• header

Be strong girl

 

Min nya fina tatuering som jag älskar så mycket. En liten påminnelse till lilla flickan i mig. Lilla flickan som inte alltid varit såhär stark som jag är nu.

 Den ser väldigt konstig ut på första bilden som jag tog lite snabbt med iPhone-kameran så jag tog några närbilder också, men den är verkligen mycket finare i verkligheten! Väldigt jämn och fin, och jag älskar typsnittet (typewriter/skrivmaskin). Dock inte helt färdigläkt än utan lite småskorpor här och där, därför ser den lite mörkare ut på vissa ställen (och pga ljuset). Ville egentligen inte visa upp den förrän den läkt helt och jag tagit en perfekt bild men ni tjatar ju så mycket, haha.

404 Comments

Claudia

Kenza sluta ursäkta dig, Den är så jävla snygg så jag tror inte den kunde se bättre ut. Stay strong jag vet vad du går igenom, tro det eller ej, puss o kram

Reply
Deniz

Wow, vakkert ! ;o Du er så inspirerende Kenza, digger deg ! Nyydelig tattis, med utrolig kul betydning !

Reply
ellen

riktigt fin tatuering! extra fin just på grund av den personliga anledningen. you go girl, be strong!!

Reply
airaM

Skitsnygg! Riktigt lyckad. Längtar efter min nästa tatuering nu, ska bara vara klar med gravid-grejen först.. :)

Reply
Sanda

GUD VAD FIN!! jag har länge nu velat göra en till (det är som alla säger, när man väl har gjort en vill man bara ha fler haha) och detta typsnittet var ju så otroligt fint! vill bara gå och göra den nuuu!

Reply
Jennifer

Har aldrig kommenterat här förut trots att jag följt din blogg hur länge som helst. Men måste bara säga – så. jävla. fint! :)
Kram

Reply
aida

Fail. Antingen ska det vara be a strong girl eller be strong, girl, med ett komma tecken.

Reply
frida

åh, så fin & jätte fin baktankte till varför det just ska stå som de gör. verkligen jättefin, den texten skulle stått i min panna (haha), behöver och har behövt stå på mig väldigt mycket!!

Reply
Kajsa

Åh Gud Kenza, den är jättefin! Och en jättebra påminnelse att alltid kämpa. Du är så himla bra, tack för allt du delar med dig av!
Kram!

Reply
Emma

JÄVLAR I HELVETET VAA SNYGGGGGGGGG!!!! LÄGG AV ATT HA SÅ SNYGG TATUERINGAR KENZA! Hallå allvarligt, är det okej om jag kanske gör på samma ställe, dock med annorlunda text och annat typsnitt?! Fast det där är så jäääävla snyggt…. ÅHHH :( :D

Reply
Linnea Forssell

så himla fin, jag älskar alla dina taueringar, alla är jättefina verkligen. Jag tycker speciellt om den där det står hilf mir fliegen, jag älskar den låten :) kram.

Reply
lisaa

ååh va coolt! :)
passar ju väldigt bra också, men armmuskeln du har där ;)

Reply
E M M A

Det är inte alltid lätt med tjatande läsare, hehe :)
Älskar tatueringen förresten, det är nog den finaste du har, enligt mig. Även och jag också gillar hjärtat du har på foten.

Iallafall, gillar denhär tatueringen för det fina typsnittet. Så fint, har nog aldrig sett det typsnittet som en tatuering förut (inte för att jag är så speciellt rutinerad, haha. :) ) Och så älskar jag budskapet också, hoppas att jag blir lika stark och självsäker som dig någon gång också.
Än så länge är jag tyvärr bara en osäker tonåring, men det är något alla måste vara någon gång. Antar jag? :)

Massa kramar, Emma

Reply
Mikaela

Å herregud vad fin! De här måste vara den finaste tatueringen någonsin! Den berörde mig verkligen fick tårar i ögonen. Och du har verkligen valt den perfekta platsen för den. Väldigt imponerande hur du kom på en sådan underbar tatuering, creds till dig!!!

Reply
E M M A

Det är inte alltid lätt med tjatande läsare, hehe :)
Älskar tatueringen förresten, det är nog den finaste du har, enligt mig. Även och jag också gillar hjärtat du har på foten..

Iallafall, gillar denhär tatueringen för det fina typsnittet. Så fint, har nog aldrig sett det typsnittet som en tatuering förut (inte för att jag är så speciellt rutinerad, haha. :) ) Och så älskar jag budskapet också, hoppas att jag blir lika stark och självsäker som dig någon gång också.
Än så länge är jag tyvärr bara en osäker tonåring, men det är något alla måste vara någon gång. Antar jag? :)

Massa kramar, Emma

Reply
Emelie

Jätte snygg och enkel!!! Önskar jag själv kunde hitta/komma på så bra tattoos som du gör. De passar dig som fisken i vattnet=)

Reply
sandra

Detta är ju lite läskigt, ja har bokat tid på söndag för att göra en sådan tattoo :O då ja rest mig från all mobbning och svårigheter så är ja så stark och tatueringen ska ge mig mera styrka.. Fint gjort, dock är min i annan stil.

Reply
Elin Fornbrandt

Väldigt fin! :)

Du, nu ska jag sätta mig och ge Buffy The Vampire en chans, bara för att du skrivit så jääkla mycket om den!! Haha, so it better be good girl!!! Annars.. haha ;)

Reply
Sofia

Fint budskap. :) Dock inget som jag skulle tatuera men det passar ihop med resten av dina tatueringar. :)

Reply
ellen

OMG!!!! jag är totalt kär i den tatueringen!!! jag älskar tatueringar med budskap!!! Jättefin!! :D <3

Reply
Pauliiss

Tatueringen är väldigt väldigt fin. Jag är inte överdrivet glad för tatueringar. Väldigt många gör det för att det är snyggt, men det blir för mycket bara. Jag gillar dock när de har betydelse, en historia eller uppmaning bakom sig, vilket ju din gör :):)

Jag märker att jag får det att verka som att jag är emot tatueringar, men inte helt. Jag vill själv tatuera mig, men vill vänta på rätt tillfälle, rätt motiv och rätt historia :)

Reply
mini lundström

verkligen skit fin! vill med tatuera mig just på det stället och har tänkt på att ha ” I fly with my own wings ” vad tycker du om den? har du några förslag på starka meningar som man kan ha?

Reply
julia

Så himla himla fin den var, men ändå enkel. Dessutom sitter den ju på ett väldigt passande ställe. Grymt!

Reply
Felicia

undrar vad dom elaka kommentarerna kommer ifrån ? stå för vad ni säger för fan ! den var grym kenza absolut den snyggaste !!! kram :D

Reply
sara

grymt fin!
vart har du köpt den blåa väskan som du hade när du var ute och lunchade ett par inlägg sen? använder du den för att ha mani i? :)

Reply
vendiss

Väldigt fin tatuering! Bra plats, bra text och som du säger, väldigt fint typsnitt! Jag brukar ofta använda det när jag skriver på datorn! haha :)
Jag läste alla kommentarer här och jag tycker du ska skita i dom som säger att den inte var fin. Den var ju helt perfekt, fattar inte vad dom snackar om..!
Andra bilden tycker jag blev bäst, ljuset var helt perfetk och man kan inte se några spår av sår eller skorpor :D

om man vill maila dig, vilken mail skickar man till då?

kram

Reply
lena

asså den va såååå fin jag ryser i hela kroppen jag blev fan tårögd, så fin grattis! :D

Reply
linnea

SVINsnygg! as grymt att göra en tattoo som står för något stort i ditt liv. you go girl!

Reply
e.

MEN FAN VAD JÄKLA SNYGG DEN ÄR DÅ!! åh vad avis jag är just nu, men om 2,5 år kan jag göra precis alla de där tatueringarna jag vill göra! :) läääääääääängtar!
och de som jag har tänkt ut, fem tror jag det blir eller kanske sex st, är på samma ställen som dina men helt andra motiv såklart! du väljer så jäkla snygga ställen! inspirerad blir man! älskar din blogg och din stil och du har sån skön humor!

Reply
LINDA

Jag blev tårögd, och det är inte ofta jag blir det. Detta var det djupaste och finaste inlägget på länge. Jag vet precis hur det känns. Jag själv har inte haft (har) samma problem som du, men väldigt, väldigt många andra. Och den tatueringen skulle suttit fint på mig med, för jag vet att jag är stark, som klarat mig igenom massa som andra aldrig skulle klarat.

Riktigt, riktigt fint inlägg, Kenza. Jag känner med dig.

Reply
jampam

Riktigt snygg! Älskar hur du valde att ha den vid din biceps (som btw har växt!!). NICE KENZA! :D

massa love! /J

Reply
Johanna

Vilken fin tatuering! :D Ett riktigt bra budskap också, som kmr att hjälpa andra, när de ser din tatuering. Den berörde mig iaf :)

Reply
little me

Gu va snygg!!
Nu får du sluta tatuera dig Kenza!!!
Haha, nej just kidding, men blir sjukt avis på dig.
Jag verkligen älskar tatueringar och jag har massa idér som jag vill sätta på min kropp.
Men problemet…jag är bara 15 och jag får helt enkelt inte bestämma själv:/
Men när jag blir 18 då jäklar ska jag springa o tatuera mig:)
Kram på dig fina Kenza!

Reply
Hanna

Hej Kenza! :) Skulle inte du kunde visa upp alla dina tatueringar i ett inlägg? Skulle vara kul att se, du verkar ha så bra smak, speciellt när man ser denna fina tatuering :)
Skulle bli glad! :D

Reply
Ida

Fan vad vacker tatuering! Perfekt placering på den också. Känner igen mig i budskapet. Den är helt perfekt, lite så att man blir stum haha

Reply
Natali

Shit. din snyggaste tatuering hittils, helt klart. Haha jag är bara 15 och har aldrig gillat tatueringar men nu är jag kär! Vill också ha…

Reply
inni

SÅ JÄVLA SNYGGT KENZA!! har själv tänkt mig tatuera längst midjan,med samma skrivtsil. Det kommer stå You Are Your Dreams. Dock på portugisiska eftersom texten “kommer” från en bok skriven av Paolo Coelho. Tycker att alla dina tatueringar är superfina! GO GIRL! ;)

Reply
SARA

Gud vad snygg och vilken jävla bra påminelse!<3
Alla ni jävlar som gnäller på Kenza, håll käften och gör något vettigt av era liv istället!

Reply
Charlotte

Du har verkligen fått till det!!! Skitsnygg tatuering, älskar allt med den! Texten, typsnittet och placeringen. Alla skulle ha en sån påminnelse ibland! Bra jobbat Kenza!! :D Kram

Reply
Kärlek till din blogg

Åh gud vilken fin tatuering Kenza! :D
Jag är BARA 14 år (haha), och när jag blir äldre vill jag också ha en sån tatuering! Skulle vara gryymt.
Ha en fin midsommar och glöm inte att du är galet vacker! <3

Reply
D.M.R TATTOO

FÖR ALLA ER KENZAS LÄSARE SOM BOR I GÖTEBORG OCH BLIR SUGNA PÅ ATT TATUERA ER, SÅ FINNS DET EN RIKTIGT GRYM TATUERARE SOM TATUERAR FÖR ENDAST 500KR I TIMMEN. GÅ MED PÅ HANS GRUPP PÅ FACEBOOK–> D.M.R TATTOO FÖR ATT SE BILDER, INFO, KONTAKT :)!

Reply
Chika

I have a strength tattoo also! I got the Japanese kanji for strength last september for my 18th birthday. It symbolizes that I am my own strength. I had a lot of bad times in my childhood also but i’ve made it though a strong girl and will make my life beautiful and successful just like you have :)

Reply
AMYAH

Så j*vla fiiin!
Funderar själv att tatuera mig men är rädd för att det ska göra ont, gör det ont? =)

Reply
FREDDUSH - Fredrika Thuresson

Sjukt snygg var den! Verkligen! Älskar sånna enkla, fina tatueringar med en text som har en speciell “betydelse”. Har också tänkt att tatuera in något liknande, men har dock inte åldern inne än om man säger så. Men om två år, då jävlar! Kram! :)

Reply
Patricia

Jättefin. Lite lustigt att din muskel syns också, just med “be strong”

Hmm, då är det klart, du har alltid varit söt.

Reply
Jennie

wow, kan vara bland de finaste tatueringarna jag sett faktiskt! riktigt lyckad!

Reply
S

I

LIKE

THAT!

Sjuuukt snyggt, funderar också på en tattoo.. fick lite inspiration nu faktiskt :)

Reply
Therese

gud vilken fin tatuering kenza! :D Skulle också vela tatuera in en fin text fast på handleden :)
/ Tjej från Åland. Läs gärna min blogg! :)

Reply
ronja

jättefin, du är verkligen en helt underbar person. Eller ja, inte för att jag känner dig men det verkar som om du har gått igenom en hel del men ändå är du en sådan positiv och framåt person idag. Jag verkligen avgudar dig! Keep up the good work girl! Be strong girl, klockren tatuering. <3

Reply
belle

väldigt fin och betydelsefull tatuering. Passar dig. Sen tror jag att du nojjar för mycket haha, ser inget som helst fel på den på bilderna ^^

Längtar tills jag tatuerar mig : D Tänkt att jag ska ha liknande typsnitt som du med en text runt handleden bland annat :)

Reply
Tesalbestinay

Well, seriously you should stop… It is really nice to have some small beautiful tattoos, but do you really want to be like that – tattoos all over your body?? If you continue with this speed, it won´t look nice… You already have so many tattoos, that I personally think, you should slow down… I don´t want to sound that I think I am the smartest ever, but I know what I am talking about… I have too many tattoos and I partly regret it, eventhough I thought I never will… do you understand me? Don´t get me wrong, I love you, love your blog and I think that you are an amazing person, but just think about it, right?

Reply
Natalie

Hej!
Jättefin tatuering! :D

Jag la märke till en sak idag när jag såg på en film , Charlie st. Cloud.
Tjejen i den filmen tycker jag var jättelik dej! Kollade även på google sen och jämförde lite bilder, och på vissa är ni galet lika tycker jag!
Amanda Crew heter hon. :))

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*