• header

V

Galen natt igår. Jag och tjejerna började kvällen med drinkar på Laroy, sedan mötte vi upp ingen mindre än min vän Kanye West som var på besök här i Stockholm (för att göra en lång historia kort så har vi känt varandra & snackat i över ett år nu), vi alla drog hem till hans vän och drack vin och pratade. Sedan hoppade vi in i bilarna och drog till Sturecompagniet/V och festade loss och hade sjukt kul! 

Kvällen slutade med att vi satt på golvet och hade dödsseriösa diskussioner om mode samtidigt som vi bläddrade igenom hundratals inspirationsbilder på hans dator (gissa vad jag blev glad när min egen design, Jofama by Kenza, ploppade upp bland alla hans inspirationsbilder). Kanye är en otroligt kreativ och driven människa, både när det gäller musiken och hans kommande klädkollektion. Väldigt trevlig & ödmjuk (!) också.

Jag och tjejerna kom hem vid fem imorse, vaknade vid elva och har sedan dess käkat massa mat, druckit flera liter cola och bara snackat. Mys-söndag!

På V inatt

442 Comments

Alize Humla

Så sjukt hur jävla avundsjuka svenskar är ( självklart är jag också det men inte på samma sätt ), hur orkar ni kalla henne för bla kändishora, lögnare osv.
Fyfan vad löjliga ni är!
Hade ni fått möjligheten att byta liv med Kenza och träffa kändisar,festa och vara snyggast i Sverige, så hade ni gjort det vilken dag som helst!
Istället för att sitta hemma och hacka på henne bakom en skärm och vara gröna av avund så kan ni kanske istället fokusera på att kamma till er, skaffa er en utbildning och försöka komma någonstans i livet.

Människor som ni kommer fan aldrig komma långt, om ni har den inställningen till alla som lyckas

Kenza är så jävla smart,rolig och snygg. Jag VET att ni går in på den här bloggen varenda dag för att ni är intresserade av hennes liv eller för att ni beundrar henne och knappast för att hitta något fel på henne.
Hade ni verkligen tyckt allt ni skriver om henne så tror jag inte ni hade lagt ner den tiden att skriva massa skit.

Sådär, nu har jag tagit mig tid för att jag GILLAR Kenza och tycker att det är ashäftigt att hon är så framgångsrik och är polare med en utav världens bästa artister.
YOU GOOOO!

Reply
Rebecca

HAHAHHAHA Men guuuuud vilket skryt! Slutade läsa din blogg för några år sedan när du bara skrev “Jag har en killer body” och “Ingen har så snygga och perfekta läppar som mig” öööh narcissist?

Har dock börjat läsa lite nu igen för du kanske har växt upp? Nejdå, ditt kändisskap har drivit dig åt jag vet inte vad… SKRYT SKRYT SKRYT. Du vill att alla ska skriva “ååååhh vi är såå avundsjuka på dig”. Din “vän” Kanye West. Okej….
Och kändisar är det inget “wow” med? Men varför skryter du så jävligt om det då? Just sayin.

Reply
Alessandra

Åhh SNÄLLA KENZA berätta lite mer om Kanye, inte nåt för personligt men kanske hur ni träffades!!!! Är ett stoort fan av honom och hade så gärna velat veta lite mer om hur han är i verkligheten!

Tack på förhand :):)

Reply
Någon som föredrar positiva människor!

Men fan vad kul att du blev impad Elina i början av sidan!!! men om det var sarkastiskt skrivet, vad fan ville du få sagt med det, berätta gärna lite mer. Om du verkligen inte blev impad eller hade brytt dig hade du ju inte kommenterat. Du är en sån typisk osäker tjej, som tror att när du säger nåt lägger folk märke till dig men egentligen är det ingen som bryr sig. Det är bara ingen som sagt det direkt till dig. Det är såna som du som gör världen liite mer irriterande. Så så mycket vet vi om dig nu, utan att ens behövt träffa dig i verkligheten. Känns det bra? Är det såhär du vill bli uppfattad av andra, för i såfall har du lyckats. Gratulerar!

Jag skulle nog skrivit nåt i stil med “Vad roligt för dig Kenza, jag hoppas också kunna träffa Kanye någon gång” låter kanske lite trevligare, eller?

Reply
R

Det här är just varför Kenza valt att inte berätta detta tidigare. Kolla alla Commenhaters..

Reply
katt

Postat av: mm
“om alla, inkl kenza ska skryta om kändisar osv, då vf blir hon så sur över reaktionerna? man kan inte sitta på två stolar, antigen eller är det.”

Man kan visst sitta på två stolar om man har en fet röv!

Reply
Isabell

HAHAHAHA, pallar inte vissa kommentarer här.

Tycker det är ascoolt att du känner Kanye! :D

Och till er som klagar på att hon skryter. So? Jag skulle också skryta om jag kände honom……….. och det skulle ni med.

Reply
Dana

Till er småtjejer som mår dåligt över att hon känner Kanye… Trodde ni redan visste att avundsjuka inte klär någon :)

Kenza hjärtat, lägg energi på att kommentera på folk som faktiskt kommer med kärlek. Det märks lite att dom där inte har gått ut så mycket i sitt liv…

Love doll

Reply
Moa

Vem kallar sina vänner vid efternamn, för det första?!

Varför inte bara ta det chill och säga “på klubben mötte jag Kanye, vi satt och snackade en hel del”. Förstår inte grejen med att också påpeka att ni har haft kontakt under ett år och att ni faktiskt är vänner. Talar du så om alla dina homies? Niggah pleaze! “Här sitter jag med min vän Sara Jakobsson”, njaaa.

Sen är det ju kul att du håller om honom medan han sitter bredvid och ser helt likgiltig ut.

Reply
June

Visst är det kul att vara kompis med en kändis! Jag är kompis med Oskar Linnros, vi är som ler och långhalm kan man säga. Vi träffades på en klubb för ett tag sen, dit jag var inbjuden, eller ja, det var väl för en fem år sen kanske, och jag var där med en polare, det var liksom öppet för alla typ. Och Oskar (när man är kompis så kan man tilltala med bara förnamnet vettu) spelade med Maskinen och så bjöd de in mig och min kompis i VIP-hörnan. Eller ja, det var en annan kille som bjöd in oss (om man ska vara petig). Sen satt vi där och chillade med Oskar och hans polare och hade det riktigt trevligt, eller ja, vi chillade med den andra killen, men skit samma, Oskar satt bara någon meter därifrån. Han är en riktigt trevlig kille, verkligen! Vi snackar ibland och så, håller kontakten. Eller i alla fall jag. Genom Spotify. Men så jäla schysst kille asså! En vän för livet <3

Reply
sara

men herregud vad folk är avundsjuka på henne.
Varför skulle inte hon kunna känna och vara nära vän till honom? Och varför skulle inte han kunna veta vem hon är liksom. Sluta vara så elaka mot henne, hon får väl va vän med honom m hon nu vill det. Man kan faktist vara vän med en kändis. Och kenza är ju inte vem som helst heller så…

Reply
Adam

Läs Alice W:s kommentar ovan, riktigt gripande!
Lider med dg kära barn, men fortsätt kämpa på som du gör, förändra attityden hos de i din omgivning genom att vara omtänksam, framåtsträvande och positiv! Hoppas att allt går bra för dig i framtiden Alice!

Sen så har jag även läst flertalet kommentarer lite tidigare och det är sjukt hur avundsjuka och hänsynslösa vissa människor framstår genom sina kommentarer. Först och främst, detta är en blogg (närmare bestämt Kenzas blogg; det är därför sidan heter Kenzas.se!) och syftet med en blogg är att dela med sig av sitt privatliv och sin dag, vilket är det Kenza har gjort!

Om ni kokar av sådan avundsjuka (som är väldigt förgiftande för sinnet) så bör man gå bort från denna sida och hålla tyst. Om man varken har något konstruktivt, positivt eller bra att säga så är det bättre att inte skriva något alls. Hoppas ni förbättrar er och ändrar på er attityd!

Reply
Daniela

Jag tycker inte det är så ofattbart eller unbelievable att de skulle kunna vara i kontakt med varandra. Båda är människor. Bara för att Kanye West höjs upp till någon slags gudsstatus så betyder det inte att han inte är en vanlig människa också. Han vill nog inte heller, privat, bli behandlad som gud. Och vad är det som gör att majoriteten här missunnar Kenza denna vän/bekantskap? Vänskap finns i alla sorters socialakretsar, även sånna som tros vara gudar, har vänner. Ska de begränsa sig i fråga om vilka de blir vänner med bara för att vissa människor skulle bli sjukt avundsjuka? Det är ju löjligt.

Ni som hatkommenterar gör uppenbarligen de ni gör helt utan någon slags moral och borde börja tänka lite längre än era tonårshormoner tillåter er. Sen när ni växt till er lite intellektuellt och emotionellt kommer ni att inse att så som ni tänker nu är helt värdelöst och oresonligt. Ni tar er friheten att hata och göra vad ni vill utan hänsyn till folks känslor, så varför kan inte dessa två offentliga personer ta friheten att hålla kontakten och bli vänner?

Reply
Johanna

Snyggingar!

BTW:
Vem bryr sig om han är jättekänd eller inte? Det är en människa herregud. Tror ni att folk umgås med varandra inom vissa ramar som är strikta inom hur känd man är? Det är så svenskt. Folk som är så inrutade och sätter kända mäniskor på pedistaler. Please people! En söt, rolig och smart tjej – vem skulle inte vilja vara vän med en sån filur? Och ni som skriver “skrytig”? För att hon berättar om sin kväll som vanligt, och inte cencurerar att hon festade med KW? Folk alltså.

Kram

Reply
Banan

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh!!!
Haha snacka om att jag är såååå avundsjuk på dig kenza du har ju allt man vill ha!!
Och att du känner kayne west!! :D Lixom modell och allt jag blir så arg på dig för att du får det underbara liv man typ bara kan drömma om :D Men är också otroligt gla för din skull ;)

Reply
Daniel

Asså en sak jag inte förstår mig på.. De må vara Kanye West då de är starkt som fan och myta på de sättet.. Men tatueringen på HANS vänstra arm stämmer inte riktigt överens med andra bilder ja kollat.. Om de är kanye west så måste han sitta och vrida ut armen så IN I HELVETTE då hans tattoo syns mer på Dina (Kenza) bilder och marginellt mycket mindre på andra bilder.. På följande bild har han armen ungefär i sammma position som på denna bilden, dock verkar tatueringen sitta helt annorlunda.. Just sayin.

http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2570552/kanye-west-way-out-west-04/fullsize/

Reply
Mohammed

Svensk avundsjuka kombinerat med ett bizart inslag av jantelagen huserar i kommentar-fältet. Skrämmande vad ett konsumptions samhälle kan göra med era svaga psyken. Kanye är jävligt grym, men jag hade inte velat känna honom, orka leva high roller. Men you go girllllllll, skit het är du också!

Reply
Liza

Jag känner också Kanye. Vi brukar spela TV-spel om helgerna. Han är ofta här i Blekinge och hälsar på Sedan bloggar jag om det i tron om att folk bryr sig :)

Reply
Johnny

Äh det var väl inte särskilt skrytsamt, hade hoppats på nåt värre så upprörda folk verkar vara på nätet. Känns mer som folk automtiskt ser det som skryt bara för att hon ens nämner det.

Aldrig riktigt trott på “jantelagen”, men detta får en ju att tänka om, vet inte vad det annars ska bero på att folk överreagerar som de gör.

Reply
vill inte säga mitt namn

okej seriöst..har verkligen diggat dig kenza. men just detta inlägget kändes väldigt…vet ej hur att förklara. att du känner kanye är hur grymt som helst. inga av oss andra kommer säkert göra det, men att du sitter och beskriver honom som person känns lite fel, killen är tydligen ute efter en grej så tror ej att du riktigt lärt känna honom som en “vän”. PS. jättefint att du hedrar WTC offren som resten av världen. Men… usas 9/11 är för många andra länder 24/7…kan du inte nämna de också som betalar ett pris för alla offren?…världen är orättvist vinklad låt inte din blogg också bli det…//big fan.

Reply
rob

Till, L:
Kanye är en erkänd sexmissbrukare. Men man ska inte bedömma honom efter den mediala uppmärksamheten.
Han är en väldigt ödmjuk person med båda fötterna på jorden.
Till det, den mest kreativa människan på denna planet.

Reply
Sarah

Åh vad jag blir trött på alla JÄVLAR som inte har något vettigt att säga och bara måste spy ut en massa elakheter. Jag litar fullständigt på att du känner Kanye och är helt övertygad (efter att ha följt din blogg i över 2 år) om att du inte är den som skulle skriva något om det inte vore sant. Kenza, det finns människor som aldrig kommer komma någonvart i livet, däribland de som lägger energi på att trycka ner människor och skriva fula kommentarer.

Det kommer alltid finnas rötägg här i världen, var glad att du inte är ett utav dem!! :)

Du är helt otroligt grym och framgångsrik och det är du värd!!

Fortsätt kör ditt race!

Puss och kram från en trogen läsare

Reply
husmanskost

Har läst en massa kommentarer nu, både negativa och positiva om detta inlägg, och jag tycker alla delvis har rätt.
Kul för dig att ni är vänner osv, och alla är nog avundsjuka, för vem vill inte träffa kanye west?
Men kenza du måste ändå erkänna att dom du nu inte tycker kändisar är så wow osv varför skriver du ett sådant inlägg? Jag menar du är aldrig personlig i din blogg, och du valde att vara det just nu? Du berättar inte hela historien. Jag tror inte du ljuger, ni håller säkert kontakten och så, men det är sådan info du annars håller undan ( iaf när det gäller “annat folk” ) , så erkänn bara att din vänskap med honom får dig att känna dig speciell, och det borde det, dom flesta hade känt så. Men kom inte och säg att du inte tycker det är wow och lek att du är helt nonchalant.
för kenza lilla, dina läsare är inte så lättlurade. vi kan faktiskt läsa genom raderna.
gillar din klädstil btw

Reply
moa

Jag känner också han. Jag träffade honom i stockholm, vi var på samma klubb och prata lite, och ja :) nu kan man ju också säga att jag känner han. HAHAHAHAHAHAHHA

Reply
jess

Jag förstår mig inte dig kenza.
Du skrev att du inte gilade han innan, att han var en diva och behandlade taylor dåligt och nu är ni VÄNNER? det är BULLSHIT, du är så falsk. Först snackar du skit om personen sen blir du vän med personen? Hahaha det är rena skitsnacket är ni känner varandra. Falsk rakt igenom !

Reply
jess

Jag förstår mig inte dig kenza.
Du skrev att du inte gillade han innan, att han var en diva och behandlade taylor dåligt och nu är ni VÄNNER? det är BULLSHIT, du är så falsk. Först snackar du skit om personen sen blir du vän med personen? Hahaha det är rena skitsnacket är ni känner varandra. Falsk rakt igenom !

Reply
mohahah

du är snygg. men ljuuger mycket håller med jess först snackar du skit sen säger du a vi har snackat över 1år och att han väldig trevlig och ödmjuk

Reply
mohahah

och alla ni som fjäskar för henne hur hon är för person ni borde veta va hon har sakt om kenye west moa hur kan man ljuuuga så tvää toorr e du jaa såg han i usa faktisk han hälsa och sa heey för att ja sååg så bra ut deee såååå

Reply
jääs

Hej kenza :) inget elakt eller svartsjuk aktigt jag tänker exakt som dig, de e inte stora grejen en kändis för de fortfarande en människa eller hur ? Men du påstår att du var med dina tjejkompisar och de va du säker men av alla bilder så lägger du just på dig o kanye så de e klart att folk tänker att det enda du söker är uppmärksamhet :)

Reply
jomensjälvklart

vänta lite, vem försöker du lura? om du hade känt kanye hade du inte skrytit så sjukt mycket, och framför allt inte kläckt parantesen(för att göra en lång historia kort så har vi känt varandra & snackat i över ett år nu)hahahahahahahahahah. kom ner på jorden. för det första skulle han aldrig ge ut sitt nummer till någon random svensk brud, endast närmaste kompisar/familj, facebook har han definitivt inte och hans twitter är högst opersonlig. brukar ni ta promenader eller hur har ni hållt kontakten får jag fråga?

Reply
lovisa

hahahah det här är ju så roligt så jag dör!! Jag älskar Kanye, fan vad avis jag blir Kenza!! Alla ni jealous bitches som måste trycka på andra för att inte känna er för små jag tycker synd om er och det hade säkert Kanye också gjort. Känner elr inte känner så är det ballt ändå och det vet ni också. Tack och hej!

Reply
Katarina

Jag håller med dem andra om att du skryter här. Om ni nu vore vänner skulle du väl inte skriva hur länge ni kännt varandra m.m jag håller med perez hilton. Varför skulle han som e megakänd vara vän med någon wannabe i sverige? Får inte ihop detta.

Reply
Paula

URSÄKTA?! Såg dig på the voice och när de tog upp detta såg du jättenervös och försökte undvika detta att prata om bara för du sköms och ljög!!! Sen jag har sett intervjuver med riktiga kändisar som är från hollywood som bara får starstrukk av att se en annan kändis men för dig verkar detta inget speciellt, snacka om FET lögn!!!!! Lek inte van, du har inte ens varit i närheten av hollywood?! tönt…

Reply
Amanda

du är så fruktansvärt snygg, men din stil är inte direkt i framkant, ascoolt med kAnye dock

Reply
JEN

asså gud va kul!!!! shit hane ju jävligt stor kändis kul för dig kenza att ni har känt varandra mer än ett år nu! vem skulle nt vilja känna igen kanye liksom.. men de sjukt hur folk kan bete sig så omoget asså shit, de e bara helt avundsjuka på dig HATERS GONNA HATE!!!!

btw, lite sen att kommentera haha men bättre sent än aldrig:)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*