• header

Tävling – vinn biljetter till Red Hot Chili Peppers konsert!

Grattis till Linn W som blev vinnaren i Nelly-tävlingen! Du har blivit kontaktad av Nelly.

Nu drar vi igång en ny tävling tycker jag, och denna gången lottar jag ut 2 st biljetter till Red Hot Chili Peppers konsert i Globen den 11e oktober! I och med släppet av nya albumet I’m with you kommer de nu tillbaka till Norden för första gången sedan 2007.

För att ha chans att vinna måste du svara rätt på denna fråga: Vad heter bandets nya gitarrist?

Skriv även med en kort motivering till varför du ska vinna, samt din mailadress. Jag drar en vinnare nästa vecka som får 2 st biljetter. Lycka till! :)

832 Comments

Hanna

Josh Klinghoffer heter han!

Min bästa killkompis har alltid tyckt om dom! Jag kom ihåg när vi gick på grundskolan hur han gick runt och sjöng&dansade.
Han har precis förlorat sin pappa, så att få se Red Hot Chili Peppers live, tror jag hade fått honom att sjunga och dansa igen.

Reply
Johanna

Josh Klinghoffer heter han! :)
Jag vill inte låta smörig nu men risken är stor för att de blir så.. jag och min pojkvän har varit tillsammans i över 2år nu och vi börjar få slut på idéer som vi kan hitta på tillsammans. Då han har varit arbestsökande till och från i närmare ett halv år och jag studerar så har vi inte så jätte mycket pengar. Han totalt älskar Red hot chili peppers! Så det skulle verkligen vara perfekt om jag kunde få överraska honom med dessa biljetter! :D

([email protected])

Reply
Daniella

Medan alla sitter och skriver att dom skulle vilja överraska sina pojkvänner, syskon och bästa vänner med två biljetter så kommer jag lite random här nu och säger att det skulle vara så himla kul att få göra samma sak för min mormor. Min mormor är en riktig energiknippe och som inte lyssnar på Evert Taube (Vad lyssnar äldre på?..) utan hon sitter och lyssnar på Red Hot Chili Peppers. Hon ringde mig direkt när hon såg att dom skulle komma till Sverige och var lika exalterad som en 13-åring på en Danny-konsert. Det vore rent ut sagt underbart att få bjuda min söta mormor på en sådan konsert. Och jag är säker på att det skulle bli en upplevelse för livet och att hon skulle röja som vilken 20-åring som helst. Haha. :D

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer!
Nu håller jag tummarna och hoppas på massor av tur! :)
Ha det bäst!

Reply
Jennifer

Nya gitarristen är Josh Klinghoffer (min pojkvän dårå utan hans medvetande)

Motivering: Skulle verkligen vilja vinna detta då RHCP är ett av mina absoluta favoritband sedan jag var jätte liten! Har en pojkvän i ett annat land (ej josh dock, haha) som jag inte ofta har tid/råd att träffa, och det vore otroligt stort och underbart att få ta med honom för att tillsammans se ett av våra favoritband. Det skulle verkligen betyda och hjälpa mig oerhört mycket i mitt liv just nu.

Kram Jennifer

Reply
Isabelle

Svar: Josh Klinghoffer

Jag vill åka för att båda min bästa kompisar ska åka och för att det står på min göra i livet lista. Snälla hjälp mig få stryka en sak på den! :D

Reply
Emelie

Hej Kenza! RHCP nya heter Josh Klinghoffer. Anledningen till att jag vill vinna dessa är att jag vill ta med min älskade pojkvän till Sthlm för att se på hans absoluta favoritband! Som student finns inte så mycket utrymme för vardagslyx – detta skulle hjälpa mig att ge honom en fantastisk födelsedagspresent!

Tusen tack för en fantastisk blogg! Kramar

Reply
Josefin

Hej! :) Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Jag skulle så gärna vijla vinna då jag aldrig vunnit något stort i mitt liv och jag har heller aldrig varit på någon konstert. Red Hot Chili Peppers hade varit perfekt för en första konsert! Tycker inte du det? :) Jag älskar bandet och vill så gärna se dom och se Stockholm!

Kram Josefin :)

Reply
Hanna N

Hej!
Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer :)
Jag VILL VILL VILL ha dom biljetterna bad, då jag och min äldsta vän älskar rhcp och vill se dom :D

Reply
Julia

Josh Klinghoffer heter bandets nya gitarrist.
Jag gillar dem otroligt mycket, skulle vara awsome att se dem live <3

Reply
Lotta

Josh Klinghoffer är den nya gitarristen!
I somras läste jag Anthonys (sångaren i RHCP) självbiografi “Scar tissue” och jag blev så rörd av hans berättelse att jag började lyssna på deras musik. Och nu älskar jag den nya hiten från deras nya skiva “The adventures of raindance Maggie”, jag vill så gärna höra den live!

Reply
elin

Josh klinhoffer heter rhcp:s nya gitarrist.

Jag älskar red hot chili peppers, de är mitt absoluta favoritband. Att få gå på deras konsert har varit min högsta dröm i flera år, men har inte kunnat åkt för jag var för liten och fick inte för mina föräldrar. Jag har deres musik att tacka för mycket, då jag lyssnat på mycket av deras musik och texter och tolkat dom som att jag inte är ensam. jag mår bättre av att lyssna på dom och så fort jag hörde att de skulle till sverige så hoppade jag upp och ner av lycka, men slutade då jag kom på att jag inte hade råd.

Det skulle betyda så mycket om jag vann, så jag tänker vara lite självisk och be snällt: Snälla kenza, kan inte jag få vinna?

Reply
Annelie Magnusson

Hej Kenza! Deras nya gitarrist heter Josh Klinhoffer:-)
Skulle bli glad över att få vinna biljetter till konserten då min älskade pojkvän gillar gruppen otroligt mycket och har varit stort fan länge. Han fyller år den 18 oktober och jag vet att det skulle vara en superbra överraskning!
Tack för en rolig blogg!
Kram från Annelie

Reply
Lina Engström

Red Hot Chili Peppers nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.

Jag önskar så innerligt att få vinna dessa två biljetter åt min pappa som fyller 50 år den 4/9 och jag har inte hittat någon present än som känns tillräckligt bra att ge honom efter allt han har gett till mig. Hans favoritlåt råkar även vara Higher Ground med just RHCP så dessa biljetter skulle vara världens bästa present någonsin!

Reply
Ronja

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer !

Är et STOOOOORT fan av rchp men bor i Finland och dom är ej påväg hitåt för att uppträda. Och jag är en fattig studerande så jag eller min kompis (som också förövrig älskar rchp) har inte råd för både resan, boendet och biljetterna till konserten. It would mean the world to us för att vinna denna tävlingen. Kram!

Reply
Lollo

Min pojkvän som råkar vara världens finaste människa fyller snart år och det skulle vara helt makalöst att få gå på rhcp med honom. jag är så himla lycklig som får vara tillsammans med honom och vill bara kunna visa hur himla himla bra han är. och det här skulle ju vara en ganska bra början!

puss & kram

Reply
Lollo

Josh klinghoffer heter han såklart…

Min pojkvän som råkar vara världens finaste människa fyller år snart och det skulle vara helt makalöst att få gå pa rhcp med honom. jag är så himla lycklig som får vara tillsammans med honom och vill bara visa hur himla himla bra han är. och det här skulle ju vara en ganska bra början!

puss & kram

Reply
Anna

Bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer!

Hade varit så himla roligt att få överraska min pojkvän med biljetter till denna konsert. Han har pratat om den hela sommaren!

:)

Reply
Madde

Svar— Josh Klinghoffer

Jag har faktiskt redan biljetter till deras konsert den 11e… Ska dit med min pappa som jag brukar gå på rock konserter med. Red Hot Chili Peppers är mitt allra allra favorit band (som Tokio Hotel för dej) och det är en dröm att äntligen få se dom live. Jag ler bara jag tänker på det.

Vore VÄLDIGT roligt att få ta med mina två systrar på konserten också, eftersom dom gärna vill gå men pga kostnaderna har prioriterat annat. Därför hoppas jag verkligen att vinna dom 2 biljetterna!

Kram på dej! X

Reply
philippa

Han heter Josh Klinghoffer.
Behöver jag skriva mer än att jag tycker att de är förbannat bra och att jag mer än gärna skulle vilja bocka av dem på min “se live” lista.

Reply
johanna

rätt svar är Josh Klinghoffer!

och jag vill så gärna vinna eftersom jag skulle vilja överraska min finaste vän J. Hon ÄÄÄLSKAAAR verkligen red hot chilipeppers och jag hade gärna bjudit med henne om jag vunnit! Hon är sååå värd en konsert med sitt favoritband!!

Reply
Linn Donnerstål

Josh Klinghoffer heter han! Har precis flyttat till Stockholm, skulle vara awesome om jag kunde få bjuda med min bäztiz på detta!!!!!

Reply
Camilla

Josh Klinghoffer heter den nya gittaristen.

Hej Kenza! Jag vill så gärna vinna 2 konsert biljetter till min pappa, som älskaaar bandet. han lyssnar till och med på dem i bilen.Min pappa älskar bandet RED HOT CHILI PEPPERS, så jag skulle vilja göra en överrasknings present till honom.
jag är ju liksom bara 12 och har aldrig gjort något märkvärdigt till pappa eller a någon haha, så jag tänkte att vi båda kunde göra något kul tillsammans<3 Puss & Kram!!!
ps:jag älskar att dansa streetdance och lyssnar på hipp hopp ,house o.s.v

PPs: Älskaaar din blogg<3

Reply
Linnéa

Josh klinghoffer.

Jag känner för red hot som du vid 16-17års ålder kände för TH.

Reply
Anna

Josh Klinghoffer!

Min blivande man skulle dö av lycka om jag vann (han skulle få följa med som en tidig bröllopspresent, vi gifter oss exakt en månad efter konserten).

Älskar din blogg! Kram.

Reply
Lovisa

Bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer. Jag skulle så himla himla himla gärna vilja vinna för jag älskar RHCPs musik. Har lyssnat på dom hela mitt liv och deras musik har verkligen betytt mycket för mig och hjälpt mig ibland när livet har varit svårt. Tyvärr har jag aldrig sett dom live än och jag skulle verkligen dö av lycka om jag fick göra det!!! Snälla snälla snälla, det skulle vara en av de bästa händelserna i mitt liv att få se dom live! RHCP är BÄST!

Reply
Malin

Red Hot Chilli Peppers har varit mitt favoritband så länge jag kan minnas och på konserten som var 2007 fick jag följa med min pappa och storebror. Men jag var liten och trött och lyckades SOMNA mitt i konserten och sov resten av tiden! Därför vill jag göra mitt favoritband rättvisa och vinna biljetterna så jag kan gå dit och lyssna och njuta av hela konserten (vilket jag orkar nu, lovar!)

gitarristen heter: Josh Klinghoffer

Reply
rasha

rätt svar: Josh Klinghoffer

motivation: Vet du Kenza! Jag vill vinna dessa biljetter för mig och min underbara pojkvän som har stöttat mig och stått vid min sida i två år nu. Han fullkomligt älskar RHCP och har pratat jättelänge om att han verkligen vill se dem live.
I våras läste han Anthony Kiedis självbiografi och graät och kunde inte sluta prata om den boken. jag fick varje dag höra om den och tillslut fick jag läsa den själv ;)

Mikael, min pojkvän, är världens finaste, snällaste, och mest osjälviska person jag har träffat och han har gett mig så otroligt mycket och jag vet att han skulle offra allt för mig. Nu vill jag verkligen bjuda honom på något stort för jag ska flytta ifrån honom och börja på en dansutbildning i Karlstad och detta vore en perfekt present till oss båda i höst, för att vi älskar varandra och jag kommer sakna honom så otroligt mycket.

Reply
Ida Forsberg

Svar: Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer

Motivation: Hade velat vinna dessa biljetter till min älskade pojkvän som nog är en av deras största fan. Han har lyssnat och älskat deras musik ända sen han var liten och vet att deras texter betyder så otroligt mycket. Han har tänkt att tatuera in en text på kroppen av dem också(kanske inte är så kul att veta) men ja, vet att om man gör det så betyder dem väldigt mycket för en.

Det som är grejen är att han lyckades åka bort precis den tiden man kunde beställa biljetter och nu är de platser som han vill ha SLUT! Skulle vara världens bästa present att ge honom, för detta skulle göra honom överlycklig! :D (och jag skulle nog vara världens bästa flickvän) hihi!

Hoppas man vinner detta pris, för de skulle vara så kul för honom! :)

Ha en bra dag!
/ida forsberg

Reply
rasha

förlåt jag glömde min mailadress!!!
[email protected]

här kommer mitt svar igen.

rätt svar: Josh Klinghoffer

motivation: Vet du Kenza! Jag vill vinna dessa biljetter för mig och min underbara pojkvän som har stöttat mig och stått vid min sida i två år nu. Han fullkomligt älskar RHCP och har pratat jättelänge om att han verkligen vill se dem live.
I våras läste han Anthony Kiedis självbiografi och graät och kunde inte sluta prata om den boken. jag fick varje dag höra om den och tillslut fick jag läsa den själv ;)

Mikael, min pojkvän, är världens finaste, snällaste, och mest osjälviska person jag har träffat och han har gett mig så otroligt mycket och jag vet att han skulle offra allt för mig. Nu vill jag verkligen bjuda honom på något stort för jag ska flytta ifrån honom och börja på en dansutbildning i Karlstad och detta vore en perfekt present till oss båda i höst, för att vi älskar varandra och jag kommer sakna honom så otroligt mycket.

Reply
Lina

svar: Josh Klinghoffer
har alltid älskat detta band och blev överlycklig då dom ska till sverige. Men,bor i skellefteå så både resan till stockholm,biljetten och boende blev helt enkelt för dyrt:(

Reply
Jessica

Det skulle vara så sjukt kul!!! Bjuder med min bästa vän, det är hon så mycket värd :)

Reply
Laura

Josh Klinghoffer!

Jag har lärt mig att älska Red Hot Chili peppers genom min pappa som förövrigt också gör det! Pappa spelade alltid deras skiva i bilen när vi skulle åka någonstans och sjöng med. Jag fick bra barndoms minnen med han och växte upp med bandets musik. På senaste tiden har jag och min pappa kommit ifrån varandra och det är inte så som det var en gång i tiden vilket är synd.. Det skulle vara helt GRYMT om jag kunde vinna biljetterna och överraska min pappa och ta med honom på konserten och på det sättet försöka få tillbaka gemenskapen vi en gång hade! Ett plus i kanten är att jag även fyller 18 år den 14 oktober så det skulle vara helt awesome om jag får uppleva att se dom med min pappa som en födelsedagspresent :)

Ha en bra dag!

Reply
Linda

Som dem flesta skriver har man alltid varit ett stort fan av RHCP men jag har en viktig anledning… Jag vill vinna för och göra något för en person som varit sjuk en längre tid.

Josh Klinghoffer heter gitarristen.

Tack för en grym blogg!

Reply
Emelie

Svar: Josh Klinghoffer.
Motivering: Jag skulle otroligt gärna vilja vinna för sist de spelade i sverige så hann jag aldrig köpa biljetter till mina stora idoler. Jag har sen dess velat se dom live. Men nu har jag inte så mycket pengar sparade så har inte råd. Jag vet jag kommer bli så besviken då jag missa dom igen. Jag skulle så gärna vilja ta med mig min lillebror för han älskar dom också men har ännu mindre pengar än jag.

Reply
Belinda

Svar: Josh Klinghoffer

Ända sen jag var en liten skit har jag älskat Red Hot Chili Peppers, det var en grej jag och min pappa hade tillsammans och vi brukade sitta och titta på deras live-videos tillsammans och digga alla låtar. Han spelade de på bas och jag sjöng med. Jag vill så otroligt jävla gärna vinna biljetterna till konserten, skulle vara en oförglömlig upplevelse!

Reply
Lilly

Han heter Josh Klinghoffer!

Jag skulle så gärna vilja vinna för mitt och min pojkväns största intresse är musik, och vi har varit på en konsert och en festival tillsammans hittills. Nu har det dock inte varit så bra mellan oss ett tag, men en konsert nu i oktober skulle säkerligen göra stämningen mellan oss bättre!

Vi blir så himla glada när vi har en resa inbokad, och jag har lyssnat på Red hot chili peppers så länge jag kan minnas :)

(Dessutom fyller min pojkvän år i oktober..)

Kram!

Reply
Sanna

Deras nya Gitarrist heter Josh Klinghoffer!

Jag spelar själv gitarr och Josh har alltid vart en stor inspirationskälla för mig, (liksom RHCP förra gitarrist John Frusciante.) Det skulle vara en ära att få se han spela LIVE! Blev överlycklig när jag fick veta att han skulle börja spela med RHCP då dom, enligt mig, är det bästa bandet i världen! Om jag vann skulle jag bokstavligt talat skita på mig av lycka och jag är helt säker på att jag om 70 år skulle sitta i gungstolen och tänka tillbaka på det som det mest minnesvärda jag varit med om :)
Kram

Reply
Anna

den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer

ja vill hemskt gärna se RHCP live, de är ett av mina favorit band har alltid gillat deras musik deras texter,och nu snart fyller min bästavän år och han är världens största fan av dem så ja tänkte att man kunde överraska med två biljetter! :)

[email protected]

Reply
Johanna

Han heter Josh Klinghoffer! :)
Skulle vara grymt att få se/lyssna dessa legender live och dessutom bjuda med min favvokille till ett av sina favoritband! :)

Reply
Malin

Josh Klinghoffer. Jag vill vinna för att… JAG AVGUDAR RHCP. Tänkte i så fall överraska min pojkvän med en weekend i Stockholm.

Hang looooose!

Reply
Ronja

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen. Jag är uppvuxen med red hot chili peppers genom min mamma som alltid har lyssnat på dem. Jag flyttade från mina föräldrar till stockholm i våras och får inte umgås med dem så mycket och har precis fått beskedet att de ska flytta isär.. Det skulle betyda mycket för mig att få ta med henne på det här både som ett “allt kommer bli okej” och för lite ren kvalitetstid.

Reply
isabella

Josh Klinghoffer!

Mina fyra fantastiska vänner har redan biljetter, men pga pengabrist och slutsålda ståplatser fick jag och min andra vän Hanna aldrig chansen att åka. Det skulle vara en ära att se dem live, då jag lyssnat på dessa underbara i flera år. Älskar deras musik och är inte dåligt avundsjuk över att mina vänner far dit utan mig! Det här är min sista chans. Tack på förhand, och fortsätt med de fantastiska jobb du gör. Du är en fin förebild för många! Kram.

Reply
Amanda

Den nya gitarristen heter så klart josh klinghoffer!

Jag hade blivit stört lycklig om jag kunde få vinna dem två biljetterna och få den 5 åriga drömmen i uppfyllelse att se världens bästa band i globen! så himla mäktigt!!!
Jag skulle tagit med min bästa vän, som är minst lika mycket fan till dem som jag. Vore hur kul som helst att få överraska med en biljett till henne också!

Ha det så bra, kram!!

Reply
Anna

Den nya gitarristen heter … Josh Klinghoffer!!!!

Min mamma är ett jätte stort fan av rhcp, detta skulle vara den bästa presenten till henne någonsin! skulle bli en riktigt mor&dotter kväll! ÅH vad kul det skulle att vinna biljetterna & få ha den kvällen med henne!

stor kram

Reply
Johanna

Svar: Josh Klinghoffer.

Jag vill vinna för att ha något kul att se fram emot mellan alla tråkiga tentor i höst. Har aldrig sed red hot chili peppers live men jag ångrar verkligen att jag inte såg dem sist när de var i Stockholm och spelade!

Reply
madeleine

KUUL. :)
Josh Klinghoffer heter han.
Haha, asså jag skulle vela ha biljetterna för min bästa kompis är ett stort fan av dom och har en kille på G sen typ aslänge tebax, båda älskar red hot chili peppers men dom lyckades inte få tag på några biljetter så det vart dom lite nere för. SÅ jag skulle vela se dom gå tillsammans och äntligen få chansen att va själva en hel kväll så får man se vad som händer… hehe
kram kram

Reply
Johanna

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen.

Jag har lyssnat på Red Hot Chili Peppers sen jag var liten, Scar har alltid varit min favoritlåt. Den första låten jag lärde mig att spela på gitarr var Californiacation. Dom har bara varit en del av mitt liv, hela mitt liv, och det skulle vara SJUKT kul att få se dom! Jag har också en lillasyster som börjat lyssna på dom nu på senare år och jag skulle sjukt gärna vilja ta med henne på konserten!

Reply
Emma

Gitarristen heter Josh Klinghoffer!
Jag hade velat ta med min pojkvän som jobbar inom försvaret. Tyvärr långt ifrån hemmet så vi ses inte ofta. Någon helg i månaden om vi har tur. Hade varit underbart att få ta med honom på denna överraskning och ha en kul dag/kväll tillsammans då han faktikst är ledig just då!
Finns många som vill ha dessa biljette såklart! Hoppas att jag sticker ut och kan vara med om att se detta fantastiska band!
Ha det så bra!

Reply
Rania Ch

Hej Kenza! Vad roligt med en ny tävling. Inte bara vilken tävling som helst utan en tävling om RED HOT CHILI PEPPERS! Så himla grymt för att jag älskar verkligen dom!
Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Här är min motivering.
Jag och min syster älskar verkligen R.H.C.P! Det var hon som visade mig dom. Jag älskar deras låtar och har några av deras skivor här hemma. Jag skulle göra allt för att vinna dessa biljetter. Verkligen allt! Om jag skulle vinna så skulle jag bli så glad så att jag skulle börja gråta! Jag skulle ha gett en biljet till min syster och då så skulle hon bli jätte glad. Jag älskar verkligen henne och hon har alltid varit där för mig. Och så har vi 2 aldrig varit i Stockholm så det skulle också varit kul. Så snälla Kenza, jag hoppas verkligen att du förstår mig. Jag ska hålla tummarna i en vecka nu.
Du får ha det så bra kram <3 / Rania Ch

Reply
Mia

Gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Jag är själv helt galen i rhcp och så även min pojkvän. Vi firar 3år i oktober och jag hade så otroligt gärna velat bjuda honom att se det bästa bandet genom tiderna! Själv bor jag i norrland och bara att ta sig till stockholm skulle kännas spännande för mig och min kille.

Tack så mycket för en fin blogg Kenza!

Reply
sara

Josh Klinghoffer!
jag har levt med RHCP hela mitt liv genom jobbiga och bra tider, har tappat mina vänner lite på denna vägen och därför ska jag nog bjuda min pappa som flyttade och bytte jobb för min skull. skulle betyda väldigt mycket!

Reply
Frida

Hej! Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen.

Jag skulle så gärna vilja vinna dessa biljetter och ge dem till min bror som jag inte träffat på över ett halvår. Han har ända sedan barnsben avgudat bandet, och själv lärt sig deras låtar på gitarr, men han har aldrig sett dem live. Vilket jag vet är en dröm för honom. Biljetter till denna konsert hade verkligen varit den perfekta 21-presenten till en kille som verkligen förtjänar dem!

Mvh Frida

Reply
Anna

Josh Klinghoffer!

Jag och min pojkvän har pratat länge om att vi skulle vilja se dem. Grejen är den att egentligen har vi inte samma musiksmak eller intresse överhuvudtaget, men nu har vi hittat EN grej vi har gemensamt, och det är att vi båda tycker Red hot chili peppers är bra, och jag skulle ärligt blir så jävla glad så jag skulle bli helt insane. Bara känslan av att få säga till min pojkvän att “gubben, jag har 2 biljetter till red hot chili peppers”. åååh han skulle bli så glad. Jag hoppas jag vinner <3

Reply
Rania Ch

Hej Kenza! Vad roligt med en ny tävling. Inte bara vilken tävling som helst utan en tävling om RED HOT CHILI PEPPERS! Så himla grymt för att jag älskar verkligen dom!
Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Här är min motivering.
Jag och min syster älskar verkligen R.H.C.P! Det var hon som visade mig dom. Jag älskar deras låtar och har några av deras skivor här hemma. Jag skulle göra allt för att vinna dessa biljetter. Verkligen allt! Om jag skulle vinna så skulle jag bli så glad så att jag skulle börja gråta! Jag skulle ha gett en biljet till min syster och då så skulle hon bli jätte glad. Jag älskar verkligen henne och hon har alltid varit där för mig. Och så har vi 2 aldrig varit i Stockholm så det skulle också varit kul. Så snälla Kenza, jag hoppas verkligen att du förstår mig. Jag ska hålla tummarna i en vecka nu. Jag tror att jag gråter snart haha.
Du får ha det så bra kram <3 / Rania Ch

Reply
Emma

Deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.

Jag vill vinna därför att min sambo är den mest underbara som ger mig de mest romantiska presenterna. Själv känner jag att jag vill ge honom det där lilla extra – biljetter till en konsert. Musik är hans allt (efter mig). Det vore en perfekt present. Det är även något man med en csn-inkomst inte har råd med bara sådär.

Emma

Reply
emelie

svar: Josh Klinghoffer
jag skulle så himla gärna vilja vinna biljetterna till min närmaste vän som har lyssnat på dom så länge jag kan minnas, hon skulle bli så glad. kram

Reply
Lilly

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen! Konserter är det bästa som finns. Det är den enda platsen där jag verkligen kommer till liv och livet känns som mest värt. Var ett tag sen dock jag va på en konsert.. Red hot chili peppers skulle definitivt rocka liv i mig igen! :’)

Reply
Johanna

Josh Klinghoffer.

Før att jag vill øverraska min pojkvæn med værldens bæsta 2års present och æven att han ÆNTLIGEN får se Stockholm!
(Han ær norsk) :)

Reply
Linnéa Eriksson

Oj, känns som att det är en väldigt liten risk att jag skulle vinna detta men det är värt ett försök! Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer och jag måste säga att han verkligen valde rätt band att spela i! Det skulle vara så roligt att få åka ner och se dem live!

Reply
Sofie

Den nya gitarristen är: Josh Klinghoffer

Jag skulle verkligen vilja ha dessa biljetter då RHCP har haft ett väldigt stort intryck på mig och jag har växt upp tillsammans med deras musik. Jag började lyssna på dem bara en månad efter att dem var i Sverige förra gången och blev helt såld på deras musik. Så jag blev självklart helt förstörd när jag hörde att det hade vart deras sista konsert i Sverige. Men nu kommer de ju tillbaka och jag bor på Gotland och därför blir det så mycket dyrare än att bara köpa konsertbiljetter. Det är båt, boende i sthlm och allt sånt där. Därför insåg jag och min pojkvän att vi tyvärr inte skulle ha råd att ta oss iväg för att se dem. Men hade vi fått hjälp på vägen med att få konsertbiljetterna så hade vi kunnat ta den möjligheten att åka iväg, för då är nästan halva kostnaden redan borta.

Jag hade blivit helt galet överlycklig om jag vann biljetterna! :)

Reply
Natalie Larsson

Hallå Kenza!
Gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Varför jag vill ha biljetterna är.. jag har gillat rhcp sen jag var kanske 9 år. jag är nu 16, har alltid velat sett dom men det har aldrig blivit något. så det skulle vara super att få se dom! dom är ju så grymma, ohja.. det är dom verkligen!

Reply
susanne

svar: Josh Klinghoffer.

jag började lyssna på red hot chili peppers för sex-sju år sedan och sedan dess har jag varit kär. jag tycker att deras musik är helt fantastisk och deras story om hur de uppkom och om deras liv. jag har läst anthony keidis biografi säkert tre gånger och tycker att han är en fantastisk människa, red hot chili peppers är fantastiskt. trots tragedier står dem fortfarande på benen och låter bandet fortsätta leva och utvecklas. jag har aldrig sett dem live och hade verkligen uppskattat två biljetter till deras konsert för att njuta av deras musik live. det hade varit så häftigt!

Reply
Jasmina

Josh Klinghoffer

Min familj fick för några dagar sedan reda på att min pappa har hjärncancer. Detta tog hårt på min familj, men vi försöker att leva ett så normalt liv som möjligt. Min pappa betyder allt för mig, och det gör så ont i hjärtat att veta att han kanske inte överlever cancern. Pappa betyder allt för oss, speciellt för min lillebror som ser honom som sin egen förebild.
Både min pappa och min bror verkligen ÄLSKAR Red Hot Chili Peppers, och det hade varit fantastiskt roligt om de fick uppleva en far & son- dag tillsammans. Jag önskar min bror allt det bästa för han är den underbaraste jag vet!
Det går inte så bra med ekonomin eftersom all medicin pappa använder är så dyr, så jag hoppas verkligen att jag vinner biljetterna så att pappa och min bror kan uppleva konserten tillsammans.

Kram :)

Reply
Mia

Svar: Josh Klinghoffer
Jag skulle väldigt gärna vilja ta med min mamma som ääälskar dom rhcp mer än mig nästan haha. Nej, men det hade vart så sjukt fett att få se dom live och jag vill verkligen ta med min mamma dit eftersom hon som sagt veerkligen älskar dom! Ha de gött! :)

Reply
Fanny

Svar: Josh klinghoffer
Att se Red hot hade varit en grym upplevelse, ännu bättre att bjuda med min pojkvän om jag vinner biljetterna!
KRAM :)

Reply
olivia svensson

Josh Klinghoffer heter han!.
skulle från hela mitt hjärta gå dit, mina favoriter.. <3

Reply
Josefin

Svar: Josh Klinghoffer.
Eftersom jag aldrig vinner några miljoner på min Lotto-rad förväntar jag mig inte att vinna här heller, men jag gör ett försök. Om man inte har tur i kärlek och det bara går emot en så borde jag ha tur i spel, nån gång ska det väl vända och jag ser det som ett bra tillfälle just nu. Jag behöver en uppmuntran nu när hösten är på ingång och en fin födelsedagspresent.

Reply
Patricia

Josh Klinghoffer!!!

Jag vill så oerhört gärna se RHCP innan jag dör! Helst idag hah! Min bästa kompis älskar dem också och det hade vatt så fruktansvärt sjukt att vinna två biljetter åt oss! Har inte riktigt ekonomin att ta oss dit själva. Kram.

:)

Reply
Elin östberg

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer :)

Det hade varit så otrloigt roligt för mig och min kompis att vinna biljetterna , vi har spelat i ett band i 5 år nu och vi är båda stora fans av Red hot chillipeppers ! Vi har spelat många av deras låtar med bandet och det hade varit så roligt att få se dem live.
Vi tänkte åka upp till stockholm i höst och detta hade gjort resan helt oförglömlig !!
Ha det bäst :)

Reply
Samira

Josh Klinghoffer heter gitarristen!

Jag och min bästavän älskar RHCP!!! De skulle göra vårt år i fall jag skulle bjuda med henne! Hon är verkligen värd det! Please make my year! Peace and love :)

Reply
Vina

Josh Klingoffer heter han. Han är född4 oktober 1979(31år).

Jag har i hela mitt liv lyssant på RHCP. Bandet påminner mig om min barndom, så jag skulle vara helt överlycklig om jag fick chansen att gå på deras konsert. Jag Älskar dom! (L)

Reply
Therese

Hej Kenza!
Josh Klinghoffer heter deras nya gitarrist. Min pojkvän, som liksom jag älskar bandet, har precis börjat plugga i en annan stad. Vårt förhållande är numera ett distansförhållande, så vi hinner inte ses alls lika ofta längre. Hur som helst har han pratat om hur gärna han vill gå på konserten, men som nybliven student har han inte riktigt råd. Nästa helg ska jag hälsa på honom för första gången och jag kan nog inte beskriva vilken lycka det skulle vara att få överraska honom med två biljetter till konserten som inflyttningspresent (jag är också fattig stundent, hehe) ;)
Sköt om dig!

Reply
Florida

Den nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.

Jag vill vinna dessa biljetter pga att min kille verkligen älskar bandet och det hade varit en perfect överaskning till honom, på hans födelsedag, men eftersom det är så dyrt att både åka till stockholm och att köpa biljetterna, så hade jag varit jätte tacksam över att vinna biljetterna:D

Reply
Rania Ch

Hej Kenza! Vad roligt med en ny tävling. Inte bara vilken tävling som helst utan en tävling om RED HOT CHILI PEPPERS! Så himla grymt för att jag älskar verkligen dom!
Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Här är min motivering.
Jag och min syster älskar verkligen R.H.C.P! Det var hon som visade mig dom. Jag älskar deras låtar och har några av deras skivor här hemma. Jag skulle göra allt för att vinna dessa biljetter. Verkligen allt! Om jag skulle vinna så skulle jag bli så glad så att jag skulle börja gråta! Jag skulle ha gett en biljet till min syster och då så skulle hon bli jätte glad. Jag älskar verkligen henne och hon har alltid varit där för mig. Och så har vi 2 aldrig varit i Stockholm så det skulle också varit kul. Så snälla Kenza, jag hoppas verkligen att du förstår mig. Jag ska hålla tummarna i en vecka nu. Jag tror att jag gråter snart haha.
Du får ha det så bra kram :) <3 / Rania Ch

Reply
Victoria V

Ersättare för John Frusciante är Josh Klinghoffer!

Varför jag vill vinna biljetterna är för att min stora kärlek har detta band som sina absoluta favoriter. Som du vet så kostar konsertbiljetterna en hel del och är man fattig student så har man tyvärr inte råd. Jag håller tummarna för att kunna överraska min älskling rejält!

Reply
Jenny

Han heter Josh klinghoffer!

Ænda sen jag var liten har pappa alltid spelat RHCP før mig och det ær vårt gemensamma favoritband. jag bor før tillfællet i Stavanger i norge men min pappa ær 180 mil bort i Skellefteå dær jag egentligen bor. detta vore en superbra chans att få træffa pappa igen (har bott ifrån mina førældrar sen januari!) før de kan inte ta ledigt och flyga hit och jag har inte råd att flyga hem heller. har inte sett honom på superlænge och då vore det såååå kul att få træffas i sthlm och se våra favoriter tillsammans!

Reply
Malin

Josh Klinghoffer heter han:-) Min bror älskar dem och sist de var här så fick han inte tag på någon biljett så han satt och kollade på en livesändning på nätet och såg helt gråtfärdig ut. Jag skulle vilja vinna biljetter så att han kan få komma och se dem den här gången:-)

Reply
Josefin

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer
Jag skulle vilja vinna därför att rhcp är ett av mina absoluta favoritband tack vare min bror! Så nu skulle det vara perfekt att bjuda han på en efterlängtad spelning!
Kram!

Reply
Elina

Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann biljetter till rhcp! Det skulle vara en fantastisk sak att göra ihop med min älskade pojkvän (vi älskar båda rhcp) och det skulle vara ett lyft efter en jättetung vår under vilken jag varit väldigt deppig, kuggat mina tentor så att jag kanske inte får gå kvar på min härliga utbildning, och nästan tappat alla mina vänner för att jag varit så dyster..
/Elina
PS. Tack för en bra blogg som muntrar upp! DS

Reply
Hanna

Svar den nya gittaristen heter Josh Klinghoffer! Jag är 14 år och både jag och min mamma älskar red hot chili peppers! Och hon fyller år snart och det skulle vara den perfekta presenten till henne! För jag har inte råd att köpa egna biljetter…:( så skulle tagit med henne om jag vann!:) kram

Reply
Hedvig

Svar: Josh Klinghoffer

Jag skulle faktiskt inte vilja vinna biljetterna till mig själv utan till min bästa vän och namne, hon har älskat dem sen vi var kanske 7 och jag tror verkligen hon skulle uppskatta biljetterna supermycket. Själv är jag inte så mycket för Red Hot chili peppers och därför skulle jag ge bort båda biljetterna till henne, hon och hennes pojkvän skulle bli så glada!

Reply
Elina

Ooops! Jag blev så till mig att jag glömde skriva vad den nye gitarristen heter…. Josh Klinghoffer!

Reply
Mirre

Hallå!

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Jag skulle så gärna vilja vinna därför att jag skulle vilja överraska min morbror med biljetter dit. För det var han som först introducerade mig för Red Hot Chili Peppers, när jag var runt åtta år. Enda sedan dess har de varit mitt favoritband, likaså min morbrors. Så som ett tack till honom så skulle jag ge biljetterna till honom och hans fru, som inte kunde köpa biljetter på grund av deras ekonomi. Det skulle bli en underbar kväll för dem…

Reply
Nadine

denna underbara mannen heter Josh Klinghoffer!
min syster flyttade till lund för en vecka sen & jag saknar sönder henne redan nu haha så det skulle vara sjukt awesome om vi kunde gå på rhcp tillsammans! dom killarna är helt magiska! pööösss
[email protected]

Reply
Sara Jensen

Svar: Josh Klinghoffer.

Motivering: Jag har inga pengar och min pojkvän ska dit. Så det skulle vara hur grymt som helst om jag vann dom biljetterna så att jag och min kompis kunde följa med!

Tack (:

Reply
karolina

Red Hot Chili Peppers nya gitarrist heter Josh Klinghoffer!

Även om jag planerat ihop en liten överraskning till min pojkvän då han fyller 20 år just då så hade det varit roligt att överraska honom med en konsert som grädden på moset! :)

Reply
Johanna

Svar: Josh Klinghoffer

Jag skulle vilja bjuda min underbara kompis på konserten, men har inte råd med det. Varför hon är värd det är för att hon pluggar morgon till kväll och har fullt upp på helgerna. Så jag skulle vilja ge henne ledigt från hennes tuffa vardag och hon har drömt om att få se RHCP live så länge jag har känt henne. Hoppas vi får ett minne tillsammans som vi aldrig glömmer.

Många kramar till dig! :D

Reply
Bella

den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
jag vill vinna för att det är mitt absoluta favoritband! älskar deras musik!

Reply
Johanna

Svaret på frågan är Josh Klinghoffer.

Det är svårt att med ord beskriva varför jag vill vinna, men en av anledningarna är att jag har lyssnat på RHCP sedan jag var liten, och jag gör det än. Jag älskar deras musik och att få stå på deras konsert vore som en dröm! Den andra biljetten skulle jag ge till min bästa killkompis som flyttat ifrån mig och som jag inte fått träffa på tre år, men som jag vet är ett ännu större fan av RHCP, då vi som yngre brukade lyssna på dem tillsammans och sjunga med.

Jag saknar honom, och jag vill så gärna överraska honom med dessa biljetter! Det skulle vara guld.

Reply
Amanda

Josh Klinghoffer heter gitarristen!!
Jag vill verkligen få den här möjligheten att se Red hot live, jag har lyssnat på deras musik i år och verkligen gått och längtat efter att de nångång ska komma till sverige. Har haft såna cravings efter dom!! När jag fick höra att de skulle komma hit så trodde jag att jag skulle smälla av pga lyckan. Sen insåg jag att studiebidraget (som inte kommer förrän sista september) inte räcker till att köpa en biljett, och då kan jag lova att jag trodde att jag skulle smälla av pga sorgen att inte kunna se dom.
Speciellt när dom förmodligen inte kommer tillbaka hit på väldigt många år.

Åh vilken snyfthistoria, haha, men ååh det är verkligen hemskt att jag inte kommer få se dom i höst!
Nu när år 2 på gymnasiet drar igång så skulle jag utan tvekan behöva något fantastiskt att se fram emot!

<3

Reply
Pauline

Josh Klinghoffer!

Jo, min pojkvän är ett år yngre än mig och fyller 18 i januari! Han har aldrig heller varit på en riktig konsert (dock festivaler men skillnaden är stor kan jag tycka) och han tycker ju faktiskt att r.h.c ärgrymt musikaliska och har länge velat se dem. Hjälp mig bota min vad-ska-jag-ge-honom-i-18-års-present ångest! Män, de är omöjliga!

Reply
Emmy Dahl

Tjena moss! :D
Josh Klinghoffer heter bandets nya gitarist och verkar vara en trevlig prick. Jag blev så jävla glad när jag såg att du lottade ut två biljetter till konserten! Även om chansen att vinna inte är särskilt stor så är det absolut värt ett försök. För när jag hörde deras nya singel blev jag nykär igen. Kär i ett fantastiskt band, på riktigt. Att få ta med min bästa vän till Stockholm och se dem skulle vara helt insane.

Reply
Marie-Louise

Svar:Josh Klinghoffer
Jag hade så gärna velat vinna biljetter till deras konsert! Red hot chili peppers är det enda band som jag och min pojkvän har gemensamt. Jag lyssnar annars på Gaga och Rihanna och han lyssnar på Slipknot och Metallica. Vi firar 6 år tillsammans nu den 12:e och det hade varit så roligt att kunna ge han denna underbara upplevelse tillsammans med mig! Kram Marie-Louise

Reply
Antonia

Josh Klinghoffer heter haaan!

Åh jag skulle så gärna vilja vinna dessa två biljetter. RHCP är tillsammans med Coldplay det band som jag har lyssnat mest och längst på, och varje gång jag hör en gammal rhcp-låt så väcker de alltid minnen från när jag var liten och spelade fotboll. Då dånade rhcp i högtalarna, och vi åkte runt på cup-anläggningar med bilrutorna nedvevade och tyckte vi var så jäkla coola!! Haha. Nej men rhcp är fortfarande ett utav mina absoluta favoritband och så kommer det alltid vara, att få se dem live har alltid varit en dröm.

Reply
Erica Ekberg

Josh Klinghoffer är den nya gitarristen!!

Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag har aldrig varit på en konsert förut (om man inte räknar med Carloa, hehe..)
Jag skulle ta med min pappa för att det är han som har spelat RHCP på repeat när man var liten! Det vore också roligt att ta med honom för att få spendera rolig tid tillsammans med honom också.
Red hot chili peppers är för övrigt ett riktigt riktigt bra band!

Reply
julia

Josh Klinghoffer
För att jag ÄLSKAR att gå på konserter och skulle passa fint med något kul att se fram emot nu när allt plugg börjat komma i skolan!

Reply
linn rehnberg

Svar på nya gitarristen: Josh Klinghoffer

Hej kenza!
Jag skulle bli asglad om jag fick biljetterna till red hot chili peppers konsert föratt jag älskar verkligen deras musik, och lyssnat på dom ända sen jag var liten. En av mina drömmar har varit att se dom live på en konsert, men har aldrig upplevt det! Så här är ju min chans!
Kramis!

Reply
Stina

Josh Klinghoffer!
Jag har lyssnat på RHCP i 12 år nu (och det är oftast de som får peppa upp mig om jag känner mig nere) men inte sett dem live en ändå gång!! Vore så sjukt jäkla kul att få göra det.

Reply
Emmalina

Han heter Josh Klinghoffer. Jag skulle blir hur glad som helst om jag vann konsertbiljetter i höst, jag blir snart utan jobb, och det skulle verkligen muntra upp mig. Sen skadar det ju inte att jag skulle få åka till Stockholm och träffa min bästa kompis som bor där och är deras största fan för att se red hot chili peppers!
Kram / Emmalina

Reply
Hebe

Svar: Han heter Josh Klinghoffer.

Motivering: Förra gången de kom till Sverige så kunde jag tyvärr inte se dem och var typ skitledsen för det i evigheter. Nu så kommer dem ju och jag hoppas verkligen jag vinner biljetter så jag och min kompis, som också älskar RHCP, kan se dem live!

Reply
karro

Svar: Josh Klinghoffe

Motivering: Min storebror och lillebror ska se dom. Det skulle vara så roligt att överraska min tvillingbror med en biljett så att vi alla syskon kunde gå tillsammans.

Kraam!

Reply
Karin

Gitarristen är Josh Klinghoffer. Biljetterna skulle bli en överraskningspresent till min underbara pojkvän,som köpte biljetter till dansenshus till oss fast hade redan köpt till den med några kompisar. Så att få ta med honom till RHCP vars låtar han började spela gitarr till skulle vara otroligt roligt!

Reply
Jenny

Svar: Josh Klinghoffer
Jag vill vinna så jag kan ge biljetterna till min gode vän Knoda och hans bäste vän Katten Jansson. Det finns två saker Knoda nämner varje dag. Det ena är RHCP och det andra är Katten Jansson.. Så låt dem få gå på konsert så det blir lite mindre tjat!

Reply
Sofie

Hej Kenza!
Vilken perfekt tävling den 11 oktober fyller jag 21 år och har redan nu lite panik över hur min födelsedag ska se ut, vilka ska man bjuda vart ska man vara? aa du vet. Du skulle göra det väldigt enkelt en kväll med syrran med ett av världens bästa band.´

Svaret är Josh Klinghoffer

Reply
Julia

Snubben heter Josh Klinghoffer!

Hade jag vunnit biljetterna så hade jag bjudit med min pappa, som ett tack för alla konserter som han har släpat med mig på genom tiderna, och för allt annat han har gjort för mig. Han fyller även år i samma veva så det vore ju asgrymt att kunna slå till med en såpass storslagen present hähä

Reply
neta

Josh Klinghoffer.

Gillar dem riktit mycke, plus att man sku få en chans till ett veckoslut i Stockholm! Sku vara sjukt kul och vinna! :)

Reply
Nedmyr

Nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Jag älskar RHCP, Flea är min stora idol och inspiration när jag spelar bas. I mitt projektarbete på gymnasiet spelade jag och min bror in massa covers på deras låtar, alltså, att få se dem live vore så jävla stort!

Reply
Linnea

Gitarristen heter Josh Klinghoffer!
Och alltså HERREGUD, om jag vunnit dessa biljetter hade jag blivit den gladaste av de gladaste och min pojkvän hade blivit ännu gladare än det, så jag kan inte riktigt beskriva hur mycket jag vill ringa honom och berätta att jag tar med honom dit! Han pluggar i Uppsala de kommande 4 åren, medan jag är fast i Skåne, och att möta upp honom i Stockholm för att se RHCP hade varit drömmen! Haha, så ja, jag hade hemskt gärna velat vinna!! Puss!

Reply
Sandra

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Detta skulle vara den perfekta överraskningen till min bror som älskar red hot chili peppers. Han har aldrig sett dom live och det vore sjukt najs att få se dom med honom, och framförallt få se Flea live, hans basgångar är så jäkla grymma!

Reply
Solveig

Josh Klinghoffer heter den nye gitaristen:)

jeg ønsker å vinne disse billettene fordi jeg elsker red hot chili peppers! jeg har vært fan siden jeg var typ 11 år, haha! :) elsker det nye albumet dem har gitt ut, og hadde elsket å sett de i action! Savner selvøfølgelig den gamle gitaristen John, meeen Josh har talent han også!
Ville virkelig satt pris på dette! Ha en fin dag, Kenza. Klem fra Norge:)

Reply
Linnea

Josh Klinghoffer!
Min lillebror dyrkar verkligen detta bandet, skulle vara riktigt kul att vinna en biljett till honom ;)

Reply
emma

Han heter Josh Klinghoffer.

Vi (jag och mannen i mitt liv) skulle bli jätteglad om vi blev det vinnande paret på dessa biljetter. Att få bok in en hotell natt i samband med konserten skulle för gylla våran höst. Då vi båda pluggar heltid och har tentor i olika vevor går vi om varandra mycket. Att få ha något att längta till kommer för gylla hösten.

Nu håller vi tummarna att vi blir det vinnade paret med en äkta motivering.

Reply
Amanda

Josh Klinghoffer är hans namn!
Detta är mina all time favorites! Jag kan inte ens tänka på hur lycklig jag skulle vara om jag fick chansen, gråter vid bara tanken. (fint rim)

Reply
Linnea Friberg

Hej Kenza!

Deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer!
Han är inte lika bra som John men det är ändå RHCP vi snackar om!

Det är så att min pojkvän fyller år om 3 veckor och jag underdriver om jag säger att han avgudar RHCP. Den bästa presenten i hela världen skulle va just denna upplevelse!
Jag lovar att få han och börja läsa din blogg också ;)

// Kram Linnea

Reply
Alexandra Hälleby

Han heter Josh Klinghoffer!

Jag vill vinna för att jag äälskar redhot som så många andra men det är även ett band som är stor del av min uppväxt!
Sen har jag bara varit på EN konsert i mitt 26åriga liv vilket är lite tragiskt..så hjälp mig åtgärda detta tack! ;)

Reply
S A N N A

svar: Josh Klinghoffer

Jag har en vän som verkligen älskar red hot chili peppers. Hon har varit sjuk en längre tid nu och har inte kunna levt livet som hon egentligen kunde ha gjort. Jag skulle verkligen vilja överaska henne med det här! Det skulle göra henne så glad och att få uppleva det tillsammans med henne vore så himla kul.
Kram Sanna.

Reply
Felicia N

Svar: Josh Klinghoffer.
När jag var liten brukade min pappa och jag alltid lyssna på Red Hot Chili Peppers tillsammans! Han lyssnar fortfarande jättemycket på dem, och det vore otroligt kul att få ta med honom på deras konsert, han skulle bli så himla glad!

Reply
Jessica

Svar: Josh Klinghoffer

Jag har alltid velat gå på RHCP och när jag såg den här tävlingen så visste jag att det va ödet! Haha. Jag skulle bli sjukt glad och evigt tacksam :-)
Kramar

Reply
Linda

Josh Klinghoffer! Jag älskar verkligen rhcp, har gjort det hur länge som helst och jag var blev helt galen när jag hörde att de skulle till stockholm, var självklart bortrest när biljetterna släpptes så att jag inte kunde få tag i några (hade annars varit så där nördig och stannat hemma vid datorn inför ögonblicket de släpptes..), att vinna de här biljetterna skulle verkligen betyda mycket för mig och vore hur kul som helst att kunna ta med en vän också!

Reply
Julia

Tjenare Kenza !
Gitarristen heter Josh klinghoffer.
Och jag vill vinna för jag tycker om rhcp dubbel mycket :) Pluss att jag aldrig någosin har vart på en konsert och de skulle va skit kul att testa på. Specielt om de vore gratis hihi.
Ha de bra !

Reply
Hanna Sävhed Håkansson

sv: Min styvpappa ÄLSKAR Red Hot Chilli peppers. Vi kommer inte alltid så bra överrens därför hade jag velat överraska honom med två biljetter så vi kan göra något tillsammans. Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer. Massa Kramar!

Reply
Lisa

Josh Klinghoffer.

Jag kan inte ens förklara hur glad jag skulle bli om jag vann. Jag har inga pengar till det själv. Har lyssnat på Red Hot sen jag var liten, men har aldrig haft råd till konsert. Har heller aldrig varit i Stockholm…. aja… Ha det bra Kenza. Kram.

Reply
evelina

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Jag skulle så himla gärna vilja vinna två biljetter, en till mig och en till min mamma! Det är tack vare henne jag upptäckte Red Hot Chili Peppers, ett av världens bästa band. Min mamma är min allra bästa vän och det är hon som har format mig, och min musiksmak.
Att få se Red Hot Chili Peppers live, vore det bästa som någonsin hänt mig. Och min mamma.

Reply
julia

Svar: Han heter Josh Klinghoffer
Det ksulle vara super najs om jag skulle vinna, eftersom jag då tillsammans med min bror skulle göra en roadtrip (boattrip) till sverige för att kunna se dem live. RHCP är det bästa livebandet ever! Det skulle bara bli ett fantastiskt minne och en kul tid att spendera med min bror :D

Reply
Aryan

Josh Klinghoffer heter han!

Jag har lyssnat på RHCP sen jag va liten och det hade verkligen varit BÄSTA födelsedagspresenten då jag fyller 18 bara ett par dagar innan! Skulle vara guld värt för mig att vinna dom där biljetterna för att få se och höra dom live för första och kanske sista gången då det inte är något som sker varje dag! Ha det så bra! :)

Reply
Typ alltid pankast

Tjosan i trosan!
Ny gitarrist: Josh Klinghoffer

Jag är en norrländsk tjej som går musik och aldrig har varit på någon konsär förut. Har aldrig haft tillräckligt med pengar eller haft något speciellt band som jag har velat se förut. Men nu har jag jobbat stenhårt och haft tre jobb i sommar, dessutom har jag insett att RHCP är nog nåt av det enda bandet som jag faktiskt vill se!Så jag vet inte hur glad jag skulle bli om jag fick två biljetter dit, mitt i kylan och runt alla jobbiga skoluppgifter!

Reply
Lotta

Josh Klinghoffer heter gittaristen som tog över efter John Frusciante som frontgitarrist. Josh har egentligen turnerat med bandet i många år innan och var en naturlig efterträdare efter John.

Red Hot Chili Peppers är mitt livskärlek. Dom har följt mig hela livet genom vått och torrt. Deras musik har funnits där för mig då andra inte har varit det. Deras musik har burit mig genom svåra tider.

Reply
Suzy

Halååå snygga du! Rätt svar på frågan är Josh Klinghoffer. Varför jag skulle vilja vinna är för att min pojkvän har haft de som idoler hela sitt liv typ..han blir helt crazy så fort han hör nån av deras låtar. Skulle vara världens bästa överraskning att få berätta att vi ska se de LIVE! Vi skulle så gärna ha köpt biljetter men vi har precis flyttat och alla pengar har spenderats på möbler och inredning…så att få vinna biljetterna skulle vara galet bra och guldvärt :)

Reply
Julia R.

Hej Kenza! Hey ohh listen what I say ohhh: nya gitarristen heter Josh Klinghoffer :) Jag och min pojkvän är båda helt galna i RHCP, det skulle vara otroligt att se dem live och go crazy tillsammans! Take me all the way! Kram

Reply
Dannie

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen.

Jag har länge haft en dröm att åka på vidareutbildning som frisör i London på kurs. Och min dröm var påväg att bli sann nu i höst, men eftersom många på mitt jobb har slutat/fått barn/ute och reser så blev vi kort om folk. Har jobbat och slitit hårt hela sommaren för att spara semestern till hösten, men jag fick inte åka. Kändes så himla tråkigt. Skulle behöva något kul att se fram emot till hösten. Jag hade så gärna velat bjuda med min kompis, för hon är alltid så snäll och generös mot mig. Hon vill sällan ha något tillbaka, men hade jag vunnit så hade jag bjudit med mig henne till Stockholm och se RHCP!

Reply
Mathilda

Josh Klinghoffer, heter den nya killen. Varför jag vill vinna? Enkelt. Alla mina vänner som jag umgås med. Exakt alla, har flyttat ner till sveriges “big apple”. Själv är jag kvar i lilla Sundsvall och kvävs för varje minut. Min chans att få andas skulle vara att få gå på denna konsert. En chans att få lyssna på ett av banden man växte upp till under rebellperioden som ung. Ett band som fortfarande har enormt med olika lyssnare i alla åldrar. Ett band som är grymt bra! DET hade varit en frisk fläkt i mina lungor!

Kram mathilda

Reply
Hibo

Svar: Han heter Josh Klinghoffer
Motivering: Jag är uppvuxen i en jätte religiös familj där musik och allt dylikt var förbjuden, vilket har lett till att jag aldrig har , alltså då menar jag aldrig någosin varit på konsert. Jag är nu självständig och vill göra allt som jag inte fick göra som barn eller tonår. jag är nu 21 år gammal. Det faktiskt helt underbart att du lottar ut just Red hot chili peppers biljetter. För jag uppskattar de verkligen. Och jag skulle dö av lycka ifall jag vann. Det skulle betyda så mycket. Tack i förhand!

Ps: Du är helt otrolig vacker! Kram
Ds:

Reply
Rebecca

Hallå ja! Skulle sjukt gärna vilja vinna tävlingen och få se red hot chili peppers live. Inte bara för att dem är otroligt bra utan även för att jag har en vän som är rent utav förälskad i det bandet, haha :)

Gitarristen heter i vilket fall Josh Klinghoffer (och är en riktig läckerbit, haha)

Ha det gott med dig!

Reply
Kornelia Dunkels

Gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Och jag skulle verkligen bli fantastiskt glad över att få se det här bandet som jag verkligen älskar. Fytusan vad kul det skulle va. Och fick aldrig åka iväg på varken någon festival eller konsert i sommar, så detta skulle ju vara helt okej!

Reply
Jacob

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Jag och min kompis har lyssnat på RHCP sedan 2006. Skulle vara väldigt kul att få se dom live.

Reply
Laura

nya gitarristen heter Josh Klinghoffer!!

jag har sedan jag var ungefär nyfödd älskat red hot chili peppers!! Deras musik har hjälpt mig genom alla möjliga svårigheter! Nu är det så att jag vet en som också tycker att de är det bästa bandet genom tiderna, nämligen killen som jag hemligt förälskad i!! Jag har länge funderat på att “bjuda ut” honom, eller fråga om han vill göra något… Om jag skulle vinna biljetterna, skulle jag bjuda honom på en konsert med bandet vi båda avgudar, och du kan ju bara tänka dig hur svårt det blir att motstå!
kram från RHCP/Kenza-älskaren!!

Reply
nelli

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer!
Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann, red hot chili peppers är de bästa jag vet! Känns så jävla jobbigt rent av ut sagt att jag faktiskt inte kunde fixa egna biljetter när de såldes! Så att få den här chansen skulle betyda så mycket för mig! Jag har så många minnen från min barndom av det här bandet, då jag har växt upp med deras musik! Lyckan av att få se dem live med egna ögon skulle vara värt allt och betyda allt! Min vän som jag skulle ta med mig om jag vann är en lika stor beundrare av deras musik som jag själv! När någon av oss känner oss nere så får vi alltid upp humöret igen när vi hör den bästa musiken som skapats! Red hot chili peppers må bara vara ett band, men deras musik har gett mig så mycket här i livet! Kram / nelli

Reply
sofie

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer! Det hade varit underbart att vinna dessa biljetterna, dels gillar jag verkligen bandet, men min bror..han hade blivit tårögd. Och det hade varit såååååå roligt att kunna göra detta tsm med min bror som snart ska flytta hemifrån och gå in i militära!! Lite syskonkärlek i vardagen och han börjar tyvärr, som sagt, bli lite stor och då finns inte dessa tillfällena kvar! Så vi får ta vara på det vi har :) kram / sofie

Reply
Erika Lundqvist

Josh Klinghoffer, SÅKLART!!!!
När jag och en nära killkompis fick höra att Red hot chili Peppers skulle komma till Sverige bestämde vi att oavsett vad som händer SKA vi dit. Sedan blev det knas mellan oss, jag betedde mig som en idiot och vi gled isär. Jag vill verkligen gottgöra honom och hålla vad jag lovat, så två biljetter skulle vara mer än perfekt just nu!

Kramar Erika

Reply
Jennifer

Josh Klinghoffer.

Jag skulle vilja överraska min pojkvän med dessa biljetter på vår 3årsdag nästa vecka! Han lyssnade väldigt mycket på rhcp när vi började träffas så deras låtar påminner alltid om den tiden :-)

Reply
SARA

Hej Kenza!
Min brorsa och hans kompisar bokade biljetter för ett tag sen och jag han inte med. Så jag skulle jätte gärna vilja vinna biljetterna och då skulle jag ta med min pojkvän. Han och jag skulle åka på vår första utlandssemester tillsammans i veckan som kommer men nu har han fått jobb och måste börja där direkt (jag är självklart jätte glad för hans skull) så de skulle vara jätte mysigt om vi fick göra något ihop ändå.
Kram!

Reply
SARA

Hej Kenza!
Min brorsa och hans kompisar bokade biljetter för ett tag sen och jag han inte med. Så jag skulle jätte gärna vilja vinna biljetterna och då skulle jag ta med min pojkvän. Han och jag skulle åka på vår första utlandssemester tillsammans i veckan som kommer men nu har han fått jobb och måste börja där direkt (jag är självklart jätte glad för hans skull) så de skulle vara jätte mysigt om vi fick göra något ihop ändå.
Kram!

Glömde helt att svara på frågan i förra kommentaren men här är svaret: Josh Klinghoffer

Reply
Moa

Josh Klinghoffer

För det första så skulle det vara drömmen att få se dom live efter att hört dom nu i cirka 4 år hemma dunkandes ur högtalarna… Och för det andra så skulle det vara en PERFEKT present till min kompis som fyller år den 5 augusti, hon är typ fetaste RHCP fanet och har tjajat om att få se dom live hur länge som helst.. och då kanske du undrar varför hon inte redan har fixat biljetter till dom.. men det är faktiskt så att innan hon fick reda på att dom skulle komma till Sverige så hade hon precis köpt en ny gura! så pengarna finns inte där… så det skulle alltså vara heeelt perfekt!!!

Reply
Sandra

Hej Kenza!
RHCPs nya gitarrist heter Josh Klinghoffer såklart! Jag skulle verkligen vilja vinna biljetterna för att jag tycker att RHCP är ett fruktansvärt bra band och de levererar verkligen alltid. Var på konserten 2007 och den var helt magisk. Dessutom skadar det ju inte att min nya pojkvän älskar dom och det skulle ju vara en supermysig grej att göra tillsammans!

Reply
Victoria

Josh Klinghoffer är hans namn, och ja, jag skulle gärna vilja ha biljetterna för att jag älskar deras musik och vill så in i helvete se dom live! Dessutom diggar jag dig och din blogg, läser den slaviskt varenda dag, keep up the good work! Ha det bra! /Victoria

Reply
Vendela

svaret är… Josh Klinghoffer!
Hej Kenza, gud va jag blev glad när jag såg det här inlägget! Älskar deras musik så himlans mycke, och det gör brosan också. vore en dröm att få se dem spela live. Har dock inte råd :/

puss & kram

Reply
Mitra

Josh Klinghoffer!

ååh, hvor glad jeg hadde blitt om jeg hadde vunnet! Selv om jeg elsker RHCP, så har jeg en venninne som elsker dem mer enn alt på jord. om jeg kunne tatt henne med på denne konserten, så hadde hun blitt overlykkelig! så kunne vi tatt en shoppingtur i Sverige i tillegg! woohoo!

Reply
Linnéa

Svar: Josh Klinghoffer!
Jaa, det är svårt att sticka ut med alla bra motiveringar.. Men jag ska vara fullkomligt ärlig och hoppas att det kan leda någonvart! Personligen är jag inget jättefan, men min bror avgudar dem. Han är just nu i miliären och jag har inte sett honom på ca två månader.. När han är färdig skulle det helt enkelt vara kanon att umgås med honom för en kväll, då han kan släppa loss och bara vara ledig!

Reply
Stina

Ny gitarrist: Josh Klinghoffer!!

Lyckan av att vinna kan inte beskrivas, den kan bara upplevas.

Reply
Julia

JOSH KLINGHOFFER heter killen, galet snygg också om du frågar mig!

Det bästa vore nog om jag inte vann några biljetter eftersom jag antagligen skulle dö om jag fick reda på att jag skulle se dem live, dessutom skulle min vän Nathalie också dö om jag helt plötsligt ringde henne och frågade vad hon hade för planer den 11:e Oktober och om hon inte hade nått för sig hade hon kunnat hänga med på en r.h.c.p konsert.
Det är ju liksom två 19-åriga offer på ganska kort tid..
…SJUKT VÄRT! :D

Reply
Jennifer

Nya gitarristen är Josh klinghoffer. Lätt för många att läsa andras kommentarer så har de svaret, haha. Men att det är Josh visste jag förstås, finns inte mycket jag inte vet om RHCP.

Jag skulle så fruktansvärt gärna vela vinna det här. Jag har aldrig varit med i en sån häst bloggtävling då det inte känns som att man har någon chans mot ALLA som är med och tävlar, men nu var jag tvungen.
Jag har en pojkvän som bor i spanien, har inte tid och framförallt inte råd att träffa varandra ofta vilken gör otroligt ont och knäcker oss i våran vardag.
Att vinna det här vore obeskrivigt. Att få ta med honom och tillsammans se vårat favoritband. Jag skulle vara så tacksam, och det skulle hjälpa mig mycket i mitt liv just nu…

Kram Jennifer :)

Reply
sammy

Josh Klinghoffer heter han och jag skulle vilja vinna för detta bandet har jag och min mamma gemensamt, sist dom var här skulle vi gått men fick förhinder pga av min mammas sjukdom och kunde inte gå så det skulle vara helt underbart att överaska min mamma med biljetter till konserten och få en otrolig upplevelse att dela med min mamma! Kram

Reply
Julia

Nye snygge gitarristen heter Josh Klinghoffer!
Min kompis har precis blivit frisk och kommit hem igen efter att ha varit inlagd på sjukhus i 2 månader med diagnosen Anorexia. Hon älskar Red Hot Chili Peppers och skulle bli asglad om jag hade fixat 2 biljetter till oss!!

min mail är: [email protected]

Puss & Kram

Reply
Lisa

Bandets nya artist heter Josh Klinghoffer.
Jag skulle så gärna vilja vinna detta, min pojkvän är som besatt av Red Hot Chili Peppers och det skulle vara en riktigt bra att fira vår ettårsdag på detta sättet!!
Kram

Reply
dagmi

hej igen jag var bara tvungen att skriva igen så mkt gillar jag dom alltså du vet inte hur mycket det skulle betyda för mig att vinna de där biljetterna jag älskar musik och jag älskar RHCP haha men again hope u choose me Peace and Love :)

Reply
Sara.M

Den nye gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Jag skulle verkligen vilja vinna biljetterna. Jag har älskat RCHP sedan min kusin spelade en låt för mig när vi var mindre, och har velat sett dom live enda sedan dess. Förra gången dom var i Sverige kunde jag inte åka för jag var för liten och nu i år så tog alla bra biljetter slut blixtsnabbt! Jag skulle bli helt överlycklig om jag vann biljetterna! Det skulle vara så underbart att se dom live!

Reply
Josefin

Hej Kenza!
Josh Klinghoffer heter Red hot chili peppers nya gitarrist.

Jag skulle jätte gärna vilja se dem live. Sedan för att min pojkvän vill verkligen se dem också. Vet inte hur mycket han har tjatat på det. Men att kunna ge dem skulle verkligen vara ett sätt att visa hur mycket jag älskar honom.

Sedan att hans föräldrar köpte 2 sittplatser istället för 4 ståplatser till U2 var rätt segt för honom. Så han missa U2, nu skulle jag inte vilja att han missa RHCP!

Reply
Amira Sjöberg

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer..
För en månad sedan fick jag och min kompis reda på att dom skulle spela, men ingen av oss kan fixa pengar, och just nu så ligger det högst upp på våran dröm lista!! Har aldrig vunnit något förut och det skulle verkligen vara super kul om jag fick just den här vinsten!!! Puss & Kram Amira!

Reply
Julie

Hej! Josh Klinghoffer är namnet på den nya gitarristen.
RHCP är en av mina stora idoler. Har växt upp med att mamma har spelat deras skivor. Detta är förmodligen den enda chansen att hinna se dom i detta liv så jag skulle gärna vilja få chansen att se dom, det skulle betyda så mycket att gå dit med min mamma! Kram, och sköt om dig!!

Reply
Amanda

Josh Klinghoffer heter han givetvis.
Jag vill vinna biljetterna till mig och min moster som lovade mig att vi skulle se RHCP när de kommer till Sverige (när jag var förliten för att gå på Spice Girls) Nu är de här, och jag skulle vilja överraska min moster med detta!

Reply
Lina Gillman

hej :) har aldrig varit på en konsert i hela mitt liv, det vore kul att få går nu när mitt favvoband spelar :)

Reply
Amanda K

Nya gitarristens namn är Josh Klinghoffer.
Jag och min pappa är otroligt stora fan men vi har tyvärr inte pengar att lägga på biljetter, och både han och jag vill så jätte gärna se RHCP live.
Plus att det skulle bli min första konsert ever, och det finns inget anant band jag skulle vilja förlora den oskulden till. Hahah

Pretty please

Reply
Jessica

Bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.
För mig hade det verkligen varit en fantastisk upplevelse då Red Hot Chili Peppers har varit en av mina största idoler sen jag var liten. Det hade också varit underbart att få uppleva resan med någon man älskar. Jag och min pojkvän har varit ifrån varandra i snart 7 månader då han har jobbat utomlands och kommer hem om ungefär en månad. Det hade varit så otroligt roligt att kunna överraska honom (vilket är det bästa jag vet) och dessutom bara få vara tillsammans och vara med om en upplevelse vi sent kommer glömma :)

Reply
Sarah C

HEY THERE KENZAAAA :)

Josh Klinghoffer is his name of course! :) I am a HUGE fan of the RHCP and i would love to win a ticket to go see them…would be a dream come true!!! :D

Hope you have a good day xoxxox

Reply
lisa s

deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer! (spännande att se hur det kommer att funka :))
jag vill vinna dessa biljetter för jag älskar red hot chili peppers och speciellt Anthony Kiedis..han skriver texter som ingen annan, han är en fantastisk musiker och man! detta är första tävlingen någonsin på någon blogg som jag verkligen VILL vinna! jag har velat se mina favoriter sedan jag missade dom förra gången de var här, detta är chansen, och jag vill ha den!

Reply
johanna

Svar: Red hot Chil peppers nya gitarrist heter Josh Klinghoffer!
Min bästa kompis gör allt för mig. Skulle vilja tacka henne för det genom att bjuda med henne och kolla på konserten med hennes favorit band!

Reply
Sasse

Hej,

Vad trevligt med en sådan tävling och så mycket respons. Blir alltid lika glad varje gång jag läser din blogg Kenza! Duktig är du!

Jo, själv är jag 25 år gammal så lite för gammal för detta, men min lillasyster som älskar Red Hot Chili Peppers, fick bli inlagt på sjukhus för ca. 40 dagar sedan på grund av utbrändhet och har precis fått komma hem. Hela vår sommar som vi hade planerat så mycket för rann ur sanden. Jag skulle vilja vara med i tävlingen och ha möjligheten att få uppleva min systers lycka tillsammans med henne i denna konsert.

Och jo, gitarristen heter: Josh Klinghoffer! :)

Kram på dig.

Reply
ellinor

rhcp;s nya gitarrist är Josh Klinghoffer istället för John Frusciante :)

åhh, rhcp har varit min och min storebrors favoritband sedan fem år tillbaka! jag är 17 år och min bror är 21. Direkt när biljetterna till deras konsert i globen släpptes bokade vi 2 biljetter, eller ja vi trodde det, det har precis visat sig att köpet aldrig gick igenom och vi som hade taggat så sjukt mycket!! så nu letar vi biljetter som bara den! Känns så jäkla snopet ifall vi skulle missa dem när vi har sagt i 5 år att “så fort dem kommer till Sverige MÅSTE vi se dem!”

Reply
Emmelie

RHCP:s nya gitarrist heter Josh Klinghoffer!
Jag har lyssnat på dem sen jag var 12 år (snart 13 år!) och jag har inte haft möjlighet att se dem live, det skulle vara skitgrymt att få göra det. RHCP ROCKS

Reply
Hanna

Josh Klinghoffer!
I slutet av konserten ska jag plocka fram mina chillis ur fickorna och kasta upp dem på scenen så att det börjar brinna! Det kallar jag för Red Hot Chilli Peppers!!!

Reply
Melica

Josh Klinghoffer heter Red Hot Chili Peppers nya gitarrist. Om jag skulle vinna skulle jag bjuda med en vän och ha världens roligaste kväll med awesome music!

Reply
Kajsa Siegrist

Den nya gitarristens namn är Josh Klinghoffer! Jag vill vinna biljetterna för jag har ända sen jag var tio beundrat och älskat deras musik. Jag har aldrig haft chansen att vara på en av deras konserter och därför skulle det vara extra speciellt för mig att se dem. Tänken är isåfall att åka dit med min bästakompis för det var väldigt längesen vi gjorde något tilsammans. Sköt om dig, kram Kajsa. :)

Reply
Lisa

Hej! Jag vill vinna dessa biljetter till mig och min pojkvän eftersom han tycker om bandet så mycket. Jag åker inom de närmaste dagarna i väg i en månad, kommer hem en kortare tid och åker igen i ca 3 månader. Det hade varit kul och behövligt at vi skulle kunna åka i väg ihop innan jag ger mig i väg en längre tid och jag vet att resan med honom skulle bli oförglömlig om han fick se sitt favoritband live!

Reply
Lisa

Samma som tidigare glömde dock skriva avarter Josh Klinghoffer chefer den nya gitarristen :)

Reply
Emma

Josh Klinghoffer heter nya gitarristen! Min pojkvän ska flytta ifrån mig ett år i slutet av oktober. Vi båda är stora stora stora fans av RHCP och skulle vilja överraska honom med biljetter till konserten som en avskedsresa. Det skulle betyda så otroligt mycket. Sköt om dig. Kram!

Reply
Tyra Hasselrot

Josh Klinghoffer heter sålkart bandets nya gitarrist!

Jag och min kompis delar samma dröm och har gjort det i typ tre år nu, att få se Red Hot Chili Peppers live.

Hoppas verkligen jag vinner, för då kan jag bjuda min kompis på konserten och då hon fyller år den tionde oktober skulle det bli en perfekt födelsedagspresent.

Hon skulle bli jääääätteglad :D Och för att inte tala om mig; jag skulle bli världens lyckligaste tjej om jag fick se mitt favoritband när de kommer till Sverige.

Så snälla låt mig vinna biljetterna, det skulle göra mitt liv :)

//Tyra Hasselrot
[email protected]
http://tyrahasselrot.blogg.se

PS! Älskar din blogg! <3

Reply
Samantha

deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer och deras förra hette John Frusciante! Vill jätte gärna vinna, har växt upp med deras musik och tycker dom är helgrymma! kram :)

Reply
Anette

Han heter Josh Klinghoffer.
Jag vill vinna för att kunna bjuda med min mamma som fick mig att börja lyssna på bandet, och som faktiskt fyller år dagen innan konserten. Hon har haft stort inflytande på min musiksmak så nu vill jag ge tillbaka lite till henne som tack!

Reply
Anette

Han heter Josh Klinghoffer.
Jag cilk vinna för att kunna bjuda med min mamma som fick mig att börja lyssna på bandet, och som faktiskt fyller år dagen innan konserten. Hon har haft stort inflytande på min musiksmak så nu vill jag ge tillbaka något till henne som tack. Det skulle bli den bästa födelsedagspresenten!

Reply
Karin

Hej Kenza!

Svar på frågan: Josh Klinghoffer.

Jag skulle vilja vinna biljetterna så att min älskade sambo, pappa till min underbara son, fick gå på denna konsert. Tomas, som min sambo heter, har varit mitt allt under 5 års tid men sen vi fick våran son 2009 har vi inte haft lika mycket tid för varandra. Vilket är naturligt när man skaffar barn. Men Tomas älskar att gå på konserter och musik är en stor del av våra liv.
Att kunna bjuda honom på detta skulle betyda oerhört mycket för mig då han ställer upp för mig i vått och tort, är en väldigt generös person och en fantastisk pappa.

Tack på förhand!

MVH Karin.

Reply
michaela

hej!!!!!!

deras nya gitarisst heter Josh Klinghoffer och är så sjukt mycket bättre än deras gammla!!! men ialla fall jag skulle så sjukt gärna gå på deras konsert, har älskat dem sen jag var typ 9 och har tyvärr aldrig sett dem, så nu skulle jag göra vad som helst för att få gå på deras första konsert i norden!!!!!! jag har tyvärr inte råd att köpa biljetter :(, så därför skulle jag bli så glad att jag inte har någon aning hur jag ska tacka dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KRAM / michaela!!!!!! :D :D :D

Reply
Jessica

Han heter Josh Klinghoffer.

Jag skulle vilja vinna, så jag och min vän kan gå på konserten tillsammans! Han har alltid funnits där och stöttat mig, så det skulle vore roligt om vi gjorde någonting roligt tillsammans! :)

Reply
Linda.J

Hejsan Kenza !

Josh Klinghoffer heter gitarristen.

Jag skulle jätte gärna vilja ge dom här biljetterna till mina föräldrar så dom kan gå på konserten.Dom gör aldrig något själva och jag älskar dom så mycket och skulle verkligen vilja gära det här för dom ! Kram

Reply
Josefin Schyllander

TJA KENZA!
Grym tävling, hoppas nu bara att jag vinner för jag älskar RHCP! Jag vill så himla gärna gå på deras konsert och se deras nya gitarrist JOSH KLINGHOFFER rocka på scen tillsammans med resten av detta asgrymma band.

Sa jag att jag älskar Red Hot Chili Peppers? och att deras nya gitarrist heter JOSH KLINGHOFFER? tänkte väl det!

Reply
Emil

Hej! Josh Klinghoffer är namnet på nya gitarristen :)
Jag skulle vilja vinna bara för att jag helt enkelt ÄLSKAR rhcp och det vore sååå grymt att få se dom live! Min pojkvän älskar dom också och det kunde va en rolig överraskning att slänga upp på frukostbordet, det skulle göra hans dag. Och min!! :)) kram!

Reply
Caroline

Hej! Den nya gitarristen i Red Hot Chili Peppers heter Josh Klinghoffer.
Jag själv är ett stort fan av bandet, men det är inte det egentliga anledningen till att jag vill vinna. Det är nämligen så att min pappa fyller 40 i slutet av september och han är ett megafan av Red Hot Chili Peppers. Men konstigt nog har han aldrig varit på en konsert med dom och det skulle vara världens häftigaste present att ge honom två biljetter.

Reply
erica

Den nya gitarristens namn är Josh Klinghoffer.

Jag önskar att jag kan vinna för min chef precis betett sig som piss och dragit ner min heltid till timtjänst. Inte för att jag var dålig utan för att han råkat ge en annan för få timmar. Detta går nu ut över MIN heltid med fast lön. Jag hade tänkt gå men nu kommer jag inte att ha råd. Min bästa vän från Umeå kommer dessutom ner och det skulle vara underbart att få träffa henne.. Vi har inte setts på TVÅ år! Jag hoppas och håller tummarna :)

Reply
Margit

Svar: Josh Klinghoffer
Jag skulle jätte gärna vilja vinna biljetterna, för att min bror älskar red hot chili peppers. Min bror har gjort så himla mycket för mig och jag vill kunna tacka honom på något sätt. Han skulle blivit jätte glad om han skulle få gå på en konsert med de, Jag vill verkigen vinna biljetterna till honom,, Älskar min bror så mycket, han är verkligen värt detta!<3
Kram

Reply
Emma G

Josh Klinghoffer såklart! :D
Jag skulle såå gärna vilja vinna de här biljetterna! Har lyssnat på bandet hur länge som helst ända sedan jag var sjukt mycket mindre! och vill så sjukt gärna se dem! Jag har aldrig varit på en konsert i hela mitt liv och det skulle vara som en dröm för mig om RHCP var de som spelade på min första!! Jag vill bara så sjukt sjukt gärna för jag älskar verkligen det här bandet!!
Stora kramar!

Reply
Rebecka

hej!

den nya gitarristen heter josh klinghoffer!

jag skulle vilja vinna detta för att kunna muntra upp min kompis som har haft det lite jobbigt det senaste. jag och min kompis ser oss som , liksom alla andra där ute, r.h.c.p. största fan. vi älskar dom och avgudar deras musik! jag kommer hålla tummarna!

kram

Reply
Ingeborg Hanses

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer. Motiveringen till varför jag skulle vilja ha dessa biljetter fruktansvärt mycket är helt enkelt för att jag har älskat deras låtar enda sen jag var ett litet barn. Dessutom är RHCP även min bästaväns favoritband och det skulle vara sjukt kul att åka dit med henne. Förut var vi alltid med varandra, träffades varje dag, berättade allt för varandra osv. men för ungefär 9 månader sen träffade jag världens underbaraste pojkvän och ungefär samtidigt träffade min bästa vän sin nuvarande kille. Tyvärr ledde detta till att vi nästan tappade kontakten och inte umgås lika mycket eller på samma sätt som förut. Därför skulle det vara väldigt roligt om jag vann biljetterna och vi kunde köra en tjejhelg i sverige (bor nämligen på Åland) med barrundor, shopping och själv klart se världens bästa RHCP. Kram!

Reply
Linda

Josh Klinghoffer heter gitarristen. Skulle vara så himla kul att få komma iväg bara jag och sambon på något roligt. Det är mycket familjeliv nu så en galen kväll i sthlm skulle göra sig helt rätt :)

Reply
Sara

Hej Kenza :) Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer :)
Anledningen till att jag skulle vilja vinna är 1. att jag tycker att chili peppers är helt grymma, både deras gamla album och det nya och 2. att min pappa fyller 50år i höst och att ta med honom på konserten är den absolut bästa presenten jag skulle kunna ge honom, men tyvärr har jag inte råd.. Oj vad glad jag skulle bli om jag vann!
Sköt om dig! / Sara

Reply
Amy

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen!
Jag skulle oerhört gärna vilja vinna av den enkla anledningen att jag aldrig bevittnat en riktigt konsert. Vore en grymt kul upplevelse helt enkelt! :)

Reply
Louice Schoultz

Hej Kenza!

Red Hot Chilli Peppers nya gitarrist heter Josh Klinghoffer, och jag skulle väldigt gärna vilja vinna 2 biljetter till konserten för att kunna skämma bort min fina vän Becca som haft ett tungt år och som skulle behöva några vardagslyxiga dagar i Sthlm och en galet bra kväll med RHCP.

Kram!

Reply
Solveig

Den nye gitaristen heter Josh Klinghoffer. :)
Jeg vil såå gjerne vinne disse bilettene fordi jeg bare elsker RHCP. Jeg og broren min hørte alltid på Red Hot Chili Peppers sammen, vi bare elsket musikken! Blir så i godt humør av å høre på dem. Men han døde for et par år siden, og han fikk aldri sjangsen til å høre dette nye albumet… Jeg er 100 % sikker på at han ville likt det, og jeg håper at han kan bli med meg på konserten fra himmelen.

Jeg bruker ikke dette for at du skal synes synd på meg eller noe sånt, for jeg er heldig som hadde en så fin bror. Jeg har bare veldig veldig lyst til å se de live, og siden de ikke kommer til Norge på en stund, er Stockholm den nærmeste konserten!

Jeg får sikkert sjangsen til å se de en annen gang altså:) Håper de du gir billetene til får et minne for livet!
Hjertelig hilsen Solveig

Reply
Anna olin

Gitarristen heter Josh Klinghoffer. Min pojkvän älskar RHCP, han har till och med tatuerat in deras logga på armen! Jag hoppas verkligen på dessa biljetter, då hade han blivit jätteglad! Jag med såklart för det är ett sjukt bra band! Vad gör man inte för kärleken! :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*