• header

Be strong girl

 

Min nya fina tatuering som jag älskar så mycket. En liten påminnelse till lilla flickan i mig. Lilla flickan som inte alltid varit såhär stark som jag är nu.

 Den ser väldigt konstig ut på första bilden som jag tog lite snabbt med iPhone-kameran så jag tog några närbilder också, men den är verkligen mycket finare i verkligheten! Väldigt jämn och fin, och jag älskar typsnittet (typewriter/skrivmaskin). Dock inte helt färdigläkt än utan lite småskorpor här och där, därför ser den lite mörkare ut på vissa ställen (och pga ljuset). Ville egentligen inte visa upp den förrän den läkt helt och jag tagit en perfekt bild men ni tjatar ju så mycket, haha.

404 Comments

heyletssurf.blogg.se

Men hallåå :P du sa ju att denna skulle vara större :O
Förväntade mig något motiv typ ju :P
Fast iofs har jag själv hela kroppen tatuerad så den där är ju liksom liten för mig :P
Men den var najs ! :D
Wuuuu

heyletssurf.blogg.se

Reply
frida

Ny favorittatuering? :D

Jag gillar den till och med lite mer än hilf mir fliegen!

Go Kenza!

Reply
Maja

Människa!!! vilken otroligt fin tatuering!!! shit asså! kenza du är såååå snygg och den passar din stil sååååå himla bra!!! typsnittet, ja dör så snyggt!! budskapet, love it! <3

Reply
lotta

wow verkligen… Snyggaste tatueringen på länge!
Fick kalla kårar o blev nästan tårögd när ja läste innebörden :(

Reply
Anna

Skitsnygg tatuering! Men du, vad hette den där sidan med tatueringar du la upp för ett tag sedan? Den sidan var verkligen superbra :)

Reply
natacha

hej kenza! jag är jätte nyfiken på alla dina tatueringar. skulle du kunna lägga upp bild på alla & skriva vad dom har för betydelse om dom har det.
älskar dig & din blogg! puss.

Reply
sarah

Superfin tatuering! Precis lagom stor, stilren och med ett bra budskap. Precis det som gör en tatuering snygg tycker jag :)

Reply
sandra

jätte fin =) har själv en där det står stay strong och en där det står you’ll never walk alone… betydelsen har så mkt betydelse =) haha sjukt det lät. =)

Reply
Anonym

Så snygg är den väl inte; ser ut som en fejktatuering som man bara klistrar på ju!

Reply
Paulina :)

Så himla fin tatuering Kenza. Vilket budskap, det är de som är tatueringar tycker jag saker som betyder något för en.

Jag känner igen mig i det att man har inte alltid varit lika stark. Jag gick igenom en svår händelse som jag inte trodde jag klara av när jag var 14år men de gjorde jag!

Puss fina fina starka Kenza!

Reply
Claudia

Skitsnygg verkligen! Den kan du vara mkt stolt över! Jag håller med om att du borde göra ett inlägg med alla dina tatueringar, och berätta varför du skaffade varje och vad dom betyder. Och du får ursäkta mig men jag blir så nyfiken på varför du behövde vara stark. Du nämner inte din pappa vad jag har märkt. Har det nått med honom att göra? Skulle du inte snälla kunna berätta om din barndom.

Bilden är jättesöt på dig btw! Ta hand om dig. Kram <3

Reply
C

It should read “Be a strong girl” or “Be strong, girl”. You will need either the article or the comma for the tattoo to be grammatically correct. The way it is right now, it’s broken English (that’s what any native English speaker will tell you).

Reply
Ellen

Postat av: aida
Fail. Antingen ska det vara be a strong girl eller be strong, girl, med ett komma tecken.
2011-06-23 @ 20:44:21

ah men då ska det väl va stor bokstav o punkt också? låt henne ha som hon vill!

skit snygg Kenza :)

Reply
Maja

åh herre-min-skapare vilken otroligt fin tatuering jag dööör!! På något sätt så var det “rörande” att läsa dom tre små orden :))
Mycket vacker Kenza! :)

Reply
Micah

Herregud kenza, så lågt trodde jag inte att du skulle sjunka? att härma min tatuering, jag vet att du vart inne på min blogg, jag har en EXAKT sån där på ryggraden. Aja, folk kommer iallafall att göra fler såna när du har lagt ut den.

Reply
sophie

i love the font! i really love ‘writing’ tattoos and not pictures – you are lucky you have great arms for this one too. beautiful

Reply
Linnéa

WOAH VA SNYGG!
Jag planerar min första tatuering på foten, fyller 18 till höst och i Karlstad finns inte många tatuerare. Har du någon studio i Stockholm att rekommendera?

Reply
Mr. R.

Gillar inte tatueringar, särskilt inte på brudar men du sätter dom i alla fall på ställen där de inte märks så mycket och sådana tatueringar skadar väl inte men alla bestämer själv vad dom vill göra, jag gillar det inte i alla fall.

Reply
Mika

Så coolt. Älskar att du har mycket tatueringar, det är så läckert. Känner att jag måste boka tid för min nr2 nu.

Reply
Mikaela

Så sjukt läckert med alla dessa tatueringar, verkligen. Den sista var riktigt snygg. :)

Reply
Jörgen

För det första är det gramatiskt fel! Och varför tatuera en text????? Texter och tribaler är det tråkigaste för en tatueringsartist och göra.

Och VARFÖR ska en skönhet som du förstöra din kropp med fula gaddningar??? Om ca 10 år så kommer texten du gjort att flyta ihopa och man kan inte se vad där står.

Och det klär inte en skönhet som dej!

Reply
Selma

Haha, komiskt att vi tatuerade oss samma dag. Blev text för min del också, “Love never fails” på höft/ljumske….den betyder mycket för mig. Självklart är min lite finare…för att den är min, men din va väldigt fin den med:)….gillar typsnittet!

Reply
Emma ~ Foto ~ Mode

Sjukt snygg! Jag gjorde mig en låtsas tatuering, heheh men jag är trotsallt bara 13, härom dagen. En fjäder på undersidan av handleden (precis där du har ditt “C”) OCH JAG ÄR HELT KÄR I DEN! (http://hemmahosemmma.blogg.se/2011/june/fake-tattoo.html#comment) Den ser dock väldigt matt ut på bilden, men inte i verkligheten! :D

När jag var liten lovade ja mig själv att jag aldrig skulle tatuera mig, men jag vet inte om jag kommer kunna hålla det löftet.. :p

Kramar, hoppas du får en grym midsommar!

Reply
Amanda

Riktigt fin tatuering! :D
Va gullig du var när du va liten! :)
Det glädjer mig över att det har gått bra för dig som haft en tuff barndom med motgångar.
Även en jättebra påminnelse att alltid fortsätta kämpa fast det är tungt och aldrig ge upp.
Jag har själv haft det jobbigt och inte mått så bra alla gånger.
Du är så himla bra och är som en förebild!
fortsätt, you Go girl!
Kram!

Reply
Alma Ahlrik♥

Hej Kenza!
Supersnugg & cool power tatuering, men hur tänker du med modellandet & så?
Dvs. vill dom verkligen “ha” dig när du är tatuerad?
Kram Alma ♥

Reply
Klaraa

Åhh, Kenza den ee super fin! Älskar den. Fin betydelse oxå!

Men Kenza lova mig att du aldrig tatuerar in en döskalle lr typ orm lr så det skulle inte passa in. Du är så j*kla fin och en sån tatuering skulle fan inte passa!(Inte för att jag tror du skulle det men)NÄ nu känner jag mig taskig.Iaf,
Älskar dig:)
Kram!!

Reply
Wilma

Fin tatuering! :D
Jag ville bara säga att i tidningen ” Veckorevyn ” så var de dom 69 sexigaste män i sverige. Och jag ville bara säga att din pojkvän Aleks kom på 30:onde plats.

Kram

Reply
Enma

Va kul, jag har samma typsnitt på min nytatuerade handled! Handling innebär konsekvens :)

Reply
tASHA

Den var jättefin Kenza men du vet väl att det måste vara ett komma där. “Be strong, girl”… Tänkte bara säga det. Annars var den skitfin! Kram! :)

Reply
anonym

var väl inget speciellt med den eller? :S och den var ju inte den snyggaste man sett som alla skriver. Slicka Kenza i röven är vad ni håller på med!
Sen ska det vara ett kommatecken mellan be strong, girl! annars ser det inte bra ut.

Reply
Smedra

oooo damn!! Skiit snygg juu!! :D Det syns ju inte att den inte är färdigtläkt än men ändå skit snygg! :D

Reply
Sara

Älskar tatueringar som är en betydelsefull text eller mening, funderar på att göra något sånt själv när jag blir äldre. och typsnittet! Vackert!
Love /s

Reply
Sanna

Fin tatuering! Jag blir sjukt sugen på att göra en på handleden med något fint text som betyder mycket för mig. Can’t wait tills dagen då detta sker!!!!! :)

Reply
Merri

Grymt vacker tatuering, och jag gillar verkligen meningen med den! Riktigt fin Kenza! :) Kram!

Reply
Ayaka

I am your blog reader from japan! I found your blog and I just LOVE it! I quit studying Swedish, but I decided starting it again because I want to read your blog:) I love your new tattoo by the way! Lots of love from japan

Reply
asabovesobelow

Kenza, jag har läst din blogg i många år nu, och tycker att din smak är utöver det vanliga. Men, när jag såg den här tatueringen vad det första jag tänkte; fail.

Den känns lite in das hood om jag ska vara ärlig.

Reply
Melissa

Haha I have been commenting waaay too often here. But I had to say something about your tattoo. I’m not sure if I remember all the others (TH song title, hope, cute heart and C, for your mom, which always makes me wonder what her name is hehehe). Anyways, I think this brand new one is my favorite of all (closely followed by the C).
I dig the message, I dig that you, as usual, picked a perfect spot to place it, and I totally dig the typewriter font.
Be strong, girl!
But, for all it’s worth, I already think you are VERY strong. :) And admire you a lot.
Kramis!

Reply
smile

sjukt fin! gillar också typsnittet riktigt mkt! :D förresten kan du inte slänga in lite bilder på dina andra tatto’s ? skulle vilja se alla :) kram <3

Reply
:D

SUPER-FIN! Skulle jättegärna vilje se fler av dina tattueringar :) alla verkar vara så fina ! <3

DU ÄR BÄST KENZA!

Reply
Selma

Så himla fin! :) Jag har aldrig tänkt på att skaffa en tatuering, men nu tror jag att jag har ångrat mig.. Vill ha en likadan haha :) Älskar “citatet” och typsnittet! <3
Kram Kenza, love ya! /Selma

Reply
Alma

jätte fint , och jätte vacker betydelse !
jag måste verkligen fråga dig två frågor som jag verkligen hoppas på att jag får svar ! 1 . många säger att det inte gör ont att tatuera sig , medans vissa säger att det gör , gjorde det tatueringen ont ? 2. hur många tatueringat har du ? och vad är det för några ? :)

Reply
Anette

Du måste komma ihåg att d ska vara ett komma där, mellan strong och girl.

“be strong, girl”

:) annars var den supersnygg!

Reply
Emma

Alltså KENZA, jag måste bara skriva en gång till hur jäkla snygg den är!!! Helt klart din snyggaste enligt mig, den är ju lite annorlunda, för jag har inte sett så många som har på varken det stället eller med just det textsnittet (som förövrigt är så jävla snyggt så jag tror jag döööör) Jaja, 10/10 toasters får det av mig :D:D ;)

Reply
Tove

Den var riktigt jättefin. Låter kanske konstigt att skiva detta i samma kommentar, men den fick mig att tänka på böcker om barnmisshandel. Vilket gör att det verkligen känns som att den återspeglar jobbiga delar från din barndom.

Reply
Frida

Jätte jättefin. Vill verkligen bli myndig nu, så att jag kan tatuera in en fjäder på handleden. Åååh.

Reply
B

jättefin. jag är egentligen inget stort fan av tatueringar, dock är alla dina väldigt stilrena och “enkla” men med en djup innebörd. kanonfina tatueringar på en kanontjej! :)

Reply
maja

awesooome!! SKItsnygg verkligen :D funderar själv på att tatuera mej , men känner mej inte riktigt säker på texten så får väl vänta ett tag till, måste ju vara 200% säker på en tatto

Reply
Nathalie

I slutet så verkar det som att du är trött på dina läsare
” Ville egentligen inte visa upp den förrän den läkt helt och jag tagit en perfekt bild men ni tjatar ju så mycket, haha.”

menmen, snygg tatuering iallafall :D

Reply
Ida

Nej, usch, gillar den inte alls. Skulle varit mcket finare om det bara stod “Be strong” eller möjligen “Be strong little girl”, men det här såg bara fånigt ut.

Reply
Amanda

men kom igen bruden, dina andra tatueringar är snyggare – denna är för mycket “attention”, vill visa att du HAR faktiskt det jobbigt. Ärligt, hur mycket kommer den hjälpa egentligen? Kommer du må bättre av att se texten eller att egentligen känna efter med hjärtat?

kram/A

Reply
Mika

Helt galet fint Kenza! jag brukar inte gilla tatueringar speciellt mycket men den där var faktiskt väldigt snygg och fyndig! hoppas allt är väl kram!

Reply
Chloe Cortez

Considering its beautiful meaning, I love it. It’s such a small, genius tattoo that could be worthless to some and mean the world to others.

But I just can’t skip writing this; YOU HAVE TO ADD A COMMA!! Giiiirl you are making me whack! It’s grammatically incorrect, and it doesn’t sound good without the comma between strong and girl. Be strong, girl.
Think about how it would sound if you translated it right off, to Swedish. Try without a comma and with the comma. Does it make a difference? Does it sound better with the comma?

I know it’s your tattoo and you should be able to have it the way you want, but it feels like you just didn’t think about this and if you hear someone say it, you’re going to realize it. So I just want to make sure you see it, and hear it, and then you can add a comma if you want, or if you choose not to.

If I were you, I would’ve added it immediately.

Beautiful tattoo, on a beautiful girl!

Reply
Niccie

Jäklar i mössan vilken stört snygg tatuering! Undrar hur länge jag kan hålla mig från att göra en! Blir så jäkla taggad på att gadda mig varendaste gång du lägger upp bilder på dina sjukt snygga tatueringar! Sjukt betydelsefull tatuering som påminner mig om min barndom å vad jag gått igenom. Sjukt fin. Verkligen!

Reply
Emma

Hej Kenza! Sjukt snygg tatuering! Men jag vet att du har skrivit några gånger om att du haft en lite jobbig uppväxt, eller så har jag fattat fel? Men om inte, kan inte du ta och berätta lite om det om det inte blir jobbigt. Kan va skönt för andra som har det jobbigt att höra… Älskar din blogg! Be strong girl! <3

Reply
johanna :)

fan va snygg! måste bara fråga dock, är det inte ett problem med att ha så många tatueringar då du gör modell jobb och fotograferingar? :)

Reply
Wilma :)

….om du skriver “Be strong girl” betyder det “var(a) stark tjej” eller ska det stå så? det kan ju annars vara “be a strong girl” som betyder “var en stakr tjej”
men det väljer ju du :)

men älskar din blogg!!

Reply
Sara

Angående Wilmas lilla spydighet så vill jag bara flika in att be strong girl är ett idiomatiskt uttryck som används ganska frekvent i engelskan.

Reply
D.M.R TATTOO

FÖR ALLA ER KENZAS LÄSARE SOM BOR I GÖTEBORG OCH BLIR SUGNA PÅ ATT TATUERA ER, SÅ FINNS DET EN RIKTIGT GRYM TATUERARE SOM TATUERAR FÖR ENDAST 500KR I TIMMEN. GÅ MED PÅ HANS GRUPP PÅ FACEBOOK–> D.M.R TATTOO FÖR ATT SE BILDER, INFO, KONTAKT !

Reply
Anonym

Du peppar andra.
Mig med.
För de svåra stunder i livet.

I’ve never been this weak. But I know it will change. Your tattoo is aproof ..

Reply
julia

verkligen, verkligen jättefin!
grymt snygg och jag älskar enkelheten i tatueringen men djupet i orden!
helt enkelt ganska perfekt med andra ord :)

Reply
Jonna

Shiiit vad snygg !
åhh , en sån vill ju jag oxå ha :(
haha , keep on doing what you do kenza, cause what you do is awesome!

Love , //J

Reply
liisu

Hey, nice tattoo but shouldn’t it be “be a strong girl” ? or “be strong, girl” ?

Reply
Andrea

Jättefin!

Har en fråga, trycker du själv att du är “slutlärd”? Att du är så stark du nånsin kan bli… Eller tror du att du kommer titta tillbaka på dig själv som 20-åring när du är runt 35 år och se på dig själv som en liten tjej som inte var så stark som du kommer vara då?

Inget illa menat med den här kommentaren, om du på något sätt skulle tro det. Respekt girl! =D

Reply
Gina

It is perfect… But U are strong now, Kenza, believe me :) Love U
Kisses, Gina
thetaleofadress.blogspot.com

Reply
Moa

“Postat av: Ellen
Postat av: aida
Fail. Antingen ska det vara be a strong girl eller be strong, girl, med ett komma tecken.
2011-06-23 @ 20:44:21

ah men då ska det väl va stor bokstav o punkt också? låt henne ha som hon vill!”

Det är inte samma sak att inte använda sig av stor bokstav eller punkt, det här är ett grammatiskt stavningsfel och det är sjukt irriterande att läsa. Självklart gör hon som hon vill, men felstavade tatueringar är ju det värsta fail som finns. Tyvärr.

“Postat av: Sara
Angående Wilmas lilla spydighet så vill jag bara flika in att be strong girl är ett idiomatiskt uttryck som används ganska frekvent i engelskan.”

Fast kommatecknet behövs fortfarande, utan det är det ett grammatiskt fel. Bara för att man talar på ett visst sätt, så betyder det inte att det ska stavas på ett annat. Det står “var stark tjej”, fast det borde stå “var en stark tjej” eller “var stark, tjejen”. Förstår du nu?

Reply
Maria

Jävligt tråkig text. Kunde ju haft något annat liknande istället.
Till och med “Always be strong” är bättre..

Reply
Frida

Jättefin, älskar typsnittet! Men som någon annan också sagt, du måste lägga till ett komma… Mina ögon kommer blöda varje gång jag ser den annars D:

Reply
Sarah

Sjukt snyggt typsnitt! Vad heter det?? Ska tatuera vaden och har funderat på det typsnittet men kommer aldrig på vad det heter :)

Reply
nelly

Men gud! Haha att folk kan störa sig så på att det saknas en liten prick?! Och jag tror inte det skulle bli så snyggt med ett komma där faktiskt! Skulle se ut som en liten smutsfläck! “Be strong, girl” kanske är det allra rätta om man frågar en vältalig adlig(haha) engelsman men det är Kenzas tatuering på HENNES kropp inte eran…

Men snygg tatuering Kenza och tack för en riktigt bra blogg:) Och jäklar va vacker du är! Kram på dig!

Reply
Kira

Epic fail! U hoe u copied karla’s tattoo! Have u been to karla’s closet? She an american blogger i believe and she got her tattoo in the same spot like 3 years ago! I know u copied her! Your stupid as hell u ugly flat girl..

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*