• header

Tävling – vinn bikinis från Stadium!

Innan jag drog ner till Cypern fick jag plocka ut mina fem favoritbikinis hos Stadium! Nu har ni chansen att vara med och tävla om 3 st valfria bikinis från Stadium, det enda ni behöver göra är att rösta på snyggast bikini, fylla i e-postadress samt ge motivering till varför just nu ska vinna! Detta gör ni i formuläret under alla bilder.

Bäst motivering vinner 3 par valfria bikinis från Stadiums sortiment, HÄR kan ni kolla in deras snygga badkläder! Lycka till! :)

Denna tävling är i samarbete med Stadium.

90 Comments

Emelie -PT och kostrådgivare

Vilken bra tävling!
Vilken gillar du bäst själv?

Kenzas svar: Hmmm… Den randiga! Älskar alla färgerna, plus att den var superskön och höll tuttarna på plats även om man inte hade bandet runt nacken.. Kram!

Reply
Emmelie Wideen

Inte för att vara den som är den, men jag har aldrig sett en snygg bikini från Stadium. Jag är dock grymt kräsen med bikinis.
Har precis köpt en ny som jag snart lägger upp på bloggen :)

Reply
Pia

Fina bikinis! Kommer vinnaren få använda bikinis då? Menar.. du har ju använt dom :D vet att det är petigt men är det inte en hygienfråga på det?
Bra blogg annars, kramis

Kenzas svar: Nej det är nya bikinis.

Reply
Tina

Hej, en fråga: när avslutas tävlingen och kan man även tävla fastän man är bosatt i Finland? Skitsnygga bikinis och kul tävling btw!

Reply
bella

Skit snygg du e:) men när du ändar färgen på bilderna ser det väldigt falskt ut kvinna!!

Reply
Carolin

Fina, gillar speciellt den sista gula, men ingen av dom där bikinisarna har underdelar som passar min rumpa bra så får stå över den här tävlingen ^^

Reply
Pia

Alltså var kan man delta i tävlingen? Formuläret under alla bilder?? Jag ser inget formulär…

Reply
dina

jag älskar den randiga med olika färger varför
just jag vill vara med och tävla är för att jag har ingen snygg bikini och dom bikini jag har är för små och inte alls så snygg så hopps jag vinner

ps om jag vinner så vill jag ha under och överdelen sorlek M

Reply
nathalie björklund [16 syskon]

1an & 2an var ju lätt snyggast. Dock tycker jag 2an är snyggast att använda på stranden, utan band är så sexigt!

Förresten har en fråga till dig kenza, kan du inte ha en sån där “dagens kenza-bloggläsare” + en liten motivering om den personen. Eller “veckans kenza-bloggläsare”

KRAM!

Reply
dina

hej kenza jag älskar den randiga bikini(nr 1) varför jag just vill vinna är för att jag har inga bikini som är snygga och alla är för små men den här är så jävla snygg hoppas jag vinner.

Reply
(a)

Hej, du är riktigt snygg och har sjukt fin kropp!!
Kan du ge några tips som gör att man kan få en smalare midja?

Reply
tina

hej kenza!! jätte snygga bekini !!!!!!!!!!
men en fråga ? om jag vinner hur vet du/ni vilken storlek jag har ?

Reply
martina

1 röstar jag på!

Jag skulle otroligt gärna vilja vinna för jag har så svårt att hitta bikini, alla överdelar är för små och den som passar perfekt är just bikini nr1 men pengarna räcker inte till denna månaden så det blir ingen bikini. Det känns jättetråkigt för jag har ingen och vill kunna sola och bada med mina vänner i sommar.

Reply
claudia

jag tycker 1 är finast!
det är fina färger!

vf jag vill vinna är för jag behöver en snygg ny bikini
och alla mina från förra året har blivit för små:(

puss&kram

Reply
claudia

1an är snyggast tycker jag!
massa fina färger :)

vf jag vill vinna för alla mina från förra året är små..
puss&kram

Reply
Isak

Du borde sola lite topp less om du ska va modell till olika sorters bikinis, blir snyggare resultat då, så det inte blir en tydlig rand som på bikini nummer 3

Reply
ebbaa

när slutar tävlingen, utses vinnaren i bloggen ?
Kramar, och så måste man ju bara säga att du är skiit snygg!

Reply
emelie

när avslutas tävlingen och när får man reda på om man har vunnit :) ? jätte kul och bra tävling :)
Älskar din blogg :D <3 kram!!

Reply
asmaa

jag förstår inte riktigt, ska an välja ut tre bikinis och motivera på varje bild eller? :)

Reply
indira

hej,jag,tycker,att,jag,borde,vinna,för,att,jag,har,aldrig,vunnit,något.Så,det,skulle,vara,jätte,roligt,att,vinna.Sen,vill,jag,bara,säga,att,du,inpirerar,mig,sjukt,mycke.,Tack,för,en,sån,underbar,blogg.,Kram,indira!<3<33:)LoveYou(L):)

Reply
indira

hej,jag,tycker,att,jag,borde,vinna,för,att,jag,har,aldrig,vunnit,något.Så,det,skulle,vara,jätte,roligt,att,vinna.Sen,vill,jag,bara,säga,att,du,inpirerar,mig,sjukt,mycke.,Tack,för,en,sån,underbar,blogg.,Kram,indira!<3<33:)LoveYou(L):)-

http://www.stadium.se/mode/damklader/badklader/119940/warp-w-stripetop-ss11-sorlek-34

http://www.stadium.se/mode/damklader/badklader/116713/warp-w-niulii-top-s11,storlek-34

http://www.stadium.se/mode/damklader/badklader/118981/warp-w-noho-top-s11,storlek-34,,skulle,vara,jätte,glad,om,jag,vinner.<3<3

Reply
Ulrika

Hm… Detta var svårt då alla bikinis var väldigt snygga, men får nog säga 1:an:D
Jag skulle så jättegärna vilja vinna denna tävling då jag ska till Malta på språkresa i sommar i tre veckor! Det lär bli mycket bad och jag börjar få lite ångest över att jag inte har hittat en bra bikini än:S Jag vet dessutom att stadium har väldigt bra kvalité på sina bikinis så det skulle ju vara de PERFEKTA att ha med sig:)

Älskar din blogg och du verkar vara en så himla skön person Kenza!!<3

Reply
jonna grundström

Jag röstar på bikini nr 3!
Jag vill vinna för att jag aldrig någonsin har vunnit något i hela mitt liv. Inte ens på en trisslott.
Jag tycker verkligen om bikinis, och behöver en ny för att alla mina är för små, och vi vet ju hur jobbigt det är..
Tack för en oerhört bra blogg kenza!

(du klädde jättebra i den där rosa färgen)

kram

Reply
jonna grundström

Jag röstar på bikini nr 3!
Jag vill vinna för att jag aldrig någonsin har vunnit något. Inte ens på en trisslott!
Jag tycker verkligen om bikinis och behöver en ny, för min är för liten, och vi vet ju hur jobbigt det är..
Du klädde riktigt bra i den där rosa färgen!

kram

Reply
sofie

när får man reda på när den är avslutad !:D
snälla svara vet att många har frågat den fråga !:O<3
kram kram

Reply
anonym

Hej,
jag ser inget formulär så jag antar att det är här man skriver:) Jag tycker att 1an är snyggast.
Jag vill gärna ha 3 nya bikinis för att jag har typ 1 bikini som passar just nu (lite liten dock, men funkar). Jag har väldigt stora bröst och hittar sällan bikinis som passar överallt. Så fort storlekarna runt brösten går upp, går även längden under brösten upp och där är jag väldigt smal. Det finns säkert ingen bikini som passar mig helt perfekt, men nr 4 på bilderna här verkar relativt stor i brösten om man tar en stor storlek (44 kanske?) samtidigt som man knyter banden runt ryggen, vilket jag aldrig har sett förut. De flesta 3-kantsbikinisarna brukar gå till L vilket täcker typ en tredjedel av mina bröst, men 44 (storleken på just den här såg jag inte på hemsidan, men underdelen fanns i 42, förhoppningsvis finns överdelen i större storlek) passar förhopningsvis. Tack så mycket, hoppas jag vinner! :)

Reply
anonym

Hej,
Jag såg inget formulär så jag skriver här istället:)
Jag tycker att 1an är snyggast.
Jag skrev nyss en jättelåg text, men den försvann, så jag ska försöka sammanfatta den lite.
Jag har jättestora bröst och hittar sällan bikinis som passar. Nr 4 på bilderna ser dock ut att va stor i brösten (om man tar en stor storlek) samtidigt som man kan knyta banden själv runt ryggen, vilket jag inte har sett förut. De flesta trekantsbikinisarna finns till storlek L och de täcker typ en tredjedel av mina bröst. Som jag sa så har jag svårt att hitta bra bikinisar, så jag har bara en just nu och den är lite liten och billig. Just för att jag har så stora bröst, är det viktigt med bra stöd och bra kvalitet och det tror jag stadium har. Tack så mycket, hoppas jag vinner! :)

Reply
anonym

Hej,
Jag såg inget formulär så jag skriver här istället:)
Jag tycker att 1an är snyggast.
Jag skrev nyss en jättelåg text, men den försvann, så jag ska försöka sammanfatta den lite.
Jag har jättestora bröst och hittar sällan bikinis som passar. Nr 4 på bilderna ser dock ut att va stor i brösten (om man tar en stor storlek) samtidigt som man kan knyta banden själv runt ryggen, vilket jag inte har sett förut. De flesta trekantsbikinisarna finns till storlek L och de täcker typ en tredjedel av mina bröst. Som jag sa så har jagsvårt att hitta bra bikinisar, så jag har bara en just nu och den är lite liten och billig. Just för att jag har så stora bröst, är det viktigt med bra stöd och bra kvalitet och det tror jag stadium har. Tack så mycket, hoppas jag vinner! :)

Reply
yasmin

Såg inget formulär så jag gör väl som alla andra och skriver här istället.
Jag röstar lätt på nr 5! :) Anledningen till att jag är med i den här tävlingen är för att alla mina bikinisar är för små för mig. Haft dom i många år så det förvånar mig ju inte. Så det skulle vara en lättnad ifall jag vann så att jag slipper gå runt och leta efter en ny eftersom att under sommaren ska jag och min familj åka till Spanien. Så jag hoppas att jag har turen på min sida denna gång :) Och har jag inte det så ja, då får jag väl lov att åka runt och leta efter en ny så är det ju bara :) Har storlek M.

Ha en underbar dag! :)

Reply
Sarah A

Ååå hoppas jag vinner nu röstade på den gula (nummer 4) tyckte att den skulle vara fin till sommar. :D <3 hur många kan vinna?

Reply
Yasmin

Jag såg inget formulär heller så gör som alla andra och skriver här istället :) Jag röstar lätt på 5:an alltså! :) Härlig färg om man är brun vilket jag blir väldigt lätt ;) Anledningen till att jag är med i denna tävling är för att alla bikinisar jag har är för små för mig. Och det är ett stort problem eftersom att jag åker snart utomlands och hittar jag ingen bra bikini som passar mig så får jag åka utan bikini och det kommer inte bli så väldigt kul :(
Så jag hoppas att lyckan är med mig den här gången så som jag har hoppats på alla andra gånger också.
Justja, har storlek M just in case. Oj vad lång nominering det här blev.. menmen ha det bra så länge kenza! :)

Reply
Tävling

Glöm inte att motivera varför just D ska vinna tre st (nya) bikinis från Stadium.

Reply
Anastasia

Kenza Hello!!!
I’m from Russia and I think that Russian girls are a good in fashion and beauty, so I consider that 2 and 5 bathing suits are ideally! They make your body looks hot and mark out your gorgeous tan!!! And 5 bathing suit in general very sexual and you looking fabulous in it and besides in my opinion – yellow is a season trend! I will be so much happy if i win because if I win a prize in Kenzas blog it will be so fantastic!!!!
Greetings from Russia!!! XOXO!
Мы любим тебя Kenza!!!

Reply
Izel

Hej Kenza jag undra när vi får veta vem som har vunnit bikini tävlingen och om man vinner hur ska man vata det ska du skicka mail eller nåt annat blir tacksam om jag får svar =) <33

Reply
vendela

röstar på nr 4! :)

Jag älskar bikinisar, dock har ja råkat förstöra mina favvo ja köpte förra året i tvätten. Ska i juni till rhodos och det hör ju lixom till att köpa en ny,absolut när ens favvo förstörits. Men, har ås jäkla mycket utgifter nu för tar studenten och åker till rhodos direkt efter. Det är lixom studentbal, studentmössa, klänning, flak mm mm mm . Så har fått släppa tanken o kunna köpa en ny innan rhodos vilket känns lite tråkigt. Så en lite uppdate till resan skulle ju va fööööör nice! Få steka lite extra i rhodos lixom :D kramar!

[email protected]

Reply
matilda

någon mer än jag som märkt att de bikinis kenza använder på bilderna inte bara kommer från warp och race marine, fast det uttryckligen står att tävlingen endast gäller de två märkena? lite falsk marknadsföring, tycker ni inte?
Klart inte ditt fel kenza, gillar dig skarpt! Sjukt avundssjuk på din bränna också;)!!

Reply
Camilla L

Bikini nummer 5 är helt i min smak, det finns så mycket fint som jag faller för men plånboken trilskas tyvärr! Jag tycker att jag borde vinna den då jag precis fått mitt drömjobb och vill fira hur underbart det känns att hitta rätt i livet! Ha en underbar sommar förövrigt :) Kram

Reply
Lina

Hej!
Tycker femman skulle sitta helt PERFEKT på en solbränd kropp. Som på din då.. ;)
Den var riktigt cool i färgen, själva modellen var också cool, bikinin “står ut” lite grann i färgen, det år typiskt mig…
Men den var riktigt snygg och inte för “utpyntad”. Jag gillar inte heller om bikinin ska visa allt för mycket ;)

Reply
Jenny

Jag tycker att tvåan är snyggast. Jag vill vinna för att jag inte äger en enda och är nu på jakt efter en snygg. Anledningen till att jag inte har någon bikini är för att jag alltid har skämts över min kropp och har därmed aldrig använt det. Jag har undvikit att bada varje år och när jag väl gjort det har jag använt baddräkt, vilket jag inte heller känner mig bekväm i då alla andra använder bikinis. Min pojkvän har nu fått mig att inse att min kropp inte är något att skäms över och att jag borde ha på mig det jag vill.

Reply
AnnaMalin (L)

1,4 och 5! :D

Helt klart snyggast!

Ps. JAG ÄLSKAR DIN BLOGG! <3

Jag har aldrig någon tur vid sånthär! Jag vill verkligen vinna..

Kram!<3

Reply
ssandraa

1 elr 2 elr 3
sjuukt snygga , spec den randiga :o
hoppas verkligen jag vinner , har så svårt att hitta fina :(

kraam! :D

Reply
ella :)

Vill så gärna vinna fyran.
har svårt att hitta som passar både smaken och plånboken, men denna var verkligen jättefin! och alltid drömt om en gul bikini, det är ju så fint på sommaren när man är brun ! men skulle aldrig ha råd med detta själv… :)

Reply
Josefin Pinto Dos Santos

jag röstar på bikini nummer 1 som den snyggaste av dessa 5 supersnygga allihop. Varför jag valde ettan är för att det är “sköna” färger som passar utmärkt till brännan sedan var det också lite för att bikinitrosorna har knyte på sidorna vilket jag personligen föredrar och tycker det är snyggare än “vanligt” eller vad man ska säga :) Jag skulle vilja vinna för att jag just nu håller på och “blir nöjd med mig själv!” alltså jag håller påoch lär mig att gå i bikini och sådant. har haft väldigt svårt att visa min kropp i många år för att jag haft olika komplex. Men som grädde på moset vore en ny snygg bikini ännu roligare att visa upp nu när jag vågar gå å sådanna “plagg”
Kram!
[email protected]

Reply
josefine - foto & vardag ♥

Hej! nummer 1 !
Nu till sommaren vill man känna sig fin ,och det känner jag inte mig..tyvärr.Jag vill så gärna få ett bättre självförtroende,speciellt nu till sommaren då man ska visa lite mer av kroppen!Mitt självförtroende är på 0 just nu,men med en ny snygg bikini kommerj ag känna mig som en prinsessa.
Puss på dig Kenza! ♥

Reply
Sofie

Alla var fina men tyckte mest om nr 1 tror jag.. Färger är fint när man är brun! Men tyckte om 3ans underdel :D

Reply
Michelle

Hej Kenza! Jag röstar på nummer 1, den var jättehärlig till brännan!

Min motivering är att jag är fullständigt fullkomligt bikinigalen, du vet nog hur det är(haha), MEN min mamma tycker att det är så otroligt onödigt att ha fler än 2 eftersom man kan ha den ena medans den andra torkar.. Hon tycker att det är onödigt att slösa pengar på bikinis när man redan har två stycken(trots att dom är fula och gamla och små..)

Kram Michelle!

Reply
Michelle

Hej Kenza!!! Jag röstar på 1:an, asgoa färger som passar grymt till brännan!!

Min motivering är att jag är fullständigt fullkomligt bikinigalen, du vet nog hur det känns, haha..
Men min mamma tycker att det är onödigt att slösa pengar på bikinis när man redan har två stycken, eftersom man kan ha den ena medans den andra torkar, så hon vägrar köpa några nya! Även fast dom är gamla, fula, tråkiga och liite för små..

Kram Michelle

Reply
Dilan

Jag är med och jag vill ha den randiga! :D den ser ut att sitta snygg och skönt på könsorganet.. <- det var min motivering.

Reply
Dilan

OJDA, såg inte att man kunde ta fler! :D tar då 1an 2an 3an. Den ser ut att sitta snyggt och skönt på könsorganet <- det var motiveringen.

Reply
Enisa

Hej kenza !
Jag röstar på 1 jag tycker den är superfin och skit cool.

Jag vill vinna för jag älskar bikins vill verkligen ha en sån. Jag har aldrig vunnit nåt förr och det skulle bli så kul att vinna denna gången. Dem är ju ganska dyra kan jag tänka mig så jag tror inte jag skulle kunna köpa en. (men det vill jag ju såklart) JAG VILL VERKLIGEN VINNA !!

Reply
M A L I N

Jag röstar på den sista, nr 5. Den är sjuuukt snygg, och jag som har bestämt mig att bli riktigt brun tills i sommar, kommer ju passa mer än bra i den(hah) Jag tycker jag ska vinna för att ja, jag har inte så många bikinisar, dessutom letar jag efter just en gul bikini men har inte hittat någon ännu. Skulle vara sjukt tacksam om jag vann! Det är jag ändå i och försej. Jaja, jag håller tummarna. puss (hoppas det fortfarande var okej att anmäla sig) <3

Reply
Sara

När vinnaren är utsedd kommer väl inte mail adressen synas för den som har vunnit bara namnet eller ?

Reply
Didi

Dongk srvekir:Hej, jag srvekir en ny bok. Alltse5 startar jag en ny blog ff6r att kunna se4lja den.Hoppas det ge5r bra. Ser fram emot att le4sa den och att fe5 intressanta ide9er och uppslag.

Reply
Nelly Persson

Jag röstar på nummer 1! Jag gillar det men färger och självaste formen! :)
Hej!
Jag vill vinna för att alla mina bikinis har blivit för små och är jätteutslitna!! Även om jag inte vinner så tänker jag ändå köpa en bikini för att jag måste ha nya!, och då tycker jag att det är bättre om jag vinner, haha det där lät själviskt!! Sen vill jag ju också vinna för att den bikinin är snygg såklart!! ;)

Jag skulle vilja ha storlek Smål i båda delarna!
Tack!<3
Mvh Nelly

[email protected]

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*