• header

V

Galen natt igår. Jag och tjejerna började kvällen med drinkar på Laroy, sedan mötte vi upp ingen mindre än min vän Kanye West som var på besök här i Stockholm (för att göra en lång historia kort så har vi känt varandra & snackat i över ett år nu), vi alla drog hem till hans vän och drack vin och pratade. Sedan hoppade vi in i bilarna och drog till Sturecompagniet/V och festade loss och hade sjukt kul! 

Kvällen slutade med att vi satt på golvet och hade dödsseriösa diskussioner om mode samtidigt som vi bläddrade igenom hundratals inspirationsbilder på hans dator (gissa vad jag blev glad när min egen design, Jofama by Kenza, ploppade upp bland alla hans inspirationsbilder). Kanye är en otroligt kreativ och driven människa, både när det gäller musiken och hans kommande klädkollektion. Väldigt trevlig & ödmjuk (!) också.

Jag och tjejerna kom hem vid fem imorse, vaknade vid elva och har sedan dess käkat massa mat, druckit flera liter cola och bara snackat. Mys-söndag!

På V inatt

442 Comments

Tobias

Kommer ihåg att du redan förra sommaren i Barcelona sa att du hade snackat en massa med honom etc, så tycker inte alls inlägget är överdrivet. Men ibland blir det väl för mycket för vissa människor pga avundsjuka. Hoppas att allt är bra med dig!

Reply
soledad

hehe helt seriöst , jag gillar dig,diggar din blogg o så. Det är inte helt omöjligt (även om d e VÄLDIGT svårt att tro) att du har hållit kontakt med honom genom typ email,telefon eler nåt blablabla Men helt ärligt, jag tror knappast att din relation med honom skulle vara vänskap HAHAHA.. men bekantskap?!absolut!!!

Reply
..

En gammal “vän” ?? hahahahahhaha… håller med personen där uppe du är bara en liten desperat groupie Sluta skryta om att du o kanye är vänner för de är ni inte

Reply
Sel

JAG ÄR JÄVLIGT AVUNDSJUK. GAAH KANYE WEST!! SATT I CIRKA FEM MINUTER OCH BARA STIRRA PÅ SKÄRMEN. HAN ÄR MIN TVILLINGBROR, HAHA. WE SHARE BDAY!! ;)

Reply
cherie

åh, avis. undrar hur jag hade betett mig om jag hade varit så nära en barndomsidol? haha, hade nog bara suttit och stirrat, eller bara freakat ur. haha.
♥ kika in på min välgörenhetsblogg, för en unik och jordnära blogg. det lilla du gör som att klicka in, kan göra skillnad. Kram ♥ /cherie

Reply
Zzzzzzzzzzzzzzzzz

Fan vad grymt! Älskar att du inte gör en big deal av att du sitter bredvid Kanye hahaha. Suckers hela bunten som flippar över här som avundsjuka snorungar.

Reply
kira

Gissa om jag är avundsjuk?
Jag är ingen vidare fan av Kanye, men han KÄNNER KID CUDI! (som råkar vara min enorma inspirationskälla och idol)
Vi vill gärna ha den långa historien, tack!

Reply
Maryan

Hej Kenza,
tycker att det är coolt att du känner Kanye West, kan du inte skriva ett inlägg om hur du lärde känna han?’ :)

Reply
Angelica

Patetiskt är det. Varför skulle inte Kenza kunna var vän med K.W? Jag som är en helt vanlig svennson är tillsammans med en känd sångare. BIG DEAL!

Reply
ELIN

Visst, jättekul om ni är vänner, men det kändes som du skröt lite väl mycket i det här inlägget ;o Varför skryta om att du är vän med honom, inte direkt så att du skryter om att du är vän med dina andra vänner liksom? Haha, jag förstår att det är för att han är känd, men ja, känns lite väl starstruck då :)

Reply
Christie

COOL! :) It feels a bit weird that you’ve been friends with a major star for a year and that you’ve never mentioned it before though. Are you friends with any other stars? :)

Reply
Linnéa

ibland önskar jag att du kunde hålla vissa saker privata och inte nämna på bloggen. Du är jävligt lyckligt lottad ska du veta och det är nästan så jag funderar på att sluta läsa din blogg för jag blir bara mer och mer avundsjuk haha. jag satt fast i skövde och grät under tiden kanye spelade på WOW i år för att jag inte fått någon biljett och var tvungen att jobba och där sitter du på V rätt upp och ner och med kanye vid din sida. nothin special.

Reply
claudia

shit kenza men sluta skryt lägg av nu du har blivit så jävla kaxig sen du fått skivkontrakt. IDAG KAN ALLA SJUNGA MED HJÄLP AV DATORER. SLUTA SKRYT NU. du sjönk rätt lågt i mina ögon..

Reply
Doruntina

Wooow sååå kult :) jeg er fra Norge, og ELSKER bloggen og deg haha :) du er absolutt en av mine inspirasjoner når det kommer til klær :) LOVE U KENZA <3 <3

Reply
anna

Trevlig och ödmjuk? Hmmmmm…. Var det inte Han som på en av klubbarna efter Way out West pekade på några tjejer och sa att hans staff skulle få “One bitch each”. Han är en grym artist men något i din berättelse spricker där..

Reply
Meron

Alltså jag går nästan sönder av det här :( Fan vad awesome att få träffa Kanye West. Geniet! Skulle vara en dröm att få träffa honom. Gick på kanye west jakt idag, men fasiken..det gick inge vidare! Men vad roligt att du har träffat honom i alla fall. jag typ gråter inombords och vill slå något. Kan ej fatta att jag inte fick träffa honom. Åhhh…..!!! :(

Reply
emma

okej jag vet inget ting men hallå? var det inte han som gick upp på scen när taylor swift, som är lika gammal som dig, just hade vinnit och var asglad, och så kommer han upp. lixom nur full man än är så gör man inte så! eller kenza…………..

Reply
Lisa

Alicia: Låter helt sjukt!! Helt sjukt! Hoppas hon inser att det inte är värt att lyssna på honom och att det är mycket mer värt att vara frisk och lycklig än att slussas in i en sjuk branch med sjuka ideal och ytliga människor.

Reply
louice

Fy vad ballt att du har fått träffa honom!
Hade dött om jag hade fått vara vän med min favorit gaga.

Lite smått kul att läsa alla kommentarer om att du “klänger” m.m, ni sitter som om ni vore vänner inget annat? Jag ser verkligen inte att du klänger, så brukar några som känner varandra sitta!

Reply
Anja

HAHAHA det här är helt sjukt, hur folk kan bli avundsjuka… nolifers, det här är hennes blogg, och här berättar hon om sin vardag, mode, plåtningar, party… och hon har alltid berättat vart hon har varit natten innan, med vilka hon har varit, och vad hon har gjort. och dessutom lagt ut bilder. ni klagar inte när hon lägger ut bilder med hennes vänner, bara för att de är vanliga människor, men så fort det är nån superkändis blir ni galna och spottar ut massa skit… tror ni verkligen att hon vill skryta med detta, hon känner bara honom, han e ingen jävla gud, bara en vanlig människa som har blivit känd för sin otroliga talang. hon är ingen attention bitch, var glada att det finns någon normal känd bloggare i världen… KENZA du är grym, otrolig snygg, stark och smart person! love ya <3 <3

Reply
Johanna

Har ni alla glömt bort att Kenza har jobbat som vj på MTV? Hon har förmodlingen träffat Kanye West på typ VMA, EMA och såna tillställningar :p så det är inte så konstigt om hon känner han :)

Reply
Hanna

haha grymt att du klänger på stackars killen. men det gör inget- han råkar väl ut på många som du. lmao.

Reply
Unni

Så utrolig kult at du kjenner han! :-) Kanskje han kan holde en privatkonsert for deg og dine venninner? Hehe!:) Du har virkelig skaffet deg et stort nettverk gjennom bloggen din, og jeg unner deg alt godt! Du er en stor inspirasjon for mange unge jenter der ute, og jeg synes du er flink til å fortsette å være deg selv fullt og helt. Utrolig beundringsverdig! Til tross for en god del dumme kommentarer, er du bemerkelsesverdig flink til å holde roen og overse det. Det tyder på at du er en smart jente med hodet på riktig plass! Du vet hva som er riktig og ikke, så fortsett slik. Det er mang en sjalu sjel der ute, så det ligger nok i grunn til at mange kan skrive kjedelige ting til deg. Så i stedet for å bli sint for det (noe jeg faktisk ikke tror du blir), så må du tenke at det er alltid en grunn til at noen oppfører seg slik de gjør! Enten det har med oppvekst (!) og oppdragelse å gjøre, eller rett og slett sjalusi.

Fortsett å blogge så bra som du gjør! Jeg er innom flere ganger hver dag, og det er alltid en stor fryd. Stor klem fra Norge! :)

Reply
erica

“det är ballt, men jag vet inte… jag tänker på din kille. jag hade inte blivit så glad om jag var han, även fast ni litar på varandra bla bla bla. vet inte, tycker du borde ha mer respekt. sen vet inte jag hur han är mot dig… men jag hade inte kunnat va i ett sånt förhållande som du. jag hade blivit för svartsjuk.”

haha, wtf?

Reply
ida

tycker du hänger lite väl mycket med andra killar när du har pojkvän!!!!!!!!!!och känns som du vill leka lite väl känd…

Reply
lisa

alltså omg … va många avundsjuka svin som har kommenterat här!! “du känner han inte alls” osv HUR I FAN kan dom veta de? dör av skratt. det är fett coolt att du känner honom, hare bäst kenza du äger sönder!:D<3

Reply
omfg

När man ser all avundsjuka som skrivs i kommentarsfältet förstår man varför man ibland känner att man hatar tjejer. Tur att det finns guldkorn som väger upp mot all idioti.

Sluta upp med avundsjukan, lev era egna liv men gläd er samtidigt åt andras.

Reply
helo

alltså herre. Om ni hade en blogg, och så hade ni träffat kenye west, så skulle inte ni lägga upp bilden på bloggen? Hon LEVER på sin blogg, och varför läser vi hennes blogg? jo, för att den är INTRESSANT. sånna här inlägg är INTRESSANTA. hon gör bara sitt jobbbbbbbbbb. svårt att fatta?

Reply
Iven

Man blir fan mörkrädd av att läsa alla sura kommentarer här haha. Fast jag kan hålla med om att det är lite konstigt att du skriver ett inlägg om att du känner Kanye west, så att alla ska få veta det men svarar sedan på en kommentar och säger att du inte tycker kändisar är “så WOW.” haha… märker det ;)

Reply
malin

Hm, kanye west verkar vara ett as, förlåt, men de där med att han avbröt taylor swifts tacktal och allt? De va väl han.
Inte så ödmjukt och trevligt enligt mej dårå…

Reply
Elisa

Åhåå låter som en natt som bara händer i drömmar. Fett avundsjuk! Sånt musikaliskt geni och så jävla snygg! Och fan vad du är snygg Kenza! :)

Reply
Isabella

HAHAHAH asså när jag såg bilderna på er jag tappade hakan! HAHAHA asså jag blev chockad, avundsjuk och skitglad att du kände han hahahaha! Förlåt för alla “hahaha” men jag hade en konstig/rolig reaktion :D
jag e avis men glad för din skull! :D

Reply
Jim

Måste säga att jag ogillar att du bara svarar på den skit folk skriver, och att alla som skrivit hur fin du är inte fått så mycket som ett tack! Ge din uppmärksamhet till dom som tycker om dig och strunta i hatarna, ödmjukhet kommer man långt med.

Reply
amanda

ASSO ALLVARLIGT så jävla patetiska ni är! om ni nu då tycker att hon skryter, tror hon äger för att hon lägger ut bilder från hennes kväll igår kan ni ju ta och dra här ifrån..blir inte det minsta förvånad som det är samma person eller kompisar som skriver allting. Kenza du vet nog själv att halva sverige skulle vilja vara dig, så ta inte åt dig av dessa patetiska människor.

Reply
zingi

Jag fick chock idag när en vän sa att jag skulle läsa din blogg idag hahaha vad jag skrattade.
Det här är ett pr trick från Kenza de känner inte varandra och i hans dator finns inte jofoma har kollat den. fan vilket skämt du är

Reply
Anna

Åh vad lycklig du borde vara! Riktigt avis. Kenza du kommer leva länge på alla minnen du får och din framgång! Från att vara en helt vanlig tjej till att festa med Kanye liksom?! Haha. Kram på dig!

Reply
angelica

alltså..om du inte menar att skryta med detta inlägget… varför ser vi alldrig likadana inlägg om andra vänner som inte är super mega kämdisar? är är ingen hater eller så men…tycker bara det är tråkigt att du inte kan ens erkänna att du tycker det är så fett at känna en kändis

Reply
Erik Udd

Hatar egentligen bloggar och sånt rent allmänt. Men när jag såg det här blev jag helt lyrisk. Kärlek och respekt Kenza!

Reply
Synne

?!?!?!????!?!??!?!?!???!?!? sier bare en ting. du er én heldig jævel. fy fan.

Reply
Issa

Men visst att han håller kontakten med en liten bloggare i sverige .. låter för overkligt haha hade ju varit lite kul och höra hela historien ?

Chanesen är ganska stor att du bara träffat honom ute och tagit massa kort tsm , därför många inte går på det , känns ju mer som du har ljugit ihop det när du inte kan berätta ”hela historien”

Reply
hanna

inte så mennnn….till skillnad från MÅNGA kändisar så har du ett pretty face och det är nääästan det ENDA som gör att du är så framgångsrik som du är. Du bloggar om dina fotograferingar och kläder, samt vad du ätit till frukost, och hur mkt du ÄLSKAR dig pojkvän, alltid så jobbigt CHECK;) Tror ditt utseende valt din livstil och allt du håller på med idag. Hur allmänbildad som människa är man då? Sätt dig och plugga som en normal 20 åring och lär dig lite om live, världen! Detta är inte svartsjuka, utan NU hur du säger att en stoor hollywood kändis skall vara din vän? HAHA hmmm, Lugn nu, han tycker du är fin. Kom inte med snack om nåt annat. Håll dig till sanningen eftersom du har många läsare och risken är stor att du just nu skämt ut dig!

Reply
Jimely Rosas

OMG KANYE WEST!!!!!!!!!!!! :) Im so jealous of you girl he is my heroeeeee he is the best of the best!!!!

I wish i can have him as a friend too LoL

Great Blog, Great Style & Nice pictures!!!

Peace & Love.
Jimely Rosas.

Reply
Evelina

DU TYCKER INTE ATT DET ÄR SÅ SÄRSKILT WOW MED KÄNDISAR? INTE? ÄR DU SÄKER PÅ DET?

Är det därför du stått utanför backstreet boys hotell och stått och hängt på deras livvakter?

är det därför du gick på chris browns meet&greet?

är det därför du gav ditt telenummer till nån som kunde fixa så du skulle få träffa tokio hotel?

är det därför du gick på bruno mars meet&greet?

är det därför du var tvungen att prata med lil jon på nån klubb? det fanns liksom ingen annan du kunde prata med på heeela stället?

samma sak med kanye,varför började du ens prata med honom?varför gick du ens dit? jo för att han är KÄNDIS och sen att han tar ditt nummer för att han gillar snygga modeller som han kan ha runt sig nästa gång han kommer hit betyder inte att ni är vänner,det kallas GROUPIE även fast man inte legat med personen.

sen tycker jag synd om din pojkvän,tycker han om att du hänger med någon som på bara vill ha dig i säng? Riktigt respektlöst mot din partner

Reply
Aaannaaaaaa

hahahaha.
snacka om mallig på bilderna.
Nej fy, denna bloggen stinker skryt verkligen!

Reply
bloggkungen

SOOOOOOOOOOOOOOO WHAT KENZA!!!! SO WHAT DU TILLHÖR INTE NÅGON KÄNDIS ELIT…….Bara en liten patetisk bloggerska som glidit in på ett bananskal….MR.WEST skiter väl fullständigt i din vänskap det enda han e intresserad av e att sätta på dej o det kanske han gjorde oxå?????? Stackars din pojkvän.. Duspringer ute o festar till höger o vänster hela tiden…..

Reply
Johanna

Inte konstigt att du snackade så nedvärderande om Norrland. Jag har alltid gillat dig men efter att du skrattade åt Norrland så tappade du rejält i mina ögon. Men det är klart, storhetsvansinnet kommer väl vid någon punkt.

Reply
J

Men alltså om du känner honom i mer än ett år och inte berättat på bloggen men helt plötsligt skriver du om HELA kvällen/natten du träffade honom.

Reply
Jag

Det du säger är fel att du inte bryr dig om kändiskap. Det är därifrån du fått allt lixom. Det finns ju folk med mer talang i sång som aldrig får en chans medan du seglar fram på det faktum att du är känd.

Reply
Johanna

Men du skrev ju för typ ett år sedan att han verkade dryg och hade en entourage med “bimbos” runt sig? Samt det vad du skrev om angående vad han gjorde mot Taylor Swift. Inte särskilt ödmjukt, tycker jag.

Reply
apan

ALLTSÅ. KOKAIN ÄR JU VARKEN OVANLIGT I MODELL VÄRLDEN ELLER BLAND RAPPARE. JAGMENAR DU VERKAR JU LITE ANNOLUNDA OCH ERFARENHET AV KÄNDISAR ÄR JU ATT DOM TAR MKT SKIT..

Reply
Jenna

Vet du Kenza,det här var lite skumt. Du är 20, han är mycket mycket äldre. Berätta åt mig varför en världsstjärna skulle vilja hålla kontakt (typ mejl,mess etc) med en 20 årig tös från Sverige? Vad är historien bakom det? Vad får HAN ut av det? Tvivlar på att han bara tycker att du är så bra kompis…….skumt….

Reply
elfrida @+popgownia.webblogg.se

Alltså ärligt talat nu people: varför BRYR ni er ens? Ni säger till Kenza “du vill bara skryta, verka bättre än andra” o.s.v. Svider det så jävligt i era ögon att ni måste kräkas här? Det är ju rent av löjligt att ni ens orkar skriva uppsatser om hur Kenza skryter eller sätter sig själv på en piedestal.

Lägg ner bara. What’s the fuzz liksom? Jävla landet mellanmjölk. Är så förbannat trött på jantelagen och rädd för hur ungdomar verkar vara de som anammar hela tankesättet mest av alla.

Gogo Kenza. Du får ha vilka vänner du vill, och du skall kunna berätta om dem alla oavsett yrke/bakgrund/kändis eller inte. Lyssna inte på fånen här.

Reply
cornelia

alltså jag dör av avundsjuka! Vad roligt att du känner kanye!
Jag älskar han musik och han är lätt snyggaste amerikanska musikern, både utseende och stilmässigt! KRAM!

Reply
Camilla Nilsson

Jag gillar Kanye’s musik, han är en riktigt duktig artist. Men personligheten är en annan femma. Det han gjorde mot Taylor var game over och vad många kändisar sagt om honom i intervjuer gör inte saken bättre.

Hoppas ni hade en trevlig kväll! Kram.

Reply
Eliana

like kanye would say “take this, haters…” ahaha

I Totally believe you since Kanye was in Stockholm last year, and also tweeted about that..
btw you’re so damn lucky, you rock girl..

Reply
Sara

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JAG VILL OCKSÅ! Du lever fan ett drömliv! Hälsa honom att jag älskar hans musik :( önska att jag ochkså kunde träffa han!

Reply
Charlotta

Fuck the haters… Är det ett sammanträffande att alla negativa kommentarer även är jävligt dåligt stavade, haha?
Kenza är snäll, ödmjuk, rolig och snygg. Klart som fan att man vill träffa Kanye själv men vi skulle fan alla sitta och stamma hela tiden, så vad är problemet med att han har en svensk polare som inte skriker så fort hon ser honom? Och nej, hon är inte respektlös mot sin pojkvän, man får ha killskompisar trots att man har pojkvän, fuck all yall! Go Kenza!!!

Reply
Daniel

“Min vän” :=) Nåväl, ni kändisdyrkande, status-törstande och shopaholic-degenerade tjejer som lever i en totalt ytlig, feedback-beroende värld är otroligt fascinerande att betrakta på avstånd. Missförstå mig inte, jag har inget personligt mot er utan tycker bara att sånt ni håller på med är kontraproduktivt för människors intellektuella utveckling. Att dyrka en bloggerska som skriver om sånt här är.. hmm.. är fruktansvärt sjukt i min värld. Varför inte utvecklas på det personliga planet istället för att slänga bort tid på att läsa sånt här trams? Kanye West är som sagt kreativ, modig och driftig. Istället för att dyrka kändisarna, kyssa deras fötter i fantasin och skrika er hesa så fort ni får syn på honom eller henne så borde ni ta tag i ert eget liv och göra det bästa av det. Sluta omedelbart upp att läsa denna blogg och försök att uppnå era drömmar genom att ta till vara er tid på bästa möjliga sätt.

Reply
Karin Nilsson

Galet Kenza, är riktigt avundjsuk faktiskt. haha.
Kanye är ju grymt stor, ;o
& är stor förebild för mig! haha

sjukt coolt, & grymt vacker äru. ♥

Reply
Saff

Aaaaaaawh , kanye my nigggaa <3<3<3<3
Annars så ville jag bara säga att det ser ut som om du typ klänger på honom och du såg helt exikted ut medans han var avslappnad och brydde sig knappast så jag menar du kanske tycker att han är en vän till dig men det behöver ju inte han tycka bara för du gör det eller gör han det? u never know but at this point i would say njaaa …
Ingen hater alls faktist diggar dig och hur du sminkar dig!!
Skulle va kul om du kunde berätta hur fixar och trixar med ögonskuggan

Reply
Siara

Till Kenza: Du är underbar.

Till haters: Dra åt helvete era äckliga jävlar.

Reply
A

OMG, jeg er så sjalu! Hadde dødd om jeg hadde truffet Kanye, biggest fan. Lucky u.

Reply
ida

jag själv skulle aldrig neka till o va vän med Kanye!
Som sagt, strunta i dessa få kommentarer som är elaka, de
finns la 200000 andra personer som gillar dig!:D

Reply
Rob

It is much easier to criticies you than to rise to your level and play alongside of you. Unless people dislike you, you are not doing your best of work.

“Criticism is something you can easily avoid by saying nothing, doing nothing, and being nothing.” ~Aristotle

But when you make a decision to raise your standards, go to work and express your absolut best, tacle your comfort zone and make your work today better than yesterday, even if it is a micro achievement.
When you are pushing forward everyday, critics appear out of nowhere. “KMF” Keep Moving Forward. That´s what leaders do!!!

Great Minds discuss “ideas”
Average Minds discuss “events”
Small Minds discuss “people”

KMF

Reply
A

ÄR riktigt avundsjuk.. tycker dock det är lite synd att du ska få en sådan chans att få träffa alla möjliga kändisar bara sådär som ingenting medans de finns tusen andra fans som skulle gjort ALLT för att träffa honom. Tycker du borta uppskatta ditt lev mer än vad du gör..? :) Annars så gillar jag dig blogg
big love to kanyeeee !!

Reply
c

okej ;) om ni nu hållt kontakten i ett år, kan du inte berätta om nånting ni prata om då? haha. :)

Reply
Sara

Kenza! varfööööööööör varföööör bor inte jag i Stockholm! Vart helt paff över att jag skulle missa honom på way out west och nu de här! Är glad för din skull (om de nu betyder nått för dig) och över att han är i Sverige. MEN GUUUUD JAG VILL OKSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ….. hoppas hoppas!

Reply
anza

Jag e avundsjuk! vem som helst hade laddat upp bild på sig själv me kanye! ;) men det e självklart att du vill skryta OCH DET E FAN OKEY!!! its fucking kanye west!!!

Reply
Bengt

Lär er stava. Sluta att bara fokusera på hur hon sminkar och klär sig.
Läs det hon skriver. Korrekt skrivspråk med användning av komma, punkter och styckeindelningar.

Vad tror ni att ni tar er längst på, att sminka er med samma ögonskugga eller kunna skriva bra?

Reply
bec

antingen kan jag skriva en hatkommentar eller så kan jag bara ekänna hur otroligt avundsjuk jag är på dig.

de flesta av dina läsare tycker om dig, men jag tror faktiskt att många “ogillar” dig för att du är för perfekt. assnygg, rolig, har pojkvän, massa kläder, underbara vänner du jämt skriver om, verkar ha ett kul liv, framgångsrik, har många kontakter och få prova på så otroligt mycket. du är 20 och har vart med och gjort fler saker än de flesta nånsin får göra.

nu är jag ärlig. jag blir fruktansvärt avundsjuk. tänker på mig själv med min småfeta kropp, vänner jag blir fruktansvärt galen på, olyckligt kär. ja, du ser. känner mig så misslyckad när jag läser din blogg.
vet inte riktigt vad jag vill med den här kommentaren, vet inte om du tar den positivt eller negativt – det spelar inte så stor roll. ville bara skriva av mig, ville få dig att veta.

jag undrar bara, har du det så perfekt? eller är det värsta som händer småtjafs med en vän ni reder ut en dag senare?

Reply
wiiie

omg, berätta allt! men typ om du är rädd att han ska läsa kan du använda ett kodnamn ju :)

Reply
Sanna

no offence men du skrev år 2009 typ att han är skit dryg? han är världens största douchebag det är inget att vara stolt över för att vara hans vän.
jäkla groupie

Reply
Tina

hahah jadu Kenza, du borde kolla Quetzala Blancos blogg. Hon är så jävla rolig på din bekostnad.

Reply
Kanye North

Tycker du börjar bli som kissie när hon ljög o härjade som mest……….!Det enda Kanye West skulle vilja e att komma innanför dina trosor o sätta på dej! Så sluta o snacka BS om att ni e vänner…..Menar en STOR musikstjärna skulle va polare med dej som bara e lite känd bland fjortisar i lilla sweden…. c´mon kissie…..f´låt kenza!

Reply
denise

Dude, även fastän jag är välkänd (lol) för att jag inte tycker “kändisar” är något speciellt (vi är ju alla lika viktiga) så hade väl fan ta mig vi allihopa känt oss lite stolta över att vara buddy med Kanye West?

Reply
BS

hahahaha låt mig inte dö!! tappade lite respekt kenza…vilken lögn att du har kontakt med kanye west!! det va ba tur att du fick träffa han, herregud vad tror du att du är? kom tillbaka till jorden kompis

Reply
Linnea

han verkar dock inte ödmjuk! Det enda han pratar om är sig själv och han the flyest niggah alive! Han är bara sjukt nöjd! klart han är sjukt duktig på det han gör. men alldeles för självgod!

Reply
lina

har alltid tyckt om dig Kenza men helt ärligt förstår jag inte allas hysteri. jag träffar hellre dig villken dag som helst än den totalt idiotiska kanye west. Eller ja´g tycker inte om hans image och vad han tår för, plus att jag är ganska old school i rap/hip hop och tycker inte han riktigt är bra jämfört med andra från förr.. och hans iamge suger som sagt men vill gratta dig, han är inflytelserik och du är nog made for better things. sweden is too small. så önskar dig innerligt lycka till och man är ju lite naiv om man inte fattar att ha kanye west som vän bara är ngot bra. tusen kramar!!

Reply
Sarah

Hey Kenza! I’m sure someone already told you, but you’ve been posted on the american website http://www.perezhilton.com, says that you’re dating Kanye…wish they would find the truth before they write stories.

Reply
Linda

fan va kul o träffa han även om jag inte är stort fan av han men ändå. Vill dessutom påpeka varför alla kallar kenza kändis? Haha för de första hon ser sig själv inte ens som kändis vilket jag tkr är bra för du är ju vilken vanlig tjej som helst. Tkr även om att du inte skriver fanbilder när dina läsare tar kort med dig tkr de så mobbat när kissie o pissie gör det som att de är Paris Hilton eller ngt.

Kenza du är bra keep up the good work! stäng ner din blogg en dag o alla de avundsjuka människorna kommer gråta o skaka fatt de inte läst din blogg ;) They are addicted and they just cant get it enough!

Reply
Sofia

Okej coolt att du är vän med han men sluta bete dig som om det inte är något märkvärdigt?kan säga såhär att han är ju inte vän med dig för ingenting eller för att du bara är schysst för det är ingen med lika “hög” makt som honom.Du är ingen A-kändis Kenza men det e jag övertygad om att du vet,men försök då INTE låtsas som att du är det “blablabla inget speciellt med kändisar” sure du möter dom varje dag eller hur?Britney är din granne! eller inte…sen är det faktist lite konstigt när du har pojkvän också att du drar iväg med Kayne och hans polare och festar men å andra sidan vet man ju inte vad ni har för regler i ert förhållade.

Reply
Emma

Jag har alltid tyckt att du är en rätt smart tjej Kenza. Men nu? Det är inte det att jag inte tror att ni är vänner, för varför skulle ni inte kunna vara det? Men varför lägga ut det på bloggen? Du som annars brukar vara så mån om dina vänner osv. Det första jag tänkte var “attentionwhore!” och lite så verkar det. Jag menar, hur snällt är det att lägga ut bilder som startar en massa rykten? Men okej, du fick ju lite overseas publicitet med ett inlägg i perez blogg och allt. “För att göra en lång historia kort…” varför överhuvudtaget börja berätta på den? Jag tycker det är respektlöst mot Kanye. Fattar verkligen inte alls varför inlägget skulle publiceras alls..
Ha det bra!

Reply
Hanna

Hahahah läste precis vad Perez hade skrivit om dig!! Non famous blogger! . Håller även med om att det är lite konstigt att ni hållet kontakten?! Om du inte bryr dig om att han är känd som du svara på ens kommentar ovan varför bryr dig då om att hålla kontakten med honom- vad får du ut av det?! När du har pojkvän och allt. Ger han dig tio eller vadå?

Reply
S

Han är ju inte direkt kreativ inom kläder som man skulle vilja tro, hans kommande kollektion är designad av bland annat två svenskar från Skåne. Synd att dem har slitigt i ett år utan att få med sina namn någonstans i kollektionen.

Dock är en en sjuk kreativ människa inom musik!

Reply
Michaela

Fy fan vilka avundsjuka människor det finns! Herregud alltså…
Jag tycker det är as ballt att du känner honom! :D

Reply
Maria

Oj, detta trodde jag faktiskt inte om dig :D Har följt din blogg ett bra tag och tycker att du verkar vara en jordnära tjej men fan, kan man bli mer kändiskåt? Att sen påstå att du inte tycker att det är särskilt coolt eller “wow” att umgås med kändisar gör det bara ännu löjligare och det får dig att vilja låta som att du tror att du är i samma nivå som dom, haha. Pinsamt..

Reply
Josefin

Alltså ni är så fruktansvärt töntiga! Jag blir galen. Ren jävla avundsjuka, varenda en. Varför inte bara erkänna det? Det är okej att vara avundsjuk. Mycket mer okej än att hoppa på Kenza för att hon känner Kanye. Ni har väl inte en jävla aning. Så fort någon får va med om nåt som inte andra får, då stör sig alla på det. Hur svårt kan det va att bara va glad för någon annans skull? Varför måste man själv alltid va bäst? Förresten, har alla missat utropstecknet i parantes efter ödmjuk? Kenza du borde flytta till ett land där det är mer accepterat att va sig själv, att va framgångsrik och känna fler personer. Och där man får tycka om sig själv, för det är tydligen inte heller okej här.

Reply
Hmm

asså tycker så här, ska du gå ut med att säga att du är en vän med en världskändis som Kanye helst plötligt, får du förklara hur? För visst, vissa här är avisa, men tror de flesta är överraskade, för som nån skrev, vf skulle han som han är, vara vän med en flicka från sverige? ni är inte direkt i samma kretser, förutom att han varit nu sverige två gånger under ett år o festas osv.. inte att du är skyldig att förklara, men, som sagt, ska du berätta en sak, då berätta det rätt bara annars kan du absolut inte ha rätt o bli sur att folk inte verken tror på dig, eller är avisa osv. Du själv vet hur du få de låta, o de låter antigen som du vill få folk vara avisa annars skulle du sagt de på bättre sätt eller hur? Men självklart, du är “bloggare” o då tjatar du att tycker si o så etc etc. lite ansvar finns ändå i allt..

Reply
sara

HUR FAAAAN ORKAR NI? HAHA :D NI ÄR JU SÅ JÄVLA AVUNDSJUKA :D HAHAHAHA.. Go Kenza, Go Kenza! Btw, det är bara att tacka och ta emot för att du hamnat på perez hemsida :) jag tror de flesta friska människor fattar att man inte är ett par bara för att man sitter bredvid varandra på en bild :)

Reply
Emelie

Herregud vad människor kan vara elaka asså… Nästan så att man skäms över allmänheten. Hur orkar du vara så igenkänd kenza och få all denna kritik mot dig?

Hade jag kunnat så hade jag gett dig en kram just nu… Ingen förtjänar sådana här idiotiska kommentarer. Man är fan bara mänsklig.

Reply
sandra

oj vad alla som skriver negativa kommentarer är helt sinnessjukt avundsjuka.. get a life?

Reply
Carro

Mycket märkligt att Perez har tagit dina bilder (eller fotografens bilder, den som tagit bilden äger upphovsrätten) och satt sin stämpel på bilderna. Eh, du borde anmäla Perez för bildstöld, eller ja de borde fotografen som tagit bilderna göra :)

Reply
Nat

Grejen är att sist du skrev om att du såg honom så hängde han med blonda bimbos (som någon redan har sagt) och du hade ingen lust att göra det enbart för att få ta en bild. Efter det har ingen hört något om att du ska ha sprungit på honom någonstans. Du kanske har valt att inte säga det, men du måste ju förstå varför folk reagerar? Visst kan en superkändis hända med mindre kända människor, men en sån här grej, speciellt med tanke på att ni inte ens bor i samma land, kommer få folk att tvivla på hur ärlig du är. Jag struntar i vilket (om du ljuger eller talar sanning), men för att få folk att sluta prata, krävs nog en kommentar från både dig och honom om hur ni känner varandra. Tills dess kommer folk att spekulera.

Reply
mm

alltså folk är töntiga som undrar hur man orkar? vaddå? får ingen misstycka om nånting angående kenza eller vad? om folk tror på annat då får de tro på det? kenza skiver ett par rader vilket lämnat mycket uttrymme åt andra tankar, vilket hon vet medvetet om. hon vet att folk SKA REAGERA så vf beter sig vissa så drygt att itne fatta det? hade hon inte viljat ha missförstånd hade hon skrivt bättre väl, itne sant? så hur orkar man då skriva en kommetnar på 10 sekunder? ja, DET tar ju hela världen från en.. låt folk tycka vad de e vill, alla e här inte att dyrka kenza utan folk har rätt o tycka sitt, speciellt hur kenza ibland uttalar sig så ‘tomt’

Reply
Lina

jag känner såhär med hela kanye west prylen. hade det varit vilken svensk kändis som helst, låt oss säga typ danny saucedo så hade INGEN reagerat på samma sätt. och vem i hela friden vet vilka personer du känner och inte känner i kändisvärlden. vissa av de som kommenterat vet garanterat inte vad det handlar om. hur många av alla dessa läsare känner kanye? det blir bara så bisarrt. och att någon amerikans bloggare ska göra en superstor grej av det hela blir bara så patetiskt.
sen är det ju rätt mysko att alla verkar undra hur din pojkvän tar allt. jag menar du har väl festat med hur mycket killar som helst och varför skulle han helt plötsligt vara emot kanye grejen..?
det här är helt enkelt något som har gått folk åt huvudet och om några dagar kommer det bara vara patetiska människor som orkar bry sig om det.
stå på dig. ingen människa är värd att få skit för något de står för.

Reply
S

Vad är det för fel på er haters? Hon skrev vad hon gjorde den kvällen, precis som alla andra kvällar för vet ni vad………. Detta är hennes BLOGG! det är det som är grejen!? Jävla idioter. Går ni in på hennes sida & inte fattar att hon skriver om sitt liv & allt hon gör, vad förväntar ni er isånnafall? Varföt skulle hon inte blogga om Kanye när hon bloggar om allt ALLT annat annars? Det är ju Kanye, det är ju asballt!

Reply
Caroline

Vad många är avundsjuka här… Visst finns det groupis men bara för att du festar med en kändis betyder det inte att man har legat, det hade isåfall kommit fram i media.
Jag känner inte dig Kenza, men den Kenza jag har lärt känna i bloggen är inte som andra bloggare som skryter om pengar, bröstförstoringar och kändisar. Därför tror jag det sticker i ögonen för vissa att du är så jordnära och det tycker jag att du ska fortsätta att vara. Du är så COOL!

Reply
amanda

MEN VA ALLA HÅLLER PÅ?! självklart tkr hon att de är speciellt och roligt att va kompis med honom. Men hallå?! Kenza skriver om mode och om vad hon gör på dagarna. Och ibland annat som rör hennes liv som vi tkr är intessant! Läser ni kezas bolgg är de erat val men att sen kommentara såhär BARNSLIGA SAKER är ju så sjukt korkat!!! GEEEET OOOVER IT!!!!!!!! love u kenza, älskar din blogg och läser den dagligen! du är en sjukt skön tjej och som borde allt annat än att ta åt dig av detta, skratta åt dom.. bara skratta åt dom ;)

Reply
tess

Tänk att folk orkar vara så jäkla bittra?! Herregud… Seriöst.. Varför inte vara glad åt någon annans framgång. Avundsjuka är inte vackert nånstans hörrni…

Reply
ajaha

de börjar bli fjortis aktigt skylla på avund när de gäller allt..
kenza vet själv att det skulle skapa uppmkärksamhet, så får bara det hon bad om, inget mer eller mindre.

Reply
Karin

Jag brukar normalt inte kommentera, men nu känner jag att jag måste göra det! Du är bäst Kenza! Du är vacker (säkert snyggast i Sverige), du är framgångsrik, du har fina vänner och fin pojkvän! Du har ett liv som de inskränkta människorna (som skriver nedlåtande kommentarer) säkert skulle döda för. De har ingenting annat att göra än att bli bittra och trycka ner mer framgångsrika personer som dig! Jag tror dig, du verkar inte vara en person som ljuger! Men det viktigaste är inte vad jag eller andra tror, det viktigaste är att du vet vad som är rätt! Tusen kramar :)

Reply
S

Hahaha…asså, ni som stör er på Kenza; sluta läs hennes blogg eller så börja bara acceptera eller va glad för hennes skull. Hon kanske inte tycker att kändisar är WOW, men samtidigt skriver hon precis som vilka andra dagar som helst om sin vardag och just nu “råkade” honom träffa Kanye och ville skriva om det. Get a life eller nåt :)

Reply
Louise

för er som tycker att hon skryter så kan jag ju lova att om det hade varit någon utav er som träffat honom så hade det varit 10000x mer skryt i eran text! och för er som skriver “vf skulle han villja hålla kontakten med dig, du är ju inte änns känd!” det vet vi väl alla att kenza är känd eller? men hon är inte den största kändisen, det vet vi också, och inte heller den kändisen/bloggaren som skriver “idag fick jag lön på 100000 kr, feels good!” det kanske är av just den anledningen kanye vill hålla kontakt med henne, hon är sig själv rakt igenom trots det liv hon lever!!
hon lever ett liv som många av oss skulle vilja ha, så är det bara. ni ska ju inte tro ni kommer närmare ett sånt liv igenom att hålla på som ni gör!

Reply
Elvira

Kan alla idioter som klagar bara sluta läsa Kenzas blogg om nu hennes vardag stör er? Det är hennes blogg, låt henne skriva om vad hon vill!

Reply
SERIÖST!

ALLA ni töntar som beter er som svartsjuka luder!
Tänk till för i helvete!!

Kenza håller på med musik! TÄNK ETT JÄVLA STEG LÄNGRE!!
Herre gud!!

HE is producing Kenzas music…

Jävla RETARDS!!!!!!

Reply
vendela

Men herregud, klart som fan att han skulle kunna vara vän med Kenza. Om han inte håller kontakten med någon så är det ju lite svårt att ha kompisar eller bekanta över huvud taget. Det spelar väl fan ingen roll ifall kenza är från sverige? Och klart som fan att hon kan blogga om att hon träffat honom, det är hennes blogg. HENNES !

Kenza du är bäst. Glöm inte bort det! :)

Reply
Saga

Ofta du är vänn med honom?
Hur träffades ni? :)

Älskar hans nya album med jay-z!

Reply
RNJA

Lyssna jag gillar dig Kenza och har följt din blogg sedan tidigt på 2008 om inte senare på 2007. Det är skit kul och skit coolt att du fått träffa Kanye och fått hänga lite med honom, men jag klarar inte av att varje gång när du träffar någon så ska du aaalltiid hålla på, alltså tex “Vi var dom ända som inte skrek som galningar”, “Jag orkade inte åla mig framför en bild”, “Jag har insett att dom inte är gudar, dom är helt vanliga killar”, “Jag är inte sån som sover utan för hotell för att se någon vet ni varför? jo för att jag RESPEKTERAR dom blablabla” osv, och nu “jag tycker inte det är särskilt wow med kändisar”.. Alltså för det första vadå inte wow med kändisar? T.o.m “kändisar” tycker det är “wow” att träffa andra kändisar, Som när Neyo träffade Michael Jackson, som om han skulle säga att det inte var någon stor sak? Nu vad det inte det du sa men du förstår vad jag menar. Och över huvudtaget, du ska alltid lägga dit dina små kommentarer och skryta, vilket inte går att neka till att du gör. Du ska alltid berätta hur du klarar av att vara runt andra kändisar, som om ingen annan skulle klara av det..? :S :O Man kan känna sig jäkligt påhoppad av dig. Sen tycker jag att du leker märkvärdig, kanske inte till 100% men det är inte som om du inte gör det det lilla minsta. Kan tänka mig att du sitter och nästan garvar när du läser vissa kommentarer, du tycker allt vi säger är bullshit. Jag vet faktiskt hur du är, jag vet inte till 100% såklart men jag är nästan säker på att jag vet mer än dom flesta. Och du ska tänka på att det finns de som älskar dig och samtidigt vet lika lite om vem/hur du är som någon som ger kritik. Men jaja, som sagt jag gillar dig jätte mycket men det här irriterar mig jäkligt mycket varje gång och jag tål inte det bara. Nu finns det säkert någon som läser det här och säger “men gud vilken idioit vadå lalalala?” men då ska jag säga att det är svårt att uttrycka sig i en text hur man känner. Jag hatar inte jag säger bara vad jag tycker.

Reply
frida johansson♥

Det är så roligt att verkligen ALLA haters som spridit sin avundsjuka här inte vill ange vem de där?! (blogg, namn osv). Det bevisar bara hur rädda och osäkra ni är. Att ni inte ens kan ange vem ni är och stå för eran åsikt, det är lågt, riktigt lågt.

Nä, bittra jävlar säger jag bara. Börja glädjs åt andra istället! Vad fan är det för big deal att Kenza är med Kanye? Han är väl en människa precis som alla andra? Varför skulle hon inte få skriva om honom? Det är väl inte er blogg, hon får väl skriva om vad hon vill. Och det här med att hon “skryter”..snarare inte! Ryck upp er föfan!

Go Kenza, du är en enorm inspiration ska du veta!! ♥

Reply
sara

HAHAHAH herregud!!!
Var inte det du som vägrade hälsa på honom pga händelsen som hände med Taylor Swift!
Kenza du är snygg, och det är faktiskt enda anledningen till att du är en B kändis i Sverige. Men utanför är du verkligen nobody…….

Reply
Linda

Kenza du är så pinsam att jag kräks! Du är en sån lögnare vet du det, du har aldrig nämnt honom inte ens en gång på ett år (sen dagen du träffade honom) om ni var sååå bra vänner så skulle du ha berättat o skrytit om eran telefonsamtal eller whatever. Jag ville aldrig tro på rykten om dig, att du är utseendefixerad bitch och bara efter uppmärksamhet men jag kan fan hålla med folk nu, du tjänar så mycket pengar o skryter om dina pengar, du skryter om ditt utseende, din perfekta liv, din perfekta pojkvän o familj o vänner o bla bla blaa! Hade du vart en BRA människa skulle du skänkt dina pengar till folk i ditt hemland, du vet Marocko där folk dör av hunger! och nu, så skriver du fan skryt om en skitkändis från USA oooj Kenza du är såå cool, fan va grym du är faaan jag döör fortsätt du är fööör bra!

Jag hoppas att folk spottar på dig när dem ser dig i stan

Reply
driver du?

vän och vän du är bara såkallad ”vän” med kända personer det visar bara hur du är som person…en riktig stalker
nu får man se den riktige kenza …..

ps. kiss my black ass att han e din vän

Reply
driver du?

du tror du är unik finast i sverige och att alla är ute efter dig asså herregud så fort du öppnar käften blir ju fan skrämd skit stark rööööst like a boy

Reply
EMELIE

Tycker din blogg är grym, tycker du är helt grym osv osv, men asså, lite reagerade man på inlägget, men jag tycker inte det betyder att du är en attantionbitch eller något, Folk är bara avensjuka och för att dom EN jävla gång hittat ett litet fel så ska alla gå in för att trycka ner dej, du vet ju själv att dom är DINA “groupies” om man ska säga så, din blogg är awsome och sluta inte med det för att några idioter säger något annat, tänk om det hade vart Kissie? Tänk hur mkt skit hon skulle fått, Finns alltid något possetivt haha :) KRAM!!!

Reply
caroline

alltså jävla fucking idioter om ni inte tror henne så ba va tysta haha ni skämmer bara ut er själva !
kenza va dig själv och ta inte åt dig , du är bäst !

Reply
Anna

jag blir så arg när jag läser kommentarerna, alla ni som kommenterar är ju svartsjuka, jag förstår inte han är en helt vanlig människa, kan inte folk förstå de, han är inget bättre än du själv! Snälla jag skriver detta för er skull, älska dig själv, var dig själv och förstå att Kanya west bara är en människa!!! De är klart man kan gilla hans musik,men ni känner inte honom, och han är inget speciellt förutom musiken och hans beundrare, Kenza om du skulle läsa detta ska jag bara säga att jag hoppas du inte tar åt dig av dessa komentarer för de är dem som tycker det är en stor sak, både du och jag vet att de är en vanlig människa, och skit i dem, dem är bara så avundsjuka! Du är jätte vacker föresten och strunta i alla onda folk som finns! Du kan lägga ut en bild på han varje dag de spelar ingen roll de är bara dem som gör de till en stor grej, fast de inte är det!
Ta hand om dig Kramar

Reply
Lerme

HAHAHAHHA vänta här nu “vänner” gumman du kriga säkert för att festa med honom den kvällen som alla andra bimbos. Och den grejen att ni har kontakt HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH

Reply
Johannna

Om ni skulle känna/snackat med Kanye west eller vilken annan kändis som helst – tror jag alla som har en blogg skulle skriva det , alla skryter ! Tycker det är sjukt taskigt det folk bara kan sitta och vräka ut sig saker såhär på internet ! Plus att jag tror att dom flesta som skriver kränkande saker är kanske 15+ och det visar bara hur sjukt omogna ni är . Om ni inte gillar henne , läs inte hennes blogg !

Reply
pakfaösf

ursäkta men det är inte så svårt för modeller att ha kontakt med kändisar. känner en som också har kontakt med en världskändis så sluta säga att det är omöjligt. shit. och det kvittar om han är mycket äldre, som att åldern spelar roll.

Reply
Becca

Alla ni som säger att Kenza ljuger, shit va ni är patetiska. Ni behöver inte läsa hennes blogg om ni inte gillar henne. NI skriver bara sånt här för att ni själva inte har nåt liv.
Jag gillar dej Kenza, bry dej inte om vad alla säger, du är bäst!

Reply
hahahahah

för det första: hahahahahahahaha…
för det andra: dödsseriösa samtal om mode, lite till hahahahahahaha…

Reply
Désirée

Men fan vad grymt tjejen. Kul för dig! Att ha kontakt med Kanye West är ju hur bra som helst om du vill satsa på en karriär inom musikindustrin. Kanye är ju kung och han har mycket power och respekt.

Jag jobbar på MTV i Los Angeles, om du vill kontakta mig om du eventuellt ska hit någon gång vore det kanon.

Reply
fia

bara massa skryt, skryt, skryt, därför jag slutade läsa denna bloggen. Men efter att Quetzala Blanco var rolig på Kenzas bekostnad och drev med henne så var jag tvungen att titta in här!
haha älskar alla “hatkommentarerna” de stämmer så otroligt bra!

Reply
dear lord

VARFÖR BRYR NI ER? DET ÄR SÅ SJUKT HUR MYCKET TID FOLK HAR =/ LÅT MÄNNISKAN TRÄFFA VEM FAN HON VILL? OCH OM HON INTE NÄMNT HONOM FÖRR? HON SKRÖT INTE. MÄNNISKOR NI HAR SÅ HIMLA MYCKET PROBLEM! NI ÄR SÅ OSÄKRA ATT NI SKICKAR IN 10000 KOMMENTARER MED OLIKA NAMN MINUT EFTER MINUT =/ GROWWWW UP OCH LÅT DEENNA MÄNNISKAN GÖRA VAD HON VILL! IF U DONT LIKE IT, DONT FUCKIN READ IT=/ HAR ALDRIG KOMMENTERAT FÖRR MER EFTER DETTA KAOS SOM MÄNNISKOR GÖR EFTERSOM ALLA LÄGGER SIG I HENNES LIV VAR JAG TVUGEN =/ TÄNK OM NÅGON KOMMENTERA ALLT DU GJORDE DAG IN OCH DAG UT? NI HADE ALDRIG ORKAT. SUTA STÖRA, SPARA ERA KOMMENTARER OCH DET VIKTIGASTE AV ALLT: SLUTA VARA SÅ AVUNDSJUKA FÖR DET ÄR BARA DET DETTA HANDLAR OM!

HATERSSSSS
ps. låt oss säga att hon hocked up med MR West. gör det ont? skadar det just ER? vad fan har NI med det och göra =/ RETARDSSSSSSSSS… J

EALOUSY TALKING :) stop hatin

Reply
mm

om alla, inkl kenza ska skryta om kändisar osv, då vf blir hon så sur över reaktionerna? man kan inte sitta på två stolar, antigen eller är det.

Reply
John Kalmar

Hon borde inte kalla det “vän” utan hon är mer som en groupie, det förstår nog alla som orkar tänka lite.
Den som inte vet vad “Groupie” innebär, google it!

Hon/du kunde ha lagt det lite “snyggare”, men du får ju ta dina konsekvenser.

Jag hade mer en gärna velat träffa honom själv, helt klart!
Då hade han varit min “Homie”, tror vi hade diskuterat våran nästa golfrunda på Miami beach i oktober ;)

pizza?

Reply
fdf

“Min vän Kanye…” heheheeee var det inte du som inte vågade gå fram till honom förra gången han var här, för han satt med en massa bimbon???du vågade inte ens gå fram o ta ett kort o nu helt plötsligt är han din vän??? du kan skryta utan att överdriva oxå, du kunde bara ha lagt upp bilder o skrivit att du träffat han. tyvärr så är du ff omogen, att bedömma av din blogg och skryter till max så fort du får chansen. du verkar vara en stalker oxå.
jag säger inte att d inte e kul o träffa världskändisar (inte för att man bryr sig om dem-inte jag iaf) men du överdriver till max. men du kanske mognar om nåt år…

Reply
Fie

Jisses vad folk ska vara bitchar! Bry dig inte om dem. Inlägget är inte skrytigt över huvudtaget och om folk inte gillar det du skriver har de inte här att göra!
Grymt vacker är du på ja, alla bilder här!

Reply
The basketball wife

We all know what Kanye wants to do when he brings groupies back to his hotel room… Friends of mine has also been invited back with him and his “girlfriend” before they hit town… Him and his “girl” wants one or two more girls in their bed at night… The only difference here is that my friends said no!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*