• header

RHODOS/THE BEACH PARTY

Många av er undrar vad jag har för reseplaner nu i sommar, och några av er har säkert sett att jag åker ner till Rhodos för the Beach party. En strandfestival med lyxsviter, beach parties (med fri bar! heyheyhey!) m.m. Jag har ingen aning om hur det kommer vara, om det ens är något för mig (jag lovar att vara ärlig efteråt och berätta hur det var, för er som är sugna på att åka ner nästa sommar), men jag åker ner med mina tjejor så det kan inte bli något annat än aw-fucking-some! The beach party pågår i två veckor och vi är där en vecka, vi åker ner den 28e juni! :)

Vi har ju hängt på Kreta de senaste somrarna men sist bestämde vi att vi GJORT Kreta nu, men vi är inte riktigt redo att släppa Grekland så därför blir Rhodos bra. Jag undrar dock hur vi kommer må efter partyveckan där nere?

The beach party 2011 here we come!

123 Comments

Cecilia

hej kenza! kan inte skriva länken på outfiten du hade på dig den dagen snälla! du är sjukt snygg! älskar din blogg! kram:)

Reply
ellen

Nice!!! Jag själv skall på Rihannas “on the beach”! WOW men de e ba en dag
men hoppas nu du ha de skit nice där! (ja säger det kanske lite för tidigt! heh :D )

Reply
kurdisk muslimsk tjej

Hej ! :D jag undrade, tappar man inte kontrollen när man är full?
Vem som helst kan ju utnyttja de fulla, en kvinna kom till våran skola när jag gick i grundskolan och sa att hon blev full och vaknade nästa morgon i någon främmande mans säng och hon hon hade inget minne av kvällen innan.
Alkohol är läskigt ! juice är bättre !!! tommen opp for that ! :D

Reply
Jenny

Hej! Hur har de andra tjejerna råd med resorna? Jag vet förvisso inte vad dom jobbar med och hur mycket inkomst dom har, men jag var bara nyfiken på att veta med tanke på att dom också verkar resa hyfsat mycket tillsammans med dig. Kram

Reply
Jenny

i love your blog.. read it for a long time :) youre so beautiful
..have fun in rhodes.. i also fly to rhodes on June 30 ;-) best wishes from germany :-)

Reply
Stina

Åå vad roligt! Fan fan fan.. jag åker dit 5 juli! Men längtar otroligt mycket ändå, det hela skulle bli bättre om jag fick en möjlighet till att träffa dig där tror jag :)
Jag älskar ditt gula linne som du har på dig när du var i Rom, men en liten ficka och knappar: http://kenzas.se/2011/05/25/hanga-med-mami/
Kommer du ihåg vart du har köpt den? Den är väldigt enkel och fin. Tacksam för svar! (:

Reply
nathalie :]

snälla, kan inte du visa en bild från när du var ”yngre”
typ 15-16 ? :D
du är den finaste som finns oxå, :0

Reply
Jennifer

i love your blog read it for a long time ;-)
youre so beautiful!
have fun in rhodes .. i also fly to rhodes on june 30 ;-)
best wishes from germany :)

Reply
sara

vadd hände med det där du skulle hjälpa till folk att matcha olika saker :(
det va så bra ide!!
som när du matcha dom där vita shortsen

Reply
Åse

Jag skulle aldrig åka på det där strandpartyt. Vi svenskar tror att vi bara kan åka dit och skita ner och bete oss som idoter och dricka sjukt mycket sprit, då vi aldrig skulle kunna bete oss likadant i vårt eget land. Usssssssch..

Reply
Jenny

I Love your Blog … You’re so Beautiful :)!!..
Have fun in Rhodes :).. I also Fly to Rhodes on june 30
Best wishes from Germany :-)

Reply
hege

Jeg skal også til Rhodos i sommer, men ikke før 24 juli.. da er det vel over tenkr jeg?! men gøyyy blir det uansett!!

Reply
EMELIE

fan va grymt :D synd att ni inte drar till Peace & love ist den veckan, det hade varit nåt!! Hur funkar det där då? Betalar man en klumpsumma för flyg, boende, gratis sprit osv?

Reply
ida

varför drar ni inte till ibiza? värsta party ön ju! skulle säkert passa er, fast ni kanske har varit där redan?<3 kraaam

Reply
Evelina

Låter ju rätt galet kul ändå?!
Vart lite sugen på att ta mig dig jag med :)

Vet du om det kommer att vara nästa år med?

Kram på dig snygging!!

Reply
sofie

så kul med rhodos! var tre årsen nu man var där och träffade sin nuvarande kille! rhodos kan bjuda på allt! hoppas du får en kul upplevelse med tjejvännerna!

Reply
Nicu

Hello Kenza, I look everyday on your blog. I simply just love you and your taste for fashion. You’ve inspired me in so many ways. You make me jealous every time I look on your blog, I want to be as damn pretty as you are, and I want to have your hella fine body .. and kenza I got a question. I live in holland and everywhere I search I can’t find those shorts that you’re wearing. Those shorts who come really high , untill my belly. You know what I mean ? Like those shorts on your picture. Where did you bought them ? Greatz from holland xx

Reply
Johanna

Jag har varit på Rhodos 6 gånger nu och jag äääääälskar stället! Inte minst för att alla greker är så otroligt härliga och sprider sin glädje till att turister utan också för att Rhodos för varje år om går bara blir mer och mer PARTY ;) Tror inte att ni kommer ångra er. Rhodos är grymt och ni lär hålla med!!!! :D
So let´s party!

Reply
Kajsa och Disa

Hej Kenza!
vi ville bara säga att du är verkligen våran förebild! vi är jääätte mega avensjuka på dig! du är väärldens vackraste människa, allvarigt!
hoppas du svarar , för det skulle betyde väärlden!
kolla gärna in på våran blogg!
puss på världens finaste Kenza !<3

Reply
elsa

tjaaa fina kenza! jag hade blivit jätteglad om du skrev om din tid med cheerleadingen! vilken förening, hur långt/hur mycket du hann lära dig osv osv.. hade varit jätteroligt att läsa om :)

Reply
julia

ska till rhodos några dagar efter att du kommit hem så bomba gärna bloggen med bilder på hur det ser ut:D

Reply
Maja

Jag tror inte ni kommer bli besvikna i alla fall. Syster har båtluffat bland de grekiska öarna och är helt förälskad!

Reply
sara

varför åker du inte till turkiet, istanbul några dagar för shopping, de finns aalllttt, sen åker du till bodrum, cesme, marmaris, det är underbart där (alla ligger i turkiet) (bodrum rekommenderas starkt) :)

Reply
Julia

Hej Kenza!

Älskar den söta toppen som du har på dig på bilden, tänkte bara höra om du vet vart det finns någon liknande, eller var man kan köpa just den där?

TOPPENBLOGG!

Reply
sandra

Kenza skulle vilja ha svar på var i kreta du var när du var där? vilket ställe var bäst? klubbar osv? kram!!

Reply
Marion

Jeg skal også til Rhodos da :) Reiser 26. juni! Det er veldig fint på Rhodos. Masse god mat og bra shopping i Rhodos by.

Reply
Linnea K

Jag åker den 26 juni till Rhodos ;)Vart någonstans i Rhodos ska du vara? :) <3

Reply
deus

kolla gärna min blogg, behöver lite hjälp med besökare, har tappat massor på sista tiden;/<3<3<3<3

Reply
Caroline

men om du åker den 28:e så missar du peace&love?!! det är inte ok, kenza.. men annars låter det som att det kommer bli en supersemester :)

Reply
Sara

förstår att du som är rik åker utomlands ofta men njut av svensk sommar när de ändå är sommar hääär! den är ju underbar verkligen. själv skulle jag åkt på hösten vintern istället, men du kan ju åka när du vill nästan :)

Reply
Märta

Hej Kenza!

Jag är en väldigt deprimerad tjej just nu. Min mamma, pappa, vänner och syskon; alla jag älskar säger att jag börjar bli fet en efter en. Jag är 13 år och har ganska stadiga lår och höfter. Varje gång jag tar ett kex eller något annat inte så nyttigt kommenterar de alltid något. Jag vet inte vad jag ska göra! Vill verkligen komma i form, men vet inte hur! Jag får inte gå på gym (underårig) och jag vet inte hur jag ska hitta på att träna annars. Mitt hemoglobin står också på 115 (normalt ska det vara över 130) och jag måste äta mycket. vad ska jag göra när jag på ett sätt måste äta, men borde minska lite eftersom jag börjar bli väldigt mullig?

Snälla Kenza, du är min största idol! Kan du snälla ge några tips eller hjälpa mig?

Skrev i min email, ifall du skulle vara så godhjärtad att kontakta mig. Kram Kenza, älskar dig! <3

Puss och kram! <3

/Märta

Reply
Alexandra

Tack för din blogg Kenza! Jag tänkte be dig om lite inspiration, det är nämligen så att vi ska ha en liten tävling på jobbet i morgon (jag jobbar på h&m). Vi ska klä oss till en “after beach party”. (passande inlägg du hade ;) Kan inte du komma med lite tips? :) Tack på förhand! Ha det bra!

Reply
Annah

Grekland RULES enda semestern man behover. Min man ar dessutom darifran sa vi bor alltid gratis hos hans familj :)

Reply
Hanna C

Hej!
Kenza du kanske ska tänka på vad du skriver, för du skrev just att ni vr färdiga med grekland! Jag tror att du menar att ni är färdiga med kreta! Rohdos tillhör grekland. Vill bara skriva det. Hoppas du får det kul annars och tack för en bra blogg :) Du är super !

Kram !
Hanna

Reply
sanna

hej, jag har en fråga, det linnet du har på dig på bilden?
vart har du köpt det?
snyggt vare iaf
kramis

Reply
InesLmusic

Vilken storlek har du på klänningar ?

Min syster skulle vilja designa en klänning åt dig.

Det vore jätte snällt ifall du kunde svara :)

Reply
Di

For me Rhodes is the best greek island… You will loveeee it so much!!! (Go to Lindos its amazing…)

Reply
Jen

KENZAAA PLEASE tell me where you got the Top. I’m looking for so long :( i ask you a thousand times but never get an answer.

Hugs and kisses from Germany :*

Reply
Lisette

Åh jag har varit på Rhodos och det är super fint där med alla fina vita och blå hus och alla trevliga människor :D

Reply
Jörgen

Hahahaha…..Så du har oxå gått på deras lurendrejeri om “The Beach Party”!!!!! Trodde du var en smart affärskvinna11111

Reply
Marie

Kulkul! Jag har några släktingar på Rhodos så jag har varit där några gånger. Ja… det var väl bara det! :)

Kram

Reply
Mystjejen

Hej söta Kenza, låter toppen!
Gör ett sista försök kan du berätta var du köpt det där röda linnet??? Kram fina <3

Reply
hanna

jag var på rhodos förra året och det var så JÄÄÄÄVLA KUL! det som är bra är att det är för lite “äldre”. Alltså ca: 20-25 årsåldern, iaf förra året. Så hoppas att du får det awesome!!!

Reply
Cassandra

Rhodos är en härlig ö, men Kreta är bättre. Dock kan ni inte säga att ni gjort Kreta, snarare har ni gjort Platanias ;)

Reply
Alisa

Hej Kenza!
Jag älskar din stil!! var har du köpt dina high-waist jeans shorts? Jag älskar den!! du är så vacker:)

Reply
Marcus

Tjena, är det okej om jag tar med din bild på vår Rhodos beach party 2013 på facebook? :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*