli att förvånas varje gång. Kör hårt, Kenza, i mina ögon har du Sveriges överlägset bästa blogg. And that’s that.

Reply
emelie

haha gud vad tragiskt.. det värsta är ju att det här är en riktig människa som sitter hemma framför sin dator och lägger ner massa energi på att störa sig på dig.. fattar inte hur man orkar.

Reply
Sara

HAHAHHAHAHA fan vad patetisk unge, om hon har något emot dig skulle hon inte skrivit så många kommentarer. Hon är bara avundsjuk på dig, inget annat!

Reply
anna

Vilket jävla as alltså, HAHAHAHAHA. hur orkar man. hon måste ju vara fruktansvärt snygg och ha helt fantastiska kläder om hon ens har tid och ork att klanka ner på en av sveriges snyggaste och bäst klädda tjejer såhär. haha. snälla lilla tjej, skaffa ett liv. PINSAMT!!

Reply
Ida

Hon är bara avundsjuk! Alla borde få klä sig som man vill. Man ska inte följa strömmen. Man ska vara sig själv! Du är grymt cool Kenza älskar din blogg och dina kläder! You rock.

Reply
TILL DIG LILLA FULA KENZA

HAHA FAN vilken idiot du är KENZA. ORka lägga upp ip adressen och mailet FAAAN VILKEN TAABBEE!!!
5 % av alla dina kommenatarer är elaka o du kan inte hantera det? Vilken snorunge du är

Och alla ni komentarer ovan som slickar hennes röv? Det är ni som inte har ett liv -.-

Reply
alessandra

vilken patetisk person hon är.Bara det att hon läser din blogg bevisar att hon är besatt av dig.Hon är säkert jätteful själv o mår bättre av att trakassera nån som är så snygg som du är.haha crazy bitch e hon.

Reply
Nor

haha shiiiiiiit va hon är avundsjuk haha jag skrattar ju jätte mycket när jag läser hoppas hon ser detta och förstår att alla är emot henne nu hahaha skulle vilja se hennes min nu. Men du är jätte vacker iallafall :p

Reply
Marica

Men nu verkar det som om hon inte har något att säga? Kanske dags att försvara och förklara, om hon nu bryr sig så mkt om vad som står i bloggen??

Reply
Matilds

Vilken dagisnivå denna människa var på. Hon är ju verkligen bara avundsjuk, Istället för att säga att du är fin och grym så försöker hon trycka ner dig. Hoppas inte hon lyckas för du är grymt fin och har världens bästa blogg!

Reply
wendela

Hur fan orkar man?! Om hon tycker att du har så fula kläder å är så jobbig vaf kollar hons ens på din blogg…blir så arg på idioter!
Hoppas du kan ignorera den där skiten, du är underbra! <3

Reply
Carolina

Hahahaha men guuuuuuud……. Bara för att du är en av de äkta bloggerskan som finns… Herregud.. Usch, hon borde bannlysas :P
Kram på dig. Är ditt största fan :D Har läst din blogg i 2 år nu tror jag :D
Kram

Reply
Alexandra

Oj, vad denna människa är avundsjuk på dig.
Well, jag och hur många andra som helst tycker att du är hur grym, och snygg,som helst och alltid har snygga outfits ;)

Wish you all the luck in life<3

Reply
Disa

Du är vacker o du passar i allt! Har ormringen du designat för Guldfynd, älskar den.

Stackars avundsjuka människor det finns, med sån attityd kommer man ingenstans :)

kram!

Reply
Hanna

Haha, gud vilken idiot! Hoppas att du inte tar åt dig Kenza, du är ju världens bästa bloggare! Kram. ;)<3

Reply
hanna

“Postat av: Sara
Jag måste säga att det är lågt av dig att göra så här eftersom att du är en känd person som har allt som hon kanske inte har. Du vet att du får allas medhåll när du gör så här, vad är då detta om inte grov mobbning? Du hänger ut någon på nätet och får alla 140 000 läsare att skratta åt den personen på samma gång. Om det nu inte rör dig i ryggen, visa att du är en människa som inte bryr dig om skit, vilket du uppenbarligen gör. Den här personen mår säkert fruktansvärt dåligt över sig själv och på grund av detta kommer personens beteende bara att bli värre. Det är så onödigt och du är inte bättre du. Du kan inte komma och säga att du är en bättre människa när du hänger ut någon på det här sättet, oavsett vad personen har gjort eller inte. Hoppas du inser att det inte är okej, för det blir bara som en sandlåda där alla kastar paj på varandra. Konstigt ordval, jag vet Men poängen är att ett sånt här beteende inte rättfärdigar ett lika lågt beteende från din sida. Jag har inget emot dig eller din blogg, men har man 140 000 läsare så är det kanske inte konstigt att du också får ta obefogad och onödig skit, som alla andra bloggare. Tyvärr är det sånt man får räkna med som kändis, alla får stå ut med det, grejen är bara att oavsett vad du tror så har du själv valt att bli en offentlig person som får ta skit. Den här tjejen som kommenterade sitter i sin ensamhet och har förmodligen väldigt dålig självkänsla, som du precis förvärrade. Det är inte mer synd om dig bara för att du publicerar detta, det är då empatin försvinner, därför att du gör något som i mina och andra ögon klassas som lika lågt.

Inget ont och du behöver inte skriva en försvarande kommentar, för jag har sett att du gärna gillar att trycka ner personer som kommer med kritik, men du måste lära dig att bara för att du får kritik så betyder inte det att det är något illa menat. Konstruktiv kritik = häng inte ut någon i syfte om att få alla att skratta åt personen.

Sen vill jag också bara säga grattis till att allt går så bra för dig, du är en väldigt stor förebild för unga så tänk på att vara det också och inte visa de yngre att det är okej att hänga ut varandra. Du är annars väldigt vacker, som du säkert vet + att du tar fina bilder”

Så sant !

Reply
alessandra

svar till häxan(till dig lilla fula kenza)du är ett röv.du känner inte ens människan så varför skriva elaka kommentarer.u r soooooooooooooooooo jealous cuz u r so ugly.Kenza är den snyggaste bloggerskan i hela landet o det är därför som du o alla andra följer hennes blogg.

Reply
little me

Asså serilöst hur orkar folk!!
Förstår inte hur folk kan skriva sådant, detta är ur ju personangrepp, eller vad det heter!!
Jag fatta att man komenterar negativt om en film eller något men inte om en person, inte i detta fall i alla fall.
Om man inte gillar personen varför lägga energi på personen?!?!. Bra att du säger ifrån!
Kram.

Reply
Erika

JENNIE: hur orkar du? skaffa dig ett liv istället för att tracka ner på andra. Du borde verkligen ta och skaffa dig ett självförtroende!

Reply
Linn

Kan faktiskt inte låta bli att hålla med personerna som tyckte att det var fel av dig att publicera detta.
Det är ju hur uppenbart som helst att tjejen har problem med sig själv.

Det finns ju, och kommer alltid att finnas människor som inte kan hantera orättvisor. Att vissa människor faktiskt har det bättre än andra.
Många läsare skriver att du är perfekt, att du har allt man kan önska sig – Och ärligt talat så finns det ju faktiskt en viss sanning i det. Du lever ju ett liv som oerhört många skulle vilja leva, och det är väl inte direkt konstigt att det skapar frustration hos vissa.

Den här ”Jennie” är utan tvekan missnöjd med sitt eget liv. Jag menar, om hon nu hade varit en lycklig och harmonisk människa, tror du då att hade haft ett sådant enormt, dagligt behov av att nedvärdera dig? Nej, precis.

Jag förstår att det måste vara tråkigt att läsa elaka kommentarer. Givetvis kan man inte försvara henne med att hon mår dåligt. Men det här är ju bara ren bullshit. Hon är säkert inte mer än 13 år. Bara det att hon skriver ”fan” i 9 av 10 meningar tyder ju på omognad.
Jag tvivlar starkt på att hon menar det hon skriver. Att hon hakar upp sig på precis allt. Att du kallar en av dina kompisar för ”humlan”. Att du bara skulle äga ”fula kläder”.
Är man extremt, nästan sjukligt svartsjuk, så kan det nog utvecklas i någon form av falskt ”hat”.
Förstår du inte? Hon är ju bara ute efter att knäcka dig.

Kenza, du är en förebild för otroligt många. Även för mig. Men det här…? Vad var syftet? Någon slags ”hämd” från din sida… Visa att du inte bryr dig istället. Visa att du är stark och inte går att knäcka. Och viktigast av allt – Lägg inte tid och kraft på såna personer, de är inte värda det.

Reply
emmie

det enda jag säger är ” HUR ORKAR MAN?”
jag såg att det stod på någon kommentar att hon inte brydde sig, men tydligen gör hon ju det imed att hon läser din blogg och kommenterar , det är en typisk svartsjuka,
om du JENNIE ser detta så säger jag bara SKÄRP DEJ du kan ju säga vem du är och våga stå för det du skriver och säger?
och hur kenza håller om folk det har ju du ingeting med att göra och alla kommentarer är så ONÖDIGA så jag nästan dör,
´jag tycker att du ska sluta läsa kenzas blogg och fokusera på ditt liv och inte kommentera så onödiga kommentarer ,
och Kenza jag menar inget illa när jag säger att hon inte ska läsa din blogg jag vill bara att hon ska skaffa sig ett eget liv och sluta kommentera dom elaka och fula kommentarerna!
Kenza du ska verkligen verkligen verkligen verklien INTE ta åt dej av dom kommentaerna , för du är söt snygg och allt , men verkligen inte det hon skriver !

så puss och kram på dej kenza! <3

Reply
johanna-sofia

Varför dem försöker att trycka ner dig är just för att du är så bra som du är. Jag brukar inte kommentera inne på folks bloggar, men det här fick mig verkligen att reagera. Det skulle vara annorlunda om du var en elak person men det är du inte, du jobbar och sliter dagligen både för din och andras skull och försöker va alla till lags och det går bra för dig, då finns det människor som redan mår dåligt som blir avundsjuka och vill försöka trycka ner dig så att du ska må lika dåligt som dem. De är inte elaka, det är bara synd om dem, de borde ta tag i det dem mår dåligt över som får dem att skriva sånna saker. Lycka till med allt!

Reply
matilda

Men gud vilket liv hon har, sitta framför datorn o skriva så många elaka kommentarer .. så omoget ! Bra att du inte tar åt dig iallafall :) hade nog själv blivit lite sur eller något men du är grymt snygg kenza så hon snackar ba en massa skit !;)

Reply
vicci

Fan vad pinsam människa! Hon kan inte ha mycket att göra på dagarna…

Kenza du äger ut hela sveriges modeintresserade människor, det vet du om ;)

och du är riktigt snygg i röda läppar!

Reply
elin

haha men hjälp! Att folk orkar!! Hur länge har hon hållt på med det här egentligen? Undrar hur många andra bloggar hon sitter o skickar hemska kommentarer på? Oj oj va hon måste ha ett hemskt deppigt liv..

stor kram på dig kenza, du verkar va en så himla skön tjej! <3

Reply
Sara

fyfan, förstår verkligen att du får panik, skulle jag också få.. men den där tjejen är ingen du ska lyssna på, hon är antagligen bara avundsjuk för att det är du och inte hon som har en av sveriges största bloggar och är en sjukt stor inspiration till så många, så fortsätt bara som du gör Kenza för din blogg äger och du är super snygg och har as cool och snygg klädstil, så bry dig inte!
för vi älskar din blogg!

Reply
emelie

asså herregud, shiiiet hur avendsjuk kan man va egentligen?
seriöst palla va henne, bara för hon inte har nått av det
och att du är snyggare/bästare/rikare/kändare o allt än henne.
hon vill bara va som dej du är hur fin som helst alla dina
kläder, bara för hon inte har råd med allt som du köper,
du är lixom en av dom snällaste bloggarna som finns, och snyggaste ;)

Reply
sofia saxén

åh avundsjuka personer vet inte bättre. du är snygg, du är grym bloggare, du är känd, klart som fan att hon blir avis på dig. bra att du inte bryr dig!

Reply
Stina

Otroligt töntigt.. Svenska avundsjukan kanske? Hon kan väl sluta läsa bloggen då om hon stör sig så mycket.

Jag tycker du klär dig snyggt och har dig lite som en inspiration, rolig blogg att läsa med :p

keep up the good work kenza, du är en duktig ung tjej! :)

Reply
Sofia

ojoj, en patetiskare (heter det så?) människa får man leta efter! HAHAHAHA, nästan skrattretande hur avundsjuk en människa kan bli.

men kenza, jag tycker att du är så jäkla snygg och har världens bästa blogg!! :D

Reply
Mobbning på G? Ska jag stå på din sida nu eller? Du behöver ju hjälp själv? hehe.

Verkligen Kenza? Är det här är ditt sätt att få uppmärksamhet, yea we get it, bruden mår ju uppenbarligen inte bra, men att lägga upp hennes IP-adress , bara sådär? Du har …vadå 150 000 läsare? Vad förväntar du dig att vi ska göra, hålla med dig, tycka synd om dig, yea Kenza, det är så synd om dig, alltså jag står faktiskt hellre på brudens sida än din!!!! Okej hon har inget liv, men att lägga upp hennes IP-ADRESS så dina läsare kan ”mobba” henne, ..oh yea I get it, du är offret här. WORD, du behöver ju själv hjälp Kenza ärligt, bruden får ta skit nu thanks to you. Thats WAAAAAACK. Ingen sjunker sådär lågt ..Bara du. ?

Reply
Ett klart tecken på att du är en mobbare

Först skriver du ett inlägg, och så tänker jag ”fan vad roligt, den här Jennie bruden mår ju inte bra” , men sen ser jag att du lagt upp hennes IP-ADRESS? Ett klart tecken på att någon tar åt sig..hum..En vanlig människa hade bara struntat i det, inte skrivet ett inlägg om det, det bevisar ju bara hur mycket du egentligen BRYR dig och tar åt dig. Jag menar, okej..hon är skriver kommentarer till dig varje dag, det är faktiskt SJUKT och brist på liv (det håller jag med dig om) men att lägga upp hennes IP-ADRESS? Vissa av oss kan ju faktiskt ta vår fina tid och kopiera IP-adressen och spåra upp, blir ju inte så roligt för henne sen när alla vet vem hon är. Det här ÄCKLAR mig. Du äcklar mig. Ja, det gör du faktiskt!!! Du har dragit med alla dina läsare , och självklart står alla på din sida om det här (inklusive mig) men …hennes IP-adress borde inte synas. SKIT LÅGT av dig alltså. Do u expect me to fell sorry for u? Really ? För jag tycker faktiskt mer synd om bruden (fast hon är lite skum). Det här är MOBBNING. Vet du vad mobbning är? Eller nej vänta, exakt…Och nu jag skrev ja ett kommentar innan (thats 2 comments on one day). My gosh Kenza. Jag har noll respekt för dig nu. LÅGT ALLTSÅ.

Reply
Linnea

hahah shit den jenny .. jävla cp är hon.. har hon inget liv eller ..Hon är riktigt avundsjuk!! p.s du är bäst kenza !

Reply
Anna. Du är min förebild! ♥

haha, ja… det kan ju vara rätt underhållande endå att kolla på hur folk igentligen spenderar sina dagar på skit!
Ta defenetivt inte åt dig! Du är så fin, söt, har så skön/snygg stil så det finns inte! du värkar grymt snäl också!♥ jag har nyss målat av dig så jag ska skicka in en fanbild till dig snart! :) DU ÄR MIN STÖRSTA FÖREBILD!!!

// Kram från en 13 årig tjej från Göteborg ;) ♥

Reply
rebecka

Hon där Jennie är bara riktigt avundsjuk för att du vågar vara dig själv och att du är så snygg! Det är definitivt henne som det är ngt fel på… Lyssna inte heller på den där personen som är postad som “Mobbning på G? Ska jag stå på din sida nu eller? Du behöver ju hjälp själv? hehe.”. Jennie får ju faktiskt skylla sig själv om hon skriver sånna kommentarer! Om hon inte gillar dig behöver hon ju inte ens gå in på din blogg… och du mobbar verkligen INTE henne, om det är ngn som är mobbare så är det jennie! jag tycker att du la fram detta på ett väldigt bra sätt, du trycker inte alls ner henne utan du bara visar att “så här är det”. Jag tycker att Jennie för skylla sig själv att hon får sin ip-adress upplagd! Lyssna inte på sånna människor! du är en toppentjej kenza! älskar din blogg! :)

Reply
Meet our bullier: Kenza

Man behandlar inte folk på det här sättet. Lägger upp hennes IP-adress så hela världen kan spåra upp henne, thats the plan right? Och få henne att känna sig hatad. Eller vad är iden egentligen? Måste alla dina läsare informeras om det. ”Okej nu ska jag spåra upp den här personen..”, eller vad är iden? Är det nån jag tycker synd om är det personen som skrivit kommentarena. Oavsett hur jobbigt det är, varför KAN du inte bara skaka av det..? Bara låtsas som om ingenting, nej istället gör du ett inlägg om det. WE GOT YOUR POINT, BRUDEN HAR INGET LIV, men det har du inte heller, jag menar, hur orkar du gå igenom alla kommentarer, jag chansar på att du får runt 200000 varje dag, ett klart tecken på att DU inte har något liv. You see Kenza, jag tycker synd om dig, (ärligt talat) men du är fortfarande Kenza, läser fortfarande din blogg, har inga problem mot dig, men det här är en av de värsta du gjort nu. Kan du SNÄLLA förklara för mig vad din ide bakom det här va?

Reply
aline

de är sjukt vad denna personen måste vara avundsjuk på dig, att hon ens orkar komentera sånt skitsnack.. jag tycker iaf att du är skitsnygg och funderar på att sluta följa din blogg för man blir ju bara ledsen när man ser att du är tusen gånger snyggare än en själv ;)

Reply
Lule

Men herre gud Kenza, Alla bloggare får elaka komentarer, Har Kissie, som är 100 gånger bättre än dig, lagt ut någon så där? NEJ. Hur mogen är du egentligen, usch ! Har aldrig gillat dig o kommer aldrig göra, fy för dig . Du förtjänar sånna där komentarer !

Reply
amanda

Men woooow! :o
Mer omognad får man verkligen leta efter!
Tusen kommentarer på typ, ett (?) inlägg?
Men väx upp vafan!

Reply
Maria

Synd att människor slutar ta ansvar för vad de skriver på nätet. Hon skulle aldrig våga säga allt det där direkt till dig.

Reply
Karolina

hhahahahaahahahahhahahahahahahahhahahaahahahahahahhhahahahaahahahahhahahahahahahahhahahaahahahahahahhhahahahaahahahahhahahahahahahahhahahaahahahahahahhhahahahaahahahahhahahahahahahahhahahaahahahahahahhhahahahaahahahahhahahahahahahahhahahaahahahahahah

okej, kommenterar aldrig på bloggar, orkar aldrig men det här var så jävla kul, roligaste på hela dagen, hur orkar tjejen?

Reply
Saga

Ha,sorjlig person! Att hon orkar. Jag tycker du har jätte fina kläder och om de är i klara färger ibland är de bara snyggt. att vissa saker kostar lite mer förstår man ju när man ser dem. Men jag och mina vänner sitter alltid i skolan och jämför med dig tex ” du menar sånadär fina som Kenza har?” så ta inte åt dig för du är bäst!! pussar Saga

Reply
Saga

“om mobbning på g”.
om hon inte hade komenterat elaka saker från börgan skulle hon ju inte hanat i den situationen. men hon valde ju att göra det och då får tex: “Jennie” stå för det. Vara bered på att kenza ofentlig gör det. Sen om “Jennie” får skit för sina EGNA elaka ord får hon vell skylla sig själv, ingen tvingade vell henna att vara elak??
Om ni som komenterar så där tycker att bloggen är skit läs den inte då. Gå och ta ut soporna eller what ever!

Reply
Meda

haha snacka om nolifers!
Btw bra att du inte tar åt dig!
DU ÄR SKIT VACKER OCH PASSAR VISST I RÖTT LÄPPSTIFT!
så folk ska inte snacka

Reply
H a n n a

Hhahahahahahahhahahah, hon är sååååå avis på dig och dina grymt fina kläder! Du är jätte fin Kenza och helt enkelt bäst! So KEEP GOING! :) *Kram!*

Reply
Louise

Du är jättevacker! Bry dig inte om henne! Hon är bara avundsjuk för att hon inte har råd att köpa lika fina kläder som du! :D

Reply
angie

fy fan vad jag döööör av jennies kommentarer.. hahahah!!!!
du behöver ju inte ta åt dig du ser faktiskt bra ut kenza :) inget fel på dig :) kram

Reply
G

Hahahahahahahaha, bästa med det här är att man kan i alla fall se det lilla roliga i hur mycket tid hon lagt ner samtidigt som hon spelar som att hon “inte bryr sig”
Underbart.
Och vadå LÅGT för att hon är en känd person.
Om man kan sjunka så lågt och lägga direkt riktade och elaka kommentarer ska man ju stå för det också.

Reply
Rebecca

Herregud vilken människa! Jag håller verkligen inte med något av vad hon skriver. Du är sveriges snyggaste tjej! Och du passar grymt bra i röda läppar Kenza! Kram kram!

Reply
Josefin

Den där tjejen har verkligen inget liv! Jag älskar din blogg och läser den så fort jag har tid och jag tycker att du är en av dom finaste människorna som finns <3 Vissa människor verka ju ha som hobby att klaga..roligt det skulle vara att läsa hennes blogg om hon hade nån! Jag säger som Bruno Mars: You are amazing just the way you are och det vet du ju redan men ville bara säga det :) Kram

Reply
Diana

Jennie!!! Kan du inte kommentera nu och säga vad du tycker om detta?? Din fula loser!!! Jag verkligen AVSKYR sådana människor……

Reply
rebecka

Ahahahaha jag dör! Vad är det med folk egentligen?! Herregud, vi får vara glada över att vi vet bättre och förstår att 90 % av alla som klagar och snackar skit om ngt eller ngn bör egentligen ta itu med sig själv försteftersom det är där problemet sitter. Bra gjort Kenza, tycker det var helt rätt av dig att publicera detta! :)

Reply
Mobbning på G svarar

Till saga, jag tror du behöver läsa om det jag skrev? Jag sa aldrig att Kenzas blogg är skit. Läser den varje dag för att vara korekkt, vad fan snackar du om ursäkta? Jag tycker det är mobbning , att lämna ut någons ip-adress så andra människor kan hacka/mobba personent. Det är fel. Och vaaa? Vadå gå och ta ut soporna eller whater, så du menar att det bara finns två alternativ, antingen läsa hennes blogg eller kasta sopor. Hum..aja du är skit knas Saga.

Reply
Sofia

Varför kan inte folk acceptera att människor är olika och att människor får se ut precis hur de vill?
“kul att läsa om dina drömmar jämt, ingen som bryr sig”
Om hon inte bryr sig om det så kan hon väl bara låta bli att läsa din blogg. :Ö
Aja, jag tycker att du är sjukt snygg och du verkar vara en toppen tjej! :D

Reply
Anna

Osmart kenza. läste på nyheter24 att du riskerar fängelse på upp till två år om hon går vidare med det här. visste tjejen har stora problem, men jag förstår inte varför du inte bara spärrade ip-adressen istället för att “hänga ut” hennes namn, adress, och mail som en kunnig kan leta upp. De påhopp hon fått här är nästan i samma nivå som dom hon gett dig. Och att du inte orkade sitta i paint och måla för dom känns väldigt oproffsigt eftersom att det du gör är olagligt..
tycker fortfarande att tjejen har stora problem med sig själv så tolka det inte som att jag tycker att hennes beteende är okej på något sätt….

Reply
FREDDUSH - Fredrika Thuresson

Personer som tar sig tid att kommentera sånna onödiga kommentarer har verkligen inget liv. Gör något vettigt istället för att sitta och skriva negativa kommentarer till personer som verkligen inte förtjänar det, ni kommer liksom inget vart med det. Kenza är snygg och så är det bara, så de handlar bara om avundsjuka. Hoppas alla “no life” personer tar åt sig! :D Kram!

Reply
Sanna Lejonhjärta

Asså jag döör haha, va sysslar hon med? Frågan är ju då, VARFÖR läser hon ens dig blogg om du nu skulle vara så himla ”ful” och bära så himla fula kläder i hennes ögon. Sikken avundsjuk tjej, du är sveriges snyggaste kvinna, that’s it.

Reply
Jessica

Du är ju versta cool tycker jag och jag gillar verkligen din blogg. Att skriva sådana grejer som den personen gjorde betyder ju bara att personen är avundsjuk. Det är ingenting att bry sig om. Kram.

Reply
jennie

bara pinsamt uppenbart att denna sorgliga människa har så lågt självförtroende och mår sååå dåligt över sig själv att denne måste försöka sänka andras? patetiskt.

Reply
sussiepuss

gud vad irriterad jag blev när jag läste hennes kommentarer, tjejen kan ju inte vara nöjd med sitt liv om hon ägnar sin fritid åt att lägga sjuka kommentarer på din/folks bloggar..

Jag tror att alla som läser din blogg är ganska avundsjuka på din framgång och hur fin person du verkar vara inte bara utseendemässigt, men inte fan håller man på och skriver sådan skit utan då är det väl mer normalt att beundra dig och dina framgångar istället?! eller har jag inte rätt?

din blogg är en inspiration:)

Reply
Lovisa

Usch.. Det är verkligen hemskt att vissa kan vara så elaka! Man kan ju undra hur denna jennie själv ser ut.. Hon visar ju iaf att hon är riktigt avundsjuk haha! Starkt av dej Kenza som inte tar åt dej, förebild på hög nivå! Älskar bloggen btw! :) Kramis

Reply
Lina

Men herregud, va pinsam! och rätt så jävla avundsjuk också ;) Du ska absolut inte ta åt dig av dom dumma kommentarerna, för du är verkligen jättefin och har kommit långt! You go girl!!! :) Älskar dig blogg btw!

Reply
Big P

Jennie du lägger ner tid på att skriva massa komentarer om kenza och hur ful och tråkig hon är men en fråga bara. Om hennes blogg e så tråkig vf läser du den då?. Du måste ju läsa hennes blogg för att komentera? Jag tycker det är så jävla töntigt att lägga ner tid på att komentera elaka saker om att hennes blogg e tråkig läs den inte inte mer vad är det svåra med det shit!( Sen hade den varit tråkig hade hon inte haft så många läsare men det hör ej hit ;) ) Sen lägger du tid på att kommentera haha skratt retande. Sen till att Kenza ska vara ful haha Kolla på henne. Hon är en tia inte bara utseende mässigt utan tjejen tjänar så bra pengar så hon skulle kunna sväva omkring av storhets vansinne ändå gör hon inte det ! Jag känner inte kenza men jag är en god människo kännare och kenza verkar vara en underbar tjej både utseende mässigt och som person. Så lägg ner ditt shit snack och konsentrera dig på annat som du tycker e roligt.. Sen att din ip adress syns vem fan bryr sig .. Det är inte som att någon kommer leta efter dig så viktig e du inte . Du e en brud som har tråkigt och får avis på att Kenza ser bra ut, har en söt kille ett bra jobb och njuter av livet. söta vänner en underbar hund … Men thats life bra människor förstjänar mer, Sen jobbar hon för det så det är inte som att hon får det gratis!
Börja njut av livet du med på ditt sätt och släpp all hat och negativitet, det finns det gått om i världen ! ORKA!!!!!

KENZA må vara en offentlig person, men hon är människa som alla andra så låt henne vara så att vi andra kan njuta av hennes grymma blogg! Bra e du KENZA !!! =D

Reply
Marina

Hur orkar en och samma person med att vrje dag komma på något elakt att skriva? Fatta hur mycket energi hon lägger på det, på att tänka på, irritera sig, och förmodligen känna avundsjuka mot dig… Stackarn.

Reply
Johan :P

HAHaHAHA så jävla ÄGD! Hoppas du blir dömd för att ha outat henne med ip-adress. Skulle gärna vilja att du blir tvungen att betala skadestånd/åka i finkan. Även paow outade en person förut. Ska ta och skicka ett anonymt tips till polisen nu.

Reply
KENZA IN MY HEART

Stackars dig! Men man fattar att dem bara är avundsjuka och dumma i huvet! Fortsätt som vanligt för det är det vi älskar!
Pusss

Reply
Sterlina

Amen herreguud… Kenza är fan en av dom finaste tjejerna som existerar..och älskar ALLA hennes kläder.. Vilket freak

Reply
Lisa

Oj, skulle ju vara jätteroligt om man fick se hennes min när hon läser det här inlägget! Ännu roligare vore det att se om hennes mail-inbox plingar ovanligt mycket idag ;)

Rätt gjort iaf! Snälla gör en update på detta så vi får veta om Jennie fortsatte eller vad som hände, haha.
Och du Jennie, oavsett om du är elak av natur eller om det är en produkt från hur du själv har blivit behandlad: ingen förtjänar att bli trakasserad sådär. Du ska vara glad att Kenza inte anmäler dig för trackaserier och kränkande beteende.

Reply
Till Kenza

Tjejen har problem, men det är inte rätt att lägga upp hennes ip-adress. Du har brytit mot PUL lagen och har hängt ut en läsare. Jag hoppas verkligen att jennie inte går vidare med anmälan.

Trots detta har du fortfarande sveriges bästa blogg och hoppas hoppas hoppas att du inte råkar illa ut för detta.

Lycka till och kramar

Från Michelle

Reply
Amelia.

Asså OMG! du är tvärtemot vad hon säger, du har skitsnygga kläder, lagom stora läppar (?), skitsnygg stiloch bara för att du tränar och äter rätt så betyder det inte att du har aneroxia! Dessutom är converse galet snyggt till klänning(Y)
Ta inte åt dig Kenza! <3

Reply
Sandra

Haha!! Tillåt mig småle! Ja, detta gjorde min dag kan jag ju säga, förstår inte att hon ids men jag fick mig några goda skratt! Jag tycker iallafall att du är väldigt vacker och att du är en bra förebild för många i alla åldrar. Way to go! Two thumbs up!

/Sandra

Reply
Qamilla

För det första så borde väl den där “Jennie” jobba på sin självkänsla en hel del.. Och sluta gå in o kolla bilder o läsa inlägg, om det nu sticker så i hennes ögon..
Man kan vara glad för andras skull, att dem lyckas genomdriva sina drömmar..
Kenza, önska tjejen ett gott och lyckligt liv bara =) Bara du kan välja vad du läser, vad du tar åt dig av osv..
Går det inte att blockera ip-adresser?

Reply
selma

omg! om jag var du kenza skulle jag söka upp henne den fucking “jennie” och fucking slå ner henne för fan jävla fitta hon är!hahahha det är som ett skämt för fan!
Och ta inte åt dig förfan, ditt hår är skit fint! Jag undrar liksom hur ‘fint’ hennes hår är liksom!! om hon trackar dig HAHA!
haha lol. kollade nyss hur hon såg ut och hon är för fan skit ful.
Stackars no lifer stackarn asså!
puss kenza ;)

Reply
isabelle

Ingen av er är oskyldig i detta fall. båda har kastat paj på varandra.

Hon har gett dig kränkande kommentarer och du försvarar dig genom att hänga ut henne OCH hennes ip-adress som ALLA(dina 150.000 läsare) kan spåra, väldigt lågt men okej du är inget merän människa och kanske har ganska svårt attt INTE ta åt dig av hennes kommentarer och hänger ut henne för att du vill skapa någon slags medkänsla*tyck synd om mig, säg att allt hon säger är fel* ungefär, och du har ju ganska säkert lyckats med det eftersom du har många fans som ser upp till dig som vill vara som dig, som vill leva det liv du lever likaså hon tjejen som kommenterar*jennie* hon vill bara känna sig bättre och större genom att kränka dig med dessa kommentarer, jag säger inte att det är fel men du är stor bloggare och offentlig du ska kunna hantera sånt här inte för att det är okej somsagt att hon skriver sånt här, för ingenting av det stämmer och det vet du ganska mycket väll om men söker ändå uppmärksamhet hos dina läsare som du till viss del lyckats få.

Och till hennes försvar har hon faktiskt bara sagt vad hon tycker man har yttrandesfrihet här o sverige och får därför tycka och tänka som man vill, FAKTISKT! Tjejen mår säkert dåligt över sig själv och försöker kränka dig eftersom du är så perfekt enligt många och lever ett bra liv. MEN du om någon borde förstå eftersom du har blivit mobbad när du var liten och borde vid det här laget veta att detta är fel, kommigen 20år och driver en av sveriges största bloggar, du borde ha mer vett i hjärnan kenza detta trodde jag ej om dig..

Reply
jasmine

Alltså vad fan?! Du är jätte fin, har as snygga kläder och du passar as bra i röda läppar :). Dessutom att kommentera hur någon ser ut är bara så grymt fegt, Det finns väl roligare saker en att skriva elka kommentarer på en blogg? Dessutom vfr en orka läsa din blogg om hon nu inte gillar den? Det finns idioter i världen och tydligen har vi ett prakt exempel här!

ps. Din blogg ÄGER! (köpte ett orange läppstift när jag såg att du hade eftersom det var galet snyggt) <3 :)

Reply
Patricia

Hej hej! Och nej nej jag håller verkligen inte med dom som tycker detta var fel gjort utav Kenza, häng ut subban bara!;) Om Kenza ska behöva stå ut med sånt här så ska fan de som fortsätter läsa hennes blogg enbart för att kommentera negativt fan få ta skit de med.

Jag blir förvånad över hur många som tycker detta är ok och som tycker hon ska vänja sig som alla andra kändisar som får ta skit. Om något inte är ok så ska man säga ifrån,ok tjejer? Vi är bäst på att trycka ner varandra, det är förjävligt att se.

Reply
Johanna

Fast seriöst, tjejen, Jennie, som du preis har hängt ut, har ju fullständigt rätt!! Du suger bara så du vet det :) Din blogg suger :) Din klädstil? -suger.
VARENDA MÄNNISKA KLÄR SIG SOM DU SÅ TRO INTE ATT DU ÄR NÅGON JÄVLA FASHIONISTA!!
Hihi tur att du är polisanmäld :)

Kram på dig <3

Reply
Emma

Det roliga är ju att du fick pris för årets modeblogg. Det du gör är ju att klä dig efter det som är inne. Och du passar i rött läppstift. Hon som kommenterar måste ju vara hur efter som helst? Är man intresserad av mode så håller man väl koll på det eller? Och är man inte intresserad av mode, varför läser man då din blogg? Får inte ihop det riktigt..

Reply
Josefine

Verkar som att någon är lite avundsjuk och har dåligt självförtroende? Eller vad säger du Kenza? ;)
Och innan man skickar en kommentar så står det faktiskt att din IP-adress sparar så hon visste ju att den skulle sparas.. Så varför inte ge fan i o skicka om man inte vill ge ut sin IP? Kraam (:

Reply
s

Inget illa menat nu Kenza. Men jag tror faktiskt att hon fick som hon ville. Tror faktiskt inte ens att hon var allvarlig, utan bara ville se om det fanns något sätt att spräcka sig in till ditt självförtroende. Hon lyckades också.

Reply
Mariasz

Pffft..

Tyvärr så är jag ingen läsare, går in o kollar ibland bara. Men det här var otroligt patetiskt. Hon skämmer ut sig för MINST en miljon andra läsare, om hon kanske inte visste det redan..
Aja håller tummarna för att hon tar o skaffar sig ett vettigt liv och går ut och gör någonting, kanske med kompisar? ;)

Peace out!

Reply
veronica

det är bara en tjej som inte vet vad stil och mode är det är ju du som kan det!!

och du är inte för smal du är ju precis som en modell ska va

Reply
veronica

asså om man hatar allt så mycket så sluta läsa bloggen asså om man bara ska komentera massa elakt kan man väl lika bra lägga av och förstöra för bloggare

Reply
ebba

fyfan vilken jävla tönt?! Kenza är ju typ den snyggaste tjejen i världen, om “jennie” tycker såhär, har hon så jävla dålig STIL! Kenza passar SJUKT bra i röda läppar! hahah, om nu jennie har kommenterat såhär mycket, har hon ju fan inget liv! hahahhaha, stackars henne.
Kenza, jag ser upp till dig! :D kram

Reply
nelly

Haha stört!! Kenza du är bäst! Ta inte åt dig ett skit! Du är helt klart en av dom vackraste personerna i världen!<3 :) och vafan om det är någon jag tycker passar sjukt bra i rött läppstift så är det du! Kramar ett stort fan:) Du är sjukt cool!!!!!!!

Reply
Lizis

Hahahha omg vilken sjuk brud! Hur dum får man va? Rätt åt henne att du la upp henner IP-adress Kenza:) Duktigt gjort där;) Hoppas att ingen annan bloggare kommer råka ut för detta:)

Kram

Reply
meyav

Det är bra att du inte bryr dig och det ska du inte göra heller. Det kommer alltid finnas folk som trycker ner någon och hon den här jennie är så avundsjuk och det märker man när man läser hennes idiotiska kommentarer.
Du är skit vacker kenza!

Reply
Sandraåslund

Shit alltså, inte ofta jag läser den här bloggen men dom där kommentarena är ju helt otroliga :O
Det där är ju bara ett tecken på att hon är avundsjuk för att hon inte kan köpa kläder eller nånting sånt där.
Sån patetisk tjej alltså.

Reply
Julia

HAHA. det är ju synd om henne, hennes mamma har nog inte lärt henne “har du inget snällt att säga så säg inget alls”. är det någon som är insam är det ju hon!

Reply
Sara Selander

Det klart hon är avundsjuk, säg nån som inte är avundsjuk?
Du lever på att leva.

Vad synd det är om dig kenza, som får gå igenom så himla taskiga kommentarer varje dag! BUHUHU!

Reply
Maja

Men herre gud, om du nu tycker att hon har så fula kläder och att hon är så ful så varför läser du hennes blogg?? Hon är jätte fin och söt och har jääätte bra klädsmak! Hejja Kenza

Reply
Nela

Bra grej att få typ tusen personer att skriva värre kommentarer om henne än hon gör om dig… Det är vad jag lärt mig mobbning är. Eller vad tycker du Kenza?

Reply
beckaaaaaa

omg!!! hon är ju helt cp! fattar fan n hur hon orkar?! du är iaf hur snygg som helst (aviiiiis!) och du har en grym blogg! kramis

Reply
Hilda

Hahah, ojj, jag undrar hur snygga kläder och utseende hon har då om hon kan klaga på en av Sverigest vackraste tjejer som alla är avundsjuka på för att du just har så EXTREMT dreglande fina kläder ^^ ja…jennie måste va en riktig goding!

Reply
stephanie

tjena, måste bara säga har aldrig kommenterat förr, men diggar din stil som fan. största anledningen till att jag typ var TVUNGEN att kommentera var ju den här jenni tjejen alltså HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA sjuk i huvudet är du, typ hur onormal får man vara :s om du nu inte gillar kenza över huvudtaget sluta gå in på hennes blogg, shit detta var ju fan helt sjukt

Reply
ebba

kenza kan fan inte få fängelse bara för att hon la ut en ip-adress och råkar ha sveriges största blogg. folk hänger ut bloggläsare dagligen.vart är världen på vägen egentligen?

kenza du äger! <3

Reply
Lisa

NÄMEN GUD hur orkar hon :O det där säger jag bara inget LIV!!Det är bara onödig och de publiceras ändå inte, om hon gör det till någon som inte är van vid elaka kommentarer kanske tar jätte illa upp!!!!

TACK FÖR VÄRLDENS BÄSTA BLOGG kram :))(L)

Reply
Bella Victoria

Alltså bruden spyr ju ut avundsjuka så det fullkomligt skriker om det!! Stackars liten kan inte vara lätt att vara så osäker som hon uppvisar igenom att skriva såhär till någon som alla vet är en enorm förebild för miljontals tjejer idag & älskad av (med undantag för denna idioten Jennie) alla! Hur dum får man när man ger sig på en sån stor person som Kenza!?
Nää you go Kenza för we loove you and yor style :D
Puss & Kram hoppas allt löser sig för dig, du har typ hela Sverige bakom dig!! <3

Reply
carolina

bara ett tecken på att hon är avis!
varför är hon ens inne på din blogg om hon stör sig så mycket på allt?
patetisk människa är vad hon är!

Reply
Sefanit

hahahahaha, hur orkar hon, och vf läser hon din blogg om hon inte tycker om den (och dig, men det är ju omöjligt lixom ;) )
att hon slösar all tid på dom kommentarerna…
LITE konstig chey asså …

Reply
Noomi

Läser din blogg lite då och då, tycker det är roligt att läsa om en ung tjej som tar för sig av livet och faktiskt gör det hon vill. Ashärligt!

Jag satt nu och tänkte att det här måste jag nästan kommentera. Har du sett Änglagård? Jag tänker på 1:an och 2:an när jag ser vad den här “Jennie” har skrivit. Läste också en annan kommentar om att det var så typiskt svenskt. Jag håller verkligen med. Det här är det nya sättet att hacka på folk som är bättre än en själv och som har det man själv saknar. Tragiskt men sant. Den här tjejen kommer nog inse sitt misstag (förhoppningsvis) ’til then, keep up, u know we love ya!

Reply
Anonym

Hon är bara för pinsam. Känner igen alla dessa kommentarer så som hon trackat mig och de flesta av mina vänner i flera år.

Stå på dig. Du vet att du är bättre än henne.

Hon har bara ett tråkigt liv utan några vänner och sin Mamma som bästis. Den enda hon umgås med.

Kram

Reply
Paulina

Haha! Jag gillar “ful på bilden. du är alltid ful men denna var värre”. Hur gammal är du egentligen, “Jennie”? 12,5? snart 13? Njaa, växt upp och börja bete dig! (Jaaa! Jag antar att hon/han kommer att läsa det här ;)…)

…och Kenza, du e grym! I rest my case! Kram!

Reply
Bambi

Hej,
jag tycker personligen att Kenza som får så pass mycket feedback hela tiden från läsare av sin blogg inte borde behöva bry sig om sådana vilsna människor och bara ignorera det hela, spärra hennes IP eller kanske t.o.m försöka kontakta henne och be henne sluta. Förstå hur dåligt hon måste må. Jag tycker till och med synd om henne, fast jag tycker även synd om Kenza för ingen människa förtjänar sådana kommentarer. Det stör mig däremot lite mer att hon skriver elaka saker till andra bloggare också som inte är lika kända som Kenza och som antagligen tar åt sig av vad den här tjejen skriver i sina kommentarer. Min slutsats då är att jag tycker definitivt att Kenza kunde ha tagit sig tid att dölja hennes IP. Jag tror nog att hon i efterhand ångrar sig lite grann med tanke på hur stor uppståndelse det blev…

Reply
yasmine

asså! shiit! hur orkar människan ( apan) jag skulle kunna tro att hon ser ut såhär

q(O.O)p
(—–)

typ så en apa asså!
men ajaa.. sånna människor finns.. inget att göra¨åt.. bry dig inte. bara du vet själv att du är den finaste och sötaste tjej som finns! de finns säkert många som älskar dig.. bara du vet de själv.. jag e också halv marockan.. min mamma är svensk och pappa marockan ;) men bry dej inte om vad *jennie* säger <3 stor kramiiz! <3

Reply
Carro Dicken

Lilla tjejen, herregud vilken kass självkänsla hon sitter och ruvar på. Jag vill bara krama på henne länge, säga att hon duger som hon är och inte behöver trycka ner andra, att det inte kommer att hjälpa henne, att hon istället måste skaffa hjälp av någon som kan få henne att se det fina i sig själv.
Så skulle det ju inte skada om hon slutade raka ögonbrynen också.

Reply
JUDITHG.SE

ska man skratta eller gråta? kommentaren om “trodde du hade mer vett än såhär kenza” kan du ju skita i, det går ju till en viss gräns, varför ska du behöva stå ut med hur mkt skit som helst bara för att du är känd? det håller jag inte med om. Uppenbarligen är hon avis, precis som jag haha ;)

Reply
Hannah

Stackars tjej.. Hon mår ju superdåligt!! Ingen som mår bra vill ens vara så elak. Hoppas hon får riktig hjälp!

Reply
liten flicka

sjukt patetisk människa den där jennie.. jag har väl kanske också skrivit nån “hatkommentar” någon gång men inte sådär mkt!
omg. ganska patetiskt när man tänker efter. ska aldrig mer göra det lol
ha det bra kenza! :)
i like ur blog

Reply
madeleine

asså omg hahahaha shit jag kan inte tro att man kan vara så avundsjuk att man slöser bort hela sitt liv på att kommentera elaka kommentarer

Reply
Sandra

Men bara pinsamt ! Att hon sen går utt med bild på sig själv, gör det bara ännu värre.. Jag hade skämts ögonen ur mig.. jag tycker iaf att du är fett fin !! ;)

Reply
Maria

Åherlighet… Jeg vet ikke om du forstår alt jeg skriver, men du har mange tusen fans i Norge også Kenza, keep on going, ikke bry deg om eventuell politianmeldelse, du har mye mer på henne enn hun har på deg! Kram <3 pusspuss

Reply
Adeline

Fyfan vad barnsligt att sitta och kommentera allt du gör och lixom säga typ att du är ful 500 grr om hur FAN kan man tycka att du är ful lixom du är verkligen SJUKT vacker så hon kan ju bara ta sig… undrar hur ful hon är, om man ser henne ngn gång skulle jag fan vilja skratta henne rakt upp hennes fucking FACE

skit i henne och är bara en riktig idiot! säger bara det en gång till DU är sjukt vacker!
PUSSPUSS :D

Reply
Jennifer

Förstår inte varför folk orkar lägga ner energi på att kränka ner folk. Det handlar bara om avundsjuka, du är jättefin!

Reply
camilla lövgren

Hur många som helst kommer säga: ta inte skiten. du är snygg. blabla..men detta vet du redan, eftersom du är stark och smart :) Så… Istället måste jag bara säga att hon/han skrev en liten kommentar om att ingen bryr sig om dina drömmar? JAG ÄLSKAR att läsa om dina drömmar. Drömmar är fascinerande och de inläggen där du skriver om dina drömmar gillar jag skitmycket. Så skriv på precis som vanligt bara :D

Reply
Sandra

hahah jag dör vilken rolig människa. Hur orkar man! Jag skulle aldrig kunna ta henne seriöst, snälla någon. Du har as många läsare av en anledning du är svin grym! Hade varit roligt att se hur hon såg ut och hur hon klär sig. haha klä dig som en normal svensk, hur sjukt låter inte det. Nä bort med det negativa, ser ut som om hon försöker uppfostra någon haha nä det köper jag inte.
Kenza du är awesome, du klär dig grymt end of story!

Reply
Sandra

Haha, någon är “lite” avis? xD
Man kan inte ba hålla på sådär. :o
I alla fall inte till dig, du som är världens vackraste flicka (: Men ändå, äääääälskar din blogg <3

Reply
Linnea

hahaha, inte pinamt elr såååe! :D

ps. converse e skitsnyggt till klänning! ;)

Reply
z

SÅ JÄVLA RÄTT. åh är hon så jävla retarded och spammar din blogg med såna elaka kommentarer ska hon fan ha en uthängning, Det är fan inte ett piss synd om henne för hon själv har ju satt sig i sin egen skit. Dumma människa

Reply
Zara

Onödigt och lite töntigt av dig att lägga ut det här inlägget, att du ens bryr dig. Du är vacker Kenza, ingen livlös tönt ska du ge din uppmärksamhet till…

Reply
rebecka

jag älskar din stil och du är värkligen som du är och ingen annan och du ÄR BRA SOM DU ÄR !
kram!

Reply
Ida

Fy fan va barnsligt!
hon kan väl skita i o gå in på Kenzas blogg om hon nu är så jävla beroende på att skriva skit till folk.
*suck*
Du är INTE ful på någon punkt Kenza, du har as fina kläder och du ser helt underbar ut!
Kram<3

Reply
Rebecca

Bra att du gjorde såhär, Kenza! Förstår inte hur man orkar gå in nästan varje dag på din blogg och skriva sådana kommentarer… VERKLIGEN NO-LIFE!
Jag hoppas att du inte bryr dig om henne utan läser där det står fina saker om dig, vilket det gör i kommentarerna till 99,99 procent :) Ha det bra o kram!

Reply
MAYA

Okej, hon har uppenbarligen inget liv men fan vilka roliga kommentarer ändå! (antar att du inte tog åt dig, haha)

Reply
hanna

asså varför läser hon ens din blogg då om hon inte bryr sig ;S så jävla onödigt
hon e ba avundsjuk ?

Reply
Sonja

Haha, om hon hatar dig, dina kläder, din blogg, din MUN (??xD)så mycket.. Varför lägger hon ned såå mycket tid på att gå in varje dag och titta för att sen skriva det? :D :D Jag förstår inte, men alla andra har så klart rätt! Du är grym och det vet hon (innerst inne) :D

Reply
Alice ♥

KENZA vafan ,ta inte åt dej vad du än gör!
hur kan man orka att va taskig och gå in på din underbara blogg bara för att va taskig och sjuuukt taskig?
Alla här vet att du är sjukt duktig på allt du gör!♥
hon är bara avundsjuk!
åsso anmäler hon dej!,VILLKEN TÖÖNT!

KENZA DU ÄÄÄGER!DETVETDU! ♥♥

KRAAAAAMAR och STÖÖÖD! ♥♥

Reply
Dajana

Vilka udda tider hon besöker din blogg och kommenterar dessutom, typ 05,38? Liksom, sover man inte då?!

Reply
Jazzy

Hoppsan! Nagon som e sotis :P. Du e vacker Kenza, o verkar ha fotterna pa jorden…det e lite sant man far ta ibland nar man e nast intill perfekt. ^^ KRAM.

Reply
Lea

Hej.
För det första bra gjort. Du (och ingen annan heller för den delen) ska inte behöva ta sån skit.

För det andra så håller jag med föregående kommentarer angående att denna person helt enkelt är avundsjuk.

Jag menar du har ju “fått” precis allt. Det är ju inte alls så att du verkligen jobbar (och säkert en hel del) för allt du har och det är ju säkerligen så att du sitter och rullar på tummarna och hips vips så kommer en kollektion med ditt namn ut.

Att sitta och vara avundsjuk och klanka ner på någon annan leder ingenstans. Är man avundsjuk så han man 2 val såsomjag ser det. Antingen rycker man upp sig och ser till att man tar sig dit man vill, inget som säger att man lyckas men man har i alla fall gett det ett försök. Eller så fortsätter man att vara avundsjuk och tycka synd om sig själv och då vet jag med all säkerhet att inget händer.

Reply
alice

Haha, sånt skämmt hon är !
Ja du har säkert hört detta 100tals gånger med bry dig inte!
Du är vacker precis som du är och jag tycker du har sån sjuktfin klädsmak och allt på dig är fint så bara strunta i den nolifern som tror hon är snygg bäst och vackrast för det har vi redan en som är och der är du kenza :)

Reply
Melissa

Ojoj Haha! Det där gjorde min kväll. Fy va jag fick skratta när jag läste kommentarerna..!

Bry dig inte för 5 öre. Du är vacker och framgångsrik. Klart att folk blir avundsjuka.

keep up the good work! :)

Reply
Saga

haha! gud vad sjuk person,
jag menar vem orkar sitta så där? förutom hon då
btw är hon bara en avundsjuk jävel.
fast avundsjuk blir nog många på dig
jag menar du är framgångsrik, vacker, rolig & ja.. sånt som hon inte ens behöver tro om sig själv!
en tjej utan liv som sagt!
jag bara skrattar, hon kallar dig barnslig? GAHAHAHA!
hon behöver inte säga något!
älskar din blogg & din stil, ta inte åt dig sådan skit ;)

Reply
Jessica

Hej, kan du berätta hur man söker på ip-adresser? Jag la typ ner min blogg för att vissa personer tröck ner mig med elaka kommentarer och fick mig att må dåligt. Men jag kan inte få reda på vem/vilka det är för om jag söker på ip-adressen på typ google kommer det bara upp massa skit. Inget om vem personen är eller vart datorn finns. Du förstår. Skulle vara jätte snällt om du kunde hjälpa mig. :)

ps. jag beundrar dig för att du kan stå emot (y)

Reply
Ann

Hon är bara avundsjuk på dej för du har allt hon själv vill ha, utseendet, smal , god klädsmak m.m

Tycker det är sjukt att hur man än ser ut eller klär sej, så är där alltid någon som är elak och säger en massa elaka saker.

Reply
Hedvig

HAHAHA det dummaste jag har sätt! varför går hon äns in på din blogg då om hon bara ska skriva negativt? hahahaha, stackars tjej!

Reply
Emilia

Usch så himla tråkigt att folk håller på på det sättet.
förstår inte att hon skickade så många haha hon måste ju ha gillat din blogg om hon orkar läsa allt och kommentera.
Antagligen uvunsjuk…Avusjuk är något jag också är faktist haha,Du är så otroligt vacker och har upplevt så himla mycket i dit liv men fortfarande så ung. Du har så många som beundrar dig som ser upp till dig (bland annat mig)

Hur är livet som känd bloggare ? Är riktigt nyfiken…Är det inte jobbit med omogna människor som alltid ska kommentera duma saker ? Hur många läsare har du ? :P Du känner ingen press atta du måste hitta på massa saker om dagarna för att ha något att skriva om ?
Hahaha aah du hör ju hur många frågor jag har ahhaha xD Hoppas du inte tycker att jag är en jobbig stalker haha Och hoppas du har tid att svara på mina frågor :) Förstår om du inte har det..du har ju många kommentarer att svara på hehe :)
Men nu måste jag sluta skriva innan det blir en hel uppsatas ;)
Du fåt ha det bra kraaam :)

Reply
Ida

Om du nu är så “ful” och ena efter det andra så kan hon väl ge fan i att läsa din blogg!? störda människa…du är råå snygg!! bara avensjuka människor/människa :) PUSS!

Reply
Caroline

Jag vet att jag är lite efter men jag fick veta det här igår. Jag och några kompisar satt och pratade om Jannica och då berättade en av dem om detta.
Det är helt sjukt att hon tror att hon kan komma undan med sånt här gång på gång. Du är nämligen inte ensam om att ha råkat ut för denna människa så jag blev inte ens förvånad när jag fick veta det. I flera år så var hon efter mig och min kompis bara för att jag var tillsammans med henne dåvarande pojkväns lillebror, hon gjorde allt för att det skulle ta slut mellan oss. Det gick så långt att han bad sin bror att välja mellan honom och henne, han valde henne eftersom att hon hade honom i ett sånt järngrepp.
Vi fick långa hot-mail som var nära att leda till polisanmälan men snäll som jag är så gjorde jag det inte, det ångrar jag idag.
Det var ren mobbning på nätet, hon vågade aldrig säga något de få gångerna som vi träffades. Hon är otroligt feg.
Du behöver inte publicera detta om du inte vill eftersom att det är så längesen, men du får gärna svara så att jag vet att du har sett det :)

Reply
Sara

Hahahahah nej asså Gud vad omoget, det är bara ignorera sånna mail kenza, dem vill bara trycka ner dig för att dem ska känna sig speciella och bättre vilket dem absolut inte är när dem håller på så på det sättet, dem är bara jääääkligt avundsjuka på dig. 1. Du är grymt fin 2. Du har grymt snygga kläder och snygg stil 3. Du har en helt perfekt längd och kropp, inte för smal och inte för kraftig, utan helt och hållet bra och sen får vi inte glömma att du är MODELL! hur många kan bli det liksom? Så låt inte några elaka mail eller kommentarer trycka ner dig ;) ha huvudet högt och trampa bara på dem som är så omogna. Du är bäst kenza och du har jäkligt många läsare som tycker om dig och uppskattar dig verkligen :)
Kram! :)

Reply
Anonym

Alltså gud vilken BITCH!!!!!
Kenza, du är världens vackraste kvinna!<333333333333
Älskar dig och din blogg och jag skulle göra allt för att få se dig!
KRaaam!

Reply
Nina

Skit i henne, vilken idiot!! Kenza, du är den vackraste kvinnan i hela världen! (Enligt mig)

Reply
Elsa

Skit i alla taskiga kommentarer hon är bara avensjuk eller är sjuk i huvet! Du är den sötaste och snyggaste tjejen jag någonsin sett! Go girl!

Reply
Nannaa

Att kritisera en gång är ju en sak och behöver ej vara av ren avundsjuka men när man kollar att den där människan har skrivit otalöigt många ggr till dig ovan och allt är bara ren galla som hon spyr ut. Det av något är ren avudsjuka/osäkerhet/någon som ej har nåt bättre för sig

Hon läser ju allt det du skriver så nåt håller henne kvar på din blogg? hon känner säkert nån slags hat-avundsjuka gentemot dig. Fast jag tkr du skall lämna det som det är eller polisanmäla om det b lir för extremt(stalkeraktigt).

Ej sänka dig på samma nivå, lättare att göra kan ja tänka mig än att lämna det som det är=)

Reply
Hahahaha

Hahahhahaah Kenza jag typ dör som om hon driver värsta mamman.
Ät, passar nt i set, så fult, fyfan hahahaha Gud va kul och fick kämpa med kom iPhone för att komma ner hit och skriva kommentaren. Btw kommentaren ovan tror nt man kan anmäla det för stalkning e ju en blogg så :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*