• header

Tävling – vinn biljetter till Red Hot Chili Peppers konsert!

Grattis till Linn W som blev vinnaren i Nelly-tävlingen! Du har blivit kontaktad av Nelly.

Nu drar vi igång en ny tävling tycker jag, och denna gången lottar jag ut 2 st biljetter till Red Hot Chili Peppers konsert i Globen den 11e oktober! I och med släppet av nya albumet I’m with you kommer de nu tillbaka till Norden för första gången sedan 2007.

För att ha chans att vinna måste du svara rätt på denna fråga: Vad heter bandets nya gitarrist?

Skriv även med en kort motivering till varför du ska vinna, samt din mailadress. Jag drar en vinnare nästa vecka som får 2 st biljetter. Lycka till! :)

832 Comments

Erika Nyberg

Han heter Josh Klinghoffer

Jag är älskar Red Hot Chili Peppers men har inte haft råd att köpa biljett då jag precis har börjat plugga på KTH och pengarna räcker inte riktigt till :(

Kram Erika

Reply
Nilla

Rätt svar är Josh Klinghoffer

…Och jag behöver vinna så jag kommer härifrån en stund!! Har du själv provat att vara småbarnsmorsa, jobba heltid och ha en lat gubbe? Shit, bara att ta en dusch ensam är lyx! Sen allt det där med hur bra dem är och hur mycket jag vill vinna – det behöver jag inte skriva, det vet du redan.

Reply
Natasha

Hej Kenza! Måste bara börja med att säga att jag älskar din Blogg! Brukar inte vara den som läser bloggar men din är verkligen jätte bra och rolig att läsa! :D

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer, Hoppas han lever upp till den gamla gitarristen John Frusciante (som är grym!) Jag Älskar verkligen Red hot chili peppers och skulle göra vad som helst för att se dem live minst en gång i mitt liv! Jag hade köpt biljetter själv men jobbet som kock tillåter det inte haha ! :P

Anyways! Tack för en sån här underbar tävling och grattis till (enligt mig) Sveriges bästa blogg :D

Löööve Tash :)

Reply
Emelin

Han heter Josh Klinghoffer den nya gittaristen.
Anledningen till att jag gärna vill vinna dessa biljetter är för att vara generös, jag har en vän som går i min parallell klass och hon är lite yngre än oss andra men hon började skolan tidigare och jag har märkt att det är inte många som väljer att umgås med henne men hon är en väldigt social tjej som skrattar så jag vet inte om hon bryr sig för hon har vänner, det har hon, dock känner jag inte denna glada tjej ända till hjärtat men jag vet att hon älskar red hot chili peppers. Jag frågade henne vad för musik hon lyssnar på och svaret var red hot chili peppers och idag såg jag att hon hade en red hot chili peppers väska med sig till skolan. Jag vet inte varför men det skulle göra mig (och henne) himla glad om jag vann dessa biljetter för det är någonting med henne som gör att när hon är glad, är jag glad för hon vill ingen illa, hon är bara en vanlig tjej precis som vi som vill passa in bland oss 15 åringar. Att vinna skulle betyda jätte mycket för mig, verkligen.

Reply
Linnea

Han heter Josh Klinghoffer.

År 2003 fick vi bredband i huset. Då satt jag nästan varje dag och lyssnade på musik på Yahoo (har jag för mig). Jag snubblade förbi RHCPs Can’t Stop och sen dess har jag varit helt fast med dem! Sen dess har jag alltid velat gå på deras konsert. Har deras skivor och live dvder, men inget skulle slå att se dem live i Globen! De är mitt absoluta favorit band!
Kramar från Linnea

Reply
jonna

Svar: Josh Klinghoffer
Motivation: Jag har lyssnat på Red Hot Chili Peppers i hela mitt liv och då menar jag verkligen heeeeeeeeeeeeela! Dom är min gud och jag blir full av lycka varje gång jag lyssnar på dem! När jag fick reda på att dem skulle spela i sverige och inte fick tag på några biljetter blev jag lite förkrossad. Så om jag skulle vinna dessa biljetter skulle jag nog nästan dö av lycka dessutom skulle jag bjuda min far som tack för att han lärde mig lyssna på bra musik! Tack å hej (:

Reply
Victoria T

Svaret är Josh Klinghoffer

Jag skulle vara mycket uppskattat om jag vann biljetterna. Ända sedan jag varit liten har jag alltid sett upp till RHCP. Det skulle vara en dröm om jag faktiskt fick se dem på scen. Jag har alltid sett upp till dem och önskade att jag kunde få chansen att se dem.. Många saker som påverkat RHCP, speciellt Anthony, har påverkat mig också, det är därför jag ser upp till dem så mycket,dom har gått igenom så mycket men kämpar allt som går i deras väg! De är inte heller som alla andra artister du hör nuförtiden, dom är bara så fantastiska och så speciella för mig. Jag har letat varje dag för att hitta biljetter som är inte dyra men det är ju lite omöjligt nu, priserna är bara för dyra för mig. För att verkligen få se dem skulle göra mig så så glad! Det skulle verkligen betyda något för mig! Dom är typ en del av mitt liv, och kommer alltid att vara, oavsett vad! Det är en chans i livet att få se dom. Om jag fick chansen att se dem det skulle det bli första gången för mig att va på ett konsert, och jag vill minnas att se dem för resten av mitt liv. SNÄLLA SNÄLLA Kenza, jag verkligen vill se dem, det skulle betyda så mycket för mig. RHCP har gjort mig till en stark person, och utan att höra deras historia och låtar, skulle jag ha varit en helt annan person. Att see dom skulle göra mig så lycklig! Jag vill bara rocka loss och va fri, och det är så jag känner när jag lyssnar på deras låtar, men att se dom live skulle vara trippelt så bättre och en minnesvärt ögonblick!

Kram Victoria

Reply
Lisa

Den nya gittaristen heter Josh Klinghoffer.
Varför just jag vill vinna, för att jag aldrig varit på konsert förut. Och Red hot chilipeppers råkar även vara ett band som jag gillar starkt och gjort ända sedan jag var liten, kommer ihåg hur vi alltid spelade deras skivor på fredagskvällarna när vi grillade och hur pappa dunkar deras musik i bilen allt jämt, det väcker fina minnen. Det skulle vara riktigt kul att få gå på deras konsert och ta med min pappa dit.

Reply
Jennifer

Hej igen Kenza, känner att vi börjar bli tight så mycket som jag kommenterar haha… Nej men, måste testa en SISTA gång nu. Har så ont i magen nu över att nu säkert snart drar en vinnare.

JOSH KLINGHOFFER är nya gitarristen!

Jag funderar på om jag ska dra min motivering igen? Läser du alla kommentarer så har du nog läst några st om min spanska pojkvän MEEN vafan, du får läsa igen!:
Jag har ju då en pojkvän i spanien som jag träffade i våras, jag har bott hos honom 8 veckor den här sommaren och alltså, jag känner verkligen att det är kärleken i mitt liv. Det känns verkligen så. Nu kommer vi bara kunna träffas EN gång till innan sommaren 2012, eftersom ingen har råd att resa så mycket eller tid pga skolan. Detta är sjukt jobbigt för mig, för oss. speciellt för mig nu när alla vänner sviker och skolan går som den går. Jag försöker alltid finnas där för alla och gör allt för mina vänner men, tillbaks blir man spottad i ansiktet.

Det skulle vara så otroligt skönt att få vinna dessa biljetter. Få göra något riktigt roligt som jag veerkligen drömt om. Jag kan tänka mig att många här absolut har råd med ett par biljetter, men inte bryr sig SÅ pass mycket att de köper ett par. Men det har inte jag, jag har just nu inte ens råd med höstdojjor, hah..

skulle vara en underbar sista sak innan 2012 att göra med min pojkvän, se vårat favoritband.

jag håller alla tummar jag har här! haft en klump i magen hela veckan angående denna tävling. :(

kraam!

Reply
Annika Sandvik

Svar: Josh Klinghoffer

Motivering: Jag har världens ångest efter att jag inte köpte foo fighters biljetter till min sambo i present, red hot chili peppers och foo fighters är hans favoritband genom tiderna. Han hade blivit evigt tacksam och otroligt glad om han fick gå, det hade dessutom blivit en perfekt present till vår ettårsdag.

Håller tummarna hårt!!

Reply
Sally

Att vinna två biljetter till Red Hot Chili Peppers spelning i Globen den 11oktober skulle vara den ultimata födelsedagspresenten till min pojkvän som fyller år en knapp vecka innan denna spelningen! Han älskar bandet. Och för att inte glömma min eget tycke för RHCP! Förutom att biljetterna skulle göra min pojkvän överlycklig skulle det på köpet också bli en väldigt fin tvåårspresent till oss båda då vi firar två år tillsammans dagen innan hans födelsedag!

Reply
Clara

Hej!
Josh Klinghoffer heter gitarristen.
Jag skulle bli väldigt lycklig om jag vann biljetterna, det senaste halvåret har varit det jobbigaste i mitt liv hitentills. En nära vän har gått bort och även min älskade farmor som var min bästa vän och lite till. Det känns som om inget vill min väg just nu, jag hade blivit så glad om jag kunde gå o se ett av mina favouritband. Speciellt om jag hade möjlighet att bjuda med världens bästa vän som har funnits där för mig och lyft upp mig när jag trode det inte var möjligt att komma tillbaka längre.
Tack för en jättefin blogg, lite ljus att lysa upp allt mörker med.

Kramar Clara

Reply
ellen

Josh Klinghoffer heter red hot chillipeppers nya gitarrist!
Jag skulle bli jätte glad om jag vann, för då skulle jag ta med min pappa, för han är min förebild, och han har alltid varit en utav de som står närmast mig!
Han är helt galen i red hot chillipeppers och eftersom han gör så mycket för mig, skulle det vara en så sjukt kul grej att göra med honom!
Vi lyssnade jämt på dom när jag var yngre!

Reply
sanna

Svar: Han heter Josh Klinghoffer och är för övrigt en awesome gitarrist!

Motivering: Jag har aldrig haft chansen att se något riktigt stort band i verkligheten eftersom att dom jag skulle vilja se aldrig anländer till Sverige och då blir det ju lite svårt.. Och nu när chansen äntligen är här skulle det vara riktigt underbart om jag vann biljetterna! Och inte bara göra mig lycklig, utan en av mina bästa vänner också!

Reply
Cecilia

Hej Kenza!

Bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer och min motivering till varför jag skulle vilja vinna är att min fästman som är ett stort fan av RHCP pratade om hur gärna han skulle vilja gå på deras konsert nu i höst men känner att han inte riktigt har råd att ta ledigt från sitt nya jobb. Jag skulle därför vilja överraska honom med biljetter till konserten som uppmuntran för hur duktig han är på sitt yrke som kock trots att han drömmer om och sliter för att en dag få stå på scen som rockstjärna. Att få se RHCP live skulle ge honom uppmuntran att fortsätta spela och kämpa vidare i en tuff branch!

Tack för en rolig och inspirerande blogg!

Reply
Emelie

Kommenterar för tredje och sista gången (jag lovar)!
(skrev inläggen 2011-08-26 @ 16:43:37 och 2011-08-31 @ 01:24:44)

Jag har skrivit om hur jag avgudat rhcp ända sen jag var ett litet barn, och vad deras musik fortfarande betyder för mig, lyssnar på dem jämt. Och så har jag skrivit om att jag har spenderat sommaren hemma i Norrland med familj och pojkvän men nu är tillbaks i Göteborg för att plugga. Och att jag hade världens ångest för det.

Nu har jag iaf kommit till Gbg. En liten glädjeglimt var att jag åtminstone brukade hänga med fyra tjejer i min klass, jag har alltid varit “outsidern” i gänget men jag har inte trott det spelat nån roll. Men nu verkar det som att det bara är dom fyra. Jag passar tydligen inte in där längre. Jag har alltså ingen att vara med här i denna stad, är flera mil borta från de jag älskar och jag sitter mest på mitt rum och längtar. Bara längtar. Efter allt. Jag har nästan aldrig under alla mina skolår passat in, alltid varit lite utanför, jag har då vänt mig till musiken. Musiken som fått mig att glömma, att komma ihåg, att känna gemenskap och att inte känna mig så himla liten och ensam.

Jag har suttit på nålar under denna vecka och bett om att jag ska få vinna. Du fattar inte vad det skulle betyda för mig. Att för en stund den 11 oktober faktiskt få passa in, höra musiken som sjunger till mitt hjärta och att få uppleva det med min pojkvän, som är världens bästa. Jag skulle leva på det länge, länge.

Jag skulle vara dig eeeeeevigt tacksam om du valde mig! RHCP betyder världen för mig och kommer alltid att göra det. Snälla? Snälla..?

Ta hand om dig. Kram, Emelie

Reply
Emelie

och ja, för tredje gången, josh klinghoffer är den nya gitarristen. ;)
/Emelie

Reply
Laila Said

Josh Klinghoffer! !!!!!!!!
Åh jag skulle bli så lycklig ifall jag vann detta!!! Skulle bli årets höjdpunkt, utan tvekan! RHCP är och har alltid varit mitt favoritband, har dock inte kunnat köpa biljetter för att se dem live :( Det skulle vara den bästa gåva jag någonsin fått, oh.. Ryser bara av tanken på att få se de live.

Reply
Riim

Josh Klinghoffer!

Jag har haft det lite strängare här hemma än mina vänner, och har aldrig fått se Stockholm eller åka iväg någonstans. Men rhcp är mitt favoritband och det vet mina föräldrar om, då jag haft på deras låtar på högsta volym så många gånger så de tröttnat på mig! Jag vet att jag skulle få åka iväg och besöka de ifall jag vann biljetterna, hur kan man sumpa en sån chans liksom. Åh, det vore en dröm som besannas ifall jag får se de live. RED HOT CHILI PEPPERS <3

Reply
Della

Hej Kenza!

Den nye gitarristen heter Josh Klinghoffer!

Jag skulle vilja vinna 2 biljetter för att ge mig och min pojkvän en otrolig upplevelse. Min pojkvän älskar RHCP och skulle köpa biljetter men de tog slut direkt! Vi har haft ett lite motigt år som vi kommit igenom, och att vinna detta och faktiskt få SE DEM LIVE vore superhärligt, både som grym konsert och som symbol – efter regn kommer en jäkla massa solsken!! :)

Håller tummarna, kramar!

/Della, [email protected] :)

Reply
Irma

Hej kenza :) svaret är Josh Klinghoffer!

Jag älskar rhcp och detsamma gör min bror. skulle vara den finaste överaskningen han skulle kunna få på sin 20års dag! Speciellt eftersom han sliter, pluggar och jobbar hela tiden utan att unna sig! Han skulle bli överlycklig och då blir ju jag överlycklig.
Pussar Irma

Reply
Sanni

Den nuvarande gitarristen heter Josh Klinghoffer, han började som gitarrist 2010.

Motivet varför jag skulle vilja ha biljetterna är ganska hemligt. Men kan skriva en liten bit iallafall.
Min pojkvän är ett fan utav dem och aldrig sett dem innan, dessutom vet han inte om tävlingen jag medverkar i nu.
2010 hände en liten sak som med min pojkvän, den saken gav honom 3.5 år fängelse, fast det inte var hans fel, han ville bara inte skylla på en annan som hade barn. Alltså gav han bort 3.5 år av sitt liv.
Visst är man besviken osv. Han skulle ha ställt in sig i fägelse 22 augsti men sökte om uppskov pga av en misshandel han hade varit med om första timmen när vi var i grekland. Hans käke knäcktes på tre ställen och vi fick tyvärr flyga tillbaka morgonen därpå, men nu är han sisådär åteställd med en hel del metall i munnen. Han skall ställa in sig i slutet av oktober. Och detta hade varit en underbar present från mig till honom, hade gärna velat gå på denna konsert med honom och ha ett minne, eftersom vi inte fick en bra resa. Tack för tävlingen Kenza <3

Reply
despina

Svar:
Josh Klinghoffer

Motivering:

Jag bor i Grekland och tyvärr kommer inte Red hot chili peppers hit så jag har bokat in en resa till stockholm den 6e – 13e oktober just för att kunna se mitt favoritband spela live. Tyvärr är det slutsålt överallt, enda stället man kan få tag på biljetter till konserten på är via svarta marknaden och då får man ge över 1500 för EN biljett! Hur sjukt är inte det?

Reply
Lizette

Hej Kenza!

Den nye gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Motivering:
Jag skriver till dig och valde att vara med i tävlingen för att jag har en ex-pojkvän som ÄLSKAR Red Hot Chili Peppers. Historian om varför vi gjorde slut i våras är lång. För att ta det kortfattat så var det ingen av oss som ville göra slut. Jag blev dock svårt sjuk och vi ansåg oss inte ha ett lyckligt förhållande som vi haft innan. Han har dock alltid funnits för mig och jag är glad att meddela att vi idag är närmare varandra än någonsin. Han har alltid funnit där, speciellt i mina svåraste tider. Jag har inte blivit frisk ännu men jag har länge tänkt att jag på något sätt vill gottgöra honom på ett sätt som han kommer minnas för livet. Så han skall förstå min tacksamhet emot honom. När jag då såg denna tävling såg jag min chans!

Jag hoppas du har det bra och jag vill passa på att tacka för en älskvärd blogg.

På återseende.

Reply
Gabriela

Red hots nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.

Jag vill vinna för att jag lever för live musik och älskar Red Hot Chilli peppers. Jag skulle jätte gärna vilja bjuda med en kompis också då vi funderade på att köpa biljetter men sedan såg att de var slutsålda!

Reply
M

Han heter Josh Klinghoffer.

Jag minns när jag skulle få min första RHCP skiva. Jag satt vid fönstret i flera timmar i väntan på att min mamma skulle komma hem. När hon kom hem och räckte mig skivan så var det lycka på hög nivå. Jag har drömt om att få se dom live sen jag var ett barn, men aldrig fått tillfälle. Hade varit en obeskrivlig känsla att få se dom i oktober.

Reply
Emelie

Okej, det blev en fjärde kommentar… jag vet inte om du redan valt en vinnare men inte announcat det än, men jag håller mitt hopp uppe. Varje dag sen du skrev om den här tävlingen har jag kollat min mail om och om igen utifall du valt mig. Och varit lika rädd varje gång jag klickat mig in på din blogg för att se att du valt någon annan. Haha, det är nästan som att jag inte vill att du ska announca vem som vann för varje dag känner jag en gnista av hopp.

Jag har redan förklarat varför detta betyder så mycket för mig, och jag tror inte att jag kan förklara det mycket bättre nu heller. Men att bara få lämna denna stad där jag inte har några vänner och få uppleva mitt hjärtas band med min fina, fina pojkvän (som är kvar i Norrland om du minns) skulle göra mig så himla lycklig för en lång tid framöver. Jag kan ärligt säga, utan att verka självisk, att jag verkligen kan behöva lite sånt just nu. För att orka hålla modet uppe ända fram till jul (då jag far tillbaks på lov till Norrland), att orka stå ut med denna pisstillvaro som jag lever i.

Jag hoppas du förstår hur mycket detta skulle betyda för mig.

(Skrev tidigare: 2011-08-26 @ 16:43:37, 2011-08-31 @ 01:24:44 och 2011-09-05 @ 14:14:13)

(Och han heter Josh Klinghoffer för fjärde gången, haha)

Reply
Kristine Hammarfeldt

Josh Klinghoffer

Mina kompisar skulle fixa biljetter och stod i kö. När de kom fram så köpte de biljetter och fick hjärnsläpp och MISSADE EN!!! och det är jag som är ett stort fan sedan många år (Mothers Milk albumen…) så det blev lite antiklimax då någon av stackarna som stod där skulle få lov att avstå sin. Snäll som man är så är jag nu utan vilket är HELT OTROLIGT! Så jag hoppas jag vinner så man slipper köpa på “fel” marknad… Kan ju inte missa dem :-(

Reply
Anette

Han heter Josh Klinghoffer.

Jag har bara ett enkelt argument varför jag skulle vinna: jag är finsk och igen, som vanlig, ett av mina favoritband hoppar över Finland (den här gången den enda trösten e att dom spelar inte heller i Norge) med sin turné. Lyckligtvis har jag precis flyttat till Sverige! Enda problemet är att jag har ingen biljett…ännu? ;)

Reply
Thomas G-son

Gitaristen är Josh Klinghoffer.

Motivering: För jag vill föra vidare bra musik till nästa generation som tex min 13-årige son, att se denna grupp live kan inte bli bättre.

Reply
Thomas G-son

Gitaristen är Josh Klinghoffer.

Motivering: Jag vill föra bra musik vidare till nästa generation som min 13-årige son, och vad kan bli bättre än att se RHCP live.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*