• header

Ett klart tecken på att du inte har något liv

Elaka kommentarer är jag van vid, det ramlar in ett par stycken varje dag och det rör mig inte i ryggen. Men det roliga är när jag bland alla kommentarer söker på någons namn/ip-adress och ser att människan kommenterat töntiga kommentarer var eller varannan dag de senaste månaderna… Hahaha, hur orkar man! Snacka om ett tydligt tecken på att man inte har något liv! Fattar ni nu vilka no-lifers jag har att göra med varje dag? :P

Ps. Censurerade ip-adressen eftersom att jag inte vet om det är olagligt eller ej! Jag vet iallafall vem det är, men det var inte min poäng med detta utan ville bara visa vad det finns för knäppa människor..

Nu sökte jag bara på hennes mailadress, söker jag på ip-adressen kommer det upp dubbelt så många fler elaka kommentarer i andra namn… Haha!

1,604 Comments

NANNE

Om hon nu ogillar dig så himla mycket ( vilket hon inte gör, grovt avis bara! ) varför läser hon ens din blogg då? Haha.. Stackars liten.
Puss på dig kenzii!

Reply
Camilla

Den bästa var nog “Det är ett jävla gnäll på dig hela tiden” HAHAHAHA jag dör! Så sjukt rolig tjej! Fan Kenza man kan inte hålla på gnälla jämt, då skulle man ju vara en rentav, ja, jobbig människa. Och glöm nu för bövelen INTE att klä dig som en vanlig svensk på vintern, det är så himla viktigt! Hahaha. Gud jag vill bara att du lägger upp MASSOR med bilder på dina “fula” läppstift och fula läppar och fula miner och dedikerar det till henne.. Men antagligen skulle du få för mycket skit för att du “sänker” dig till hennes nivå. :P

Reply
Emelie

men gud! anmäl idioten för trakasserier så att hon lär sig en läxa, för det är fan inte okej att skriva sånna saker dagligen! det är ju ren mobbing.
sorligt!

Reply
Chyde

Fan vad tråkigt att folk ska behöva hålla på sådär. Har varit med om detsamma… Men vem har inte det? Tur att du skakar av dig kommentarerna som du gör. För ingenting av det hon säger stämmer. Inte enligt min mening iallafall.

Sköt om dig beautiful.

Reply
denise

omoget av bruden men ändå elakt att lägga upp hennes msn, namn och ip, oavsett vad.

men men, life’s shit anyways ;)

Reply
Sasha

Nu syntes fan inte den där jennie till i alla fall! Du lyckades skrämma tjejen rejält antar jag. haha det får mig att skratta av allt hon skrev. Det visar på så mycket avundsjuka och ett lätt sett att fånga uppmärksamhet. Men det slutade bara i ren dumhet. Kolla vilka hatiska kommentarer hon själv fick. haha hela nio hundra stycken. bra jobbat den där jennie! Puss på dig kenza <3

Reply
Julia

Helt ärligt, skriver hon sådär mot dig hundra gånger om, vem FAN bryr sig om du lägger ut hennes IPadress. Helt rätt åt henne. Hoppas du inte tar åt dig av avundsjuka kommentarer Kenza!

Reply
kass

I dont understand his/her comments but you know, here in Quebec, they arrested a guy who harassed some artists on twitter…maybe you could call the police…no?

Some people have no life…unfortunately

Reply
Houda

Haters dont really hate u, they hate themself, u are a reflection of what they wish to be…pray for them!

Jag brukar kolla din blogg då och då…Det e första gången jag kommenterar, (kände jag var tvungen) fick ont i hjärtat av hur avensjukan sticker folk i ögonen. Tycker du är en jättevacker tjej, mashallah. Precis som dig är jag också halvmarockan. Ta hand om dig..

Reply
bella

MEN NU FÅR DU GE DIG KENZA!!

VILL DU ATT ALLA SKA ÄLSKA OCH DYRKA DIG ELLER VAD ÄR FRÅGAN?! HON FÅR VÄL OCKSÅ HA SINA EGNA ÅSIKTER OCH DU FÅR SKYLLA DIG SJÄLV FAKTISKT, DU DRIVER EN BLOGG OCH SJÄLVKLART KOMMER ALLA HA OLIKA ÅSIKTER! HERREGUD, DU FÅR SÄKERT HÖRA VARJE DAG ATT DU ÄR FIN ELLER WHATEVER OCH HELT PLÖTSLIGT NÄR DU FÅR *DÅLIGA* KOMMENTARER SKA DU GRINA OCH BLI SUR!!

Reply
Julia

Hhahaha go Jennie, en tvättäkta bitterfitta av värsta tänkbara kaliber.
Tror det behövs den typen av människor för att jorden ska gå runt, eller åtminstone för att ge oss andra ett gott skratt. Så tack Jennie, vår solstråle, för att du finns, min söndags natt hade varit så tråkig utan dig <3

Reply
Shitstain Barbie

Hahahahahaha, så otroligt underhållande!

Men samtidigt sorgligt. Man tycker ju synd om den här människan som har så låg självkänsla att hon måste skriva sånt här till dig varje dag.

Verkar rätt sjuk i huvuvdet och stalker-aktig aswell.

Reply
sandra

hhahaha hon gav mig nog dagens skratt, tack du cp störda jennie. Kenza är en av sveriges snyggaste så ett klart tecken på avundsjuka? Oh hell mothafakkaaa yesssss!!!

Reply
Jenny

Men herregud! Stackars människa asså.. :/ Hon kan ju fan inte tycka om sig själv speciellt mycket.. Gör man av med så mycket tid och energi till att ogilla andra, så ogillar hon nog sig själv MINST lika mycket. That’s life…

Skönt att du inte bryr dig om sånt!

Reply
kasia

vilka ungar det finns alltså ! .
undra vad den där ungen har på sig varje dag då .!,
finare än dig kan ingen bli !

kram

Reply
emelie

Oh my! Jag skulle tycka att det var lite obehagligt om någon höll på sådär mot mig:s Hursom stå på dig Kenza! Jag menar, tjejen måste ju inte läsa din blogg om hon bara stör sig på dig, men som du sa; No-lifer…

Reply
Jen

hahah, ja de e bra Kenza!!

Skriver hon ut detta bland Kenzas kommentarer så syns det ju ändå där.. hon har ju valt själv om hon ska kommentera eller inte!! Vilket hon nu har gjort…
45378 gånger…

haha

Reply
Anna

Åh, herregud! vilken tragisk människa. Hon har ju verkligen ett speciellt sätt att skriva allt på, så även om hon har andra namn, så skulle man ju nästan kunna fatta att det är hon.

Tycker du gör helt rätt som la upp det. Troligtvis har hon själv inte någon överblick över hur hon beter sig, och kanske fattar hur jäkla illa det är när hon ser det så där svart på vitt. Hade det varit jag, så hade jag skämts som fasen och undrat hur fasen jag kunnat lägga så otroligt mycket tid på att skriva alla de där kommentarerna, när jag egentligen bara kan sluta läsa bloggen om jag stör mig så mycket!

Jag har följt din blogg i något år, och jag har sedan dag 1 tyckt att du är så otroligt vacker och verkligen en bra förebild. (Bortsett från rökning, men bara för att du röker ibland, så behöver ju inte vi andra ta efter, så det tycker jag kvittar- vet att vissa gnäller över sånt också). Du verkar så himla generös och som en jättesnäll kompis som verkligen prioriterar rätt saker i livet! =)

Jag har en son på 9 månader och mitt livs kärlek och jag fan tillbaka till varandra efter 1,5 år, så jag kunde verkligen inte vara lyckligare än vad jag är! Vi tittar efter hus nu också. =) Vore ändå häftigt att få vara dig för en dag. =) Titta i din garderob, alla dina skor och allt roligt du får göra om dagarna. Plåtningarna o sånt! =)

Stort grattis till din framgång. Den är du värd! =)

Många kramar! Anna & lilla Melvin. :)

Reply
sara

fyfan en så vidrig människa, verkligen =(
jag har blivit uppfostrad till :
“har du nåt positivt att säga, s åsäg det. har du bara något negetivt att säga, säg det inte, för ingen får någon glädje av det.”
förresten vill jag att du sk a veta att du faktiskt är jävligt snygg och cool och fantastisk (och ÖDMJUK!!!) ;)
jag älskar att läsa igenom dina “dagens outfit” bilder. ^_^

Reply
isabella

måste ju säga att hon är rätt så ägd, haha! vilken nolla hon är!! get a life! Heja kenza! :D

Reply
M

Fortsätt skryt, ha röda läppar, använd mer converse till klänning, stoppa in skjortan i byxorna, duscha enbart till jul och helst gör allt samtidigt för du är ju grym i vilket fall ;) Kram på dig!

Reply
Jennie

Usch, jag tycker synd om er som har så här stora bloggar eftersom ni får ta så mycket skit och avundsjuka:( Du är en jättefin tjej och låt ingen få dig att tro nå annat:)

Kramen!!

Reply
Elsa.

Men herregud.. att hon ens orkar. vilket tönt !
Bry dig inte om henne, du är skitsnygg, har världens bästa stil och det är tillräckligt många som älskar dig och din blogg ! Kram. <3

Reply
Amina

Klä dig som alla andra i sverige? xD
du klär dig ju fan fashion!
älskar dina kläder och du passar också i röda läppar.
Hon “jannie” eller vad hon heter är ju bara svundsjuk!xD
Kram<3

Reply
Ellinore

ni som säger att det är dumt av Kenza att lägga ut ip-adressen osv.. om tjejen nu tagit sig tid att skriva detta och Kenza, så får hon vara beredd att ta konsekvenserna också.
tragist nog så är det bara avunsjuka som ligger bakom..

tack för en underbar blogg, älskar den verkligen! Kram! <3

Reply
defne

HAHA hur störd får man vara egentligen!? snacka om inget liv för jennie..och hon tror ju att du ska ta åt dig också, men där har hon fel,fattar inte ens varför hon besöker din blogg om inte ens gillar DIG liksom.. Aja men jag håller med dig fullständigt, bra att alla dina läsare fick se vad hon gick för!
Ps. du är absolut den snyggaste kvinnan i hela stockholm!
inte ful överhuvudtaget -.-

Reply
Ebba

Jag förstår inte vitsen. Hur kul kan det vara liksom? Men jag tycker du ska stå på dig Kenza! “You are beautiful, no matter what they say, words can’t brng you down!”

Reply
jennie

Kenza du ska inte bry dig om såna avundsjuka tjejer!
Din blogg är ju en mode blogg för en anledning!
Hon vill bara ha uppmärksamhet och de fick hon ifs sig nu.
Om hon är normal så kommer hon sluta nu, men vem vet.. Kanske söker hon ännu mera av de!
Tycker synd om sig!
Kram på fina du! <3

Reply
jennie

Jag är INTE avundsjuk. Hade jag vart det hade jag väl inte skrivit massa såna saker??? då hade jag väl skrivit hur snygg hon är. Som alla andra som slickar röv på Kenza. Jag står för vad jag tycker. Inget fel med det.
Sen om hon har en sån stor blogg får hon väl skylla sig själv om hon får elaka kommentarer? :) right?
Sen det där med ip numret, Kenza. Var väl bra onödigt ;) får man verkligen lägga ut andras ip nr?

Reply
ika

HAHAHA detdär förgyllde verkligen min dag,vilken patetisk tjej! Bra att du inte tar åt dig Kenza,du verkar vara en riktigt härlig typ :)

Reply
jennie

Kenza: Om du inte bryr dig eller tar åt dig, varför la du ut det här då? :)
Och nej, jag är inte tjock, absolut inte.. Och inte avundsjuk. Men du ska kunna ta sån här kritik ;) man får skylla sig själv när man är offentlig :D

Reply
Johanna

Men hur orkar man vara så bitter.
Du klär dig skitsnyggt är snygg och är en stor inspirationskälla hos många. Kör ditt race!

Reply
Caroline

Jag gör precis tvärtom! Jag över-kommenterar med SNÄLLA kommentarer istället!! haha det är lite roligare för både mig och den som får kommentaren!
Själv tycker jag du är helt underbart snygg och verkar helt galet snäll och trevlig! :)
kramar // Caroline

Reply
Erika

Moget av henne, det är bara att skratta åt henne och anta att hon inte har något liv eftersom hon håller på som hon gör ;)

Reply
mini

men asså vi fattar, palla att 900 personer ska sitta och kommentera detta inlägg o ba: gooo kenza du e bäst hon e en patetisk idiot! tror ni ens att kenza läser alla era kommentarer? svar: NEJ! så lägg ner…..

Reply
Esmeralda

hon har syrebrist i hjärnan o skyltar med det. Varför läser hon din blogg om du retar henne så mycket? Jag retar mig på Katrin Zytomierska o har läst hennes blogg max 3 ggr sen orkade jag inte med hennes shit så jag kollar inte hennes blogg därför. Hon Jennie kan ju bara skita i din blogg då. Så´n j*vla hagga.

Reply
Alma

Det är inte bra gjort att lägga ut hennes kommentarer med all information. Men det är inte mer än rätt när hon beter sig som hon gör i ditt kommentarsfält!
Det finns gränser för vad man ska behöva ta från andra, en dålig kommentar visst. Men att få fyrtiosjutton dåliga av samma person är ju bara trist! Att personer ens orkar lägga ner energi på det.. Bara för att jävlas!

Vissa människor.

Reply
mini

asså att alla skriver att ´´jennie´´ e en patetisk idiot (vilket förövrigt e lågt), inte du….haha

Reply
Esmeralda

O hon Sara vill visa exempel för unga att inte försvara sig när man faktiskt blir mobbad. Inte mycket syre i hjärnan där heller. Klart som f*n du ska trycka tillbaka om ngn försöker trycka ner dig och ja du må ha allt de inte har, men det har du för att du inte är en sur kossa som hackar på andra. U go girl! Pozdrav od mene da mogu svi oni sto ti tako pisu samo da puse. Din kille kan översätta till dig ;) ha en bra dag tjejen :))!

Reply
Camilla

Oj, vad många kommentarer. :)
Kan väl bara säga att jag håller med nästan alla! Det är uppenbarligen en person som är avundsjuk på allt du har. Du är vacker, framgångsrik, har en underbar pojkvän, en fin familj och riktiga vänner (verkar det som iaf ;)). Du har kort sagt det dom flesta skulle vilja ha. :D
Men du har också jobbat för allt som bloggen har gett dig, och du förtjänar allt! Det är en bedrift att ha kommit så långt i livet och vara så ung. Så keep up the good work och fortsätt göra det du älskar. You Rock! ;)

Reply
Åsa

Jag googlade på IP-adressen och h*n mobbar andra bloggare på precis samma sätt.

Reply
Karin

HAHAHAHAHA!! Det här gjorde min dag!! Fyfan vilken patetisk människa!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA!! Alltså jag dööööör vad roligt!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAHAHAHAHAHAAAAA!!!!

Någon är tydligen enormt missnöjd med sig själv och galet avundsjuk på dig!! Ganska tydligt att du är hennes största idol då hon verkar spendera halva sitt liv på din blogg xD

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAAAAAAAAAAA!!! Jag kommer skratta hela dagen!

Reply
Moa

Jag fattar inte hon ,,,om hon ska vara så dryg och tycka det så behöver hon ju inte läsa din blogg ,,,,Asså du e fin ,ditt hår och ditt smink ,. Men hon behöer inte läsa din blogg om hon bara ska kommentera massa dumma saker, …
Du e sjukt fin ska du bara veta .<3
Kram kram //Moa

Reply
Magda

Klart är detta någon man måste ta när man har en stor blogg men personen skriver säkert bara för att han/hon själv är fett osäker..

Reply
eve

meeen orka hålla på! snacka om att vara avundsjuk, ååååå va pinsam=D DU E JU GRYM HELT FANTASTISK!!!! Du inspirerar mig varje dag=D

Reply
Felicia

Haha, alltså vissa människor är ju nästan lite roliga pga hur uppenbart elaka de kan vara och att de tror att inte avunnsjukan skiner igenom gör ju det hela ännu roligare!

Reply
N

Sara: Jag tror att du behöver slå upp vad konstruktiv kritik betyder. För det Jennie gör är inte konstruktiv kritik, det är mobbning på nätet.

Sen kan man absolut diskutera om en hotmailadress och ett IP bprde lagts ut, men kom inte och säg att det var konstruktiv kritik. Kenza brukar ju nästan aldrig bry sig om elaka kommentarer i vanliga fall.

Reply
felicia

hejsan !! hon måste vara störd. du är den finaste flickan jag sett, allt för att se ut som dig. kram!

Reply
Maxinem

några som är avundsjuka kanske… du har en sjukt fin kropp, en helt sjukt snygg stil, hela du är bara helt jävla grym.
bra att du skiter i snorungarna.

DU ÄR BÄST! (fast det vet du väl redan… ;))

AJ LÖV JU. ♥ :)

Reply
jag

HAHAHAHAHAHA! att hon änns orkar. men vi alla vet ju att hon bara är avundsjuk;) annars skulle hon aldrig ödsla all tid på att skriva massa elakt, gud vilken sorglig människa. saknar vett också hahah.

Reply
Evelina

Hon lär ju inte ha mycket vett i skallen.. Haha. Kul att hon läser din blogg trots att hon inte verkar gilla den ;)
Du är bäst Kenza! Och snygg som attans!! Dessutom passar du asbra i färgade läppstift, särskilt rött :) Pusss!

Reply
mika

Go Kenza!!

Det här var inte mer än rätt så ta inte åt dig av den negativa kritiken du fått pga att du “hängt ut” henne.

Reply
Amanda - Glaskonst på blogg

De är helt sjukt hur folk kan bete sig sådär! Jag jobbar för en ungdomssajt för hästintresserade och sånt ser man hela tiden.
De är obehagligt.. medelåldern är välla typ 13 må jag tro och som om att de inte tar åt sig?
Jag vart faktiskt tvungen att kika in IPadressen.. tur nog är hon inte medlem hos oss :)

Reply
Elina

licksom hur orkar man??
SLUTA läsa bloggen då om hon tycker allt är sååå himla illa!

Kenza… tycker du är sjukt ball och beundrar dej till 100! <3

Reply
lovisa

någon som tvingar henne att läsa din blogg?? vem skulle du annars skriva om? henne? haha

Reply
spiderchick

Jag håller helt med vad en del här säger: Lägger man ner så mycket energi på att trakassera ngn annan med elaka kommentarer, ja då får man faktiskt ta konsekvenserna. Förhoppningsvis blir detta ett “wake up call” för den här tjejen och hon inser att man inte ska hålla på så där. Lite som när folk snattar och åker fast för det. En varningsklocka liksom.

Sen tror folk att de är så himla anonyma när de kommenterar i folks bloggar, men det är man inte. Det är verkligen busenkelt att ta redan på saker via mailadress och ip-nummer.

Kram till dig!

Reply
Jennifer

Kenza, jag är med dig, det vet du. Men är det verkligen okej att hänga ut tjejens ip-adress och mail? Du har så MÅNGA fans som älskar dig. Jag är rädd att dom kanske skapar en mobb och ger sig på flickan? Genom ip-adress får dom likom tillgång till hemadressen om dom ringer och kollar upp detta…

All cred till dig som står ut med skiten varje dag. Du är bäst!

Reply
sara

Kan inget annat än att skratta när jag ser sånt här, man får fan ta avundsjuka människor med en nypa salt. Tycker bara synd om dom.. Bra gjort att du la upp det i bloggen, nu skäms hon antagligen!. Och förresten om din blogg nu är så hemsk varför ska hon ens gå in och läsa? Hahaha
Kram på dig!

Reply
Gabbi

Tycker inte att det var fel av dig att hänga ut henne! Om man säger något så taskigt och onödigt får man väll stå för sina åsikter!

GO KENZA :D

Reply
Molly

Fy fan, dog lite. ;)
och “hur fan gör du med munnen på alla bilder, eller näsan” (?) patetiskt.
Du är asball Kenza, älskar hur du hanterar det här!

Reply
sofia

folk som säger att det här var onödigt gjort av dig och att du sjunker till hennes nivå, dom har så fel!
Sitter man och kommenterar såhär på någons blogg så tycker jag att man faktiskt får ta en officiell publisering, det är inte mer än rätt! Hon måste väl stå för det hon kommenterar så vad gör det henne att alla ser det?! Det är ju ändå hennes ord och vad hon tycker och vi har ju faktiskt yttrandefrihet här i sverige så hon får ju säga och skriva vad hon vill (sen kan man ju faktiskt tänka på vad som är onödigt att kasta ur sig, men det förstår ju inte vissa tyvärr..) Så helt rätt gjort Kenza! YOU GO GIRL! Nu ska jag sluta babbla om det och bara tillägga att du är grymt snygg och verkar vara en så himla skön person. Fortsätt så :)
kram på dig!

Reply
Hayat

HAHAHA Hade velat se “Jennies” kommentar på det här. Hon kommer väl säkert gråta tills hon drunknar i sina tårar över hur ful och patetisk hon är.

Reply
Jennie

Nej fy vad elakt av henne! Du är jättefin som du är och vi som följer din blogg gör ju det för att vi VILL läsa om t.ex DINA drömmar :)Du har en jättebra blogg! Kram

Reply
Tove

Kenza,

ville bara säga att du är så otroligt beundransvärd att jag inte finner ord. Så odmjuk, rolig, cool och smart. Förstår att du med tiden har lärt dig att inte ta åt dig av sånt här, men när det känns tyngre än vanligt tänk då på alla som ser upp till dig istället.

Tycker du borde söka upp “Jennies” adress och skicka ett rött läppstift till henne, haha!

Många kramar

Reply
Linnea

Hahahahahah jag dör fyfan vilken avundsjuk och efterbliven tjej! Tur att du inte tar åt dig för du är då fan den vackraste kvinnan på jorden, snyggare än megan fox och miss venezuela som är världens vackraste kvinna.
Puss och kram på dig Kenza och tack för en sjukt grym blogg!! <3

Reply
josefin

Jag tycker att det var jättebra gjort kenza. Det är ingen ursäkt om hon mår dåligt. Ska hon få sprida sin olycka över hela världen bara för att hon mår dåligt? Nej! Det är inte ok med kommentarer som hon skrev. Det är inte mer än rätt att hon får lära sig en läxa!

Reply
EMMYY

HAHAHHHAHAHAH FY FAN VA KUL HAHAHAHAHAHAH ORKAR INTE DENNA VÄRLD SÅ SÖT<33333333333333333 HAHHAHAHAHAHAHH

Reply
Mimmi

Stackars flickebarnet Jennie, hon måste ju ha otroligt dåligt självförtroende eftersom hon sitter och klankar ner på någon som hon inte ens känner. På internet dessutom, haha! Snacka om att sjunka lågt. Frågan är ju om hon skulle våga vara sådär jävla uppkäftig och elak om ni möttes face to face ^^

Reply
halvmarockan

haha pinsamt att hon skriver “ingen bryr sig” när hon fortsätter läsa bloggen och bryr sig såpass mycket för att kommentera det…

Reply
Hanna, Maddie & Alice

Hej Kenza!
Vi följer din blogg och när jag läste detta blev vi så arga !!!! Du är jätte söt, snäll och har världens bästa klädstill som vi bara hade vellat kopiera direkt av ! :D
Och du har jätte fint hår xD
Vill oxå bara säga till hon som skriver sånna komentarer att hon kan dra åt *** :D
Bara gör det du är bäst på och det är att vara dig själv och skriva din underbara blogg! :D Alla älskar Kenza ! ;D

Kram!

Reply
Hanna, Maddie, Alice & Tova

Hej Kenza!
Vi följer din blogg och när jag läste detta blev vi så arga !!!! Du är jätte söt, snäll och har världens bästa klädstill som vi bara hade vellat kopiera direkt av ! :D
Och du har jätte fint hår xD
Vill oxå bara säga till hon som skriver sånna komentarer att hon kan dra åt *** :D
Bara gör det du är bäst på och det är att vara dig själv och skriva din underbara blogg! :D Alla älskar Kenza ! ;D

Kram!

Reply
Emmelie

åh herregud vilken tragisk människa! hon måste verkligen ha tråkigt på dagarna om hon måste ägna sig åt sån skit! hoppas att hon fattar hur pinsam hon är nu… fast antagligen inte, det är nog redan kört för henne.

jag tycker iallafall att du har skitgrym stil, annars skulle jag ju inte läsa din blogg dagligen :) allt kanske inte passar mig, men jag brukar “låna” lite och anpassa till min stil :) super!

Reply
Sofie

Detta är rätt tycker jag. Det är alltid lätt att skylla på dålig självkänsla och andra saker men faktum kvarstår att den här tjejen har trakasserat dig upprepade gånger och det är inte mer än rätt att hon får stå för vad hon har gjort. Det enda sättet som hon kommer att sluta skriva nedvärderande saker om människor hon inte känner, är om hon förstår att det blir konsekvenser av det hela. Helt rätt gjort Kenza!

Reply
Karin

men de e ju bara dumt av dig kenza säga så..
många skriver här varje dag, bara för hon skriver negativt betyder väl de inte att hon inte har nått liv. om hon tycker du gnäller osv mm, så suck it up lixom. Tro de eller ej, men vissa tycker inte om dig, o du driver en blogg, o de har väl lika rätt o säga de som säga att de tycker om dig? känns som du har dåligt självförtreoende ibland eller låg acceptans att folk inte tycker om dig… för samma person, samma antal gånger skriver fint om dig, JA, då nada problem.. väldigt bittert av dig bara.

Reply
Jacqueline

Alltså om hon nu ogillar dig så mkt, vad ska hon då in på din blogg att göra?
Du är, som de flesta redan sagt, en otroligt fin och vacker tjej så ta inte åt dig :)

Du gjorde helt rätt i att lägga ut det, för det finns faktiskt en gräns och den gränsen gick hon över för lääängesen!

Hoppas du får en bra start på veckan iallafall :) Puss!

Reply
isabella

seriöst du skall inte bry dej! det är bara avundsjuka människor som skriver sånt skit, du är otroligt vacker och perfekt :) xoxo

Reply
elin

HAHAHA jag förstår verkligen inte varför..varför lägger man ner så mycket tid på att försöka få en annan människa må dåligt..stäng ner sidan och gör något roligare väl. haha pucko

Reply
Mimmi

Det känns ju lite som att “Jennie” vill synas och höras.
Till en början va de lite kul, men började ganska snabbt tycka synd om henne. Vilken ledsen människa! BRA att du inte tar åt dig, men frågan är ju hur många andra hon gör såhär mot. Hon borde ju söka hjälp..

Men Kenza, du är ju hur snygg som helst! Det vet ju du också ;)

KRAAM!

Reply
Gisela - Mamma till Nike

Men herregud alltså! Vad är det för fel på människan? Man kab ju inte göra annat än skratta, hon är ju så fruktansvärt avundsjuk så hon inte vet vart hon ska ta vägen! Haha! You go Kenza :)

Reply
Mi

oj oj oj jag tycker nästan synd om henne. Uppenbarligen mår hon inte särskilt bra och är avundsjuk på dig, därmed måste hon klanka på allt du gör för att må lite bättre själv. Vi får hoppas hon mår bättre snart, mår man bra kan man unna andra lycka, glädje, skönhet och allt sånt=) Kram på dig min favvobloggerska

Reply
Mathilda

Denna tjejen kan inte vara en dag över 10 år.
Keep on goin’ Kenza, you rock! :)

Reply
Aly

oavsett om hon skriver det för att hon är avundsjuk eller ej så är det fel av dig att hänga ut henne tycker jag. Jag menar, detta är ditt “jobb”, du får ta att alla inte tycker som du och om det nu är någon som klagar mycket och du själv sitter o gör narr av henne så är det ingenting du behöver bry dig om och fram förallt inte hänga ut.

du är så jävla arrogant.

Reply
Ebba

Om hon nu hatar dig så mycket och tycker du är så ful osv, så fattar jag verkligen inte varför hon läser din blogg och lägger ner tid på att ens kommentera. Hon är ju bara pinsam och skämmer ut dig själv :)

Reply
Emma

Kenza! Du säger att du inte bryr dig om negativa kommentarer. Men att du anstränger dig med att söka ipnr och göra ett inlägg om det för att sätta tjejen på plats vittnar om något annat.

Uppenbarligen är tjejen psykiskt sjuk och säkert deprimerad. Det hon gjort talar ju sitt tydliga språk. Det är mer än tydligt att tjejen mår superdåligt. Mår du bättre av att hon nu mår om möjligt ännu sämre, och snart förmodligen blir uthängd med namn som psykiskt sjuk inför halva Sverige?

Räcker det inte med att du vet att hon inte mår bra?

Reply
Tina

Hur fasen orkar hon! man skulle gärna vilja se hur hon ser ut när hon sitter och klagar på dig 24/7!

Reply
frida

Jag fattar inte, om hon inte gillar dig, varför spannar hon in bloggen och tar ens sin tid för att komenetera, inte en gång inte två gånger, utan verkligen flera gånger, ohhh mobbad hon e

Reply
louise

Haha vad fan?! VAD BLIR DET?! Tycker hon förtjänar att sin IP hängs ut. Vilken fjolla!! Tur att man kan skratta åt andras brist på intelligens. DU ÄR SNYGG KENZA, ta inte åt dig! :D

Reply
Denise

avunsjuka tjejen där ,snacka om att skämma ut sig:)
Du är finast och har sjukt fina kläder:) !
Älskar din blogg

Reply
louise

Nu måste jag kommentera igen. Och som ni ser är det KENZAS blogg, jag tror hon lägger ut vad fan hon vill, OCH som hon skrev “Elaka kommentarer är jag van vid, det ramlar in ett par stycken varje dag och det rör mig inte i ryggen. Men det roliga är när jag bland alla kommentarer söker på någons namn/ip-adress och ser att människan kommenterat töntiga kommentarer var eller varannan dag de senaste månaderna” SHIT, ni kommer med dom sämsta jävla argumenten någonsin.

Reply
Jessica

Ta verkligen inte åt dig av någonting negativt som skrivs om dig, vilket jag heller inte tror att du gör. Du verkar veta exakt vem du är och vad du står för, och det är allt som spelar roll.

Du har en sån underbar personlighet, helt otrolig utseende och en fantastisk framgång. Du har redan kommit långt men du kommer att komma så mycket längre i ditt liv. Inte på grund av bloggen, modelljobben eller tv jobben. Utan för att du är du och för att du är äkta!

& vissa personer kan helt enkelt inte hantera när stjärnor som du är på gång :) inget att bry sig om :)

Reply
Amanda

Men hur orkar man ! Bara för du inte har något liv hennes stil äger säkert mer en din !!!!!!!!! Till Jennie

Reply
Anne

Du säger att du inte bryr dig om elaka kommentarer, men ändå gör du ett sånt här inlägg? Säger inte det att du bryr dig?..

Tycker det rä dåligt av dig att hänga ut den där tjejen inför tusentals människor. Du vet inget om henne, varför hon beter sig som hon beter sig.. Hon har uppenbarligen problem i sitt liv. Varför bara inte låta henne köra sitt race – Vad spelar det dig för roll?

Du säger ju att du inte bryr dig.

Reply
Jonna

Hahaha, snacka om att inte ha nått annat att göra?

Jag tror inte ens att hon stör sig på dig egentligen,
utan hon sitter nog hemma i sina fak-econverse och är ledsen över att hon inte passar i rött läppstift! :P

synd bara att allt ska gå ut över dig!

Håll höjd Kenza!

Kram: Jonna, 25

Reply
evelina

haha oh my god, att ens orka gnälla på att man kallar sin vän humlan eller att man har en tröja istoppad i byxor, vad fan är det?! x)

hon förtjänade att bli uthängd, detta är inte ens i närheten av vad kissie gör! denna tjejen blev ju tappad i sin barndom så du gör inget fel Kenza

Reply
rebecca

hahahaha fan vad hon har hakat upp sig på ditt läppstift, herregud! haha. varför läser hon din blogg liksom? :O

Reply
Ellinor lindh

Men herregud, hahaha!
Vilken efterbliven person!
Du har ju hur bra smak som helst! Hur gammal är hon? typ: DET ÄR TANTIGT ATT HA INSTOPPAD OCH HÖGA BYXOR!
hahah, jag tror jag dör!
+ att du är jätte fin i läppstift.

Du ger mig jätte mycket insperation! Fortsätt med det du gör! Du är underbar.

– Girl your amazing, just the way you are!

Ha det så gott! :D
Kramar!

Reply
Joanna

Detta är till Jennie: Snackar du bara skit om andra så säg inget alls. Vill du ha folks respekt så ändra din attityd. What comes around Goes Around and In your case, very bad karma is coming your way.

Reply
Anna

Haha vilken tragisk människa.
Jag förmodar att du inte tar åt dig eftersom du lägger ut alla kommentarerna, men den här människan är ju bara patetisk. Du är jätte fin och har en rolig blogg, och vi är uppenbarligen ganska många som läser den. Keep up the good work..

Reply
emelie

detta visar bara att hon är så sjukt avundsjuk! men jag menar vem är inte? du är så äckligt snygg, har äckligt snygga kläder och är allmänt perfekt! hihi, kram <3

Reply
Linnea

HAHA, så rolig! Hon verkar inte ha något liv precis, hur orkar man?
Bry dig inte om kommentarerna!
Du har din egen stil och ändrar dig ju inte för din läsare på bloggen.
Ha en bra dag! :)

Reply
Nelly

hahaha, kul att hon skrev typ ”du bara klagar hela tiden”, Om hon nu konstigt nog inte gillar din blogg MÅSTE hon ju inte läsa heller, Usch!. Kenza du är jättevacker, har jättefina kläder och en jättebra blogg :D

Reply
Sara

Hahah mobbad tjej sitter och klagar på andra 24/7 när hon själv förmodligen är skitful, be henne dra åt helvete bara!
Äckel alltså..

Reply
Ruhanna

Alltså hon försöker verkligen göra dig ledsen, sårad m.m.
Eller så är hon bara avundsjuk.

Jag menar om man t.ex inte tycker att något är snyggt skriv/säg det inte men om man nu måste kan man ju bara skriva typ ” Nja inte min stil ” ! Tjejen verkar ju störd.

Reply
Gabi

Sjuuuuuukt kul att läsa! Att man orkar.. Och hon har ju verkligen bra fantasi som kommer på massa sjuka saker att kritisera!

Reply
loveu

Asså ärligt hon den här jennie måste ha problem,
hon vet att hon aldrig kommer få ett så snyggt och sött ansikte som du har! btw hon är säkert värsta ansiktsmördaren!Hon dödar blinda barn med sin “fiiina” ansikte;)

Reply
Mimmi

Jag såg ett program för drygt ett år sedan, som handlade just om detta “nya” fenomen om där tjejer och killar tillägnar hela sina dagar genom att trakassera och håna “bloggare” och andra offentliga personer som skriver eller gör sig hörda genom internet. Vad jag vill minnas så mådde många av dessa “no-lifers” dåligt (såklart annars utför man väl inte detta) och det var deras enda sätt att få sina röter hörda! Jätte tråkigt Kenza att en och samma person inte gör annat än att klaga! Jag jobbar som fotograf och kikar in mellan varven på din blogg och du är fantastiskt vacker, spännande med Dubai-bilderna! Kram på dig, Mimmi

Reply
Shelley

Hahaha men jisses. Vad är felet på vissa människor? I vanliga fall stör jag mig som fan på folk som jämt ska skylla på att folk som kritiserar andra är “avundsjuka”, men i det här fallet är det ju pinsamt övertydligt att så är fallet. Och varför har hon en sån hang-up på att du inte skulle passa i rött läppstift? Haha så sjukt weird..

Reply
kajsa

Okej, hon gör fel som kommenterar elaka saker på din blogg det är verkligen inte snällt. Men jag tror inte det är bra att du hänger ut henne sådär, jag menar visa att du är mognare och struntar i henne. Hon kan ju inte må bra som det är eftersom hon måste hacka på andra.

Reply
frida h

Du är ju en toppenbra bloggare och jag älskar att se va du har för dej om dagarna:) Du är så fin och har sån snygg klädstil och du inspirerar:) Go Kenza!

Reply
nt:)

hehe, och mina vänner tycker jag inte har ett liv:D(skickar detta igen pga att sidan krånglade nåt så in i norden… ifall du fick mitt förra alltså;))

Reply
Wiola

Jag läste igenom kommentarerna och det är elakt av henne att skriva att du är ful. Ful är du definitivt inte utan en riktigt söt tjej med ett unikt utseende. Det är dock synd att du klär dig i ganska tråkiga kläder för det mesta.

Den här flickan ger viss konstruktiv kritik då hon påpekar att visst smink inte klär dig (det har jag själv ingen åsikt om). När det kommer till dina kläder så påpekar hon att vissa kläder inte är så fina osv, vilket inte är taskigt utan kan vara ärligt från hennes sida.

Jag håller med om att din klädstil inte är märkvärdig på något sätt. Dock kan man framföra “kritik” på ett mer schyst sätt. Den kritiska läsaren borde gå en kurs i hur man ger “konstruktiv kritik utan att trycka ner den andra personen i fråga”.

Reply
Maria

Haha vilken sorglig människa! undrar vad hon har för problem egentligen? :O Om hon nu ogillar dig så mycket kan hon väl f*n bara ta och sluta läsa din blogg! Herregud liksom!>.<

Du är BÄST Kenza! :D:D

Kram!

Reply
Carolina

HAHA! gud vilken pinsam människa! hahaha en mer obvious avundsjuka har man fan aldrig stött på!! :P
rocka på med ditt liv, kenza, du är söt, ödmjuk, och jag ÄLSKAR dina designs! :D puss o kram!

Reply
Sofie

Den där människan MÅSTE ju ha nån psykisk störning…blir fan rädd! Sjukt vad för folk det finns alltså!!! Bry dig inte om det!

Reply
Charlotte

Det är bra att du inte tar åt dig. Som jag uppfattar det så är det väl inte heller det som är det jobbiga, utan att hon förstör genom att sitta och skriva en massa skit bara för att hon kan. Som utomstående så kan jag nästan inte göra annat än att skratta heller, då jag ser några av kommentarerna – hur kan människan komma på de saker hon stör sig på? Smeknamn på dina kompisar och hur du står när du fotas med dem? Ja, man upphör aldrig att förvånas…

Reply
Ajda

Ta inte åt dej Kenza, du är Sveriges t.o.m världens bästa bloggerska tkr jag!! :-)
utan din blogg skulle inte jag läsa nån blogg alls, du ger så bra klädtips & man får inspiration från dej.! Du är vacker oxå!

… Du är helt klart bäst! <3 :D

Reply
linda & azi

det är tråkigt med elaka kommenterar – men om det inte rör dig i ryggen, så skulle du ju inte ens uppdatera sånt på din blogg…?

Reply
M.G

Asså du Kenza, jag tror inte att denna brud är ´´normal´´. Om så är fallet är jag då inte frisk hahaha. Ialf du är fett grym, nice och har de hela. OCH HAR HON FOBI FÖR RÖDA LÄPPAR?? crazy ass bitch, aja.

Reply
Nathalie

Alla skriver att hon verkar sjuk och må dåligt, SJUK JA, läskig fan, verkar psykopatisk, hoppas hon lär sig en läxa nu, jag menar orka ens läsa bloggen om hon bara ska klanka ner på allt?

Reply
ida

Kenza!! du ser fan bra ut i allt, du skulle fan se bra ut om du poesade i en potatis säck ! du är fan grym KENZA! älskar din blogg :) <3

Reply
Sara

Det är ju nästan synd om bruden som känner att hon behöver skriva sånt där för att känna sig bättre :S JAG TYCKER IAF ATT DU ÄR UNDERBAR KENZA! KÖR HÅRT!

Reply
Fia

Men guuud vilken sjuk människa… den där “Jennie”.

Det är bara att skratta åt henne och kanske eventuellt tycka lite synd om henne… tänk dig själv att vara en sån människa? Uuuh, hemska tanke!!

Alltså, om jag inte skulle gilla din blogg eller det du skriver om eller dina bilder så skulle jag väl FÖR FAAAN INTE LÄSA DEN!!! Helt otroligt hur hon orkar!

Usch, jag skulle nog flytta till en öde ö eller se till att någon spärrade in mig på livstid om jag var som hon.

Reply
Helen

Hon e ju fan dum i huvvet!! Ser att vissa klagar på att du visat ip och mail adres… KLART du ska visa det! Rätt åt henne tycket jag! Ne, ibland blir jag rädd för vilka människor som finns asså!

Reply
AnnetteElisaNatalie

Patetiskt helt enkelt, maste vara nagot fel i huvudet om man sitter och systematiskt skriver elaka komentarer pa en blog dag in och dag ut. Lite skrattreatnde dock, men inget att bry sej om!
Ha det bra!

Reply
eelinors♥

hon e ju fan dum i huvve på riktigt.du e jätte fin kenza!! även om du skriver att du inte tar åt dej kanske du gör de, men de borde du verkligen inte :) för du e jätte härlig person o glad,sprallig.jag beundrar dej verkligen,dels inte bara för dina kläder,utan de du skriver också!!de inspererar verkligen!!!!hoppas allt annat e bra en att du tänker på de den där idioten skrev..puss!!

Reply
Rebecca

Hej hej!
Tänkte bara säga, awesome blogg.
Jag tycker bara att hon är töntig som kommenterar så. liksom hallå jag har inget liv. Jag blir mobbad och vet hur det känns. Har blivit mobbad på bloggen också men nu mest i skolan. Jennie är in my opinion en idiot som inte vet bättre. Kenza du är stark och fantastik.
Kolla snälla in min blogg.
Puss

Reply
idjjaa

Hahah så jävla patetisk hon är alltså! ;pp
hon kan ju skaffa sig ett liv utan att sitta och kommentera din blogg som en jävla stalker.
Hon är avundsjuk och allt bara för du har svergies snyggaste dröm kropp!!
blir så less på sånna personer!
fattar inte folk klagar på om man är förtjock eller försmal!
alla är perfekta precis som dom är!

sköt om dig! :)
Kram Idjjaa<3

Reply
Jenny B

Jag tror det bästa är att lägga ut hennes IP- adress. Då blir hon nog tyst för gott.. Sånt kan man fixa fram lätt om man har datakunniga kompisar. ( du är säkert grym själv på att fixa fram adressen ) Jag fick hjälp med det en gång i alla fall! Kram

Reply
sara

hahaha underbart! hur orkar folk? hoppas du inte tar åt dig alldeles för mycket av allt, alla som säger elaka saker har fel fel fel! du verkar vara en grymt jordnära tjej som alltid sätter andra före dig själv, tillskillnad från många andra i detta land. du är bäst kenza, grymt bra förebild för unga tjejer! :)

Reply
Hannah

Jag tycker att det är bra att du visar att du har fått nog.
Som sagt kan man ta mycket skit men det går till en gräns och det gör det för alla.
Någonstans kan man ju tycka att den som har skrivit kommentarerna kanske borde söka anger managment… alternativ ta en ranskan av sig själv innan man kastar skit på andra.

Kram

Reply
Vatane, Lara. Suzana

Men herregud viket liv, om hon nu inte tycker om dig så behöver hon inte kolla din blogg och hon behöver heller inte kommentera. Men hon visar ju bara hur avundsjuk hon är.

Hon är en attentionwhore!

Reply
Maria

Kenza, du är bra som du är. Hon verkar bara vara avundsjuk. Det är väl bra om man kan glädjas åt varandras framgångar.
Om hon har så mycket att klaga på kan hon väl sluta läsa din blogg då. Det är precis som du skriver, hon verkar inte ha något liv, stackars tjej.

Kram på dig och lycka till med allt du vill göra!!!!!

Reply
Emma

hon är så avundsjuk. Hon menar tvärtom allt det hon skriver. att du inte passar i rött läppstift? eeh, det är ju bara för att hon kanske ser förjävlig ut i det och att hon önskar att hon hade dina läppar. När hon klagar på din “min” framför kameran så slår jag vad om att hon står framför spegeln och härmar den fast det blir aldrig bra så det är därför hon är så förbannad. detta kanske inte stämmer men det låter ganska vettigt för mig :) du vet att du är snygg, och det är väl bara bra att man tycker att man själv är snygg eller? för annars blir man ju som denna “jennie” och jämför sig med de snygga som har självförtroende och de är då hon blir så arg. Jag har själv svårt att förstå hur man kan bli så otroligt snygg som du! du är helt perfekt. Alla har säkert dåliga dagar men jag har svårt att tro att du kan ha det? haha.. det har du säkert men du kan ju bara tänka på hur många som vill se ut som dig så.. :) sköt om dig! /emma

Reply
emmie

den där personen e ju uppenbart avundsjuk o har inget liv. haha de e ju seriöst skrattretande!

ja har allti sett upp till dej, du e så sjukt fint o låter inte bloggen/modellandet mm stiga dej åt huvudet. låt inte folk trycka ner dej. go kenza! :D kraam!

Reply
Elsa

@ Karin: Nu handlar det ju inte om att den här tjejen har skrivit “Jag tycker att den där tröjan är ful, det är inte min stil”, utan hon har skrivit att själva Kenza är ful, att ingen bryr sig om henne, att hon bara gnäller.
INGEN, inte ens kända frontmänniskor, ska väl behöva få kastat i ansiktet är de är fula? Oavsett om det skulle stämma eller ej. Du går väl inte fram till någon kändis på stan och säger “Fan vad ful du är” och sedan “Du är ju känd så du får tåla att jag säger det”.

Att medvetet skriva elaka saker på internet VET man har konsekvenser. Ingen är anonym på internet. Att Kenza har en blogg rättfärdigar knappast att hon ska bli illa behandlad. Och tycker man nu att personen som skriver bloggen är så ful och tråkig – ja då har man ett val: SLUTA LÄS!

Reply
Ida

I’m in chock! Jag började fundera på att buda hem ett liv på tradera när jag insåg att jag satt och läste alla dessa kommentarer, tjejen borde hitta nått hon tycker om att göra istället för att sitta och irritera sig på folk.. Hon har väl också ett rött kryss längst upp i högra hörnet på sin skärm och det nu är så olidligt..

Reply
Linda

Störda människor fett avundsjuka alla skulle drömma om att ha ditt liv och se ut som du det e bara tecken på avundsjuka! min kläd inspiration är från dig!
skrew em ;)

Reply
emelie

om hon nu inte gillar dig, varför sitter hon då & läser & kommenterar? hahaha hon är säkert bara avundsjuk (;
hoppas du inte tar åt dej!
för du har sjukt bra blogg kram (:

Reply
caroline

haha, fy fan va fult. du är grymt snygg så hon är nog bara VÄLDIGT avundsjuk!

Reply
(:

Oj nej det här är ju alldeles stört jag visste inte att människor beter sig såhär vad har du någonsin gjort åt henne? haha jag tycker faktiskt att dethär är ganska roligt,men endå inte men iaf Kram på dig Kenza (:

Reply
Selma

Oh herregud. Undra hur gammal hon är.. Omoget iallafall. Jag skulle heller inte bry mig om jag fick elaka kommentarer. :P Dem är ju bara roliga att läsa och skratta åt. För dem säger mer om den som kommenterar än om den som dem kommenterar åt =) Tycker jag iallafall! :)

Men du är bäst Kenza! :) Kram!

Reply
Matilda Sjöqvist

Älskar ditt sinne för humor Kenza. Jag hade dött av skratt om jag upptäckt det där på min “blogg” (if I had one of importance). I övrigt håller jag med alla andra om att du inte ska bry dig om vad idioterna har att säga om dig. Du är awesome! Det vet du.

Till “Jennie” skulle man ju kunna säga lite kortfattat: ÄGD!!!!

Reply
Mia

Haha OMG sa bitter man kan vara, och i detta fallet om denna Jennie stor sig sa mycket pa dig sa tycker jag hon kan sluta besoka din blogg och skaffa sig ett lite positivare liv istallet :P

You go girl, bra att du inte tar at dig utav vad dessa trollen skriver till dig :)

xx

Reply
Rebecca

Asså jävlar vad har hon för problem?
Du passar visst i röda läppar och det är faktisk coolt att
sticka ut! Dom har verkligen inget liv!
sluta inte nu med dom sakerna dom inte tycker du passar i.
Du har säkert jätte MÅNGA följare för att du är så fantastisk och dom är bara några av dina många följare så bry dej inte om dom! Vi andra älskar dej som du är. Och precis! Detta är KENZAS BLOGG inte deras så du får fan lägga ut vad du vill!
Så bara skiit i dom för du vet att det finns mer som älskar dej än inte gillar dej. om du inte visste det så vet du det nu :)

Kram från en som heter Rebecca som verkligen bryr sej om dej och skulle vart jätte glad om du komenterade detta mer än ett tack :) <3

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*