• header

2a juli 2011 – på Rhodos

Hej, vi alla är lite skakis idag. Igår var en av de värsta kvällarna i hela mitt liv och tro mig, jag har haft många riktigt jobbiga kvällar. Mina bästa vänner blev bortrövade i en taxibil igår, de håll på att bli våldtagna mitt i ingenstans. Hade det inte varit för deras stora mod och list så vet jag fan inte vad som hade kunnat hända. Jag har aldrig sett dem så rädda, så chockade, så ledsna. Jag vart galen, så jävla arg. Tårarna bara rann och jag ringde hysteriskt min storasyster och kunde knappt andas. Kunde inte låta bli att tänka “tänk om….” 

Sedan spenderade vi 1 timme hos polisen. För vad? Ingenting. Ingen-fucking-ting. För att inte bli tagna på allvar. För att bli hånade. För att få höra “you swedish girls…….heheheheheheh malaka”. VIDRIGT. Jag är så arg att jag vill lämna den här jävla ön, men mina bästa vänner vill försöka glömma detta nu och försöka njuta av semestern de dagarna som är kvar.

Vi håller alltid ihop, men igår delade vi upp oss två och två. Jag skulle aldrig lämnat dem ensama. Vi trodde att det var okej, “vi är ju ändå två…” sa de, vi trodde inte att något sånt här skulle hända.

HÅLL IHOP, var så många som möjligt. Bär pepparspray, en kniv eller fan en jävla bazooka. Fota reg skylt eller smsa iväg det till en vän hemma när ni sätter er i en taxibil. Om jäveln försöker något, berätta att ni skickat iväg hans uppgifter så att om han rör er kommer ni hitta honom igen (och sparka sönder bollarna på honom).

Nu ska jag krama om mina tjejer. Jag ska försöka vara glad och inse vilken tur de hade..

730 Comments

Sammy

Fyfan vad hemkst. Det ska inte ens få hända. Att människor kan vara så hemska, känslokalla och desperata är sjukt. Hälsa tjejerna så mycket, tur ni har varandra! <3

Reply
Anna

Men herregud!!! Jag hade åkt hem direkt!! Jävla läskiga greker som tror att de får göra vad som helst bara för att vi är svenska tjejer! Idiotas!

Reply
Hedvig

fy fan va vidrigt. det värsta är att ni ändå inte blev tagna på allvar. blir så arg av att läsa det här. krama dina vänner.

Reply
flizza ♥

Fy fan vad hemskt!! Men hur kunde dom överlista taxichauffören? Det skulle va bra att veta ju, om det skulle hända oss läsare nån gång. ♥ kram :)

Reply
mersiha

så sjukt hemskt, glad att de klarade sig och att det slutade som det gjorde. Kramar!

Reply
mersiha

Så sjukt hemskt,glad att de klarade sig och att det slutade som det gjorde.
Stor kram

Reply
Julia

Nämen ucsh vad hemskt! Fyfan att ens finns såna människor. Hoppas allt blir bra ändå och att ni ska kunna njuta av de sista dagarna där!

Reply
Joanna

Fy fan vilket djävla sätt. Blir så förbannad när ja läser detta, var e de säkert egentligen kan man fråga sig. Tack gud att ni har varandra och de skyldiga är inte värd ett jävla skit. Dra för guds skull ut i flock om ni nu drar ut fler gånger medan ni e där. Fan ta den nonchalanc från polisen. Försök tänka att ni är 1000 ggr bättre än dem. Ni har läsarnas stöd. Ta extra väl hand om er nu.

Reply
Josefine

Fyfan vad hemskt! Helt fruktansvärt! Ta det försiktigt och ta hand om varandra resten av semestern och låt inte detta förstöra för er!!
Kram!

Reply
Clara

usch jag blir så ledsen av att bli påmind om vilka hemska människor det finns.
vilket jävla tur att de klarade sig undan. massa styrke kramar till dig och dina tjejer!

Reply
aannnana

Åh herregud.. kan inte ens föreställa mig, vad hemskt! Krama om dom ordeeeeeeeeeeentligt nu, kram <3

Reply
Adna

Hej Kenza, jätte tråkigt att höra att någon kan göra sånt hemskt mot unga tjejer på riktigt. Vilket äckel!

Tänkte bara fråga vart du hade köpt den vita frans västen som du hade 1 juli. Den var superfin.

Reply
Johanna S

Men gud så hemskt! Va skönt att de är välbehållna! Vilka vidriga typer det finns! Ta hand om varandra!

Reply
Linda

Åh nej fy vad hemskt =( usch blir så ledsen och arg när jag läser detta. Starka tjejer iaf, girl power! (som min mamma hade utbrustit) kramar till er

Reply
Beata

men gud va hemskt! hur bärde dom sig åt för att inte bli våldtagna? kan vara bra för andra att veta i fortsättningen. Kram

Reply
Karolina

Usch vilken hemsk upplevelse, har kusiner på rhodos men blir så arg när jag hör sånt här .. inte första gången dom hånar oss svenska tjejer .. dom kallar oss saker man aldrig vill höra .. hoppas allt blir bra för dina vänner, jag älskar rhodos .. rekomenderar att åka till vattenlandet :) tack för världens bästa blogg :) kram

Reply
M

Usch fy fan, finner inga ord! Vet själv hur det är att bära på sån smärta som man får bära hela livet om man utsätts för sexuella övergrepp.. Tack och lov att dina vänner hade lite tur i den hemska oturen iaf!! Kram till dig och dina vänner!

Reply
vendiss

Shit, vilka jävla idioter! Både polisen och dom äcklena!
Det kan inte vara lätt att fortsätta semestern efter något sånt här hemsk, men försök att njuta dom sista dagarna och håll ihop och gör som du själv säger i inägget; Bär en bazooka!!
Ta hand om dig och dina vänner nu!

kram

Reply
Anna

men fyy fan! alla sådana män ska skjutas rakt av!!! det finns inget som gör mig så arg och förbannad som sånt här!!!! det är så förbannat orättvist att man måste gå runt och oroa sig över sånt här bara för att man är kvinna. jag önskar ni kan fortsätta njuta och ta hand om dina vänner. tack för att du delade med dig av det här, det ger både mig & andra tjejer en tankeställare. gå aldrig ensamma!!!

Reply
Rebecca

Gud va hemsk. Kändes bara jobbigt att läsa det här så kan inte tänka mig hur ni känner er. Bra att ni är tillsammans nu, ta hand om er. All kärlek till er! <3

Reply
amanda

Fy fan…. blev helt chockad när jag läste igenom texten. Så jävla fucking oghiwjeoijgkljkejhkljgkbvnejwjg vidrigt! Att det finns såna personer är bara helt… nej, jag vet inte vad jag ska säga, men ååååh fyfan! Tur att dina vänner kom undan! PUSSPUSSPUSS

Reply
emma

Usch! Att ni hade sådan tur att inget hända också? Hoppas innerligt att alla mår bättre nu. Ni var inte värda den hemska upplevelsen. Stackare!

Reply
Sanda

herregud, jag ryser bara jag läser! vilken otrolig tur dem hade! man vet aldrig i länder som grekland/turkiet, eller ja, i vilket land som helst egentligen, vad som helst kan hända och man ska alltid hålla ihop och vara flera stycken! hoppas ni alla mår bra. kram!

Reply
chockad

prova med Sveriges ambassad i Spanien eller med den resebyrån ni reser med. sånt där får bara inte hända!
som tur är ni oskadda

Reply
ida

hur kom de iväg? känns som om man borde veta hur man skulle göra i en sån situation

Reply
Maria

Usch det är ju verkligen hemskt! Precis som den stackars svenska tjej på en annan grekisk ö som blev våldtagen och anmälde det, för att sedan bli anmäld för förtal bara för att hon anmälde.. Så sjukt fel! Verkar som att väldigt få tar våldtäkt på allvar där nere, och på något sätt så är det alltid tjejens fel om hon är svensk. Hoppas att ni mår bra och får det trevligt ändå trots omständigheterna! :)

Reply
Shade

Vilka jävla brudar. ALL cred till dem för att klara sig ur en sådan situation. De flesta hade nog inte vågat göra något alls… Grekland är HOPPLÖSA när det kommer till sådana här situationer, vilket gör att man knappt vågar åka dit… Fy FAN säger jag bara!
Skrik, slåss, hota att döda dem, klös, peta ut ögon och sparka av knän och kulor för det finns INGET som är värre än en våldtäkt.

Reply
Louise Mode+Inspiration+Livsstil

Det är Grekland.. Asså poliser tar inte våltäksförsök på allvar när det kommer till svenskar! För ett tag sedan så var det ju stora rubriker om en tjej som sade sig blivit våldtagen på semestern i Grekland och de satte upp stora rättegångar MOT henne! För de tror att det är något vi ljuger om för att få ut försäkringar för resan…. Så jävla dåligt!

Hoppas ni får en fortsatt underbar resa och att ni slipper bli påminda om detta <3

Reply
Johanna

Men herregud vad hemskt!!
Ta hand om er nu och gå inte ut själva!
Helt sjukt att polisen inte trodde er!!
kram <33

Reply
Lina

Men herregud! Fy fan!! Viken tur att allt slutade bra.. tänker på er! ta hand om varandra <3 <3

Reply
...

oherregud, vad hemskt!
jävla idioter det finns alltså,vadå you swedish girls liksom..
dina tjejer hade VERKLIGEN otur men tur att inget hände.. ta vara på varann, ta hand om varandra!

Reply
Jessica

Finns idioter överallt, och det är inte första gången man får höra såna här berättelser som grekland. De ser otroligt mycket ner på svenska kvinnor. As far as I care kan de gå och dö en väldigt tragisk och smärtsam död, man undrar vem fan de blivit uppfostrade av. /rant

Reply
carolina

helt sjukt va det finns för männsikor!!
ni är bäst tjejer, kom ihåg det!

Reply
Adelina

oj fy vad hemskt, jag själv hade nästan pissat på mig heheh.
nej men vilken tur att dem är okej nu,har detta hänt flera gånger?

Reply
Stina

Vilken jäkla tur att dina vänner är välbehålla och du med framför allt. Blev orolig där, du ska veta dtt du är bäst kenza och underbar.

Kram / Stiinis

Reply
Lisen

Neej, vad fruktansvärt! Hur kan polisen varit så jävla nonchalanta mot er? Men vad skönt att dina tjejer stod på sig. Hälsa dem all kraft från mig. Och jag hoppas att ni kommer att få en lugn och bra fortsättning!

Reply
alice

FYFAN!!!!!!
klart ni ska bli tagna på allvar, herre gud! :(
ååå, hoppas allt är bra med dig och dina vänner!! JÄTTE STOR KRAM TILL ER!

Reply
Amanda

men guuuud vad hemskt!!! får rysningar över hela kroppen när jag läser det här :( usch!! hoppas ni kan njuta av semestern nu. så fina tjejer som er ska inte behöva uppleva så dåliga sidor av samhället, heh, fy!

Reply
nathalie

Åh Fyfan. Jag var på Rhodos för två veckor sen och blev rånad första kvällen. Inte lika allvarligt som våldtäkt men jag blev rejält omskakad. Men jag bestämde mig för att det inte skulle få förstöra min studentresa och nu i efterhand var den veckan den bästa jag varit med om, tack vare underbara stöttande vänner och den finaste killen jag träffade där. Var rädda om er där nere och försök ha kul, för Rhodos är egentligen en grym ö och ett minne för livet!

Reply
S.P

Jag blir fruktansvärt ledsen och besviken på mänskligheten när jag läser detta: männen och polisernas förkastliga beteende!Hur kan en man under några omständigheter tro sig ha rätt att förgripa sig köttsligt på en kvinna?

Mina tankar går till er….

Reply
e

MEN GUD! fan vad hemskt! sånt ska inte få hända. Den där jääääävla snubben vill jag ägna 5 ord: Hälsa till satan vi hörs! (timbuktu-resten av ditt liv)
Hoppas ni kan bearbeta det här på ett bra sätt, och njuta av de sista dagarna av er semester. Styrkekramar till er allihop, ni är bäst. Puss!!<33

Reply
Elin

Fy fan vad hemskt, jag skulle inte våga gå ut där nå mer om det hände mig!

Men ni är starka & klarar det tillsammans!!

Reply
Sandra

Det är så jäkla vidrigt gjort så det inte är sant! Blir förbannad på sånt, helt sinnessjukt. Var glad över att dina vänner klarade sig, för jag känner några som inte gjorde det..

Som du säger, håll ihop!!

Reply
Anna L

Nej men fy va hemskt!! Alla tankar går till er nu och hoppas ni kan koppla av de sista dagarna på semestern ändå! Många kramar

Reply
Emily P.

Damn .. when I read your post I nearly cry .. i can’t belive it ! Crazy and mad people are all over the world ! I hope they’re fine and you too! I think it’s difficul and you must forget it and continue .. cuz they’re okay now , they are in security. Take care of you and your friend Kenza , everything’s fine now.. Your such a great girls , you don’t deserve it , and don’t worry this fucking guy(s) deserve death. Damn.
Take care , much love from Paris !!!! <3

Reply
Linnea

Nej usch! Det finns hemska människor här i världen. Hoppas ni mår bra och att ni kan njuta av eran semester ändå!<3

Reply
Spider

Bojkotta hela jävla Grekland!! De har väl visat en gång för alla vad våra svenska tjejer betyder för dom. Stryp deras inkomst på oss svenskar så kanske de kan visa våra tjejer mer respekt. Kommer inte sätta min fot i det jävla landet mer.

Reply
olivia

Herregud.. jag började själv nästan gråta när jag läste detta. Vilken tur dina vänner hade! Men vem vet hur det kunnat gå.. usch, och sedan inte bli tagna på allvar av polisen? fyfan säger jag bara. Tycker synd om er :( sköt om er<3<3

Reply
Vikki

Jag pratade med min familj om att jag skulle vilja semestra i Grekland, då svarade min syster “Nej, skulle inte vilja dra dit. Dem har sådana fördomar mot svenska tjejer att de utnyttjar och hånar”. Trodde inte på henne först, men nu efter ditt inlägg så märker jag att min syster hade rätt. Inget menat illa mot de trevliga som faktiskt finns i Grekland, men usch alltså! Fyfan. Hur kan man göra något sådant? Jag hoppas dina väninnor är starka och låter detta inte ta dem psykiskt! Om det är några som förtjänar att må dåligt så är det dem jävlarna!(!!)
Hoppas det går att njuta av semestern ändå. Kram till dig och dina vänner. <3

Reply
T

Jag blir så jävla ledsen och arg när jag läser sånt här. Hoppas dem som sysslar med sånt där spärras in för livet! Huvudsaken är att tjejerna mår bra! Stor kram till er alla! <3

Reply
Rebecca!

oj.. låter hemskt..:(
Hoppas ni kan släppa det sålänge bara och ha kul ändå..
Hoppas du får en grym helg! :) Kramar!

Reply
Sandra

Och här tänkte jag gå in för att skriva “hoppas ni har en trevlig resa”… Håll ihop (tror det är enklare att få tag i vapen utomlands)

Reply
Carro

Gud, får en klump i halsen av att bara läsa det.. Fy! Känns nästan som ens egna vänner när man läser om dig/er varje dag.. Tur att de klarade sig och shit vad jag ska tänka på det inför vår resa i sommar.
och herregud vilka vidriga poliser! Grekernas “goda” rykte (efter den där politikerns uttalande) blir ju inte direkt bättre…! Vad arg jag blir!!

Fortsätt ta hand om varandra <3

Reply
Maria

Hej! Fan så hemskt förstår att det är svårt att ha roligt nu men det här får inte bestämma hur er semester ska vara och hur ni ska må! Vilka jävla idioter!! Kram

Reply
Tilde

Skit Kenza.. Jag har inga ord. Det bara knöt sig i min mage såfort jag läste det. Det här SKA INTE hända.. Krama om tjejerna ordentligt nu och ALL KÄRLEK FRÅN SVERIGE. ♥

Reply
Hanna

Fy Faan va hemskt!!! Jag blev helt chockad när jag läste och kunde knappt tro det jag läste
Kan inte ens börja försöka förstå hur ni känner er nu. Vet inte vad jag ska skriva ens…
Var väldigt skönt att läsa att ni är okej rent fysiskt iaf!
Massor av kramar till er!!!!! <33333
Kram Hanna N

Reply
Jennie

FY FAN!!!!!!! Blir så JÄVLA ARG och LEDSEN när jag läser detta! Så hemskt! Jag hoppas verkligen att det går bra med dig och dina tjejer, lider verkligen med er allihopa. Och att bli behandlad så av poliser, det gör mig så fruktansvärt arg!!!! Ska ALDRIG åka till Grekland. Kommer du ihåg “Anna” som blev våldtagen på sin semester i Grekland? Hon polisanmälde, men blev själv åklagad för att ha ljugit, när det fanns skador som hade dokumenterats som styrkte hennes berättelser. Nej fy fan, i Grekland har de en sjuk kvinnosyn och jag tänker inte sätta min fot där. Om något skulle hända är det ju en mardröm att bli behandlad så. Usch, Kenza, jag är så arg, jag skriver helt osammanhängande.. gud, vill bara banka vett i de där poliserna. ÅH!!!! Nej, nu ska jag sluta, men ni har ju varandra. Man kan ju inte säga att ni har haft tur direkt, bara det som hände måste varit förfärligt.. men det är så oerhört bra att det inte gick längre. :( Många kramar till er allihopa.

Reply
CAROFLINA.SE ♥♥♥

Usch. Fy. Fan. Helvete vad arg jag hade blivit! Kenza, anmäl detta till ert resebolag och anmäl händelsen till svensk polis när ni är hemma!

Ta hand om dina vänner och sola och bada och ha det mysigt tillsammans under kvällstid. Tänk på vilken tur i oturen ni haft och prata igenom det noga så hoppas jag att ni alla kan gå vidare och att det känns bättre snart!

Reply
Jonna

Oj! Hälsa så mycket till dom, eller nåt, jag är bara en bloggläsare men i alla fall. Hoppas dom mår bättre snart<3

Reply
A.

Hemskt! Jag tycker dock att du skall gå vidare med detta Kenza! Finns det något den svenska polisen kan göra kanske? Hoppas det löser sig! Kram!

Reply
T U M A D R E - ensamstående mamma till två

Fy fan så vidrigt! :-( Och vad hemskt att bli hånade på det viset. Men framför allt, vilken tur att det inte blev värre än vad det blev!

Var rädda om er – och kom ihåg att aldrig skuldlägga er själva. Tänk inte ” jag skulle aldrig ha gjort ditten och datten ” . Det är enbart dessa idioters fel!

Hoppas ni har en fortsatt fin semester – utan mer hemskheter!

Reply
Verra

Usch, vilka idioter det finns. Helt otroligt att de kan bete sig på detta viset för att man är turist. De vill bara skydda sina egna. ÄCKLIGT!
Ta hand om varandra, hoppas att alla mår bättre idag! Kram till er alla

Reply
linda

Vart på rhodos är du? jag ska till rhodos i slutet av juli ensam med en vän och blir orolig..

Reply
kajsa | En kreativ kvinnas vardag

Usch, jadu, det är som du säger, ta med sig kniv, pepparspray eller till och med bazooka. Mäns syn i vissa länder är hemsk, speciellt mot nordiska tjejer. Jag vet när jag var i Barcelona så satt hotellföreståndaren och flörtade med mig när han insåg att jag inte var inte var intresserad började han förolämpa svenskor i allmänhet, att vi var slampor och att det inte ens finns något ord som heter oskuld i sverige. Det är en jobbig känsla att inte bli tagen på allvar. Ta hand om er nu!

Reply
sss

men guuuud vad hemskt!!!

hur tog deras mod och list uttryck? hur kom de ut ur bilen?

Reply
Annelie

Fyfan. Att tjejer överhuvudtaget KAN bli behandlade så är förbannat FEL! Ni gör rätt som försöker glömma det. Krama de riktigt hårt och hoppas ni slipper sådana situationer resten av resan och för all framtid. Ingen ska behöva uppleva något sådant. När jag hör sådant här blir jag grymt förbannad. Tänker på er. Kram till er alla

Reply
Just me

:O FAN vilka idioter det finns där ute!! TUR att det inte hände något! Ta hand om er tjejer ni är fortfarande unga!!! DELA aldrig upp er så där när ni är utomlands!! Man vet aldrig vilken idiot man stöter på…för tyvärr så är världen full av de!! Om jag va ni så hade jag hållt mig vid eran privata pool

Reply
Shamm

Åh gud, vad hemskt :( Hoppas att de mår bättre sen. Förstår mig inte på hur människor kan vara så dumma och göra sådant.

Reply
Mari

Fy fan vad hemskt!!!!! Man ska vara som modigast i såna tillfällen, man ska inte banga för då är det kört!!! man kan om man vill, och de ville klara sig… !!! hoppas alla såna äckliga människor får vad de förtjänar och bara dör… rent ut sagt!

Reply
Ida

Vilken tur att allt gick bra! Men fy fan va hemskt! Hade jag fått tag i sånna jävla idioter hade jag fått ganska ont i knogarna och dom i skrev och ansikte!

Jag hoppas verkligen att ni får en fortsatt bra semester trots allt.

Kram på er allihopa!

Reply
Mahsa

Oh my god! Det där är fucked up! Var det en vanlig taxibil de satte sig i? Och föraren försökte våldta dem? Hoppas någon han försöker sig på har en kniv med sig så de kan skära av honom kuken!!!
Hur tog de sig undan?
Tänker på er. Fy fan att behöva vara med om något sådant :(

Reply
Anna

Nej men fy fan vad hemskt! Det är så vidrigt att många poliser (som ska innebära trygghet) viftar bort en sådan händelse med saker som “har ni sådär tighta kläder får ni skylla er själva” eller “är man ute så sent får man ta konsekvenserna”. Vi tjejer ska för tusan kunna ha på oss exakt vad vi vill och vara ute när vi vill, INGEN har rätt att röra oss! Jag blir så jävla förbannad nu. Grrrrr.

Håll om varandra resten av semestern, och försök att njuta, även om det säkert är svårt. Stor kram!

Reply
Elinor

Men herregud :O Vilken jävla tur att dem klarade sig undan iaf! usch, lider med er!!

Reply
Paulina :D

Gud fick ryssningar när jag läste det här! man tänker ALLTID nej men det kommer inte hända mig eller någon nära till mig men det är så jävla viktigt att man talar om för någon vart man går, vad man ska göra osv..
Hoppas att det är bra med alla nu och njut av dom sista dagarna och håll ihop! även om ni ska på toaletten!! <333

Reply
-L-

Jag har vart med om en liknande grej.. när jag skulle gå ensam hem från stranden på kvällen, då kom det en gubbe och tog tag i mig och drog med mig in i skogen… Jag har aldrig berättat de för någon men att skriva de kanske är första steget. Snälla publicera inte den här kommentaren. Kram på dig Kenza, hoppas att dina vänner kommer över de, som din tatuering säger: be strong girl <3

Reply
JOHANNA

Fyfan!! Stackars tjejer, taxi idiot. Man skulle skära av dom kuken och låta dom ruttna!! Så hemskt, jag vet precis vad de går igenom. Gick igenom en fullbordad våldtäkt i Thailand 2005 och det var det värsta ögonblicket i hela mitt liv.

Krama om dina vänner nu & ta det lungt dom sista dagarna <3 KRAM & Var rädda om er!

Reply
Fyfaan!!!

Jag var själv på Rhodos för ett par veckor sedan och festade och åkte taxi pÅ nätterna.. Tack Gud för att inget hände! Kan ha berott pÅ att jag alltid hade min bror med mig.. Man tror ju att sådant aldrig ska hända En själv och speciellt inte på ett sådant ställe där det nästan bara är turister! Man tror ju att de är lite mer anpassade än så… Hoppas inte att någon dum jävel kommenterar att ni får skylla er själva, en tjej ska fan kunna gå runt naken och aspackad utan att bli fucking våldtagen! Fan va hemskt… Hoppas att dina vänner återhämtar sig snabbt <3 och man hade ju förväntat sig att polisen skulle agera lite bättre, jag menar ärligt hur svårt kan det vara att få fast en taxichaufför? Dom registrerar ju säkert sina resor pÅ något sätt.. Eller Rhodos har ju ioförsig inga taxameter.. Men hur som helst, så ska inte polisen bete sig mot vettskrämda tjejer, det är fucking katastrof! Ta hand om varandra nu!<3

Reply
Paulina

Kenza, jag fick en tanke på det igår vet ej varför. Ni måste vara försiktiga, även nu när landet är som det är. Jag är så glad att det gick bra ialf! HÅLL IHOP så många som möjligt!

Kram!

Reply
kajsa

Det är värdefullt och modigt att du ens vill dela med dig av detta till dina läsare. Jag har aldrig vart med om det du just berättade så självklart kan jag inte sätta mig in i situationen och förstå hur ni känner er. Jag sänder er många tankar och hoppas att ni får ett bättre slut på resan iallafall. Trots det som hände får ni tänka på att ni faktiskt har varandra att stötta er på. Fyra bästa vänner som alltid håller ihop, ni fixar det, tillsammans!
Var som du alltid är kenza, stark och modig!

Reply
Elina

De verkar ju seriöst ha något emot svenskar. Äckliga människor! Man blir fan arg av att läsa sånt här! Men sköt om er och var rädda om varandra. Hoppas ni får det bra under resten av semestern! :)

Reply
Emma

Det är helt fruktansvärt vad det finns för människor och att man som tjej alltid måste se upp och vara redo.. var starka och håll ihop!

Reply
Pisa

-.- gud var lack man blir! Det värsta av allt är ju när man kommer till ett annat land och inte ens kan ha poliser som stöttar en?! Usch så arg man blir.. dramatiskt det där!

Reply
Johanna

åh herregud, jag blir så sjukt jävla rädd och arg när jag läser sånt här. Det värsta är ju att polisen inte tar det på allvar för fem öre. ÅH jag blir så upprörd! Jag ska själv utomlands till liknande ställe i sommar, så det här fick mig att tänka efter och bli extra extra vaksam.

Ingen i världen borde få uppleva sånt här, men det gör mig väldigt glad att dina vänner klarade sig.
Må taxigubben brinna i helvetet, jävla äckliga fan.

Reply
syl

Åh helvete vilken tur att det inte slutade värre. Så undrar folk varför man inte vågar anmäla våldtäkt, bli skrattad rätt upp i ansiktet, herregud.

Reply
Hannah

Oj jävlar. Fyfan vilka jävla äckel. Jag förstår dig, om jag hade varit du så hade jag också blivit så jävla förbannad och chockad att jag inte hade vetat vad jag skulle ta mig till. Men du, Kenza, tänk på din nya, fina tatuering. BE STRONG GIRL <3 Vi läsare tror på dig. Krama nu om dina vänner riktigt ordentligt, och ge dom några varma kramar från mig också. Jag tänker på er <3

Reply
astrid

usch vad hemskt! att människor kan göra sådant..
hälsa dina vänner och hoppas de mår bra efter omständigheterna!! <3

Reply
Julia

Det där är så jävla sjukt, jag kom ihåg att de snackade om det på nyheterna om höstas om en tjej som hade blivit våldtagen av en kille i Grekland. När hon hade försökt anmäla sa de att de ljög, och istället för att bli kallad för rättegång till mannen, som hade en fru, så skickar de ständigt brev till henne för rättegång i Grekland där de säger att hon förtalat mannen som våldtagit henne. Det är så sjukt att man inte vet vad man ska ta vägen. Hoppas allt det här blir bra <3

Reply
jesika

Läskigt som bara den! Det är sant det du säger man ska alltid hålla ihop. Kom man till ett ställe tillsammans så ska man även lämna stället tillsammans. Håll ihop brudar och som din tattoo “Be strong girl(girls)”. Låt inte detta förstöra eran semester, kan vara svårt. Kom ihåg en sak (TÄNKT POSITIVT)! Kram

Reply
Emma

Tänk om de verkligen hade blivit våldtagna å sen gick till polisen?? Fatta att tjejer är helt rättsligt skyddslösa i stora delar av världen. Vi borde skicka massmail till greklands polis för man kan inte håna offer. det är bland det sjukaste man kan göra!!

Reply
Kajsa

Åh, shit! Hälsa dina vänner att jag beundrar deras mod och list, det är inte många som skulle klara sig ur en sådan sits!

Reply
malin

de var tufft av er att gå till polisen där. skulle jag aldrig ha vågat. man har ju hört hur de fungerar där. Vi e inte värda ett skvatt.. hoppas ni får en fin semester o kan glömma de som hänt för några dagar!!! Vi tjejer borde bojkotta ställen som ser på oss på de viset:(

Reply
aj

Oh herregud!!! Bra att de är oskadda!! det finns så många äckliga människor i den här världen! Jag är glad att du delade med dig av denna här berättelsen, så vi alla blir påminda om att vi måste vara försiktiga och vara redo för sånt här!

Reply
Amanda

NEJ FYYY!!!!
fan hemsk, jag blir så jäkla arg när jag läser sånt här! :(
STACKARS dom, hoppas verkligen dom mår bättre snart…verkligen hemskt, men vad modiga och starka dom måste vara, fina vänner ni är <3

Reply
Linda

Gud va hemskt!! Tur att allting slutade bra och att inget värre hände, även om det där är hemskt endå! Ta hand om er!

Reply
Vickan

Åh, vad fruktansvärt.. blir så ledsen för er alla.. vad hemskt.. :( Sånt man verkligen aldrig vill ska hända.. sjuka människor det finns..

Ta hand om varandra. jag blir så skakad jag också när man läser det där.. usch.. vet knappt vad man ska säga. jag tänker på er iaf!

Kramar!

Reply
Linda

Fy fan för vidriga äckliga jävla svin till män!!!!!!!!!!!!! Ingen jävla respekt för kvinnor över huvudtaget!!! ÅÅÅH msn önskar ju att man kunde sätta både taxi chauffören OCH polisen som uttryckte sig så om svenska tjejer bakom lås och bom eller nej jag önskar dem dödsstraff. Sånna där svin kommer alltid att hålla på så dom kan ju lika gärna försvinna från den här planeten! Hoppas att dina vänner och du mår lite bättre idag och att ni kan fortsätta semestra i lugn och ro.
Guud vad jag önskar att han kör in i en lyckstolpe och dör, vilken vidrig, avskyvärd människa!

Reply
nadja

men gud vad sjukt! det är sånt man aldrig tror ska hända en själv men det kan det lika gärna göra som någon annan. att de inte tar en på allvar bara för att man är en uppklädd partytjej är hemskt, borde verkligen uppmärksammas!! jag hoppas att ni kommer kunna njuta av resten av er semester iaf! det vore verkligen intressant att höra hur de lyckades komma undan och hela händelseförloppet, om du orkar förklara det. kram med dig och dina vänner

Reply
Sofia

Det var på tv för ett tag sedan om svenska tjejer som blivit våldtagna och misshandlade i grekland. Poliserna brydde sig inte och Greklands utrikesminister/ambassadör (något sånt) sa något i stil med att det är svenska tjejer som ljuger och vill det. Vill skada grekerna. Så jävla sjukt!!! Var med om liknande saker i turkiet och.. De tycker man får skylla sig själv…

Hoppas dina vänner mår bra och att ni kan njuta av er semester! Och hoppas att de där jävla idiotierna får vad de förtjänar!
Kram

Reply
Elin

Det är sinnessjukt att man inte ens ska kunna gå två och två utan att riskera att bli utsatt för våldtäktsförsök! Tur att det gick bra för dina vänner, men jag förstår att ni är skakis och undrar vad som skulle kunna ha hänt.

Hoppas ni får en bra semester trots det som blev igår! Kram

Reply
Michaela

FY fan vad hemskt!

Hjärtat började slå snabbt i bröstkorgen på mig när jag läste början av inlägget. Herregud!
TACK & LOV att ni är oskadda!!!!

Och att polisen inte gjorde något?! Fy fan vad vidrigt!!!
Håll ihop nu tjejer & var rädda om er!!!

Hoppas ni mår bättre snart! Ta hand om varandra & njut av att kunna sola & bada istället!

KRAM!

Reply
Ronja

Neeeeeeeej fan vad ledsen jag blir! Vet inte vad jag ska skriva. Blir skit ledsen, men as arg men ändå så tacksam att inget mer hände.
Jag vet hur det känns när man inte vet vad man ska göra, när man inte vet var man ska ta vägen, när man ser någon man älskar gråta hysteriskt, eller själv vara den som gråter hysteriskt. Ni är underbara inne från ut. Från botten av mitt hjärta föörsök njuta av er semester, umgås med varandra, och låt inte denna händelse förstöra för mycket. Ni kommer att komma över det mer och mer. Och jag vet att ni klarar av det här och jag vet att ni kommer göra rätt för att må bättre. Har nästan lust att säga “JAG ÄLSKAR ER” men det blir väl lite konstigt… Men jag kan iallafall säga “JAG BRYR MIG OM ER” för det gör jag. Gud det här känns så jäkla smörigt, aja… Sköt om er, TUSEN KRAMAR.

Reply
Hanna

Fy fan vad otäckt, alla mina tankar går till er.
Läst i aftonbladet för ett par veckor sedan om en svensk tjej som blivit våldtagen i Grekland, hon gjorde en anmälan och nu ett i efterhand har dem vänt det hela så att hon står åtalad för att ha ljugit. Det är så sjukt att man blir rädd, att inte bli tagen på allvar är fruktansvärt. Jag hoppas att dina vänner och du snart mår bra igen och att ni kan njuta så gott det går de sista dagarna ni har kvar.

Reply
Sophia

Fy fan va de finns idioter i världen!!!
men hoppas ni mår bättre nu, och hoppas att resten av restan blir soom planerat!! kram

Reply
M

Takk Kenza.
Si til jentene dine at det er utrolig stort av dem å la deg fortelle om dette!!! Hvis det er noen med påvirkningskraften som kan være med å sette søkelys på dette problemet, så er det du :) Jeg hadde selv en forferdelig opplevelse på en annen gresk øy i fjor sommer, og selv om voldtekten heldigvis ikke ble fullstendig fullbyrdet før noen hørte skrikene mine, så sliter jeg noe enormt med det den dag i dag… Mine venner ville jeg skulle gå til politiet, men jeg orket ikke siden jeg var så sikker på at jeg heller ikke ville tas på alvor.. Man hører jo altfor ofte om slike hendelser og hvordan politeiet der nede gir fullstendig faen, nærmest ler deg opp i ansiktet.. Å få alle sine intimgrenser brutt, og bli slått så hardt og lenge at du skjønner du når som helst vil svime av og for alt du vet aldri våkne opp, burde ingen måtte oppleve. Spesielt ikke når samfunnet (til og med politiet!!) er så raske med å plassere skylden hos offeret. Voldtekt kan aldri unnskyldes eller rettferdiggjøres! Det er en type vold som kan prege mennesker gjennom hele livet, det setter uendelig mye dypere spor enn hva man kan forestille seg før det rammer en selv..
Godt å høre at det gikk bra med venninnene dine! Ta vare på hverandre.

Reply
Jessica

Vad fruktansvärt! Blir chockad av det som hände, och vilken underbar tur att de inte blev våldtagna. Eller något värre.. Gå till den svenska ambassaden och prata med dem där om hur man ska anmäla och så? Jag fattar mig inte på utländska polisen, de är dumma i huvudet så det bästa är att prata med en svensk som har kunskap om lagarna m.m i landet. FRUKSTANSVÄRT! Urch! Jag har inga andra ord att ge förutom all min kärlek och all min styrka till både dig och dina tjejer. <3

Reply
Sofia :)

FY FAN VILKA ÄCKEL!!! både poliserna och de som rövade bort dina vänner! herregud vad fruktansvärt, men vilken tur att inget värre hände. Jag skickar min kärlek till dina vänner och jag hoppas att de kommer kunna lägga allt bakom sig. Jag har också stor förståelse om du inte vill blogga de närmaste dagarana. Så att ni kan lägga ner tid på att hjälpa varanda igenom det här. Jag kommmer fortfarande kolla in på din blogg men jag kommer att förstå om du inte vill lägga upp glada semesterbilder.
Kram Sofia.

Reply
Jennifer

Detta är något av det värsta jag hört på länge. FYFAN rent ut sagt. Svinpoliser. och svintaximan. Sånt förväntar man sig aldrig och fattar aldrig att det ska hända en själv. Det borde ju egentligen vara okej att gå två och två, men tydligen finns det allt för sjuka männiksor här i världen.

Var rädda om er nu , hoppas på bästa avslut av resan för er.
Bra att du skriver ut och varnar andra !

kram :)

Reply
sara

Kenza, jag lider med dig.. En av mina vänner har blivit våldtagna, du ska vara glad att det inte hände dina, för prossesen efter är enormt jobbig.. Du får krama dina vänner från mig. Kram

Reply
Kristina

O-M-G! vilken tragisk händelse :'( åååå, där hade de riktigt tur! mår alla ni bra? hoppas det löser sig och ni glömmer bort denna händelse.. sånna snälla/söta tjejer som er borde det inte hända något er alls.. menmen, åker man utomlands och man är så snygg som er hehe! så kan det hända grejer… men tur hade ni!
Puuuuss världens finaste kenza!!!

Reply
emma

åh fyfan vad hemskt! tur att de kunde ta sig därifrån eller nåt, och att inget hände. Styrkekramar!

Reply
Emelie

Uuh fy faan alltså! Tycker det är jättebra att du delar med dig av detta. Och vilken jävla tur att det inte blev “värre”, att dom lyckades fly, även om detta var alldeles för mycket! Fyfan alltså :/

Reply
Modemix

HERREGUD, DU DRIVER? FY fan vad hemskt :S Jävla cp poliser också, faaaan vad arg jag blir! Herregud…. Tur att inget hände i alla fall! Shit vad sjukt. Mår fan illa, hemska människor det finns…. USCH :(

Reply
issa

i feel for you</3
hoppas ni lyckas få en fortsatt trevlig semester trots det som händer… det sjuka är att man ska bemötas av hån och gliringar från polisen när något sånt fruktansvärt händer, fy fan vad vidrigt! <3

Reply
tess

NEJ GUD SLUTA!! SKIT VA TUR ATT DET INTE HÄNDE NÅGOT DÅ ASSÅ FAN VA LÄSKIGT MEN JAG TYCKER ATT DU SKA GLÖMMA DET JUST NU OCH HA KUL OCH VA MER FÖRSIKTIG JAG VET ATT NI INTE VISSTE MEN NU VET NI IAF… jag tycker att ni ska glömma det nu.ni får ha det så bra och att det inte händer något sånt igen för när jag läste detta blev jag as rädd för du anar inte hur mycket jag gillar dig kenza.

Reply
Deniz

Oi, kan ikke beskrive med ord hvor lei meg jeg er på deres vegne..:( Fyfaen så ekkelt !! Så jævla bra at alt er bra med dem ! Kräm ! <3

Reply
Sara

shit asså, är ledsen för er skull, skulle inte enns kunna föreställa mig er situation, hoppas ni har det bra och får en fortsatt bra semester :)

Reply
Manella

NÄ men fy på dem också !!!,, detta händer ofta utomlands , när dem ser ett gäng tjejer o dem känner att man är själv ..& inte är från landet så försöker dem ge sig på , har sjäv varit med om det förra året då jag var med ett par vänner i gran canaria / spanien ,, det var hemskt en grej man inte vill minnas ,, men tyvär kommer fram när man vill utomlands igen,, men skönt att detta endå sluta bra nu ,, se framåt ,, & njut av dagarna som e kvar :) önskar er det bästa ta välhand om er nu :) kram <3

Reply
Zara

Fy fan vad otäckt! Vilka äckliga och vidriga människor det finns. :( tack och lov att de klarade sig undan :( Kisskottar!!! Usch!

Reply
Malin

Nej men gud vad hemskt :O Hoppas att de mår bra!
Men det är bra att glömma bort det och inte tänka på det mer och håll i hop :) <3

Reply
Linnéa

Men…Vad gjorde dom då?? Dina vänner? Du måste ju berätta! Hur undviker man en våldtäkt?

Reply
Alice

Åh herregud. Nu blir jag också skakis.. Vad sa se för att taxibilen skulle “vända om” och inte föra iväg dem?? Vilka var det som höll på att bli bortrövade? Hoppas verkligen att ni mår bättre!! Kram Alice! (jättenyfiken av mig…)

Reply
Maja

Vad hemskt! Men vilken tur att det gick så bra.

Hoppas att ni nu får en trevlig semester, och att ni kan njuta! ♥

Reply
Maja

Jag bara ryser när jag läser detta och blir fan också förbannad!! Hoppas dina vänner mår bra!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*