• header

2a juli 2011 – på Rhodos

Hej, vi alla är lite skakis idag. Igår var en av de värsta kvällarna i hela mitt liv och tro mig, jag har haft många riktigt jobbiga kvällar. Mina bästa vänner blev bortrövade i en taxibil igår, de håll på att bli våldtagna mitt i ingenstans. Hade det inte varit för deras stora mod och list så vet jag fan inte vad som hade kunnat hända. Jag har aldrig sett dem så rädda, så chockade, så ledsna. Jag vart galen, så jävla arg. Tårarna bara rann och jag ringde hysteriskt min storasyster och kunde knappt andas. Kunde inte låta bli att tänka “tänk om….” 

Sedan spenderade vi 1 timme hos polisen. För vad? Ingenting. Ingen-fucking-ting. För att inte bli tagna på allvar. För att bli hånade. För att få höra “you swedish girls…….heheheheheheh malaka”. VIDRIGT. Jag är så arg att jag vill lämna den här jävla ön, men mina bästa vänner vill försöka glömma detta nu och försöka njuta av semestern de dagarna som är kvar.

Vi håller alltid ihop, men igår delade vi upp oss två och två. Jag skulle aldrig lämnat dem ensama. Vi trodde att det var okej, “vi är ju ändå två…” sa de, vi trodde inte att något sånt här skulle hända.

HÅLL IHOP, var så många som möjligt. Bär pepparspray, en kniv eller fan en jävla bazooka. Fota reg skylt eller smsa iväg det till en vän hemma när ni sätter er i en taxibil. Om jäveln försöker något, berätta att ni skickat iväg hans uppgifter så att om han rör er kommer ni hitta honom igen (och sparka sönder bollarna på honom).

Nu ska jag krama om mina tjejer. Jag ska försöka vara glad och inse vilken tur de hade..

730 Comments

Tove

usch vad hemskt.. tur att det gick så bra, ge dom en kram från mig med (en helt okänd människa haha) och njut så mycket som möjligt nu!

Kram!

Reply
Sonja

Usch och blä! Stackare!! Håller med! Man ska hålla ihop! Men ni verkar ha en underbar resa i övrigt! :D Ha det bäst Kenza och company ;)! Puss!<3

Reply
emma

Fyfan va otäckt. hoppas tjejerna mår bra och att ni kan njuta det sista som är kvar av er semester, jävla typer alltså!

Reply
E

Tjejer! Har varit med om något liknande, polisen där nere skiter i, och attityden mot turisttjejer är åt helvete. Håll ihop och var rädda om varandra!! :( <3

Reply
Elin

men herredu vad hemsk :( sånt här får verkligen inte hända! Alla tjejers mardröm.. usch stackars dina vänner. Skickar en stor varm kram med omtanke till dem!

Reply
sofia

herre min gud, hoppas ni har det bra nu i det sista iallafall! :))))))<33333333333333333333333333333333333
kram och puss <33333333333333333

Reply
Malin

Men shit! , jag skulle blivit livrädd också! , tur att ni alla klarade er! :)

Reply
barbara

oh my gosh…:( i am so sorry for you and your girls. hope you have a fine holiday after all..

Reply
ilona

Så hemskt.. Tur att de klarade sig. Kan ni inte gå till den svenska ambassaden med det? Det är inte normalt att bli ignonerad så kenza.

Reply
clara

GUD VAD HEMSKT! Snälla kan du inte berätta i detalj, fast asså inte om du inte vill.

Reply
Emma

Åh herregud vad hemskt… en riktig mardröm, vilken jävla tur att de gick “bra” ändå men herregud man blir chockad av hur många människor det finns som försöker utnyttja turister, det fan sjukt!!! all kärlek till dig och dina vänner! Ta hand om er nu och var uppmärksamma <3

Reply
Amalia

Det finns ofattbar ondska i världen. Jag känner inte ens er, men känner FÖR er och stor tacksamhet för att det inte gick ännu värre. Jag kan tänka mig frustrationen och känslan av maktlöshet när ni inte blev tagna på allvar på polisstationen, fy fan. Be strong girls, och hoppas ni kan läka och njuta av tiden som är kvar på semestern.

Kramar,

Amalia

Reply
Mathilda

Åh fyfan vad hemskt! Men vilken tur de hade då. Hoppas ni mår bättre snart, kramar!

Reply
Anna

Så hemskt att sånt ska hända… ta hand om er och hoppas att ni kan njuta av eran semester!

Reply
Anna

Hur lyckades dem komma ur taxin? Du skrev att det var med massor av mod och list. Förstår om du inte vill skriva mer om det men det skulle va bra att få ‘tips’ vad man ska göra om man väl har hamnat i en sån situation!

Ha det jättebra och ta väl hand om varandra, du är bäst Kenza!

Reply
Sara

Men fyfan, samma sak som det där i Grekland nästan. Gubbarna där har väl sagt att svenska tjejer typ ber om det och att det är deras fel om det händer nåt. Ska man inte bli tagen på allvar bara för att man råkar vara från Sverige? Eller hade de reagerat likadant om det var en tjej i samma land? Hursomhelst är jag glad att det gick relativt bra ändå, var rädda om er. Kram

Reply
Micaela

Usch!! Fyfan vilka hemska människor det finns i världen!!!!! Hoppas verkligen att det kommer att bli bättre för er. Kram!

Reply
Vanessa

Fyfan vad hemskt! Tillomed jag blir arg och jag var inte ens där. Och att dom sedan inte tar er på allvar får mig att vilja hoppa på deras huvuden!! Hoppas ni mår bättre idag, och håller med din kompis, NJUT av dom sista dagarna och håll ihop! Kram

Reply
Elle

helt fakking jävla sjukt är det att man inte kan ta sig nånstans utan att det ska hända saker…. WHAT THE FUCK säger jag bara…vart är världen påväg!? och sen inte bli trodd ens .. det sänker ju en ännu mer.. jag har faktiskt funderat på att ha kniv med mig OCH pepparspray.. (fast spray har jag redan men jag litar inte på sånna saker .. tänk om de e fabriksfel och den inte funkar… jag menar.. jäveln LÄR ju dampa ännu mer på en än vad den redan tänkt göra) … Sjukt är det!

Reply
Malin

Vet precis hur ni känner er. Om man nu ska se det från den ljusa sidan så lär man sig alltid något av det och ni ska vara otroligt tacksamma för att det inte hände något mer. Men polisen vafan? Är dem helt jävla dumma i huvudet? Ja, det är dem. De behandlade mig på liknande sätt. blir så förbannad.

Reply
Erika :)

Låter riktigt hemskt! Här på Peace & Love i borlänge har det varit våldtäkter också. Har faktiskt lust att skaffa pepparspray jag med….

Hoppas ni mår bättre! Kram

Reply
amandah

Oj, va jobbigt! Nu kommer du kanske få höra många sånahär kommentarer! Men håll dig till dina kompisar och va lycklig för att det inte hände något, skit i dom polierna för ni vet ju själva vad som hände, det kanske är lite jobbigt för att ni vill anmäla den jäveln! Men krama om dom nu!
Och njut av de sista dagarna i rhodos!
Kram

Reply
victoria

Hej Kenza! Jätte tråkigt att höra vad som hände.. Tyvärr har svenska tjejer dåligt rykte utomlands, synd att man ska dra alla över en kam :/ Har själv upplevt detta (då menar jag att folk trott att man ligger med vem som helst bara för att man är svensk) Man blir så upprörd och förnedrad! Jag ser dock inte svensk ut eftersom jag har en annan bakgrund men bara folk får höra att man bor och växt upp där så tror de att man är lätt att få i säng.
Jag tycker dock att jag fick se mer av din personlighet vilket jag tycker är bra! Du brukar inte vara så personlig kan jag tycka men det har jag full förståelse för, ditt privatliv och dina nära och kära är något som berör dig och inte oss läsare. Skulle bara vara lite roligare om du kunde visa mer åsikter och inre tankar, självklart är det något som är upp till dig! Ha det gött, hoppas allt löser sig!

Kram=)

Reply
Julia

Guuuuuud vad hemskt!!!
Stackars dina kompisar alltså, och dej.
Tur att inget hände, usch, det är så läskigt att det finns sånna människor.

Älskar din blogg Kenza och kommer se varje avsnitt av Modelljakten<333

Reply
mahtab

gu vad läskigt!
vet inte vad jag skulle ta mig till om det hände mina kompisar!!! hoppas iaf att ni kan njuta av dom dagarna som är kvar på resan<3
ha det bäst//xoxo

Reply
LINNEA

FY FAN FY FAN FY FFFFFFFAAAAAAAAANNNNN!
Hade ärligt talat DÖTT! :O Nej, men gud. Stackare! Hälsa tjejerna från mig, även fast de inte känner mig så ska de veta att någon bryr sig.

Reply
zainab

Va bra att dom klarade sig! hoppas dom mår bra nu. Vad gjorde dom som räddade dom?

Reply
Camilla

Vad var det som hände exakt? Hur kom dom undan? Snälla säg så jag vet nästa gång! haha ;)

Reply
Julia

Jävla äckel pervon!! Fy fan vilka svin det finns!! Asså jag blir tårögd av att bara läsa detta tragiska inlägg och jag känner inte ens dina vänner liksom så jag förstår hur du måste känna. Ge en massa kärlek till dina vänner från mig och få dom att inse att det inte är deras fel på nått sätt, det gjorde absolut inget fel. Skiiiiit i den där fucking idiot polisen!!!!!!! Tänk va tacksamma vi ska vara för svenska polisen. Man brukar tycka att dom nästan kan vara över beskyddande men det vill ju bara ens bästa.

Tusen pussar och kramar och kärlek till det kloka, snälla och fina tjejerna på Rhodos ( alltså ni!!) .

Reply
melanie

OMG!! i was shocked when i read this and also scared!! i am always afraid of things like that..it’s terrible! anyway i’m so happy that nothing happened and you are all fine.take care! love you

Reply
Bromwel

Personen som gjorde detta är hjärndöd!Hoppas att ni må bra, håll ihop3<3<3

Reply
Afrodite A.

Kenza, I am greek and feel so ashamed of what happened to your friends. I cannot believe something like that happened.All taxi drivers are supposed to be licenced,I cannot understand what went wrong with that son of the bitch.And I cannot understand either why the police treated you like that.I am 33 years old and not ever once this has happened to me.I hope this will not ruin your vacation nor the impression of greek people.I am deeply sorry.

Reply
sandra

nej fyfan!!! åh det är ju precis som i tv-serier, när dom bara skrattar åt en! jag blir så jävla förbannad på dom när jag läser detta, att dom inte gör något!!!
hoppas semestern går att ”rädda” ändå
kramar

Reply
Ally

Herregud, gud vad vidriga människor det finns!
mTänk på annat och håll ihop, ha kul nu resten av semestern!

Reply
mb

fyfan. och fyfan för att inte bli tagen på allvar.
när folk säger att sverige är ett farligt land för att så många blir våldtagna är det fan skrattretande, det betyder bara att mörkertalet är lite, lite mindre här. ingen annanstans vågar man anmäla-just för att man blir behandlad som ingenting.
jag hoppas att dina tjejer tar sig igenom det här för även om “ingenting hände” är chocken säkert jävligt stor och kan komma att påverka dem.
fyfan fyfan fyfan vad upprörd jag är.
ta hand om er.

Reply
Lena

Men fy va hemskt!! Inget man vill vara med om.. Klandra inte dig själv, du kan inte rå för att det finns idioter där ute! Var det alla utom du?
Ta hand om varandra..
Kramar

Reply
JOSEFINE

MEN HERREGUD!!! Vilken otrolig tur ni hade. Det är sjukt men man tänker alltid att “det händer aldrig mig” förrän det händer..

Reply
Sofie

Usch vad hemskt, tur att ni alla mår bra. Ingen borde råka ut för något dylikt. Hoppas att det inte förstör hela semestern och att det inte har satt allt för djupa spår. Ta hand om er!

Reply
daniela

gud vad läskigt :/ hoppas alla mår bra nu :/

När jag och mina vänner var i Berlin på en efterfest så somnade min kompis på deras soffa (inte däckade utan somnade av trötthet) så började en kille tafsa på henne, när jag såg det så började jag skrika och skälla ut honom.. Bara man tar hand om varandra, look out for each other och är relativt försiktig så klarar man sig ofta, och som du skrev, visst två är alltid mer än en men man ska ju helst vara fler :( det är så tråkigt att sånt händer för det förstör ju hela upplevelsen av stället man besöker, och oftast hela minnet av resan för det är ju det dåliga som stannar kvar längst :/ :(

Reply
Charlotte

Åh herregud. De hemska rysningarna jag får när jag läser det här vill aldrig sluta. Ta hand om er <3

Reply
Karin

fy va hemskt! mina kompisar var med om något liknande i cypern. Får man fråga hur dom lyckades ta sig ut? Kan va bra att veta ifall man själv nån gång skulle hamna i samma jävliga situation. Ta hand om dig och du verkar vara en fin vän! kram

Reply
M:et

Oj va hemskt, hoppas att dom iaf mår bra eller att alla ni mår bra efter omständigheterna. Tur att de hände ngt mer eller hur man ska säga.
Men poliser i andra länder e oftast inte så snälla, så hoppas att ni får tag på nån snäll polis som kanske kan hjälpa er. :)
Ha en fortsatt bra semster =)

Reply
mikaela

fyfan vilka vidriga idioter det finns, tur att ni alla klarade er! att människor kan bli så förbannat omänskliga, det är skrämmande. ärligt talat skulle man sparka sönder bollarna på polisen också, vadå “skyll dig själv”-attityd!? uusch.. hoppas ni får en någorlunda okej avslutning på semestern, med sol & bad i alla fall =) Kram

Reply
randa

ohh, så jäkla hemskt! och vilken tur dom hade, verkligen! hoppas allt e bra med er, KRAM! <3

Reply
Renathe Landell

Omg. Hvordan kom de seg bort? Jeg var i Rhodos i fjord, da tok vi ingen taxi, og det er jeg glad for! Men noen venner holdt på å bli voldtatt av noen tyskere!

Reply
anna

Shit vad ledsen jag blir för din skull! :( Men det måste ju ändå kännas skönt att det ordnade sig, och kanske skönt att du slapp vara med om det :( Sjukt hur polisen reagerade! :O Wtf!?!?

Reply
polly

Usch vad hemsk men vilken tur att det gick bra. Man vill ju inte tänka på hur många gånger det har hänt förut.

Reply
Linn

Fy vad otäckt!
Men var starka och som du sa håll ihop, men är alltid starkas tillsammans!

Reply
Sara

men herregud, va hemskt!!!
asså helt sjukt hur polisen reagerade med?
alltså, lämna den där ön det är inte värt att vara där, tur att inget hände, ta hand om er!!!

Kram

Reply
Putte

Hej Kenza !! Vad obehagligt :( Hoppas ni mor battre snart :) jag ska sjalv aka till rhodos snort med min syster !! Men det kandes lite obehagligt att hora detta … Allt kan ju handa men behover man vara mer uppmarksam an vanligt? Det ar inte latt for oss tjejer …. U’re the best !! Love your blog !!!! Xoxo

Reply
denise

stryk ska de ha! jävla pack… fan vad sur man blir! hälsa tjejerna att vi (jag antar att alla gör det) tänker på dem.

fyfan vad arg man blir, och jag känner inte ens dem, kan ju knappt tänka mig hur du och de känner sig!

Reply
Topaz

herregud så hemskt! jävla äckliga poliser, de borde bli kastrerade för deras skitbeteende, de ska ju fan tjäna folket inte håna dem!! jag är glad att ingenting hände er! och klandra inte dig själv kenza för att shit happens, och det var inte ditt fel.
kramar från topaz

Reply
Maria

hej kenza! Om 13 timmar åker jag och min bästakompis ensamma till rhodos och jag är livrädd panikslagen och vill helst nte lämna hotellrummet alls, varför händer sånt här? Jag vill helst bara ta tillbaks resan för jag är så jävla rädd… Tänk om vi blir mördade och våltdtagna typ? Är det ingen som åker två stycken till Rhodos?! Iså fall vet jag faktiskt inte vad jag ska göra nu…. snälla svara!

Reply
lina

Fy fan var med om något liknande när jag och mina vänner var i alanya, turkiet. Min ena vän fick för sig att åka hem ganska tidigt och sova när vi va ute. Vi ville inte det men hon ville ta en taxi hem själv, så jävla dumt men tillslut gjorde hon det. Taxi chaffören åkte någon jättekonstig väg och låste dörrarna i bilen och började ta henne på låret och säga massa äckliga saker. Hon försökte ringa 112 vilket såklart inte gick i turkiet och sparka på dörren och skrika, och tillslut fick hon iaf upp dörren ch hoppade ut i farten. fy fan har aldrig sett någon så rädd och ledsen :( Och man känner sig så jävla dum som bara lät henne åka hem själv…

Reply
Sarah

Det är ju fruktansvärt och vad som är än mer fruktansvärt än händelsen i sig är ju polisens beteende! Tänker på er och hoppas att ni inte råkar ut för något mer.

Reply
N

Tur att alla mår bra, hemskt att sånt kan hända. Klandra inte dig själv. Det skulle kunna hänt i vilket fall som helst! Men lita alltid på magkänslan. Känns det inte bra, dra där ifrån. Även om ni måste betala för att ni åkt 2meter taxi. Bra att ni tänker positivt, det ska inte förstöra eran semester! Hoppas ni har det jätte roligt! Och vad bruna ni är! :D Hoppas ni får en bra kväll! /N

PS: Köp lite vittpeppar och ha i väskan, inget olagligt + litet så det får plats :)

Reply
JENNIFER

ÅH FYFAN!
jävla tur att de inte hände nått iallafall!
vet hur de är , för de e ju typ samma i thailand.. :/
hoppas resten av resan inte går illa ut !

Reply
Linnea

Men herre gud.. Jag blir så jävla arg! Hoppas ni mår bra och kan fortsätta att ha det bra där borta. Följer din blogg sen länge, du är bäst! Kram

Reply
llisa

Förlåt för att jag frågar men hur lurade dom han? Om du får skriva det.. din blogg äger :) <3

Reply
Ssssssssantoki

Herregud….
Hoppas ni alla mår bra och att allt kommer vara bra dem sista dagarna!

Reply
amanda

Fuck polisen där! De gör ändå ingen nytta så varför ens jobba? De får sin lön & skiter i resten… :s

Reply
linnea

rhodos är ett underbart stället och man har sjukt kul där för det mesta… Det där hände mig när jag och mina tjejer va där men vi lyckades ta oss undan som tur var. Polisen utomlands, framför allt på Rhodos är skit, tror inte ett skit på turister! fyfan, hoppas det är bra med er nu i alla fall!

Reply
bano

Stackars er. Blev rädd när jag läste. Ska ju också dit om några dagar. Hoppas allt är okej med er. Va synd att deras poliser måste beté sig så.. man blir så arg när man tänker på det.

Reply
Ebba

Herregud vilka kräk det finns! Säg till dina vänner att vi läsare stöttar er! <3 HERREGUUUUUUUUD vilka jäkla kräk det finns allts, blir såå gaaaaaaaaaaaalen när sånt här händer! :(

Reply
evelina

fyfan vad hemskt. fick gåshud över hela armarna när jag läste det här :(
det finns såna jävla idioter, och som en arbetskamrat sa till mig häromdagen på jobbet:
“varje gång jag läser om våldtäktsmän så får jag lust att hänga upp dom i ögonlocken, så kan de få blicka ihjäl sig.”

Reply
Emma

Fan vilka idioter det finns! Man blir så sjukt arg när man hör sånt här.. Men tur att allt gick bra till slut och att ingen kom till skada i alla fall!

Reply
Lina

ooj hjälp :O :( huvudsaken är att de lever och inget värre hände dem fast det som hände de var riktigt hemskt :(

Reply
Madeleine

Fy, vad otäckt! Vilken himla tur att inget hände och att dem är ok!! Men jag förstår att ni mår riktigt dåligt.. Usch, vilka människor. Och du ska inte klandra dig själv klandra den äckliga jävla gubben!! Fy fan.

Reply
Setare

HERRE GUD !!! FAN VILKEN TUR NI HADE ! KAN DU INTE BERÄTTA LITE MER, HUR HITTA NI DE ??

Reply
rebecca

nej men shit va tråkigt att folk måste förstöra för andra. gud va läskigt. vilka starka vänner du verkar ha!! (och du med förstås). Ta hand om er!!!!!!

Reply
Emelie

Fyfan vad hemskt och vidrigt!!! Till och med jag blir arg när och det bara av att läsa det. Jag kan inte ens förstå hur hemskt det måste varit för dem. Fyfan säger jag bara…

Du får hälsa dina vänner så mycket!!:)

Reply
Josefina

Ååh herregud!! :O men går det inte att kontakta polisen eller något i sverige?! Eller eu? Usschh va läskigt!! :( hur gjorde dom så dom klarade sig? <3

Reply
jolina

:( vad synd att de nästan blev våldtagna :( men tur att de klarade sig ;) men gör som de säger och njut av din semester :D

Reply
Josefin

Men herregud jävla äckel land! När till och med polisen beter sig som en påse skit förstår man hur det verkligen står till där. De borde få lite svensk hyfs och en rejäl örfil. Byt kultur, byt inställning tack! Åh vad arg jag blir!! Stackars Stackars dina vänner :(

Reply
Julia

Fyfan va hemskt, man inser inte hur lätt hänt dedär är förrän man hör någon annan råka ut för det :/ Pepparspray eller gå runt i burka? Sjukt

Reply
NATTISPATTIS

Uscha vad obehagligt!! Hoppas ni får en fortsatt trevlig semester iaf, om det går :) KRAM (L)

Reply
belsas / elsa

Men herregud vad läskigt! Och vilka jävla poliser! Vilka jävla fördommar folk har. Ska man inte bli tagen på allvar för att man är svensk tjej?! Alltså vilket bullshit!!!!! Hoppas det är bättre med er nu iaf!

Reply
Therése

Ååh, idiot taxichafför!!!!! :@
Bra att dom klarade sig iallafall!!
Krama om tjejerna och var rädda om er på resten av eran semester! Puss och Kram till världens bästa blogg!

Reply
anonym

fyfan :(
Stackars er tur att ni var så modiga sänder alla mina kramar till er!!
Ha en fortsatt bra semester !!

Reply
Dixi Wonderland

Med tanke på vad som gick på nyheterna strax innan ni åkte dit så är jag inte förvånad. Tur att inget hände dina vänner! Ingen människa ska behöva gå igenom något sådant men sen personligen har jag svårt att förstå hur man kan åka till ett land som har en sån syn som de har i Grekland på våldtäkt.

Reply
karolina

Hej, kan du inte berätta hur de lyckades ta sig därifrån? Jag gillar verkligen att höra om tjejer som slagits tillbaka, som kämpat och kämpat för att de inte tänker ta någon skit.
Man får tyvärr inte så många exempel på det i media. Där berättas bara om dem som blivit offer och som inte lyckats.

Tyvärr får det tjejer att tro att det inte GÅR att slåss. Det skapar en sån rädsla hos dem att de inte vet vad de ska ta sig till i situationen.
Om man fick höra om fler som tagit sig ur farliga situationer tror jag det skulle skapa ett större lugn och självförtroende hos alla. En tro på att man själv kan göra det också.

Reply
Johanna

Fy fan vad hemskt!!! Gud vilken tur att de klara sig! Hur klarade de sig undan om man får fråga, så man vet om man hamnar i samma situation någon gång? Kram

Reply
Maja

Jävla äckel greker fyfaaan va arg jag blir. Hoppas verkligen ni mår bra!!!! Och hur polisen betedde sig fyfaaaan säger bara hur FOLK ENS BARA VÅGAR snacka skit om svensk polis. Kolla bara hur polisen är i andra länder äckliga jävlar!

Reply
Nikolina

oufffffff… attention whore !! vem fan skriver så öppet om något så hemskt som kunde hända dina bästa yani fucking vänner. Jätte synd om dig , kasta dig din uppmärksamhets hoeeeeera

Reply
a

FY FAAAAAN VAD VIDRIGT OCH HEMSKT OCH JAG VET INTE VAD…..OCH VILKA JÄVLA ÄCKEL SOM INTE ENS TAR ER PÅ ALLVAR SEN….fy fan! stackars!!!!!

Reply
senada

äckel poliser, bara sitter där och skrattar åt folk. Meen om de hände nått sånt med deras barn då skulle nog dem lufta sina feta arslen!

Reply
lindkvistan

men fyfan vad hemskt! vad vidrigt! har alltid haft höga åsikter om rhodos men shit vad det ändrades nu!!! be strong och ta hand om varandra! kramar <3

Reply
Sara

Fy fan vad hemskt! Sånt ska ingen behöva uppleva! Får man fråga hur de lyckades ta sig därifrån? Kan ni inte förresten prata med ert resebolag och anmäla det till polisen genom dem? Hoppas ni mår bättre snart! Kramar till er alla!

Reply
Stephanie

Mina tankar går till er! Den här världen är så jävla vidrig ibland!! Är jävligt glad att ni alla är modiga. “Be strong girl”. Kärlek till er <3

Reply
Anonym

Hände mig med när jag var där nere förra veckan. Tack och lov kom jag också loss.. jag förstår verkligen tankesättet “tänk om..” i det här fallet. Vet inte hur många gånger de orden dykt upp..

Så jäkla sant. Håll ihop och tänk aldrig “det kommer inte hända mig” plötsligt händer det iallafall!

Reply
Linnéa

nej herregud!! så hemskt, så vidrigt! jag hatar sånt här ! krama dina vänner från alla oss läsare! var glada att ni har varandra, håll ihop för alltid nu för ni 4 är helt otroliga vänner till varandra, jag hoppas eran vänskap håller länge för varje gång jag ser bilder på er i din blogg blir jag glad, för bilderna visar verkligen vilken kärlek och stark vänskap ni har för varandra. försök njuta av det som är kvar av resan, ta hand om er ! kram ♥

Reply
ida

fyfan vad hemskt. Och jävla poliser… hur kan dom?! Hoppas ni kan ha kul på semestern ändå.

Reply
lovisa

Fyyyfan, blir nästan mest upprörd över polisjävlarna! Dom kan ju lika bra strunta i att ha poliser om det är så dom ser på allvarliga brott?! Fy fan! Men tur att dina kompisar klarade sig, hoppas ni kan njuta av resan ändå :)

Reply
irma

shit vad läskigt.. det är the bad side med att åka utomalands, finns massa äckliga killar där som bara väntar på snygga turister.. ta hand om varandra nu resten av tiden! PUSS!

Reply
Malin

Usch, jag ryser. Fy fan. Det kan hända så snabbt.. riktig tur att de klarade sig! Ta hand om dig och var rädda om varandra! Kram

Reply
Sandra

GUD vad hemskt =( stakars er!!!! Poliserna i utlandet e ju sjuka i huvudet.. STÄM DOM!! :( kryyyya på er :( <3

Reply
Malle

Fyfan va hemskt! :o
Hur lyckades de komma undan? Jag och mina tjejkompisar har tänkt åka till Rhodos, men nu vet jag verkligen inte om vi kommer våga efter att vi läst det här + några kommentarer på det här inlägget.
Usch! Krama om dina kompisar & ni får ha en fortsatt bra resa utan några hemskheter. Lämna inte varandra.
Kram :)

Reply
Lejla

ne, fyfan alltå! Börjar nästan gråta bara av att tänka på vad som skulle ha kunnat hänt. Tur att inget hände iallafall, fortsätt ha kul och ta hand om varandra!

Reply
Kristina

Fyfan vad hemskt, usch det man är rädd för när man åker utomlands ju! Håll ihop nu och ta hand om varandra och gör det bästa av era sista dagar! Massa styrkekramar till dig och dina vänner!

Reply
läsareeeeeeee

Fan vad hemskt! Hur kom dom ifrån taxiäcklet? Hoppas att dagarna ni har kvar där nere ändå blir bra. kramar <3

Reply
agnes

usch va hemskt.. hoppas eran resa blir fortsatt bra!
och om man nån gång får tag på en såndär kille ska man KASTRERA DOM MED EN SLÖ KNIV

puss

Reply
Lisa

Men gud jag blir så ARG! Fattar inte att folk ens kan tänka tankar att göra någonting sånt! Tur i oturen att det inte hände någonting av vad du nämnde. TUR. Hoppas att ni finner någon form av lugn under er sista tid i alla fall och TA Det Lugnt!

Reply
Katja

Fy fan vad hemskt & att inte bli tagna på allvar var fan det sjukaste! Vilka svin det finns! Tur att tjejerna klarade sig i alla fall & hoppas att de mår bättre :)

Reply
Sofia

Usch vad obehagligt. Vi är två sextonåringar som åker på språkresa till Spanien imorgon, en turistort, och jag kan tänka mig att det är lite riskabelt. Nu ska inte vi festa eller vara ute efter 1 , men någongång kanske man tar en taxi hem på kvällen och det kändes väldigt olustigt när du skrev dethär.

Skulle du inte bara kunna berätta ungefär hur de tog sig ur situationen? Inget detaljerat om du inte vill, men det skulle vara stor hjälp till oss andra om vi skulle komma i samma situation. Eller så kanske det bara var av ren tur dom kom undan? En gång blev min mamma utsatt för ungefär samma sak, och hon skrek så mycket på gubben att han helt enkelt inte vågade göra något annat än att vända tillbaka. Men han var nog ovanligt rädd.

Ta hand om er.
Kramar

Reply
Julia

fy fan vad hemskt! så äckliga människor det finns! och sen att ni inte blev tagna på allvar heller! sicka dåliga poliser! hoppas ni får det bättre kram<3

Reply
elliz

Usch, fyfan jävla greker har aldrig tyckt om de där jäkla grekerna men aldrig att något sånt här skulle hända!!!! Stackare du anar inte hur mycket jag tänker på er just nu! Ruskigt mycket! Livet kan vara hårt ibland bara att ta nya tag och lära sig av de ni just var med om! Massa styrke kramar! <3

Reply
Stina

fyfan vilka jävla äckel som försökte! bra att det gick bra ändå, hälsa till tjejerna! ha det bra, puss puss

Reply
bianca ♥

asså jag ryser när jag läser texten, hur kan man ens tänka tanken, och hur kan polisen inte bry sig ?!
vilka jävla skitidioter, kan knappt inte beskriva med ord hur sårad jag blir av att läsa detta :(
det är sjukt.
hoppas att ni alla mår bra nu och att ni försöker tänka på roliga saker, ha kul, glöm den jäveln som förstörde eran resa.
vilken jävla idiot !!
jag säger bara en jävla sak och det är att han gå och dö, jävla spanior !!!!

stora kramar ♥

Reply
Maria

Hej Kenzas,

Jag förstår hur du mår och beklagar över det som hände med dina vänner. På ett sätt måste du inse att det är erat fel att det hände. Felet är, var ni tvungna att dricka ihjäl er och bete er som fyllisar? SÅklart att det passar på när det ser hur fulla och bortlösta ni är. Varför ska polisen göra någåt åt saken när ni själva singlar ut fel kroppspråk till män som gör dem rejält sexuella?

Det jag försöker säga se på er själva innan ni klagar! Visst man ska få leva hur man vill utan att det ska hända något, men i dagens samhälle fungerar det inte så.

Ta vara på dina vänner och dig själv. Hoppas att ni blir starka igen och förstår innebörden i vad jag försöker säga.

Kram Kenza!

Reply
Linda

Åh, fyfan, det här får min mage att vända sig en aning! Vi var med klassen till Playa del Ingles i april, och flera tog taxi tillbaks till hotellet efter partykvällarna. Tänk om det skulle ha hänt något åt dem! Blotta tanken får mig att rysa.

Reply
Ebba

FYFAN VA LACK JAG BLIR!!!!!! att det finns såna människor ååhhh blir så ledsen! Men tur att de klarade sig undan oskadda iallafall! & jävla poliser på Rhodos…äckel!
Men försök ha en rolig vecka nu iallafall. Du & tjejerna är grymma! <3 puss

Reply
anonym

Nej asså fyfan va folk kan vara RIKTIGT vidriga!
Har de ingen syster? Isåfall kan de tänka på hur det skulle kännas för de om det hände deras syster!
Ouppfostrade jävlar! De borde inte ens vara levande just nu.
& vad är felet med polisen?!?!?! De borde få sparken hela bunten! Vad får de att tro att de har rätt att göra så för att ni är ”swedish girls” ?!
Men hoppas att ni mår bra & krama tjejerna hårt nu! :) <3

Reply
a.d

Så hemskt.. ja undrar hur de gjorde så att de inte blev våldtagna? Så andra vet va de ska göra om det händer någon annan. Ta hand om er.

Reply
Lisa

Gud vad läskigt!!! Vad hände egentligen?? Eller snarare hur kom dom undan? KRAMAR

Reply
Wilma!

Fy fan asså, jävla idioter! Tycker skitsynd om er allihop och dom är ju poliser för i helvete ta ALLA på allvar<3 Krama om alla rejält från mej, och Kenza Be Strong Girl <3<3<3<3

Reply
GossipGreta

oh fan vilket äckel!! jävla snuskpeddo!! polisen borde ju ha gjort kras av hans ballar!! sänder 1000 kramar och uppmuntringar till dig och dina vänner!<3

Reply
tacksam för svar :)

uuusch vad hemskt :( :(

kenza kan inte du ge oss lite mer information om hur det egentligen gick till..blev dom indragna i bilen? och hur kunde dom fly därifrån?

tacksam för svar eftersom jag ska snart utomlands!

Reply
anna

jag blir så obscent irriterad på att detta förekommer och hur myndigheter väljer att hantera det!FYFAN ALLTSÅ!!!!!!! jag hoppas verkligen att det blir bättre för er!!! TA HAND OM VARANDRA!! Om det är möjligt skulle det vara intressant att veta hur dina vänner bar sig åt!

Reply
Alice

Fyfan vad arg jag blir när jag läser detta! Äckelgubbar ska alltid komma undan med allting. Hoppas ni är okej nu, ta hand om varandra!

Reply
Amanda

Kan du inte berätta hur de lyckades ta sig därifrån? man får aldrig veta sånt.. man får bara höra att ngn blivit kidnappad eller våldtagen men aldrig hur hon/han lyckades ta sig därifrån, de hade varit bra att veta ifall man själv skulle råka ut för en sådan grej. :) skönt du är okej :)

Reply
Atena

Jättehemskt verkligen…. Tur att de klarade sig oskadda!! Hur lyckades de komma undan då? Hade varit bra att veta, så att man vet vad man kan göra OM det mot förmodan någonsin skulle hända något liknande…

Reply
Sabina

Herregud alltså! H-E-M-S-K-T!!! Tur att de klarade sig, men..det kan bli värre, ni måste vara försiktiga med att inte t.ex ta med er en främling hem eller något. Lita inte på någon. Män där kanske inte är vana vid att se tjejer gå runt i shorts o linne, därför kanske de tar er som..horor. Ursäkta. Men ja. Va försiktiga och håll ihop. Och slutligen drick inte er fulla, chansen att ni blir våldtagna då är större. Take care

Reply
Alina

usch vad vidrigt! Krama om dina vänner från mig!
Det måste ha känts otroligt läskigt och äckligt.
Ta hand om er, många kramar Alina.

Reply
syl

Känner ingen av dem men ge dom en stor kram och påminn dom om hur modiga dom är! Detta ska inte behöva hända, men skyddsänglarna var hos dom! Kram

Reply
kristin

gud vad hemskt och tråkigt att höra att detta händer när ni ska ha kul och njuta av eran semester,och fan vad jävligt och upprörande det måste kännas när poliserna inte tar er på allvar,hade varit intressant att höra om hur dom klarade sig,men det är självklart inte min sak. vilken tur iallafall att det inte blev värre än såhär,hade ju varit en riktigt mardröm.försök att ha kul och tänka på annat dom här sista dagarna nu,kram och sköt om er!

Reply
rebecca

Hemskt med människor som inte kan skilja på rätt och fel och ännu hemskare med poliser som är moraliskt misslyckade. *Spyr galla över mänskligheten*.

Det enda man kan göra för sin egen del är väl att lova sig själv att aldrig bli en av dem. Ta hand om er. Kram!

Reply
Filippa

Fyfan vad läskigt! Modiga tjejer <3
Jag läste i tidningen förut om en tjej som blev våldtaen på sin semester
I Grekland, men polisen tog inte heller henne på allvar.
Vilka jävla svin !

Reply
Jonna

Men för i helvete! Jag blir så jävla arg att jag inte vet var jag ska ta vägen! Äckliga jävla idioter det finns alltså.

Ta hand om er! Fy fan vad jag beundrar er alla! Själv skulle man fått psykiska störningar. KRAM!

Reply
Dejana, Beautyfreaks.

Sånt här får mig att må illa. Så sjukt vidrigt. Vilken otrolig tur de hade! Var glada över det och njut av resten av semestern. Skickar en stor kram till er alla!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*