• header

Skön dag

Hej bloggen! Har haft en jätteskön dag ute i solen med vännerna. Jag mötte upp Humlan & Mika för lunch och sedan kom även Dilay och några killkompisar. Sedan blev det lite shopping (hittade långklänningarna jag ville ha!) och efter det joinade Nadia oss och då satte vi oss i en park och bara snackade. Hur mysigt som helst! :) Men det var otroligt varmt i solen, och imorgon ska det bli ännu varmare så då ska jag och en polare hänga i hennes trädgård och bättra på brännan lite.

Nu är jag hemma och hade tänkt lägga mig i ett bad och läsa lite innan jag lagar middag. Hoppas ni har haft en bra dag! Puss! ♥

PS. Ni har på er till på torsdag att tävla om snygga bikinis från Stadium! Klicka här för att läsa mer.

126 Comments

Ak

Vad du är smal och fin! Läste att du hade använt dig av Caraktylene är det sant?

Kenzas svar: Vad är det för något?? Antar att du fick svar på din fråga där.

Reply
Alma

Har frågat detta tusen gånger men inte fått svar.. Vart är Mani när du är inne i affärerna? Följer han med in?

Kenzas svar: Yes! Vi går oftast i galleriorna där man får ha hund.. Annars är det lugnt bara man stoppar ner honom i väskan (det är därför jag går runt och släpar på den fula hundväskan på stan haha)

Reply
Elianne

I love the sunny pictures! Finially the sun is back! You’re so gorgeous kenza, you look so happy and mani is so cute :) & You have the most amazing legs!!! I’m jealous!

Reply
Fridaa

Hej Kenza!
Jag undrar var du har köpt alla dina snygga jeansshorts (som är höga i midjan)? Dom är såå fina!

Kenzas svar: De jag hade på mig idag är från Bershka (en butik som inte finns i Sverige), de andra är från Levi’s.. De köper man på urban outfitters. Puss!

Reply
Elizabeth

sweet! visa klänningarna sen om du har tid? :D nyfiken blev man nu, minsann!

Reply
Jennie

Hej, vart har du köpt dom skorna du har på bilden!? SÅ GALET SNYGGA! :) *glad för svar* Kram

Kenzas svar: Köpte dem på Dinsko förra året! Kram!

Reply
Carro

Hur gör du när du shoppar när du har med Mani? Kan han följa med in i affärer?

Reply
Mire

Alltid lika snygg! ♥ Älskar dina outfits, du kan
visa dom varje dag (även de som du inte tycker är
så märkvärdiga) för alla dina outfit faller mig
på smaken. Du är så otroligt naturligt vacker Kenza!

Kram

Reply
Malin

I tävligen om bikinisar så skrev jag min motivering efter inlägget, och sen klickade jag på rösta. Men andra har skrivit en kommentar :/ Har min motivering kommit fram? :/ Från e-postadressen ovan :)

Reply
ella

Hej!
En fråga vart har du köpt dina bootz/skor som du har på dig? Dom är sjukt snygga! :D

Reply
Rebecka

Köpte du snygga linnet från Gina nygligen? Skärpet och skorna skitsnygga, vart kommer dem ifrån och vad kostade dem?
Älskar din blogg snygging! Kram

Reply
emelie

gud vad skönt det ser ut att kunna glida runt i solen hela dagarna, själv sitter man instängd på ett kontor och när jag är ledig regnar det, fan ;)

Reply
sara jonasson

Hej! Vart har du kõpt din jacka? Letar efter liknande så sjukt snygg!

Kenzas svar: Köpte den förra året på Topshop!

Reply
A

Heej Kenza! skulle du inte kunna lägga upp bilder på långklänningarna? vill gärna ha en men hittar inte någon som jag tycker om… lägg gärna upp pris och vart dom kommer ifrån också! älskar din stil!! kram

Reply
Sheila

Alexandra!! Jag glömmer aldrig hennes blogg, läste den alltid förut ;)
Låter och ser jättetrevligt ut!

Kramar

Reply
frida

Heeej vackra människa, helt sjukt vad vackra människor det finns. lärde mig nästan precis att man säger “KINZA” och inte “KENZA”, väldigt fint namn ju. undrar bara var du har köpt den snygga jackan?? :) ha det bäst!

Reply
Sara

Jag måste bara fråga: Kenza, hur kan du läsa i badkaret? jag har prövat men det slutar alltid med att tidningen blir blöt i kanten… haha

Kenzas svar: Haha tidningar är lite svårt, men böcker går bra. Det är det jag läser!

Reply
Annas Husdjur

Festivalsommaren känns inte spännande i år. Tror iaf jag ska ta och besöka en eller två stycken, sen får jag se vad jag hittar på. Arvika ser roligt ut och kan rekommendera dig då jag varit där tidigare år. ..

Reply
Emilia

Hej Kenza!
Du är så otroligt fin och har alltid så fina kläder! :D
Jag undrar bara hur du får till ditt hår?? Det är så fruktansvärt snyggt! :D

Reply
Emma

Hej Kenza!
Gillar allt i din blogg! :)
Var har du köpt jackan du har på dig på den nedersta bilden? Så galet snygg!
Kram! :D

Reply
Malin

Hej kenza, skulle behöva din hjälp, jag ska på bröllop i sommar, och det ända jag vet är att min klänning ska vara lång… jag har letat överallt, skulle du kunna lägga upp några bilder på din blogg på snygga klänningar man kan ha på ett bröllop ! <3

Reply
Cecilia

Vilka fina bilder! :) Vet du om de finns fortfarande Ray-Ban solglasögon i Stockholm?! Tacksam för svar. Kram!

Reply
Emma

Kan inte säga det tillräcklig, du är så sjuuuuukt snygg, vacker på alla sätt!
Väntar med spänning på bilder på dina köp :)

Reply
helin

OMG! jag vet inte hur jag ska beskriva dig! du är bara för vacker och din kropp dödar mig!!!!! älskar dig jävligt mycket och din blogg!tittar på din blogg varje dag och kommer alltid att göra det!keep worked girl!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3:*

Reply
Camilla!!!

SNÄLLA RARAA KENZA!!
Hur håller du dig borta från finnar och sånt? :'( jag får på bröstet!? snälla hjälp, hur gör du för att få så fin hy! SNÄLLA :'( ….

Reply
Malin

Hej!
Tack för en bra blogg
Jag o mina kompisar va på ayia napa förra veckan o precis som du gillar vi rnb så vi hängde en del på blank n white. Så kom en snubbe fram till oss o frågade om vi va svenskar o berättade att “Kenzo the blogger” var där förra veckan så vi fick gratis shottar tack vare dig :D tack ska du ha!

Reply
josefin

jesus vad snygg outfit! var kommer kläderna ifrån? speciellt SKORNA!? du är assnygg kenza ! :)

Reply
sofie

Hej Kenza! Jag undrar om du har någon övning där man kan göra så att benen inte går ihop där uppe.. Tänkte eftersom dina inte gör det så kanske du gör någon övning? :) Din blogg är superhärligt!! Kram

Reply
Gina

Yes! That it is! This is my fav look from U… Jeans wiht jacket and some boots! Sexy! :)
Kisses, G
thetaleofadress.blogspot.com

Reply
Olivia

Hi Kenza! Is the Stadium contest available to readers outside of Sweden? I’m in the U.S.

Reply
Ida

Hei Kenza! Jeg satt og bladde gjennom blogginnlegg om Armani, og bare lurte på om du bevisst var streng med han da han var liten? Altså, om du disiplinerte han? Visst er han busig og så, men han virker jo så veloppdragen! Er imponert over at du tar han med omtrent overalt, og hvor fint det går. Savner et innlegg med litt tips om hundeoppdragelse!

Sov godt. Hilsen Ida

Reply
Lydia Ling

Hej! Jag fullkomligt älskar dessa levi’s shorts som du har. Min fråga är, om du kunde visa lite hur du klipper till dom för att få dom bli precis så långa som man vill och vad man ska tänka på osv.
Jag saknar dina ‘how-to-match’ inlägg. MER AV DOM!
keep up the good work. your awesome
love

Reply
ellen

Alla ni stora bloggare måste kunna gå ihop och se till att nestlé slutar göra reklam för barnmat på era sidor. Det har givetvis bara med kissies diet att göra som de tror att folk är intresserade. Tycker det är dåligt. Okej om ni skrivit mamma-bloggar, men att du, hanapee och blondinbella (massa andra såklart men det var er jag kom på) ska ha reklam för barnmat på era bloggar tycker jag är sjukt.

Reply
Lisen

Åh, så vacker Humlan är! Så kvinnlig och söt!!! <3 Har hon någon blogg?
(Du är också fin, men du får ju redan så många komplimanger så jag tänkte att det räckte… ;) )

Reply
nahama

Hey, you started to be published also in..The simply amazingI looked for wherever your coat? Perhaps the ready to sell it I just could not find it.It is very important to me.And I’m looking for a coat of jofama it..I want to come especially from Israel for Sweden to buy, I’d be happy if a negative answer is your answer to me even ifKissesAvishag

Reply
nahama

Bueno, comenzó a publicarse también en…¿El amazingI simplemente buscaba dondequiera que tu abrigo? Quizás el listo para venderlo que solo no pudo encontrar.Es muy importante para mí.Y estoy buscando una capa de jofama se…Quiero provienen especialmente de Israel por Suecia comprar, yo estaría feliz si una respuesta negativa es la respuesta que me incluso ifKissesAvishag

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*