• header

Ett klart tecken på att du inte har något liv

Elaka kommentarer är jag van vid, det ramlar in ett par stycken varje dag och det rör mig inte i ryggen. Men det roliga är när jag bland alla kommentarer söker på någons namn/ip-adress och ser att människan kommenterat töntiga kommentarer var eller varannan dag de senaste månaderna… Hahaha, hur orkar man! Snacka om ett tydligt tecken på att man inte har något liv! Fattar ni nu vilka no-lifers jag har att göra med varje dag? :P

Ps. Censurerade ip-adressen eftersom att jag inte vet om det är olagligt eller ej! Jag vet iallafall vem det är, men det var inte min poäng med detta utan ville bara visa vad det finns för knäppa människor..

Nu sökte jag bara på hennes mailadress, söker jag på ip-adressen kommer det upp dubbelt så många fler elaka kommentarer i andra namn… Haha!

1,604 Comments

Eve

Hahaha!! Hon har humor hon den dära Jennie!! ;D
Hon där uppe som heter Louise kanske e “Jennie”

Reply
Alejandra

Usch människan mår ju inte bra det märker man direkt … varför läsa någons blogg om man tycker att den e så “jävla dålig” o.s.v.
Starkt av dig att klara av alla dessa kommentarer jag skulle bryta ihop direkt !
Fortsätt som du gör, du är grym och sjukt vacker !
Obs: måste tillägga att du är sjukt snygg i RÖDA LÄPPAR !! så de så ! =D

Reply
kristina

fan vad taskigt. Sån tur så är nästan alla på din sida. Människor kan vara så hemska.Hoppas hon förstod att sluta med hennes kommentarer. Du är bäst och din klädstil är sjukt fin.

Reply
DALILA

Kenza, du förstår att hon är så avundsjuk på dig. Hon säger så för att hon inte har någon stil, jag är säker på att hon tar tips från dig.

Man förstår att hon är avundsjuk annars skulle hon inte sluta kommentera och läsa din blogg så mycket :)

Reply
Josephine Svea

Men gud vad patetiskt! Jag hade absolut inte tagit åt mig någonstans av sådana kommentarer.
Btw så kan jag inte hjälpa att jag faktiskt tycker lite synd om denna “Jennie”. Antagligen skriver hon ju dessa kommentarer för att hon är avundsjuk på dig Kenza för inget av det hon säger om dig har någon grund/stämmer inte. Men bakom dessa kommentarer så sitter det antagligen en osäker och ensam tjej som på något sätt måste hävda sig. Ganska sorgligt när man tänker på det.
Ta i vilket fall inte åt dig =)
Tack för en underhållande och “äkta” blogg!
Vänliga Hälsningar Jossan

Reply
Alex

Frågan är om det är lagligt att hänga ut någon med mail och ip-adress. Jag menar, man får ju inte ens lägga ut bilder på folk utan deras godkännande. Så även om det är hon som betett sig illa så kanske du som åker dit på här.

Man måste nog varaktig med sånt om de vet att man är känd och har pengar som du, Kenza, så man inte blir stämd eller åker på böter. Så hoppas hon inte har koll på juridiken, men hon verkar inte så bright iofs. ;)

Reply
Sara

No life säger jag bara !
Men bara en fråga bloggar du på wordpress! Om ja, jag bloggar också där!

Reply
My

Haha! Jag “DOG LITE” när jag läste komentarerna! Låter mer som om att någon är anuvdsjuk :)

Reply
thessi

Nejmen herregud, man blir ju rädd för mänskligheten.. Och generad, det är ju fan pinsamt! Stackars tjej. Tur att du får 500 x fler positiva kommentarer :)

Reply
mathilda

hahaha vilken patetisk person, för det första har hon helt fel, hon är uppenbart avundsjuk och hon hade aldrig gått in på din blogg varenda dag om hon inte gillade den. Ta det som en komplimang :)

Reply
Emmeli

Shit vilken omogen tjej!har hon inget liv eller? varför ska hon hålla på att klaga på dig? hur ser hon själv ut egentligen? hon är helt klart avunsjuk på dig! förstår mig inte på henne riktigt, jag menar hur kul kan de va att sitta och skriva en massa sånt? hon borde växa upp!

Din stil är GRYM!:)

Reply
Nathalie E

Jäklar! Snacka om ni life alltså. Om hon nu stör sig på exakt allt du gör/skriver, varför fortsätter hon då att läsa hela tiden? Jävla mongo. Tur att du inte tar åt dig, men jag håller med om det som en tjej skrev här uppe; tänk om hon skriver till andra som faktiskt tar åt sig? Aja.. hon är väl en tjej som lever på att kränka andra för att hon själv mår så jävla dåligt =). Du är bäst Kenza! Kram!

Reply
Katja

Hahaha vilket liv man kan ha. Man tycker ju att alla borde ha åtminstone NÅGOT bättre för sig men tydligen inte ^^

Reply
Amanda

Hahaha hur orkar hon??!! Kenza du är bäst, ändra dig inte p.g.a vad vissa idioter tycker :D

Reply
Jessica

Kenza, kära, fina du, jag tycker HON har så JÄVLA fel med alla sina miljoner JÄVLA komentarer ! Rent ut sakt, du har säkert fått massor med kommentater att du är fin , men den här gången så säger jag det igen! DU ÄR SÅ JÄKLA FIN! (Förlåt om jag svär så mycket hahah!)

Den där tjejen, har inget liv, det kan jag fullständigt hålla med om. Antingen så mår hon inte bra själv så hon måste ta ut sina känslor på andra, eller är hon väldigt avendsjuk på dig. Det kan också vara så att hon har svårt att beröma folk och erkänna det man själv gillar och tycka helt tvärtom. Alltså avendsjuk.)
Jag ska inte haka upp mig på detta, jag tycker du är stark att inte ta åt dig detta. För isåfall borde det vara omänskligt,faktiskt, när 99% av dina komentater tycker positivt om dej!
Du är så himmla fin kenza, och jag älskar ditt mode, jag skulle vilja ha HELA din garderob om jag fick! Det jag älskar med dej och din blogg är att du följer din stil, och det som är så kul är att nästa dag ser man alla gå runt med det du har haft på dig!
Så ha det bra nu kenza, kom ihåg att det finns så många som älskar det du gör. Kram <3 / Jessica

Reply
Rebecka

Nu brukar jag inte kommentera MEN bara för att se det från andra sidan, den här flickan mår säkert inte bra. Jag försvarar INTE hennes agerande men det kanske är lite… onödigt? Att hänga ut henne. Visserligen SKA man stå för sina handlingar, men så är ju inte verkligheten.

Oftast är de ju de som mår dåligt själva som mobbar andra. Som föredetta mobboffer kan jag inte fatta att jag skriver det här. Jag har egentligen ingen sympati för mobbare, men så tvingar jag mig själv att växka som person. Kanske inse att de har det värre än jag?

Tror ingen bryr sig om att kolla upp personen via IP-adressen, däremot mailadressen… Mailadressen kan dock mycket väl vara fejk också. Vem vet? Isåfall är det här ännu värre, eftersom mailadressen som angetts kanske blir spammad av arga “Kenza fans” och i själva verket är det en person som inte har en blekaste aning om vad som står på.

Reply
johanna

Det här var dagens höjdpunkt, hahahahahahhahahahaha fan va sjukt! Varför slutar hon inte bara att läsa din blogg..

Reply
adrienne

Hej!

Jag hade inte tänkt kommentera först eftersom alla andra sköter ett sådant bra jobb med sina positiva kommentarer, men nu kan jag inte låta bli. Såg nämligen nyss att denna “Jennie” hade kommenterat på nytt med argumentet “eget fel att Kenza har en så här stor blogg, då måste man kunna ta skit”. Va? När har det plötsligt blivit accepterat att någon måste ta skit? Jaha, så bara för att man är känd så har andra människor rätt att trycka ner personen och skriva väldigt elaka kommentarer upprepade gånger? Personen ska liksom helt naturligt klara av att ta den här skiten då utan att klaga – hon/han är ju känd, sånt måste man vänta sig. Visst, såhär är ju den bittra sanningen, men att påstå att det är mer förståeligt och rätt är väl att gå lite långt? Och faktum kvarstår att om man har sådana här åsikter kan man väl gott hålla dem för sig själv eller åtminstone inte sätta ut dem på nätet där alla kan se – då får man nog helt själv ta konsekvenserna. Jag kan bara föreställa mig hur otroligt härligt det skulle vara att jämt och ständigt få in kommentarer som “herregud va ful du är” osv. Underbart. Tack då vet vi det. Känns det nödvändigt att säga det var och varannan dag? Känner man sig bra då? Modigt och moget att säga det här på bloggen. Varför inte bara stämma möte med Kenza och säga allt man har att säga om henne o hennes liv rakt ut, eftersom de negativa sakerna aldrig tycks ta slut?

Till de som tycker det var fel att göra som Kenza gjorde kan ju ta och tänka om då “jennie” har kommenterat med gott självförtroende att hon njuter av att vara elak. Detta har ju på gått flera månader, bara för att man är känd måste man väl någon gång få nog, eller hur?

kram

Reply
Linnea

Så jäkla omoget! Men du är ju en stark kvinna, så jag antar att du inte tar åt dig :)

Reply
sofialejon'

Tss fan vad jag skratta åt detta! Avundsjuk eller vad liksom? 0.o Typsiskt Sverige… Går det bra för någon så ska det snackas och tryckas ner ännu mer mot den personen så att den inte känner sig så bra som den förtjänar att göra.

Hoppas att du inte bara skriver att du inte tar åt dig nu. Du får inte ta åt dig. Du är en toppen brud och en stor inspiration för många!! VÄLDIGT många!

You go girl och hon Jannie eller va hon nu hette kan äta bajs om det nu får plats ngt eftersom att hennes mun redan verkar vara full med skit? ;)

Reply
Felicia

Hej kenza!

Du ska inte ta åt dig något! Hon är bara avendsjuk. Jag tycker det är konstigt att hon kommenterar varje dag, bara för att skriva något “elakt”. Det är bara en sak jag inte förstår, om du inte tar åt dig något av kommentarerna. Varför visar du alla kommentarer med IP-nummer i ett inlägg och skriver “elaka” saker till henne? Sjunk inte så lågt som hon gör!
Jag vet att det är fel att kommentera så elakt, men den här personen som skriver detta är bara avendsjuk på dig!

Jag tycker nästan synd om “Jennie”. Man kommenterar inte så elakt om man inte mår bra själv. Hon klagar på dig, bara för att hon ska må bättre. Men Jag tycker att det är fel att kommentera på det visset. Det är bara barnsligt!

Bamsekram från felicia
Ps: Du är vacker på både insidan och utsidan! :)

Reply
runa

Hur fan orkar man egentligen? Du är ju bäst!

Härlig tjej. Festar och ja! Varför läser hon ens din blogg om hon bara stör sig?
Jag hatar att få elaka kommentarer! Och att läsa elakt oxå. DU vet vad som är rätt. Ingen annan. Själv tycker jag att jennie kan ta sig i arslet!
Och dra åt helvete. Du är bäst och din blogg är bäst!
Din stil och dig älskar jag. Och din sööööta hund! Soooo cute!!

KRAM!

Reply
Ida Kohlén

Finns ju knäppgökar överallt :S Men hoppas du inte tar åt dig av sånt här trams! Jag tycker att du är grym och jag önskar att jag passade i din klädstil för den är grym! Kram på dig!

Reply
adrienne

En kommentar till (kan såå räta upp mig!):

Att ha sina åsikter är en sak, men att säga dem är en annan! Inte särskilt väl genomtänkt då man påstår att bloggen innehåller en massa bilder på Kenza, då detta är hennes blogg. Vem ska hon lägga ut bilder på varje dag då, kan man ju fråga sig? Någon i sin familj; en vän kanske? Eller bara en helt total främling? Låter som en fantastisk idé, bravo.

Fortfarande står jag fast vid det att om en person stör en så otroligt mycket ska man väl bara strunta i att följa personens blogg? Jag skulle vilja se den person som skulle vara tvungen att ta lika mycket skit som alla andra kända personer handskas med dagligen, och inte till slut få nog.

Reply
Hanna

hahaha asså om hon inte gillar dig varför läsa din blogg och bara bli irriterad? Titta/läs det som gör att du mår bra! herregud haha, läste också igenon alla kommentarer.. shit jävla häxa! Hon har nog fått sig en riktigt chock nu när du la ut hennes kommentarer i ett inlägg… riktigt pinsamt

Reply
Ellie

Åh vad rolig! Lol!
Detta inlägg gjorde min dag, taaack :)
Älskar dina bilder från dubban btw!!

Reply
Amalia

Så sorlig tjej du borde blocka henne så att hon inte kan kommentera går det? Du är vackrast! Hade gett allt för att få se ut som dig! Läste igenom kommentarerna nu och dom är de riktiga kommentarerne som du förtjänar ! <3

Reply
Mimmi

Tycker de är sorgligt att du visar att du är minst lika sorglig som denna tjej…

Du sänktes rätt så rejält i mina ögon nu.

Håller med Emma lite längre upp, du säger att du inte bryr dig men ändå söker du igenom efter IPadressen och hennes mejladress, sen hänger du ut människan i din blogg..

Tjejen mår tydligen inte bra så varför ska du som försöker vara så präktig göra saken värre? Om de är sant som du säger låt de bara skölja förbi dig, de skulle visa att du är en bättre person!

Reply
Johanna

MEN HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fy va störd man kan va.. Hor folk inget liv eller? Så himla fegt av “Jennie” haha.. Hoppas iaf att hon slutar nu då,Det finns ju ändå ingen som håller med henne likson..

Reply
--

haha min förvånade syster kom hem precis och frågade vafan jag hade skrivit till dig då hon inte tänkte på att min mail stavas med 3st n och inte 2, lite ställd blev jag allt med tanke på atttt jag verkligen diggar din blogg!

Reply
erika

men usch!!! hon har ett allvarligt problem den där tjejen! näää kenza, skit i såna kommentarer..! när man sitter & läser din blogg i skolan så bara undrar alla killar: “WOOOOOW, shiiiit vem e hon?! skitsnygg, shit så fin & naturlig! .. va bor hon??”
så bevis på att du e ÜBERFIN! den där jennie snackar smörja.. MASSA KRAMAR! :D

Reply
sofia

oj, inte bara det att det är taskigt, utan att hon skrivit så mycket! ta verkligen inte åt dig kenza, du är min förebild och jag älskar din stil! <3 kram!

Reply
Mikaela

Hon verkar ju uppenbarligen gilla att läsa din blogg eftersom hon kommenterar hela tiden. Förstår inte varför folk inte kan tycka att det är roligt att det går bra för någon annan nån gång! Tycker du verkar vara en toppentjej och jag hoppas du aldrig slutar vara dig själv även fast du får alla dessa dumma kommentarer :) Kram på dig!

Reply
Isabelle

Hur kan man säga så??
Du är jätte vacker Kenza, få inte för dig något annat!
Hon är bara avundsjukt!! ;o
Kram! <3

Reply
sophie

hhahah…
*andas*
hahaha
BRA KENZA!!!
Du är grym och den där tjejen är väl någon som inte fick sin önskan uppfylld i ditt och tyras superduperbra program:)
kramis1

Reply
Hannaa

Ah! Hur orkar man? Och även om hon tycker så om dig måste hon läsa din blogg, seriöst. Head up high kenza, bry dig inte om såna där no life people!
DU ÄR SÅ FIN!
PUSS :*

Reply
Samantha

Herregud va patetisk person. Jag skäms när jag ser kommentarerna, uppenbarligen måste hon kommentera så för att själv känna sig bättre när hon egentligen bara är sjukt avundsjuk! haha

Reply
Lollo

haha, det luktar avundsjuka här ;)
om hon verkligen hade tyckt att du var så ful så hade hon inte läst din blogg, herregud -.-
fin är du, det vet du :) kram!

Reply
K

din blogg är sjukt underbar! följer den varje dag!
det är bara en avensjuk brud som kommenterar sånt skit :)

Reply
Becca

Sjuk tjej, undrar..kan man vara mer avundsjuk? Du är hela motsatsen till det hon sa förresten, vet du nog om själv. Hoppas jag.

Kram!

Reply
Erika

Nu får ni väl fan ta och lugna ner er. Nej, jag håller verkligen inte med Jennie, och jag förstår Kenza när hon hänger ut den här bruden (även fast det doftar lite dubbelmoral), *men* det ni (syftar på läsarna) sysslar med just nu skiljer sig inte ett dugg från det Jennie sysslar med.

Nåväl.

Jag gillar iallafall Kenza och hennes val av kläder.

Reply
Hanna

Tråkigt att du får läsa såna dumma kommentarer varje dag. Men ta absolut inte åt dig! Du är nog den vackraste kvinnan i världen. Du har inspererat mig så mkt. Stå på dig, och fortsätt skratta :) KRAM

Reply
lovisa

herregud vilket liv hon har! hur orkar man sitta och skriva så många elaka kommentarer, hon borde inte gå in på din blogg om hon tycker så som hon kommenterat.. -_-
bra att du inte tar åt dig för vet massa inklusive mig som tycker du är bäst! :)

Reply
Puss

hahaha dör. Gud vad idiotiskt att hålla på så. Jag har med fått en massa kommentarer på min bdb en gång i tiden. Ska man skratta eller gråta? Skratta antagligen! Finns inget att vara ledsen för när någon lägger ner så mycket tid på att hata någon, väldigt skrattretande istället. / Jennie. Hihi skojar.

Reply
Lollo

hahaha, men guuud varför läser hon ens din blogg? ingen tvingar henne. Du äger!

Reply
Ida H

Haha stackars lillatjej, hon måste ju ligga och drömma om dig på nätterna och planera sitt nästa drag. vilket liv.. DU kenza är super snygg och fin så hoppas du inte tar åt dig!

Reply
Emma

Men snälla seriöst, Hur kan man lägga ner så mkt tid på att skriva sådana kommentarer till en tjej som man vet inte tar åt sig? De är ju värdelöst. kenza du är bäst,jag älskar dig och din blogg, kan inte leva utan den. Kan inte du ha frågestund nån gång btw? :D

Reply
Pernilla

Satt faktiskt och läste igenom alla kommentarerna, haha. Löjligt ju! Hon upprepar sig väldigt mycket den där människan… Hon skriver att du själv tycker du är snygg, men vadådå? Det borde du ju tycka för du är ursnygg! :) Och jag tycker du gjorde rätt som lade ut det. Hoppas hon skämsoch kanske “dör lite” som hon klagade på att du skrev ofta ;) hahaha. Finns många fler som älskar dig och din blogg än som hatar den, och jag är en av de som älskar den! :D <3

Reply
esra

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH ALLTSSSÅÅÅÅ JAG DÖRRR HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA DRIVER HONN ELL HAHAHAHAH KOMEDDIDII FAAN

Reply
saranda

Du måste skoja” klä dig som en riktig svensk??? avlid tack inte du kenza utan hon andra:) KENZA IS THE BEST AND CUTEST<333

Reply
C

Tråkigt att det finns en del människor som inte mår bra i sig själva och tror att det ska hjälpa att försöka sänka andra. Kanske är det bäst att ta tag i sig själv och låta andra få må bra och se ut som de själva vill! Kenza din blogg är roliga att titta förbi ibland fortsätt som du är:)När jag läste kommentarerna den här “Jennie” la kunde jag inte hålla mig för att kommentera, hennes kommentarer luktar ju avundsjuka ;)
Peace out

Reply
Rebecka

hahahahahaha. kommer inte på nåt annat att säga, så hahahahahahahahaha.

du är skitsnygg föresten.

Reply
Klara

finns redan hur många kommentarer som helst men du är heelt klart värd en till! denna tjejen borde skaffa sig en hobby. det är ju inte precis så att hon är TvUNGEN att läsa din blogg om hon nu inte tycker om din klädstil.. ? jag tycker i alla fall at du har en jättehärlig klädstil, bra smak, roligt liv o bra inspiration, och även om du inte ksulle ha de skulle jag inte skriva att jag tyckte det. jaja :) man kan skratta åt det kanske. eller tycka synd om henne. men tack för en supperblogg i alla fall ! <3 :D

Reply
Lena

Ja du har rätt no lifer…att hon orkar? Det är ju synd :( Vad fail, men man ska absolut inte ta åt sig av såna kommentarer! Dom är bara avundsjuka :)

Reply
moa!

jag tycker iallafall att du har sån grymt snygg underbar stil!!! suktar avundsjukt på varje plagg du lägger upp! :) Kram och tack för en jättebra blogg!

Reply
Klara

måste säga en sak till.. många säger att du inte borde hängt ut henne. grejen är ju att hon har skrivit detta som kommentarer på INTERNET. internet är öppet för alla. vi kunde lika gärna läst varje kommentar själva under varje inlägg. detta är inte uthängning. hon har valt själv att dela sin åsikt ( vilket var dumt gjort tyckker jag, om man inte har något positivt o säga bör man inte säga något alls ) detta är mer en påpekning av det hon gör för att hon själv ska fatta hur dumt det är. Va skulle hon göra om du sökte upp henne liksom? skulle hon vara lika kaxig då ? hon måste kunna stå för det hon gör, eller säga förlåt kanske och inse sina misstag.

Reply
Ida

Bra att du står emot alla elaka kommentarer Kenza! :)
Du är en cool, häftig och vacker tjej, fortsätt med det!

Kram

Reply
Z

Varför kan inte hon sluta läsa din blogg om hon hatar det sätt du skriver och dina kläder? but it sure is amazing that she can still do it… not that everyone can do something like her like write some shits every minute…

Reply
Julia

Haha vilken loser;P
Du är BRA Kenza, att du lade ut hennes ip nummer för hon ju för fan skylla sig själv :D
Haha, de är synd om hon.
Ha de bra!
Kram Julia :)

Reply
meylis

Men alltså är det så himla svårt att bara INTE läsa bloggen, då eller? Eller förpesta (eller roa för den delen, för kommentarerna var nästan så patetiska att det blev roligt)andra med sina åsikter? När hon ändå håller på kan hon ju ha en bindel runt fejjan när hon går ut så hon slipper se alla rödmålade munnar (mines included! :)).

Kenza, jag tror inte jag behöver säga så mkt mer. Fortsätt att vara du, du är en av mina största förebilder och jag tycker seriöst synd om den där stackars arma själen som har skivdiarré. Kram!

Reply
Julia

xD Haha vilken tönt. Stackarn har nog väldigt dåligt självförtroende så som hon hackar på minsta lilla sak.
Det röda läppstiftet från Make up store är btw FAB! Har ett själv~<3 ;D

Reply
miranda

fan vad taskig!
du är typ den sötaste, snyggaste, perfektaste personen som finns ju!
dom/han/hon är bara avundsjuk!

ps. ääälskar din blogg! (L)
puss på dig!
kram /miranda

Reply
elin :)

kenza, jag måste börja med att säga att du är jättegullug, och bra att du inte tar åt dig , tänk på alla som älskar dig istället!

Reply
Nadia

Hahaha. Jag sitter och skrattar högt för mig själv. Varför läser hon ens bloggen om hon tycker att allt är så tragiskt? Vissa har tydligen inte mycket för sig dem ;)
Kram!

Reply
josefin

Hej! Du kommer säkert inte ens läsa den här kommentaren eftersom att det redan är över 1000 stycken som kommenterat detta inlägg. Wow. Läste faktiskt varenda kommentar som denna ”Jennie” skrivit. Riktigt pinsam verkligen, sorgligt!! Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att du är nog en av de finaste och hälsosammaste bloggare jag sett. Kolla liksom på de bilder som du tagit och skrivit något i stil med ”morgontrött och sliten”. Jag menar wow, jag kommer inte ens i närheten av så fin ens när jag klär upp mig och hela faderullan lej. Känner mig så ful när jag kollar migsjälv i spegeln efter att ha läst din blogg. Du kommer gå långt här i livet, jag lovar! Ta inte åt dig, eller jag vet att du inte gör det, för hur kan en sådan fin tjej som du någonsin känna sig ful eller misslyckad? Kram från Josefin! <3

Reply
Amanda

Hmm, jag brukar aldrig kommentera men får väl pusha dig lite. Avundsjuk är väl det enda ordet.. Det är iaf jag, eftersom du verkar ha allt. Du ser extremt bra ut, är smal, du får göra det du vill, pojkvän och ja, ett fantastiskt liv med mycket resor. Dessutom får du sjunga, min absolut högsta dröm. Men jag står för att jag beundrar dig, och är avundsjuk istället för att posta elaka kommentar. Du är trots allt en väldigt bra förebild, med normal syn på livet och båda fötterna på jorden trots all den uppståndelse som hela tiden sker. Du verkar vara en väldigt trevlig människa, och jag hoppas att människor skulle lägga ner och bete sig illa. Vi har inte mycket här i världen, men vi kan bidra till att vi alla får en bättre dag. Till och exempel genom att vara lite vardagssnälla istället för att ta ut sin egen avundsjuka på andra, tack för att du är den du verkar var! (Random, men jag känner dig ju inte…) :)

Reply
Nina

HAHA! PINSAM BRUD DEDÄR! HON LÄR JU VARA sjukt avundsjuk! kanske någon du känner som tycker illa om dig? hon är ju bara pinsam, man lägger inte ner så mycket energi på att vara elak, dåligt! jag tycker du är skit snygg! och jo du passar visst i röda läppar som hon hängt upp sig på väldigt mycket! jag hade varit oerhört glad om jag hade varit hälften så snygg som du!

Reply
Camelia Karova.

Oherregud, det där kallas avundsjuka! Hon är ju bara avundsjuk för att du är så jävla snygg och har snygg klädstil. Att hon ens orkar läsa din blogg om hon ska hålla på sådär. Du ska fan inte ta åt dig. Jag har själv blogg och får elaka kommentarer ofta, och det jag lärt mig är att inte ta åt sig. Hon borde ju förfan förstå att bloggare inte tar åt sig, eller hur Kenza? ;) Men jag ville säga att du är grymt jävla snygg och din blogg är as bra :D

Reply
Caroline

Hahahaha shit vilken patetisk brud den där Jennie. Skaffa dig ett liv, jävla no-lifer!!! Jag absolut älskar att kommentarerna är så jävla ovesentliga så det finns inte! Nej du lilla Jennie, kanske borde skaffa dig en hobby eller ngt, så du har något annat att göra på dagarna? Herregud asså… folk slutar aldrig att förvåna en.
Och Kenza, tänker inte ens säga att du inte ska ta åt dig/bry dig för det vet jag att du inte gör.

Puss på Jennie!

Reply
Anna

HAHA! Hur orkar man, tycker synd om tjejen som inte har något annat att göra än att ta ut sin avundsjuka på skrattretande kommentarer. Ta inte åt dig Kenza, du är b.ä.s.t.

Reply
isabella

wow snacka om att tjejen är avundsjuk på dig Kenza! ;)
att man ens bara ängar sin tid till att skriva såna kommentarer som inte ens ör sant är fjantigt..
hoppas den tjejen har lärt sig något när hon sätt alla dessa kommentarer.
Jag hade aldrig kunnat skriva så till dig som är så vacker & verkar så undebart snäll & omtänksam!
ha en bra dag,kram! :)

Reply
Ellinor

Haha! Var man än vänder sig möter man sådana personer. Varför klaga när man istället kan uppskatta eller ge feedback? Varför klanka ner på någon annan överhuvudtaget? Gillar man inte personen eller bloggen så ge fan i att läsa den i så fall. Haha, det är ju så att man skrattar år vissa kommentarer.
Fortsätt så som du gör Kenza, jag tycker att du är en intressant person.

Reply
johanna

haha jag döööör, det bästa var ju den kommentaren om hur du kramar andra. hur orkar man ens bry sig!? haha

Reply
anonymous

Hi at first I would like to say that I usually never comment on blogs. I just come to see nice web shops and get some inspiration. But I think that it is really wrong you published private data of a girl online for 140.000 of readers. I don’t read Swedish but I understand that the comments were offensive. But it’s probably a 13 year old girl who is a bit jealous because she thinks your life is perfect. I know it isn’t but she is probably too young to understand that no one’s life is perfect. And should we now all be afraid that if we criticize you our private data like our IP and e-mail address will be posted online? I don’t think these data’s are meant to use them that way. And second: face it your “known” now it has a lot of good side but the bad side? Not everyone will be nice to you. But you have to stand above that. By posting this you show you do care a lot about what people say about you. I don’t expect you to comment on this but I hope you don’t do this again. Blogs are for fun not to make anyone (including you) feel bad.

Reply
Ebba

Tjejen ”Jennie” som kommenterat detta kan vi alla konstatera att hon har riktigt dåligt självförtroende. Men jag kan lova er att era miljontals kommentarer riktade mot henne kommer ge henne den värsta självkänslan någonsin. Hon kommer inte sluta upp med det här, hon kommer antagligen fortsätta nu för att hon känner sig så pass hotad. Hur dum någon än är så tycker jag att det känns lite fel att du lägger ut hennes ip och msn inför hela svenska folket.

Reply
me :)

haha, avundsjuk ? ^^ ne men serri så sjuukt ;) aja, hare super ! love yah ‘n your blog!!! :D

Reply
Ebba

Tänk om ”Jennie” ljugit om sin msn. Stackars den som sitter där hemma och kanske får alla arga meddelande ifrån dina fans, och så har den ingen aning om vad som händer..

Reply
Pernie

Tycker att det är lite gulligt av henne att lägga ner så mycket av hennes tid på att läsa något som hon verkar ogilla så fruktansvärt mycket :p

Reply
naima

Hahaha! vad ska man säga, finns haters över allt oavsett vad man gör. Inget nytt ! Love you kenza, keep your head up! you go girl <3

Reply
Nadja

Allvarligt, varför läser man en blogg om man inte gillar personen som driver den? Och framför allt, varför försöka få andra att må dåligt över något så löjligt som kläder? Vad spelar det för roll? Jag älskar inte alla kläder som folk har på sig men jag går inte fram till dem och säger att de ser förjävliga ut för det.
Om världen ska fortsätta gå åt det här hållet borde de införa social kompetens som ett ämne i skolan.

Reply
m

Haha vilken tönt..Hon är nog grymt avundsjuk :s
Älskar din blogg,och dina kläder är så sjukt snygga att jag vill dö ibland..! Haha, puss

Reply
natalie

Hahah, hon som skriver dom dära komentarerna har verkligen brist på liv. Hon skriver såna komentarer för att hon själv mår dåligt och måste klanka ner på andra för att må bättre men innesrt inne mår hon inte bättre för det. Hon är rent av avensjuk.

Kenza du är en awewsome bloggare! Jag älskar dina kläder:)
kram

Reply
maja

Tycker de va bra att du inte stök över ip adressen, skriver man sånt här ska man kunna stå för det o inte gömma sig bakom en skärm!
du är skit snygg, skulle gå genom eld för att få din kropp!

Reply
Stjärna

Ha !
Det finns bra patetiska och avundsjuka människor. Varför inte uppskatta att någon föds med sån skönhet som du gjort.

Kenza, inte för att jag tror du bryr dig i det folk skriver men ta inte åt dig. För enligt mig är du en förebild och en av Sveriges finaste. Naturlig och inte överdriven.

Reply
mandina

KENZA!! LYSSNA INTE PÅ HENNE!
hon är avundsjuk som jag till och med kan vara på dig men jag vet att man inte ska trycka ner dig bara för det. du är så himla snygg och blir bra på alla bilder och hon är säkert en fjortis som bara har ksss kläder och inte har någon känsla för mode alls! vadå att strumpbyxor är fult under shorts? okej, det är hennes åsikt. men orka henne… blir så irriterad när dom måste sitta och leta efter fel……

Reply
Liv

Haha, shit! Vilken extremt töntig brud. Hon verkar ju ha dålog fantasi dessutom eftersom hon skriver samma sak fast emd andra ord hela tiden xD Du är awsm Kenza, kram!

Reply
Dama

Grymt bra gjort Kenza nu ska hon få skämmas inför din kända blogg!

Du har ett jätte fint ansikte och vet vad MODE betyder och du passar jätte bra i röda läppar!

Reply
Maria

Du är sjukt vacker vad är det md henne -.- Hon är säkert ful och hn vill likna dig så hon säger att du är ful för hon är avundsjuk :))

Reply
Alda

Men HERREGUD, hon måste antingen älska dig så jävla mycket att hon är avundsjuk eller så är hon såååååå jävla osäker om sig själv, och jag tvivlar på att hon vågar kommentera detta inlägget.

Blir hon sur över ip adressen ja då får hon ta det!

jävla BITCH!;)

Puss på dig kenza<3<3

Reply
Veronica Berggren

haha men gud va töntigt ;D sånt är man ju van vid..
shit vad avundsjuk man kan vara alltså :) har man bra självförtroende kan man ge andra komplimanger.
och du är snyyygg! :)

Reply
Nina

hahahahahhahahahahah detta kan vara årets roligaste blogginlägg hahahahahhaha varför slutar hon inte bara gå in på din blogg…..jag döööööööööööööööööööööööööör

Jag tycker du är grym iaf och förhoppningsvis så slutar denna människa någon vacker dag vara så arg (du lär ju tyvärr inte vara den enda i vårt avlånga land som drabbats av hennes vrede)….

Reply
Johanna Möller

Jag brukar inte kommentera blogger. Men den där tjejen/tjejerna går verkligen över gränsen. Du ska inte bry dig om vad de säger för du vet själv att du är fin och har en sån otroligt bra klädstil. Du har ett underbart liv.
Låt inte dom förstöra något för dig.
Dom kan ta o slänga sig i väggen helt enkelt :)

Reply
Emma

Gud vad hon tjatade om dina läppar -.- Tycker dom är jättefina!! O varför läsa en blogg man inte gillar?? skum tjej…

Reply
linnéa

hahahaha! serriöst, jag håller på att döööö, silket liv hon tjejen har! :d

Reply
hanna

AHAHAHAHA hon har verkligen inget liv!! Om hon har problem med dig borde hon kanske sluta läsa din blogg och kolla sig själv i spegeln om hon nu är så “snygg”

Reply
Amanda

hur fan orkar man asså, men kenza du borde inte ha visat hennes email adress, de va fan lågt. precis som paow gjorde fast skrev vad en kille som hade gjort nåt hette på facebook istället så alla bombade honom.

Kenzas svar: Don’t worry, det är inte hennes mailadress och hon heter inte heller jennie. Kram!

Reply
Tanne

Hahaha vilken nolla! Bruden verkar dö av avundsjuka ju, hahah! Fortsätt med de du gör, för du är fan bra på de K !! Kärlek !

Reply
michelle

För det första, personen måste antagligen hata eftersom den gång på gång läser din blogg trots att denna avskyr dig så oerhört som hon säger. Varför inte då säga: “Jag hatar Kenza, tänker inte läsa hennes blogg” och sen är det nog med det?
Personen i fråga har alltså inget liv, eller är grovt avundsjuk skulle jag tippa på.
Läste att den flera gånger klagat på dina röda läppar, antagligen passar hon inte i röda läppar själv eller är smårsur på föräldrar eller har röda veckan och därför måste det gå ut över dig. Alltid lätt att hata en person man inte känner?
Jag tycker iallafall inte att du ska bry dig, du är ju betydligt mycket starkare i dig själv än vad tjejen är och beter hon sig såhär förtjänar hon inte uppmärksamheten.

Fortsätt med det du gör!

Reply
Sara L

hahaha roligt att hon alltid hittar nya saker att klaga på! tycker iof att det hör till när man har en så pass stor blogg som du att det kommer kommentarer som inte bara är jättegulliga, men detta är ju löjligt! om tjejen verkligen stör sig på dig kan hon ju låta bli att läsa, och om hon vill uttrycka personliga åsikter skulle nog många fler ta henne på allvar om hon kommenterade både positiva och negativa saker som hon reagerar på. klart man inte kan tycka allt är bra eller snyggt men då behöver man ju inte bry sig. ha en bra dag kenza! :)

Reply
Elinor

Men palla att folk ens orkar vara så pinsamma?! ska man vara avundsjuk så kan man väl iaf spela snyggt spel…

Klockrent gjort av dig iaf! + att dina läppar passar asbra i rött! :D

Reply
Elinor

HAHAHAH döör vilken puckad människa hon är! om hon nu hatar dig så mycket hur orkar hon ens gå in på din blogg! Kenza du är GRYM och så är det bara :D

Reply
Caroliin

HAHAHA… kände mig bara tvungen o kommentera…
Orkade inte läsa allt men fyfan va roligt :)

Reply
Jennifer

Vet att du redan har fått 1300 kommentarer om detta, men ville oxå vara snäll och säga:

Att du ska skita i den där jävla ‘Jennie’ ! Du är så helvetes bra och fin! Du är så perfekt på alla sätt <3 Lova oss att du inte tar åt dig av någon sådan här 'Jennie' Lova?! Vet att jag typ skrev samma som alla andra, men ville verkeligen få fram till dig att jag (och väldigt många andra) Älskar dig precis som du är! Du kanske tycker att jag är konstig, men jag skulle typ döda för dina läppar, och dem är skitsnygga i rött!! Så puss på dig Kenza och föresten så är hon säkert en stlaker, inte en hater! Brukar vara så, men i alla fall så kraaaam <3 :DD

Reply
mm :/

men förstår inte varför tar du åt så här? väldigt onödigt liksom, visst skrev många gånger, men ingen direkt så jälva grovt att hänga ut en person för?
så hon tycker inte om dig, sånt där du väl tåla också?
hade de stört dig eller varit seriös hade du anmält henne isf, annars skapar du bara nätmobbning. o nej de einte likadant så för dig, för du e en bloggerska o du får hundratals , nu tusentals, kommentarer att hacka dig på vad en läsare av alla skriver..
bittert bara, respektlöst, går inte ens i jämlikhet med hennes nivå… undrar hur andra dina läsare ens håller med, måste vara hjärtntvättade för du inte finner tydligen gräns på hur man ska ge rätt respons inte bara hämnd.. omoget totalt. tyckte om dig, men, skenet bedrar…

Reply
amanda

tycker man att du är så himla ful i röda läppar, bär hemska kläder och är allmänt fel, så behöver man väl inte ens knappa in kenzas.se på tangentbordet. Om “hon” skulle lägga samma energi på att göra något vettigt, så hade “hon” nog löst ett x antal världsproblem vid det här laget.

Gillar dina bilder. Lycka till i fortsättningen!

Reply
Ebba

Wtf! Lyssna inte på henne, du är sjukt jävla snygg. Hon är bara avundsjuk, älskar din blogg bruden! :)

Reply
Icka

Haha.. Önskar man kunde säga “nu ska vi int’ va’a bittääährr” till denna Jennie. Well, hon borde ta ett chillpill och klappa gnuer eller liknande så skulle världen bli lite positivare. Eller en hamster skulle hon klappa!

Rock on Kenza, that’s how we gangstah rollll! ;)

Reply
Emma

Jag tycker du är SKIT SNYGG när det gäller allt!!! :D Utseende, outfits, hår, ja allt. Jag är avundsjuk, men inte trackar jag ner på dig inte. Fånigt dom som gör det.

Reply
Alexandra

Kenza du är snyggast , dom som har skrivit sånna elaka kommentarer för att dom är bara avundsjuka på dig och dina kläder och på ditt utseende , så bry dig inte , dom har säkert inte råd med att köpa kläder så dom slösar sin tid på att skriva elaka kommentarer // Alexandra <3 :D

_─██─██─
─█──█──█
──█───█─ Till Snyggaste & Sötaste Kenza <3
───█─█──
────█──

Reply
Johanna

Men haha OMG hur orkar hon? xp hon är bara såå avundsjuk så det finns inte ord xD
snacka om att inte ha nå liv.

Reply
Mina

HAHA XD undrar vad den där “jennie” tänker nu då? Sitter säkert och skäms, kan bara se hennes min, haha =D

Reply
julia

Haha, man blir så trött på såna här människor! För mycket fritid är vad det är! Att hon tror att detta biter på dig också, du är den starkaste jag vet! Kram

Reply
elin

Känner igen det där! Avundsjuka små människor som sitter hemma i sin ensamhet och vill tro att de är bättre, vackrare och snyggare än alla andra. Hoppas tjejen lägger ner och slutar upp! Störande sånt där!! Älskar din blogg btw:D! kram elin

Reply
något

Haha, jobbig chey. :D men det var faktiskt ganska lågt att lägga ut hennes mejladress :( och IPPPPP

(orkar inte skirva namn osv . liggrner o de e fettjobbigt o skriva då!)

Reply
Ebba

hahahahahahahah fyfan vilket jävla skämt till människa! Men du är bäst Kenza så ta inte åt dig ett jävla skit av vad dendär äckliga bruden säger!!!! Kram

Reply
c.e

men shiiiiit va jobbig?!hur orkar hon hahha? ta inte åt dej kenza, du har skiiiiit fint stil verkligen, skit vacker e du!

Reply
Felicia

Inte för o va dum men vad de verkligen så smart att skriva ut hennes namn, folk kan ju kanske göra ngt onödigt mail till henne? btw, HAHAHAH, människan har ju inget liv! HAHAHAHA sorgligt…

Reply
sanna♥

Hon är bara avundsjuk på dig Kenza !
Du har ju jätte cool stil och du är verkligen jätte söt, det är ju bara sorligt att den personen inte har något liv ^^
Hur orkar hon, haha :)
Du är bäst !

Reply
Mandy

kenza bry dig inte om dem, de är bara avundsjuka för att du har ett bättre liv än dem.
Tss, så sjukt lågt att vara oschyssta ;S

Reply
t'

ibland undrar jag varför folk läser bloggar när dom tycker att bloggerskan är allmänt värdelös. grejen som gör allt värre är ju att hon kommenterar vartenda inlägg, brist på liv eller? jag hoppas verkligen att jennie, ser jävligt bra ut om hon ska kommentera ditt utseende utav allas.
du är nog den vackraste tjejen jag någonsin har sett, keep up the good work kenza!

Reply
Clara

alltså haha, jag orkar inteeee
förstår inte hur folk ba kan hålla på, kan seriöst verkligen inte tänka mig att göra/skriva sådana saker själv.
vad tjänar dom på det? o.o

du har en grym stil :)

Reply
filippa

hahaha fan vad kul att du la ut hennes mail! haha hämnden är ljuv! TÄNK NÄR HON LOGGAR IN OCH SER DET hahahah

din blogg äger och du är otroligt vacker :)

Reply
malin

hahaha jag dör!
va hon måste skämmas nu då ;)

vet att du troligen inte bryr dig om vad hon säger och kanske inte läser det här heller men du är bäst! och du passar visst i färgat läppstift! så himla snyggt och fräscht :)

Reply
Natalie Patzer

Nu är jag lycklig! För tre minuter sedan tyckte jag synd om mig själv eftersom jag måste plugga 24/7 och inte har någon fritid alls, men du visade mig att jag har 20 ggr mer liv än vissa andra (sorliga) människor! ;D

Reply
Klara

Kenza! Du är min inspiration varje dag! Inte bara för hur du klär dig men också för hur du är som person! Du är så himla rolig, härlig och snäll tjej! Även om jag vet att jennies kommentarer inte rör dig i ryggen så måste du veta hur unik och underbar du är!

Reply
Casandra

Men om hon verkligen hatar din blogg och tycker att du är ful, varför söker hon och läser din blogg ?
Det är ett klart tecken på att hon är avendsjuk.

Men du borde inte bry dig för jag tycker att du är en sjukt fin tjej och härlig!! och det tycker många andra mer.
Du borde följa ditt hjärta och inte bry dig ett dugg va andra säger.

Förresten så gillar jag verkigen din blogg, Gumman!

Reply
lina

jag tycker bara för att man är en offentlig person har ingen rättighet till att trycka ner en person. Jag har inte förstått grejen med att folk tycker att det är “okej” att trycka ner personer bara för att man är offentlig(känd). Offentlig eller inte, är det INTE OK…

Reply
Frida

Oherregud vilken avensjuk tjej. Du har snyggaste klädstilen och är snyggast också!! Älskar din bloggggg! :) Kram!

Reply
mee

Din blogg du skriver va du vill lägger upp va du vill!
Men sen tkr ja också rätt synd om “jennie´´ som måste må jätte dåligt ja äälskar din blogg och bry dig inte om sånna fast ja vet att du inte gör de kram! <3

Reply
emmaaaa

Skit i dom jag kollar din blogg nästan varje dag, kan säga att jag avgudar dig.. Vill ha alla kläder du har ju men inte så lätt när du har så dyra kläder menmen! gillar din blogg i alla fall!

Reply
Mona

Kan säga så här:
Din blogg är typ den enda jag läser och du verkar vara en fantastisk person med galet snygg stil, om inte utseendet, behöver jag nämna att du är FUCKING GORGEOUS? :D :D Så typiskt att så fort en person framstår som framgångsrik och duktig finns det alltid någon/några som ska bli gröna i fejjan och försöka trycka ner den. Btw, denna person sitter nu antagligen och skäms en JÄVLA MASSA!
Strunta i dessa idioter, du är så himla mycket bättre! All kärlek till dig!<3 :)

Reply
Helena

Hon kan vara en person som mår riktigt dåligt. Vi alla är inte likadana. Det behöver inte ens handla om avundsjuka. Hon kanske bara valde ut en bloggare att skriva nedlåtande kommentarer till för att ventilera sin egen ångest. Behöver inte ens ha något med Kenza som person att göra.
Kommentarerna hon skriver är ju inte precis jätte upprörande. Då jag bloggade fick jag likadana kommentarer och jag hade typ 25 besökare per dag. Det är alltså inget unikt.
Men att hänga ut folk som Jennie förstår jag inte.
Jag har alltid tyckt att Kenza varit en förebild för folk men nu har hon verkligen lagt sig på en låg nivå.
De där kommentarerna som Kenza la upp som Jennie skrivit är ju skitsaker jämfört med att skicka flera tusen hämndlystna småtjejer att mobba en person, Jennie.

Riktigt chockad är jag över hur Kenza väljer att utnyttja sin makt.

Förresten, undra om min IP-adress nu kommer bli publicerad för att Kenza blir lite sur? Fint budskap hon skickar till småtjejerna och alla som kommenterar hennes blogg.

Den sista riktiga förebilden bland de svenska bloggarna har visat en mycket dålig sida. Får väl hoppas att hon lyfter sig igen och visar att det finns en skillnad mellan henne och vissa andra bloggare. Det är ju denna skillnad som tidigare gjort att jag har känt att jag har velat läsa hennes blogg.

“E-postadress: (publiceras ej)”…vilket skämt…

Reply
ardiana

okej… sluta rövslicka? tack!

när någon annan bloggare lägger upp något så är alla på personen, men när det väl är “kenza” spelar det ingen roll? så jävla hjärntvättade!

tkr det var ändå omoget av dig lägga upp henne, hahah men iaf tror absolut inte att hon tar åt sig eller blir rädd, snarare glad:) du gjorde henne en stor tjänst!

Reply
eeln

ja man märker ju att hon har ett SJUKT dåligt självfötroende den hä flickan, o ja, tråkit liv..
bra att du int tar det på allvar kenza! du äääger :D

Reply
Hanna

Jag tycker det var taskigt att hänga ut allt det där… Stackars tjej. Hon har säkert svindåligt självförtoende och du förstörde det ännu mer. Varför sänka en tjej som redan är låg? Var synd om henne innan, nu är det skitsynd om henne. Jag tycker du var väldigt taskig där. Om du stör dig på att hon kränker dig hela hela tiden. Om du känner att det är jobbigt när hon verkligen skriver saker som inte ens är konstruktiv kritik, utan endast förolämpningar. Så tycker inte jag att du ska 1 godkänna kommentarerna, 2 inte heller bry dig om kommentarerna, 3 inte göra så att hon i värsta fall kan komma in på din blogg. Du borde ju vara van vid att inte alltid få bra kommentarer. Hon är däremot inte van att bli uthängd, hon kanske mår så jävla dåligt just nu och människorna kanske är fruktansvärda mot henne nu. Tror inte du ibland förstår vilken makt du har, du kan hur lätt som helst förstöra vilken tjej som helsts liv. Tycker såklart synd om dig med, taskigt av henne. Men du borde klara det vid det här laget? Du har ju bloggat hur länge som helst, hon är definitivt inte den första. Du har så bra självförtoende så är ju knappast så att du tar åt dig heller. Tycker hänga ut människor är mer Kissies grej, men du kanske har blivit förändrad, nuförtiden när du gör allt för att bli känd osv också. Hoppas i alla fall att du inte är stolt. Jag menar, vem bryr sig om nån skriver att du inte klär dig snyggt eller inte passar i ett visst läppstift? Det vet du ju själv om du gör, eller hur? Vem skulle klä sig i något den inte tycker är fint? :-) Dessutom, saker hon skrev…. Jag tycker itne att det var så hemska saker. Seriöst, då ska du se vad folk skriver till Kissie! Frutansvärt. Eller veta vad folk sagt och skrivit till mig! Men jag hänger inte ut dem. Tycker detta är liiite väl överdrivet…? Du har roligare saker att skriva om :-)

Reply
Ebba

kenza du skrev att det inte var hennes mailadress..då måste det ju vara någons annan stackare som blir bombad med elaka fansmail….

Reply
hanan

HAHAHA, måste få kommentare detta hahah du ska verkligen inte bry dig om sådana människor. Människor som henne tycker ner andra för att själv “lyfta” sig själv, men du ska veta att du e hur vacker somhelst och du är en stor förbild åt mig som inte e så yngre än dig att du kan påverka mig med en såååå god ambition är ett tecken på att du e en underbar människa som vil allt gott här i livet. Har fatiskt starat en blogg på grund av dig, Hade aldrig kunnat tänka mig att ja någonsin kunnat starta en blogg TACK SÅ MYCKET!!

Reply
Sofia.

Haha sjukt störd männsika, antingen har hon inget IQ eller så har hon inget liv. Och alla har väl haft det svårt i sitt liv någon gång så hon kan knappast skylla på det.
Du äger Kenza<3 Bry dig inte om henne ! Kramar …

Reply
Tasha

HAHAHAHAHHA okej DOG LITE där, tack vare lilla “Jennie”! Skulle verkligen vilja träffa henne och se vad miss-know- it-all har på sig själv, hur hon ser ut i rött läppstift och vad hon har på sig för skor! Ett jävla psykfall – det är vad hon är! Helt rätt åt henne att bli uthängd här på din blogg, även om det är vad hon var ute efter! Fucking retarded!

Reply
Emiliijah

Kan inte göra annat än att tycka synd om människan.
Ren avundsjuka det där.

Jag förstår henne, vem är inte avundsjuk på dig liksom ?! ;)
Men det där är att överdriva en hel del!

Reply
Natalie

Strunt i den där tjejen,låt henne inte sänka dig.Du är en fantastisk tjej.Ibland är det bra att vara kreativ med färger som du är..Och jag tror att den här tjejen bara är så avis på dig,hon har inget liv säger jag ju bara!! Man behöver inte klä sig normalt som alla svenskar gör det är kult att ha på sig lite annorlunda fina kläder.Du är ju 100% naturlig den tjejen har ingen aning vad hon skriver! :)

Massa kramar

Reply
isabel

ta inte åt dej kenza, bara en annan avensjuk bitch som inte har samma liv som dej, en wannabe <3

Reply
RONJA

Haha helt jäkla seriöst, hur orkar människan? Det tyder bara på två saker… avundsjuka och nolifer.

Reply
jessica

herregud! avundsjuk är ju bara förnamnet!

jag älskar din blogga och dina kläder och ser dig som en stilikon :D var det förresten den 14 april den nya kollektionen på hm kommer?:)

Reply
karolin

men gud vad taskigt folk det finns?!
Alla har väll sin egna smak, och vissa kanske sticker ut men det är ju as coolt tycker jag!
Men alla har väll kläder man känner sig bekväma i!
Tycker du har jätte fina kläder! <3
stora kramar karolin!

Reply
karolin

föresten tycker du är en sådan skön bloggare!
Kollade din blogg för 2 veckor sedan och nu kollar jag den varje dag !
fotsätt så tycler verligen om din blogg!
stora krama från karolin! :)

Reply
emilia

HAHAAHH, asså omg, vilken brutta?! hon är så avundsjuk bara för du är så jävla snygg,vacker och har sånt stort och fint hjärta och världens finaste personlighet. Tur att du inte tar åt dig !
Btw, din blogg är grym och du är en fantastisk tjej, du är min förebild ska du veta!
/Emilia 14 år.

Reply
Jag är anonym hööh^^

Nu när hon läste att du skulle söka upp henne blev hon rädd o jag slår vad att hon pissar på sig just nu ahah^^
Älskar din blogg:))

Reply
Fani

alltså halva sverige tar ju inspiration från dig så varför ens bry sig om vad någon hater säger … jag ser dig som en bra inspirations källa :) och idioten som nu skrev så här är nog mest bara avundsjuk för att du e en av de finaste tjejerna i hela sverige ;)<3 dont give a shit about what the haters say and smile :D

Reply
Mathilda

Snacka om att inte ha något liv! Och om man nu stör sig så jävla mycket på en människa, varför då gå in på dens blogg? Onödigt -.- Jag tycker din blogg äger iallafall Kenza :)

Reply
ccc

haha galet vilka människor det finns! men som du ser finns det många som gillar dig och din blogg i alla fall, och jag är en av de som tycker det är roligt att någon kan klä sig lite med modigt och sticka ut lite mer med ännu med modekläder! själv har jag varken råd eller kropp till att bära de kläder du gör :)
och visst kan man inte tycka exakt likadant, men det är inte det som denna bloggen går ut på heller, den handlar ju om dig? men ja, som sagt, vissa förstår inte sånt! :)
ciao!

Reply
bettan fan #1 XD

OMFG Kenza din blogg äger o denna person e heeelt störd som verkligen orkar säga allt detta!!Hon e la bara avis på att du e såå fin o har skiiitsnygga kläder o ETT LIV, vilket hon obviously inte har.Blev riktit sur när ja läste detta, beundrar dej som e så lugn o skiter i de o skrattar åt henne X) U make my day Kenza
Peace

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*