• header

Tävling – vinn biljetter till Red Hot Chili Peppers konsert!

Grattis till Linn W som blev vinnaren i Nelly-tävlingen! Du har blivit kontaktad av Nelly.

Nu drar vi igång en ny tävling tycker jag, och denna gången lottar jag ut 2 st biljetter till Red Hot Chili Peppers konsert i Globen den 11e oktober! I och med släppet av nya albumet I’m with you kommer de nu tillbaka till Norden för första gången sedan 2007.

För att ha chans att vinna måste du svara rätt på denna fråga: Vad heter bandets nya gitarrist?

Skriv även med en kort motivering till varför du ska vinna, samt din mailadress. Jag drar en vinnare nästa vecka som får 2 st biljetter. Lycka till! :)

832 Comments

Tara

Josh Klinghoffer heter bandets nya gitarrist.

Jag vill gärna vinna för att jag vill göra någonting roligt med min pojkvän. Det händer att vi ofta gör samma saker och vi båda vill gärna hitta på roligare saker men det finns varken ekonomin eller ideèrna till det. Så jag tror att en konsert skulle vara rolig för oss båda. OCH för att vi båda älskar Red Hot Chili Peppers också självklart.

Kram

Reply
Katarina Kearney

Svar: Josh Klinghoffer
Motivation: älskar verkligen rhcp, de levererar alltid och musiken blir bara bättre med åren. Men det viktigaste skälet att jag vill vinna är att min älskade sambo ÄLSKAR dem, sjunger deras låtar i duschen varje dag och det här skulle vara livets bäste överraskning för henne :)

Reply
Felicia

Heeej!

Åh, han heter Josh Klinghoffer! Jag vill så hemskt gärna se Red Hot Chili Peppers LIVE minst en gång i mitt liv. Ser detta som the opportunity! Hade varit så sjuuuukt nice!

Kram Felicia

Reply
Monica

Jag vill vinna därför att min pojkvän tycker att dom är jättebra och vill gå på konserten men kan inte på grund av pengar brist. Vi ska nämligen resa och lägger alla pengar på resan och väldigt lite på annat. Jag skulle vilja överraska honom med dessa biljetter som skulle göra honom glad och mig.

Svar på nya gitarristen: Josh Klinghoffer

Reply
Emilia

Hej Kenza!
Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen!
Jag vill vinna för att Red Hot Chili Peppers är mina idoler och för jag aldrig varit i Sthlm.. Skulle bli jätteglad om jag fick chansen att mixa ihop de två önskningarna! Btw, din blogg är bäst!

Reply
Evelina

Bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer!
e
Jag skulle verkligen vilja vinna den här tävlingen då min kompis som älskar RHCP fyller 18 nästa vecka och jag skulle verkligen vilja kunna ge henne ett minne för livet! Man fyller ju bara 18 en gång i livet, right? ;)

Kramar

Reply
Therese

åhh! jag skulle så himla gärna vilja vinna dehär biljetterna! Jag skulle bjuda med en vän och vi skulle ha en askul helg i Stockholm :) hade vart najs! ta hand om dig, puss och kram

Reply
Frida

Svar: Josh Klinghoffer

Jag skulle vilja överaska min pojkvän med biljetterna som present den 15 september då vi varit tillsammans i 6 månader. Han har pratat länge om att vilja se den här konserten men då vi båda är studenter är det svårt att ta sig råd till det.

Reply
Madeleine

Nya gitarristen i RHCP heter Josh Klinghoffer!
Det är ganska enkelt, jag älskar Red Hot Chili Peppers och har gjort det ända sen jag hörde deras första album. Har sedan varit ett troget fan under flera år men aldrig sett dem live. Därför skulle jag gärna vilja få chansen att få göra det, se mina idoler!

[email protected]

Mvh,
Madeleine

Reply
Julia F

Han heter Josh klinghoffer.
Jag skulle bli helt överlycklig om jag vann, för just den 11 oktober så har jag och min pojkvän varit tillsammans i 3 år, och han älskar verkligen red hot chili peppers.
Det skulle vara en perfekt present till honom från mig, och jag älskar honom av hela mitt hjärta.
Jag håller tummarna, kram Julia

Reply
Emilia

Hej Kenza! Josh Klinghoffer är svaret. Skulle vilja vinna för de är mina största idoler och jag har heller aldrig varit i Sthlm. Det skulle va en dröm att få chansen att mixa ihop de två önskningarna. Ha det fint :)

Reply
Emelie

Han heter Josh Klinghoffer!

Du anar inte hur mycket det skulle betyda att vinna biljetterna. Jag har varit ett fan av dom sen 12 år tillbaka, och hunnit med att vara dökär i både Anthony Kiedis (sångaren) och Flea (basisten). Det är fortfarande ett av de band som ligger närmast mitt hjärta.
Jag bor uppe i Norrland men ska snart ner till Göteborg för att plugga, och då stannar min pojkvän kvar här uppe. Jag är rädd för att vi inte kommer hinna ses nånting förrän vid jul igen pga pengar och tidsbrist, så att få bjuda honom på RHCP-konserten i oktober skulle vara perfekt! Han älskar dom också och dessutom möts vi halva vägen då i Stockholm, så det skulle bli perfekt. :)

Du anar inte vad glad jag skulle bli!

Ha en skön och lugn helg nu Kenza, det förtjänar du!
Kram Emelie

[email protected]

Reply
dagmi

Deras nya guitarrist heter Josh Klinghoffer, jag älskar Red hot chilli Peppers för de är en av de få banden som forfarande har “the spirit of the 90s ” kvar har pretty much växt upp med deras musik,jag har oturen som föddes så sent att jag aldrig har haft chansen att se dom och de är så jävla bra och jag har längat till att höra Dani California live haha hope u choose me peace and love :)

Reply
Sofie

Josh Klinghoffer heter Red Hot Chili Peppers nya gitarrist, och att bara få komma till Stockholm vore något alldeles extra, ett stort plus att dessa spelar då :)

Reply
Leona larsson

Hej kenza, den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer. Jag skulle jättegärna vilja vinna dessa biljetter till red hot chili pepers, jag har alltid varit ett stort fan av dem och har lyssnat på alla deras skivor, den nya är jättebra. Saken är den att jag och min pojkvän har varit tillsammans i ett år den 9 oktober och det skulle vara så roligt att ge han det som ett års present, att åka till stockholm och kolla på Red Hot Chili Peppers. Jag håller mina tummar att det blir just jag som får den stora äran :)

Reply
Ellen

Bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer! Jag vill vinna biljetterna då detta är ett utav mina absoluta favoritband och det hade vart otroligt att få se dem live:)

Reply
Julia

Det är jättemånga som säger att du såg riktigt sur och uttråkad ut när du satt där i Väla i Helsingborg haha, jag var inte där men du såg rätt uttråkad/sur ut på deras bilder som de visade mig också… inte direkt den sidan du visar i bloggen så jag blev lite förvånad, du ser ju alltid glad ut på bilder annars så man får ju den glada blicken av dig. Någon speciell anledning?

Reply
Fanny Sundh

Svaret på frågan är Josh Klinghoffer.
Min motivering: Jag och min pojkvän har letat biljetter länge nu men inte fått tag på några till ett rimligt pris och när vi väl gjort det så har dom blivit sålda innan vi hunnit köpa. Så nu har vi gett upp hoppet ungefär, tills jag såg det här då! Skulle vara så himla kul att överraska min pojkvän med två biljetter. Han älskar vererkligen Red hot chilli peppers, det gör jag också, men han verkligen älskar dom! Jag hoppas att du hittar en värdig vinnare i alla fall :-)
Kram Fanny

Reply
Vickan

Josh Klinghoffer!
Jag vill vinna så att jag kan bjuda med min älskade pojkvän Dennis på konserten. Han älskar RHCP! Själv tycker jag att dem är bra (även om TH är bättre, haha) och skulle gärna överraska honom med det i 2-års present. han skulle bli väldigt förvånad och överlycklig. Det skulle bli den bästa presenten! Jag tycker att han förtjänar det efter allt snällt han har gjort mot mig :) PUSS!
[email protected]

Reply
Malin

Svar: Josh Klinghoffer

Jag vill verkligen vinna biljetterna för att jag var på deras konsert runt jul 2006/2007 då de spelade i globen. Vi fick tag på biljetter i sista sekund på blocket och det var ganska dåliga platser, därför skulle jag vilja få uppleva det hela igen! :)

Reply
Hanna

Hej! Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer. Jag skulle vilja överraska min syster som fyller år nästa vecka med dessa biljetter. Det skulle vara roligt att ha en systerdag tillsammans med henne i huvudstaden!

Reply
Isabelle

den nya gitarristen i red hot chili peppers heter Josh Klinghoffer.

Min pojkvän ÄLSKAR red hot chili peppers och när han fyllde år i början av augusti kunde jag inte ge honom någon födelsedagspresent pga pengabrist, så jag skulle jättegärna vilja ge honom dessa biljetter som en försenad present!

Reply
Krisse

Nya gitarristen heter Josh Klinghoffer. Jag skulle väldigt mycket vilja vinna biljetterna, eftersom jag och min pojkvän är stora RHCP fans…Vi förlovade oss nyss och jag skulle vilja ge biljetterna samt en romantisk weekend i Sthlm som present och överraskning till honom :) vi är från Finland och bändet kommer inte över hit, så om jag vinner så skulle det vara ett ypperligt tillfälle att åka och se på konserten! Tack också för din blogg, kollar in här nästan dagligen :) kram

Reply
mathilda

Jag tror att bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.

Jag vill så otroligt gärna vinna eftersom att min pappa är ett stort han av red hot chilli peppers och jag skulle jättegärna vilja överraska honom med biljetter, så att han och jag kan gå tillsammans :). Han skulle bli så sjukt glad eftersom att han har pratat om den här konserten i flera månader!

Reply
Josefin

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen.

Jag skulle jättegärna vilja vinna detta och bjuda med min pojkvän. Vi firar ett år tillsammans den 30 september men jag kommer dessvärre vara vid ekvatorn istället för att vara hemma i Sverige och fira med honom. Han är så underbar, har förtjänar att få en extra fin present. Kan passa på att nämna att de är bland hans favoritband. Så det vore så grymt stort att kunna bjuda med honom för att se dom live.

Kram!

Reply
Christine Ekman

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen!

Jag skulle vilja överraska min pappa med biljetter till Red Hot Chili Peppers! Han bor i borås & jag bor i Sthlm vilket gör att vi inte ses alls lika ofta som jag önskar. Han är ett stort fan av bandet och jag kan inte mer än hålla med om att dom är grymma. Det vore sjukt kul att få spendera en helkväll med pappa på en konsert som inte kan bli annat än grym!

Kram Christine!

[email protected]

Reply
sarah france

so you mean that you meet bad readers who mistreat you in the street ? can you give examples of what they do, not to give them attention but just in order to make us understand that your status is not pink everyday !

Reply
Malin Jonson

Hej!
Deras nya gitarrist heter: Josh Klinghoffer. Lyckan hade varit total om jag hade vunnit! 2007 var året jag och min syster ville se Rhcp, men vår mamma tyckte vi var för unga för att åka till vår huvudstad själva. Vi missade rhcp då. Nu är vi båda vuxna och vill inte missa chansen vi har fått :)
Ända sedan jag var 13 år gammal har jag lyssnat, dreglat över Anthony Kiedis och har aldrig riktigt slutat ;) Det är det enda bandet jag kan säga att jag är ett riktigt fan till. 2 biljetter till deras konsert hade varit underbart!

Reply
fredrika

josh klinghoffer är den nya gitarristen.
En underbar vän till mig älskar rhcp. Det skulle betyda världen för mig att ge henne och en annan helt suverän vän varsinn biljett. Båda två har gått igenom svåra saker och som sagt skulle det betyda jätte mycket att få gör dom glada eftersom dom gör mig så otroligt glad bara genom att finnas till.
[email protected]

Reply
Nathalie

Deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer! :D
Det här är ett band som min pojkvän verkligen AVGUDAR. Jag vet hur roligt det vore att överraska honom med biljetter till sitt favoritbands konsert.
Vi har varit tillsammans i snart 4 år och är lika kära och fjantiga som när det först klickade mellan oss. Dessvärre har den senaste tiden varit tung för oss båda då vi har haft familjetrassel på varsitt håll. Men vi stöttar varandra och min pojkvän betyder verkligen allt för mig. Det här är mannen jag vill spendera varje vaken sekund tillsammans med.

Jag håller tummar och tår så att jag får chansen att vinna biljetterna och göra min pojkvän riktigt, riktigt lycklig.

Lycka till med allt du gör här i livet, du är verkligen värd allt gott! Kram!

Reply
Julia

Josh Klinghoffer!!
Chansen att vinna må vara en på miljonen, men detta är mitt sista hopp, jag kan inte låta en sådan här chans rinna mellan fingrarna som allt annat…

Reply
Emma

Hej Kenza!
Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen (dock har han varit med ett tag). :-)

Att vinna två biljetter till RHCPs konsert vore otroligt stort för mig, dock inte främst för min egen skull. Jag är sedan 1 år och 8 månader tillsammans med den mest fantastiska människa jag någonsin mött. Fina Jonathan. Redan på högstadiet tittade vi in varandra, men var för blyga. 5 år senare kom han ihåg min födelsedag och kontaktade mig, han ville så gärna gratta mig för att jag fyllde 20. Så började det finaste jag någonsin upplevt. Han är min bästa vän. Jag kan dela allt med honom, och han är den mest förstående och tålmodiga som någonsin funnits i mitt liv.

Varje dag överöser han mig med kärlek, vackra ord och fina gester. Titt som tätt hittar jag små kärlekslappar, eller en liten överraskning som han gömt någonstans. Jag är så fruktansvärt lycklig tillsammans med honom, och han förgyller hela mitt liv genom att vara den fantastiska människa han är. Det finns ingenting som gör mig så lugn och trygg som att krypa in i hans stora, varma famn.

Varje dag försöker jag förklara vad han betyder för mig, och jag älskar att ge honom all min kärlek och närhet. Att bli hans flickvän/fästmö/sambo är det bästa beslut jag någonsin tagit.

När han fick veta att RHCP skulle komma till Sverige så blev han lyrisk, men klantiga som vi är så var vi inte snabba nog att fixa biljetter. Jag skulle så gärna vilja överraska min stora kärlek med biljetter till konserten, för jag vet att han skulle tjuta av lycka.

Jag vill leva hela mitt liv med denna underbara kille. Jag är hans “Liten” och det vill jag alltid vara. För mig så förtjänar han allt fint i världen. Den här förjävligt underbara kärleken gör mig helt galen. :)

Kram från Emma

Reply
Bea

Bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer!
Varför jag vill vinna biljetterna är för att min syster fyller år i oktober och jag vill så gärna överraska henne med hennes första rockkonsert! Hon blir 15 år och behöver en uppmuntran till att kämpa på sista året i högstadiet och ingenting vore bättre än idolerna i Red hot!

Tack för grym blogg!

Reply
Emma

Hoppsan! Blev inte direkt en kort motivering, men jag skulle kunna skriva en hel bok om hur fantastisk Jonathan är och vilken djup kärlek han ger mig.

Reply
Cl@ra

Nya gitarristen: Josh Klinghoffer
Jag vill vinna för jag älskar Red Hot Chilli Peppers. Short and simple.

Reply
Hanna

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen!
Jag skulle jättegärna vilja vinna biljetter till mig & min bästavän som båda tycker Red Hot Chili Peppers är grymma. Skulle vara otroligt att se dom live och hela upplevelsen skulle inte kunna gå att jämnföra. Känns framför allt som en stor grej att göra för att bara få göra något ihop nu när skolan dragit igång och det är mycket plugg så man inte träffas så mycket annars..
Skulle även bli perfekta presenten då min bästavän fyller år sista september ! :)

Reply
Evelina S.

Josh Klinghoffer heter han.

För att jag vet hur gärna min bror vill gå på den dära konsären och hur mycket han älskar dom ända sen han var en liten liten pojke!
Skulle vilja se honom så glad som en liten pojke som nyss lärt sig cykla eller nyss lärt sig skriva osv.

Reply
Sara

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen:) jag vill vinna biljetterna för dom har varit mitt favorit band sen jag var 9 år och jag har aldrig sett din live!
Det har alltid varit min högsta önskan:)
Jag är lika stor fan av dom som du är av tokio hotel:)

Reply
Linnéa

RHCPs nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.
Jag tycker att jag ska vinna för att jag fyller år två dagar före konserten så det skulle vara en jättecool födelsedagsprsent! Och jag vet exakt vem jag skulle överraska och ge den andra biljetten till! :)

Reply
Lova

Den nya gitarristen i bandet heter Josh Klinghoffer. Jag skulle så gärna vilja bjuda min pappa på den konserten! Han är helt galen i Red Hot Chili Peppers och jag tycker också att dom är väldigt bra! Jag vill göra något speciellt för honom för att han betyder väldigt mycket för mig. Så såg jag detta eftersom att jag läser din blogg varenda dag och tyckte att det verkade helt perfekt!

Reply
Linn Andersson

Hej kenza! Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer, och det är hans första konsert med bandet. Jag skulle gärna vinna biljetterna för att jag verkligen älskar red hot chili peppers!! Deras låt snow är grym och har varit en av mina favorit låtar sedan jag kan minnas. Men den främsta andledningen är att det är min mammas favorit band, och jag skulle så gärna vilja ge det till henne. Kram Linn

Reply
anonym

Hej kenza! Jag skickade ett mail till dig för ett tag sen och sen lästa jag om att din blogg (för länge sen) hade blivit hackad och nu vart jag oroligt att det ska hända ign och jag vill inte att folk ska läsa mitt mail så jag undrar om du skulle kunna radera det? Du ser ju mailadressen jag skriver från och det var den 26 juni, tänkte att det kunde vara lättare om du visste det tack på förhand! Svara gärna så jag vet att det är gjort!

Reply
anonym

Hej kenza! Jag skickade ett mail till dig för ett tag sen och sen lästa jag om att din blogg (för länge sen) hade blivit hackad och nu vart jag oroligt att det ska hända ign och jag vill inte att folk ska läsa mitt mail så jag undrar om du skulle kunna radera det? Du ser ju mailadressen jag skriver från och det var den 26 juni, tänkte att det kunde vara lättare om du visste det tack på förhand! Svara gärna så jag vet att det är gjort!.

Reply
Linnéa

Deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.

Min bror Henrik älskar RHCP. Jag gillar dom också skarpt! Men jag och min bror har aldrig gjort något tillsammans bara han och jag. Och jag tycker det är på tiden.. Han fyller år den 1 oktober så det skulle vara en perfekt födelsedagspresent. Han uppskattar nog hellre att se RHCP än att få kalsonger av sin lillasyster..

[email protected]

Reply
Emely

hej! Den nya gitarristen är Josh Klinghoffer.

RHCP är min pappas favoritband sen många många år tillbaka och han har aldrig varit på en konsert. Skulle vara kul att överraska han med två biljetter!

Reply
johanna

nya gitarristen heter josh klinghoffer :)

och jag vill vinna för i så fall hade jag bjudit med min allra finaste vän J för hon ääääälskaaaaar red hot chili peppers och jag hade mer än gärna bjudit henne på en konsert. en oförglömlig konsert i huvudstaden med den finaste tjejkompisen man kan ha, kan det bli bättre? skulle inte tro det!

Reply
Caroline

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer

Jag o min sambo fyller 25 i oktober och november och detta hade varit en perfekt present;)
Kraam

Reply
Demina

Svaret är Josh Klinghoffer!

Jag vill gärna vinna dessa biljetter så jag kan ta med min pojkvän och se vårat favoritband på våran årsdag! Hade passat perfekt eftersom jag velat överraska honom med detta väldigt länge men inte kunnat. Det hade varit underbart!

Tack för en bra blogg!

Reply
Lova

Bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer. Jag vill vinna för att jag skulle så gärna vilja bjuda min pappa på den här konserten. Han är verkligen helt galen i Red Hot Chili Peppers och jag tycker också att de är väldigt bra. Jag vill göra något speciellt för honom för han betyder väldigt mycket för mig och så såg jag detta eftersom jag läser bloggen varje dag. Tänkte att det vore helt perfekt och bjuda honom på det!

Reply
Amanda.

Josh Klinghoffer heter gitarristen!

Jag skulle vilja överraska min fina vän med dessa biljetter, för hon har funnits där för mig, dag ut och dag in. Så jag skulle vilja ge henne dessa biljetter så att hon och jag kan gå på en riktigt minnesvärd upplevelse!
+ att jag är ett riktigt Red Hot Chili Peppers fan! Så en konsert med dom skulle vara som pricken över i:et!

Kram.

[email protected]

Reply
Vendela

Kan det vara John Frusciante!

Jag har en kompis som heter Thea som då bokstavligt avgudar Red hot chili peppers! Vi har båda precis börjat på olika gymnasium och det kan bli lite svårt att ses nu förtiden vilket är ganska tråkig för hon är bäst! Så det skulle vara skit kul om vi kunde gå och se dem, dels för dom är riktigt jävla grymma och för att vi är två fattiglappar som inte har råd att göra någonting sådant hahah :)

Puss och kram!

Reply
Hanna

Nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Oj, har svårt att fatta mig kort när det gäller mina all time favorites RHCP. Sedan sjätte klass har jag och min allra bästa vän Milla lärt oss varenda text, tröttat ut alla våra vänner med idoltjat och suttit timmar framför MTV (när de fortfarande spelade musik dygnet runt) för att få se en av deras många grymma videos. Ååå nostalgi på hög nivå. Ser så mycket fram emot nytt album som jag och Milla väntat på alldeles för länge.
Nu håller jag tummarna för vinst. Skulle betyda massor :)
Tack för fantastiskt bloggande.

Reply
Moa

Gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Jag skulle gärna vilja vinna för jag vill så hemskt mycket överraska min kompis med en biljett! Hon har haft det lite svårt nu så denna överraskningen skulle sitta som en smäck.

Håller mina tummar Kenza!!

Reply
Johanna

Josh Klinghoffer heter nya gitarristen. Jag skulle gärna vilja vinna biljetterna för red hot chili peppers är ett av mina favorit band och ser så fram emot konserten och den nya skivan

Reply
anneli

hej, rätt svar är Josh Klinghoffer!
Anlednigen att jag hoppas av hela mitt hjärta ska vinna är för bjuda min pojkvän som mer eller räddade mig för snart 1 ½ år sedan för att gå under pga av svår mobbning både psyksisk och fysisk. Jag skulle vilja glädja honom med att åka dit och låta honom se en av hans favoritgrupper, göra han glad. Försöka börja ge tillbaka så mycket glädje som han har skänkt till mig. Jag hoppas jag vinner Kenza, hoppas du har en underbar tid framöver dig. Kramar!

Reply
Isabella Rosengren

Bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer!
Jag har länge varit ett troget fan av Red hot chili peppers tillsammans med min pappa Kenneth. När vi fick reda på att dom skulle komma blev vi helt överlyckliga, och vi blev mer nyfikna än vanligt för vi har båda läst Anthony Kiedis biografi i våras! Men biljetterna är allt för dyra för att vi ska kunna gå. Att lägga 1200 kr på 2 biljetter har vi inte råd med. Det skulle vara så grymt roligt och helt underbart att vinna dom här biljetterna, och jag vet hur glad min pappa skulle bli!
Kramar Isabella
Min mailadress är [email protected]

Reply
Amanda F

Hej:)
Den nya gittaristen heter Josh Klinghoffer och jag skulle vilja vinna biljetterna till min underbara pojkvan. ( forlat att de inte finns svenska bokstaver men de ar for att jag skriver pa en amerikans dator). Men jag skulle vilja vinna dom for att min pojkvan har tjatat och tjatat och tjatat att han vill ga, och hans kompisar skaffade biljetter utan att fraga han sa han ar typ den enda som inte ska ga.

Och han fortjanar dom verkligen, for han ar varldens basta pojkvan, super snalla och sot. Och han stottar mig nar jag valde att aka som au pair till Usa ( dar ar anledningen varfor jag har en amerikans dator). Sa jag hoppas hoppas hoppas att jag vinner sa jag kan fa gora natt snallt for han :)

Reply
ALICE

Josh Klinghoffer är RHCP’s nya gitarrist!

Okej, motivering. Here we go! Jag älskar Red Hot Chili Peppers..jag kunde inte gå på konserten 2007 för att jag var alldeles för liten då..nu är jag större och äntligen är de tillbaka! Även en kille som jag kanske gillar ska dit.. och jag vill så gärna gå dit med honom. Jag hade blivit så överlycklig om jag vann!

Kram Alice. <3

Reply
Linn

Joah Klinghoffer heter han! Min pojkvän har en rhcp tatuering och älskar dem. Skulle så gärna vilja vinna för att kunna bjuda honom på konserten! Som fattig student har jag inte råd att lägga så mycket pengar på det annars…

Reply
emelie

RHCP nye gitarrist heter Josh Klinghoffer. Jag tycker att jag ska få vinna dessa biljetter då jag faktiskt ALDRIG varit på konsert (stor konsert) i hela mitt liv och då är jag ändå 24 år. Låt detta bli min första till världens bästa band! =) xoxoxo

Reply
Linn

Josh klinghoffer heter han! Min pojkvän har en RHCP tatuering och älskar dem. Skulle, som fattig student, så gärna vilja bjuda honom på konserten!

Reply
Linnea

Gitarristen heter Josh Klinghoffer!

Jag skulle jättegärna vilja vinna de här biljetterna åt min syster. Hon har alltid varit den mest generösa, givmild och snällaste personen i mitt liv. Hon är alltid där och ställer upp för mig!
Jag skulle vilja ge dessa biljetter som ett litet tack för allting hon gör för mig dagligen. Det är definitivt hennes favoritband och vi har snackat länge om att gå på denna konsert! Detta är definitivt det bästa sättet att muntra upp henne nu när höstmörkret kommer!

Reply
fanny

FYFAN VAD GRYMT! har alltid drömt om att se en av mina favoritband. skulle ju vara helt underbart.
deras nya gitarrist heter josh klinghoffer.
jag är en sådan person som lever på musik. andas genom musiken. musiken är något atmosfäriskt för mig, som nog ingen förstår. det här skulle betyda så mycket för mig.
hoppas det var en bra motivering.
kram på dig!:)
min mail är [email protected]

Reply
Haidi

Bandets nya gitarist: Josh Klinghoffer

Underbara, underbara RHCP. Jag gillade dem så som ung och nu skulle jag verkligen behöva deras rockiga stämma igen i mitt liv. Skulle bli så glad om jag fick se dem live. =)

Reply
Denize

Svar: Bandets nye gitarrist (sedan 2010) heter Josh Klinghoffer!
En kort motivering: Tänk dig att du är jag, och jag är du, och jag lottade ut biljetter till Tokio Hotels konsert. Inga ord kan beskriva hur mycket du vill vinna dessa biljetter, right? I rest my case! :) Tack för chansen!

Reply
Emelie fredriksson

Han heter josh klinghoffer!
Jag hoppade till av lycka när jag såg ditt inlägg, jag personligen lyssnar inte så mycket på red hot men min sambo är galen i dem! Han anser att jag är helt underbar men jag är inte så bra flickvän som jag verkar, vill nu göra upp för de jag brister på. Han är mitt allt, han är den mest finaste människa man kan tänka sig och han hann inte köpa biljetterna när dom släpptes, han är värd dem och han är framförallt värd att se dom live.

Underbar blogg btw, kram emi

Reply
Kira

Svar: Han heter Josh Klinghoffer!

Ovanför min säng hänger en stor tavla med en bild på mig och mina bröder tillsammans med sångaren Anthony i RHCP. Jag var sju år när vi träffade bandet på en flygplats och ända sen dess har jag lyssnat på dem. Jag har aldrig fått uppleva att se dem live och det är något jag verkligen skulle vilja. Den enda “konserten” jag har gått på var Eric Saade igår på Grönan och dit gick jag ju mest på skoj..

[email protected]

Reply
Jeanette

Gitarristen heter Josh Klinghoffer. Skulle vara riktigt roligt att slippa och se dem eftersom jag gillat dem flera år, är även i Stockholm jusst den veckan och firar min 20 årsdag lite i efterskott. (bor i Finland) dessutom har jag aldrig haft råd med att åka på en riktig konsert så skulle vara kul! :) min mail; [email protected]

Reply
Ida Jellerbo

Rhcps nya gitarrist heter Josh Klinghoffer :)
Jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag har älskat Red hot chili peppers i 5år, jag älskar deras musik och lyssnar alltid på dom när jag är nere, så såklart blev jag och mina kompisar sjukt glada när vi såg att de äntligen skulle komma till sverige, tyvär så hade ingen av mina kompisar pengar när det var dags att köpa biljetter och jag var inte jättetaggad på att gå på konsert ensam, därför vore det jättesnällt om jag kunde få vinna biljetterna, kram :)

Reply
Rebecka

Den nya gitarristen heter josh klinghoffer.

och jag skulle väldigt gärna vilja vinna så jag och min kompis, som nog är RHCP största fan, kan få stå och gapa halsen av oss till deras underbara låtar! min kompis kommer snart flytta och jag skulle vilja ha nåt sånt här stort att minnas tillsammans med alla andra minnen. huvudsaken är att det skulle göra mig och min kompis dom gladaste människorna på jorden. kram

Reply
inna

Nya gitarristen heter Josh Klinghoffer. Jag tycker att jag borde vinna för att jag har alltid älskat Red HOt Chili peppers och att se de live är en av mina största önskemål som dessutom står väldigt högt på min “attgörainnanjagdör” lista :P
Tack för att jag fick delta :)
Inna Akopjan
[email protected]

Reply
Joanna Dahlgren

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer!

Jag vill vinna för att det skulle vara underbart roligt att uppleva och lägga denna händelse på minnet! Under mitt 19åriga liv har jag lyssnat väldigt mycket på RHCP och de är totalt grymma. Vore skithäftigt att få se dem live! :)

Reply
Julia

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen :)

Jag vill vinna för att RHCP är det enda bandet som jag har lyckats tycka om sedan jag var riktigt liten. Alltid gillat deras musik, och skulle gärna sett dom live. Brukar aldrig orka engagera mig (stavas det så?) i tävlingar på bloggar, men just datumet när dom kommer hit har jag och min pojkvän 1½ år tillsammans. Det hade varit så jäkla kul att få uppleva det med honom, eftersom vi har haft det trassligt länge nu. Trots allt vi gått igenom så älskar jag honom sjukt mycket, och hade varit jäkligt kul att få överraska honom med detta, eftersom han gillar dem lika mycket som jag.
Kram!

Reply
Chanel

Josh Klinghoffer är deras nya medlem!
Tycker de är det grymaste bandet idagsläget och jag skulle uppskatta otroligt mycket att få se dom live då jag har viljat det sen ca 4 år tillbaka då jag upptäckte dom men aldrig haft råd att spendera pengarna på konsert biljetter..
[email protected]

Reply
Alexandra

Han heter Josh Klinghoffer!
Min bästa vän som jag verkligen bott ihop med är nu utbytesstudent i Frankrike och jag håller på att avlida av tanken på hösten som kommer bli tuff när jag just börjat i tvåan på gymnasiet, utan henne. Jag behöver något roligt! Bästa vännen och jag har åkt på festivaler hela sommaren och vi fullkomligt lever musik. Kommunicerar genom att skicka låtar på spotify. Därför skulle jag börja le på riktigt igen om jag fick åka! Och kanske skrika, skratta och hoppa arslet av mig framför scenen.

Reply
Tesse

den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Jag skulle verkligen bli glad om jag vann biljetterna då bandet är min pojkväns favoriter. Han har sagt att han vill bjuda mig på denna konsert men tänk va häftigt om jag kunde vifta med två biljetter framför näsan på honom istället! Det skulle bli den perfekta halvårspresenten! :)

[email protected]

Reply
Mike

Josh Klinghoffer !!!

Mitt favoritband är RHCP och efter att ha sett detta videoklipp på deras basist: (http://www.youtube.com/watch?v=JzkeyWNkhpY) så blev jag själv helt såld och inspirerad till att spela elbas.

Att få se RHCP live skulle vara obeskrivligt och väldigt kul! Framförallt för att det skulle bli min allra första konsert (!!!) och dessutom med ett band jag verkligen tycker om :D

Reply
Catrin

Josh Klinghoffer är namnet på Red hot chili peppers nya gitarrist!

Motivering : Musikgalen tjej som såg chansen att vinna biljetter! men som dock aldrig har turen att lyckas vinna tävlingar, håller tummarna!

Reply
J

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen. Varför jag? för att jag, för det första ÄLSKAR RHCP. Älskar Stockholm och har inte haft chans att åka dit på huuundra år, detta skulle inte få mig att tveka en sekund! Och för det tredje, vem älskar inte hög musik, live och att det är en av favoriterna som spelar. För det fjärde, fast kanske även det viktigaste *blink blink*, Den nya gitarristen fyller år samma datum som mig, 4 oktober. Ha det bra! :)

Reply
Lotta Wassberg

Åh vad jag skulle vilja vinna de där, men jag flyttar till Irland den 12 september, så missar spelningen med råge, hehe. Jag hoppas verkligen att vinnaren får stor glädje av biljetterna!

Reply
Maria.M

Josh Klinghoffer heter gitarristen.
Jag började tycka om Red Hot Chili Peppers musik när jag hörde min bror lyssna på skivan By The Way, då var jag runt 11 och han 15. Nu, 8 år senare, ÄLSKAR jag dom och vill verkligen verkligen verkligen se dom! Det har varit mycket kaos i mitt liv men min bror har alltid hjälpt till och ställt upp för mig. Så om jag vinner ska jag ta med honom, jag vet att kan skulle bli väldig glad för det :)

Reply
Karin Johansson

Bandets nya älskling heter Josh Klinghoffer. Vet inte riktigt vad jag ska ha för motivering. Antingen kanske jag borde skriva om hur jag köpte bandet första när jag var sju år gammal och att de är för mig ungefär vad Tokio Hotel är för dig. Eller om jag ska beskriva hur jag och min syster har grät av lycka när vi fick reda på att John blivit ersatt, när det kom fram att det skulle komma en skiva, när namnet på skivan kom osv osv. Vi är helt enkelt galna fans som så himla gärna skulle vilja gå på konserten och jag skulle så himla gärna ta med min syster då hon är verkligen världens underbaraste. Eller så kanske jag bara ska skriva att jag har cirka 250 RHCP-låtar på min iPod och att hälften av mina profilbilder är på någon i bandet. Nej, det här med motivering är svårt helt enkelt.

Reply
Fanny

Deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.
Om jag vann biljetterna skulle jag gå med min barndomsvän. Vi verkar på något sätt alltid missa alla konserter och får höra alla historierna om när kompisarna drog på The voice konserten eller Daniel Adam Ray’s, Madonnas med mera. Nu hoppas jag starkt på att det är vi som får dra iväg och ha det skitroligt och göra dem lite avensjuka! :)

Reply
Julia

Jag är absolut med!
Bandets nuvarande gittarist heter Josh Klinghoffer.

Egentligen är inte jag värd biljetterna mer en någon annan, jag har ingen speciell anledning till att vinna dom, men jag har länge älskat Red hot chilli peppers. Jag tycker att deras musik är genialisk och känslan av att stå skrikande i en stor arena med dom på scenen skulle som för många andra vara obeskrivligt. Jag skulle ta med min bror på konserten eftersom att det var han som visade mig bandet från början och jag vet att han skulle älska det!
Förra året gjorde jag även ett musik arbete om bandet!

Men som sagt så har jag ingen bättre anledning till att vinna biljetterna än att jag så sjukt gärna skulle vilja känna den där känslan, den känslan du säkert känner igen. Massa kramar!

Reply
Frida

Josh Klinghoffer!!
Jag har lyssnat på Red Hot Chili Peppers sen jag vet inte när! Skulle bli överlycklig om jag vann! Då får syrran hänga med isåfall :) kram

Reply
sara

Bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.

Det hade varit otroligt kul att få gå på deras konsert och se deras nya stil efter John Frusciante valt att gå åt annat håll. Och jag tror att Josh kommer lyckas otroligt bra i Red hot då han redan varit med och spelat med dem innan och gjort mycket på Johns olika soloalbum. De är ett av världens bästa band och jag har aldrig lyckats se dem. Nu har jag chansen när de är i Sverige men biljetterna är ju självklart slut.

Mvh sara

Reply
Malin

Tjenare Kenza! Ett par biljetter till Red Hot Chilli Peppers vore sååååååå himla grymt. Jag typ älskar dem. Och har letat efter biljetter över allt! Så självklart deltar jag i tävlingen! En av mina största drömmar skulle helt enkelt slå in om jag fick stå i Globen och sjunga med till Californication!

Svar på din fråga: Josh Klinghoffer

Älskar din blogg Kenza!
Kramisar

Reply
Lisa

Hej!

Josh Klinghoffer är väl den nyaste gitarristen?

Jag skulle så gärna vilja vinna biljetterna och ta med min pojkvän. Vi har ett långdistansförhållande och han sa senast förra veckan att han så gärna ville gå på den konserten. Skulle vara en så fin grej att få ta med honom på!

Kram!

Reply
Johanna

åh, vad kul!
Två av mina vänner ska dit och jag blev så himla avis när jag fick reda på det.
Så vill verkligen hänga med dom! :))
Deras nya gitarrist heter självklart Josh Klinghoffer!

Kram

Reply
JuliaB

Han heter Josh Klinghoffer

Min önskning är att bjuda min pojkvän på den konserten för det är hans absoluta favoritband, men jag har inte råd. Han är världens finaste mot mig och jag vill till våran tre års dag och hans födelsedag ge han en upplevelse att minnas

Snälla ge mig chansen att bjuda honom? <3

Reply
Lisa

Ny och ny, sen ett år tillbaka :) men Josh Klinghoffer heter han!

Har lyssnat på RHCP sen mååånga år tillbaka, och har väldigt höga förhoppningar på nya plattan då singeln var grym! Nostalgi på hög nivå, vore sjukt att få se dom live!

Skulle ta med mig min barndomsvän såklart, vi mimade och headbangade som 10 åringar framför spegeln till Anthony Keidis grymma röst! Idag är vi båda 21 och i smyg mimar jag faktiskt fortfarande framför spegeln!

kram

Reply
Therese

Josh Klinghoffer som alla andra skriver;)

ja jo varför ska jag vinna? för det första fyller jag 20 just nu när jag skriver det här, sen har jag alltid älskat sångaren Anthony Kiedis hans röst är så SJUKT bra och få höra den live´skulle göra mig jätte lycklig:)

Reply
Ebba

Josh Klinghoffer heter han! Är en fattig student som lever på studiebidraget precis som de flesta andra så hoppas innerligt på slumpen bara! Skulle ge en av biljetterna till min pappa som älskar dem! En perfekt födelsedagspresent! Ha de gott!
Kram Ebba

[email protected]

Reply
Ida

Den nya gitarrist heter: Josh Klinghoffer.

Jag har varit lyckligt gift med RHCP’s musik i fyra år nu. Men för några månader sen blev det hela kompicerat när jag träffade en kille. En kille som någon helt klart har skulpterat efter mina drömmar. Tänkte att det skulle vara lite kul om jag hade bjudit med honom till konserten. Dela en upplevelse tillsammans. Jag vill dela med mig av min relation till bandet och vem vet, i framtiden kanske ha en lika lång och lycklig relation med mina drömmars man.

Reply
Filippa

bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer och jag är galet taggad på att se honom “in action”.
Förra gången de var här 2007 så var jag där med min mamma. Det var skitkul för vi har tyvärr inte så bra kontakt, och det var kul att bara umgås och göra något båda tyckte var kul! Jag skulle gärna vilja bjuda min mamma på det här eftersom hon bjöd mig sist och att hon nu har det lite ont om pengar.

Reply
Isabella

Den nya gitarristen i bandet heter: Josh Klinghoffer.

Jag skulle jättegärna vilja vinna två biljetter, jag skulle då ge den ena till min underbara pojkvän i födelsedagspresent.
Han älskar detta band och skulle jättegärna vilja se dem live. Så det skulle kunna vara sjukt roligt ifall jag kunde överraska honom med en biljett till RHCP och en födelsedagspresent/upplevelse han sent skulle glömma!

Reply
Therese

Den nye gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Det finns tre konserter som jag skulle göra mycket för att kunna få se.
1. Queen, tyvärr väldigt försent, men Gud vilken upplevelse det hade varit!
2. Michael Jackson, oxå försent tyvärr, fick ingen biljett till London men den hade ju varit förgäves ändå.
3. Red Hot Chili Peppers, ett av väldens största rockband som även har världens snyggaste sångare! Om jag nu skulle vara den på 1 på 5000 som tävlar så skulle jag ta med min snygga kille och ha en romantisk rockupplevelse i Sthlm!!

Reply
Lina

Josh Klinghoffer heter gitarristen. :)
Jag skulle såå gärna vilja få biljetter till konserten då min bästa vän är absolut helt galen i dem och hennes största dröm är att se dem live men hon har haft extremt ont om pengar på sistonde då hon pluggar så hon hade inte råd. Vi har inte gjort så mycket saker på senaste heller och jag skulle verkligen vilja överaska henne med två biljetter! Red hot chili peppers är även mitt favoritband. :)

Reply
Linnea

Josh Klinghoffer!!!!! villllll vinna som fan! dom e bäst älskar dom över allt annat! ;D

Reply
Sofie

Josh Klinghoffer

Jag hade gärna vunnit dessa biljetter så att jag hade kunnat ge dem till min älskade lillebror . Min bror har nyligen fått en del bakslag som jag vet tagit väldigt hårt på honom, fastän detta försöker han att hela tiden att hålla god min och fortsätta med att leva,stötta mig som inte alltid älskar livet, plugga som fan i skolan, försvara mig i alla lägen och samtidigt vara en riktigt bra kompis. han finns där för mig och sina vänner dag som natt och tröstar även om det egentligen är jag som ska trösta honom. Jag vet inte hur han orkar, men det gör han och jag är så otroligt tacksam för att jag har honom.
Red hot chili peppers är bandet som ligger på min lillebrors läppar hela tiden och jag vet att han avgudar deras musik till hundra procent. väldigt många gånger sitter han och övar på deras låtar och jag som själv är galen i musik vet att han älskar det här bandetsmusik. jag hade velat ge biljetterna till honom för att ge honom någonting i gengäld för allt han någonsin gjort för mig och som ett tack för att han alltid finns där. Även något så simpelt som en kram skulle göra honom lycklig men jag älskar min lillebror så mycket och jag tycker att han är värd mer än en kram. jag tycker att han är värd en fantastisk kväll med sitt favoritband.

Reply
dieynaba

Svar: Josh Klinghoffer!

Motivering:
1.För att jag aldrig vinner något!
2.Bästa födelsedagspresenten till my partner in crime!
3.För att jag aldrig vinner något!

Reply
Biserka

Svar: Josh Klinghoffer heter deras nya gittarist.

Hej Kenza.
Hade gärna velat träffa Red Hot Chili Peppers, är ett väldigt stort fan av dom enda sen 4 års åldern. Har till och med deras logga in tatuerad på armen, kolla din mail för bevis ;). Att få träffa dom hade varit en stor ära, kallsvettas bara tanken at att få höra min dröm prins Anthony Kiedis sjunga live.
Kram Biserka

Reply
Emelie

SVAR:Josh Klinghoffer
MOTIVATION: Jag har alltid lyssnat på RHCP och deras musik har peppat mig när jag är som gladast och trötstat mig när jag är som ledsnast. Skulle beskriva deras musik såhär:
R- right on
H- healing
C- contemplating
P- pure
Det hade verkligen varit en dröm att få se dem live i Stockholm. Både jag och min pojkvän är riktiga kulturnördar och jag hade tyckt att det var så kul att överraska honom med biljetter som vi aldrig hade haft råd med annars.

Reply
Bella

Josh Klinghoff heter gitarristen!

Jag vill gärna vinna dels för att Red hot chili peppers är grymt bra och har hängt med mig ända sedan jag började förstå mig på bra musik, och dels för att jag aldrig får chansen till något sånt här.
Bor så långt uppe i norr och ingen kommer hit och spelar, så när jag väl vill se något bra band så är det dyrt att köpa biljetter + resan, har alltid bara råd med en utav dom. Så jag håller alla tummar och tår både på mig själv och på alla jag känner för att jag vinner, haha!

Reply
Anna

Hej!!

Deras nya gittarist heter Josh Klinghoffer!!!
Jag vill så gärna vinna den här tävlingen eftersom att min pappa är ett otroligt stort fan av RHCP och jag vill så gärna överraska honom med detta till min underbara pappa. Jag flyttar nämligen snart och det här skulle vara en underbar sak att göra tillsammans innan som vi kommer minnas i hela våra liv. Det skulle vara en fantastisk upplevelse och jag hoppas verkligen innerligt att min önskan slår in. :)

Reply
Bella

Klinghoffer * menar jag i min kommentar här ovan! Mitt tangentbord strular till det för mig ):

Reply
Julia

Josh Klinghoffer heter han
och jag vill väldigt gärna vilja vinna för när jag såg att de skulle komma till Sverige blev jag överlycklig då jag gillat bandet sen flera år tillbaka och deras musik får mig att må bra. Tyvärr har jag inte råd att köpa biljetter själv och genom denna tävling ser jag åter hopp om att kunna se dem iallafall!

Reply
henny

tror egentligen inte man behöver skriva vad Josh Klinghoffer heter längre alla har ju redan skrivit det ;) men de känns ju bäst att göra det iaf.. haha

anledningen till att jag vill vinna detta är för att jag vill överraska min pojkvän med denna otroliga upplevelse. efter en sommar utan så mycket speciellt som händer för oss hade det varit fantastiskt att påbörja hösten på en konsert med vårat favoritband. att överraska honom med detta hade varit fantastikt, då det även blir våran ett års dag då!
håller tummarna!! :)

Reply
Stephie

Den nya gitaristen heter Josh Klinghoffer.
Skulle väldigt gärna vilja se dom. Gjorde misstaget att tro att jaha, nu har dom en ny gitarist, då kommer biljetterna säkert inte gå åt så fort. MEN det gjorde dom ju, haha! Bor i Danmark (biljetterna HELT slut där!!), pluggar där, men det vore ju helt fantastiskt att ha en anledning att åka upp till Sthlm under hösten, så kan jag träffa min familj också :-)

Reply
Michaela

Han heter Josh Klinghoffer!!!!

Jag vill vinna för att min mamma haft en tuff tid och ja vill överaska henne! Hon är världens bästa & jag älskar henne mest av allt. I hela livet har hon skämt bort mig och alltid visat mig rätt väg för att lyckas. Om ja vinner blir de en mor & dotter dag! :D

Reply
My

Josh Klinghoffer

Det skulle vara den absolut bästa presenten till MIG eftersom jag fyller år snart!! hehe ego ;) Och vilken bonus att få se Anthony Kiedis live… såååå het!! Grrr ;)

Reply
Frida

Hej hej,
Bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer.
Varför vill jag vinna det här då? Jag har läst massa andra kommenterar och insett att det kommer bli svårt såklart. För alla vill ju se dem.

Många har redan snackat om sina pojkvänner, och visst jag har nyligen börjat träffat en kille 80 mil från mig som verkar vara en exakt kopia av mig, fast bättre. Han älskar RHCP, jag med. Han hade en biljett men gav den till sin kompis som flyttar till Etiopien nästa år. Jag skulle såklart gärna vilja ge en till honom.

Min anledning är dock egentligen att jag efter ett riktigt, riktigt skitår av problem lever efter ett nytt motto: Ta chanserna och lev för din egen skull. Och detta är en chans, en chans till något kul som jag vill göra och därför tar jag den.

Kram, Frida
[email protected]

Reply
Shirley

nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Jag och min kompis missade ett av våra favoritband, foo fighters, när de var i Sverige nyligen och efter det så bestämde vi oss för att vi verkligen inte ska missa red hot chili peppers. Men en halv vecka efter att biljetterna släpptes så var ståplatserna slutsålda och även de bättre platserna på läktaren på båda dagarna de spelar här i Sverige. Min kompis kontaktade ticnet och frågade om de verkligen va slut och de sa att det skulle komma nya biljetter snart men det kom aldrig några. Detta är alltså ett av de tre band som jag och min barndomskompis fortfarande har gemensamt. Så det skulle vara jätteroligt att få gå på konserten med henne.

Reply
Billie

Svar på frågan:
Den “nya” gitarristen som tog över efter John Frusciante är Josh Klinghoffer. Josh blev officiellt medlem redan i början av 2010 så helt ny är han väl inte längre…
Motivering:
Det finns inget band som betyder så mycket för mig som RHCP. Jag minns fortfarande när jag, för 20 år sedan, som 2-åring stod framför videokameran och mimade till deras låtar för att skicka till min älskade kusin i USA, hon som gav mig min första kasett med deras låtar. Blev kär i deras musik redan där och då, något som hållt i sig och bara blivit starkare för var år. De flesta har nog en koppling till “Under the bridge”, så även jag. Den låten har jag särskilt haft med mig genom livet och den har varit min räddning många gånger, samtidigt som den för mig är en hyllning till en mördad barndomsvän och förebild som om möjligt älskade RHCP mer än jag. Mängder av deras andra låtar har även de en väldig stark koppling till händelser och minnen jag bär på och det skulle betyda oerhört mycket att få se dem live dagarna före min födelsedag och ännu mer att kunna dela det magiska ögonblicket med kärleken i mitt liv. Har aldrig haft möjlighet att se dem tidigare så jag kommer verkligen hoppas på det bästa med tävlingen, det skulle verkligen bli ett minne för livet att få uppleva mina “husgudar” på scen. Ingen annan musik berör mig på samma sätt som deras och hur jag än mår kan jag alltid finna tröst hos dem!

Reply
Ebba

Hej Kenza!

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen.

Jag skulle bli otroligt glad om jag vann dessa två biljetter!! Min pappa är ett stort fan av Red Hot Chili peppers och gick länge och väntade på att den nya hiten Im with you skulle släppas. Detta är något han verkligen förtjänar, han går upp sex varje morgon och kommer hem sent på kvällarna för att försörja vår familj och får ofta stanna hemma när resten av familjen gör något kul då han behövs på jobbet. Han fyller år den 23 september och därför skulle jag jätte gärna vilja ge dessa biljetter till honom, han skulle bli så otroligt glad! Sådär, Ärligt och konkret:)
Tack för en härlig blogg!!!!
Ebba

Reply
Josefin R

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer!

Anledningen till att jag borde vinna två biljetter är såklart för att jag älskar deras musik och har gjort det ända sedan jag var liten. Det har jag min kära far att tracka för eftersom han har lyssnat flitigt på dem under min uppväxt. Jag skulle vilja få chansen att umgås med min pappa bara han och jag och ser därför detta som ett bra tillfälle. Det skulle vara otroligt roligt att få överraska honom med en biljett till konserten av vårat favoritband!

[email protected]

Reply
elin

Gitarristen heter Josh Klinghoffer. Jag vill vinna för att jag antagligen är en av dina “äldre” (32 år) läsare och jag och min man går igenom en STOR kris i vårt äktenskap. Skulle vara bra att göra nått i hop. Kan ju alltid hoppas att det hjälper oss igenom krisen!

Reply
Linnéa

Josh Klinghoffer är namnet på RHCPs nya gitarrist.

Hur ska man toppa alla dessa motiveringar? Jag har varken en pojkvän, en födelsedag eller någon riktigt bra anledning till varför egentligen jag ska vinna. Jag var riktigt liten när pappa introducerade mig för RHCP och att jag har växt upp med deras musik och RHCP utgjorde grunden för mitt stora musikintresse. Utan att låta allt för cheesy så kan jag egentligen bara säga att möjligheten att få se dem live skulle vara en dröm som går i uppfyllelse.

Reply
amanda

Den nye gitarristen heter så mycket som Josh Klinghoffer! Jag tänker inte ljuga och säga att red hot chili peppers är mitt favoritband genom alla tider, men jag har lyssnat på dom sen jag gick i sexan typ, och nu sju år senare lyssnar jag fortfarande på dom! Jag älskar deras musik, mixen med rock och rap som gör att dom inte låter som något annat band, andra tycker att det är brötig jobbig musik men jag älskar den! Hade varit så sjukt fett att få se dom live och sjunga med i låtarna jag så gott som vuxit upp med!

Reply
Rebecca Dahlqvist

Josh Klinghoffer är den nya gitarristen<3
Jag skulle nog svimma om jag vann dessa biljetter, jag är ett stort fan av Red Hot Chilli peppers! :D Den första låten jag hörde var ´Aeroplane´ från albumet One Hot Minute som även kom ut året jag föddes 1995!!<3 Om jag vann biljetterna skulle jag ta med min Bästa Vän som flyttade till stockholm från Lund & mig, jag inte har sett henne på ett år snart & hon är ett lika stort fan av Red Hot Chilli peppers! Och det skulle betyda världen för mig Kenza, om jag kunde överaska henne med att ta med henne dit<3

Reply
Urfadern

Josh Klinghoffer heter han.

Sist rhcp var i Stockholm satt jag faktiskt bänkad. Längst bak. Med fyrtio graders feber och SVAMPAR i lungorna..! Usch vad jag var vidrig. Snälla ge mig en chans att få glädjas åt deras musik igen och den här gången så mycket mer! Jag ber dig, på mina bara, fattiga knän. Snnnälllla….

Varma kyssar

Reply
Emmi

Josh Klinghoffer är svaret :)
Jag skulle vilja ha biljetterna för att bjuda med pojkvännen eller någon kompis som gillar dom, personligen gillar jag dom själv, så det skulle få vara kul att gå och se dom.

Reply
josefine johansson

Den nya gitarristens namn är Josh Klinghoffer.

Jag skulle vilja vinna för att red hot chili peppers är en del av mitt projektarbete på gymnasiet. jag håller på att skriva om dom och deras utveckling genom åren. och då skulle den här konserten göra pricken över i:et. det skulle bli så mycket intressantare och höja nivån på arbetet. jag skulle bli otroligt tacksam om jag van dom biljetterna! :D

Reply
Moa

Hej Kenza!
Svaret på frågan är Josh Klinghoffer :)

Är en tjej på 19 år som bor uppe i Skellefteå,och skulle vilja ta med min rockande farsa ner till Stockholm då han älskar red hot chili peppers precis som jag, skulle vara den bästa far och dotter upplevelsen någonsin!

Ha de king! :)

Reply
Stina

Josh Klinghoffer.
Jag och en föredetta tjejkompis älskar rhcp, vi satt och grät som 3 åringar när våra föreldrar vägrade att låta oss lifta från östersund för att se dom 2007,vi var 12/13 haha.
Så jag började asgarva när jag såg den här tävlingen,Saknar den tiden så jävla mkt nu och det skulle vara jättekul att få ta med henne ner.
Om inte så tack ändå, Nu nostalgi lyssnar jag på Tell me baby och Californiacation.
:D

Reply
Josefin R

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer!

Anledningen till att jag borde vinna två biljetter är såklart för att jag älskar deras musik och har gjort det ända sedan jag var liten. Det har jag min kära far att tacka för eftersom han har lyssnat flitigt på dem under min uppväxt. Jag skulle vilja få chansen att umgås med min pappa bara han och jag och ser därför detta som ett bra tillfälle. Det skulle vara otroligt roligt att få överraska honom med en biljett till konserten av vårt favoritband!

[email protected]

Reply
jennie

Den nye gitarristen heter josh Klinghoffer.
Jag skulle bli äckligt glad om jag vann. Jag ÄLSKAR dom och missade dom när de va här 07. Vill verkligen se dom någon gång i mitt liv. Min pojkvän + mamma fyller år nu snart och de skulle sitta somen perfekt present till dom eftersom att även de älskar red hot chilli peppers, speciellt min mamma. Hon skulle dö av lycka. skulle verkligen vela bjuda henne på något kul :D
åh, snälla säg att de är min tur nu. Skulle sitta så jäkla fint och jag skulle röjja sönder hela konserten! SNÄLLA SNÄLLa :D

puss

Reply
Astrid

Josh Klinghoffer heter gitarristen :)

Jag skulle vilja vinna för att de är så bra och för att min ekonomi inte klarar att jag lägger ut en massa pengar på konserter, så det är inget jag vanligtvis gör.

/Astrid

Reply
Clara

Josh Klinghoffer är hans namn !
Jag vet precis vem jag skulle ta med mig till stockholm ifall jag skulle vinna. Min bästa vän Linnea, för det första är hon värd allt i världen för hon är allt för underbar, & sen skulle det vara kul att kryssa av ännu ett band på vår lista ! Har nämligen en lista med allt jag sett, & vill se, i konsertväg menar jag då. Ja, & lycka till med modelljakten ! Kram !

Reply
Sarah

Den Nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Jag har aldrig varit på någon konsert i hela mitt liv. Och RHCP är mitt favorit band. Att se de live vore en dröm.

Reply
Frida

Gitarristen heter Josh Klinghoffer!

Jag och en kompis pratade om att åka och kolla på dom, för vi har några andra som ska dit men biljetterna tog slut så sjukt fort… Så om jag vann skulle jag ta med min kära vän dit för hon vill väldigt gärna se dom! Kan väl inte säga att jag inte vill se dom också dock;)

Reply
Amanda

Den nya gitarristens namn är Josh Klinghoffer, jag vill vääääldigt gärna vinna biljetterna eftersom att RHCP varit mitt favoritband sen jag var 12 år gammal och deras musik betyder mycket för mig, försökte skaffa biljetterna när de släpptes men hann inte få tag på några tyvärr :(. Skulle bli såååå himla glad om jag vann! :)

Reply
Linda

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Min pojkvän fyller 30 år (gubbe) och jag har panik och vet inte vad jag ska ge honom i present… Han är dock väldigt förtjust (kär) i RHCP och var ganska förkrossad när han insåg att alla biljetter till deras konsert var slut.
Så du får gärna förgylla vår dag med ett par biljetter till dem (och rädda min paket-panik…). :)

Reply
Sarah

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer! :D

Jag har aldrig varit på konsert förut! RHCP är mitt favorit band, och att få se de live vore en “dream come true”…haha drömmer mig bort redan nu. Puss!

Reply
Amanda

Svar: Josh Klinghoffer.
Min motivation lyder att jag skulle vilja ge min pojkvän detta så att bara vi två skulle kunna göra något riktigt roligt på våran 1.5 års dag :D Om jag inte vinner detta känns det som att inget kommer bli av så snälla jag vill vinna :D puss

Reply
Hanna

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.

Min bror tycker jättemycket om RHCP och har sagt att han verkligen skulle vilja se dom i Stockholm. Han är världens bästa bror och så fin på alla sätt och vis. Skulle verkligen vara perfekt om jag kunde överraska honom med biljetter till ett av hans favoritband! Speciellt eftersom han har bjudit med mig på så mycket, bland annat en trip till Göteborg för att gå på endagsfestivalen where the action is där flera av mina favoritband spelade. Hade känts så kul att kunna bjuda tillbaka lite!

Reply
Linda

Han heter Josh Klinghoffer!

Min barndomskompis pappa dog i februari.
Och han skrev till mig angående konserten i förrigår och sa att han verkligen ville gå men har inte råd.
Jag skulle gärna vilja gå dit med honom eftersom vi båda älskar RHC och ja jag vill göra honom glad helt enkelt.
Tid må läka alla sår men han behöver lite glädje i sitt liv.

Åh, skulle vara så kul att berätta för honom ifall vi vann :)
Ha det fint!

Mvh
Linda

Reply
Lisa

Josh Klinghoffer heter Red Hot Chili Peppers nya gitarrist.

Du vet hur det är att ha ett favoritband. Men kan du tänka dig att aldrig haft möjligheten att få se dem live?

RHCP är det band som jag anser skapar den bästa musiken för mina öron och jag skulle bli helt överlycklig om jag nu äntligen får uppleva dem live.

Mvh
Lisa

Reply
Johanna

Hej Kenza! Josh Klinghoffer heter bandets nya gitarrist. Jag vill vinna för att, ja, egentligen av ingen alls bra anledning för jag hatar att hitta på anledningar till varför jag skulle vara mer värdig än någon annan. Jag har älskat bandet sen jag var liten och min pappa spelade deras låtar. Om två veckor fyller min pappa 50 år och jag skulle bli överlycklig om jag kunde ge honom biljetter till detta. Så är det. /Johanna

Reply
FC

Svar: Josh Klinghoffer!
Motivering: Jag skulle ta med min bror som fyller år några dagar senare. En tidig födelsedagspresent till RHCP största fan!! :D

Reply
Bea

När jag var tio så åkte min kusin och såg red hot chili peppers i london. Det var första gången som jag fattade att man kunde gå på konsert och se banden på riktigt. Sedan dess har det blivit en del konserter och jag har vikt stor del av mitt liv till livet runt om livescenen. Men kvar så finns ändå den där drömmen om att få se de där stora, inspirationen och startskottet för passionen. Det vore så jäkla kul att få gå. Antagligen det bästa.
Och svaret Josh Klinghoffer

[email protected]

Reply
Elina

Han heter Josh Klinghoffer. Snälla dra mig i denna tävling! Red Hot Chili Peppers är mina husgudar. Jag har lyssnat på de sen jag låg i vaggan och vill inget hellre än att se de tillsammans med min sambo. Du skulle verkligen göra mitt 2011..och 2012! Med vänlig hälsning Elina

Reply
Josefine

Hej Kenza! Jag är en 13 årig tjej från Dalarna! Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer, Jag är ett troget Red Hot Chilli Peppers fan och har alltid gillat deras musik! Men om jag vann dessa biljetter skulle inte jag sjlv gå, Jag skulle ge mina biljetter till min Underbara storebror Jonas! Han håller på att studera till att bli en Ambulans Förare och har nästan alldrig tid för Fritid! När han inte studerar så jobbar han, Jag skulle ge honom biljetterna så han kan gå på RHCP med en kompis, Han behöver bli lite gladare för han och hans sambo har precis gjort slut, Efter 3 års förhållande! Så jag vill kunna ge min bror denna underbara upplevelse! Hoppas Du Får En fin helg Kenza! Kram!

Reply
Ida

Åh va kul! Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer! Jag har haft världens absolut sämsta sommar, jag har förlorat en familjemedlem, plötsligt och hastigt. Min första sommar som fri student blev ett helvete.. orkar varken jobba eller plugga, men jag gör allt för att jag ska ha något att se fram emot i höst. Red Hot Chili Peppers är mitt favoritband, det skulle betyda mycket att få se dem.

Vill inte vara sån som folk tycker synd om, men jag hoppas du förstår.. Kram!

Reply
Kerstin

josh klinghoffer.

mina två bästa kompisar som bor i växjö (jag bor i falun) ska på den konserten och det var meningen att jag skulle med, men jag är student så har inte råd. vi träffas nästan aldrig eftersom dom bor så långt bort och dom jobbar och jag pluggar, så det är svårt att få tid… så det vore jättekul om jag vann! :)

Reply
Jossan

Josh Klinghoffer heter han. Jag vill inte vinna dom för min skull men min bästa vän är ett stort fan utav dom. Tyvärr har varken hon eller jag ekonomi just nu på grund av att vi måste lägga mycket pengar på skolmaterial osv. just nu. Skulle verkligen vilja överraska henne med dom här. Hon skulle bokstavligen dö av lycka.

Reply
Tilde

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer!
Min bror och pappa, hade tänkt att köpa biljetter till denna konserten, men har inte fått det gjort än. . Skulle vara såå kul att ge dom dessa biljetter! Dom älskar RHCP. Har ingen bättre anledningen, som tack till vad dom har gett mig! :)

Reply
Sanna

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer :)

Jag skulle vilja vinna då jag är arbetslös och bor ihop med min pojkvän så får han betala allt och det gör att jag får jätte dåligt samvete. Så därför skulle jag vilja vinna dessa biljetter så vi kan kolla på hans favorit band då vi annars aldrig har råd att gå på konsert tyvärr eller likande.

Reply
Hanna

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer!
Åhh jag hade tagit med min pappa till Globen för jag har under hela min uppväxt lyssnat på RHCP, det är våra favoriter!! Det hade varit så sjuuukt sjukt roligt att få se dem!!!

KRAM!

Reply
Anneli

Svar: Josh Klinghoffer.
Jag vill vinna för jag älskar Red Hot Chilli Peppers och jag har alltid velat sett dom live. :)
Kort och koncist. :)

Reply
victoria

Josh Klinghoffer!
RHCPs djup i både text och musik och har hjälpt mig mycket genom tuffa år! Vore en dröm att se dem live! Dessutom hade det inte varit fel att kidnappa med sig pojkvännen upp för att se en av hans favoritband lagom till hans födelsedag ;)

Reply
Elin

Josh Klinghoffer heter den nya gitarristen. Skulle bli glad om jag vann för jag älskar texten till NÄSTAN alla låtar, den typ tilltalar mig, Så derför skulle jag bli typ överlycklig av att höra dom sjunga dom låtarna på riktigt.

Reply
Felicia

Svar: Josh Klinghoffer.

Jag är den enda som verkligen är ett riktigt fan av RHCP. Jag växte upp med deras låtar eftersom min pappa lyssnade mycket på dem. Jag blir helt lycklig och får underbara barndomsminnen då jag hör låten Under the Bridge och tänker på hur mycket jag älskar min pappa trots hans brister (alla har ju sina brister men jag kan ibland ta för mycket avstånd från honom trots att jag inte borde).

Skulle bli så glad om jag får ta med min fina pappa!

Med hjärtliga hälsningar
Felicia

Reply
Emelie

Nya gitarristen i bandet heter Josch Klinghoffer.

Den största anledningen till att jag vill vinna biljetterna till konserten är för att komma bort ett tag. Inte behöva tänka på alla måsten man måste göra varje dag.
Den senaste tiden har varit tung då jag sagt upp kontakten med min far som alltid gjorde mig besviken. Varje dag får jag intala mig själv att det inte är mitt fel att han svikit mig gång på gång.
En konsert med RHCP skulle göra mig starkare och glömma bort det förflutna för ett tag. Bara slappna av tillsammans med min pojkvän på en grym konsert.

Tack Kenza! Älskar din blogg!

Reply
Sally zevenwacht

Gitarristen heter josh Klinghoffer,
Jag skulle så gärna vilja göra något fint för min bästa vän, och hon har alltid älskat red hot chili peppers. Just nu håller de även på att försöka sälja deras hund för min vän är allergisk så hon har det lite jobbigt nu. Detta skulle verkligen muntra upp henne!
Kram :)

Reply
Karolina

Han heter så mycket som Josh Klinghoffer! Skälet till att jag ska vinna är att mina underbara vän är ett stort fan av dem. Min kompis har varit med om mycket och hon har alltid ställt upp för mig. I vårt och tort, hon är verkligen värd detta och hon skulle bli helt utom sig! Skulle så gärna vilja se den lyckan i hennes ögon :)

Reply
Eva Jahnstedt

Den nya gittaristen i red hot chili peppers heter Josh Klinghoffer.
Red Hot Chili Peppers är min pojkväns favoritband. Han sitter hela tiden och spelar på sin gitarr/elgitarr till deras låter. Så det vore jättekul o vinna biljetterna till honom, vi har snart ett år tillsammans så det skulle bli en superfin present! (:

Reply
Sally zevenwacht

Gitarristen heter josh Klinghoffer,
Jag skulle så gärna vilja göra något fint för min bästa vän, och hon har alltid älskat red hot chili peppers. Just nu håller de även på att försöka sälja deras hund för min vän är allergisk så hon har det lite jobbigt nu. Detta skulle verkligen muntra upp henne!
Kram :)
[email protected]

Reply
Svensson Betty

josh klinghoffer såklart! För att jag vill överraska min bästa killkompis och min bästa granne wilhelm gröning på en grym konsert innan hans födelsedag som en tidig födelsedagspresent vilket kan låta som alla andras motiveringar men han älskar dom minst lika mycket som du älskar/älskade TH och minst lika mycket som jag älskar Wille :D

Reply
Tima

Bandets nya gitarrist heter Josh Klinghoffer och jag skulle vilja vinna dessa biljetter till världens finaste storebror som alltid finns där när jag behöver honom ! Skulle bli väldigt glad om jag vann :)

PUSS OCH KRAM

Reply
Sabina

Svar: Josh Klinghoffler

Detta har varit mitt favoritband sen jag var mindre, och min pojkvän älskar dem också. Vi har båda haft en svår tid med sjukdomar och så nu i ett år och skulle verkligen behöva roa oss och ha ett speciellt ögonblick. Det skulle betyda riktigt mycket. Och det skulle även vara en perfekt födelsedagspresent för han fyller år den 6 oktober.

Reply
Helena

Han heter Josh Klinghoffer och jag skulle bli så himla glad om jag vann! Älskar Red Hot och skulle bjuda med min sambo som även han älskar dem. Vore underbart att få överaska honom och att få gå på konserten tillsammans.

Reply
Martine Elise

ÅH HERREGUD for en konkurranse!!! Jeg må vinne!!!!

Red hot chili peppers nye gitarist heter Josh Klinghoffer..

Jeg elsker musikk, og jeg har mange favvo band, men jeg kan uten tvil si at Red hot chili peppers er mitt absolutt favoritt band. Jeg har elsket de siden jeg var 10 år og jeg gjør det fortsatt. Jeg kan alle sangene utenat, og det er den musikken som gjør meg glad når jeg er down.

Reply
Teresa

RHCP’s nya gitarrist heter Josh Klinghoffer (och är totalgrym).

Jag såg dem i Stockholm 2006 men då hade jag hicka genom hela konserten och HELVETE vad en sån liten sak kan förstöra för ett stort fan.. Så jag skulle vilja uppleva det igen, fast fullt ut!

Reply
Josefin R

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoff!

Anledningen till att jag borde vinna två biljeter är såklart för att jag älskar deras musik och har gjort det ända sedan jag var liten. Det har jag min kära far att tacka för eftersom han har lyssnat mycket på dem under min uppväxt. Jag skulle vilja få chansen att tillbringa lite tid med min pappa bara han och jag och ser därför detta som ett bra tilfälle. Det skulle vara otroligt roligt att få överraska honom med en biljett till konserten av vårat favoritband!

[email protected]

Reply
Linnea

Gitarristen heter Josh Klinghoffer!
Jag och min bästa vän har båda avgudat rhcp ända sedan hon började i min klass i femman och vi lärde känna varandra. Vi har de bästa, roligaste och sorgligaste minnena till deras musik. Och de oräkneliga gånger vi sjungit ikapp till deras låt by the way (speciellt i sista refrängen där vi verkligen övade in stämmorna för att låta så likt orginalet som möjligt). Börjar alltid le då jag hör red hot chili peppers låtar spelas. Jag har ett ord att säga om jag skulle få den underbara chansen att vinna, MAGI.

Reply
Camilla

Josh Klinghoffer!
Småbarnsmamma (3 år och 6 mån) som drömmer om att göra ngt riktigt kul med min kille och utan barnen:-) Det vore underbart att få se deras konsert!

Reply
Johanna

Hej! Svar: josh klinghoffer
Min sambo/älskade pojkvän vill så jättegärna se dem i Sthlm men ekonomin tillåter inte just nu pga av att vi flyttat! Hjälp mig att bli världens mest omtyckta flickvän;))
Ha det bäst! Kram från Göteborg!

Reply
clara

Deras nya gitarrist heter Josh Klinghoffer. Åh varför jag skulle vilja vinna finns väl ingen riktigt bra förklaring till, finns det någon gång en bra förklaring till varför man vill någonting? När man verkligen vill något så försöker man på så många olika sätt förklara hur och varför men man återkommer alltid till de allra sämsta förklaringarna i världshistorien typ. Och att motivera det här, gosh. Det skulle bara vara så himla otroligt, ja helt otroligt.

Reply
Rebecka Lindén

Josh Klinghoffer heter deras nya gitarrist.

Jag vill hemsk gärna gå och se dom! Jag är 15 år och har aldrig varit på varken en riktig konsert eller i Globen. Det skulle vara en så himla rolig upplevelse och jag vill bjuda min pappa på den upplevelsen för att jag älskar honom så mycket.

Reply
Josefin R

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoff!

Anledningen till att jag borde vinna två biljeter är såklart för att jag älskar deras musik och har gjort det ända sedan jag var liten. Det har jag min kära far att tacka för eftersom han har lyssnat mycket på dem under min uppväxt. Jag skulle vilja få chansen att umgås med min pappa bara han och jag och ser därför detta som ett bra tilfälle. Det skulle vara otroligt roligt att få överraska honom med en biljett till konserten av vårt favoritband!

[email protected]

Reply
Sanna

Hej Kenza!

Den nya gitarristens namn är Josh Klinghoffer.
Och varför just jag ska vinna dessa två biljetter? Jag kan börja med att säga att har man varit hjärtekrossad vet man hur färgen svart känns i sinnet, jag har äntligen gått vidare från allt det svarta, och börjar se en ljus framtid med min själsfrände. Att få dela den här upplevelsen med honom, se en konsert med hans favoritband är guld värt, det finns inte ord för det. Jag vill kunna ge honom det här, så mycket som han ger mig varje dag bara genom att finnas där för mig. Jag var tyvärr för sen när jag skulle köpa biljetter till konserten, så snälla Kenxa hjälp mig nu!

Jag håller båda tummarna!

Reply
Malin

Gitarristen heter Josh Klinghoffer! Jag skulle väldigt gärna vinna dessa biljetter så att jag och min pojkvän kan få fira 2 år i Sthlm och få se red hot… Jag är väldigt intresserad av musik men inte min pojkvän, detta är det enda band han verkligen tycker om så hade varit så roligt att få överraska honom med dem. [email protected]

Reply
Ling-Ling

Gitarristen heter Josh Klinghoffer. Jag vill vinna för jag älskar Red hot, var och såg dem när de var i Globen förra gången men missade tyvärr en del av konserten p.g.a. trafiken. Skulle vara så kul att se dem igen och från början denna gång… :)

Reply
annie

Hej! svaret på frågan är Josh Klinghoffer.

Jag brukar aldrig delta i tävlingar, men när jag såg den här var jag ju bara tvungen! Jag och min absolut bästa vän har lyssnat på rhcp i ungefär 6 år, sen vi små skitungar. Kommer fortfarande ihåg hur imponerade vi var att de sjöng om “little girls from sweden” haha! men nu har vi börjat gymnasiet båda två och i olika städer dessutom så detta hade varit den perfekta överraskningen att ge till henne!
hoppashoppashoppas!

Reply
Sandra

Hej ! Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Jag har älskat Red hot chili peppers ända sen jag hörde första låten ! Jag har alltid velat gå på en konsert med dom och de vore as häftigt och otroligt kul. Om jag vann biljetterna skulle jag ta med min syster för hon är bäst ;)

Älskar din blogg och dig <3

[email protected]

Reply
julia

Deras nya gittarist heter Josh Klinghoffer.
Jag vill vinna för att jag har lyssnat på red hot chili peppers sen jag var liten och nu när jag fick se att dom skulle komma till Sverige blev det som att en dröm gick i ufyllelse. Men tyvärr så har jag inte råd med biljetterna för jag pluggar just nu. Så om jag inte vinner får jag väl be att dom kommer till Sverige en annan gång längre fram i tiden. Också har jag en vän som också älskar dom som jag verkligen skulle vilja överraska plus att det är på hennes födelsedag!

[email protected]

Reply
Tintti

Svar: Josh Klinghoffer

Denna tävling kunde inte komma passligare, senast idag kollade jag på biljetter till denna konsert! Jag är själv inte speciellt förtjust i bandet men däremot är detta min pojkväns absoluta favoritband och FAAAAAAN vad roligt om jag skulle kunna överraska honom och hans kompis med biljetter till RHCP-konserten! Det skulle dessutom bli en rolig resa för dem eftersom de bor i Finland :)

Reply
Ines.

Hei Kenza!
Den nye gitaristen heter Josh Klinghoffer.
Grunnen for at jeg virkelig ville blitt glad for å vinne billettene, er for å glede min fantastiske venninne Kristin!! Hun har vert frelst av RHC fra dag 1, og det siste året vert et tungt år med mye sorg og ulykker i familien hennes. Nå studerer vi på hver vår kant av landet, og har ikke råd til å møtes før neste sommer. Derfor hadde ingenting vært bedre enn å ta en telefon til verdens beste venninne å si at nå skal noe endelig få glede henne, i alle nedturene hennes.

Reply
Jullan

Den nya gitarristen heter Josh Klinghoffer.
Skulle egentligen vilja säga att jag inte borde få vinna mer än någon annan, men då skulle jag ljuga. Jag har lyssnat på bandet i över 10 år och de är några av de bästa genom tiderna. Det hade varit så otroligt häftigt och framförallt mäktigt att få stå i publiken med en nära vän och se dem. Lyckan hade varit total. Jag kan inte göra annat än att hålla tummarna för mig själv och få hoppas att man får en chans att se idolerna innan man dör. Kram på dig, bra blogg, fortsätt med det du gör! :)

Reply
Kamilla

Hej Kenza!
Nya gitarristen heter Josh Klinghoffer :)

Varför vill jag då se RHCP?
1. Musiken är för jävla bra.
2. Anthony Kiedis är helt galet snygg?! Vem vill inte se honom live?!
3. Jag minns att mamma köpte Californication-plattan, och jag snodde den av henne för jag gillade fodralet, sen så upptäckte jag att musiken var kickass hehe…. Det har etsat sig fast, men jag har ännu inte sett dom live.
4. Jag vill sjunga med i “Californication” när Anthony sjunger “little girls from Sweden….” Hehe. Ja, jag är töntig. Men den låten är ju grym ;)
5. Det var nog alla anledningar.

Puss och kram från Kamilla :)

Reply
Johanna

Hej! Min bästa vän heter Line Hjellström och hon fullkomligt älskar Red Hot Chili Peppers, jag vet att hon har försökt se dom flera gånger men aldrig fått chansen. Hon fyller 21 månaden efter konserten är och det skulle vara så grymt kul att få ge henne detta som födelsedagspresent! Förstår att det är sjukt många som vill ha dom här biljetterna och jag förstår om ngn annan får dom, men Line är verkligen värd detta och det skulle vara fantastiskt!

Reply
Johanna

Haha, ok nu glömde jag ju skriva vad gitarristen heter, blev så exalterad, men han heter i alla fall Josh Klinghoffer

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*