• header

Hängt i trädgården

Idag hängde jag i Tillans trädgård! Vi solade, käkade glass, snackade, gjorde god lunch och bara slappade. Mani tyckte att det var så himla kul att få springa runt där, vi kastade pinnar och busade. :)

Tillan var tvungen att dra iväg till jobbet vid tre och då drog jag hem. Sitter själv och röjer undan lite jobb nu så att jag får en ledig kväll med min pojkvän!

Den vita bikinin jag hade på mig (underdelen VAR iallafall vit en gång i tiden haha) är från H&M! Överdelen köpte jag rätt nyligen.

94 Comments

Sara

Hej Kenza!
Jag undrar om det är “brottarrygg” på linnet du visade upp igår från Ginatricot? Är det en tunn rygg? Och är färgen grå om jag ser rätt(?) Den var verkligen jätte fin. Kram!<3

Reply
Johanna

hej! tänkte på en sak som kanske skulle vara kul , inte bara för mig utan för alla andra i min ålder. jo om du kanske kunde dela med dig av en bild när du var ungefär 14 års åldern och kanske berätta några meningar om vem du var då och om du var den vilda eller ‘tönten’ och kanske se hur du förändrats nu? :) kram

Reply
Lisa

Vart har du köpt din vita bikini överdel? Den är jätte fin och jag har letat överallt efter en vit och de är jätte svårt att hitta!

Reply
Malin

Hej Kenza :)
Jag undrar vad du har för storlek på din armlösa blus från VILA/Nelly? Älskar modellen!

Reply
sly

såg det sambandet iaf på tyras blogg. hon umgicks inte så mkt med sin pojkvän, utan var väl rätt upptagen med jobb och hon hängde mkt med sina vänner efter… vilket ledde till att de gjorde slut…hoppas ni två har mer tid för varandra…

Reply
Erica

Hej!
Jag undrar ifall du skulle kunna tänka dig göra en video på hur du sminkar dig? Både till fest och till vardags och säga vilka produkter du använder, vore suuuuuuuper snällt och roligt! :D Tror att många skulle gilla det.

Reply
Matilda

Gillar din ryggsäck! vart är den ifrån? :D

Älskar din blogg btw och kolla gärna min om du vill och hinner ?? :D

Reply
Malin

Vill börja med att tacka för en superbra blogg! Du är otroligt fin och har en otrolig utstålning, verkar vara jättefin som person och dessutom framgångsrik. Du är en förebild och inte bara för mig!

Jag och min pojkvän funderar på att åka utomlands i sommar men vet inte var vi ska åka. Vårt mål är att sola, bada och bara ta det lugnt och spendera tid med varandra. Har tidigare mest varit på Sunwing resort hotell med familjen och trivs jättebra men vet inte om det känns som det rätta resmålet med pojkvännen. Vi är 17 år så vill inte heller hamna på något “vuxenhotell”. Märkt att du reser mycket så jag undrar om du har något förslag på land och/eller hotell?

Tacksam för svar!

Reply
random :)

låter superhärligt! btw har jag en fråga till dig, när blev du och din pojkvän tillsammans? ni är urgulliga ihop :D

Reply
sandra

Hej!
Jag är fattig den här månaden och tvingas därför sälja mina kläder. Det är faktiskt fina kläder, bland annat en sjukt häftig och toppmodern jumpsuit i jeans!

Buda buda så att min hund slipper svälta :) (han svälter såklart inte, vill bara förtydliga hur mycket jag behöver pengar så alla vill lägga högre bud)

http://www.tradera.com/auktioner/paajarvi

Reply
Nadia

märker att du gillar dina virkade shorts, lite ofta du har dom… med din stora garderob haha, bra blogg annars ;)

Reply
emma

det ser ut som att du är ljusbrun hårig på peacefotot vilket du passar jätte bra i!

Reply
emelie

Kenza, jag undrar bara om du planerat att ha någon frågestund för dina läsare snart? Är säker på att många har frågor, skulle vara intressant tycker jag!
Fantastisk blogg måste jag bara tillägga

Reply
emelie

Kenza, jag undrar om du planerat att ha någon frågestund för dina läsare snart? Är säker på att många har frågor, skulle vara intressant tycker jag!
Fantastisk blogg måste jag bara tillägga

Reply
Finja

You´re so gorgeous! I really like your bikini. Hope that the sun will be out here tommorow in Hamburg (Germany), too! I must tan myself..
Have you ever gone solarium or do you just have huge luck? :D

Reply
alva

Hej Kenza!
Jag och några kompisar ska åka till stockholm i sommar för första gången som 18åringar! Alltså får vi gå ut ihh! kan inte du ge lite tips på dina favorit uteställen? Vilken typ av musik som spelas, vad det kostar att komma in, köer osv? skulle vara great! pusss!

Reply
Emma

Fiina bilder! :)

Gå och kolla in min blogg och kommentera vad du tycker! Har verkligen svårt att välja nya profilbilden:/

Så gå gärna och kolla in min blogg och kommentera!:)

shithappenss.blogg.se

Snälla!

Puss&kram : Emma ! :)

Shithappens.blogg.se

kolla in

kolla in

kolla in

Reply
Mylo Beauty

Alltid lika fin!

Vill nu tipsa om att Mylo Beauty finns som blogg.

Jag är make up artist som visar allt jag gör och min vardag med en massa tips och annat.

Gå gärna in och titta :)

Kram My

Reply
Natalie

jag har en fråga. Grey’s anatomy finns ju att köpa på dvd, alla säsonger till 6 har kommit ut. Vet du när säsong 7 kommer ut, tacksam om du svarar :D kram!

Reply
elle

hej! har läst att många undrar vart din bikini är ifrån (de här inlägget) jag vill också jätte gärna veta vart den är ifrån. sjukt snygg! :D

Reply
Hanna

Det är jättenära oss så nästa gångt du ska till sticklinge kan du skriva det då så jag kan träffa dig!! <3 due är jättebra!!!!!!!!!!!

Reply
fåretshaun

nästa gång du åker till sticklinge, kan du inte skriva det i bloggen då? skulle vara sååååå kul att träffa dig i mitt område =)

Reply
Dimmish

Heii, först måste jag säga att jag älskar din blogg och dina kläder är bara ett måååste ha! :D <3
Det ser väldigt kycket ut som sticklinge på nedersta bilden (ja bor där)kan du inte säga till nästa gång du åker dit elr ha en liten läsarträff där för det skulle vara grymt kul!
Kramiizar <3 :D

Reply
Madde

Åh Kenza du är så galet snygg! :)
Och du är en riktigt bra förebild!
Dessutom måste jag fråga, är inte det där på Lidingö? ;)

Reply
Tess

Haha fyfan man kan då inte tro vi bor i samma land, här är det ASKALLT (+8 nu) och har spöregnat i flera veckor. Skicka upp lite sol… ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*