• header

2a juli 2011 – på Rhodos

Hej, vi alla är lite skakis idag. Igår var en av de värsta kvällarna i hela mitt liv och tro mig, jag har haft många riktigt jobbiga kvällar. Mina bästa vänner blev bortrövade i en taxibil igår, de håll på att bli våldtagna mitt i ingenstans. Hade det inte varit för deras stora mod och list så vet jag fan inte vad som hade kunnat hända. Jag har aldrig sett dem så rädda, så chockade, så ledsna. Jag vart galen, så jävla arg. Tårarna bara rann och jag ringde hysteriskt min storasyster och kunde knappt andas. Kunde inte låta bli att tänka “tänk om….” 

Sedan spenderade vi 1 timme hos polisen. För vad? Ingenting. Ingen-fucking-ting. För att inte bli tagna på allvar. För att bli hånade. För att få höra “you swedish girls…….heheheheheheh malaka”. VIDRIGT. Jag är så arg att jag vill lämna den här jävla ön, men mina bästa vänner vill försöka glömma detta nu och försöka njuta av semestern de dagarna som är kvar.

Vi håller alltid ihop, men igår delade vi upp oss två och två. Jag skulle aldrig lämnat dem ensama. Vi trodde att det var okej, “vi är ju ändå två…” sa de, vi trodde inte att något sånt här skulle hända.

HÅLL IHOP, var så många som möjligt. Bär pepparspray, en kniv eller fan en jävla bazooka. Fota reg skylt eller smsa iväg det till en vän hemma när ni sätter er i en taxibil. Om jäveln försöker något, berätta att ni skickat iväg hans uppgifter så att om han rör er kommer ni hitta honom igen (och sparka sönder bollarna på honom).

Nu ska jag krama om mina tjejer. Jag ska försöka vara glad och inse vilken tur de hade..

730 Comments

ida

Jag hatar verkligen den känslan jag får av såna här inlägg, att bara för att man är ung tjej (och ofta svensk!) ska man tydligen få bli behandlad hur som helst avidriga gubbar i andra länder, utan att något som helst händer varken hos polis eller någon annan. Det är så sinnessjukt så det är fan inte sant. Tur att det gick bra för dom iallafall, det är huvudsaken! Kram på er <3

Reply
Felicia

Fan vilka jävla idiot så kan man ju inte göra…Jag blir själv skit arg när jag läser det du skrev och poliserna är helt fuck up korkade…Tycker så jävla mycke synd om dig och dina kompisar…Hoppas ni mår bättre nu <3

Reply
Hanna

Tycker så himla synd om er, alla kärlek till er!

Man blir så extremt äcklade!!!
Man ryser av blotta tanken…
Hur kan polisen uttala sig på det sätta?! Ni borde anmäla det direkt när ni kommer till svergie om vad som händ och tala om hur polisen behandlade er. så att ni kanske kan hjälpa nästa tjejer som kommer bli utsattna…(för tyvärr kommer inte dina två kompisar bli dom sista som blir bortrövade och nästa eller våldtagna. :(

Jag har själv blivit kränkt av en man, jag jobbade på ett sommarjobb där en äldre man började kalla mig för älskling och tafsade på mina bröst…jag var tyvärr inte tillräckligt tuff och berättade det för min mamma eller pappa. Även om jag mådde väldigt dåligt och egentligen skulle ha berätta det så jag hade kunnat få tröst och ha anmält manen för sexuellatrakaserier.

Till alla TJEJER! Vi måste säga emot. och våga anmäla när det händer saker. Även om man tycker att grejen är så liten. Jag lovar att man mår bättre av att berätta… även om egentligen bara vill glömma allt.

Reply
Julia

Skickar massa styrka och kramar till dig och dina vänner! Det ska ni ha efter något sådant, fy vad hemskt! Kramar <3

Reply
freida

Japp, that is exactly why my boyfriend won’t let me go abroads by myself or with my girlfriends. And I totally get it ………

Reply
Maja

ANGÅENDE PEPPARSPRAY: MAN KAN KÖPA SKUNKSPRAY LAGLIGT PÅ INTERNET. DEN FÖRBLINDAR TILLFÄLLIGT OCH FÄRGAR FÖRÖVAREN RÖD SÅ HAN ÄR LÄTTARE ATT HITTA. JAG HAR EN SÅDAN I HANDVÄSKAN OCH KÄNNER MIG TRYGG. ett tips :)

Reply
Sandra

Shit. Va fan e de för fe……..l!?? Samma hände ju Blondinbella, med poliserna! Kan man inte ens känna sig trygg med poliser längre då vet jag inte vad! :S Jävla as som försökte nåt med dina vänner, men va du än gör Kenza klandra inte dig själv! Man kan inte rädda hela världen, saker kommer tyvärr hända utan att man har makt o kontroll, tyvääääääärr e de så. Ja förstår dina känslor till 100% ja e nämligen likadan själv. Men man måste försöka att inte ta på sig ansvar för allt o alla, inget blir bättre av de o man bara plågar sig själv. =( <3

All kärlek till er allihop, glad av hela själen att de gick "bra" trots allt!!!!! Massvis me kramar <3

Reply
roya

tur att det inte hände något! <3<3 vilka människor det finns??!! åhhh! miljoner kramar till er tjejer<3<3
puss <333 /roya :)

Reply
Amanda Eklund

Uach fyfan! dedär va skälet varför vi aldrig åkte taxi på kreta, knappt här i Sverige hellr för den delen! Hoppas du och dina kompisar kan komma över detta missfoster till man och ha en fortsatt trevlig resa, och håll ihop :)

/Amanda Eklund

Reply
Alexan

Hej, jag ar fran Polen. Jag ar 14 ar gammal. Jag alskar att lasa din blogg. Nar jag laste det jag var i chock! Jag kan inte tro det. Jag var i Grekland – du maste se upp for man (ar farliga – man)! :( jag ar skakad av nyheten! :(
Vard och kramar for dig och vanner!!

PS. Synd om misstag jag vet inte den svenska!
LOVE

Reply
lina Maria

I nyheterna har dom namnt att Grekerna tror att vi svenska tjejer har en “valdtakts forsakring” , dom tror vi aker utomlands och ljuger om att bli valdtagna och sedan far vi forsakringspengar nar vi kommer hem igen. helt javla sjukt

Reply
Cecilia

hur lyckades de komma undan? o:

hoppas att ni hanterar detta bra mentalt och kan gå vidare, och att ni försöker få fast jävlarna.. GE ER ALDRIG! de vill inte anmäla för de är lata, men om ni är envisa tillräckligt länge ger de sig tillslut.

usch fyfan alltså… jävla m*thaf*ckas.

Reply
micka

fyyyyfaaaan säger jag bara, det där är mardrömmen men SOM TUR ÄR, så hade dom turen på sin sida.
Så skönt.
Men ja som vissa säger så är det ju allmänt känt att man har noll respekt för turisterna, speciellt tjejer på just såna orter, inte bara i grekland men hela medelhavet tyvärr.
Och polisen kan man inte vända sig till, det finns ju många exempel på det. Dom är så korrupta där ändå så dom skulle skydda vem som helst, vad dom än gjort, så länge det är en landsman.
Hemskt hur vissa länder fungerar, men ja…….DET VIKTIGA är att alla mår “bra” nu. Håll i hopp som superlim nu för fan Kenza, okej!!!!!!

Reply
Sa

LÅT INTE DETTA FÖRSTÖRA ER SEMESTER! upp med huvudena tjejer! jätte trist att läsa & det låter helt jävla sjukt.. äckelmänniskor!! helt sinnessjukt.. poliserna är minst lika stora äckel! nej nu kokar det inom mig.. hälsa dina tjejer att dom ska vara starka & hålla modet uppe! dom har bra stöd iallafall, läs kommentarerna! du är en bra tjej kenza!

Reply
Marielle

Men fy faan =O Jag blir så jävla less på hur vissa (de flesta) kulturer ställer sig till jämnställdhetsfrågor. Bryr dom sig inte ett skit???? Det är inte rasistiskt att säga att många andra länder våltar mer osv. Man har det svart på vitt gång på gång. När inte ens poliserna bryr sig varken den här gången eller med Blondinbella i Italien. Idioter. Jag hoppas att ni tar det så bra som möjligt i alla fall =/

Reply
Alexandra

Jag gick på en självförsvarskurs för tjejer för inte så länge sen som kvinnojouren anordnade. Verkligen att rekommendera för alla, om ni får chansen: ta den!! Fick lära mej en hel del där, typ hur man ska handskas med “våldsamma män”. Skicka in förslag eller ta direkt kontakt med din kommun och be dem anordna något sådant. Ett annat alternativ är att ta kontakt med kvinnojouren i din kommun och fråga om de är intresserade av att anordna något sådant.

Ha det bäst Kenza, I love yaa! <3

Reply
nina

jag blir så arg när jag läser detta inlägget hur kunde polisen bara skita i nåt sånt seröst.Ta hand om er .kramma dina bästavänner från mig!<3

Reply
Vikki

Nej men gud vilka idioter! Och vad lågt av polisen som inget gjorde! Jag ska till Rhodos den 24/7… Känns inte lika lockande nu kan jag ju säga. Hoppas ni har det bra nu iaf! :)

Reply
semra

prata med svenska ambassaden tror att ni kan börja rädda många så att dom tar upp det fyfan det händer säkert varje dag o polisen gör ingenting tycker det borde bli ändring på det och ta hand om er

Reply
amandah

Åh, vilka jävla äckel det finns!
Tänk på din tatuering `be strong girl´
Allt kommer bli bra! Jag kanske inte ska fråga det,
men hur kom dom ifrån honom?
Kanske är bra att veta ifall det skulle hända en själv?
Krama om dom ordentligt, från alla dina läsare!
Kram

Reply
elise

Nej herre gud! det kan nog vara något av det värsta som kan hända, speciellt på semester, så långt hemifrån! Sånt som mamma alltid säger till en varje gång man reser och man bara “JAJAA” men så bara händer det!! Det fanns inget Du kunde göra för att förändra situationen. Kunde dem ta två, kunde dem säkert lika gärna ta tre! Jävla tur dem lyckades ta sig därifrån. Men vart det en vanlig taxi???? För så fall så är det ju riktigt läskigt!! Tycker synd om er :( Hoppas allt inte är helt förstört för er bara.

Reply
Ida

Ni har mitt stora stöd och det är aldrig tjejens fel, ALDRIG. Vi lever i ett samhälle där man alltid måste tänka två steg före. Att ni släppte ner garden, för att ni litar på människor, betyder INTE att ni får skylla er själva. Det vet du. Det är bra att du är förbannad. Gör något med den ilskan. Det är för många tjejer som litar på människor som blir utsatta av sådanahär saker. Och det får inte hända. Men felet ligger inte hos tjejen, det ligger hos killen/killarna som gör det. Det är dem som vi måste ta itu med. För hela samhället är fucked när det kommer till kvinnors rättigheter. Det är inte ens säkert att svensk polis tagit er på allvar. För det är så det ser ut. Så sluta aldrig stå på dig. Ta hand om er. Och det var inte ert fel.

Reply
Lisa

Men herregud! Va hemskt!
Jag sitter typ och gråter!! :'(

Hoppas allt är okej nu med alla! Vilka idioter det finns!!! :@
Du får hälsa dem så mkt! Krama dem och försök att njuta av semestern tjejer!
Kenza! Ha det bra! <3
Kram från Lisa <3

Reply
z

shit, jag som tänkte att åka till Grekland snart… tror jag skiter it faktiskt. Det finns onda människor och våldtäcktsmän överallt, men polisen måste ta det på allvar. FYFANNNN!!!! Grekland måste skärpa sig om de bryr sig om sin turism och sitt medlemskap i EU! Någon måtta får det väl ändå vara.

Reply
emma

hej=( så hemskt att höra det här..måste bara säga att jag var på rhodos med ett gäng tjejer och vi kom överens att alltid hålla ihop..HÅLL alltid ihop tänk aldrig 2 räcker..va nu tillsammans och ta vara på varandra och hoppas att ni får bra dagar att se fram emot.=)

Reply
Anna

Be strong girl.

Hoppas ni börjar må bra, ni har hela Sverige på er sida!
STOR kram.

Reply
emma

Tänker på er och hoppas ni får det riktigt bra den tid ni har kvar där nere! hur gjorde de för att klara sig? hade ju varit bra med tips! ska själv ner till rhodos snart! om ni orkar! massa kramar till er alla där nere! ni är bäst <3

Reply
tilda johansson.

usch vad läskigt! vilka starka tjejer som endå vill stanna kvar och fortsätta semestern efter det här!
krama dom ordentligt och håll ihop nu!
usch vilka äckel det finns asså, och att ni inte blir tagna på allvar av polisen är verkligen inte okej!!!
usch!
men som sagt, håll ihop och ha kul dom här sista dagarna kenza, det är ni värda! PUSS.

Reply
Magda

Hoppas det blir bra, säg till att dom kan ringa SOS International om dom vill ha krishjälp via sin försäkring så kan dom få det på plats..

Reply
Louise Samuelsson

Neej, shit va hemskt, det ba ryser i kroppen! Va skönt o höra att dom klarade sig iaf, hur gjorde dom? Skulle kanske va bra o veta, ifall det skulle hända nån annan nån ggn, ta i trä! Hehe, kram! :)

Reply
Tara

Shit, fett synd och att polisen inte tog er på allvar fett jobbigt ju, tur att det inte hände nåt allvarligt iaf :)

Reply
karolina

Synd vad som hände tjejerna.. :( Grekerna tar tillfället att utnyttja oss svenska tjejer där nere, kanske började allting med att någon ensam tjej släppte lös sin vilda sida och därmed spreds ryktet om att svenska tjejer är lätta. Vissa ÄR faktiskt det (knullar hit och dit obestämt, strular med nya killar varje helg och med flera på samma kväll, det är äckligt…) men varför ska oskyldiga straffas för vad någon idiot höll på med någon gång? charterresorna släpper iofs lös allas vilda sidor, kolla bara sen hur tidig sexdebuten är. barn under 15 år som har sex, USCH. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10842666.ab läs artikeln, varför beter sig ens MÄNNISKOR på detta sätt?

Reply
anna

grekland är ett land i kris, på riktigt förstår jag inte varför ni åker dit nu när ni ((förhoppningsvis!!!)) vet att landet håller på att gå under rent ekonomiskt och att anarki mer eller mindre råder?

ooomg. tur att det inte hände något! greker är sliskiga, vet väl de flesta. nu vet ni också det! ta hand om er, det är inte bara en lek.. å fy vad äckligt. !!

take care

Reply
elsa

Först och främst. Massa styrkekramar till dina vänner!
Men ja reagerade väldigt mkt när en kommentar från en grekisk kvinna som skriver att hon så ledsen över vad som hänt. Och många har också kommenterat om de kan åka vice versa pga de här som hänt dina vänner kenza. MEN ingen får glömma att de handlar faktiskt inte om grekerna. Att just dom är så kallade farliga. Utan vart vi än åker i världen, finns såna här skitstövlar. Ngt land kanske är säkrare än ett annat. Men dom finns ändå överallt. Tro inte att ALLA greker ser ner på alla svenska tjejer. De blir mer fördomar än konkret fakta. En svensk kille kan se ner lika mkt på en svensk tjej som en grek. Skitstövlar finns alltså överallt. Det finns så otroligt många generösa människor i grekland (jag har vart där) som glöms bort bara för några få gör ngt sånt här. De som har hänt är hemskt. Men vill ni veta en sak? De händer i sverige varje dag också. Skärp er nu alla som kommenterat och frågat kenza om man kan åka till grekland ändå osv osv. Hur ska hon veta? Klandra inte alla bara för att en person gjort ngt. Fortfarande, de händer varje dag i hela världen.

Reply
Jörgen

OM DET NU HAR HÄNT VARFÖR ÅKER NI INTE HEM???????
Hade jag varit en tjej o detta hade hänt mej så skulle jag inte vilja stanna kvar en enda sekund där utan ta nästa flyg hem!

Reply
michaela

åh nu blir jag jätteorolig.. jag ska till rhodos om exakt en vecka, jag är jätteliten dom kommer dra mig till en mörk gränd eller nåt.. jag kan inte försvara mig? Får nog fixa en pepparsprej eller nåt, och ALDRIG gå ifrån mina vänner.. livsfarligt ju! Finns det nåt sätt man kan undvika sånna här situationer? hur hamnade dom i den? Var det liksom en svart taxi typ eller hade nån drogat ner dom i drinkarna kanske…? det kanske e obesvarade frågor för dig med.

usch jag lider med er, tur att det gick som det gick. tur i oturen får man väl säga!

Försök koppla av nu sista tiden ni har kvar på resan, det kommer bli underbart (av dom bilderna jag sett ser det ju ut som ni har det helt fantastiskt)

massa kramar

Reply
Per

Ja världen är full av hänsynslösa svin. Vad man får göra är att inte vara så otroligt blåögd och tro att man aldrig kan råka ut för något. Självbevarelsedrift brukar det kallas…

Reply
Per

Folk här verkar mer förbannade på polisen än på de män som försökte våldta. Hur är ni funtade egentligen??

Reply
Linnea

SNÄLLA KENZA berätta hur dom gjorde för att komma ut situationen, skulle va till stor hjälp om nåt sånt kanske händer när man åker utomlands snart, ska till Turkiet med en tjej kompis! men hoppas tjejerna mår bra! hällsa! :( <3

Reply
Matilda

Oh fyfan vad hemskt! Sånt här ska absolut inte hända! Så hemskt att polisen inte tar er på allvar heller. Mina tankar går direkt till er. Krama om dina tjejer ordentligt. Och så vill jag passa på att säga att du är otrolig, Kenza! Du är min förebild. Ta hand om dig nu. Tänker på er i Rhodos. Ha det bra!

Reply
Fia

Fy fan för vilka jävla äckliga idioter det finns. Sätter aldrig min fot på Grekland det kan jag lova!!! Bazooka tycker jag lät som ett bra alternativ. Sparka av allt dom har dom jävlarna. Svin är var dom är, inget annat! Ta hand om er!

Reply
Göran

Är en far, som är glad att du vågar skriva om detta, du är stark kvinna!
Tack Kenza, jag hoppas det bästa för dig och dina vänner.

Reply
Annso

Ännu ett bevis på att poliser faktiskt gör annat än att vara poliser. Detta är så kränkande mot er tjejer så det är inte sant. Gör en anmälan hemma i Sverige gentemot de männen och kanske poliser.
Jävla skitland det där.

Reply
apan

det är så jävla hemskt att det här händer, men hade lika gärna kunnat hänt någon annan stanns, så sluta klanka ner på grekland/greker. det hände min kompis och även mig själv när vi var i thailand, av en SVENSKA killar!!!! vart än i världen det händer så är det ett helvete och det är få länder som tar det seriöst, tyvärr :( knappt kan du anmäla en våldtäkt/våldtäktsförsök i sverige, så hur ska man kunna göra det utomlands när folk(INTE du kenza och dina vänner och inte mig själv och mina egna vänner, utan idioter) beter sig lössläppt? eftersom många beter sig så, så tror andra IDIOTER att man kan bete sig hur som helst mot festande,glada,snygga tjejer, vilket är ett HELVETE! man kan inte lita på folk utomlands, vare sig svenskar som semestrar eller andra, är den dystra sanningen :(

STOR KRAM till er, försök njuta sisa dagarn!

Reply
Sara

Fy fan va vidrigt! Bara för att man är tjej så ska man bli utsatt för sån här skit.
Hatar att man har stämpeln “lätt-fotad” bara för att man är svensk!
Stor kram till er alla

Reply
fannie

hemsk upplevelse! tur att det gick bra & att ingen blev skadad.. Du får njuta av de sista dagarna! Kramar från mig <3

Reply
Miranda

Asså Marie är du helt körd i huvudet? Dom kan va hur fulla som helst och hur lättklädda som helst och det ska ändå inte hända något! Det är ju “gubben” det är något fel på! Fyfan jag skäms för såna som dig. Tänk om det hände dig eller dina nära och kära något och du får höra att det är ditt/deras eget fel? Herregud…

Reply
tina

Fan vilket äckel! Jag är så himla glad att ni klara er! Men det låter helt hemskt vad finns för människor! Man borde passa sig!! skicka tusen kramar till dina nära och kära! <3

Puss kenza ;D

Reply
sandra.O

usch! jag har tips på en spray alla tjejer borde köpa! http://www.bodyguard.nu där finns det något som heter skunkspray som paralyserar förövaren samt lämnar röd färg för spårning!! som tur är har jag aldrig behövt använda den själv, men jag håller den i handen på kvällen när jag går hem! Hoppas tjejerna mår bra!

Reply
Michaela

Vilken tur att det gick bra! Man blir så ledsen och förbannad när sådant här händer. Jag blev själv våldtagen i Grekland för två år sedan. Något som alltid kommer att finnas hos mig. Ta vara på varandra! All kärlek!

Reply
the man the myth

Grekiska polisen får väl snart inte betalt så de gör väl lite som de vill, dessutom kan de vara korrupta. De borde känna till taxichaffisarna på ett så pass litet ställe som Rhodos. Åk inte till Grekland och semestra, då får de värdefull utländsk valuta. Ju fortare landet kursar desto bättre. Köp inte grekiska varor. Grekland = no go zone.

Reply
Miss O

jag är så äckligt förbannad!!!!!! Vad faaaaaan har svenska brudar för rykte egentligen eftersom dom vågar göra så vidriga saker???

Reply
tess

nej fy vad hemskt att folk gör så ens!! asså jag skulle dött om det var jag och mina vänner men nu ska jag inte hetsa upp dig så mycket och göra dig orolig.du får krama tjejerna åt mig och så du bara vet jag är ditt största fan jag följer dig blogg 24/7 och vet inte vad jag ska göra utan denna blogg när jag ee på datorn blir det din blogg först sen något annat så om något händer dig så typ… gråter jag.Men det var allt hoppas du läser detta.
HEJDÅ <3

Reply
Sara Lundberg

fan vilken tråkig tragedi :( polisen (i sverige, bör väl sägas) varnar ju alla “unga tjejer” som reser tillsammans till grekland, cypern och liknande länder, att inte göra det, för att det är idiotiskt eftersom att de är så utsatta. nu förstår förhoppningsvis ni och många av dina läsare varför…. hoppas ni mår bra.

Reply
rebecka

fy fan va hemskt! Nu blir jag skiträdd, jag och mina kompisar ska dit nästa månad…

Reply
Emma

Herrejävlar vilka svin !
Tur att dina vänner är oskadda och att dom klarade sig undan äckelgubben. Fan vilka sviniga poliser också.
Det kanske fortfarande är ett känsligt ämne att prata om men du får jättegärna berätta för oss alla hur dom klarade sig. “med mod & list”.
Vad gjorde dom mot gubben ? Det Kanske kommer till användning om det händer andra.
Du behöver inte berätta, gör det som känns bäst för dig och dina vänner !
Kramar från Emma (:

Reply
Daria

Fyfan vad hesmkt. Gud så vidrigt. Men skulle du inte kunna skriva vad de gjorda för att klara sig undan våldtäkten? Känns som en bra sak att veta, kan inte ens tänka mig hur jag själv skulle reagera och handla i en sån situation..
Men att polisen inte ens tog er på allvar, alltså fy vilka människor det finns!!

Reply
B

Shit alltså! Blir helt konstig av att läsa det här, så himla hemskt! Så jävla bra att dom lyckades komma undan! Jag var i Rhodos den kvällen och att veta att något sånt hände skakar till ens värld ganska rejält… Jag har i stort sett bara mött trevliga människor där så därför blir jag rejält upprörd. Jag är på kos nu och kmr vara jävligt försiktig kan jag lova! Jag blir så jävla störd på att polisen inte tog er på allvar!!! Hoppas ni har en trevlig semester!!! Puss på dig och dina vänner

Reply
Tobie Sahliva

Alla länder, kulturer och folk är inte som Sverige, svensk kultur och svenska folket. Norden är unikt på många sätt och det är dags att svenska tjejer vaknar och slutar att vara så naiva. Man behöver inte sluta att kritisera hur världen ser ut, tvärtom, men nån gång måste man försöka ta in verkligheten.

Det här är Grekland, som är världens mest moderna och jämlika land i en jämförelse med t.ex. valfritt arabland, men ändå är det på detta vis jämfört med Sverige. Det är alltså detta ni vill att Sverige ska utvecklas till alla tjejer som vill byta ut svenska folket, eller ja, ni vill att Sverige ska bli tusenfalt värre i.o.m. att ni vurmar för att t.ex. somalier och irakier ska ersätta dom svenska “mesmännen”.

På engelska säger man skörda vad du sått, på svenska ligg i sängen du bäddat. Det är såklart fruktansvärt vad som hänt, men snälla se till att försöka inse hur världen fungerar, speciellt för er egen skull.

Reply
Rebecka

Hej Kenza! Det var förjävligt det som hände, jag ska själv till just Rhodos med fem kompisar – och börjar bli jävligt orolig! Har du några tips eller råd till resan?

Reply
vendela

Nej stackarna!! Gud vad hemskt! Att poliserna inte brydde sig, vilka svin! Ta hand om er ordentligt nu och håll ihop! Hoppas ni har det bra de sista dagarna! kram <3

Reply
Erika

Det handlar inte om att det skulle vara ditt eget fel. Det handlar om att man bör iakta försiktighet, om du befinner sig i Detroit så ska du nog inte gå runt med guldkedja eftersom du riskerar att bli rånmördad.

Om du är berusad kvinna så ska du nog inte gå själv utan istället vara med personer som du känner förtroende, eftersom du riskerar att bli våldtagen. Det handlar om ren självbevarelsedrift.

Så länge världen ser ut som den gör så får man anpassa sig till den.

Reply
ida

HALLÅ!

jag har själv spenderat mycket tid i grekland, bott och jobbat där och så. Vet att grekerna kan bete sig såhär. Men det är inte säkert dom hade verkligen våldtagit. För jag har själv varit med om mycket där nere. Och dom försöker tvinga sig på pga att dom tror turister är lättfotade för dom flesta är ju tyvärr oxå faktist det,men när man inte går med på det ger dom sig tillslut och blir arga och kallar en massa grejer. Detta är min erfarenhet.

Reply
little me

FY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!
Krama om dina vänner från mig.
Ja, man tänker om vi är två händer inget…men fy fan.
Håll ihop och försök ha det great de sista dagarna.
Kramar.

Reply
Nathalie

Vadfan?! Vilka jävla äckel det finns i världen asså, och poliserna lät ju fan helt jävla dum i huvudet. Vilka idioter det finns. Usch, jag är verkligen jätteglad över att inget hände! Skulle fan vara hemskt att vara med om det där. Ta hand om er! Kram.

Reply
Karin

Så det är som de säger alltså – grekiska polisen bryr sig inte ett skit om unga, kvinnliga skandinaviska turister blir överfallna, utan lägger skulden på dem. Det är ju fan inte klokt. Vem vill åka till ett sånt jävla land? (Fast det är vackert). Fruktansvärt. Tack och lov att tjejerna klarade sig.

Reply
åsa

MEN VAFAN!!! Vilka jävla CPn till poliser, vad fan är grejen med att ens ha poliser där om dom ändå inte ens gör sitt jobb?! Äckelgubbe och äckelpoliser!!!

Reply
lalla

gud, det är ju hemskt, vad tur att det gick så bra. försök att tänka att det kunde bli mycket värre än det blev.. <3

Reply
bajskorven

nu passar kenza på att få lite uppmärksamhet igen så vrf inte överdriva med det hela…

Reply
Lilla M

Fy fan för att inte få den hjälp man behöver i en sån situation! En kvinna ska väl för fan kunna vistas utomhus i sina fina sommarkläder utan att behöva känna rädsla för att en sån här sak ska inträffa. Hur klarade dom sig ur denna knipa? Va starka tjejer! Kramar till er alla!

Reply
Lena

Så om man blir bortrövad i Sverige är det automatiskt svenskar som är förövarna? Vem säger att det var greker som rövade bort tjejerna. Det bor ett stort antal illegala invandrare i Grekland som rövar bort både barn och kvinnor.
Taskigt bemötande av polisen dock, så ska det inte vara. Men jag tycker det känns som om våldtäktsoffer ofta beskriver bemötandet från poliser som nochalant och oförstående. Även svenska poliser tyvärr.

Reply
Pernilla

Jag kom precis hem från rhodos. Och usch så många äckliga perversa greker det finns! Det är nackdelen med att vara svensk tjej, alla killar ser en som en IQ-befriad blond bimbo fast vi oftast är väldigt smarta! Arg jag blir asså!

Reply
Emma

Hälsa dina fina vänner att de har ALLA dina tusentals läsare bakom sig. Vi är så många fler än en vidrig taxichaufför och tillsammans är vi fan hur jävla starka som helst.

Reply
Malin

Men uuuusch :O Gud vad hemskt! Glad att höra att de klarade sig! Var försiktiga!

Reply
Danijela

Vart är världen påväg egentligen?!
Nedrans skit människor och nedrans skit poliser! Tur att dina vänner klarade sig, tänker på dom! Ingen är värd att råka ut för ngt sådant! Var försiktiga, kram kram!

Reply
Takis

hello. i am witing in English. I am policeman from Greece and Rhodes island. Of course i am sad about that ….

it is important to descibe as much as your friends can remember…for instance the car..what was? mercedes?
the desciption of the guy.

we are not pigs dear swedish people. That things happens to all over the world..google it and you will see.

Swedish tourists are coming to Rhodes many many years…ask them if we are the character you describe all above…

maybe it was a wrong day.

if you remember something we are here.

P.s local taxi drivers are willing to help

Reply
halmstadfrida

Nej men shit vilken ******** ***** *** *** **** damp cp rycks skit bajs att det skall behöva vara så!!!

Men n¨ågot du/ni inte behöver dela med er av men hade blivit glad om du gjorde.. du skrev deras mod och list. Snälla, SNÄLLA <3 kan ni inte dela med er av vad som hände, att om de händer någon gång kanske man kan vara liiiiiiiite förbered på något, i alla fall att försöka säga.

Ta hand om er <3 många krama till er fina tjejor

Reply
anna

Äckligt.
Skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur sjukt det här är, hur sjukt att polisen inte gör något åt det. Hur sjuk det är att folk säger att de får skylla säg själv att någon kidnappar bort en i en taxi och försöker förgripa sig på en. Är det någonsin ens eget fel att man bli våldtagen, våldtagen innebär faktiskt emot ens vilja. Så alltså nej.

Och våldtäktsförsäkring, sjukaste av allt. Jävlar vilken stämpel vi svenska tjejer får, så jävla dåligt. Ursäkta mina svordomar, men sånt här gör mig så jävla arg. Sjukt hur systemet funkar alltså..

Reply
Sofia

I think I understood most of the thing, ur friends got kidnapped in a taxi and almost raped but they got out of it? Really happy to hear that but I didn’t get how they got out of the situation? Hope you guys get better and forgret such terrible day. A man like that should get a punishment he deserves!!! Hope I understood and if i got it wrong, pleace guys explane.

Reply
-

När vi var utomlands för ca en månad sen så blev en av våra tjejer slagen av en taxichaufför, hotellet blev riktigt sura eftersom hon väckte en familj på hotellet av allt gråtande. Hon blev förbannad på hotellets anställda att hon skrek åt honom att hon skulle sprida till alla hon kände och skriva ett forum om att hotellet var det sämsta hon varit på, då ändrade han attityden helt och ville hjälpa till. Han ringde polisen men det blev inget mer än så, vi kontaktade även resebolaget dagen efter som blev riktigt chockade.. Man inser ju hur bra land Sverige är efter såna här händelser!

Reply
Hanna

Fy vad hemskt! Det versta var väll ändå poliserna som inte verkade ha någon som helst utbildning eller hjärna! Krama om tjejerna och ha en fortsatt trevlig semester! :)

Btw, älskar din blogg! :D

Reply
Iza

Usch! Fy faan va vidrigt! Och att polisen sen inte tror på er! Det är ju extremt irriterande, när man själv vet vad som är sant, men ingen vill tro på en. Och usch vilket polisväsende! Vadå inte tro på er! Så kan de ju inte göra! Det är ju en allvarlig anklagelse so måste tas på allvar.
Men vilken tur att de kom undan ändå. Hoppas nu att de mår så bra de kan efter allt som hänt. Du får ta hand om dem.
Många styrkekramar till dig och dina vänner!<3

Reply
Annah

Till alla er som sager att Greker ar valdaktsman, ni ar ju nastan lika dumma som dom som tror att alla Svenska tjejer som turistar i Grekland ar ute efter casual sex. Det finns inte fler Grekiska an Svenska valdtaktsman men det finns mycket san har skit omkring turistomraden, for manga vidriga man forsoker dra nytta av unga kvinnor som har druckit och ar latta att ge sig pa. Det har inget med att gora om dom ar Greker eller inte. Please…

Reply
Paulina

vilka jävla idioter, fega jävla kräk! sånt här gör mig så himla upprörd.. hoppas dom får smaka på sin egna medicin!

Reply
Amalia

Usch vad hemskt! När min mamma va i grekland, rhodos samma som ni när hon va yngre blev hon nästan våldtagen också! Men som tur va det på en allmän plats och en vakt hjälpte henne. Grekerna tror att vi svenskar har “våldtäktsförsäkring” och att vi får massa pengar om vi säger att vi har blivit våldtagna, äckligt!

Reply
linnea

men gud vad hemskt, riktigt synd att det här händer alltså :( blir så ledsen när man hör att sådant här försigår, fy fan alltså….

Reply
Anna

Usch vad hemskt, tyvärr är det alldeles för vanligt att man råkar ut för sånt dära bara för att man “klär sig slampigt” eller dansar för utmanande. Snygga tjejer som du borde få kunna visa upp vad du har, jag älskar alla otroligt sexiga bikinibilder på dig! Ta hand om dig och dina vänner nu och har så kul! Puss

Reply
nathalie

Vad gjorde dom för att komma undan? En jag hade kontakt med kände en som blev våldtagen av en taxichaufför på gran canaria och hon var 13 då, och det skulle vara bra att veta vad man ska göra eller vad dom gjorde i den situationen.

Älskar din blogg!

Reply
Anela

Herregud att polisen inte kan ta er på allvar?! Jävla idioter! Man ska kunna gå runt naken oxå utan att bli våldtagen! Hoppas de e bättre med tjejerna nu iaf!

Reply
Frida

Usch va hemskt det är :/ . Det brukar alltid vara så att om
Man är svensk Så kan man göra vad som helst med den personen..man skall kunna gå naken och ingen skall fan röra en .tur det gick bra med dina vänner kram .:)

Reply
sara

såg i en av kommentarerna att det är kenzas och deras fel! alltså, det var det dumaste jag någonsin hört. Man ska få dricka hur mycket man vill, klä sig exakt hur man vill utan att något utav detta ska hända. Så det är absolut inte kenzas kompisars fel.

Ta hand om dig, och jag må säga att du är en av de starkaste kvinnorna någonsin! En ordentlig förebild.

Reply
A

Otroligt hemskt att sådant ska hända tjejer som är på semester och vill ha roligt med vänner. Tur att du har smarta vänner som lyckades ta sig ur situationen. Men det är inte bara Grekland det händer i utan det händer överallt. Tyvärr är verkligheten sådan att om tjejer klär sig utmanande och naket så händer skit. Personligen tkr jag tjejer ska klä sig anständigt för att skydda det vackra dem har, if you expose the diamond there’s a great risk it will get stolen. Men alla gör som dem vill. Har dessutom hört att svenska tjejer i Grekland sätter upp skyltar på ryggen där det står “Sleep with me, I don’t have AIDS” och att sjukt många svenska tjejer kommer dit och släpper loss… och det är inte bara i Grekland som svenska tjejer har det här ryktet utan var jag än varit i världen, och då har jag varit på många olika ställen, så säger dem “swedish girl are easy to get heheh”… Well, ingen rök utan eld, svenskar i genomsnitt hoppar i säng före alla andra i Europa (statistiskt bevisat) men det bor 9 miljoner i Sverige så det är klart att man inte kan dra alla över en och samma kant. Synd verkligen att sånt ska hända oskyldiga!

Reply
S

jag var med om ungefär samma sak som du när vi var i turkiet, varannan kväll blev en av mina flickor drogade av äckliga folk som inte har bättre för sig. en av dem fick överdos av extacy, vilket innebar att hon verkligen inte hade kontroll på någonting hon gjorde. två (hjältar!!) till svenskar såg henne när hon precis skulle dras iväg med två killar och vågade gå emellan och ta henne med sig. tack för det!

Reply
Sanna*

Tänk inte så mycket på det, nu när dagarna går. Koppla av och ha kul, dansa, drick drinkar och bara snacka tjej snack! Det är tur att de tog mod till sig och fann sig säkra innan någonting hände. Krama om dom och försök att se framåt! Var glad över att de är oskadda och håll ihop! Jäkla greker som tror att de kan göra vad som helst, när som helst… blir så irriterad och sur när sådant sker.. dumpa taxi bilar!

Reply
amanda

Åh gud jag ryser när jag läser detta.. man tänker ju att det inte kan hända något i rhodos liksom.. alla åker ju dit liksom… hemskt!!

Reply
anna

nästan så att tårarna börjar rinna, finner inga ord. fyfan vilka människor det finns!

Reply
Josefine

Förra året fick jag åka till sjukhuset med min väninna och vi blev inte heller tagna på allvar, hon fick panikångest, men dem trodde att vi hade supit oss fulla och bla bla. Ambulansföraren tände en cigg medans min väninna satt i en stol fastbunden och jag hörde att han sa “stupid scandinavian girls” …

WTF?

Reply
S E V D A Y E T I S-sevda.se

fan va hemskt :(!!!!! kan inte tänka mig hur du känner dig just nu och dina vänner, vilken panik jag också skulle fått! Fyfaaan för äckliga människor, INGEN skam i kroppen alls!!! Hur kom de undan? Vad hände :/?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*