• header

Mår lite bättre..

Jag har vilat hela dagen. Vilat, ätit och druckit en massa. Känner mig lite bättre! Speciellt när Dilay kom hit, då gick vi till affären och köpte en stor godispåse och genast kände jag mig piggare och gladare! :) Nadia & Mika kommer hit snart också, vi ska bara laga mat och mysa.

Förhoppninsgvis vaknar jag upp lite kryare imorgon, eller iallafall på fredag. Har en riktig partyhelg framför mig med födelsedagsfirande och sånt. Jag måste vara frisk då!!!

På tal om partykvällar.. Blev taggad på FB på denna bild som togs förra sommarn då vi hade vårt white party! Ja, de har öppnat mitt fb-konto igen. Fattar inte vad de håller på med, haha..

120 Comments

Sanna

Hej Kenza!
Jag kontaktade facebook igår, och så tog jag mig tid till att anmäla ALLA fejkprofiler som finns av dig. Så jag hoppas att de försvinner inom kort.
Och du Kenza,du är så jävla bäst. Du är en sådan jäkla bra förebild, bara så du vet det.
Kram! ♥

Kenzas svar: Vad gullig du är! Jättesnällt. Tydligen hjälper det inte när jag anmäler, jag blir ju själv bara avstängd då haha.. :P Tack som fan! Puss <3

Reply
Anna

Haha tänk att det alltid blir ditt konto som blir spärrat fast de andra är dom som är bedragare!:P

Reply
Sara

du är ju sveriges vackraste kvinna! och det finns ju så många fina personer här.. swedish girls ;)

hoppas du kryar på dig :)

Reply
bissebeth

hej! riktig snygg bild! :)

Har en sida här åt dig jag tycker du ska gå in på ….www.bissebeth.se finns även på facebook.. sök bara på bissebeth och gilla så ser du alla fina smyckena! tycker dom skulle passa dig det är din stil, dom skulle sitta jätte fint på dig :) vad tycks? :)

Reply
Just me

De kanske kollar ifall du skriver om det i bloggen. Så de vet att du är du hahah =)))

Reply
Kajsa N

Kenza det är helt galet vad vacker du är!
Fan det är nog inte bara jag som hade dööödat för det utseendet!
Sjuukt snygg!

Reply
Sandra

Hej Kenza, jag har en fråga ang. din smyckeskollektion på Guldfynd. Jag vill jättegärna ha det där långa örhänget med två fjädrar på, det för 359:-, men jag hittar det inte i någon butik! Har den inte släppts än? Tacksam för svar!

Kram Sandra.

Kenzas svar: Det ska finnas i alla butiker! Artikelnumret är 273-876-3, fråga om det! Kramis

Reply
Stina

Facebook är så himla konstigt, såg igår att flera tiotals hade gjort “fake-profiler” av dig, synd att det ska vara så. Varför ska man hålla på med sådant? Det är bara onödigt och dumt! Kul att det har löst sig och hoppas det inte händer igen.
Jag har två frågor:
1. Jag ska till Algarve, vi ska bo i Albuferia, och jag undrar om du kan ge mig lite tips, hur är maten, shoppingen, vädret, finns det sevärdheter m.m. Har självklart tittat tillbaka när du var där Juli 2010 men där står det inte så jätte mycket vad jag uppfattade det.
2. Jag har länge letat efter detta gula linne som du hade på dig i Rom. Den var så himla söt och enkel. Länk: http://kenzas.se/2011/05/25/hanga-med-mami/
Jag undrar vart du har köpt den? det var en liten bröstficka och knappar på den.
Puss & krya på dig!!<3

Reply
Sofie

Kenza, jag skulle bli jätteglad om du kunde svara på min fråga! Jag är blond, och skulle vilja ha typ samma hårfärg som du har, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra/vilken färg jag ska köpa. Hur har du gjort? Slingat/färgat? (om du ens har färgat det så?) Kram, och tack för en grymt bra blogg! :)

Reply
mikaela

Hej Kenza! Jag fetingdiggar din hårfärg på bilden! Supersnygg! Vilket märke är det och vad heter färgen? Kraaam!

Reply
sara

skönt att du mår bättre! jag bara älskar ditt hår, det är väl inte självlockigt? hur lockar du ditt hår? lockar du det med en plattång? vad har du för locktång? skulle vara jättesnällt om du svarade, det är så fint med lockigt hår :)

Reply
jennifer

Du är otroligt vacker Kenza! :)

Har ni inga planer på några fler ‘Kenza & Tyra show’?
Älskade showen!

Kraam!

Reply
Emma

Facebook är inte så kända för att ha stenkoll på sånt där, hoppas det löser sig i framtiden :)
Och krya på dig!
/LondonEmma

Reply
Emma

Hej Kenza! jag anmalde alla fejkprofiler som skulle forestalla dig igar kvall, for jag blir sa arg pa folk som gor sa mot nagon annan. Bra att du fatt tillbaks ditt konto nu!

kram

Reply
Selli

Heej Kenza!! Hur håller du dig i form? Du äter ju en massa godis och chips. Kan jag få några tipser om hur man blir smal och sånt? Skulle vara väldigt trevligt. Puss & kram <3

Reply
Galet!

Du är så sjukt lik min syster!! Ni skulle lätt kunna vara tvillingar, jag måste nångång skicka in en bild på henne och på dej.. LIKA SOM BÄR! Ibland när hon är ute på nya platser så kommer det nästan alltid fram folk och frågar om dom får ta en bild med “Kenza”. Dom tror inte på henne när hon säger att hon inte är Kenza.. Stört! :o

Reply
Jocke

Har en liten fråga till dig som har ett stort inflytande på ungdomar. Själv är jag förälder till två killar 10 & 12 år som älskar Harry Potter. Nu har Statens Medieråd i sin “vishet” bestämt att det är 15-årsgräns på den filmen. Vad tycker du om att vi överhuvudtaget har en sådan myndighet kvar? Vad tror du alla dina yngre läsare tycker? Du som har så stor medial genomslagskraft skulle säkert kunna ändra deras belut. Skulle du våga skriva något om det?
Med vänliga hälsningar
Jocke

Reply
denise

jag antar att det här okej eftersom det är jävligt viktigt och många läser din blogg (inget spamskit utan verkligheten som speglar sig igen)


Joel är deprimerad. Han lämnade en god vän vid 17.30 tiden i söndags 12/6 och skulle då cykla hem till oss i Frösakull. Redan under natten mot måndagen började polisen söka i närområdet hos oss och därefter har sökområdet utvidgats. Från måndagagen har hemvärn, orienterare, polis med hundar, helikopter, båtar sökt av alla områden där han k…an vara. Vi sökte själva, tillsammans med vänner, större delen av natten mot måndagen och har därefter fortsatt. Joels cykel upphittades vid lunchtid igår, måndag, vid ett av familjens favoritställen vid havet. Mobilen pejlades och ska finnas på land men har inte kunnat hittas trots omfattande sökning. Alla platser där vi, eller polisen, kunnat tänka att Joel skulle kunna uppsöka, har genomsökts. Sökandet har idag fortsatt med helikopter och fortsatt sök på stränderna och andra valda platser. Om ni letar efter Joel är det viktigt att ni inte stör polisens arbete.

Joels familj

———————————–

Joel Langemark 25år medel lång, mörk blont kort hår är försvunnen och efterlyst av polisen. Vid försvinnandet var han klädd i en blå piké tröja, ljusa jeans och svarta Nike skor. Om ni ser eller hör något så MÅSTE ni ringa till någon i familjen eller polisen. Han är förmodligen någonstans i området Haverdal, Vilshärad, Tylösand, Frösakull.
Ring Daniel Langemark – 0768 687493 Sprid vidare till alla ni vet, sätt detta på er status.”

Reply
Amalia

Hej Kenza! Jag har en liten fråga bara :) Om man går in på nelly.com ser man dig på förstasidan i en underbar långklänning, vet du vilket märke den kommer ifrån? Det går nämligen inte att handla den från nelly :(

Krya på dig! :)

Reply
Natalie

Hej Kenza! Om du vill bli friskare så tycker jag att du ska ha roligt och försöka gå ut mer,typ på en kvällspromenad! Låtsas bara att du är frisk. P.S Skit snygg bild! :D <3

Reply
mia

du e fan ALLTID sjuk! har du inte råd att köpa bra mat? eller du super väl för mkt. alkiiiiis

Reply
denise

har du tagit bort det jag skrev om försvunne joel langemark? har letat överallt efter det jag skrev.

det hoppas jag fan inte för usch vad respektlös du är då (OM du nu har gjort det)!

Reply
Amanda

vad heter du på fb ? hoppas de nt öppnar ditt fb-konto igen ! krya på dig och jag älskar din blogg !!<33 :D:*

Reply
bine

hej! hoppas du hittar just den här kommentaren mitt bland alla andra,skulle vara jättekul.
jag gillar verkligen hur ditt hår ser ut på bilden,superfint! skulle inte du kunna göra en video som du visar vilka produkter du andvänder och hur du gör för att de ska vara så där fint vågigt!?
tack på förhand. jag diggar din blogg!

Reply
Amanda Tetzlaff

Skitsnygg bild!
Vem är killen i svart hår? SNYGGASTE jag någonsin sett…typ!
Du är bäst Kenza!
Pussar!

Reply
Johan

Vill bara tipsa om våra roliga och effektfulla party produkter som sätter ljus på er fest/event i sommarnatten..

Vi säljer Lysstavsprodukter som armband,ljustavar, halsband,örhängen,sugrör,drinkpinnar, shotglas etc.

Kolla gärna vår hemsida http://www.scandinavianlightstick.se för mer info.

Trevlig sommar !

Reply
Annikapannika

Kan du sluta va så jävla snygg hela tiden, de e faktiskt Inge kul…. <3

Reply
Liz

I really love this picture and your blog anyway! ♥:) And the guy in the front is such a beautiful man (Who is it ? :P)
Lovely greetings from Germany ♥

Reply
Julia

Hej Kenza! :D Vad glad jag blir när jag får läsa att du mår bättre! Btw riktigt snygg bild! Önskar jag såg ut som dej du e en riktig heting :o <3
Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*