• header

Tävling – vinn biljetter till Red Hot Chili Peppers konsert!

Grattis till Linn W som blev vinnaren i Nelly-tävlingen! Du har blivit kontaktad av Nelly.

Nu drar vi igång en ny tävling tycker jag, och denna gången lottar jag ut 2 st biljetter till Red Hot Chili Peppers konsert i Globen den 11e oktober! I och med släppet av nya albumet I’m with you kommer de nu tillbaka till Norden för första gången sedan 2007.

För att ha chans att vinna måste du svara rätt på denna fråga: Vad heter bandets nya gitarrist?

Skriv även med en kort motivering till varför du ska vinna, samt din mailadress. Jag drar en vinnare nästa vecka som får 2 st biljetter. Lycka till! :)

832 Comments

Simone

Josh Klinghoffer är den nya gitarristen. Jag skulle gärna se dem i globen i höst :) Såg dem sist de var i Sverige (för..fem år sedan?) och de var grymma! Fast då var ju John med, he will be missed. Är liite besviken på deras nya (måste jag erkänna..) men man kan ju hoppas att en livekonsert får en att tänka om! :) Kanske börjar man nynna på en ny låt och inte bara.. hela ‘Californication’-albumet, haha (favvis albumet ;) )

Reply
Erica

Svar: Josh Klinghoffer

Min närmsta vän, har hamnat på helt fel spår i livet. Han bor knappt någonstans och hans andra vänner har vänt ryggen pga “hans nya liv”. Jag skulle vilja bjuda honom på denna resa, för jag vet hur mycket han älskar rhcp.
Det är den musiken han bokstavligen lever för.

Kram

Reply
yrsa

den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer!
jag skulle vilja vinna denna tävlingen för att jag alltid tyckt om rhcp och lyssnat på dom sen jag var liten. dessutom skulle jag vilja vinna för att kunna bjuda med min syster på konserten för hon ÄLSKAR verkligen rhcp!

Reply
MIKAELA

Jag har lyssnat på Red hot chili peppers i många, många år. Jag har suttit påväg till skolan med deras skriva på min freestyle till och med. Det skulle vara som att en barndröm går i uppfyllelse.

Och personen jag skulle ta med mig skulle vara min kära pappa som visade mig detta underbara band från början!
Puss & kram

Reply
Caroline Andersson

Halloj! Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer. Jag blev mamma i våras och har inte fått mycket egen-tid sen dess (inte för att jag klagar, älskar min lilla plutt :). Men… det skulle vara så himla KUL att få lämna honom hemma hos sin pappa och dra med en tjejkompis på konsert. Av den anledningen vill jag vinna :D

Reply
Ylva

Svaret är: Josh Klinghoffer
Min topp tre lista på band/artister jag velat se de senaste 3 åren har sett ut som följande: Michael Jacksson, Amy Winehouse och RHCP. Då jag skulle se MJ i London dog han några veckor innan och nu har även AW dött. Så jag vill verkligen se RHCP innan de splittras!!

Reply
Emma

Nya gittaristen heter Josh Klinghoffer.

Red hot chilipeppers är riktigt bra, och det skulle vara en perfekt anledning att ta sig tid och pengar att dra till huvudstaden en sväng!

Reply
Mathilda

Hej Kenza!

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen :)

Jag vill så gärna vinna det här för att när de var på Roskilde festivalen förra gången så ville jag och min pojkvän så gärna åka och se dem, men kunde inte pga pengabrist. Så det skulle vara underbart att få de här biljetterna till min pojkvän fyller år och ge det som en present till honom. Det skulle vara så roligt att överraska honom! Kram Mathilda

Reply
Hannah

Den nya gitarristen i Red Hot Chili Peppers heter Josh Klinghoffer. Jag har ingen tragisk historia att berätta, eller heller en världsomvälvande. Det enda jag kan säga, och som är sant, är att jag älskar bandet och har gjort det ända sedan jag var liten. Jag älskar bandet, och om jag vann biljetterna skulle det bli den lyckligaste dagen i mitt liv! Jag har praktiskt taget inhalerat deras musik de senaste 9 åren, och blotta tanken av att få höra Anthony Kiedis röst sjunga direkt till mig, sjunga direkt till sina fans, samt veta att han inte befinner sig mer än några meter bort, får ögonen att tåras redan nu. Jag älskar bandet, varenda en utav de personer som utgör det. Flea, Chad, Josh, och Anthony. Jag älskar dem alla, och en dröm skulle bli sann om jag fick se dem live. Det är en sak att sätta in hörlurarna i öronen och skruva upp volymen till max, men en helt annan att få vittna musiken live. Det är så annorlunda att det inte går att beskriva! Richard Geres karaktär i filmen “Hachiko” sade en gång:
“I tend to think that there’s an element of music that cannot be captured. Life cannot be captured. The human heart cannot be captured. The moment of creation itself is fleeting.”
Och jag kan inte göra annat än att hålla med…

Reply
Anna Stais

Svar: Josh Klinghoffer

Jag skulle gärna vilja vinna biljetter till RHCP. Min pojkvän är ett stort fan av dom men har aldrig sett dom live. Han förgyller verkligen mina dagar och det skulle bli en sån underbar överraskning till honom. ;)

Reply
Sofia Karlsson

Svar: Josh Klinghoffer
Min pojkvän fyller år i slutet på september och vi båda har velat se Red Hot Chili Peppers väldigt länge så det skulle vara den perfekta presenten. Vi är båda studenter så vi har inte direkt pengarna till att göra såna här saker.

Reply
Jennifer

Är med ännu en gång här så kanske man har liite större chans att vinna iaf.

Josh Klinghoffer heter nya gitarristen.

Skulle så fruktansvärt gärna vela vinna det här. Aldrig gett en “bloggtävling” en chans så det känns omöjligt att vinna, men känns dumt att inte vara med i denna tävling då jag vill det här så sjukt mycket.
Jag har en pojkvän i spanien, ingen av oss har råd eller tid att träffas nu pga. skola etc. Vilket gör riktigt ont och inget går längre riktigt som det brukar i vardagen.
Att vinna det här, och överaska honom med att tillsammans se vårat favoritband – vore obeskrivligt.
Det skulle vara som en sista sak vi gör tillsammans innan sommaren, då det sorgligt nog inte blir förrän sommaren 2012 vi ses igen..

Kram jennifer <3

Reply
Ahelia Blomqvist

Den galet fantastiska gitarristen heter Josh Klinghoffer!

Jag och min närmaste vän har båda två dansat till RHCP redan när vi var 2-3år gamla. Nu Har min finste vän fått reda på att hon har dibetes, tror vi båda skulle behöva något roligt att se fram emot i höst!

Reply
Isabel

Svar:

RHCP’s nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.

Motivering:

Jag vill super gärna vinna för att jag har lyssnat på RHCP sedan jag var ca 12 år och nu är jag snart 16. Jag har aldrig sett dom live men min vilja är fortfarande lika stark än idag att få se dem live! Jag älskar deras musik och älskar deras sett att uppträda på scen. I deras låtar finns det en sådan härlig energi som man blir glad av dem har även härliga texter, beat osv. Sjukt sköna grabbar! :)

Btw, tack för att du gör den här tävligen, super roligt! Nu får jag bara hoppas på det bästa :)

Hejdå!

Reply
Babbi - Bloggdesigner ♥ Fotograf

Jag är gärna med och tävlar :). Josh Klinghoffer är mitt svar, min motivering är att jag skulle vilja ta mitt fotograferande till nästa nivå för att bli ännu bättre, vilket är att fota en sån stor och bra grupp uppträda på Globen! :)

Reply
Hanna

Josh Klinghoffer heter nya gitarristen. Min bror har nu bott hemifrån i ett år vilket gör att vi inte ses särskilt ofta. Ingen av oss har överflöd av pengar eller kan åka fram och tillbaka mellan städerna vi bor i. Men om jag har en RHCP-biljett att locka med kommer han med glädje beställa en tågbiljett på en gång.

Reply
Malin

Heeeej!
Han heter Josh Klinghoffer.
Jag har alltid älskat RHCP och deras musik och aldrig sett dem live, men vill främst vinna för att kunna ta med min pojkvän som gärna skulle vilja se dem! Vi båda älskar att gå på konserter, men brist på pengar och avståndet mellan oss gör att vi aldrig kan gå på konserter tillsammans. Vore awesome att få se ett av våra favorit band tillsammans! <3

Reply
R.

Rätt svar är Josh Klinghoffer!

Jag skulle vilja vinna denna tävling eftersom min bästa vän verkligen älskar Red Hot Chili Peppers och jag vet att hon så himla gärna skulle vilja gå men att hon inte har råd just nu :( därför skulle det kännas så himla kul om jag kunde bjuda henne på det här!

Reply
Nicole

svar:Josh Klinghoffer är Red hot chili peppers nya gitarrist.
Pojkännen fyller år den 13 september, både jag och han är riktigt stora fans av red hot och har i stort sett vuxit upp med dem i bakgrunden. De hade vart riktigt grymt att kunna överraska honom med 2 biljetter!

Reply
Daniella

Hej!
Svar: Josh Klinghoffer

Jag skulle jättegärna vilja se dem, jag och min pappa har alltid älskat red hot chili peppers och om jag skulle vinna dessa, har jag den perfekta födelsedagspresenten åt han. Han skulle bli överlycklig och jag också! Kram!

Reply
olivia

Josh Klinghoffer är den nya gitarristen!
vrf jag skulle vilja vinna…?
jo, jag älskar konserter, har alltid velat åka på någon större konsert.
och RHCP har jag gillat i över 4 år säkert. och varje gång jag spelar någon av deras låtar på Rock band så flyger jag runt hela rummet och har mina egna gitarrsolon! så det skulle vara helt cräjzöh kul att vara på deras konserter!

Reply
Alexandra

Deras nya gitarrist geter Josh Klinghoffer!
Jag vill vinna För att Min pojkvänn älskar detta band och det skulle vara en perfekt överraskning att ta med honom på detta som en för tidig födelsedagspresent :)

Reply
Ida

Svar: Josh Klinghoffer heter nya gitarristen.
Motivering: Jag har vuxit upp med en brorsa som varit helt besatt av RHCP sedan han var kanske 10 bast. RHCP i CD-spelaren dygnet runt (jag har rummet bredvid honom…) och man fick känna sig lyckligt lottad om han var tredje dag bytte till ett nytt album att spela. Efter några års härlig undermedveten musikalisk övertalning började jag också tycka om RHCP, speciellt efter att Stadium Arcadium släpptes. Nu lever jag som fattig student och ett par biljetter till RHCP-konserten skulle kännas alldeles… Alldeles underbart! /Ida
PS. Tack för en trevlig blogg, Mani är söt, nästan lika söt som mina chinchillor ;D

Reply
Charlotte

Svar: Josh Klinghoffer(gammal “lärjunge” till förra gitaristen John Frusciante)

Varför jag ska vinna? Jag kan inte hitta någon direkt orsak till varför jag ska vinna mer än alla andra. Men det skulle vara riktigt kul att få se bandet man har lyssnat på sedan man upptäckte den musikgenren. Jag har delat goda och dåliga minnen tillsammans med deras låtar och skulle vara en otrolig upplevelse att få se dem live och dessutom dela den tillsammans med någon man tycker om.

Reply
tess

Svar: han heter Josh Klinghoffer!!

Min lillebror fyller 18 snart och han älskar red hot chili peppers!! Så det hade varit bästa födelsedagspresenten ever om jag hade kunnat ta med min lillebror, som gör allt för mig, på konserten!! Hade varit så roligt! Han bor två timmar bort från mig så vi träffas dessutom inte så ofta nuförtiden, vilket är så himla synd. Jag tror att det kommer att bli den bästa dagen i hans liv om han fick gå!!

kramar therese

Reply
Margit

Svar: Josh Klinghoffer
Jag vill verkligen vinna dessa två biljetter till mig och min bror. Han betyder så himla mycket för mig och han har gjort så mycket bra till mig så nu vill jag kunna ge honom något bra tillbaka! Min bror älskar verkligen Red Hot Chili Peppers. Jag skulle blivit så glad om jag vann, då skulle jag och min bror haft en jätte rolig dag tillsammans!:D

Reply
Emma Johansson

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen. Jag tycker att dom är bra och det skulle vara superkul att få chansen att åka dit tillsammans med en vän.

Reply
Adriane

Josh Klinghoffer er den nye gitaristen! Har så utrolig lyst til å ta med meg kjæresten for å se Red Hot Chillipeppers :-) Han er verdens beste, og å få dra på konsert og å få oppleve deres nye album hadde vært så bra!

Reply
Jessica

Deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.

Det skulle vara en dröm att få ge bort en av dessa två biljetter till min bästa kompis nu när hon fyller år, som är ett riktigt stort fan av RHCP. Det skulle vara oslagbart och en skithäftig upplevelse att få se dessa grabbar live.

Reply
Julia

Bor man i Norrlands inland blir det inte mycket musik eller storstadsliv, skulle jag få det för en kväll skulle jag leva på det genom den mörka kalla vintern. Och mannen med gitarren heter såklart Josh Klinghoffer. //Julia

Reply
Ronja

Josh Klinghoffer heter den nya gitaristen :D.
Värför just jag skulle vilja vinna biljetter är för att jag har nu länge försökt tänka på vad jag ska köpa åt min pojkvän i födelsedag, och när jag frågar säger han “det duger med bara dej”, men jag vill köpa ngt speciellt… Och biljetter till Red Hot Chili Peppers skulle fan vara otroligt! :D
Hoppas VERRRKLIGGGEEENNNNN att just jag skulle vinna dom… skulle bli så himla glad, och det skulle säkert min pojkvän bli. (han fyller ju i oktober :D)
kram.

Reply
Caroline Beckert

Svar: Josh Klinghoffer

Jag vill jättegärna gå på deras konsert! Tycker det är ett skönt band och uppskattar verkligen deras musik. Anledningen till att jag tycker att jag ska få gå på deras konsert är enkel – för jag är värd det! Jag har haft en jobbig sommar med att jag och min pojkvän sedan två år tillbaka gjorde slut. Jag vill unna mig något kul att göra med en kompis och tror att en konsert hade piggat upp mig rejält :D

Pussar från Carro

Reply
anna

svar: Josh Klinghoffer

Jag tatuerade i förrgår in “Take me to the place I love Take me all the why” som är en text ur min favorit låt “under the brigde” Det skulle vara ett minne för livet att få se dom live. Framför allt nu när jag flyttar till London så skulle det vara kul att göra något med min bästa vän som en “hejdå-grejj”

Reply
Daniella Schwenke

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer, och ersatte deras gamla gitarrist John Frusciante. Jag vill vinna för att jag varit ett enorm Red Hot fan sedan jag var tolv år, och deras musik har hjälpt mig enormt genom åren. Genom glädje och sorg har deras uppmuntrande och förstående texter och underbara melodier funnits där för mig. De är allt och mycket mer för mig :)

[email protected]

Reply
Sandra

Namnet är Josh Klinghoffer.

Under hela det här året har det kommit mer och mer för mig att hantera, och i vissa stunder har det varit alldeles för jobbigt. Men jag har tur, och har en pojkvän som har stått bredvid mig hela tiden och lyckas alltid hitta de rätta orden för att dra mig samman. Efter en sommar med endast jobb vill jag kunna ge något tillbaka, och att kunna bjuda på en konsert av favoritbandet är nog det bästa jag kan komma på. Han har väntat så länge jävla på att få se dem, så hjälp mig! :)

Reply
Hanna!

HEEJ KENZA!

Den nya gitarristen heter JOSH KLINGHOFFER!

Det finns så SJUKT många anledningar till varför just jag jättegärna skulle vinna dessa biljetter! För det första så är Red hot chili peppers är heeeeelt GALET grymma! typ det absolut bästa bandet man kan hitta på jorden! Faktiskt gillat dem ända sedan jag var liten och hörde deras första låt! Satt och lyssnade om och om igen tills jag kunde den utantill.. ;) För det andra har jag tyvärr aldrig sett dem live så detta skulle vara första gången för mig och hur awesome hade inte det varit! Sen har de så himla GO och ball stil va! OM jag skulle vinna så hade ju detta slått allt som hänt detta året! Eller aa, det är alltid så himla kul att få träffa dig så klart men detta skulle vart bättre och DÅ måste du förstå hur grymt det skulle varit att få gå, för det är sjuukt kul att få se dig ju! Sedan hade det också vart grymt att få åka dit för min kompis är så sjukt go så hade vart fantastiskt kuul att få åka dit med henne! (för övrigt gillar denne också rhcp mycket!) woohoo! nu håller jag tummarna för att jag har turen med mig!

KRAM på dig fina Kenza! <3

Reply
Moa Vilhelmina

Josh Klinghoffer heter bandets nya gitarrist.
Red Hot Chili Peppers är ett jättebra band som jag velat se live jättelänge. I somras var jag på min första stora konsert och det var helt underbart att stå där framme med alla fans och lyssna på live-musik.
P.S Du har en grymt bra blogg!! Kram

Reply
olina

Svar: Josh Klinghoffer :)
Jag har lyssnat på Red hot chili peppers sålänge jag kan minnas. tyvärr har jag dock aldrig sett dem live, men det vore verkligen en dröm att få se dem live! :)

Reply
Ida

Hej Kenza!

Nya gitarristen: Josh Klinghoffer

Motivering: Då nyheten om att RHCP skulle till Sverige har min musik-tokige lillebror(Han spelar trummor, gitarr, bas, piano samt sjunger DYNGET RUNT, hahaha!) hängt över mig som en hök. “Ida, Ida, snälla, kan vi inte åka? Snälla!” Då han endast är 15 år gammal får han inte åka till Sthlm själv då vi bor i Skåne, och sedan jag själv blir fattig student nu i höst ekar kassan tom… Skulle vara så fantastiskt kul att få ta med lillebror på en riktigt rockkonsert i Globen, framför allt för jag vet hur oändligt lycklig han skulle bli!<3 Dessutom fyller han 16 år den 14 oktober, skulle vara bästa födelsedagspresenten någonsin! All kärlek åt våra underbara småbröder, eller hur Kenza? ^^

Stor kram! //Ida, [email protected]

Reply
Nesslan

Hej Kenza! Jag har tidigare i veckan skrivit en motivation till varför jag vill vinna biljetterna, men har under de senaste dagarna funnit en annan anledning. Jag har börjat bråka väldigt mycket medmin kille och det har varit nära att ta slut några gånger fastän vi älskar varandra väldigt mycket. En stor anledning är att vi har tröttnat lite på varandra, att vi går varandra på nerverna för det inte finns så mycket vi kan göra längre. Vi behöver göra saker tillsammans, inte bara sitta hemma och se film, därför hade eb resa till stockholm med hans favoritband nog gjort vardagen lite roligare för oss. Under en tid nu framöver kommer vi inte att ha mycket tid för varandra eftersom vi båda jobbar mycket och vi är särbos. Jag hade varit evigt tacksam för detta om vi skulle vinna. Och fram tills dess ska jag kämpa som aldrig förr för att få vårt förhållande att bli bra igen. Gitarristens namn : Josh Klinghoffer.

Reply
Josefine

Josh Klinghoffer heter nya gitarristen!
Jag skulle bli jätte glad om jag vann dom två biljetterna, har lyssnat på red hot sen jag var liten tjej och skulle jätte gärna vilja se dom, sen skulle jag överraska pojkvännen som också fått upp ögonen för dom! :)

Reply
Nathalie

Jag älskar musik! RHCP är ett av mina absoluta favoritband av alla tider. Man kan aldrig lyssna för mycket på dem! Out Of Range heter min favoritlåt, den är grym! deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer. Jag bor i Finland men skulle mer än gärna åka över till Sverige för att se dem spela live! (eftersom att dom tråkigt nog inte är påväg hit till Finland) Ha de bra! :)

Reply
refqa

Svaret på frågan är : Josh Klinghoffer

motivering: “I like pleasure spiked with pain, and music is my aeroplane” Red Hot Chili Peppers, Aeroplane . behöver inte säga men än detta.

FRED !

Reply
Monica Tøsdal

Hei Kenza!
Jeg er en norsk jente som har fulgt med på bloggen din i 2 år nå. Har ikke deltatt på konkurranser før, men nå måtte jeg bare! Den nye gitaristen heter Josh Klinghoffer. Hadde vært supert å vinne, for da kunne jeg tatt med meg min nye kjæreste til Sverige og få oppleve verdens BESTE band.
Mvh Monica

Reply
matildapb

Josh Klinghoffer är namnet på den nya grymma gitarristen! Jag och min syster är helt galna i RHCP och skulle förmodligen svimma om vi vann biljetter;) vi har suttit i vardagsrummet och skrikit, dansat och spelat till deras låtar ända sedan vi var vääldigt små! Deras låtar är så obeskrivligt bra och musikaliska och hela bandet i sig är så sjukt inspirerande!! ja som sagt, att vinna biljetter till Red hot chili peppers i sthlm hade varit en dröm som gick i uppfyllelse både för mig och min underbara lillasyster. kram!

Reply
Isabell

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer :)

Jag vill vinna biljetterna eftersom att min pojkvän och jag firar treårsdag den 5 oktober och då skulle jag vilja överraska honom och ge honom biljetterna, vore så underbart att lämna Norrland en stund och lyssna på grym musik med pojken jag älskar mest ! /Isabell

Reply
Julia

Josh Klinghoffer heter deras nya gitarrist!

Jag kan inte med ord beskriva hur gärna jag vill åka. Har varit ett Red Hot Chili Peppers fan så länge jag kan minnas, både mamma och pappa diggar dom stenhårt.
Jag skulle ta med min absolut bästa vän Jenny till konserten. Hon och jag har träffades när vi var 3år och gick på dagis. Sen dess har vi gått i både låg-och högstadiet tillsammans, och förra veckan började vi gymnasiet tillsammans. Hon betyder mer än allt för mig, jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Ja hon är grym!!

Reply
Ida Lindén

Tja! Josh Klinghoffer har ersatt John Frusciante. Jag skulle vilja vinna för att kunna bjuda med mig en kompis och bara gå lös, eftersom att under hela våran högstadietid så var vi dom “coolatjejerna” som jämt gick runt med RHCP tröjor. Hah. Ja det skulle vara kul att vinna iallafall. Ha det gött!

Reply
Moa Lindström

Hej Kenza!

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Varför just jag ska vinna biljetterna till den här konserten är för att min fantastiska pojkvän som gillar Red Hot helt sjukt mycket skämmer bort mig tokmycket med allt mellan himmel & jord. Vid det här tillfället skulle jag så gärna kunna vilja ge något så stort tillbaka till honom. Han ska nämligen redan imorgon flytta ifrån mig 25 mil & gå i Högskola vilket jag tycker är skitjobbigt & jag vill ha en riktigt bra anledning för honom att ta ledigt några dagar för att kunna ge tillbaka lite av något som jag vet att han själv skulle uppskatta galet mycket!

So long, you rock girl!

Moa

Reply
elin danielsson

Hej Kenza ! Josh Klinghoffer heter han ! jag har drömt om att se red hot chilipeppers live sen jag gick på dagis , min favoritlåt då var californiacation och den ligger nog fortfarande på första plats ! har följt dom med åren och blev jätteledsen när jag trodde dom skulle splittras och att jag inte skulle hinna se dom live . nu när jag tänkte köpa biljetter ser jag att dom är slut och det krossade mig :( så det skulle vara fantastiskt kul om jag och min bästa barndomskompis sen 15 år tillbaka skulle få åka och se på dom ! kram ! :)

Reply
sandra

Hej Kenza!
Svar: Josh Klinghoffer

Mitt enkla och ärliga svar är att jag och min pojkvän har varit tillsammans i tre år den 11 oktober. Vi hade egentligen tänkt att ta någon resa, weekend men jag har inte fått något jobb efter studenten och har alltså inte ekonomin för det då. Vore väldigt kul att få hitta på något tillsammans den dagen och har vuxit upp till rhcp tack vare min pappa. Visst kan man ha myskväll hemma den dagen men det är inte direkt något som man kommer ihåg, det hade vart en sjukt fin överrasking.

Mvh Sandra

Reply
Jenny

RHCP’s nya gitarrist heter: Josh Klinghoffer

Hej Kenza!
För min bästa vän, Sofia, har det senaste året varit mycket jobbigt för henne. I November 2010 fick hon och hennes familj beskedet om att hennes pappa hade cancer och det slog dem väldigt hårt. Under våren försökte jag så gott jag kunde med att va förstående och stå vid hennes sida så fort hon behövde tröst. Efter att vi tagit studenten skulle vi, tillsammans med en annan vän, resa till Rhodos och detta hade Sofia sett fram emot SÅÅ länge. Men resan tillsammans med henne blev aldrig av. Hennes pappas värden hade under studenten blivit mycket dåliga och Sofia bestämde sig för att stanna hemma från resan och åka upp till Umeå för att hinna träffa sin pappa en sista gång. Den 6 Juni i år, på sveriges nationaldag, gick han bort.
Efter allt som hänt vill jag så gärna ge henne en resa som ersätter den vi aldrig fick uppleva. Jag vill se henne glad och lycklig och vill så gärna ge henne någonting för att visa hur mycket hon betyder och att jag verkligen är där och ställer upp för henne när som helst. Och finns det något bättre än musik när man mår dåligt eller har mycket att tänka på? Musiken hjälper en att glömma allt och bara finnas i nuet och njuta av det. Att få se Red Hot Chili Peppers live tillsammans med min bästa vän skulle betyda något så oerhört mycket för oss båda!
Många kramar, Jenny

Reply
Jennifer

Försöker ännu en gång så kanske chansen att vinna blir något lite större :)

– Josh Klinghoffer heter nya gitarristen.

Jag skulle så vela vinna detta så OBESKRIVLIGT mycket. Det är ett av mitt och min pojkväns favoritband. Han bor i spanien och vi kommer förmodligen bara träffas EN gång till innan sommaren 2012, pga. att ingen har råd att resa i dagsläget… Eller tid, båda går ju i skolan.

Att få ta med honom på det här, vore så perfekt. Få göra något så STORT som vi kan minnas de månaderna vi blir utan varandra sen…

Kram på dig snygging.

Reply
Martina Petersson

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen.

Jag vill jättegärna vinna biljetterna så jag kan ge dem till min älskade mamma som precis har fyllt jämt! Hon älskar Red Hot Chili Peppers och har varit ett stort fan i flera år. Hon planerar redan att åka och titta på dem men det skulle vara så roligt att kunna ge biljetterna i födelsedagspresent till henne, jag vet att hon skulle bli så glad!
Kram på dig!

Reply
Malin

Svar: Josh Klinghoffer

Jag är en tjej som bor i Göteborg och lyssnar på RHCP dagligen. Jag har världens finaste pojkvän i Stockholm, distansen innebär att vi inte kan ses allt för ofta.
Han tycker också väldigt mycket om chili peppers. Det hade vart kul att överraska han med ett besök i Stockholm och biljetter till årets hetaste konsert! Därför vill jag vinna biljetterna :)

Reply
nathalie

Han heter Josh Klinghoffer! Jag skulle bli galet glad om jag vann! Har gillat RHCP sen typ 12 års ålder och favritlåten är helt klart “Scar Tissue”. Har aldrig haft möjligheten eller pengarna att se dem live förut och att se dem live måste man göra minst en gång i livet! Jag skulle ta med min pojkvän om jag vann, och det skulle vara så kul att kunna bjuda honom på det! De spelar förresten när jag fyller år, det måste ju vara ett tecken. :) kramar!

Reply
Linda

Hej!
Svar: Josh Klinghoffer
Jag skulle jättegärna vilja vinna biljetter då jag har flyttat från min sambo för att studera. Studentekonomin är tyvärr inte den bästa och saknaden efter honom är stor så jag skulle bli överlycklig om jag fick möjlighet att överraska honom med biljetterna då vi båda älskar Red Hot Chili Peppers.

Reply
Erika

Josh klinghoffer.

Jag var på RHCP när dom var i sverige sist och det var en helt underbar konsert ja grät av lycka genom hela. Så det skulle värma mig varmt om hjärtat om ja fick vinna biljetter till denna konsert ja skulle bli lycklig.

Reply
Emelie

Tjenare!
Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer. Jag skulle sjukt gärna vilja vinna detta eftersom det vore en grym upplevelse att få se dom live!
Vore kul att få åka iväg med någon och bara leva livet lite för en kväll med awesome musik ;)

Reply
Maria

Svar: Josh Klinghoffer!

Åh jag skulle döda för att vinna den här tävlingen! Älskar Chili Peppers och det gör även min pojkvän, så skulle självklart ta med honom! Så jävla underbar musik som sätter sig rakt i hjärtat. Jag har aldrig brytt mig om tävlingar på bloggar men det här… GUD, LÅT MIG VINNA! Haha.

Reply
sofie n

nya gitarristen heter Josh Klinghoffer. Jag absolut avgudar RHCP, jag kan tänka mig att de är som TH för dig. De kommer alltid ha låtar som jag kan relatera till på något vis, och framför allt minnen. vore en dröm att få se dem live.

Reply
liz rehnstedt

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Jag vill vinna biljetterna för att visa min pojkvän hur mycket jag tycker om honom. På ett halv år blev hans bästavän mördad och hans farfar och morfar dog vilket fick honom att bli djup deprimerad.
Han fick utskrivet ångest & depp minskande vilket ledde till att han började använda andra droger. När vi träffades höll han ännu på med olika droger men han visste/vet hur mycket jag hatar det och slutade med allting. Jag kan tänka mig hur svårt det måste vara att sluta med droger, Medans han har gått igenom abstinens besvär och avtändningar har han inte ens pratat om droger med mig. Det här är ett sätt att visa hur mycket jag betyder för honom. Vi bor uppe i Kiruna och biljett + boende är inte det billigaste. Jag vill så gärna visa samma kärlek till honom och ge biljetter till hans favoritband som han så gärna vill se.

Reply
emelieborgshammar

svar; den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer! :)
Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag aldrig varit i Globen och för att Red Hot Chili Peppers är min kompis favoritband och hon gör så mycket för mig så det skulle varit kul att kunna bjuda tillbaka med något som verkligen skulle kunna bli ett minne för livet! :)

Kram!

Reply
Matilda

Hej Hej :)

Svar: Josh Klinghoffer
Motivering: Har lyssnat på RHCP så himla länge och och deras sjukt bra musik är den som får följa med mig vart jag än ska och hur jag än mår! Jag skulle ha sett bandet senast dom var i sverige (tror det var 2006), men hade inte råd med både tågresa, boende och biljetter, men nu har jag flyttat till sthlm och och det är tyvärr knapert att vara student så jag har inte råd den här gången heller, så det skulle vara min motivering till varför jag är värd dom biljetterna. Vill obeskrivligt gärna få chansen att se dom! Stor kram Matilda

Reply
Linnéa

Josh Klinghoffer

För att red hot chili peppers är för mig som TH är och har varit för dig.

Reply
Malin

Hej! Wow, det här biljetterna måste jag ju bara försöka vinna åt min pojkvän! Brukar inte vara den som drar snyfthistorier för att vinna priser men den här sommaren går till historien när det gäller tråkigheter, Min kille är 28 år och varit sjukskriven 7 år pga ryggskada efter en bilolycka, för 8 månader sedan fick vi reda på att vi väntade barn och bestämde oss för att köpa en större lght..den krävde en totalrenovering, och när vi fått nycklarna började den ena tråkiga nyheten efter den andra att poppa upp..mina föräldrar ska skiljas, min sambo blir inlagd på sjukhus efter att hans ryggskada orsakat tillfällig förlamning i benet, hans pappa drabbas därefter av en hjärnblödning..listan skulle kunna göras lång men det jag vill lyfta fram är att min pojkvän verkligen förtjänar att se sitt favoritband efter att trots allt som hänt så har han slitit som ett djur, dag o natt för att få färdigt vårt hem och låtit mig vila och återhämta mig efter några jobbiga graviditetsmånader..att få ge honom den här upplevelsen hade varit så roligt!!

Reply
Jenny

Han heter Josh Klinghoffer!

Jag bor uppe i norra Sverige, Tornedalen, och min kompis har flyttat ner till Stockholm och vi ses därför inte så ofta nå mer, tyvärr! Därför hade det varit jätte roligt att träffa henne och bjuda med henne på konserten! :)

Reply
Maja

Josh Klinghoffer är bandets nya gitarrist!

Jag har lyssnat på Rhcp i flera år nu men aldrig haft chansen att åka på en spelning, Stadium arcadium är självklara skivan att pumpa i bilen! Det hade varit helt galet kul, hade överraskat min bror med 2 biljetter och en helg i Stockholm ;). Det blir antagligen det sista roliga vi gör innan han drar iväg på utlandstjänst och jag läggs in på sjukhus för en cellgiftsbehandling haha, så det hade varit riktigt awsome!

Reply
Malin

Hej! Wow, det här biljetterna måste jag ju bara försöka vinna åt min pojkvän! Brukar inte vara den som drar snyfthistorier för att vinna priser men den här sommaren går till historien när det gäller tråkigheter, Min kille är 28 år och varit sjukskriven 7 år pga ryggskada efter en bilolycka, för 8 månader sedan fick vi reda på att vi väntade barn och bestämde oss för att köpa en större lght..den krävde en totalrenovering, och när vi fått nycklarna började den ena tråkiga nyheten efter den andra att poppa upp..mina föräldrar ska skiljas, min sambo blir inlagd på sjukhus efter att hans ryggskada orsakat tillfällig förlamning i benet, hans pappa drabbas därefter av en hjärnblödning..listan skulle kunna göras lång men det jag vill lyfta fram är att min pojkvän verkligen förtjänar att se sitt favoritband efter att trots allt som hänt så har han slitit som ett djur, dag o natt för att få färdigt vårt hem och låtit mig vila och återhämta mig efter några jobbiga graviditetsmånader..att få ge honom den här upplevelsen hade varit så roligt!! Svar josh klinghoffer btw:)

Reply
sofia

Han heter Josh Klinghoffer. Jag älskar red hot chili peppers och skulle väldigt gärna vilja bjuda med en av mina bästa kompisar som också hon älskar dom! Vi har inte tid att träffas så jätte mycket nu för tiden då vi bor en bit ifrån varandra, så skulle vara jätte kul om jag kunde bjuda med henne på det här!

Reply
MIKAELA

Svar på nya gitarristen: Josh Klinghoffer

Herregud många anledningar. Älskar verkligen RHCP. Jag har lyssnat på dem i många, många år. Jag har till och med suttit påväg till skolan med deras skriva på min freestyle. Då är det länge sen. Det skulle vara som att en barndröm går i uppfyllelse att se dom live!

Och personen jag skulle ta med mig skulle vara min kära pappa som visade mig detta underbara band från början!
Puss & kram

Reply
Mikaela

Josh klinghoffer heter han :) Jag skulle bli otroligt lycklig om jag fick chansen att vinna dessa biljetter. Då jag verkligen har önskat att kunna köpa en biljett till min pojkvän. Men då denna månad präglas av räkningar o.sv blir det svårt att kunna göra det. Om jag vann, så skulle jag ta med min pojkvän som varit nära på att se dom många gånger, men alltid fått något slags förhinder. Idag jobbar han otroligt mycket och tiden blir knapp för oss att hinna ses så mycket, därför hade det varit så otroligt roligt att få ge honom detta, och få dela detta efterlängtade ögonblick med honom, då jag vet att det skulle göra honom så så såå lycklig!

Reply
Anna S

Hej!
Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer! Jag skulle vilja vinna för att kunna följa med min storebror på konserten, vi har älskat RHCP ända sedan vi var små. Han har redan köpt en biljett men jag har tyvärr inte råd med en biljett, min dröm skulle därför vara att vinna biljetterna så att jag skulle kunna följa med min bror! Med den andra biljetten skulle jag vilja ta med min bästa kompis så att vi verkligen kunde rocka loss till världens bästa band! Så sjukt bra!

Reply
Mimi

Hej!

Josh Klinghoffer, ofc!

Jag skulle vilja vinna för att bjuda med min pojkvän, vi har nyligen flyttat ihop och eftersom han flyttade in hos mig skulle detta blir en perfekt och väldigt väldigt uppskattad “inflyttningspresent” till honom!

Reply
Jennifer

Nej, nu testar jag ännu en gång att vara med i tävlingen, haha! Förlorar ju inget på att vara med några extra gånger :)

– Josh Klinghoffer heter RHCP nya gitarrist!

Jag önskar jag kunde få vinna det här och ta med min pojkvän som bor i spanien för att tillsammans se ett av våra favoritband. Det blir sista gången vi ses innan sommaren 2012, eftersom ingen har pengar att resa för eller tid eftersom vi går i skolan.

Att få se RHCP tillsammans skulle göra att det kändes liite mindre sorgligt att träffas en sista gång innan nästa sommar. Det här är någonting vi båda vill så fruktansvärt mycket.
Vore så tacksam om jag vann, skulle verkligen rädda mig lite ur hur min vardag blivit.

Kram Jennifer

Reply
Carolina Martinsson

TJOO!
Josh Klinghoffer heter bandets nya gitarrist!

Jag skulle vilja vinna för att både jag och min syster tycker om detta underbart bra band, och jag hade blivit så glad över att vinna för jag vet hur gärna min älskade lillasyrra vill se dom live.
Vi har nyseparerade föräldrar och hon har tatt det väldigt hårt, att få se henne extra glad hade betytt allt för mig, och detta hade verkligen varit en sådan grej!

Kram från Carolina

Reply
Annalito

Tjenna! Den nya gitaristen som har ersatt John Frusciante heter Josh Klinghoffer.
Jag har under tva ars tid varit bosatt i sodra Europa och endast varit hemma i Sverige vid jul. Jag har darfor inte haft mojlighet att umgas med min alskade lillebror och kanner att jag behove umgas med honom och bli uppdaterad pa allting som har hant. Att da kunna se ett band som vi bada tycker sa mycket om skulle vara en perfekt overraskning for honom och en upplevelse som bade han och jag kan tanka tillbaka pa i hostmorkret nar jag ar tillbaka i Sverige och han har flyttat till England.

PUSS

Reply
alexandra

Josh Klinghoffer.
jag vill vinna biljetterna för att överraska min pojkvän som alltid får ett stort leende på läpparna när dom spelas på radion. jag tog studenten i våras och hade ett sommarjobb som jag miste för att chefen var kocko (blev lurad helt enkelt). så hela sommaren har han bjudit mig på massa äventyr som jag inte haft råd med. så skulle vilja få en chans att ge någonting tillbaka till denna underbara människa som förgyllt min sommar!

Reply
Rebecka Andersson

Hej!
Han heter Josh Klinghoffer :)

Motivation: Lilla jga borde vinna av två orsaker,
1: Jag fyller 20 år idag!
2: Min pojkvän och hans vänner har redan biljetter men jag och min kompis har inte råd, det hade varit så roligt att fara allihopa!

Håller tummarna! :)

Reply
Karin

Svar: Josh Klinghoffer.

Motivering: Min pojkvän har hjälpt mig så mycket i somras, han har verkligen ställt upp för mig till 110%. Jag skulle vilja ge något tillbaka till honom som tack och det här skulle vara helt perfekt. Han har pratat om den här konserten ända sedan han fick höra om den. Jag har inte råd att följa med, än mindre bjuda honom – som jag så gärna skulle vilja göra! Han har fortfarande inte hittat någon som vill följa med honom och han är så ledsen för det. Han skulle bli så in i bombens megaglad om han fick åka och se dem!! Jag skulle bli minst lika glad för att se dem, men mest glad skulle jag ändå bli av att kunna få överraska honom med detta som han så gärna vill uppleva. Han förtjänar verkligen att få sin dröm om att se dem uppträda uppfylld!

Nu håller jag tummarna för mig själv och min pojkvän! Om jag inte vinner hoppas jag att de som vinner kommer bli minst lika glad och att de kommer få superkul! Tack för mig!

Reply
Ida

Svar: Josh Klinghoffer

Motivering: Jag gillar verkligen red hot chili peppers, men min bror avgudar dem! han fyller 18 år den 22 september och det skulle vara så roligt att överaska honom med biljetter till konserten med hans favvoband!

Reply
Ulrika

Svar: Josh Klinghoffer är sedan år 2010 RHCP nye gitarrist efter att John Frusciante lämnade bandet.

Åhhhh, jag skulle så gärna vilja gå på denna spelningen tillsammans med min vän Anders då han precis som jag älskar samma sorts musik och när vi senast var i väg på Volbeat så pratade vi just om det i bilen att en dröm vore ju att få se inga mindre än RHCP…så jag skulle vilja vinna och överraska honom med en biljett=)
KRAAAM

Reply
angelina

Hej
Josh Klinghoffer
haha dels för att dom såklart är sjuktbra men också för att överraska min kompis!
Hon och jag lyssnade alltid på dem jättemycket framtills att en bekant sa till oss att vi inte fick lyssna på dom..
hahha varför vet jag inte men vi var yngre gjorde som han sa.

Skulle vara roligt att göra comeback å gå på deras konsert!

Reply
Malin

Josh Klinghoffer.

För att jag BehÖver gå på den konserten, bara måste måste :)

Tack för bästa bloggen! /Malin

Reply
Carro

Jag älskar verkligen RHCP! Vill jättegärna se dem :D Hade blivit gladast i hela världen om jag vann :)
Den nya gitarristen heter iaf Josh Klinghoffer.
Kraaaam

Reply
Josh Klinghoffer

Josh Klinghoffer är den nya gittaristen!

Jag ska inte sitta här och smöra men läser din blogg då och då och den enda anledningen till att jag läser bloggen e för att ja tycker du e sjukt snygg :)

Skulle ju inte sitta fel och bjuda pojkvännen till globen när de kommer! =)

Ha de fiiiint! /Dani

Reply
mollie

Hej! Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen.
Jag skulle vilja vinna biljetterna för att kunna ta med min allra goaste, snyggaste och mest tokiga tjejkompis i hela världen. Hon är ett inbitet Red Hot Chilipeppers-fan sen barnsben och jag hade verkligen velat ge henne det.
/Moll

Reply
Sandra K

Red Hot Chilli Peppers nya gitarrist heter Josh Klinghoffer!
Jag och min äldsta syrra har lyssnat på dem så länge jag kan minnas och det vore GRYMT att få gå på deras konsert tillsammans!

Reply
Anna

Josh Klinghoffer!

Sist RHCP var på turné i sverige så skulle jag och min dåvarande pojkvän gå och se dom. Han gjorde slut veckan innan och tog med en kompis istället för mig. Nu kommer de tillbaka och jag måste bara se dom!

Allt gott!

Reply
Åsa

Josh Klinghoffer är namnet på den nye gitarristen!
Har ingen särskild bra motivering förutom att RHCP gör riktigt grym musik. Hoppas den duger!

Tack för en bra tävling och en mycket bra blogg!
Kram

Reply
Jenny

Hej Kenza!
För min bästa vän, Sofia, har det senaste året varit mycket jobbigt för henne. I November 2010 fick hon och hennes familj beskedet om att hennes pappa hade cancer och det slog dem väldigt hårt. Under våren försökte jag så gott jag kunde med att va förstående och stå vid hennes sida och hon kände att hon kunde vända sig till mig eftersom jag själv förlorat min pappa. Men den smärta hon och hennes familj fick ta sig igenom gick inte att jämföras med mina egna upplevelser så jag kunde inte ge henne allt stöd som hon egentligen behövde. Efter att vi tagit studenten skulle vi, tillsammans med en annan vän, resa till Rhodos och detta hade Sofia sett fram emot SÅÅ länge. Men resan tillsammans med henne blev aldrig av. Hennes pappas värden hade under studenten blivit mycket dåliga och Sofia bestämde sig för att stanna hemma från resan och åka upp till Umeå för att hinna träffa sin pappa en sista gång. Den 6 Juni i år, på sveriges nationaldag, gick han bort.
Efter allt som hänt vill jag så gärna ge henne en resa som ersätter den vi aldrig fick uppleva. Jag vill se henne glad och lycklig och vill så gärna ge henne någonting för att visa hur mycket hon betyder och att jag verkligen är där och ställer upp för henne när som helst. Och finns det något bättre än musik när man mår dåligt eller har mycket att tänka på? Musiken hjälper en att glömma allt och bara finnas i nuet och njuta av det. Att få se Red Hot Chili Peppers live tillsammans med min bästa vän skulle betyda något så oerhört mycket för oss båda!
Många kramar, Jenny

Reply
Emelie

Josh Klinghoffer

Skulle vara en perfekt födelsedagspresent till min pojkvän som fyller 30. Vi båda älskar deras musik <3

Tack för en superbra blogg!

Reply
Sara

Deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.

Varför vill jag vinna? Jag är en tjej långt uppifrån Norra Sverige, Tornedalen kallas det. Musikälskare, men dock arbetslös. Red Hot Chili Peppers har varit mina idoler i många år och många av deras låtar har hjälpt mig genom livet. Att få se dem live vore en dröm som går i uppfyllelse. Dessutom skulle jag ta med mig min pojkvän som även han är ett fan. Vi har aldrig åkt på en resa tillsammans och att åka på en resa till Stockholm för att se RHCP vore en perfekt första resa. Större anledning än så har jag dock inte, men jag hoppas på att vinna ändå. Aldrig vunnit något tidigare :)

Reply
Josefine

Han heter Josh Klinghoffe!

Jag skulle vilja vinna biljetterna till min pojkvän och mig eftersom vi både är ett stora fan av dom, och ingen av oss har aldrig varit på en konser förut! Jag hade gärna bjudit honom om jag hade haft pengarna till det.
MVH

Reply
Jennifer

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen, jag vill vinna för att fira min examen :)

Reply
Anna

Hej! Jag är fjorton år och älskar RHCP men har aldrig sett dom live och biljetterna tog slut innan jag hann köpa. Det skulle vara så jävla kul att se dom med min bror här i Stockholm!! Gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Reply
Lina

Hej! Deras nya gitarrist är Josh Klinghoffer, och jag skulle vilja vinna för att kunna överraska min bror med dem! Han skulle bli SÅ lycklig. Kram

Reply
So much I

SVAR: Josh klinghoffer

Hey oh now listen what I say oh

Hösten närmar sig med jobb och plugg hade varit ytterst trevligt med något att se fram emot. Dessutom råkar det vara så att jag aldrig varit på konsert.

“Take me to the place I love”, Globen

Med min bästa vän, “Cause she’s my companion”

Reply
Christina

Josh Klinghoffer heter deras nya gitarrist! Jag skulle så gärna vilja ta med min sambo på något skoj i höst, därför vore det grymt att vinna! Håller båda tummarna för det!
Grym blogg, keep going!
/Christina

Reply
Maria

Svaret är Josh Klinghoffer.

Red Hot är min sambos absoluta favorit band och jag skulle vilja överraska honom med två biljetter! Likaså jag har dom som en av mina favoriter så om jag skulle vinna skulle jag vara glad i minst två år framåt haha! Tack för en grym blogg!!

Reply
Sara

Josh Klinghoffer är den nya gitarristen!

Jag har ingen speciell och unik anledning som kommer få dig att börja gråta och genast välja mig. Det är helt enkelt så att Red Hot Chili Peppers är ett band som lugnar ner mig när jag är stressad, ett band som gör mig glad när jag är ledsen. Genom deras musik har jag många gånger insett att livet kan vara svårt, komplicerat och även hårt ibland, Men det innebär inte att man ska ge upp! För i slutänden är det viktigt att inte ta livet så hårt, våga vara dig själv och våga Ha Kul! Jag har aldrig varit i Stockholm, jag har aldrig varit på en riktigt konsert och jag har definitivt aldrig varit på en RHCP:s konsert, mitt favoritband by the way hahaha :) Så anledningen till att jag SKA vinna är för att jag vill uppleva alla dessa saker. Japp det var det! Jag sa ju att jag inte skulle få dig att gråta haha! Ha det grymt!

Reply
Angelica Larsson

john frusciante heter deras nya gitarist. om jag vann biljetterna skulle jag ge dom till min pojkvän, har nämligen varit lite dum. kan inte komma på ngt bättre sätt att säga förlåt på..

Reply
Jennifer

Svar : Josh Klinghoffer heter han :)
Heejsan Kenza,För det första vill jag bara säga att din blogg är jättebra :D !
Jag har en kompiis som värkliigen älskar dom , han brukar vissa mig deras musik och berätta om dom . Han finns alltid där för mig och får mig alltid att vara glad det skulle vara jättekuul om jag fick ge något tillbacka , jag tycker han är värd att gå dit :) Ha en bra dag !

Reply
Sara

Svar:Josh Klinghoffer
motivering: för det första så älskar jag red hot chili peppers! vore verkligen en dröm som skulle gå i uppfyllelse att få se dem!
Sen har jag aldrig varit i stockholm tidigare, bor i Kristianstad så har en bit så att säga.
Vore helt underbart att få ta med sig pojkvännen eller sin bästa kompis och uppleva detta tillsammans!
En underbar upplevelse i höstmörkret.

Kram sara

Reply
Anna

Svar: Josh Klinghoffer ny gitarrist sen 2010.
Åh jag skulle vilja vinna för att kunna gå på konserten med min pappa som introducerade mig för annan musik än barnmusik. Min pappa är bäst men har fått kämpa mycket, skulle vilja göra något för honom för en gångs skull! Kram

Reply
johanna

Josh Klinghoffer

Jag skulle vilja vinna för att kunna fira min och min pojkväns 4 årsdag och red hot chili peppers konsert skulle passa utmärkt att fira den på då vi träffades på just en sådan spelning!

Reply
Rebeka

Åh! ÅÅÅÅH!! RHCP!!! (Jag trodde nästan jag läst fel först!)

Vilken tävling!! Jag brukar alltid se såna här tävlingar i efterhand, när de är avslutade. Men nu jäklar alltså!! :D

Rätt svar på frågan är: Josh Klinghoffer

Anledningen till varför jag vill vinna – i alla fall EN av anledningarna – är att jag precis börjat gymnasiet, ett musikgymnasium med inriktning på klassisk musik. Och de flesta av mina klasskompisar lyssnar bara på klassisk musik men sen så finns det en tjej i klassen som har lika bra musiksmak som jag (hehe), inte minst när det gäller vår gemensamma kärlek till Red Hot Chili Peppers. Just därför tycker jag att jag borde vinna biljetterna så jag kan ta med henne på konserten och få ett minne för livet. Jag vet att hon skulle bli jätteglad – och vi skulle dessutom ha något att skryta med för idiotkillarna i klassen som tror att de är världens coolaste. Tack på förhand! :)

Min e-mail är: [email protected]

Reply
Nathalie

Hej Kenza!
Josh Klinghoffer är namnet på den nya gitarristen! :)

Jag skulle jätte gärna vilja bjuda med min pojkvän på RHCP! Han frågade mig den dag, ska vi åka och titta på RHCP? Men då var alla biljetter slutsålda! Och vi har inte råd att köpa ut av några som säljer dem på olika sidor. Han och jag skulle bli överlyckliga om vi fick åka och se dem! eftersom de en ut av hans favoritband! Och jag skulle verkligen vilja åka dit med honom eftersom han är den bästa personen i världen. Och vi har inte möjligheterna att göra så stora saker som att gå på konsert pga pengar. Så de skulle vara en dröm att få åka till Stockholm och se dem spela :)
Kram från Nathalie.

Reply
Johanna Lindqvist

RHCP nya gitarist heter Josh Klinghoffer.

Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann dessa biljetter. Har jobbat hela sommaren då jag i vanliga fall går på balettakademiens yrkesskola här i Sthlm. Men när jag äntligen skulle ha lite ledigt med min pojkvän efter två mpnaders jobbslit så blev min plånbok stulen och de länsade hela mitt konto där min första sommarjobbs lön precis kommit in. Så hela semestern fick vi sitta hemma och snåla med pengar eftersom jag inte visste om jag skulle få en krona tillbaka. Det vore så himla underbart om jag och min pojkvän kunde få gå på den här konserten tillsammans då vi båda älskar RHCP och som plåster på såren för den hemska sommaren :)

Reply
Alicia Dixon

Joshua Klinghoffer.. eller ja, josh som alla säger!
Så heter iallafall den nya gitarristen :)
Skulle vilja vinna för jag är verkligen sugen på att göra nå kul.. gjorde precis slut med min kille.. tycker inte synd om mig själv ellerså…Men jag vill göra nå kul :)
kram.

Reply
Erik

Nya rhcp-gitarristen heter ju Josh Klinghoffer!

Har alltid älskat rhcp sen jag var liten men har inte haft möjlighet att se dom, missade dom när dom var här 2007 =(
Vore underbart om jag kunde få se dom nu!

Tack o hej!

Reply
Sofia

Hejsan!
Josh Klinghoffer heter deras nya gitarrist.
Jag skulle vilja vinna för att jag alltid har velat se dom,men det har aldrig blivit av. Jag kommer ihåg när jag satt och såg på mtv när jag var mindre,och deras låtar dök upp. Jag blev helt tokig och började dansa omkring. Och jag blev så glad när jag såg min lågstadie lärare Anna längst fram i publikhavet på en av deras video. Det skulle vara jätte kul att få vinna,och kanske också stå längst fram! Hoppas ni väljer ut mig,det skulle betyda mycket för mig. Tack.

Reply
Paula

Han heter Josh Klinghoffer såklart!
Åh, tror mitt hjärta hoppade över ett slag när jag såg detta. Jag vill hemskt gärna gå! Hade planerat att gå med min pojkvän men han gjorde slut med mig för två veckor sen och det här vore ju underbart för att jag skulle kunna ha kul där tillsammans med en vän istället!! Fan vad jag vill vinna!!

Reply
Julia

Rätt svar är Josh Klinghoffer!

Jag borde vinna för att jag enda sedan barnsben lyssnat på Red Hot Chili Peppers, samt för att jag har en vän som önskar sig biljetterna i present och det är inget jag känner jag har råd med tyvärr… Skulle vilja återgälda honom dock då han gav mig Foo Fighters biljetter i present till mig!

Massa kramar!

Reply
emelie

Det verkar rätt konstigt att man kan bedömma en tävling pågrund av någons motivation, för vem kan egentligen säga att någons e bättre än min? Aja.. here we go, Jag vill se red got chili peppers för att jag vaknar upp till dem varje morgon. Haft deras låt otherside som alarm i 3år nu snart.
Älskar konserter men bor på gotland så.. man kan ju gissa hur ofta det händer för en fattig student. Så det skulle vara riktigt kul i alla fall.
Här har du mitt motiv. Må bäste något vinna…!

Reply
Ida

Deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.
Jag skulle vilja vinna för att jag tycker att rhcp är riktigt bra och deras musik är grym! Skulle vara as kul att få ta med mig en av mina bästa vänner som och diggar dem riktigt mycket. Går sällan på konserter och de skulle ju bara vara hur fint som helst att få gå och se på dem där grabbarna också! Ha de bra!/ Kram ida.

Reply
siri

hallå där!=) Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer. Det skulle vara helt grymmt att vinna de där biljetterna, har lyssnat på rhcp sen jag var 12 och hittade samlingsalbumet Greatest hits inne i min storebrors rum(han har fortfarande inte fått tillbaka den). Fastnade direkt och har älskat dem sedan dess. har lyssnat sönder Scar Tissue, snow och under the bridge och skulle ärligt talat kunna dö lycklig om jag fick se dem live!

Reply
Sophia Marsh

Hej!
RHCPs nya gitarrist heter John Frusciante. Jag skulle jätte gärna vilja vinna de två biljetterna eftersom jag har växt upp med RHCP, min pappa är ett ultimat CD-fan men har aldrig sätt dem live. Jag skulle jätte gärna vilja se dem med honom eftersom vi alltid lyssnar på dem när vi åker bil tillsammans.
Jag älskar låt-texterna och när jag och min kusin var 14 så fick hon mig att lova att när hon antingen dog eller gifte sig så skulle jag vara tvungen att sjunga “Other Side”.

Hoppas min önskning går i uppfyllelse och att du mår bra!
Kram, Sophia

Reply
Erika

svar; Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen.
Jag och min pojkvän har det rätt trassligt just nu, och jag vet hur mycket han älskar RHCP så att vinna två biljetter till konserten skulle vara så fint.
Att få göra honom riktigt lycklig. Jag själv gillar också bandet, i och med att min pojkvän hela tiden spelar och sjunger på deras låtar. Men i och med att han är en fattig student så står inte konserter högst på inköpslistan.
Snälla, ge oss ett litet upplyft i vårt förhållande o jag ska vara dig evigt tacksam :)
kramar

Reply
Felicia

Deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer! Jag skulle vilja vinna för att min kompis har det lite svårt just nu och det skulle verkligen muntra upp henne om vi skulle göra något kul tillsammans (som att gå på konsert). Vi kommer dessutom inte att ses på ett tag och då skulle det vara kul att hitta på något superkul när hon kommer tillbaks. Hon tycker nämligen om RHCP och vi har även stört oss en längre tid på att folk som vi umgås med aldrig erbjuder oss att följa med och hitta på saker medans dom jämt bjuder med sig själva när vi ska hitta på något. Om jag vann biljetterna så skulle det bli vår egna grej och det skulle göra både henne och mig superglad :D

Må gott!

Reply
Ragn

Svar: Josh Klinghoffer!
Jag borde vinna för att jag är lika röd och het som chilipeppar och älskar dem! Hela min uppväxt har präglats av Red Hot Chili Peppers.
Kram

Reply
mia

bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer!
När jag fick reda på att RHCP skulle komma till sverige för första gången på många år, blev jag så fruktanskvärt glad! jag blev dock (väldigt mycket) mindre glad när jag såg hur mycket biljetterna kostade. jag har alltid velat se RHCP live då dem är ett av mina absoluta favoritband och att se dem, skulle vara ‘a dream come true’.

Reply
Julia

Josh Klinghoffer heter han och han är grym!

När jag hörde Californication första gången var jag kanske tio år. Kommer ihåg hur förundrad jag var över att de sjöng om ‘little girls from Sweden’ haha. Sen den tiden har jag varit beroende av detta band och det vore helt galet fantastiskt att få se dem live!

Reply
Liz

Skulle behöva lite röda hotta chilipeppers för att lysa upp tillvaron så här i höstmörkret. En skåning som jag har aldrig varit i Globen heller! Rätt svar är Josh Klinghoffer:)

Reply
Alice

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer!
Jag skulle så otroligt gärna vilja gå på denna konserten tillsammans med min storebror som tyvärr har flyttat hemmifrån nu p.g.a jobb. Jag och min bror står varandra väldigt nära så hans flytt har inte direkt varit någon positiv förändring för mig.. Han är väldigt upptagen om dagarna så att få uppleva detta skulle blivit ett minne för livet. RHCP har alltid varit ett band som min bror har gillat och som liten var min bror min förebild så självklart så lyssnade man flitigt på hans cd-skivor ^^

Reply
Amanda

Josh Klinghoffer är den nya gitarristen:):)

Om jag har turen på min sida och vinner dessa biljetter så vet jag två killar som skulle bli helt galet grymt glada, nämligen mina bröder. Om jag vinner vill jag alltså ge biljetterna till mina två goa brorsor som verkligen är helt underbara. De finns alltid där för mig och jag har sedan jag var liten sett upp till dem. Då jag som fattig student sällan har råd att köpa dessa typer av gåvor till mina nära och kära, så vill jag inget hellre än ge mina storebrorsor chansen och upplevelsen att få se detta grymma band som de älskar live. De är de bästa och finaste brorsorna jag någonsin kunnat önska.

Reply
ALEXA DAGMAR

Josh Klinghoffer! I’d love to see them live, I’ve actually thought about traveling to Sweden for their gig, cuz’ they aren’t coming to Finland this year :'( But it would be quite expensive to pay hotel, flights and tickets. Therefore it would be great to win those tickets!

xx

Reply
Sandra

Svar: Josh Klinghoffer!

Min motivering är enkel men så himla typisk! Sist dom var i Sverige hade jag köpt biljetter och var så fruktansvärt taggad på att gå, men dagen innan blev jag så pass magsjuk att jag var tvungen att stanna hemma, så jag missade hela konserten.. Så där låg jag med min biljett i sängen!

Reply
anna

rätt svar: josh klinghoffer-
jag och min bästa kompis har varit just det sen vi var 2 år alltså i 23 år! vi har älskat rhcp sen deras album californication släpptes 1999 och har så många minnen med dom!

Reply
Alexandra

Josh Adam Klinghoffer!

Om jag skulle vinna så skulle jag ge biljetterna till en av mina bästa vänner, Emil. Han är världens underbaraste kille och är en av de som gör allt för andra och bryr sig inte om att få nåt tillbaka. för en gångs skull vill jag att han ska göra nåt för sig själv, ut o roa sig!:) Älskar honom asmycket o vill så gärna vinna för hans skull! O glömde jag nämna att han tjatar om red hot varenda eviga dag, kan ju säga att han beundrar dom till tusen :D

Reply
josefin

Josh Klinghoffer.

Min storebror är typ deras STÖRSTA fan! Och ett av de banden jag gillar mest också! Det skulle va så sjukt kul om jag skulle överraska honom med 2 biljetter då han blev sjukt besviken när han inte hann få tag i en egen.

Reply
Becca

Josh Klinghoffer !
Jag vill vinna för att jag helt enkelt avgudar dem! Anthony Kiedis är en stor insperation och för att jag träffade min pojkvän på en gammal konsert med Rhcp & även för att killen fyller år den dan .

Reply
Olivia Högberg

Svaret på frågan är Josh Klinghoffer och anledningarna till att jag just jag borde vinna biljetterna är många, jag ska alltså försöka hålla mig kort!

Red hot chili peppers är för mig vad Tokio hotel är för dig, så som jag förstått det. Jag avgudar varenda album, varenda låt, varenda basgång och varenda litet hår som kommer från dom här killarna och Anthony är en riktig inspiration för mig. Dom har vart med mig genom både dom goda tiderna och dom onda. Saken är bara den att jag aldrig haft chansen att se dom live, sist dom var här -07 var jag bara en fattig 17 åring som absolut inte hade råd med konsert biljetter, alltså stod jag utanför globen hela konserten för att få tjuvlyssna lite och var sedan tvungen att lyssna på mina vänners prat om konserten i veckor. Orättvist? ja!
Nu är det även så att för ett år sen så flyttade jag från Stockholm till västkusten för kärlekens skull, och eftersom jag fortfarande är fattig, dock inte lika fattig som när jag var 17 så har jag nästan aldrig möjlighet att träffa min älskade släkt och bästa vänner.Som jag saknar något otroligt!
Att vinna dom här biljetterna hade varit det perfekta tillfället att hinna göra allt detta och dessutom få sig en trevlig liten minisemester uppe i huvudstaden med min pojkvän som också är ett stort fan.

Snälla Kenza hjälp mig förverkliga en dröm, min dröm.
MVH Olivia

Reply
Emmy Sivertsen

Red Hot Chili Peppers nya gitarrist heter Josh Klinghoffer. Jag skulle vilja vinna de två biljetterna till mig och min pojkvän som snart firar 1,5 år tillsammans. Han älskar bandet och det skulle vara så grymt kul att få överraska honom med en Red Hot Chili Peppers – konsert :)

Kram

Reply
Matilda

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen i bandet :) Jag skulle bli så glad om jag vann att jag inte kan beskriva det i textform :D Att få se Red Hot Chili Peppers tillsammans med en av mina vänner skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse! Håller tummarna varje minut och varje dag att jag ska vinna :) ha det underbart, kramar!

Reply
AnnaKarin Nilsson

Gitaristen heter Josh Klinghoffer. Jag skulle så gärna ge min dotter och hennes vännina en fantastisk konsert men världens bästa band som äntligen kommer till Sverige!!! Och som jag också älskar!
/Mamma AnnaKarin

Reply
AnnaKarin Nilsson

Gitaristen heter Josh Klinghoffer. Jag skulle så gärna ge min dotter och hennes vännina en fantastisk konsert men världens bästa band som äntligen kommer till Sverige!!! Och som jag också älskar!
/Mamma AnnaKarin

Skrev fel mailadress tidigare, sorry

Reply
Marie

Josh Klinghoffer är namnet på gitarristen.

Efter en tänkt shoppingresa till New York som pga “Irene” spenderades på hotellrummet skulle det vara en kul uppmuntran särskilt eftersom min väska med det lilla jag hann shoppa är som bortblåst. Lite tur är med andra ord välkommet =)

Reply
Anna

Josh klinghoffer! Jag skulle vilja ha biljetter för mina kompisar ska åka o kolla men jag hade inte råd :(

Reply
Frida

Josh Klinghoffer heter han.

Jag skulle vilja vinna detta för jag ÄLSKAR RHCP! Jag bor i Göteborg och har aldrig fått chansen att se mina favoritband när de kommit till Stockholm, för när jag var under 18 fick jag inte för mamma, men nu är jag 18 och inget hindrar mig :) Haha ha en fortsatt trevlig dag Kenza <3

Reply
Ida-Marie

HEJSAN KENZA!

Hjärtliga hälsningar från en läsare i Finland, följer din blogg och älskar din klädstil. När jag såg tävlingen blev jag helt ifrån mej, för jag har alltid gillat Red Hot Chili peppers, och har int kunnat mer än drömma om att se dem live! Och även om jag bor i Finland så skulle jag komma över till Sverige på direkten om jag skulle vinna!

Nya gitaristen heter Joshua Adam “Josh” Klinghoffer, 31 åring från L.A som tidigare spelat med ex. Gnarls Barkley.

Ser fram emot tills modelljakten börjar visas på TV här i Finland!

Ha en bra dag! KRAMAR

Reply
Emylie

Josh Klinghoffer är nya stjärnan i RHCP!

Om jag vinner 2 biljetter ska jag ta med mig min karl som tycker att RHCP är bra på skiva, men påstår att Anthony inte kan sjunga live. Jag VET att han kan det å jag älskar dom so I wanna prove him wrong! Jag vill att han ska få bita sig i tungan så jag kan säga “I told ya soooo!”.. Det skulle verkligen vara awesome :D

Reply
Emma

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen i RHCP :)

RCHP är för mig vad Tokio Hotel är för dig Kenza. Jag har alla deras album, kan alla texter och har älskat dom av hela mitt hjärta sedan jag var 11-12 år. Fyller år den 14:e september, vilken present det skulle vara att vinna de två biljetterna.

Älskar din sköna stil! Keep up the good job!

Kram

Emma

Reply
Emma

Hej Kenza!
Josh Klinghoffer är svaret på frågan.. Men nu till anledningen till varför jag skulle vinna biljetterna, eller kanske ska skriva anledningarna:)

Jag och min pojkvän har varit tillsammans i ungefär tre år, jag har alltid lyssnat på red hot chili peppers, så av någon anledning (hehe) började han också gilla dom. Och på något vis så blev “våran låt” Snow av red hot chili peppers trots den kanske inte så romantiska texten. Vi lyssnar på den när vi städar och lagar mat osv och varje gång jag hör den när jag är utan honom tänker jag på honom. Det skulle vara så otroligt roligt att få åka och till globen och se dem live!
Ännu en anledning är att vi aldrig har råd att åka bara han och jag och hitta på någonting, det skulle verkligen betyda mycket.

Ha det bra!

Reply
Lina

den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
varför jag ska se dem? jag har gillat dem sedan jag gick i sjuan eller åttan. jag läser anthony kiedis självbiografi nu och jag är om ännu mer såld på bandet nu än tidigare. jag har velat se dem i flera år och nu kan jag ha chansen. se dem själv skulle jag klara av. de är de främsta musikerna, enligt mig och jag behöver se dem.
fin blogg förresten! (:

Reply
vanessa

han heter Josh Klinghoffer, och jag ha velat see dom sen flera år tillbaka och ”otherside” spelas ennu ofta på repeat om och om igen, har även californication som ringsignal och det skulle bara vara grymt att få en chans att se dom! (:

Reply
Alessandra

Hej Kenza!

Rätt svar är Josh Klinghoffer.

Detta är ju ett grymt tillfälle att få tag i två biljetter. Hade varit fantastiskt att få se dem live! Bandet betyder väldigt mycket för mig då de hängt med genom större delen av mitt liv. De var mina första idoler, speciellt frontfiguren Anthony Kiedis, samt så spelade även jag och en kompis en cover till deras låt på en skolavslutning som jag minns väldigt väl.

Har precis flyttat till Stockholm och börjat plugga så tyvärr så är inte konserter första-prio ekonomiskt sett. Därav hade jag blivit grymt glad och hurrat om jag vann!

Måste även få passa på att säga att din blogg är väldigt fin. :)

Reply
Victoria

Svar: Josh Klinghoffer
Motivering: har älskat bandet enda som liten och har alltid velat se dem. nu äntligen när de kommer till Sverige och Stockholm hann jag inte med att köpa biljett innan de tog slut, mitt liv gick under typ.. haha! skulle vara helt fantastiskt underbart om jag vann, skulle bli den lyckligaste människan på jorden! rhcp <3

Reply
linnea

josh klinghoffer

skulle jättegärna ta med min bästa vän på RedHots konsert. Hon har inte haft det lätt på senaste tiden och jag vet hur mycket hon älskar bandet (och jag med för den delen..). skulle vara en helt sinnessjuk present som skulle få henne att må bättre!

Reply
Ida w

Josh Klinghoffer är namnet på den nya gitarristen.
Jag vill ta med min lillebror på det här eventet, eftersom det är hans favoritband och han aldrig varit på en konsert förut. Som en musikälskare tycker jag också han är värd att uppleva lyckoruset en konsert ger, speciellt när det är ens favoritband. (och självklart gillar jag RHCP med) ^^

Reply
Benny

Och som många alla andra har skrivit så heter han Josh Klinghoffer som har tagit över som ledgitarrist efter att John Frusciante sorgligt lämnade bandet.
Som motivation till varför jag vill ha biljetterna är att jag sedan barnsben har lyssnat på Red hot men har aldrig haft någon riktig chans till att gå på en konsert med dem med tanke på att dem är här så sällan och att min ålder inte har varit tillräckligt gammal för att få gå på någon konsert. Men nu när jag är äldre så känns detta som en väldigt stor chans till att äntligen få se dem men jag kommer dock sakna det gamla funkiga galna tonerna som de frambringade när Frusciante fortfarande med i bandet. Men so m sagt, jag är äldre nu (18år) och känner att jag verkligen vill gå och se dem rocka loss i globen! se Anthonys galna dansmoves, Fleas sjuka bassriff och Chads trumsolon. Nu återstår bara Josh, som får visa vad han går för ;) tack för mig

Reply
Jennie

Rätt svar är: Josh Klinghoffer!

Motivering: Jag har jobbat hela sommaren och vart så avundsjuk på alla som haft semester. Nu har jag fått chansen att jobba kvar under hösten och vintern och kan därför inte resa iväg och “ta igen sommaren” som jag tänkt mig. Men en tripp till stockholm för att se ett av mina faboritband skulle verkligen sitta fint! :)

Reply
Jennifer

Okej, jag måste en sista gång testa att vara med i tävlingen.

– Josh Klinghoffer heter nya gitarristen. :)

Det skulle vara underbart att vinna det här då jag varit ett stort fan av rhcp sendan många år tillbaks. Samma gäller min pojkvän, som bor i spanien. Ingen av oss har råd att resa och träffa varandra så vi har bestämt att träffas en gång innan sommaren 2012, och att få ta med honom på denna konsert vore så obeskrivligt. Jag skulle vara så lycklig och det skulle vara en underbar känsla att få bjuda honom på någonting sånt här då jag annars har lite svårt med det pga min ekonomi, går i skolan.

Var så glad och köpte mig ett par dr martens igår också, som jag jobbat hårt för att få råd till. Dom är ju ett minne blått nu eftersom min hund käkade upp dom inatt. ska man skratta eller gråta? okej, gråta är givet i det här fallet…

Skulle vara evigt tacksam om jag vann. Skulle även kunna smälta sorgen över mina förstörda skor lite snabbare, haha… Kram Jennifer

Reply
Fanny Lorin

Rätt svar är då såklart: Josh Klinghoffer

jag hade så gärna velat vinna dessa biljetter så jag kunde ta med min pojkvän för att se sina idoler, han förtjänar det verkligen! Han har även fått mig att öppna upp ögonen för dom, så därför hade det ju varit så himla kul att även se dem live och såklart se Anthony Kiedis som är en så otroligt grym sångare! tack för mig

Reply
Jenny

Han heter Josh Klinghoffer.
För att de även i de svåraste stunder får mitt hjärta att kännas lite lättare. För att de får mig att le. För att de får mig att tänka. För att de känns som en del av mig. För att det känns i hela kroppen. För att det skulle göra mig lyckligast i världen.

Reply
Christine

Josh Klinghoffer är nya medlemmen!
Vänner är något som betyder otroligt mycket, tycker nog alla. Den 12/12-2006 träffade jag en av mina närmsta och viktigaste vänner. Hur träffades vi? Jo, på Red hot chili peppers konsert i Globen. 5 år senare är han fortfarande min bästa vän. Spelar ingen roll vart i världen vi är, vänner kommer vi alltid att vara. Att gå och se Red hot chili peppers live igen i Globen, nästan samma datum, 5 år senare skulle vara som att fira. Fira vänskap. Som är det viktigaste som finns. <3

Reply
Lena

Josh Klinghoffer

Nåja, vad är väl en konsert i Globen med RED HOT CHILIPEPPERS..? Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles… alldeles underbar!

Reply
Malin Larsson

Hejsan!
Han heter Josh Klinghoffer. Jag skulle vilja se dem live då de är väldigt bra. Sist de var i stockholm hann jag inte få några biljetter. Min fästman gillar även dem, vi skulle helst vilja se dem tillsammans!
mvh malin

Reply
Åsa Östergren

Nya gittaristen heter Josh Klinghoffer. Jag hade tänkt att han och jag kunde gifta oss – om Anthony Kiedis inte vill gifta sig med mig förstås. För att kunna fria måste jag så klart gå på konserten!

Reply
Emelie

Josh Klinghoffer.

Jag har redan kommenterat om varför jag vill vinna tidigare, (2011-08-26 @ 16:43:37) men det är sån stor konkurrens här, rhcp-freaks precis som jag. :)

Ända sen i fredags när du skrev om detta så är det i princip det enda jag gått och tänkt på. RHCP är en sån stor del av mitt liv och har varit det så himla länge. De har hjälpt mig otaliga gånger under svåra tider, när jag lyssnar på dem så är det som att lyssna på en del av mitt hjärta.
Jag ska, precis som jag skrev i tidigare kommentar, åka till Göteborg för tredje året i rad och fortsätta studierna och lämna pojkvän och familj kvar i Norrland. För att vara ärlig så mår jag inte särskilt bra där nere, har inte jättemycket vänner och känner mig ofta väldigt ensam och ledsen. Det skulle betyda så otroligt mycket om jag skulle vinna.. jag skulle troligen gråta och skratta om vartannat för så mycket känslor skulle välla upp. Och såklart att få träffa min kära pojkvän åtminstone en gång nu på höstterminen (då jag självklart bjuder med honom).

Snälla snälla Kenza, jag skriver vanligtvis aldrig i såna här tävlingsinlägg för varje gång har det varit nåt jag vet att någon annan skulle bli gladare för, men i denna tävling finns det inte nån annan som skulle bli lyckligare än jag!

Jaja, hoppas iaf att allt är bra med dig och att du inte jobbar ihjäl dig! Kram Emelie

Reply
Jenny

Oj.. Råkade skicka två olika svar! Såklart vill jag vara med och tävla med den komentaren där jag skrev svaret på frågan! :)

Reply
AnnaKarin Nilsson

Han heter Josh Klinghoffer och jag gillar verkligen RED HOT CHILIPEPPERS.
Självklart skulle jag gå på konserten MEN jag vill gärna vinna två biljetter och bjuda min underbara dotter och hennes väninna på en konsertkväll i Stockholm. Det vore sann LYCKA!

Reply
Marianne Eriksson

Svaret är: Josh Klinghoffer är deras nya gitarrist.

Jag skulle gå tillsammans med min dotter för vi gillar Red Hot Chili Peppers båda två.

Reply
Rickard Eriksson

Han heter Josh Klinghoffer!
Och varför jag ska vinna? Min 18-åriga dotter ska överbevisas…dom är bra!!!

Reply
Jennifer

Alltså… Jag har blivit helt hjärntvättad av denna tävling. Jag vill så gärna vinna, kan inte beskriva. Varje gång jag går in på din blogg så får jag ont i magen för ifall du dragit en vinnare.

– Josh Klinghoffer är nya gitarristen.

Om jag skulle vinna skulle jag ta med min pojkvän som bor i spanien. Rhcp är ett av våra favoritband, så det vore så STORT. Går nog att jämföra med första gången du såg TH. :) Jag och min pojkvän kommer endast träffas en gång till innan sommaren 2012, pga att ingen av oss, tråkigt nog har råd att träffas så ofta just nu. Eller tid heller för del delen, båda går gymnasiet. Mått väldigt dåligt av det här då jag ett tag hade planer på att helt strunta i gymnasiet och flytta till spanien… men ibland får man tänka en gång extra.

Jag skulle vara OBESKRIVLIGT tacksam om jag vann. Jag vet inte om du läser alla kommentarer, då kanske du är lite trött på mig och mitt snack om min spanska kille, haha :)

Snälla Kenza låt mig vinna, jag skulle bli så fruktansvärt lycklig.

Reply
Carro

Josh Klinghoffer! Jag är världens största red hot fan! Anthony kieldis räddade livet på mig med sin bok scar tissue. Jag hade aldrig kommit ur mitt missbruk om han inte hade motiverat mig genom hans bok. Och deras underbara musik<3 Jag skulle ge min högra arm för att få se dom!

Peace <3

Reply
Simon

tjena! Deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer. Grymt duktig!! Vore verkligen häftigt att de rhcp live. Har lyssnat på dem ända sedan jag var liten och det är helt klart ett av de största banden i världshistorien. Håller tummarna mvh. simon

Reply
Hilde

Svar: Josh Klinghoffer :)
Skulle jättegärna överraska min sambo med biljetter till denna konsert! Tänk om vi kunne komma iväg, bara han och jag, vi skulle vara så tacksamma! Favoritband sedan 90-talet, skulle kännas magiskt att se de live!

Reply
Emma

Jag har precis blivit tillsammans med en kille (mitt första serriösa förhållande någonsin!!) Han är världens snällaste och vi båda älskar musik och spelar tillsammans i ett band. Vi pratade för ett tag sen om att gå på konserten då vi båda gillar rhcp, men sedan var biljetterna slutsålda innan vi han lägga vantarna på några. Den 28 aug efter hans födelsedag bestämde vi oss för att bli serriösa och han har inte fått någon födelsedagspresent av mig ännu och det är ju så svårt att veta vad man ska ge till killar!? Men jag vet att han skulle bli så jävla glad för dom här biljetterna, det vore den perfekta överraskningen och han förtjänar dom för han är den bästa jag vet. Skulle vara så kul att se hans min :D haha

Reply
fanny

Josh Klinghoffer, heter han.

Enda sedan jag fick min första red hot chili peppers tröja av min pappa, då jag var 4 år, har jag varit förälskad i dem. Det hade varit helt jäkla awesome att se dem live!!

Reply
becca

Josh Klinghoffer e hans namn.

Min pappa älskar red hot chili peppers och alltid velat gå på en konsert med dem och han fyllde 45 år i slutet av augusti så det vore en perfekt “försenad” överasknings födelsedagspresent.

Reply
Tina

Svar: Josh Klinghoffer

Motivering: Älskar Red Hot Chili Peppers,älskar musik, älskar resor. Har pratat om att se bandet väldigt länge nu och en miniweekend i Sthlm skulle sitta perfekt såhär på hösten!

Reply
Erica

Josh klinghoffer heter den nya gitarristen!

Konserten hade varit ett rikigt skönt avbrott på en lång och antagligen regning hösttermin (bor i göteborg, sveriges regnigaste stad) Biljetterna hade verkligen fått mig att lysa upp :D Vill gå på konserten med min syster, vi båda älskar rhcp

Reply
Emma-Lena Svedberg

Han heter Josh Klinghoffer.

Detta event,
skulle bli en present.
Till min sambo som är så bra,
han skulle bli jättegla.
Bästa bandet enligt honom lätt,
önskar så jag vann biljett!

Reply
Britt-Marie Rosbäck

Josh Klinghoffer

En vardagstrött kvinna i Västerås
som av konsert-brist är nära att förgås.
Ty att vara tonårsmamma är inte lätt
behöver därför med maken rocka fett
Till vilket band? Red hot chili pepper förstås!

Reply
Silje

Hei Kenza!
Den nye gitaristen til Red Hot Chili Peppers heter Josh Klinghoffer.

Kjæresten min ELSKER bandet, og han sier alltid at hvis det er et band han ville sett live så er det dem! Vi har snart 1-årsdag sammen, og det hadde vært verdens fineste gave om jeg kunne gitt ham billettene.

Super blogg forresten :-)

Reply
Felicia S

Red Hot Chili Peppers nya gittarist heter Josh Klinghoffer och har varit med i bandet sedan 2010.

Motivering: Anser att det här bandet kan vara en av de bästa genom tiderna. I Höst kom jag inte in på min högskola och har pga. detta haft mycket ångest, därför vore det SUPER om jag vann dom här biljetterna och fick lite motivation igen!

Keep up the good work Kenza :)

Reply
Amanda

Den nya gitatrristen är; Josh Klinghoffer.
Jag hade velat vinna biljetterna då min kill-kompis ska hänga med och kolla på mitt favoritband (the kooks) även fast han inte är något vidare fan av dom..
Därför hade jag tyckt det var super kul att överraska honom med biljetter till Red Hot Chili Peppers, som han snackat om!..

Reply
Sara

Hallå där! Josh Klinghoffer heter Red hots nye gitarrist.

Detta stora band till Globen kommer,
(I’ve actually listened to them the whole summer).

De spelar och sjunger helt galet bra,
du kan vinna biljetter var det någon som sa.

Jag gör härmed ett litet försök att vinna,
och om jag lyckas – en stor glädje i mig man kommer att finna.

[email protected]

Ha det super!!

Reply
Tittie

Josh Klinghoffer heter bandets nya gitarrist!
Har älskat dem sen jag va mindre, ett band man aldrig tröttnar på! Skulle bli superglad om jag fick se dem live! Inget man prioriterar som småbarnsförälder, då finns där (tyvärr) viktigare saker att lägga pengar på. Lär du märka när det kommer en mini-kenza ;) Så jag håller tummarna och kommer jubla stort om jag får äran!

Reply
Jennifer

– JOSH KLINGHOFFER.

Om jag vinner kenza så looovar jag att komma med dagen-efter-pizza, jävla massa godis, FALAFEL (givet) och massa små mani-valpar VARJE dag!

Haha, nej men jag vill sååå gärna vinna. Har skrivit här ett par gånger nu, för det är så många som är med och tävlar (tyvärr…..), jag skulle vara evigt tacksam om jag vann.

Skulle ta med min pojkvän som bor i spanien och se rhcp ifall jag vann detta. Skulle bli en sista sak vi gör tillsammans innan sommaren 2012, eftersom ingen har tid eller framförallt råd att resa och träffa varandra så ofta nu… vilket är obeskrivligt TUNGT men att få vinna det här skulle verkligen lätta lite på den tunga smärtan.

Jag har suttit här och hållt varje tumme jag har sen du la upp den här tävligen, lika rädd varje gång jag går in på din blogg för att se om du dragit en vinnare.

får fortsätta hålla dom och vänta. kram på dig snygging! :D

Reply
Åsa

Han heter Josh Klinghoffer.

För att slippa vardagens tristess vill jag gå på Red Hot Chili peppers konsert och få guldkant med finess!!!

Reply
Emma

Svar: Josh Klinghoffer (Josh Adam Klinghoffer)

Hej Kenza och tack för en jättebra tävling!

Min motivation till varför jag gärna vill vinna är att min pojkvän, som har lyssnat RHCP väldigt länge, skall se dom i Stockholm men när det var dags att beställa biljetterna så hade vi bara råd med en biljett till honom. Jag unnar verkligen honom detta men hade så gärna velat dela denna dagen med honom. Vi bor i Göteborg och har aldrig varit i Stockholm tillsammans så det hade varit en jättekul upplevelse!

Tack på förhand!
/Emma

Reply
Natalie

Deras nya Gitarrist heter Josh Klinghoffer.

Jag det skulle betyda jättemycket för mig om jag vann biljetterna, för jag skulle ta med mig min älskade storebror på konserten eftersom vi inte umgås så mycket eftersom han bor hos sin mamma och jag bor hos Pappa.
Han är verkligen världens bästa storebror och han är verkligen värd det!!

Reply
Anna Irene

Svar: Josh Adam Klinghoffer

Tonåringar i huset invaderar
TV och dator ockuperar.
Vi föräldrar längtar ibland
att få roa oss på tu man hand.

Reply
Cornelia

Tjena!

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen.

Jag och min syster är trogna fans av detta sköna band, tro mig! Dock köpte hon en biljett innan hon visste att hon inte skulle hitta nå sällskap (vilket hon inte har än),och får inte åka själv för mamma och pappa. Hon är 16 hallå! låt henne vara young and crazy typ.
Men med två biljetter till kan ju jag och farsan hänga med! hehe

Kram på dig Kenza och ha det bra!

Reply
Melina

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Jag skulle dö för dem där biljetterna eftersom att jag har haft en dålig sommar och inte fått jobb osv och därför måste jag spara ihjäl mig om jag ska gå på den här konserten
(vilket jag ska gå på till varje pris) med min syster. Vi båda har haft det så tufft och det skulle vara underbart om vi fick gå tillsammans. Min syster bor i London så vi har inte träffats på hur länge som helst men vi ska försöka gå på RHCP tillsammans och dessa biljetter skulle betyda mycket för oss!

Reply
Johanna Björk

Nya gitarristen: Josh Klinghoffer.

Kommer ihåg när jag var liten och hörde Californication för första gången. Den har hängt kvar och jag är för övrigt ett av deras största fan!!

Reply
krille

svar: Josh Klinghoffer

Pengabrist, missat allt roligt polarna gjorde i sommras, som t.ex peace&love, way out west. Känner att jag måste också få chansen att åka iväg och när du lottar ut RHCP biljetter så slog det mig, det är ju som en dröm blir sann. Mitt favorit band sen barnsben och äntligen i Sverige, hade varit världens bästa att få se dem live.

Reply
Nina

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer
Det här är mitt och min bästaväns favoritband, vi har lyssnat på dem i 7år nu. När de hade sin förra konsert var vi för unga och nu har vi inte råd. Min bästavän som jag har känt i 12år ska flytta till thailand några dagar efter konserten, jag har inte råd att åka till thailand och hälsa på. Jag skulle vilja vinna biljetterna för att det skulle vara ett perfekt avsked och hejdå tills vi ses igen, hela kvällen skulle vara nostalgisk och många minnen skulle upplevas igen. Vi har drömt att se dom i flera år så skulle vara extremt snällt och du kunde uppfylla våran gamla barndomsdröm :)

Reply
Andreas

Josh Klinghoffer heter han!

Min stora syster fyller 30år den 10 Oktober och hon är verkligen helt besatt av Red Hot Chili Peppers. Den bästa presenten hon någonsin kan få från lille brollan är att hon och jag går och ser dom i Globen!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*