• header

Tävling – vinn biljetter till Red Hot Chili Peppers konsert!

Grattis till Linn W som blev vinnaren i Nelly-tävlingen! Du har blivit kontaktad av Nelly.

Nu drar vi igång en ny tävling tycker jag, och denna gången lottar jag ut 2 st biljetter till Red Hot Chili Peppers konsert i Globen den 11e oktober! I och med släppet av nya albumet I’m with you kommer de nu tillbaka till Norden för första gången sedan 2007.

För att ha chans att vinna måste du svara rätt på denna fråga: Vad heter bandets nya gitarrist?

Skriv även med en kort motivering till varför du ska vinna, samt din mailadress. Jag drar en vinnare nästa vecka som får 2 st biljetter. Lycka till! :)

832 Comments

Linn

Hej Kenza!

Namnet på nya gitarristen är Josh Klinghoffer
Jag har aldrig varit på konsert i mitt 21-åriga liv, rätt sorgligt jag vet. Det har alltid varit något i vägen resor eller pengabrist. Att krossa nollan med en RHCP konsert skulle vara guld värt!

Reply
Mia I

Den nya gittaristen heter Josh Klinghoffer.
Och jag vill få uppleva en öron orgasm ;) nångång i mitt liv.
Red hot chili peppers levererar bra musik varje gång :)

Reply
Linda

RHCP ny gitarrist heter Josh Klinghoffer.
Jag är ingen bra skrivare men jag ska försöka mig på en förstårlig motivering;
Jag skulle bli mer är glad om jag vann, helt tokig av lycka om jag ska vara ärlig. Jag skulle då ta med min förra rumskompis Anna, som jag bodde tillsammans med ett år under min gymnasietid i Karlstad. Hon har nyligen flyttat till Uppsala för att plugga och jag bor i min barndoms stad Arboga, vilket gör det väldigt svårt att få ihop både tid och pengar till att ses då det är nästan femton mil mellan oss. Trots detta gör vi så gott vi kan för att hålla kontakten. En vän som henne är inget man släpper i första taget. Vi har gått igenom så otroligt mycket under den korta tiden vi har kännt varandra, både bra och dåliga saker, som har gjort att det känns som att vi har kännt varandra så mycket, mycket längre.
Att just RHCP är Annas favoritband gör inte beslutet att just ta med henne speciellt svårt. Ett underbart minne till våran hög är precis vad vi behöver just nu, det var alldeles för längesen sist!

Reply
tanja

Josh Klinghoffer.

JAg har aldrig varit på någon konsert i hela mitt liv. Och jag har älskat red hot chili peppers väldigt längre. Vore grymt att få se dem IRL =)

//Tanja

Reply
Hedvig S.

Hej! Gitaristen heter Josh Klinghoffer. Jag älskar red hot chili peppers och har i flera år drömt om att se dem live! Det skulle vara SÅ grymt!
Men Som så många i min ålder räcker pengarna inte riktigt till och koncerter och annat roligt är självklart det som får lida. Att vinna två biljetter skulle göra det möjligt att ta en paus från skolarbetet och göra något roligt utan dåligt samvete över pengarna!

Reply
Lina

Deras nya gittarist heter Josh Klinghoffer.

Hejsan!
Jag och min man har två små killar på 3 och 2 år. Vi älskar dom över allt annat och lägger all tid på dom:)
Nu är de ca 2 år sedan som vi var ensamma och gick på dejt och känner att det vore helt magiskt om vi vann biljetterna. Kärleken behöver vårdas och vi hoppas HOPPAS hoppas nu att detta kanske skulle kunna bli som en nystart för oss. Vi ÄLSKAR båda två red hot chili peppers och lyssnar jämt på deras skivor. Att få se dom live vore jätte kul. Hoppas du väljer oss!

Reply
Linnéa

Han heter så mycket som Josh… Wait for it… KLINGHOFFER!

Jag skulle bli sinnessjukt glad om jag skulle vinna då dom är grymma och vill gärna sällskapa min syster och hennes vänner som ska dit och se dom :)

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG, hehehe!

Reply
Sofie Saläng

nämen så här ligger dt såklart till, hans namn är… Josh Klinghoffer!
läste nyss ut sångarens i rhcp, Anthony Kiedis, självbiografi Scar tissue! och den var riktigt jäkla bra, sex, drugs and rock n roll! coolt att läsa om deras karriär och allt som hänt hnom/dem. Dt hade varit så häftigt att se dem live efter alla dessa år som ett fan! kan tillägga att jag är ett värsta konsert-junkie och dt var ett tag sedan jag gick på en konsert. Har dock inte råd själv, men med din ubermegaasbraiga hjälp Kenza, kanske det skulle gå? haha snälla! i need it, badly!

Reply
Jenny

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Mitt älskade favoritband! Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag tjatat på min pojkvän om att vi skulle åka men sedan bestämde han att han och hans kompisar skulle åka istället vilket blev en riktig besvikelse för mig. Det är inte ofta man får en sådan här chans och självklart måste jag ju ta den, om jag skulle vinna så skulle min pappa få följa med eftersom det även är hans favoritband. 4Jag var ju tyvärr försen med att köpa biljetter själv.

Reply
Ragnheiður

HEYY KENZA!!
Your look is so perfect!!!!!
I am 14 year old girl from Iceland..
I am always wondering.. can you do a video how you do your hair every morning:)?
You know.. curly hair!

Reply
Nikki Forsliden

Hej Kenza! Bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer. Min motivering är enkel. Det jag och min pappa har gemensamt är Red hot chili peppers. Vi såg dem när de var här sist 2006 och skulle älska att se dem igen. Jag skulle supergärna bjuda honom men jag är inte direkt rik just nu haha. Jag vet att han antagligen skulle bjuda mig på det för han är väldigt generös, men det vore så ballt att komma med två biljetter som man vunnit och ba “vi kör på dem här!” Kort och gott: I want to surprise my dad!!! :) Kram!

Reply
Jasmine

Hej Kenza!

Svaret är Josh Klinghoffer. Jag har ingen superkoll på detta bandet, men en av mina nära killkompisar, Christian, är helt galen i dem. Det är hans absoluta favoritband, och hade jag nu på något konstigt vänster vunnit denna biljett åt honom, hade han blivit världens lyckligaste. Det hade varit kanon, eftersom att han haft det svårt på senare tid. Det är fint att göra något för andra. Kram!

Reply
Jannie

Svar: Josh Klinghoffer

Hej Kenzaaa!!!!!!
ÅH Jag har varit inne på ticnet så många gånger och sucktat efter biljetterna. Jag skulle gå på deras konsert i STHLM 2007 men fick maguinfluensa som många andra och fick stanna hemma i skåne! NU måste jag ju bara gå men jag har ingen att gå med för mina två bästa vänner som är lika mycket RHCP dyrkare som mig är fattiga studenter och det hade betytt så mycket för mig om jag fick bjuda med mig dom upp till Stockholm för en fantastiskt kväll. Tänk dig din kärlek för Tokio Hotel och gör om den till min kärlek för RCHP så behöver jag inte skriva mer =)

Reply
Karro

RHCPs nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.
Jag skulle bli väldigt glad om jag vann, men min bror som jag tänkte dela priset med skulle bli ännu gladare. Det är vårat favorit band någonsin. Vi älskar de! Men vi har haft väldigt otur med att få biljetter till deras konserter och den enda gången vi fick det, hände det en sak som gjorde att vi tyvärr inte kunde gå och se de som vi så gärna ville. Min bror gick ut gymnasiet i somras. Han reser runt mycket och ska snart åka till Indien i två månader, alltså kommer det vara väldigt svårt för oss att ses på länge. Vi har varit igenom en hel del under våran tid tillsammans. Både bra och dåliga saker, men just att få uppleva detta med honom vore helt fantastisk. Att jag ens har chansen att få tävla om dessa biljetter gör mig glad, och jag skulle vinna de skulle jag explodera av lycka. Jag älskar min bror och om jag fick uppleva detta sista minne med honom innan han åker vore det helt fantastiskt!

Reply
Sandra Hanna

Hej Kenza!

Josh Klinghoffer heter gitarristen.

Jag skulle vilja gå på konserten så hemskt gärna, dels för att jag älskar Red Hot Chili Peppers, men också för att jag haft en så sjukt tuff sommar i och med att jag BARA jobbat på ett beh.hem för ungdomar med alla möjliga problem. Det har varit så givande, men så utmattande.

Jag tycker att jag FÖRTJÄNAR lite kul jag med, och skulle bli så lycklig.
Och att den 11 Oktober är min födelsedag, det är ju bara ödet…

Kram!

Reply
Ebba

Josh Klinghoffer heter deras nya gitarrist!

det är bara helt enkelt så här, min pojkvän avgudar red hot. vi firar ett år tillsammans och det skulle vara så himmla roligt att få ge honom biljetterna i ettårpresent. efter som att jag kom på ideen att ge honom det lite försent, det finns ju inte några biljetter kvar och jag har inte riktigt råd just nu! han förtjänar det här och jag vill så gärna se hans minn när han får dom!

Kram på dig! Ebba

Reply
micki

Svar: Josh Klinghoffer.

I våras var vi ett gäng i Portugal, som studentresa, och där lyssnade vi på en spellista som innehöll, såklart, red hot chili peppers. Den spellistan blev väldigt populär och red hot chili peppers gick på repeat heeela tiden. Då vi hör en låt av dem nu så börjar vi alla le och tänker tillbaka på Portugalresan direkt.
Nu har de flesta börjat plugga men jag och en kompis har tagit ett sabbatsår och försöker hitta något heltids jobb- vilket är S.V.Å.R.T.
Min kompis är verkligen underbar och smart, trots att det ibland kan vara problem med pengar så är hon alltid lika glad & givmild. Att gå på en sån här upplevelse tillsammans OCH återuppleva studentresan hade varit en dröm för oss båda. Vi har snackat om det hela sommaren och har hoppats på att få något jobb för att ha råd.
I alla fall, hade varit OTROLIGT roligt att få överraska henne med denna upplevelsen!

Reply
Catalina Rifo R.

Josh Klinghoffer heter den nya snubbe:D och jag vill vinna biljetterna för att kunna ge min lille bror och pojkvän en super upplevelse (Biljetterna skulle gå till de) vilket är garanterat med deras underbara musik. Och dessutom har jag också råd att följa med då! (Red hot chili peppers är riktigt viktiga för mig då bandet är nästa det ända som verkligen för mig och min lille bror samman)

Reply
Anna Borg

Svar: Josh Klinghoffer

När biljetterna släpptes hann jag inte fått tag i någon och sedan dess har jag hållit utkik efter en biljett överallt. Priserna är skyhöga och för en tjej med studentinkomst är det oacceptabelt. Jag kan referera till många av RHCP låtar och brukar sitta hemma och kolla på dvd-filmer med deras konserter på. Stämningen är helt underbar på dem alla, och jag skulle vilja uppleva det i verkligheten istället för i soffhörnet med en påse chips.
Hoppas du tar dig tid att läsa, tack Kenza. :)

Reply
Emma

Josh Klinghoffer heter han!
Anledningen till att jag tycker att jag ska vinna är att jag har lyssnat på dem hela mitt liv. Jag har i stort sätt växt upp med dem. Jag antar att jag ärvde denna kärleken till dem från min pappa. Han är ett lika stort fan som jag. Han har berättat om när han såg dem live en gång, och det är typ en av dem bästa upplevelserna i hans liv (efter den att jag föddes då haha!). Därför har jag alltid alltid velat gå och se dem och nu har jag ju chansen! Tyvärr hände det nått lite tragiskt med min familj så vi hade tyvärr inte råd med dessa biljetter.
Nu vart det lite snyftigt kanske, men en sånn stor grej är det inte. Vill bara se RHCP!
Puss och kram på dig Kenza /Emma

Reply
Sandra

Han heter Josh Klinghoffer

Anledningen till varför jag vill vinna är för att jag alltid har tyckt om dom, och för 2 år sen hittade jag även en annan som gjorde det lika mycket som jag. Min älskade pojkvän, han sjunger på deras låtar, och lyssnar på deras låtar hela tiden. Vi har haft biljetter till dom 3 gånger innan, både i sverige och utanför, men antingen har det blivit inställt eller askmoln ivägen osv.. så vi har aldrig fått chansen. Så det skulle vara guld värt att få överraska honom med detta.

Puss & kram

Reply
Jenny

Rätt svar är Josh Klinghoffer som ersatt John Frusciante.

Anledningen till att just jag vill vinna är att jag så hemskt gärna skulle vilja ge bort en biljett till min pojkvän. Han ska snart flytta utomlands i x antal månader och vi kommer inte kunna ses på länge, vilket inte direkt känns skitkul. Dessutom fyller jag år dagen efteråt så varför inte slå två flugor i en smäll och njuta av bra musik tillsammans med någon man älskar, och få en födelsedagspresent på köpet?

Reply
mk

HejHej:)

Han heter Josh Klinghoffer och jag skulle vilja vinna because The Red Hot Chili Peppers to me are a band who revolutionize their
music by taking classics from before up to music from
now and fusing them together to create their own. That,
I personally find very inspirational and the reason why
they will permanently remain as my number one band in my heart. This would mean obv alot

Reply
Emelie

Josh Klinghoffer heter bandets nya superduktiga gitarrist.
Min motivering är inte mer annorlunda än de andra som kommenterar. Det hade varit otroligt kul att äntligen få se ett utav sina favoritband live någon gång och som tur är har jag en liten chans till att möjligtvis lyckas. Jag hade tagit med min pappa för att få honom till att banda lite mer med mig och uppleva grym musik live. Han har alltid ställt upp och stöttat mig, hela mitt liv, detta skulle vara en underbar chans att ge tillbaka till en människa som enbart ger.
Tack på förhand Kenza!

Reply
julia

han heter Josh Klinghoffer!

jag vet hur svårt det är att vinna dessa biljetter och jag skulle göra allt för att vinna dessa! Jag har sedan lång tid tillbaka vart ett stort fan av rhcp och om jag vann biljetterna så skulle en av mina högsta önskningar gå i uppfyllellse. Jag skulle så gärna vilja sitta i globen och se mitt favorit band sjunga, spela och dansa loss och jag skulle bara skrika och sjunga till som en galning! En kväll som jag kommer minnas resten av mitt liv kommer det bli isf! ha en fin kväll kenza, kram! :D

Reply
Rebecca von Baumgarten

Svar: Josh Klinghoffer

Jag skulle så heeemst gärna bjuda med min pappa som är ett stort fan av bandet! Han har aldrig sett dem live(inte jag heller för den delen) och han är så virrig och jobbar 24/7 så vore jätteroligt att få göra något för honom.

Ha en bra dag!

[email protected]

Reply
johanna

Josh Klinghoffer heter han, jag har haft det ganska tuft i barndomen men nu faller det mesta på plats.. har adhd samt en depprisiv diagnos.. hur många 16åringar är mogna för att ta ett sådant besked? Inte jag heller, men jag lever ju med dej så måste acceptera att det är en sådan här person jag är. Jag kämpar dubbelt så mycket som “normala” för att hinna ifatt alla, jag skulle bli så glad och tacksam om jag kunde få vinna:) Älskar red hot chili peppers och skulle uppskatta det som fan, tack och hej kenza:)

Reply
sarah

Nya gitarristen i RHCP heter Josh Klinghoffer!
Jag skulle vilja vinna domma biljetterna för jag vill överraska min pappa som älskar detta band lika mycket som jag, jag älskar min pappa och jag vill göra något som vi aldrig kommer glömma!!!

Reply
Amanda

Josh Klinghoffer heter han!

Jag skulle jättegärna vilja vinna då min mamma älskar Red hot chili peppers och hon hade tänkt köpa biljetter när de släpptes med det passade inte så bra att lägga pengarna på det just då.. Så för att få göra något med henne och få ge henne något sådant vore superskoj! :)
Kram!

Reply
Heidi

Nya gitarristen heter Josh Klinghoffer. Jag skulle vilja vinna så att jag och min pojkvän har något trevligt att se fram emot i höst. Vi har tappat bort varandra lite efter att våran lilla son föddes för drygt ett år sedan och detta skulle vara ett fint sätt att komma bort lite och hitta tillbaka till varandra och kärleken igen :-).

Reply
Tuva

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen.
Alla vill självklart se RHCP och alla vill vinna biljetter. Jag är även en av de. Jag är ett stort fan som längtat efter den här dagen. Jag har affischer över sängen och kollar ständigt på deras livekonserter.
Min högsta mest omöjliga dröm är att ha levt under hippiekulturen, varit på woodstockfestivalen samt hoppat och röjt till Nirvanas konserter.
Att gå på RHCP känns som en av de drömmarna. Att se legenderna, att uppleva lite av det gamla som jag aldrig kommer få vara med om. Jag vill verkligen gå, men jag har inte råd.
Tack för en bra blogg och en härlig tävling!

Reply
sofia

Josh Klinghoffer
varför jag ska vinna? RHCP är ett av dom första banden jag började lyssna på. när jag var liten introducerade min pappa mig för RHCP och sen dess har dom hängt med. skulle sett dom 2007 men blev sjuk och var tvungen att sälja biljetterna, vilket SÖG! så skulle bli superglad om jag vann, annars kommer jag självklart skaffa biljetter på annat håll :)

Reply
Nesslan

Hej Kenza! Jag missade dem sist de var i Sverige. Jag och min kille pratade om att vi ville se dem nu i stockholm men eftersom jag precis blev av med mitt jobb har vi inte råd att köpa biljetter. Dessutom firar vi ett och ett halvt år tillsammans på söndag! Hade varit en helt fantastisk present att ge honom då eftersom det är hans favoritband. Lycka till med resterande inspelningar till Modelljakten, ser fram emot när det visas! :)
Kram <3

Reply
Anna

gitarristens namn är Josh Klinghoffer.
Jag fullkomligt älskar RHCP och har lyssnat på dem så länge jag kan minnas. Ett av mina mål i livet är att få se dem live. Skulle vara en obegriplig känsla. Har inget speciellt att se fram emot nu och känner mig så trött och deprimerad nu när skolan dragit igång och hösten och vintern närmar sig. Bor i en liten by med samma gamla tråkiga vanor. Skulle bli utom mig av lycka om jag fick chansen att äntligen få se mitt favoritband som kan ge mig lite lyxlycka i vardagen! Detta skulle jag leva länge på. Kram!

Reply
Lilly

Han heter Josh Klinghoffer.

Biljetterna vill jag inte vinna till mig själv utan till min pojkvän. Jag älskar honom så mycket och vill ge allt till honom. Vi har en väldigt speciell relation, eftersom jag egentligen inte får va med honom pga kultur/religion, men detta stoppar inte oss, för vi älskar varandra så. Han förtjänar det bästa i livet och jag önskar honom allt gott. Snälla Kenza, jag vill detta för hans skull. Kärlek till oss alla!

Reply
Sophia

Hej! Den nye gittaristen heter Josh Klinghoffer. Jag skulle superdupergärna vilja vinna dom där två biljetterna för att min pappa spelar trummor i ett Red hot chili peppers band, han kör alltså covers och det skulle vara så himla kul att få se hur glad han skulle bli om jag överraskade honom med dom biljetterna. Jag gillar dom också så då skulle vi två lungt gå tillsamans! :D

Reply
Isis

Josh Klinghoffer.
Det finns nog ingen som passar bättre i byxor än Anthony Kiedis, får jag chansen att uppleva dessa taktstampade mustangben på nära håll i takt med basvibrationerna och gudomlig sång kan jag rista in ett hjärta på min gravsten och dö euforisk.

Reply
Lisa

Hej!
Jag är ju inte ett särskilt stort fan utav bandet. Jag gillar mer deras gamla 90-tals låtar för dem är jättebra! Men iaf så vill jag vinna biljetterna, inte till mig själv utan till min kära lillebror som älskar bandet, har varit med dem och sett bandets utveckling. Vem han delar priset med vet jag inte, men om det blir jag så vore jag ärad :). Även ifall vi inte kan komma överens ibland som t.ex. idag haha, angående ett telefonsamtal då så stöttar vi varandra ändå och jag älskar honom oerhört mycket. Du som har en lillebror borde veta ;). Som storasyster så är jag typ en besvikelse för honom, om man ska säga så. Jag menar mer att jag inte kan tänka mig att han ser upp till mig och ser mig som en förebild eftersom jag ofta gör saker först innan jag tänker mig för vilket leder till problem. Detta kan ju vara ett sätt att försöka gottgöra till honom!
Svaret på ditt svar då är Josh Klinghoffer som tillkom i bandet
2010.
Min e-postadress: [email protected]

Reply
Nina

Josh klinghoffer!
Hej kenza! Skulle verkligen bli jätteglad över att få gå på konsert! Älskar känslan :D och jag har alltid velat se RHCS!!

Reply
Annaclara

Josh Klinghoffer heter gitarristen.

Jag borde vinna för att dessa biljetter skulle inte bara göra mitt år de skulle även vända min oerhörda otur på senaste tiden. Jag avgudar rhcps musik och skulle göra allt för att fixa biljetter men plånboken tillåter tyvärr inte mig att köpa biljetter för tillfället, hoppas på denna tävling nu :D

Reply
natalie

han heter josh klinghoffer !
jag hade så gärna sett dem,jag älskar deras musik och har gjort riktigt länge! det hade varit en sådan fantastisk och magisk upplevelse som jag skulle kommit ihåg hela mitt liv,och förmodligen min enda chans att se dem. min motivering är helt enkelt : jag älskar dem,och skulle göra sjukt mycket för att få se dem !

Reply
Michaela

Bandets nya gitarrist är snyggingen Josh Klinghoffer.

Är en tjej i slutet av tonåren som aldrig varit på en konsert, och vilket band skulle vara bättre att se live än självaste Red Hot Chili Peppers!?
Med dessa biljetter skulle jag åka till Stockholm med min bästa vän och verkligen levt!
It would´ve been a dream come true!

Reply
Iza

RHCPs nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.
Jag skulle vilja vinna biljetterna för att det är min mammas favoritband och man kan aldrig visa tacksamhet nog till en egna mor!

Reply
Agnes

Josh Klinghoffer heter han!
Kanske inte så välskrien motivering men here goes nothing:

Om det vart en ska som jag och min mamma har haft gemensamt så är det red hot chili peppers, det är pga mamma ett band jag lyssnat på hela mitt liv. Bokstavligen. Min mamma spelade red hot chili peppers när jag föddes och genom hela min uppväxt. Jag har så mycket minnen ifrån när jag sitter i bilen på väg till sommarstället och Red hot chili peppers spelas på radio. Det gör mig så förbaskat glad varenda gång jag hör dem!
Så jag skulle gärna vilja vinna biljetterna så att jag kan ta med min mamma på konserten som tack för att hon tatt hand om mig och brytt sig hela mitt liv!

Reply
Sara

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer :-)
Jag är adopterad och för 1 år sedan valde jag att söka upp min biologiska mamma i Polen. Vi har fått bra kontakt och hon kommer och hälsar på mig här i Sverige om några dagar och stannar hela oktober med. Skulle vara oerhört kul att få ta med henne på en konsert med mitt favoritband, tror verkligen hon skulle uppskatta det, och jag skulle inget hellre än att få en helkväll i Sthlm med min mamma :-)
Kram Sara

Reply
victoriya Bambi Jensen

bandets nya bandmedlem heter Josh Klinghoffer. jag vill vinna biljetterna för att min pojkvän älskar red hot chili peppers mer än vad han älskar mig.. och jag vet att det skulle göra honom överlyckligt, plus att han fyller år om en vecka.. så jag vill verkligen vinna ! :)

Reply
Pernilla

Josh Klinghoffe heter den nya gitaristen i bandet!
Jag skulle vilja vinna biljetterna för att ett av mina favoritband är red hot chili peppers men har tyvärr inte råd att gå och se dem! Att få möjligheten att bli lottad skulle göra hela mitt år!!

Reply
Linn

svar; Josh Klinghoffer
Jag skulle jätte gärna vilja vinna biljetterna för min brors och hans flickväns skull! Den 10 oktober fyller hans tjej år, och har planerat att fria till henne för att de har varit tillsammans i 8 år den 3dje oktober. Då vill jag ge biljetterna till dom som present :)

Reply
Julia Ericsson

Han heter Josh Klinghoffer! :)om jag skulle vinna så skulle jag bjuda med min fina storebror som gillar red hot chili peppers väldigt mycket!

Reply
jenny

Svar: josh Klinghoffer

Jag skulle vilja vinna så jag kan överraska min pojkvän som gillar dom jätemycket och aldrig konstigt nog har varit på en konsert förut, trots att han älskar musik. :)

Reply
Lisa

Josh Klinghoffer heter deras nya gitarrist.
Jag skulle verkligen vilja vinna biljetter till RHCP för att det skulle vara en jätterolig överraskning till min bror. Nu när han precis flyttat hemifrån skulle det vara super kul att få gå på konserten med honom!

Reply
Rebecca

JOSH KLINGHOFFER heter han!

Åh, denna tävlingen är guld värd!
Varför jag ska vinna? De är mina absoluta favoriter för det första (och Anthony är riktigt snygg) och har velat fram och tillbaka om jag ska köpa biljetter till mig och min pojkvän. Problemet är pengarna! Men om jag fixar biljetter så har min pojkvän lovat att fixa hotell och resa! (Och jag hade sluppit mitt jobb i två dagar vilket hade suttit fint! Haha!) ;)

Jag håller tummar och tår.

Ha det bra!

Reply
Linn

Han heter Josh Klinghoffer. RHCP är både mitt och min pappas favoritband, så jag tar lätt med honom! Can’t stop är den bästa låten som gjorts, ever! Behöver jag säga mer? [email protected]

Kram!

Reply
Frida

Hej Kenza!

Hoppas allt är bra med dig!

Josh Klinghoffer är svaret :)
Svaret på varför just jag ska vinna dessa biljetter är att jag ALDRIG har varit på konsert (!)någonsin!
Det har aldrig funnits tid, eller några pengar till detta. Men det är alltid något jag velat göra såklart, och ska man gå på konsert så är det klart att man ska se något storslaget.. och det är väl GUNS N ROSES om något!
Jag vill uppleva ruset som alla beskriver! Alla människor som skriker, den underbara musiken, rysningarna man får av att höra en viss låt och sjunga (läs: skrika) med tills man blir hes!

Jag kommer ge den andra biljetten till min fina pojkvän som också älskar dem!

Detta skulle bli en kväll jag aldrig skulle glömma! :)

Reply
Karin H

Heej!

Red hot chili peppers nys gitarrist heter Josh Klinghoffer! :D Min motivering till att just jag ska få de två biljetterna är, att jag så länge som jag kan minnas velat se RHCP live. Och nu när jag är en nybliven och fattig student så har jag inte riktigt ekonomin för att göra det. Också med biljetterna skulle jag kunna riktigt överraska min pojkvän på hans födelsedag :D

Håller tummarna!

Reply
Balder

Josh Klinghoffer är namnet på den nya gitarristen i RHCP.

Jag är något av ett tvätt-äkta RHCP-fan! Tror att jag har hunnit plöja igenom Anthonys självbiografi (Scar Tissue) minst 3 gånger, samt att jag har varit en hängiven diggare sedan tidigt 90-tal. Tyvärr har jag aldrig haft möjlighet att se gänget live, men ack, vilken dröm det vore.
Håller tummarna för att du är den personen som kommer uppfylla drömmen (:.
Förövrigt, super-tagg för nya skivan!! Fruktansvärt spännande.

Reply
Agapi

Svar: Josh Klinghoffer.

Min syster Zoé, som även är min förebild, fyller 21 i slutet av september och det här skulle bli världens bästa present till henne i och med att hon lyssnar sönder på deras musik (kan va fett jobbigt ibland, dock tycker även jag att dem är sjukt bra!) Zoé har även alltid haft en crush på sångaren Anthony och hon ska troligtvis tatuera in “with the birds i’ll share this lonely view” som är ifrån hennes favorit låt med dem, “Scar tissue”. SNÄLLA HJÄLP MIG ATT GE SYRRAN DEN BÄSTA PRESENTEN MEN ÄVEN ETT MINNE FÖR LIVET.

/ Agapi

Reply
Anonym

Hej Kenza!

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen.

Jag tycker definitivt att jag borde vinna dessa biljetter till Red Hot Chili Peppers för att kunna ta med min morfar på konserten. Han började lyssna på RCHP när de släppte Californication och sedan dess har han lyssnat konstant på dem. Det speciella med min morfar är att han alltid har varit väldigt pigg och hållit en bra kontakt med sina barnbarn. Dock har någonting hänt som gör att han glömmer saker och ting mer och mer med tiden. För cirka två år sedan fick han diagnosen Alzheimers sjukdom. Eftersom jag är student och inte har världens stabilaste ekonomi så skulle jag uppskatta att vinna biljetterna så oändligt mycket. Att få kunna ta med morfar till en konsert med Red Hot Chili Peppers innan han blir alltför dålig skulle göra både honom och mig till de lyckligaste.

Reply
miranda

svar: Josh Klinghoffer!
Jag själv är inget större fan av bandet – men min bror är. Och de skulle kännas så enormt kul att vinna och kunna låta storbrorsan åka på en konsert och se RHCP. Chansen är minimal men helt klart värt ett försök

Reply
Tove

RHCP’s nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.
Jag skulle vilja vinna biljetterna eftersom min bästa vän fyller 18!!år i oktober.. Och hur svårt är det inte att komma på vad man ska köpa? Hon har alltid diggat rhcp, och jag med för den delen! Och de skulle va jävligt coolt att se dem live. Men jag tror det skulle bli den perfekta presenten till henne!
KRAMIS:-)

Reply
Josefine

Deras nya gitarrist är Josh Klinghoffer!

Eftersom att sommaren precis varit och vädret har varit som det varit, så har jag och min fina pojkvän inte hunnit göra något kul tillsammans. Vilket man behöver ibland för att bara må bra! Hade jag vunnit dessa biljetter skulle jag ha överraskat honom med dem med en underbar frukost på sängen, såklart :) Han har precis gått ut sin jobbiga skolgång och jobbar varje dag och skämmer bort mig med saker hit och dit, så vill jag överraska honom med något jag vet att han tycker om. Hans leende skulle ge mig livslust hela mörka vintern! Kram

Reply
Elsa

Svar: Josh Klinghoffer

Jag har aldrig ställt upp i liknande tävlingar, har aldrig känt mig tillräcklig motiverad. Men nu känner jag mig övertaggad. Min pojke skulle få ena biljetten, han är helt frälst i RHCP. Jag kopplar all deras musik med honom och blir lycklig av att lyssna på dom. Jag blir helt salig och pirrig i magen av tanken att få gå på min allra första konsert med RHCP på scenen och honom vid min sida.

Klart slut kärlekstjut!

Reply
johanna

Bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer!

Jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag har varit ett RHCP fan hur länge jag kan minnas. Hela sjuan och åttan bestod av RHCP. Nu är det inte lika galet, men de är fortfarande sjukt bra. Har inte köpt biljetter till någon av konserterna vilket jag nu ångrar djupt. Hur grymt skulle det inte vara att se sitt gamla favoritband live? Att få se de gamla klassikerna, Under the Bridge, Californiacation, Scar Tissue och Otherside live skulle vara en dröm! Skulle betyda jättemycket för mig och min kompis(som är ännu galnare än jag)att få gå och se vårt gamla favvoband live! Det skulle ge tillbaka så många minnen och så mycket lycka!

/Johanna

Reply
Tonje

Den nye gitaristen til RHCP heter Josh Klinghoffer.
11 october har kjæresten min (min pojkvän) fødselsdag, så det hadde vært utrolig gøy å overraske han med billetter til Red Hot Chili Peppers konsert! Vi har vært sammen i over 2 år, men har aldri vært på en utenlandsreise sammen, (bortsett fra Strømstad, hehe) så Stockholm hadde absolutt vært en fantastisk storby å starte vårt reise-eventyr sammen i :) Lykke til videre med modelljakten!! Stoor klem fra Norge <3

Reply
M*

Josh Klinghoffer! Red hot är det bästa bandet genom tiderna, jag blir glad och lycklig som ett barn när jag hör dom! Helt fantastiska riff och underbara personligheter och scenmänniskor. Helt enkelt av den enkla anledningen att det är fantastiska musiker och I adooore them!
<3 <3

Reply
Ida Helene

Josh Klinghoffer heter den nye gitaristen!
Jeg har lyst å vinne fordi jeg har elsket Red Hot Chili Peppers siden jeg var liten, og fordi “under the bridge” får meg alltid til å smile! :-)
Håper jeg vinner, da gråter jeg av glede!

– Jente 17 fra Norge

Reply
Frida

Svar: josh klinghoffer

Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna dessa biljetter för att ge dem till min bror som jag inte har träffat på närmare ett halvår. Han har alltid avgudat bandet och har lärt sig många av deras låtar på gitarr. Jag vill ge honom det för att han verkligen förtjänar det, och det skulle vara världens bästa 21-års present!

Reply
Julia

Svar: Josh Klinghoffer

Det skulle vara en bra present att ge bort till min pojkvän som fyller år snart. Upplevelse är den bästa present man kan ge bort :)

Reply
Emma

Svar: Josh Klinghoffer!
Jag skulle hemskt gärna vinna biljetter till RHCP eftersom jag under så många år haft just det bandet nära hjärtat. Jag fick t.ec. min första kyss var till låten ‘Otherside’ och jag har inte ett bra minne, men den låten tar mig verkligen tillbaka. Eller som när jag åkte en roadtrip från Skåne till Stockholm och lyssnade på deras platta ‘Stadium Arcadium’ hela vägen och sjöng mig hes.
Dom har helt enkelt följt mig länge, RHCP och Foo Fighters. Det är vad som existerar.

Reply
Klara

Deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.

Jag ääälskar RHCP! Deras låt “Snow” är en sådan låt jag kan lyssna på om och om och om igen för den blir aldrig dålig. Jag har aldrig sett dom live så det skulle vara en rolig upplevelse. Jag skulle ta med mig min syster som bor uppe i Skellefteå. Hon saknar Stockholm såå mycket. Det kan jag förstå för det är väääldigt litet och det öppnade sin första sushi-restaurang för två (!!!) månader sen!! Då får en anledning att komma bort från lilla samhället och ner till Stockholm!

Reply
Isabella

Han heter Josh Klinghoffer!!!
OMG jag kan inte fatta att du har en tävling med biljetter till deras konsert!!! Red Hot Chili Peppers har varit mitt favoritband i EVIGHETER!!!! Jag skulle bli hur glad som helst om jag vann!!! Jag har aldrig fått chansen att gå på en av deras konserter, och helt plötsligt dyker det upp i din blogg!!! Jag skulle göra vad som helst för att få gå på deras konsert!!! OMG OMG OMG!!! :D:D:D:D <3 JAG ÄLSKAR DEM SÅ MYCKET!!!

Reply
Inez

Josh Klinghoffer heter bandets nya gittarist

Jag skulle gärna vilja vinna biljetterna eftersom att min bror älskade dom för något år sedan och snart fyller han 18 och jag vet att han skulle bli jätteglad och överraskad om han fick gå på konserten i höst, därför vore det sjukt roligt att ge honom biljetterna som en sen födelsedagspresent :)

Reply
Filippa

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer!

Jag vill vinna biljetterna för att jag vill göra en fin gärning för min bror!
Jag har haft det jobbigt på senaste tiden och det har ofta gått ut över honom. Jag har varit lättirriterad även om han inte gjort något. Detta hade varit ett så bra förlåt till honom för han är en stoooor beundrare till RHCP!

Reply
Emma

Han heter Josh Klinghoffer!

Sa (idag faktiskt) till en kompis att jag verkligen ville se RHCP ngn gång i livet. Då sa hon att de kommer till Sthlm (vilket jag inte visste), men det tråkiga var att de redan har utsålt. Så jag blev lyrisk nu när jag såg att du hade en tävling! Vill vinna!! :P

Reply
natt

svar: Josh Klinghoffer

jag vill vinna för att jag har alltid velat se rhcp live och inte bara på “live” dvd. En sak som jag måste göra innan jag dör är just detta se rhcp på scen.

Reply
Sandra

Gitarristen heter Josh Klinghoffer (:
Jag vill så hemskt gärna ta med min syster på konserten, hon fullkomligt älskar dom! Jag hade tänkt ge henne biljetter i födelsedagspresent men då jag går i gymnasiet så har jag inte råd då biljetterna är så dyra.. Så jag skulle vara otroligt tacksam om jag vann! Kram

Reply
mikaela

Jag tog studenten i våras och efter det flyttade jag 65 mil hemifrån. Sedan dess har jag inte varit hemma en enda gång p.g.a. att jag har jobbat så mycket. Saknar min kära pappa så otroligt mycket och skulle vilja ge honom en biljett så att han kan komma ner och hälsa på. Skadar ju inte att det är hans favoritband.

Josh Klinghoffer heter nya gitarristen.

Reply
Elin

Nej vilken awesome tävling!
Han heter Josh Klinghoffer!!
Jag började lyssna på red hot chili peppers för snart sex år sen för jag var suuperkär i en kille och för att prata med honom var man tvungen att prata om just RHCP! Så jag lärde mig allt om dom och på vägen blev jag kär i även dem! Det blev inte så mycket av den kärlekshistorien men han är fortfarande en av mina närmaste kompisar och vi har fortfarande red hot chili peppers gemensamt och därför skulle jag så gärna vilja bjuda honom! Vem vet, kärleken kan ju blossa upp igen;)
Kram!:D

Reply
Sandra

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen.

Skulle jag vinna två biljetter till deras konstert så skulle jag ta med min mamma ner till stockholm för en myshelg och givetvis för att gå på spelningen. :)

Reply
Arndis

the new guitarist is Josh Klinghoffer.
the reason why i want to win this is because i would love to do something fun with my boyfriend, and ther concert is on my 18 year old birthday and i cant meet any of my friends because i dont live in the same country as any of them right now, so i wont be able to spend my birthday with any of them, but being able to spend it at a red hot chillipeppers concert would be awsome.

Reply
Annakarin

Josh Klinghoff. Men han sitter även vid keyboard, piano och är backup sångare till Anthony.

Att få uppleva den nya generationens Rolling Stones vore så jäkla ballt. Och jag skulle så gärna dela denna upplevelse med min bästavän Sebastian. Vi båda bor i Norge. Att knega på varje dag med 2 jobb om dagen är slitsamt och vår fritid har blivit sömnen. Vi saknar Sverige. Vi saknar att ha kul. Så här gärna vill vi vinna!

http://atothel.blogg.se/images/2011/picture-534_142840938.jpg

Reply
Gabriella

Josh Klinghoffer. Jag fyller år den 10 ocktober! så det våre trevligt med lite bra music dan efter!!

Reply
Marie

Josh Klinghoffer heter gitarristen.

Jag skulle vilja vinna för att glädja inte bara mig utan även min absoluta bästis Agnetha! Vi har hållit ihop genom glädje och tung sorg. Vi finns alltid för varandra, men det var längesedan nu vi hade råd att för en gångs skull göra något riktigt spännande och roligt tillsammans!!! Att överraska henne med lite het chili i livet ;) skulle göra oss båda fantastiskt glada!!!

Reply
madde

Josh Klinghoffer heter deras nya gitarrist!

Motivering: Jag har ALLTID älskat red hot chili peppers och deras musik. Jag har dock aldrig fått chans att se dem live och nu när dem väl kommer till Sverige är jag mitt uppe i min utbildning till proffessionel dansare i Köpenhamn, vilket tar ALLA mina pengar, då utbildningen kostar och INTE är csn-berättigad. Ganska tufft. Därför har jag fått lägga drömmen om att gå på deras konsert åt sidan.. jag har helt enkelt inte så mycket pengar just nu. Men vad gör man inte för att förverkliga sin dröm? Därför hade det varit helt otroligt att ÄNTLIGEN få se dem live, det hade varit awesome!!!! :D

Reply
charlotte

svar: Josh Klinghoffer.

jag skulle vilja vinna fär att jag har ett så tråkigt liv just nu haha… jag separerade från min exsambo för två år sen, och sen jag blev ensamstående så har alla pengar gått till tråkiga saker som att betala den höga hyran själv osv…. dessutom har jag sedan ett år tillbaka pluggat, men blir snart klar nu… så så mycket pengar han man inte haft över till att göra något kul… kommer knappt ihåg när jag senast åkte någonstans förutom hem till min mamma typ ;-) skulle vara så kul att få unna sig något riktigt roligt, och samtidigt passa på att få fira att studierna då är avklarade. Skulle vilja bjuda med mig min bästa kompis som har stöttat mig under hela tiden när jag har varit nere och ledsen. Utan henne hade nog allt varit såå mycket svårare. Så snälla, låt oss få åka iväg och göra något riktigt kul, vi gillar dessutom båda det här bandet jättemycket och har lyssnat på dem sen vi lärde känna varandra när vi gick i högstadiet. Kramar/Charlotte, [email protected]

Reply
amanda

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen!

Åh, seriöst. Det finns få band i världen som är lika bra. Minns fortfarande när jag hörde deras Truly, Madly Deeply första gången. Jag va typ tio år och dansade tryckare (om man nu kan kalla det tryckare, haha) med killen jag va superkär i. Kommer alltid att tänka på det när jag hör den, hur jävla nervös och pirrigt glad jag va. Haha, oh sweet memories. Japp, vore förbaskat roligt att få se dem live! Kanske till och med skulle bjuda med killen jag dansade med? HAHA!

Reply
Omana

Josh Klinghoffer!
Jeg vil vinne for jeg ELSKER red hot chilli peppers, OG da har jeg endelig en grunn til å reise til Stockholm. Aldri vært der, og har veldig lyst til å ta en tur.

Reply
Catta

Han heter Josh Klinghoffer.

Har under hela min ungdom haft Red hot chili peppers som stoooora idoler. Dom är sååå grymma, varenda låt förmedlar en känsla som man bara kan känna själv, det går liksom inte att förklara. Tänk då att få se dom live. Det hade varit pricken över i:et.

Reply
Mathilda Syrén

Svar: Josh Klinghoffer är bandets nya gitarrist.

Jag vill sååå gärna vinna biljetter så jag och mina bästa kompis kan gå på konserten tillsammans och hinna träffa varandra vilket vi sällan hinner med nuförtiden. Red hot chili peppers är min kompis favoritband och jag vet hur glad hon skulle bli. Och om hon är lycklig är jag lycklig, för hon betyder verkligen lika mycket som en syster för mig! <3

Reply
Susanne Sauna-aho

Svaret är Josh Klinghoffer.

Varför jag borde vinna? Red Hot Chili Peppers är min och min bästa vän sedan 9 års tid absoluta favorit band. Vi har haft otaliga sommarkvällar då vi suttit på balkongen lyssnat på dem och sjuningt med *aningens falskt* så att det har ekat över flera kvarter när vi bodde i Helsingborg.

Nu bor vi på olika orter med många mil i mellan och kan inte ses så ofta pga jobb och sånt. Det skulle vara underbart om jag kunde överraska henne med det här och uppleva våra balkongdagar. Går inte att beskriva med ord hur lyckliga vi skulle bli om vi fick se dem live! :)

Reply
Lina

Josh Klinghoffer!

Jag vill så gärna vinna, sist de var i sverige gick jag på gymnasiet och hade köpt biljetter, men fick halsfluss och kunde aldrig gå. Nu är man fattig högskolestudent och tar sej inte råd till att gå på konsert! ;[

Reply
Julia

Hans namn är Josh Klingshoffer

Anledningen till att jag vill vinna är för att jag aldrig vart på en riktig konsert och när alla jag tycker om kommer till sverige så har jag inte pengar eller är inte tillräkligt gammal. Så nu när dom kommer så vill jag värkligen vinna och kunna se dom! Jag är ett stort fan. Jag hoppas starkt på att jag vinner denna tävling så att något här i livet kan vara kul.
Jag älskar dig Kenza!

Reply
Emilia

Josh Klinghoffer heter han.
Jag och min bror har växt upp med RHCP och det har alltid varit vår “grej” tillsammans. Vi skulle gå sist men det blev inte av så att kunna överraska honom med biljetter i år skulle vara guld.
Förresten, snygg bild med “Ziperallkillarna”, mina kollegor. :)

Reply
Amanda

Josh Kilghoffer. Jag borde få gå eftersom jag är ett ennormt fan och vet därför att det inte var 2007 de sist var här untan 2006.

Reply
Jenny

Josh Klinghoffer. Min pojkvän skulle boka biljetter för några månader sen och ville gärna att jag följde med på konserten. Jag tackade DUMT nog nej och det är något jag ÅNGRAT sen dess. De senaste veckorna har han hoppat runt här hemma, sjungit och dansat. Jag är så jävla LEDSEN över att jag INTE kommer att få stå där på konserten med honom! Jag har kommit att gilla det här bandet så mycket tack vare min pojkvän och vill verkligen dela den här upplevelsen med honom!

Reply
Sofia

Deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.
Jag skulle vinna för att konserter är det bästa jag vet och det som just nu förgyller min annars extremt tråkiga vardag. Vore roligt att blanda sjukhusbesöken med ett konsert besök helt enkelt!

Reply
Camilla

Hej!

För det första, gitarristen heter Josh Klinghoffer.

I mars förra året var första gången jag lyssnade på Red Hot efter ett uppehåll på ca 3 år. Red Hot har varit mitt favoritband länge men när min bästa vän omkom i en olycka när vi var i Californien för 4 år sedan så kunde jag inte lyssna längre, det påminde mig för mycket om henne och allt vi gjort tillsammans, ständigt lyssnandes på Red Hot.

När min son föddes den 8e mars i fjol kände jag under förlossningen att jag vill lyssna på Red Hot NU! När min man satte på musiken var det som att jag fick extra kraft av det och det var så underbart häftigt att min son kunde födas till min favoritlåt “Dosed”. Som en hyllning till min vän som skulle blivit en fantastisk gudmor men aldrig fick chansen.

Att få gå på konserten skulle vara underbart för mig och min sambo eftersom musiken betyder så mycket för oss.

MVH Milla

Reply
Alvina

Den nye gitarristen heter Josh Klinghoffer!

Hej Kenza, jag vill så gärna vinna dessa biljetter, då skulle jag kunna överraska min mamma med dom. Hon skulle få en chock! Hon älskar dom, vi brukar alltid spela dom i bilen och skrik sjunga med till californication, för det är lixom vår låt, haha. Det skulle kännas så underbart att kunna visa min all min uppskattning och kärlek genom att ge henne 2 red hot chilili peppers-biljetter. För det är hon verkligen värd! Att få se dom live med henne skulle vara det bästa!

kram Alvina

Reply
Linda

Jag skulle vilja vinna eftersom det är ett av mina absoluta favorit band, sen liten har jag lyssnat på RHCP och deras musik betyder mycket för mig det är insperation för den musiken jag lyssnar på just nu. Jag kan komma ihåg när jag var liten då det fanns något program på tv där dom varje vecka listade “top musik videor” Red Hot Chili Peppers var på den listan med låten ‘Otherside’ den fick mig bli väldigt lugn och det var många gånger jag somnade till den, ifall dom skulle spela den live vore helt underbar att uppleva och tänka på barndoms minnen.
Sen är det är många band jag har velat fara och se, men eftersom jag bor uppe i Norrland blir resan mycket dyr och har gjort så jag inte kunnat fara och se banden, RHCP har jag länge väntat på att dom ska komma tillbaka till Sverige så jag kan se dom, men nu igen så är pengar problemet. Jag skulle vilja ta med mig min fina pojkvän som jag varit tillsammans med i 1 och ett halvt år men vi har aldrig farit och rest eller gjort något riktigt speciellt, vi har båda väldigt olika musik smak men vi båda är väldigt förtjusta i RHCP så vore roligt att få uppleva något sånt här stort tillsammans och bli ett väldigt fint minne.

Svar;Josh Klinghoffer

Mail; [email protected]

Reply
Linn

Nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Min sambo tog med mig på en RHCP-konsert i Sthlm 2007 som vår tredje date. Vi blev ihop och hade en underbar tid innan jag blev sjuk i en depression. Vi separerade men hittade snart tillbaka till varandra. Vi har nu fått en son, Gusten, som nu är 6 månader. Tyvärr är det svårt att hitta tid för bara oss två, och detta är ju ett perfekt tillfälle att få tillbaka gnistan som vi hade när vi var nykära! Tyvärr har man inte ekonomisk möjlighet att bara köpa 2 biljetter när man är föräldraledig. Jag skulle så hemsk gärna vilja överraska honom med detta! Han behöver få tillbaka något efter allt han gjort för mig under min depression och graviditet. Han är min stöttepelare genom allt!

Reply
Clara

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Då jag såg att tävlingen handlade om RHCP, blev jag som galen och tänkte att jag för en gångs skull skulle vara med i en tävling.
Jag började lyssna på RHCP redan när jag var 9 år och har sedan dess aldrig slutat.
Det var min vän som tipsade mig. Jag har sedan jag var ca 9 och ett halvt år velat gå på en ut av deras konserter, men det har tyvärr aldrig blivit av. Om jag skulle få möjligheten att gå på någon av deras konserter skulle jag ta med min vän som tipsade mig om bandet. Det skulle passa extra bra eftersom hon nyligen har fyllt år och vi inte träffas lika ofta.
Att se RHCP har varit min största önskan länge!

Reply
Joanna

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen.

Skulle jag vinna biljetterna så skulle jag överraska min sambo som fyller 30 den 19 september och ta med honom upp till Stockholm för en barn fri övernattning och få njuta av att få gå på en konsert tillsammans igen och bättre kan det ju inte vara då han har pratat om denna konsert sen han hörde att dom skulle komma.

Reply
Irma

Red Hot Chili Peppers nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.

När jag var sju år gammal köpte jag min första skiva, som var just Blood Sugar Sex Magic med Red Hot Chili Peppers. Jag föll för bandet, deras image och för att inte tala om musiken. I stort sett hela livet har jag lyssnat dem och njutit av varje trumslag och gitarr-riff. De har format vem jag är, och när jag var tretton år var bandet på turné. Jag ville inget hellre än att se dem, men jag var för ung för att få åka ner från den norrländska skogen till den stora staden Stockholm, ensam med en kompis. Att nu, fem år senare, få se bandet som präglat min uppväxt, skulle vara en fantastisk upplevelse. Jag skulle ta med min älskade pojkvän så att han, liksom jag, får uppleva det fantastiska amerikanska bandet som tagit mitt hjärta med storm – precis som han, min pojkvän, gjorde för några år sedan.

Reply
Nathalie

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen:)

Jag vill vinna så jag kan bjuda med min underbara pojkvän på konserten! Han är ett stort rhcp fan och han har aldrig sett dem live, han hade blivit överlycklig, då det är hans födelsedag när dem ska spela!

Reply
Elise

den nya gitarristen, eller ja sen ett litet tag tillbaka, heter Josh Klinghoffer!

Anledningen till att jag vill vinna biljetterna är för att min pojkvän gillar dem, så jag skulle låta han gå med någon av hans killkompisar som också gillar dem :)

[email protected]

Reply
Admir Sahman

Hans namn är Josh Klinghoffer, tog över 2010 efter denna förra gitarristen John Frusciante som tidigare lämnat bandet under 6 år, men ändå har han spelat 17 år i Red Hot Chilli Peppers.
Anledningen till att jag i dagsläget lyssnar på Rock är pga RHCP. Deras musik är så speciell då som blandar två genrer vilket gör det sjukt bra. Jag har sedan jag var 12 år gammal velat kolla på dom, men har aldrig fått chansen. Nu är chansen här känner jag, kan spela många av deras låtar på gitarr och har en affisch på dom här på rummet. Ett av favorit klippen på youtube är när bassisten Michael Balzary, mest känd som Flea, introducerar Metallica into the Hall of fame!
Jag är ett sånt stort RHCP fan, har redan förhandsbokat deras CD, och jag har en kompis som är lika sjuk som jag. Jag hade tagit med honom på konserten och vi hade stått längst fram där DU kan få bestämma tröja, nästan vilken tröja som helst!
Så snälla, this would be a dream come true!
One Red, one Hot, One Red hot chilli peppers!
Rock hälsningar!

Reply
Fanny

Hej Kenza. Josh Klinghoffer. Jag skulle ge biljetterna till min storebror. Det är viktigt att med jämna mellanrum visa de som står en nära hur betydelsefulla de verkligen är och hur mycket man faktiskt älskar dem.

Reply
Emelie -+Mamman+som+älskar+vitt

svar: Josh Klinghoffer

Motivering: Skulle ta med mig min underbara sambo som även är en otrolig pappa till vårat barn :) Nu skulle vi dock efter 1 år sedans sonen kom, vilja hitta på något bara vi två. Så en tripp från norr till sthlm för att se red hot chili peppers skulle vara underbart :)då jag aldrig har besökt globen också skulle bara det vara en upplevelse för mig! och mysa till det på hotell efteråt såklart! :)

Reply
JOHANNA

SVAR: JOSH KLINGHOFFER!!!!!!
min bror älskar RHCP!! och han skulle bli så himla glad om jag kunde överraska honom med 2 biljetter!!! SÅ JAG ÖNSKAR MER ÄN NÅGOT ANNAT ATT JAG VINNER SÅ JAG KAN GE BORT BILJETTERNA TILL MIN KÄRA BROR!! han gör alltid saker för mig och nu vill jag verkligen ge tillbaka!! puss & kram johanna

Reply
mersiha

Josh Klinghoffer heter han och jag vill vinna för att de är det bästa bandet i hela världen typ, efter Kent. Har lyssnat på de ett bra tag och även fast jag är mer av en hiphop/rnb/techno brud så måste jag erkänna att de är jäkligt bra!

Reply
Evelina

Svar: Josh Klinghoffer :)
Tänkte göra en motivering med hjälp av lite RHCP texter! ;)

Did I let you know that this life is more than just a read thru and music is my aeroplane so I’ll be standing in line to see the show tonight. By the way I tried to say I’d be there waiting for the Hot tamales and they red hot, yes, she got ’em for sale so give it away, give it away, give it away now and take me to the place I love, take me all the way ’cause funk is my attitude!!

Reply
Carro

Hej!

Josh klinghoffer heter deras nya gitarrist och min motivering lyder:
Jag har aldrig någonsin varit på en konsert men är ett stort fan av rock musik så därför skulle jag bli super glad om jag vann dessa biljetter,samt att min älskade sambo som jag nu firar 6 år med tjatar och tjatar om att vi ska köpa biljetter till detta men jag har verkligen inte råd.

Skulle vilja överraska honom med detta och även få en egen önskan uppfylld.

//kram från en Trogen läsare :)

Reply
Inas Basha

RED HOT CHILI PEPPERS NYA FANTASTISKA GITARRIST HETER JOSH KLINGHOFFER!
Jag har sedan jag var 11 år ( Idag en gammal tant på 17 bast) ÄLSKAT RHCP! Min Ipod är fylld med 10000 RHCP låtar känns det som, och det är just Anthony’s raspiga röst blandat med de andra bandmedlemmarnas instrument, som gör att jag kan lyssna på deras låtar i varenda sekund och minut, bästa tiden är just den dagen då allt känns fel, man sätter sig på bussen hemåt och sätter igång låten “Californiacation” och drömmer sig bort till en live-konsert med just dem. Jag försökte på mig lyckan att få tag på biljetter när jag reste till USA för några år sedan med familjen, men lyckades aldrig! Det kändes som ett slag mot hjärtat! När jag i slutet av Maj, fick reda på att RCHP skulle spela och jag öppnade min plånbok, förstod man ju direkt att drömmen var långt borta. Ialla fall hade jag inte tänkt öppna upp mina sorgliga tankar här, men att vinna dessa biljetterna skulle betyda, ALLT det jag inte kan beskriva med ord! Den lyckliga som hade fått följa med mig hade nog varit min lillasyster, hon betyder absolut allt för mig och snart fyller hon år, så hade kännts fett om biljetterna blev våra. Kenza, du har en otroligt fin och ärlig blogg, önskar dig all lycka i framtiden. Somsagt, det skulle betyda mer än någonting annat om jag vann. TACK!

Reply
Eva

Hej den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer !!

Min motivering är följande : Jag skulle gärna vilja göra denna konsert till en mamma/dotter konsert då vi båda älskar Red Hot Chilli Peppers :-)

Det skulle vara underbart att överaska min dotter som för övrigt är 21 år !!

Hoppas på tur :-)

Reply
Martina

Nya gitarristen heter Josh Klinghoffer!

Motiveringen lyder följande… haha! jag blev uppväxt som utan tvekan må-åånga andra med den här musiken, de har hållit igång en rejäl tid utan att svika i musiken, trots förändringar i band och sound! Det vore en sådan obeskrivlig upplevelse att se, höra och vara med om en spelning med dessa killar! Vinner jag biljetterna ska jag lätt ta med mig min lite äldre fader för en rejäl kväll där jag bokstavligt talat ska tvinga honom att dansa, sjunga med och röja trots åldern haha. För den här musiken älskas av alla åldrar och det är en av sakerna jag avgudar detta bandet med! :)

Reply
Josephine

Red Hot Chili Peppers nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.

För ett par månader sen skulle jag överraska min kille och köpa biljetter till Foo Fighters som vi skulle ha gått på när dem spelade på Stadion men istället så hade hans bror redan köpt en biljett till honom så det som skulle ha blivit våran “romantiska” (haha) live konsert blev istället en fett grym rock konsert med brorsan och grabbgänget. Så därför vore det ju ett grymt bra tillfälle att få uppleva “dökär tjej bjuder sin assnygga kille på en rhcp konsert”-moment. Hoppas stenhårt på att jag blir den lyckliga vinnaren av två biljetter. Då bjuder jag killen givetvis! Puss och kram

Reply
kati

J O S H K L I N G H O F F E R..

Vilken kul tävling :) en som jag verkligen skulle vilja vinna :) Detär så att min Karl älskar red hot chilli peppers. Har alltid gjort, Och så mycket som han ställt upp för mig i år när det varit som tuffast har ingen annan gjort. Det skulle vara härligt & ge han det. han som förtjänar det mest :)

Kanon Blogg Fröken :) fortsätt såå <3

Reply
Moa

Hej Kenza!
Josh Klinghoffer heter RHCPs nya gitarrist.

Jag skulle bli så lycklig. Jag vill inte låta sentimental och deprimerad för det är jag inte, men min pappa har snart varit död i fem år. Och jag var pappas flicka hela vägen. Mina starkaste minnen med min pappa är hur han inte fungerade som människa innan han hade fått i sig en kopp kaffe och satt på musik. Så det var det första som hände när pappa steg upp på morgonen. Sedan var det musik non-stop tills han gick och la sig igen. Deras senaste skiva poppade vi tillsammans hur mycket som helst. Vi tyckte att det var en fantastisk platta.
RHCP är mitt favoritband alla kategorier. Jag tar alltid till deras musik i vilken situation jag än är i livet. Jag skulle bli överlycklig och se det som en stund tillsammans med honom :)

Härlig tävling förresten! :D

Reply
nikki

han heter Josh Klinghoffer!

Och varför jag skulle vilja vinna är för att jag för det första ÄLSKAR rhpc och så älskar jag konserter! Känslan är så underbar! :) Jag hade tänk att köpa biljetter men jag har inte haft pengar nog, och alla pengar har gått till andra saker som man måste ha.
Men OMG vad nice det skulle vara att vinna biljetterna! Jag får rysningar bara av att tänka på det!!! :)

Reply
Sophie

Gittaristen sedan 2010 heter Josh Klinghoffer. Varför jag borde vinna? Lätt! Jag vill(Eh, ska!!) bli mrs Josh Klinghoffer och jag känner att det inte är mer än rätt att han träffar mig innan det blir så….. om han mot förmodan inte vill gifta sig med mig trots att jag åkt upp till Stockholm från Göteborg? Då får jag väl ta Anthony Kiedes antar jag!

Skämt åsido; jag vill vinna, åka, dansa, sjunga, uppleva och minnas!

Reply
Emelie

svar: Josh Klinghoffer

Å, jag skulle så otroligt gärna vilja vinna biljetter då pappa fyller år den 10/10 och han ääälskar RHCP!! Skulle så gärna vilja ta med honom på en härlig kväll med ett av det bästa banden genom tiderna, han skulle bli överlycklig!!

Reply
elise

Josh Klinghoffer är den nya gittarristen.

min pojkvän flyttar snart ifran mig för att kunnna läsa vidare på högskola och detta gör att vi inte kommer kunna synas så ofta. det hade varit kul att få dessa två biljetter så vi skulle kunna göra något riktigt kul ihop, då vi väl ses!

kram

Reply
emma

Gitarristen heter Josh Klinghoffer, och jag vill vinna därför att båda jag och min kompis Linnea har varit RHCP fans jättelänga, men jag har inte råd att köpa biljetter och hon vill inte gå själv, så jag skulle vara evigt tacksam om jag vann!! :D

[email protected]

Reply
Titti

Svar; Red Hot Chili Peppers nya gitarrist är Josh Klinghoffer.

Jag skulle SÅ gärna vilja vinna dessa biljetter till min lillebror som verkligen gillar detta bandet (och han har gjort det sen har var liten, minns när han gick runt och nynnade på Californication)! Han är dessutom världens bästa och ställer upp i vårt och torrt, han finns alltid där för en – han är helt enkelt underbar! <3
Detta året har varit väldigt tufft för oss då vi haft familjemedlemmar som gott bort, råkat ut för sjukdomar och massa andra tråkigheter. Min lillebror har tagit allt på ett väldigt bra sätt fastän jag kan se hur det har tärt på honom. Jag tycker verkligen han förtjänar att få vara med om något riktigt roligt för en gångs skull och att få ge honom dessa biljetter vet jag skulle lysa upp hans tillvaro ordentligt! :-) Dessutom gör han så mycket för mig att det skulle kännas bra att få göra något roligt för honom!

Tack för en bra blogg, kram! <3

Reply
Freja

Josh Klinghoffer heter han

Skulle vara grymt att få se dom i verkligheten!! Vet inte riktigt hur ja ska motivera mig tillräckligt men det skulle vara AWESOME!!! JAG VILLLLL!!!! :)

Reply
Mikaela

Josh Klinghoffer heter den nye gitarristen!

Jag skulle så innerligt gärna vilja vinna biljetterna till konserten så att jag kan bjuda min bästa kompis på en fatasktisk grej. Vi har alltid lyssnat på RHCP tillsammans och gillar dom kanon mycket.
Hon är vekligen värd en sådan grej, för hon är den bästa på hela jorden, hon ställer verkligen alltid upp.

Hejsvejs! :)

Reply
Anna

Josh klinghoffer. Jag skulle vilja vinna biljetterna för att ge dom till min storebror. Han har haft ett väldigt kämpigt år och har totalt tappat lusten till allt. Men förra veckan hörde jag honom riktig glad över något på första gången på länge och det var att RHCP snart skulle släppa sin nya skiva. Så deras musiken betyder mycket för honom och det vore så otroligt roligt att kunna ge honom biljetter till att se dom live.

Reply
lina bodin

Gitarristen heter Josh Klinghoffer.. Ja min motivering är att jag och min sambo har en 4 månaders bebis nust nu.. jag är 21 och han 25..vi har alltid pratat om att gå på konsert och få gå på Rhcp hade vart helt otroligt stort för oss!! Hade vart kul och få lite egentid och få “rocka” loss ;) Mvh: Lina

Reply
selma

Hej Kenza,
han heter Josh Klinghoffer.

Motivering: Min mamma har hela mitt liv sen jag har varit liten tagit mig på rockkoncerter, än idag är det hon är jag som härjar Europa, 1999 var red hot chili peppers i sthml på en festival men hon mådde dåligt så vi hann aldrig se dem,nu skulle jag vilja ta med henne och bjuda henne, för att även om jag är vuxen är hon än idag den som betalar och jag är arbetslös :(

Reply
lotten

Josh Klinghoffer!
Åååå min kille älskar Red hot Chili Peppers! Jag skulle så gäärna vilja överaska honom med två biljetter. Dock har jag precis börjat plugga igen och har bara råd med att bjuda på glass då och då.. Jag skulle bli så satans glad om jag fick ta med honom på detta! :D

Reply
Camilla

hej jo han heter josh klinghoffer, jag borde vinna för att jag kan alla deras låtar utantill och som TH är för dig är dom för mig skulle bli världens lyckligaste om jag vann puss.

Reply
Beccy

Josh Klinghoffer heter bandets gitarrist!

Detta är första gången jag någonsin tävlar på internet (eller ens lägger en kommentar i någons blogg..), så det tog cirka fem minuter innan jag förstod att jag måste scrolla ner för att kunna kommentera.. anledningen till att jag gör det nu är på grund av att det hade varit så kul att få överraska min pojkvän med biljetter till konserten. SÅ, nu när jag väl gör detta, bevisa att det är möjligt att vinna;)

Reply
lina

JOSH KLINGHOFFER.

anledningen simpel: jag älskar dem. Men ingen annan i min omgivning älskar dem lika mycket och är beredd på att betala pengar för att se dem tillsammans med mig. biljetterna är inte direkt gratis och jag som lever på studiebidrag+några tusen från föräldrarna till extra utkostnader kan inte lätt paya för 3 biljetter.. det skulle göra det enklare att få gå se de som jag har lysnat på, såsom tokio hotel är för dig… tröst och inspiration.

Reply
sofia

Den nya gitaristen i red hot chili peppers är Josh Klinghoffer. :)

Motivation: Jag vill/önskar att jag vinner för att jag vet att mina bästisar gillar detta band och jag skulle vilja ge denna upplevelse till dem, för att de har gjort så mycket för mig.

P.S Jag älskar din blogg Kenza! :D

Reply
Hannah Frelin

Deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer!
Jag vill vinna för att jag ÄLSKAR red hot chili peppers, och dessutom vore det en grym FÖDELSEDAGSPRESENT med tanke på att jag fyller år den 12 oktober, ena dagen dom är här!!! Vore grymt! O jag skulle ta med mig min bästa vän som är lika crushed i dom som jag! Dessutom skulle det vara ett perfekt tillfälle för oss att stanna i stockholm & gå ut som vi har pratat om!! :D åh, jag villllll!

[email protected]

Reply
Albulena

Svar:Josh Klinghoffer
Skulle va perfekt för min syster älskar dom och med tanke att jag fyller år ngr dagar före så skulle det varit extremt kul. Man hade ju aldrig glömma bort.:)

Reply
Sara

Hej!
Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Det vore en dröm att få så världens bästa band (Min åsikt,haha)som jag aldrig fått se live. Skulle verkligen vilja se dom!
Du är bäst Kenza!

Reply
Maria

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer, och min motivering lyder:

Well, alla förtjänar att vinna MEN JAG VILL SÅ JÄVLA GÄRNA den här gången! 2006 förälskade jag mig i bandet och deras låtar har betytt så mycket för mig och även om jag lyssnar på annat så finns de alltid där att komma tillbaka till och förälska sig på nytt.

När mina vänner bokade biljetter så hade jag inte råd att följa med, men nu när jag ser den här chansen måste jag ta den.

Så nu hejar jag helt enkelt på mig och håller tummarna, tack för chansen!

Mailadress: [email protected]

Reply
paulina

Josh klinghoffer heter han :)

När jag och killen, som nu är min pojkvän , började träffas som kompisar var rhcp ett band vi disskuterade mycket om att vi vela se eftersom båda är musiknördar och dom har världens bästa musiker i bandet! Den dagen vi blev tillsammans sen var dagen då det kom ut att rhcp skulle komma till sverige båda blev helt till sig och ja det är väll så kärleks klyschigt det kan bli men det är vårt band och att få dela en spelning med dom med min pojkvän hade vart perfekt nu när vi har flyttar 25 mil ifrån varandra :)

Kram!

Reply
frida

Den nye gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Jsg skulle bli så otroligt glad om jag vann biljetterna. Jag har inte haft råd att köpa dom och RHCH är ett av mina absoluta favoritband. Jag har haft det tufft på sistone då en vän har gått bort och skulle bli otroligt glad av att få gå och uppleva dom på en grym konsert.

Reply
Marie

Svar: Josh Klinghoffer

Vilken bra tävling! Min sambo är ett riktigt stort fan av rhcp och även jag lyssnar en hel del på dem (sambon har alla skivor som släppts). Det hade varit riktigt kul att vinna dessa biljetter. Vi ska ha barn i januari och detta hade kunnat bli vår sista konsert innan bebis kommer. Hade varit perfekt!
Åh jag hoppas verkligen att jag vinner. Kul överraskning till sambon!

Reply
Josefine

Red hot chili peppers nya snygging till gitarrist heter Josh Klinghoffer.

Jag är med och tävlar och hoppas vinna eftersom att det skulle vara en fantastiskt upplevelse, och dessutom en perfekt födelsedagspresent till min mamma som fyller år den dagen. Min pappa åker bort, och det vore helt underbart att få fira min mamma på det sättet, eftersom att vi båda tycker att RHCP och konserter är något av det bästa.
Kram!

Reply
josefine

Josh Klinghoffer heter han :)
såg dom 2007 då jag var besatt av dom, vore kul o se dom igen, då jag nu är på en helt annan plats i livet, nya vänner, nytt tankesätt, ja nästan nytt allt men samma kärlek till rhcp. vore väldigt fint. skulle köpt biljetter själv men pga krångel med csn kommer jag gå utan pengar hela hösten..

Reply
P Karlsson

Svaret: Josh Klinghoffer
Jag skulle vilja överraska min pojkvän med biljetter till RHCP. Han kom hit till Sverige för att vara med mig, lämnade hela sitt liv bakom sig för att bygga upp ett nytt liv med mig här i Sverige. Skulle jag själv haft ekonomin att lägga pengar på biljetterna skulle jag gladerligen göra det, men det har jag inte, och hans favoritband är RHCP. Att kunna ge honom en biljett och gå och se en av hans drömmar förverkligas med mig skulle göra mig till den lyckligaste flickvännen på jorden. :)

Reply
Juliette

Red hot chillipeppers nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.

Det skyller vara grymt kul att få gå, jag har alltid älskat dom, och jag har nämligen en bror som gör detsamma… :)

Reply
Lessi

Josh Klinghoffer såklart :D

rhcp är ett av mina favorit band och de skulle vara så kul att se dom live. ville köpa biljetter men har inga pengar :(
Jag och min bästa kompis började på gymnasiet förra året på olika skolor och det har verkligen vart svårt att vara lika tajta. rhcp är hennes favorit band oxå så de skulle vara hur kul som helst att få gå med henne :D!!

Reply
Joanna

Åh kul tävling!
Den nye är Josh Klinghoffer..
Och min motivering är : skulle vara kul och vinna något någon gång, och bjuda med en vän på en grym konsert. Because I’m worth it ;) !
Kram!

Reply
Madde

Han heter Josh Klinghoffer. Jag är inne på bloggar varje dag men är inte en sådan person som brukar vara med på tävlingar. Men denna gång var jag bara tvungen att vara med. Red hot chili peppers är ett band som betyder otroligt mycket för mig och min pojkvän. Under hela vårt förhållande har dem varit “vårt band”. På senaste tiden känns det som om att allt i vårt förhållande börjat bestå av exakt samma rutiner hela tiden. Därför skulle jag vilja överraska min pojkvän med denna konsert. Det skulle betyda mycket för vårt förhållande och det skulle absolut ge oss en nystart.

Tack för att du skriver en sån bra blogg. You go girl :D

Reply
Madeleine

Josh Klinghoffer är namnet på den nya gitarristen!

Jag hade gärna velat ta med min syster dit, för att vi båda älskar dom. Jag är uppväxt med Red hot chili peppers. När jag var liten brukade jag, syster och pappa dansa runt soffbordet med Red hot chili peppers strömmandes ut ur högtalarna med hög volym.

Hade därför varit underbart att få se dom live och dansa loss i Globen istället för i vardagsrummet!

Reply
Louise

Den nya gittaristen heter Josh Klinghoffer

Varför jag vill vinna är för att jag och min kompis ska till Stockholm den helgen så det passar ju perfekt, på plats och allt. Sen så skulle jag gärna vilja göra något roligt med henne för det var ganska längesen jag och hon gjorde något så speciellt.
Det skulle vart jättekul att vinna de biljetterna. Man får ju trots allt hålla tummarna :)

Detta menar jag och verkligen tycker det (och neej, jag fjäskar inteee..haha) – JAG ÄLSKAR DIN BLOGG

Pussar och kramar från mig!

Reply
Miranda

Josh Klinghoffer!!!

Jag Vill vinna för att jag fan aldrig vinner;) skulle vart grymt att gå på dom! Hade nog släpat med en kompis eller min far hade vart grymt!

Reply
Louise

Den nya gitarristen i det absolut bästa bandet i världen heter Josh Klinghoffer! Jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag är helt tokig i RHCP! varje gång jag hör deras musik känner jag mig som en duracellkanin inombords! Skulle verkligen bli överlycklig om jag vann. Då skulle jag ta med mig underbara kompis Maria och bara rocka loss till de röda heta chilipepprarna!! :*
PUSS!

Reply
Matilda Gustafsson

Den nya gitarristen är Josh Klinghoffer!
Min motivering till att jag ska vinna denna tävlingen är: Jag verkligen älskar rhcp! Jag har växt upp med bandet eftersom pappa alltid lyssnat på dom, och då har jag lärt mig tycka om dom. Jag skulle vilja vinna biljetterna pga att det kan vara sista gången dom spelar i Sverige, och jag skulle kunna göra vad som helst för att få biljetterna. Anthony Kiedis röst är verkligen helt underbar. Musik är allt för mig, jag kan dom flesta av rhcp låtar på gitarr. Musik gör mig lycklig, tack så mycket Kenza för du ger mig/alla chansen att vinna, liten risk att just jag vinner, men skulle bli superlycklig.

Reply
Sofia

Svaret: Josh Klinghoffer

In between the cover of another perfect wonder
Where it’s so white as snow

Running through a field where all my tracks will
Be concealed and there’s no where to go

When to descend to amend for a friend
All the channels that have broken down

Now you bring it up
I’m gonna ring it up
Just to hear you sing it out
– Snow, Red Hot Chili Peppers

Perhaps this time, I hope, perhaps this time.

Kiss

Reply
Malin

Han heter ju Josh Klinghoffer!!
Så här ligger det till! Min bäste vän, min wingman, en frän tjej fyller 20 år idag!! om jag kunde skulle jag ge henne hela världen, så underbar är hon!! Meen de går ju inte! Så för mig att kunna bjuda henne att se sitt favoritband skulle betyda så hemskt mycket för mig och för henne med!

Reply
Johanna

****Josh Klinghoffer****
Min kärlek till dessa är likvärdiga med din kärlek till TH:) Jag är också egen företagare som inte hann med någon semester i år..så tillsammans med nya kärleken skulle det här bli den bästa upplevelsen jag fått på år och dagar och dessutom hjälpa mig orka ge det där lilla extra fram till julledigheten.
Tack för en fin blogg, kämpa på och fortsätt gör ett bra jobb.

Reply
Johanna

Josh Klinghoffer!
Jag har inte tur i kärlek, inte tur i spel, vad har jag då tur i? Jo, jag har världens bästa vänner och vi skulle få en aaaaaaasgrym helg i Stockholm om jag vann! Så för en gångs skull hoppas jag att jag får liiiite tur i spel ;)

Reply
Rebecka

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer :)
Hade velat överaska min bästa kompis med två konserts bljetter :)
puss & Kram <3!

Reply
Mathilda

Hejsan Kenza!

Deras nya gitarrist är givetvis Josh Klinghoffer.

Varför bör du välja mig då?
– Jo, inte bara är det ett av mina favorit band från tidig tonår utan de håller fortfarande i top 3 listan hos mig. Sedan så anser jag att jag förtjänar något roligt i höst efter min op som hindrar mig från att sticka iväg och leva livet efter studenten, så som jobba utomlands, börja studera, söka in till modell argenturer och bla. au pair-år. Därför tycker jag att du borde välja mig så jag har något lite mer älskvärt att se fram emot i höstdiset.

Kramar Mathilda

Reply
emelie

för ungefär 2 år sedan så flyttade min brorsa hemifrån. nu ses vi inte lika ofta som då, och vi umgås inte direkt heller (vad ska man göra när man är en lillesyrra liksom med sin äldre bror på 22?) däremot så vet jag att han älskar red hot chili peppers. så att ta med honom dit skulle vara en bra grej för oss båda,eftersom vi inte ”hänger” så ofta på det sättet.

och gitarissten heter iallafall josh klinghoffer!
:))

Reply
Louise

Josh Klinghoffer.

Jag borde vinna då jag inte har råd att se dem, jag är en arbetssökande student och har ingen inkomst. De är ett av mina favoritband och att få se dem hade varit overkligt.

Reply
Tessan

Heej!
Svar: Josh Klinghoffe
Kändes nästan lönlöst att delta när jag såg hur många som redan svarat.. Men alltid värt ett försök ju! :)
Jag skulle hemskt gärna vilja vinna biljetterna för att skänka den ena till min storebror som är min förebild. Han unnar sig aldrig något själv utan tänker alltid på andra först. Därför skulle jag som lillasyster vilja dra med honom för att se hans idoler live, en häftig & kul grej för två syskon som umgås alldeles för sällan.
Kram på dig!

Reply
Mathilda

Svaret: Josh Klinghoffer!

jag vill ge en biljett till min pojkvän som alltid stöttar mig genom allt och eftersom vi båda älskar rhcp så skulle detta va en bra present till honom<3
Kraam, mathilda:D

Reply
ipek

Den snyggingen heter faktiskt Josh Klinghoffer!

Hade varit ett stort nöje att gå till deras kosert!
Jag har alltid hört att de är en av de grymaste band live, alltså en riktigt KICKASS band! och det vill man inte missa faktiskt! och har man lite tur så kan man kanske vinna två biljetter för att se dem LIVE!!!

Reply
ester

Den nya gitarristen i Red Hot Chili peppers är : Josh Klinghoffer :)

Jag och min brorsa har länge velat gå på en konsert tillsammans! Och Red hot är ett av många gemensama band vi har.. men bara det ända som fortfarande är vid liv ;)Det skulle vara grymt kul att överaska honom, den mest trogna, finaste och bästa personen som finns på denna jord.. Min bror!

Reply
Linnéa

Hej Kenza!
Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Om jag skulle vinna de här biljetterna skulle jag bjuda min bästa vän som verkligen förtjänar det bästa och jag har inte kunnat göra något som hon förtjänat på det här senaste året. Hon är en sån där underbar person som alltid tänker på andra i första hand om jag skulle av hela mitt hjärta bevisa hur pass underbar person hon är och två biljetter skulle vara ett perfekt tillfälle att skämma bort henne ordentligt! Att red hot chilli peppers är en av hennes favorit band är bara så grymt också!

Kram Linnéa!

Reply
linn

Han heter Josh Klinghoffer.

Och anledningen till att just jag vill vinna dessa biljetter är för att jag har världens bästa killkompis som älskar det bandet mest av allt. Han och jag blev kompisar för tre år sedan och har sedan dess både skrattat och gråtit tillsammans. Jag har nu jobbat på Rhodos sedan den 10e april och missade alltså studenten med Oskar och det här skulle ju vara det perfekta tillfället att fira lite tillsammans. Han är den bästa människan och förtjänar att uppskattas lite extra.

Reply
Julia Åberg

den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna biljetterna eftersom det är min storebrors absoluta favoritband och i höst så flyttar han til London för att plugga på ett universitet där i tre år och det skulle vara väldigt roligt att göra något speciellt tillsammans innan han flyttar!

kram

Reply
Ebba

HEJ!
Svar: Josh Klinghoffer
Jag bor just nu I Los Angeles och jobbar som au pair i ett år framöver. Jag kan ju då inte gå på konserten men min pojkvän hemma i Sverige ÄLSKAR Red Hot Chili Peppers. Jag saknar honom så mycket och det är verkligen jobbigt att ha sin favorit på andra sidan Atlanten. Vi har letat som galningar efter biljetter här i LA men de spelar inte här när han hälsar på mig i November. Så det skulle vara så himla roligt att överraska honom med dessa biljetter, vet att han skulle bli så glad! Håller mina tummar och tår här borta!!!
Kram

Reply
Josefin

Han heter Josh Klinghoffer.

Gud, vet inte vad jag ska skriva som motivering. Jag är inte mer värd att vinna priset än alla andra RHCP-fans och jag vet att alla andra som är med och tävlar vill det här lika mycket som jag. Men det skulle verkligen betyda oerhört mycket för mig om jag vann. Jag skulle förmodligen hoppa upp och slå huvudet i taket av glädje! Förhoppningsvis har jag turen på min sida och blir den som får stå och se ett av världens bästa band uppträda.

Kram!

Reply
Makda

Red Hot Chili Peppers nya gitarrist heter Josh Klinghoffer!
Det skulle vara grymt att få gå på deras konsert, jag andas, äter och sover musik. Jag lever för musiken och Red Hot Chili Peppers är grymma! Så vill jag jättegärna överraska en nära kompis med en grym konsert med ett band hon tycker om! (:
Tack för en sån här tävling!
Peace/M’

Reply
rebecca

Svar: Josh Klinghoffer.

Detta är ett band som jag lyssnat på i flera år! Allt från att träna eller sova till. Min mamma älskar dom, och det är klart jag skulle ta med henne! Från första dagen jag spelade rhcp skrek hon, högre Rebecca! Vilket är ovanligt ;)

Reply
Tilda [fotobloggare]

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer :) Jag skulle vilja vinna för min pappa har alltid tyckt om dom, och vi brukar alltid gå på konserter… Men nu var det tag sen och vad skulle inte bli bättre än att jag överaskar honom med två biljetter jag fixat för en gång skull? ;) Han skulle bli så glad! <3

kram

Reply
Hanna

Hej, den nya gitarristen är Josh Klinghoffer!
Jag skulle så gärna vilja vinna dessa biljetter eftersom både jag och min bror älskar musik och rhcp är favorit bandet! Han ska dra iväg på en 3 månaders resa efter jul och den här konserten skulle vara riktigt awesome att få gå på med honom innan han drar iväg, ett minne för livet!!

Take care!

Reply
Isabelle

Han heter Josh klinghoffer.
nu ska jag vara helt ärlig och prata från hjärtat, jag har bara lyssnat på dom, och dom verkar sprida så fint budskap, jag har aldrig vart i stockholm, så det skulle vara så himla underbart att få åka dit och titta på dom, samt ta med min bästa vän :)

Du är helt fantastisk, om jag skulle välja så skulle jag valt att träffa dej i första hand! :) nu vet jag att jag inte har så stor chans att vinna, för alla vill detta lika mycket, men jag ber till gud att det blir jag. Puss och kram fantastiska du!

Reply
Vendela

Josh Klinghoffer heter han!
Senaste albumet Stadium Arcadium var det som spelades i mina hörlurar 6:an till 9:an, till dessa låtar har jag gråtit, dansat på oskyldiga högstadiefester, somnat till för att tystnaden var för tung, lärt mej varenda textrad för att jag helt enkelt tyckt de var alldeles geniala. Jag har många förebilder inom musikvärlden men ingen annan har lyckats fånga mej med varenda låt på ett album så som Red Hot Chili Peppers med deras senaste, som dessutom var ett dubbelalbum vilket innebar 28 asgrymma låtar som fortfarande, 5 år senare får det att pirra i hela mej. Jag hoppas och tror att I’m With You kommer beröra mej lika mycket och jag vet att bästa sättet att få uppleva det är live.

Reply
Fredrika

Åhhh han heter Josh Klinghoffer!!

När jag såg detta inlägg visste jag att jag var tvungen att kommentera. Min pojkvän är absolut besatt av bandet och han skulle bli överlycklig om jag kom med denna present. Vi har långdistansförhållande då han bor i Norge och då försöker jag hela tiden överraska honom med nya presenter då vi ses och det här skulle toppa allt! Han betyder allt för mig.

// Freddi

Reply
Marielle

Svar: Han heter Josh Klinghoffer.

Anledningen till att jag vill vinna är att jag skulle vilja ge en biljett till min pojkvän. Han gör alltid massa fina saker för mig och jag vill gärna visa hur mycket han verkligen betyder för mig genom att ta med honom på en konsert med ett band han älskar. Vi kysstes första gången till Californication, så det har liksom blivit “vår” låt. Att se den live skulle varit helt fantastiskt.

Kram :)

Reply
gabriella

Josh Klinghoffer!!!!

Jag skulle jätte gärna vilja vinna dem för min pojkvän älskar dem och han blir jätte inspirerad av dem (han håller på med musik). De va bla demsom fick honomatt börja spela. Han har tjatat om den här konserten hur länge som helst men han har inga pengar för så e de när man e student…skulle bli jätte glad om han fick se dem!:)

Reply
Rebecca Sernfalk

Josh Klinghoffer så klart!

Datumet var 12 december 2006. Jag var så himla deppig och avundsjuk för att min kompis var i Stockholm. Jag ville ju vara där med! Min telefon piper till och på displayen står det att jag har ett nytt röstmeddelande. Jag ringer självklart upp och hör “Becca dom är så himla grymma, denna låt är för dig”. I bakgrunden hör man “Come to decide that the things that I tried,
Were in my life just to get high on….” Det var RED HOT CHILI PEPPERS och min absoluta favoritlåt, i min telefon! Jag satt och sjöng och bara log av lycka. När jag skulle lyssna av det igen för att se om det verkligen var sant så fanns inte meddelandet kvar. Men jag var inte bitter, jag hade ju hört dom live!

Och vad vore inte bättre om jag fick ta med mig min kompis och få se dom tillsammans som tack för 12 december 2006?

Reply
Fanny

Rätt svar på frågan är naturligtvis Josh Klinghoffer!
Håller mina tummar för allt jag är värd, de hade varit helt underbart att få se dem live, jag brinner för deras texter!!

Reply
Jennie

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen :)

Mina vänner åker dit men jag kan inte förlja med då ekonomin inte räcker till =( Vore kul som tusan om jag kunde vinna detta och åka med dem!

Reply
Ida

Han heter Josh Klinghoffer.
Skulle så gärna vilja passa på ta med mig min sambo för att se vårt favoritband innan vår nya familjemedlem beslutar sig för att titta ut i december :)

Reply
Emma

Hej!
Först svaret på frågan: Josh Klinghoffer.
För mig betyder Red Hot Chili Peppers musik så mycket, eftersom jag har personliga minnen och känslor kopplade till låtarna. Jag har aldrig sett dem live men skulle hemskt gärna vilja göra det. <3

Reply
Helene Kildelund

Den nye guitarist hedder Josh Klinghoffer! -Som blev afløst af John Fruschiante (Fra november 2009). Jeg lever og ånder for Red Hot Chili Peppers! Bogstavelig talt! Checker websites, nyheder osv. om den hver eneste dag! og det har jeg gjort de sidste mange år jeg har været fan af dem…. Jeg hører deres musik hver eneste dag og elsker det lige så højt som livet selv… Og at jeg sidder inde på en svensk hjemmeside, siger nok lidt om hvor stor en del af mit liv Red Hot Chili Peppers er, eftersom jeg jo er dansker.

Med venlig hilsen en besat Chili Pepper <3

Reply
Ebba

Snubben heter Josh Klinghoffer!
Och min snubbe heter Oscar. Oscar älskar RHCP.
Och jag älskar Oscar.
Vågar gissa att han älskar mig med men tror minsann att han skulle älska mig lite mer om ja langade fram de här på hans 22-årsdag! :)

Reply
Ida

nya gitarristen hete Josh Klinghoffer!! :)
Jag skulle så himla gärna vilja vinna de här biljetterna för att få gå på min första riktiga konsert, och isf blir de min första vistelse i gloooben!! :)
Och dessutom vore det en dröm som går i uppfyllelse att få se RHC live! skulle vara awesome! :D
puss och kram <3

Reply
Beatrice

Han heter Josh Klinghoffer. Anledningen till varför jag tävlar är för att min bästa vän älskar det här bandet, och det skulle vara så sjukt roligt att få överraska henne med biljetter!

Ha det bra:D

Reply
Helene Kildelund

Josh Klinghoffer utsetts till ny gitarrist. Och ersätta John Fruschiante från november 2009. Mitt liv handlar inte om något annat än Red Hot Chili Peppers. De är de första jag tänker på när jag vaknar på morgonen och det sista jag tänker på innan du går till sängs. Höra deras musik hela dagen och älskar dem mer än livet självt. Jag är från Danmark, men i svenska så bra som möjligt. Att jag besöker svenska webbplatser för dem kanske säger lite om hur många platser jag kolla nyheter om dem varje dag.
Med vänliga hälsningar en väldigt besatt av Chili Pepper.

Reply
Karoline

Hej!

Red Hot Chili Peppers nya gitarrist heter; Josh Klinghoffer.

Om jag hade vunnit två biljetter så hade jag tagit med min storebror på konserten, han sa nu i sommar att han verkligen hade velat se RHCP. Då hade vi för en gång skull verkligen haft en stor anledning till att ses! Det är det tråkigaste med att bo långt i från sin bror när båda arbetar, att man aldrig har tid att ses.!

Trevlig helg!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*